Találatok a következő kifejezésre: Kisfiút szeretnénk. módszerrel (4 db)

Kisfiút szeretnénk. Melyik módszer vállhat be 2 kislány után? Illetve ha nem rendszeres a ciklusom, mikortól vegyek ovu tesztet, ami kimutatja a pontosságot?

Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Igazából jó módszer nem nagyon van, mert ez a férfin múlik. De szokták mondani hogy a tüszõrepedés napján és utána kisfiú, elõtte 2 nappal kislány az esélyes. Hát mi a tüszõrepedés napján voltunk együtt (így alakult, nekünk a neme lényegtelen volt) és kislányunk lesz. Így ez is 50-50%, van akinek bejön van akinek nem. Az ovuteszt jó, de amikor pozitív rá 24-36 órára következik be a tüszõrepedés. Én ennyit tudok segíteni. Minden jót és hajrá! :)

Igazából jó módszer nem nagyon van, mert ez a férfin múlik. De szokták mondani hogy a tüszõrepedés napján és utána kisfiú, elõtte 2 nappal kislány az esélyes. Hát mi a tüszõrepedés napján voltunk együtt (így alakult, nekünk a neme lényegtelen volt) és kislányunk lesz. Így ez is 50-50%, van akinek bejön van akinek nem. Az ovuteszt jó, de amikor pozitív rá 24-36 órára következik be a tüszõrepedés. Én ennyit tudok segíteni. Minden jót és hajrá! :)
A várt vérzés elõtt 12-16 napon kell tesztelni. 25 napos ciklus esetén a 9. napon, 30 napos ciklus esetén meg a 14. napon kell elkezdeni tesztelni. Sajnos az ovutesztek drágák a boltokban, de a neten sokal olcsóbb: kb 100 Ft darabja. (Én a Vateráról rendeltem, 50 db postaköltséggel együtt sem került 5000 Ft-ba.) Az ovuteszt csak 1-2napig pozitív, és nem mindig könnyû a kiértékelésük. http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml Kisfiúra akkor van a legnagyobb esélyetek, ha minél közelebb szeretkeztek a tényleges tüszõrepedéshez. A legjobb erre a pozitív teszt utáni nap reggele.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Tehát ha jól értelmeztem a hozzászólásodat, akkor a + teszt után kell eggyütt lennünk?Ha rendszertelen a ciklusom, akkor mikor édemes vennem ovu teszte?(a ciklusaim 25-30naposak).Örömteli bébinevelét neked és jó egészséget mindenkinek
Szia! Nemrég találtam erre az oldalra: http://www.babasmamas.hu/kalk.php Itt töltsd ki az ovulációs kalkulátort és kiírja melyik napokon lehet kisfiút összehozni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszike nektek!Nagyon hasznosak a linkek is!Szerintem a +teszt utáni napon apát elkapom:D Talán sikerül összehoznunk egy édi kissrácot...(mert azt szeretnénk...) Jó egészséget mindenkinek!!!

Kisfiút szeretnénk. Milyen módszerrel érhetném el ezt?

Van már egy kislányunk, fiút szeretnénk legközelebb. Persze nagyon örülnénk egy egészséges kislánynak is, de annyira szeretném megajándékozni a férjemet egy fiúval! Szeretném növelni az 50% esélyt...

Legjobb válasz: Bevált módszer erre nincs,csak egy javaslat ami nem 100%. Ha peteérés elõtt 1-2 nappal vagytok együtt,akkor nagyobb a valószinûsége kislánynak,ha pont peteéréskor, akkor akár kisfiú is lehet belõle.

