Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam 8 Az (139 db)

Az én 15 hónapos fiamnak is 8 foga van.
Nálunk a négy rágófog egyszerre indult meg 12 hónaposan... nem kívánom senkinek... azóta sem jöttek még ki teljesen, de horror minden éjszaka, annyira nyûglõdik szegény pindurkám. Már 3 hónapja...

Kisfiam 8 hónapos, és azon kívül hogy időnként a hasáról a hátára fordul nem nagyon csinál semmit. A többi alul?

Vittem már Dévény tornára ott azt mondták nincs semmi baja, vittem már több gyerekorvoshoz akik szintén azt mondták, hogy semmi baja csak lusta, és korához képest nagy, ezért megy neki minden lassabban és nehezebben. Majd 1-2 hónap múlva mindent egyszerre fog csinálni. Most konduktorhoz hordom, ő azt mondja, hogy már állnia is kellene, tornáztassam, de nem jutottunk még előrébb semmit.A tornát utálja. Ti mit gondoltok, vigyem még valahova, vagy hagyjam aztán majd csak lesz valahogy? Volt valamelyikőtök ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Nekem is 8 hónapos a kislányom. Több mindent csinál mint a te babád de nem hiszem hogy erõltetni kéne. Ha a gyerekorvos nem mondja hogy gond lenne, akkor nem hiszem hogy jót teszel az erõltetèssel.az meg hogy állnia kéne kicsit túlzás. ... nem vinnèm többet ahhoz aki szerint állnia kéne egy 8 honaposnak.minden baba máshogy fejlõdik ezt ne felejtsd el.

Nekem is 8 hónapos a kislányom. Több mindent csinál mint a te babád de nem hiszem hogy erõltetni kéne. Ha a gyerekorvos nem mondja hogy gond lenne, akkor nem hiszem hogy jót teszel az erõltetèssel.az meg hogy állnia kéne kicsit túlzás. ... nem vinnèm többet ahhoz aki szerint állnia kéne egy 8 honaposnak.minden baba máshogy fejlõdik ezt ne felejtsd el.
Az én babám most múlt 13 hónapos, húgom kislánya egy hónappal fiatalabb. Mégis az én kisfiam még alig csinált valamit, amikor az övé már kapaszkodva felállt. Aztán az én kicsim gyors fejlõdésnek indult és ma már alig van különbség a két pici között. Én is nagyon aggódtam, hiába mondta mindenki, hogy nincs semmi baj. Már az én kisfiam is lépeget kapaszkodva. Néha már kapaszkodás nélkül is megtesz pár lépést, bár többnyire még popsira csücsülés a vége. Nem kell aggódnod, hamarosan meg sem tudod majd állítani :)
Picit lassan fejlõdik, de ha az orvos azt mondta nincs gond, akkor szerintem ne aggódj és fõleg ne erõltess semmit. Majd behozza. Viszont ahhoz, aki azt mondta, hogy 8 hónaposan már állnia kellene én többet nem vinném vissza, mert ez nagyon nem igaz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam. Annyit csinál még, hogy körbe-körbe forog a hasán ezt kb 1 hete csinálja.
utolsó vagyok. és az, hogy 8 hónaposan már állnia kell, nagy hülyeség! http://www.kismamablog.hu/mozgasfejlodes/baba-mozgasfejlodes olvasd ezt el, szerintem nagoyn hasznos, és számodra is megnyugtató!
Jó, hogy elvitted több helyre és megnézték, ezt jól tetted, és ha többen is mondták, hogy nincs gond, akkor szerintem ne aggódj. Nagyon különbözõ ütemben fejlõdnek, de a Te picid még nincs lemaradva semmirõl! Ne erõltesd, hagyd, hogy úgy "csinálja", ahogy neki kényelmes, mert ha "érzi" az elvárást, és nem tud neki megfelelni, az rossz hatással lehet rá. Majd beindul, hidd el. Az én kislányom is 8 hónapos, volt hogy egy fázisban Õ is megrekedt pár hétre, aztán hirtelen 2 naponta csinált valami újat. Figyelni kell, és biztatni és "beindul" majd, hidd el, hiszen érdekli a világ, fel akarja felfedezni, ehhez "kénytelen" lesz felülni, kúszni, mászni, felállni stb... Járókában van, vagy szabadon?
A kérdező hozzászólása: Szabadon van a földön. Tornáztatni szoktam azt az átfordulósat csinálja is szépen, de magától semmit. A játékokkal is csalogatjuk, de ha nem éri el a játékot akkor nagyon hamar feladja a küzdelmet. Próbálkozik egy nagyon kicsit, aztán elkezd üvölteni, sírni, hisztizni míg már teljesen bevörösödik a feje és alig kap levegõt majd bekapja az ujját és elkezdi szopni, vagy ha nem ujjszopi akkor fel kell venni mert órákig is képes üvölteni. Ez is kétségbe szokott ejteni, ez a folyamatos üvöltés.
Akkor ezek szerint nagyon akar! Ez jó, mert elõbb-utóbb meglesz az eredménye. Az enyém is csinál ilyet, begurul, ha nem sikerül neki.Tornáztasd csak és meglátod, hamarosan megindul, ne aggdój emiatt. (elõzõ elõtti voltam)
Az én kicsi fiam most lesz 8 hónapos, és majdnem minden irányba forog, viszont kúszni nem akar! Annyi, hogy mi járunk Dévényre, de már a letapadt izomzata rendbe jött, viszont még azért hordom oda, hogy elkezdjen kúszni, mászni! Azt mondta a Dévényes is, hogy még meg kell erõsödnie a karjának, hogy elbírja a nagy súlyát! 74 cm és 9200g Járunk rendes gyógytornára is, de az szinte semmit nem ér! Ja még annyit, hogy nekem is nagyon hamar feladja ha valamit el akar érni, és inkább bámulja a plafont és elkezd játszani a kezével, minthogy megmozduljon! Általában akkor fordul meg, mikor nem vagyok a szobában és nem látom!, de én titokban a tükörbõl figyelem, amit õ nem látja! Én is abban reménykedek, hogy a sok tornáztatás eredményt hozz egyszer csak! Kúszatni még megpróbálhatnád! Megtámasztod a lábacskáját csípõben felhúzva, hátha rájön a technikára! Várom a fejleményeket majd, hogy haladtok!

