Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam 14 Ha már (4 db)

Kisfiam 14 hónapos. Ha már jobb idő van, kell rá még sapka? Nem fog megfázni a füle? Sok gyereken már nincs sapka ilyenkor.

Legjobb válasz: Sztem attól is függ, mennyi haja van, nem csak a széltõl kell óvni, hanem a naptól is! Én adok a fiamra baseball sapit, az a szemét is árnyékolja.

Sztem attól is függ, mennyi haja van, nem csak a széltõl kell óvni, hanem a naptól is! Én adok a fiamra baseball sapit, az a szemét is árnyékolja.
Az ismerõsöm gyereke 28 hónapos kisfiú, és õk még adnak rá néha, olyan kis nyári kapal szerût.
Én általában úgy öltöztetem a kislányomat, ahogy én vagyok. ha én nem fázok, szerintem õ sem. persze, ha kicsit fújdogál a szél szoktam rá sapit adni.
Az én kislányomon szinte áprilistól-szeptemberig olyan sapi van, amelyik vékony, véd a naptól, de van füle is. A fület be lehet fordítani a sapiba, így nincs a fülén. De ha fúj a szél, a fülével együtt kötöm meg a fején. Sajnos csak a Brendonban találtam ilyet, füllel együtt egy kicsit drága, de szerintem megéri, mert tényleg hónapokig viseli, aztán majd az öccséé lesz jövõre. Ilyesmire gondolok: http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=bab.. http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=bab..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

14 hónapos kisfiam 13 hónapos kora óta nem szopizik már, véleményetek szerint mivel "zárjuk" a napot, ha kb.7kor vacsizott, és még fél 9kor fürdés előtt adnék neki valamit?

Legjobb válasz: ha hétkor rendesen megvacsorázik,felesleges még tejpépet adni.Inkább valami folyékonyat adnék,de nem fürdés elõtt,hanem utána elalvás elõtt.a fiam tejitalt iszik,11 hónaposan választottam el,most 14 hónapos,és alvás elõtt kapja a tejitalt,fél hétkor vacsorázik.

ha hétkor rendesen megvacsorázik, felesleges még tejpépet adni.Inkább valami folyékonyat adnék, de nem fürdés elõtt, hanem utána elalvás elõtt.a fiam tejitalt iszik, 11 hónaposan választottam el, most 14 hónapos, és alvás elõtt kapja a tejitalt, fél hétkor vacsorázik.
Tej, kakaó, esetleg kifli hozzá.
A kérdező hozzászólása: Tej helyett inkább tejpépre gondoltam... túlaggódom?

14 hónapos kisfiam egy ideje nem akar szilárd ételt enni. Ha lefektetem aludni fetreng, olyan mintha fájna a hasa, sokszor rá is ébred. Amúgy nagyon aktív kisfiú, ezt leszámítva kutya baja. Volt már valakinek ilyen gondja? Mit tettetek ilyen esetben?

Az étkezésekkel szépen haladtunk, evett rendesen, nem volt gond sose ezzel.Most ott tartunk, hogy jóformán tejen él, kifújja a rendes kaját pár falat után. Széklete rendszeresen van és közepes állagú.Pici korában hasfájós baba volt.

Legjobb válasz: Nem lehet a foga? Az én lányom is 14 hónapos, idõközönként nyugtalanul alszik, gyakran megfordul álmában, van mikor nyöszörög is. Én úgy vettem észre hogy ez a fogzásos idõszakban gyakoribb, amikor nappal is nyûgösebb, meg folyik a nyála, stb.

Nem lehet a foga? Az én lányom is 14 hónapos, idõközönként nyugtalanul alszik, gyakran megfordul álmában, van mikor nyöszörög is. Én úgy vettem észre hogy ez a fogzásos idõszakban gyakoribb, amikor nappal is nyûgösebb, meg folyik a nyála, stb.
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy csak a foga, ma már reggel ment a hasa, délután pedig nyálkás volt a széklete, remélem rosszabb nem lesz. Köszönöm szépen válaszod!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!