Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam 11 és amikor (8 db)

Kisfiam 11 hós, és most kezd elapadni a tejcim. Ki milyen tápszert ajánl ilyenkor, amit könnyen megszokna a kissé finnyás babám? Egyáltalán ki mit csinált ilyen helyzetben?

Legjobb válasz: Szia! A húgom gyerekei is finnyásak,õ kipróbált minden drága tápszert,a végén maradt a Milupa babatej és a rossmanban kapható rossmanos tápszer vagy a dm-es.Nem drága és nincsen az a kimondott tápize.A babatejet igaz 12hós kortól adhatod,de már most el lehet kezdeni a szoktatást apránként! Jó egészséget!

Szia! A húgom gyerekei is finnyásak, õ kipróbált minden drága tápszert, a végén maradt a Milupa babatej és a rossmanban kapható rossmanos tápszer vagy a dm-es.Nem drága és nincsen az a kimondott tápize.A babatejet igaz 12hós kortól adhatod, de már most el lehet kezdeni a szoktatást apránként! Jó egészséget!

Kisfiam 11 hós lesz. Idáig végigaludta az éjszakát, de kb.1 hónapja 4-5-ször is felkel. Ilyenkor feláll az ágyba, kipattannak a szemei és nyöszörög, sír addig, amíg ki nem veszem. Mitől van ez?

Amikor kiveszem néha kap egy kis teát, vagy csak ringatom egy kicsit és aztán megnyugszik és elalszik. Lehet ez a fogzástól, vagy csak anyahiány?

Legjobb válasz: Már több mint egy hónapja áll, úgyhogy biztos nem a mozgás újdonságtól van. Én is a szeparációs szorongásra gondoltam, mert nagyon bújik és tényleg csak simogatni, ölelni kell, aztán megnyugszik. Bár jön most az 5. foga, de a felkelések már elõbb kezdõdtek. Éjszaka nem hagy pihenni, nem tudom mit tegyek, milyen megoldás lehet. Sírni nem hagyom, de ez nem megoldás...

A kérdező hozzászólása: Már több mint egy hónapja áll, úgyhogy biztos nem a mozgás újdonságtól van. Én is a szeparációs szorongásra gondoltam, mert nagyon bújik és tényleg csak simogatni, ölelni kell, aztán megnyugszik. Bár jön most az 5. foga, de a felkelések már elõbb kezdõdtek. Éjszaka nem hagy pihenni, nem tudom mit tegyek, milyen megoldás lehet. Sírni nem hagyom, de ez nem megoldás...
Szerintem szeparációs szorongás, azaz anyahiány :) , igen. Ha más változást is észrevettél, mint pl. hasmenés akkor lehet, hogy valamilyen újonann bevezett étel lehet a bünõs. De szerintem tényleg "csak" az elsõként említettrõl lehet szó...
Nem mostanában tanult meg felállni? Mert akkor az is lehet, hogy olyan nagy újdonság ez neki, hogy azért ébred fel és áll fel.
Neekm ezt nyolc hósan kezdte, én nem is tudtam visszalapítani mert ordított. 11 hós koráig velem aludt. Most pár napja megint a saját ágyában alszik, de 3-4szer most is kel, de visszalapul ha bemegyek hozzá. Én is úgy gondolom, hogy szeparációs szorongása van.
az elõzõ válaszoló vagyok. tudom, hogy sokan megszólnának ezért de mint írtam nekem az jött be, hogy velem aludt. mert így tényleg aludt õ is meg én is.ha fel is ébredt akkor meglátta, hogy ott vagyok és már aludt is vissza, max egy kis vizet kért.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Köszönöm a tanácsot, egyébként én is már próbáltam mellé feküdni, sikerült is elaludnia és neki így jó is volt, de egyfolytába kúszik-mászik és forgolódik álmába és mindig huzogatnom kell vissza, hogy le ne essen az ágyról (360 fokot is fordul), vagy hogy nem üsse be a fejecskéjét az ágytámlába. Így én nem alszom semmit mellette, ezért is ragaszkodom a kiságyhoz, ami külön szobában van. Muszály hogy én is pihenjek, mert elveszi az erõmet az egésznapos figyelés, foglalkozás stb. ráadásul jön a foga is.
Elsõ válaszoló vagyok... És ha átmenetileg egy matracot ennél a kiságya mellé? És akkor talán elég lenne neki, ha a rácson keresztül simogatnád, ha megébred. Sírni hagyni meg tényleg nem megoldás. Én is együttalvós párti vagyok, ha neki erre van szüksége. Az én kislányom 15 hónapos és úgy alszik, ha mellé fekszek vagy én vagy az apukája. Egyébként egy 200-180as matracon alszik egyedül 9hós kora óta, és mivel nincs ágykeret nem is tud nagyot esni ha legurulna...