Hány hónapos korban ehet először a baba káposztát, káposztafőzeléket? Az én kisfiam 8 hónapos. , de nem mertem idáig adni neki.

Legjobb válasz: Kisfiam hasfájos volt elég sokáig, így én késõn 11 hónaposan adtam elõször.

Kisfiam hasfájos volt elég sokáig, így én késõn 11 hónaposan adtam elõször.


Szia.az én kisfiam 19 hós és dettó ugyan ez van nálunk is :S
ùgy hpogy nem adsz neki enni. nem éhes de megszokta a gyomra is. biztos hogy napokig ordítani fog, de ez van. talán próbáld ki hogy minden nap csökkented az adagot vagy vizezed neki minden nap kicsit jobban, de nekem a lányom ez miatt is üvöltene, habár ö nem kap éjszaka enni már 2 hós kora óta, amikor hónapokra leszokott róla. (ö maga nem ébredt fel enni)
Imserek én is a szomszédban 28 hónapos kislányt aki még éjjel akár 2x is tápszert kér. Na ez a rossz szokás, talán durván hangzik, de mint az elõzõ írta, ne adj neki többet, éjjel aludni kell, nem pedig enni. Pár nap és megérti, 20 hónaposan már elég okosak, leszokik róla pár nap alatt, de lesz sírás az tuti. Légy erõs és határozott, ha végre te is aludni akarsz... :-)
Kislányom is 20 hónapos. Õ is felkelt többször is enni, kb 2 hónapja azonban már nem kéri. Én nem csináltam belõle nagy ügyet, ha kért, adtam neki. Amikor már nem tejitalt adtam neki, hanem sima tejet, felkelt még pár alkalommal de aztán elmaradt.Inni még most is kér, de már nem annyit.Kitartás. Szerintem vannak ennél rosszabb dolgok is, amik történhetnek velünk, nem:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Tegnap este 8 hónapos kisfiam leesett az ágyról. Lehet valami komolyabb baj?

lehet valami baj bel?le? viselkedésében nem látok változást,nem ny?g?s nem aluszékony,ugyanolyan mint máskor.járt valaki igy?

Legjobb válasz: Az én kisfiam 6 hónaposan leszaltózott az ágyról (szó szerint), de nem lett semmi baja. Most 7,5 hónapos, de már megy a bútorokba kapaszkodva.

