Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam 9 és (139 db)

A kisfiam 9 es fel honapos hany kg-nak kellenne lennie?

es meg mindig szopik,ilyenkor szabad a 90napos fogyokurat hasznalni?

Legjobb válasz: Gyerek függö.A lányom 6 hónapos és 7,33kg.Szerintem olyan 8-9 kg körül. Ha még szoptatni akarsz szerintem ne diétázz,mert elapaszthatja a tejet....

Gyerek függö.A lányom 6 hónapos és 7, 33kg.Szerintem olyan 8-9 kg körül. Ha még szoptatni akarsz szerintem ne diétázz, mert elapaszthatja a tejet....
Szia! http://www.babafalva.hu letöltéseknél találsz adatokat baba súlyra Diétázni amíg szoptatsz TILOS!!!!!! Diet.
A baba egészségügyi kiskönyvében (amit a dokihoz mindig viszel) találsz egy görbét, amin meg tudod nézni melyik hónapnál milyen az átlagos súly. De semmi sem etalon, egyik baba ilyen, a másik olyan.
A baba fél éves korára meg ekll, h ogy kétszerezze, 1 éves korára pedig háromszorozza a súlyát.Nagyjából számold ki bele esik-e.
Sajnos nem minden kis könyvben van percentil táblázat.

Kisfiam 10 és fél hónapos. Fogzás korszakában van, és nem akar enni! 9 kiló, és havonta csak 10-15 dkg-ot hízik! Ez normális? Mit tegyek ha nem akarja enni sem a tápszert, sem a tejpépet, csak krémtúró, és túró rudi kell neki?

Nagyon aggódom, bár az orvos szerint ez átmeneti állapot, de engem mégis idegesít!csak nyammog az ennivalón, és a bébiétel sem kell neki mostanában, csak a leveseket hajlandó enni!

Legjobb válasz: Szia! Ha korábban jóérvágyú jóevõ volt a kisfiad akkor az állapot átmeneti. A kicsiket leginkább az elsõ fogacskák és a rágófogak kijövetele viseli meg a legjobban. Az én kisfiam az elsõ fogai kibújásánál semmi mást nem fogadott el csak a cumisüveget meg a tápszert. Ha a fõétkezéseken csak nyammog, meg ímmel ámmal eszeget akkor lehet hogy a túró rudi meg a krémtúró iktatva kellene hogy legyen. A fiam fogzáskor szívesen evett almát gerezdekre vágtam azt rágcsikálta, meg kenyeret, fõleg a kenyér haját. Nassolni ne engedd!! Egy négy éves kisfiú anyukája

Szia! Ha korábban jóérvágyú jóevõ volt a kisfiad akkor az állapot átmeneti. A kicsiket leginkább az elsõ fogacskák és a rágófogak kijövetele viseli meg a legjobban. Az én kisfiam az elsõ fogai kibújásánál semmi mást nem fogadott el csak a cumisüveget meg a tápszert. Ha a fõétkezéseken csak nyammog, meg ímmel ámmal eszeget akkor lehet hogy a túró rudi meg a krémtúró iktatva kellene hogy legyen. A fiam fogzáskor szívesen evett almát gerezdekre vágtam azt rágcsikálta, meg kenyeret, fõleg a kenyér haját. Nassolni ne engedd!! Egy négy éves kisfiú anyukája
Szia! Én csak szeretnélek óvainteni a gerezdre vágott almától, mert az én gyerekem fulladozott tõle ilyen korban!Minden masban egyetértek az elõttem szólóhoz!Egyébként a krémtúróban guargumi van, de hidd el, hogy egy kis idõ múlva ez megváltozik, és az a lényeg, hogy hízik és nem fogy! Kitartás
Mindenben egyetértek az elõttem válaszolókkal. Szerintem 15dkg az nem rossz fél éves kor után. Ilyenkor már nem annyira fontos mennyit hízik sztem. Bár az én kisfiamhoz nem biztos, hogy viszonyítani ekllene, mert 10kg volt annyi idõsen, mint a te ksifiad

Kisfiam 9 honapos és még nem jelentkezett nála a szeparácios félelem, amirol a konyvek is irnak Mosolygós kisbaba, nem fél ugymond senkitol. Még várhato hogy nála is jelentkezik vagy minket ez már nemérint?