Kisfiam 11 hónapos és amikor le akarom vinni a levegőre, ugyebár fel kell öltöztetni, de mindig keservesen sír, ha öltöztetjük. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit, öltöztesd fel és vidd ki a levegõre, majd ahogy nõ szépen abba fogja hagyni a hisztit. Próbálj meg overált ráadni, mert akkor ha gyorsan öltözteted, akkkor talán nem sirdogál olyan sokáig. Kitartás!

Semmit, öltöztesd fel és vidd ki a levegõre, majd ahogy nõ szépen abba fogja hagyni a hisztit. Próbálj meg overált ráadni, mert akkor ha gyorsan öltözteted, akkkor talán nem sirdogál olyan sokáig. Kitartás!
Nem tudsz nagyon csinálni semmit. Az ilyen picurkák általában utálják az öltözködést, fõleg a fiúk. Öltöztetsd fel és vidd le, kint gondolom már abbahagyja. Esetleg adhatsz a kezébe valami apró játékot, amit szeret, hogy azt szorongassa, amíg te öltözteted, hátha ezzel meg lehet vesztegetni :)
A babák nem szeretnek öltözni, na de vetkõzni annál inkább.-))


11-hó kisfiam 2-hétig üveges kaját kapott és most nem nagyon akarja megenni a házi kosztot? Mit csináljak hogy megint azt egye amit mi?

Legjobb válasz: Ne adj neki üvegeset. Max 1-2 étkezést fog kihagyni, aztán enni fog, mert éhes lesz. Lehet hogy drasztikusnak hangzik, de nem az. Egyébként én úgy csinálnám, hogy olyat fõznék magamnak, amit õ is 100%-ban megehet, leülnék vele együtt ebédelni és jóízûen falatoznék, és persze elé tenném a tányérjába az övét.

Ne adj neki üvegeset. Max 1-2 étkezést fog kihagyni, aztán enni fog, mert éhes lesz. Lehet hogy drasztikusnak hangzik, de nem az. Egyébként én úgy csinálnám, hogy olyat fõznék magamnak, amit õ is 100%-ban megehet, leülnék vele együtt ebédelni és jóízûen falatoznék, és persze elé tenném a tányérjába az övét.

11 hónapos kisfiam éjjel többször felsír hangosan amíg ki nem veszem és rá nem rakom cicire, addig sír, mi tegyek?

Szeretném már lassan leszoktatni volt hogy éjjel csak ivott és nekem megjött akkor azért kelt föl enni aztán beteg lett azért és már két hete minden éjjel fent van de az utóbbi pár napban elég durva mert szinte óránként, gondoltam a fogára is de mindig???Arra mit adjak neki ami jól bevált már a 7.foga van kint ált. 2-vel jöttek neki de semmi nem akar nála használni!