Az én kisfiam 6 hónaposan leszaltózott az ágyról (szó szerint), de nem lett semmi baja. Most 7, 5 hónapos, de már megy a bútorokba kapaszkodva.
A kérdező hozzászólása: orvoshoz te se vitted? a fejecskéjét is megütötte?
Az én fiam anyira mozgékony hogy hátat fordítok egy percre és már az ágy másik végében van, már 2szer le esett és semi baja. most 7 hós.
A kérdező hozzászólása: ó köszönöm, megnyugtattatok.olyan lelkiismeretfurdalásom van, és arra számitottam hogy itt is megkapom a magamét amiért nem figyeltem eléggé, de kellemesen csalódtam.õ is nagyon mozgékony, és a legrosszabb hogy ott ültem mellette , épp férrenéztem és kopp.remélem nem lesz neki se baja, sírt de egy kettõ megnyugodott és már vigyorgott játszott tovább.
Mi 7 hósak vagyunk, 4 napja ugyanigy jártunk. Mellette ültem, és egy pillanat volt az egész. Az ágy szélén volt mert porszivoztam az orrát és nem figyeltem egy pillanatra és lefordult. A buksiján volt egy piros folt. Én ezért ilyedtem meg nagyon, mert a fejecskéjét ütötte be (meg mert elsö babám, elsö balesetünk)és addig nem nyugodtam amig be nem vittük a korházba röntgenezni. Nem toltak le pedig féltem és vádoltam magam, sajnos ez egy gyakori baleset tipus. A viselkedését kell nézni, hogy nem csinál e valami szokatlant, nem e hány vagy nem aluszékony, vagy nem sír e másként. Ha valami szokatlant észlelsz, inkább vidd dokihoz. Más nap ugy viháncolt a drágám mint ha mi sem történt volna. Ja és a mi ágyunk elég alacsony, 20-25 cm.
Elsõ vagyok. Nem vittem orvoshoz. Szerintem ha eltelik 1-2 óra és még akkor is sír, akkor kell csak elvinni. Amúgy én is ott voltam mennette az ágyon és ledobta a kiautót és áttugrott a lábamon, mire észbekaptam emeltem a lábam, hogy ne ugorjon és hát ebbõl lett a szaltó. Ne félj megesik az ijen. Nagyon masszívak ám ezek akisbabák. A nõvéremnek a kiságyból esett ki, mára már elmúlt 3 éves és semmi baja.
A kérdező hozzászólása: mégegyszer köszönöm mindenkinek:)

Kisfiam 8 hónapos, eddig jól aludt éjszaka, azonban az utóbbi egy hétben minden este éjféltől felkel másfél óránként. Hol szomjas, hol meg szerintem felriad. Mi lehet vajon az oka? A doki szerint fogzás miatt van.

Legjobb válasz: Én is a fogára tippelek! Az én kisfiam most lesz 1 éves, az éjszakát még sosem aludta át, egyszer mindíg felébred enni. De amikor jön a foga, mint most is akkor 2-3-szor is felébred, de akkor nem éhes, csak felveszem, megnyugszik és alszik is vissza. Türelem, és kitartás! 2 gyerek anyukája

Én is a fogára tippelek! Az én kisfiam most lesz 1 éves, az éjszakát még sosem aludta át, egyszer mindíg felébred enni. De amikor jön a foga, mint most is akkor 2-3-szor is felébred, de akkor nem éhes, csak felveszem, megnyugszik és alszik is vissza. Türelem, és kitartás! 2 gyerek anyukája
Az én fiam 7 hónapos, és õ is felkel, nem sír, csak nézeget, játszik, beszélget, nem éhes, nem szomjas, biztos a foga miatt, néha nyöszörög, és van, hogy csak köztünk alszik vissza, sehogy máshogy.Szerintem megviseli õket.Nem tudsz mit csinálni, próbáld elringatni, simogatni, talán visszaalszik.Kitartás.

Kisfiam 8 hetes. Az első oltás helye, amit még a kórházban kapott, be van pirosodva és olyan, mintha gennyes lenne a közepe. Mi a teendő vele?