Legjobb válasz: Az én kisfiam már 1 éves, és õ sem fél senkitõl. Egész kicsi kora óta emberek között van, amíg jó idõ volt(tavasszal, nyáron) sokat voltunk kint. Mi lakótelepen lakunk, és sokan felvették, játszottak vele, én mindíg hagytam. Szerintem ezért ilyen. Sokan nem engedik, hogy más felvegye a kicsi gyereket, de szerintem az nem jó. Talán a te kisfiad is ezért nem félõs, mert így neveled. Majd ha kicsit nagyobb lesz, valószínû akkor szégyenlõsebb lesz majd, legalábbis a lányomnál így volt.

Az én kisfiam már 1 éves, és õ sem fél senkitõl. Egész kicsi kora óta emberek között van, amíg jó idõ volt(tavasszal, nyáron) sokat voltunk kint. Mi lakótelepen lakunk, és sokan felvették, játszottak vele, én mindíg hagytam. Szerintem ezért ilyen. Sokan nem engedik, hogy más felvegye a kicsi gyereket, de szerintem az nem jó. Talán a te kisfiad is ezért nem félõs, mert így neveled. Majd ha kicsit nagyobb lesz, valószínû akkor szégyenlõsebb lesz majd, legalábbis a lányomnál így volt.
Szia. Az én kislányom 10 hónapos, és egyáltalán nem jelentkezett nála sem a szeparációs szorongás. Mi sajnos nem tudunk sokat társaságba járni, mert nem igazán ismerünk más kismamákat a környéken, de ennek ellenére nagyon barátságos. Szerintem, ha eddig nem jelentkezett, akkor ezután már nem nagyon fog. Csak vidd sokat emberek közé, én is igyekszem ezen, és akkor biztosan ilyen marad.
Az én lányom 8 hónapos és õ is barátságos baba mindenkivel. Így is neveljük. Nála sem úgy jelentkezett a szeparációs szorongás hogy fél az idegenektõl stb.. Hanem úgy hogy anyás lett. Tehát ha eltûnök a látókörébõl és mondjuk apa böfizteti akkor engem keres a tekintetével és nyugtalanná válik. Magyarul anyás lett. Ennyi. Semmi más formában nem jelentkezett nála. És nagyon remélem hogy nem is fog. De mivel minden baba más, ezért gondolom van olyan baba is akinél ez egyáltalán nem lesz észlelhetõ. Tehát lehet hogy a te babádnál soha nem fog ez elõfordulni. Ennek meg csak örülni kell. Szóval nyugi. Minden rendben van a babáddal.
nállunk ez ugy jelentkezik hogy ha anya kimegy a szobábol vagy nem lát akkor kerse nyafizik, idegenekkel meg nagyon barázságos. mindig vigyorog.9hós most.


Kisfiam 9 hónapos. De még csak kúszik, mászni sosem akart, bár kapaszkodva feláll. Más babák már pacsit adnak, integetnek, ő csak. Néz és mosolyog. Hiába tanítom. A ti ennyi idős babatok miket. Csinál? Aggódjak? Hogy tanítsam?

A körülöttünk.lévő babák egyre ügyesebbek, izguljak? Anyósom is szekál, hogy.nem törődöm vele eleget. Még szopizik, kaja nagyon nem is kell neki, bármit.is adok neki napi háromszor, csak pár.kanál.fogy belőle, maximum 1 dl.

Legjobb válasz: Az enyém 9 hónaposan stabilan feküdt a hátán. Most 11 éves és egészséges. A legrosszabb, ha folyamatosan más babákhoz hasonlítgatod. Ma már az a legnagyobb verseny, kinek mit tud már a gyereke. Lassan úgy születnek, hogy elmondják az orvosnak az anyám tyúkját. Van egy könyv, az a címe: Anya taníts engem. Nagyon jó ötletek vannak benne, hogyan foglalkozzunk kisbabákkal. De vigyázz vele, nehogy jobban bepánikolj. Nekem három gyerekem van, de mindhárom két hónapos lemaradással volt a könyvben. Tehát 9 hónaposan a 7 hónaposnak írt feladatokat tudták megcsinálni.Mindhárom elég idõs már ahhoz, hogy biztosan mondhassam jó képességû gyerekekké váltak.