Legjobb válasz: miket használtál eddig rá? mi most osanitot használunk eddig úgy tûnik beválik és sokan dícsérik. ez is homeopátiás, de itthon csak netrõl lehet rendelni, Ausztriába lehet kapni.

miket használtál eddig rá? mi most osanitot használunk eddig úgy tûnik beválik és sokan dícsérik. ez is homeopátiás, de itthon csak netrõl lehet rendelni, Ausztriába lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: chamomillát, dologélt, vibrucolt, dentinoxot.És mit lehet tudni errõl?
Miért nem laszik? Eszik még, vagy ringatni kell? Mi az ok amiért kel?
3éve nem alszom:) 1éves a lány, õ hiába eszik szinte már mindent óramûként 3óránként jön és közli cici, éjjel is... Már egyre kevesebbet kell adni neki éjjel, de még megébred, ha mákom van visszaalszik. Elõtte a tesójával szintén ua, ha nem rosszabb. Egyszercsak aludt éjjel a nagy, jó tõle elvettem a cicit véglegesen... Sok sikert, hátha neked egyszerûbb megoldás is jó lesz.
A lányom is 11 hónapos. Elõfordulnak éjszakák, amikor alszik, mint a bunda, hangja nincs. De még ebbõl van kevesebb. Nagyon változó, mi miatt ébred. A hét elején a foga kínozta, jóformán nem is aludt. Tegnap éjjel meg valami miatt nyugtalanul aludt, és folyton lerúgta a takarót. Így kb. 6x kellett betakarni. Mondjuk arra nem kel fel, sak nyöszörög. Van, hogy szomjas, gondolom, olyankor szárazabb a levegõ. Gondolom elõbb utóbb majd leszokik róla. Vagy nem. A férjem 36 éves, és a mai napig többször kel éjjel, kimegy wc-re, meg iszik. Szóval ha apja lánya, akkor elõbb tanulja meg kiszolgálni magát, mint hogy aludjon éjjel. :)
Kisfiam 11, 5 hónapos, 4 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Nem kér éjszaka enni, inni, a cumit megtalálja az ágyban. Ha a fogával van gond akkor megy a Viburcol kúp (nekünk nagyon bejön) és alszik, mint a bunda (6 foga van) Mit eszik vacsira? Nem lehet, hogy éhes?
Nálunk ugyanez a helyzet, másfél hét múlva lesz 11 hós a fiam. Én semmit sem tudok tenni, már bele is fáradtam, ha kell, kelek, aztán reménykedek benne, hogy a következõ éjszaka jobb lesz. Mondjuk nálunk apa is kel hozzá szerencsére, de én akkor is fent vagyok, csak legalább az ágyból nézem mit ügyködnek. Fogalmam sincs mi a baja, majd a levendulát én is ki akarom próbálni, hátha valamit javít a helyzeten. Arról már lemondtam, hogy átaludja az éjszakát, én kiegyeznék egy-két ébredéssel.
Nálam is ezt csinálták és csinálják a fiaim, 18 hósak, de már ott alszom köztük az éjszaka második felében, mert már nincs erõm kimenni az ágyunkba (ahova legtöbbször a 3 éves lányom be is fészkeli magát apa mellé az éjszaka valamelyik felében :-) ). Ahhoz fordulok, amelyik épp sír. Már 3 hete nem szopiznak, csak odabújnak hozzám és már alszanak is. Kipróbáltam a levendulát, nálunk nem vált be sajnos. :-( De tényleg próba szerencse! :-)
19 hónapos lányom még soha nem aludt át éjszakát...levendula olajra sem :(...egész pontosan egyszer aludt este 8-hajnal fél 5 ig.Én meg nem tudtam elképzelni mi baja lehet és óránként ránéztem :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Akkor utolsó próbálkozásként megpróbálom a levendulát, remélem segíteni fog!Igazából inni szokott felkelni, jó esetben megitatom és szó nélkül visszaalszik de van olyan is amikor õ éjjel kettõkor úgy gondolja hogy kialudta magát és másfél órán keresztül nem alszik vissza.
én úgy tudom, hogy nem szabad : /
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Nekünk mágneses takaronk van, amin irta, hogy gyerekek nem használhatják.Szerintem ezt csak az eladotól tudod meg pontosan.
Nagymamámnak és anyósomnak van ilyen mágneses gyapjú lepedõje, és én is úgy tudom, hogy nem szabad 14 éves kor alatt használni ilyet. Reumásoknak, migréneseknek nagyon jó, de gyerekeknek semmi szükségük ilyenre szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!