Legjobb válasz: Gondolom BCG oltasra gondolsz. Semmit ne csinalj vele foleg nem szabad nyomkodni mert magatol kell majd kifakadnia lehet hogy tobbszor is ki fog. A kisfiad szervezete reagal az oltasra es ez igy jo. Neki nem okoz kellemetlenseget hidd el. Jo babazast!

Gondolom BCG oltasra gondolsz. Semmit ne csinalj vele foleg nem szabad nyomkodni mert magatol kell majd kifakadnia lehet hogy tobbszor is ki fog. A kisfiad szervezete reagal az oltasra es ez igy jo. Neki nem okoz kellemetlenseget hidd el. Jo babazast!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató választ!
a mi dokibácsink azt mondta, ha gennyezik lekezelhetem avval az alkohollal amit a köldökcsonk kezelésére kaptunk. Tedd azt..
az nekünk is olyan volt, én is nagyon meg ilyedtem, de az orvos azt monda, hogy annak olyannak kell lenni és az is elõfordulhat hogy többször is kifakadhat!!Nyugodj meg nincs semmi baj!!Jó babázást!Üdv 6hós kislány anyukája!

Mennyi idő alatt bújik ki a második fog? Kisfiam 8 hónapos hosszú szenvedés után 2 napja bújt ki az első foga. Még mindig nagyon kínlódik, mennyi idő még kibújik a második? Ennek is még csak a recéit lehet érezni.

Legjobb válasz: Az én kislányomnak 6 hónaposan kibújt az elsõ fog negyedéig és itt megállt. Most õ is a 8. hónapot tapossa, de még mindig itt tartunk.:)

Az én kislányomnak 6 hónaposan kibújt az elsõ fog negyedéig és itt megállt. Most õ is a 8. hónapot tapossa, de még mindig itt tartunk.:)
8, 5 hósan jött az elsõ, most rá másfél hetére tört át a 2.foga alul.

8 és fél hónapos kisfiam csak az édes ízű püréket hajlandó megenni. Hogyan szoktathatnám át más ízekre?

Csináltam neki krumplif?zeléket anyatejjel, meg husit krumplival, de undorodva kiköpte ( majdnem hányt t?le). Amit süt?tökkel, répával, almával, babapiskótával készítek neki, azt megeszi ( még a halat is, pedig annak elég jellegzetes íze- szaga van. Jár még valaki hasonló cip?ben?

Legjobb válasz: Anyatejet ne tegyél bele, egy 8 hósnak már nem kell. Simán is megeszi. Mivel eddig édeset kapott, ahhoz szokott. Ha krumplit fõzöl neki, akkor tegyél bele almát. Így lesz neki ismerõs íz. Elõször fele fele arányban, majd folyamatosan csökkentve az édeset. De ezt mind lassan, hagy szokjon hozzá.

Anyatejet ne tegyél bele, egy 8 hósnak már nem kell. Simán is megeszi. Mivel eddig édeset kapott, ahhoz szokott. Ha krumplit fõzöl neki, akkor tegyél bele almát. Így lesz neki ismerõs íz. Elõször fele fele arányban, majd folyamatosan csökkentve az édeset. De ezt mind lassan, hagy szokjon hozzá.
krumplifözelékbe tehetsz répát megédesitit és megeszi.
Én is így vagyok sajnos. :( Plusz még annyi, hogy újabban a darabos sem kell neki. Annyira hozzászokott a sima bébiételekhez, hogy nem akarja a reszelt almát enni. Pedig azzal kezdtük a hozzátáplálást anno, ette mint a kis angyal. Most meg fuldoklik tõle. :( Ha meg ráadásul nem is édes, rá sem néz.

Kisfiam 8 hónapos múlt, hogyan tudnám leszoktatni az éjszakai szopikról?

Átlag 4szer felébred,és csak szopival alszik vissza!!

Legjobb válasz: Sírás nélkül nem nagyon. Szerintem légy türelmes, mi is most múltunk 8 hónaposak, és ugyanez a helyzet:) Hulla vagyok, már lépni nincs erõm, de szerintem nem csak ettõl... Irigylek minden energikus nõt aki fitten és csinosan néz ki:)

Sírás nélkül nem nagyon. Szerintem légy türelmes, mi is most múltunk 8 hónaposak, és ugyanez a helyzet:) Hulla vagyok, már lépni nincs erõm, de szerintem nem csak ettõl... Irigylek minden energikus nõt aki fitten és csinosan néz ki:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!