Az enyém 9 hónaposan stabilan feküdt a hátán. Most 11 éves és egészséges. A legrosszabb, ha folyamatosan más babákhoz hasonlítgatod. Ma már az a legnagyobb verseny, kinek mit tud már a gyereke. Lassan úgy születnek, hogy elmondják az orvosnak az anyám tyúkját. Van egy könyv, az a címe: Anya taníts engem. Nagyon jó ötletek vannak benne, hogyan foglalkozzunk kisbabákkal. De vigyázz vele, nehogy jobban bepánikolj. Nekem három gyerekem van, de mindhárom két hónapos lemaradással volt a könyvben. Tehát 9 hónaposan a 7 hónaposnak írt feladatokat tudták megcsinálni.Mindhárom elég idõs már ahhoz, hogy biztosan mondhassam jó képességû gyerekekké váltak.
Kisebbik fiunk 9 hónaposan kúszott. Most szép egészséges 15 éves nagyfiú. Ennyi idõsen a pacsiadás, integetés "idomítás" kérdése, nem észbeli képességeké. Ne aggódj.
szerintem ne foglalkozz más anyukákkal ki mit mondd.lehet a fele sem igaz annak amiket mondanak. én is sok olyat hallok hogy 8-9 hónaposan már szavakat mond..hát...lehet 100-ból 1 igaz.. az én fiam 8és fél hónapos mászik, ül, térdel, feláll, már sokszor próbál egyedül kapaszkodás nélkül megállni de másodperceken belül elesik. nem int pápát hiába mutogatom neki nem köszön nem mond szavakat. amiket mondd. gegege, gágágáá, bababaa, tetetee ezeken kivül semmit ne aggódj semmi baja a picidnek fog õ mászni
En is mindig aggodtam es meg mindig aggodom a kislanyomert: pedig 8 honapos koratol integet meg tapsol amikor zenet hall, de lusta mozgasilag, 9 honaposan ult fel egyedul 10 es fel honaposan elkezdett maszni, ma toltotte a 11 honapot es most kapaszkodik fel labra. En is azt a konyvet hasznalom amit mar emlitettek, le lehet tolteni a netrol is. Szerintem ne aggodj, en sokat enekelek neki, zenere tancolunk, tapsolunk, mondokazunk, mindent amit csak el lehet kepzelni, szerintem ne aggodj es foleg ne idegeskedj mert azt megerzi a gyerek.
"Az enyém 9 hónaposan stabilan feküdt a hátán" ez mekkora szöveg:) ) Amúgy tényleg ne aggódj, én fiam is 9 hónaposan csak ezt csinálta, aztán beindult.Most lassan 3 éves, nagyon okos, ügyes:) )
A Fiam pont az ellenkezõje és engem riogatott a doktornõ. A Fiam most 9 hónapos. 6 hónaposan kutyázott, 2 nap múlva felült, 1 hét múlva mászott. 7hónaposan felkapaszkodott a bútorok mellett, múlt héten volt 9 hónapos és kapaszkodás nélkül feláll a szoba közepén. És megáll kb. 30-40mp-ig és egyensúlyoz. Nem integet és nem küld puszit, ellenben mindenkire és mindig vigyorog :) Erre azt mondta a doki, hogy örökmozgó lesz, és reméljük nem lesz semmi baja attól, hogy ilyen fiatalon feláll stb. Nem is értettem, hogy miért lenne baja? Magától csinálja...
Nem ekll nagyon tanítgatni, majd rájön magától mindenre.Lányom 9hós.Már csak mászik, nem kúszik.Ül, áll, térdel, integet, tapsol, táncizik(ül és pattog a fenekén miközben rázza a kezeit és morog), tornázik(ül összekulcsolt kezekkel és rázza õket).Lányom nem szopis, igy õ 6hós korától csak vacsira fogadja el a tápszert már, õ rengeteget eszik minden mást.Rám még akkor is furán nézett a védõnõ mikor 8hós korában megkérdezte mászik-e meg felállt-e már és mondtam , hogy még nem.Erre rá két napra megcsinálta mindet és azóta csak mászik meg fél órát is áll az ágynál.
A gyerekorvosom mondta, hogy a lánya 15 hónapos koráig meg se moccant, egy helyben ült. Majd megõrült tõle, hogy nem mozog, viszont minden érdekelte. Szerintem a kisfiad gyûjti az információkat. Az én fiam 7 hónaposan kezdett gurulva közlekedni, 8 hónaposan kúszni és 10 hónaposan megmutatta, hogy tud mászni, de még vagy 2-3 hétig inkább kúszott, mert úgy gyorsabban haladt. 10 hónaposan ült fel magától elõször, és akkor fel is állt. Most 13 hónapos, még mászva közlekedik (úgy gyorsabb), meg kapaszkodva jár, és bár mindenkinek "szupergyereke" van manapság, próbálok nem parázni azon, hogy az én gyerekem nem sieti el a dolgokat. /Már megkaptam, hogy ennyi idõsen már szaladnia kéne./ Õ amúgy nagyon óvatos, csak akkor csinál valamit, ha már biztos a dolgában. Úgyhogy tényleg ne aggódj, beszélj hozzá sokat, énekelj, mondókázz, bármit, amiben örömét leli, mert ha feszült vagy, õ is érzi ezt.

Kisfiam 9 hónapos és seretnék egy második babát. Mikor a legalkalmasabb, mennyi legyen a korkülömbség, és anyagilag melyik a legjobb megoldás?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk 6 és fél év a korkülönbség lesz a két gyerek közt (szeptemberben szülök), és én egyáltalán nem bántam meg, mert a kisfiam már tökéletesen megérti, mi miért van, eszik, fürdik, stb. egyedül és várja a kistestvérét. De vannak olyanok, akik a kevesebbre esküsznek, én személy szerint nem vállalnám az egyik kicsi másik pici dolgot.

Szia! Nekünk 6 és fél év a korkülönbség lesz a két gyerek közt (szeptemberben szülök), és én egyáltalán nem bántam meg, mert a kisfiam már tökéletesen megérti, mi miért van, eszik, fürdik, stb. egyedül és várja a kistestvérét. De vannak olyanok, akik a kevesebbre esküsznek, én személy szerint nem vállalnám az egyik kicsi másik pici dolgot.
Én is úgy tervezem, hogy 6, vagy 7 év lesz majd a két gyerek között, hogy mire megfogan a 2. , és itthon leszek, közben tudok az elsõvel többet foglalkozni az elsõ osztályban, meg õ is jobban áll a dolgokhoz. Ha túl korán jön a 2. csak neked lesz nehezebb, mert az elsõ is igényli még a mindenkori figyelmedet.Amúgy sokan a 2-3 évet tartják ideálisnak.De a legfontosabb, ahogy ti szeretnétek, ahogy nektek jobb, és meg tudjátok oldani.Tudod mindenkinek más a jó.

9 hónapos kisfiad súlya és magassága mennyi most?

Legjobb válasz: Fiam 9 hónaposan 10,7 kg és 81 cm volt.

Fiam 9 hónaposan 10, 7 kg és 81 cm volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!
Kisfiam 8, 5 kg és 72 cm

Vacsorara egy negyed baromfivirslit kapott a 9 es fel hos kisfiam, azota szuro szagu a lehellete, olyan, mint egy alkoholista lehellete masnap. Mitol lehet ez?

Legjobb válasz: ha belegondolsz ill.megnézed,mi minden van manapság a virsliben....ízfokozók,stabilizátor,tarósító,beazonosíthatat lan eredetü szójapép,hogy kevesebb hús kelljen bele stb. sztem igencsak elrémisztö. én a helyedben nem adnék neki többször. és ha egyéb húsokat adsz,azokat is elöbb nézd meg,mit tartalmaznak. egy 9 hós gyerek még nem tudja azt mondani,hogy köszönöm,nem kérek,mert inkább vmi egészségesebbet ennék...Rád van utalva.Neked kell odafigyelned. 4hós baba anyukája

ha belegondolsz ill.megnézed, mi minden van manapság a virsliben....ízfokozók, stabilizátor, tarósító, beazonosíthatatlan eredetü szójapép, hogy kevesebb hús kelljen bele stb. sztem igencsak elrémisztö. én a helyedben nem adnék neki többször. és ha egyéb húsokat adsz, azokat is elöbb nézd meg, mit tartalmaznak. egy 9 hós gyerek még nem tudja azt mondani, hogy köszönöm, nem kérek, mert inkább vmi egészségesebbet ennék...Rád van utalva.Neked kell odafigyelned. 4hós baba anyukája
Mifelénk 2 éves korig nem adunk felvágottakat csak pulyka sonkát.Virsli, páriszi nem is lát hust, de ez komoly. Szalonna bör, szoja, zsiros cafatok és minden féle maradékot összedobnak és igy készül.Láttam.
Lehet, hogy a benne lévõ disznõpörc vagy szalonna okozza a szagot. Valószínûleg egy ekkorka baba még nem tud megemészteni ilyesmit. Szerintem hagyd el.
Ez többször is elõfordult már?Mert ha csak most elõször, akkor szerintem lehet, nem is a virslitõl van, hanem valami mástól, amit nap közben evett.Gondold át, mit adtál neki még! Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Haromszor fordult mar elo ez a szag, mind a haromszor virslit kapott.

Kisfiam 9 hós és 73 centi. Milyen ütemben várható a növekedése (centiben)? Lassul? Havi 1-2centi? 53-al született

Legjobb válasz: kicsit lassul majd, kisfiam is nagyon nagy, egy évesen 83cm volt, s 51cm rel született...most meg oktben volt 2 éves, s 100cm...

kicsit lassul majd, kisfiam is nagyon nagy, egy évesen 83cm volt, s 51cm rel született...most meg oktben volt 2 éves, s 100cm...
Nekem 10hónapos a kislányom és 73 cm.6hónapos kora óta 4cm-t nõ két havonta, és 4-600gr-ot szintén kéthavonta.Sokat izeg-mozog egész nap pörög, nem csoda hogy kevesebbet híznak...meg mi lenne belõlük ha havonta továbbra is kilókat híznának...
Van egy táblázat a gyermekegészségügyi kiskönyvben, abban meg tudod nézni! Egy picit lassul már majd.
jah és 54cm-rel született
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, azért kérdeztem, mert még 68-as ruhákat hord(C&A-s, elég komlett a méret), már "betáraztuk a 74-es méretûeket(van nyári is), és van már 80-as(kaptuk)azok õszi ruhák...ezért gondoltam, ha ilyen mértékben növekszik, nem fogom tudni ráadni a vadi új cuccokat(õsszel).A méret táblázatban is azt írják, h a 80-ast kb 18 hós korban hordják.

A babáknál mikor alakul ki a "félelem" érzet? Mármint arra gondolok, hogy nem esik le például az ágyról. A kisfiam 9 hónapos!

Legjobb válasz: A fiam 1 éves lesz, és kb. 1 hete tanult meg lejönni az ágyról. Addig meg ment,mint a meszes. Párszor megmutattuk neki,hogyan forduljon,majd csusszanjon popival a földre,és hamar rájött. 9 hónaposan még szerintem korai, bár baba válogathatja.

A fiam 1 éves lesz, és kb. 1 hete tanult meg lejönni az ágyról. Addig meg ment, mint a meszes. Párszor megmutattuk neki, hogyan forduljon, majd csusszanjon popival a földre, és hamar rájött. 9 hónaposan még szerintem korai, bár baba válogathatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:-)hát a kisfiam sem ismer lehetetlent a mászás terén!:-)
Az én 9 hónaposom sajnos pár napja leesett fejjel az ágyról, azóta a végénél mindig megáll és visszafordul. Fájdalmas "tanulópénz" volt szegénykémnek, de életveszélyes volt, hogy mindig fejjel akart lejönni és csak pár másodpercre fordultam el...:-(Azóta tanítgatjuk, hogyan kell lemászni róla.

A kisfiam 9, 5hónapos, és a súlya 8, 62kg hossza kb 80cm étvágya jó rengetegett mozog. Normális ez a súly?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális. Nem minden baba lesz 1 évesen 10-11 kiló. Ha láthatóan jól érzi magát a bõrében, csupán az lehet, hogy ilyen géneket örökölt, ilyen típus. Ti mekkorák vagytok? Az unokahúgom kislánya 1 évesen volt 8 kiló... õ se egy hízékony gyerek.. Egyébként az én kislányom se volt több ennyi idõsen, õ akkor volt kerek 9 kiló...

Persze, hogy normális. Nem minden baba lesz 1 évesen 10-11 kiló. Ha láthatóan jól érzi magát a bõrében, csupán az lehet, hogy ilyen géneket örökölt, ilyen típus. Ti mekkorák vagytok? Az unokahúgom kislánya 1 évesen volt 8 kiló... õ se egy hízékony gyerek.. Egyébként az én kislányom se volt több ennyi idõsen, õ akkor volt kerek 9 kiló...
Szia! Minden gyerek más és más. Nagyban függ ez a dolog attól is hogy mekkora súllyal és cm-rel jött a világra a kisfiad. Ne aggódj, nem vagyunk egyformák.
persze hogy normális :-) Az én kislányom 7.5 hónapos, 72cm és 8200gramm. Most én is aggódjak? 58cm-el született, 3350grammal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!