Bevált módszer erre nincs, csak egy javaslat ami nem 100%. Ha peteérés elõtt 1-2 nappal vagytok együtt, akkor nagyobb a valószinûsége kislánynak, ha pont peteéréskor, akkor akár kisfiú is lehet belõle.
Nevetni fogsz, de tudom hogy a férfin múlik a baba neme! A peteérés elõtti szeretkezéskor azért valószinûbb a lány, mert az x kromoszómák tovább élnek mint az y, igy mire a pete kiszabadul már javarészt csak "lányok" várják! Mig peteéréskor az nyer aki elõbb célba ér, és az y sejtek gyorsabbak mint az x! Hát ez az összefüggés a peteérés és a kromoszómák között!
Több kérdés volt már itt a Jónás-módszerrõl, olvass vissza, találsz hozzá honlapot is, ahol bõvebben tájékozódhatsz!
Szia! Idézek egy könyvbõl, szerintem korrekt. A könyv címe: Kismamák és kisbabák új egészségkönyve. Ezt a fejezetet a prof. Czeizel írta. Ezzel pontot tehetünk a találgatások végére. "...a kisebb y nemi kromoszómákat tartalmazó ondósejtek gyorsabbak, mint a nagyobb x nemi kromoszomájúak. Ezért, ha közvetlenül a tüszõrepedés után történik a szeretkezéds, akkor a gyorsabb y nemi kormoszomájú ondósejteknek nagyobb az esélyük a a petesejt megtermékenyítésére. Ezzel szemben, ha leány fogamzását szeretenénk elérni, akkor a tüszõrepedés elõtt 36-48 órával javasolt szeretkezni. Ilyenkor is az y nemi kromszómás ondósejtek érnek oda hamarabb a petevezeték végére, de a petesejt ekkor ott még nincs. Így a lassabban odacammogó, de állítólag életképesebb x nemi kromoszómás ondósejteknek nagyobb az esélye a petesejt megtermékenyítésére. A másik módszer szerint a hüvely és így a méhnyakbemenet vegyhatásától is függ, hogy melyik ondósejt jut be inkább a méhbe. A savas-savanyú vegyhatás az x nemi kromoszómájú, míg a lúgosabb vegyhatás az y nemi kormoszómájú ondósejteknek kedvez. A savanyú vegyhatást 10%-os konyhai ecetes, míg a lúgos vegyhatást szódabikarbónás vizes oldattal történõ hüvelyöblítéssel lehet elérni. Ezt követõen 30 percen belül szükséges szeretkezni. " A két módszert együtt érdemes alkalmazni és persze még így is messze elmarad a 100%-os találati aránytól.
a nagynenem es a sogornoje ezen modszer alapjan "terveztek" csaladot, mindegyiknek egy fia es egy lanya van.en kiprobaltam egy fiam mar van es hamarosan kiderul h a lany is bejott e.de irnak a neten mindenfele ecetes vizes huvelyoblitesrol hogy lugos kozegben az y-ok elobb meghalnak meg hogy miket kell enni, de ezekben nem hiszek.egyebkent a mestersegesnel a gyorsasagot es a sulyt nezik, a nagyobb sulyosabb lassan mozog ezek alt fiuk, es mire ok felernek elofordulhat hogy e gyosr lanyok mar megtalaltak a petesejtet.nem tudom igaz e, vagy veletlen.
Házilag biztos nem tudod befolyásolni. Orvosilag lehet, de csak nagyon alapos (betegség) indokkal lehet, mesterséges megtermékenyítés útján. Szerintem, ha egészséges a magzat akkor mindegy, hogy fiú, vagy lány fogan. Nem? Gondolj bele, van akinek semmilyen nem lehet. Ne legyenk már ennyire egoisták.
Ez nagyon érdekes. Mi köze van a nõ peteérésének, a férfi kromoszómájához? Ugyanis csaki kizárólag a pasi kromoszómáján múlik, hogy fiú, vagy lány baba fogan. Tudod pasiknál:XY, nõknél:XX.
Nos, ha kisfiút szeretnél, akkor beszéld meg férjeddel, h most csak az Ykromoszómáit küldje harcba, az Xek kicsit pihenjenek.Mert a tudomány már régen bebizonyította, h nem a nõn múlik, h kisfiú vagy kislány.Innentõl kezdve nem hiszem h értlme van ennek a peteéréses hülyeségnek, h ekkor ez lesz akkor meg az.Szexeljetek sokat, a többit meg bízátok a kromoszómákra. Sok sikert a babához! 13hetes ksimama

Milyen módszerek vannak annak érdekében, ha kisfiút szeretnénk?

Legjobb válasz: Shettles módszer E módszer alapja, hogy az Y-kromoszómát hordozó ivarsejtek fürgébbek és csak lúgos környezetben maradnak hosszabb távon életképesek, ezért ha fiú gyermeket szeretnétek, érdemes az együttlétet az ovuláció idejére idõzíteni (az ovuláció idejét ovulációs teszttel lehet pontosan meghatározni). Az Y-kromoszómát tartalmazó spermiumok maximum két napig életképesek, ezért olyan pózokat érdemes választani, amikben a férfi mélyebben tud behatolni, így a spermiumok közelebb kerülnek a méhnyakhoz és gyorsabban tudják elérni a petesejtet. Horoszkóp alapján Ki kell számolni, hogy melyik idõpontban milyen jegyekben áll a Hold. A pozitív és férfias jegyekben (Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, Vízöntõ) álló Hold esetén fiú utódra lehet számítani, a negatív és nõies jelekben (Bika, Rák, Szûz, Skorpió, Bak, Halak) állû Hold esetén pedig kislányra kell számítani. Egyes kutatások szerint a konyhasóban és káliumban gazdag étrend a fiú, míg a sószegény, kalciumban, magnéziumban gazdag diéta a lány utód születésének ad nagyobb esélyt. A tervezett megtermékenyítés elõtt legalább 2,5 hónappal kell elkezdeni a diétát, amely súlyos áldozatokkal is járhat: lányos diétánál pl. tilos a sör fogyasztása! A fiús és lányos spermiumoknak a közeg sem mindegy. A fiúsak a lúgosat tûrik jobban, a lányosak a savasat. A teendõ: ecetes (savas), vagy szódabikarbónás hüvelyöblítés, közvetlenül „babacsinálás” elõtt. A biológia mellett nem szabad megfeledkezni olyan egyéb tényezõkrõl sem, mint a csillagok. A kedvezõ bolygó-állásokról az asztrológusok tájékoztathatnak.

Shettles módszer E módszer alapja, hogy az Y-kromoszómát hordozó ivarsejtek fürgébbek és csak lúgos környezetben maradnak hosszabb távon életképesek, ezért ha fiú gyermeket szeretnétek, érdemes az együttlétet az ovuláció idejére idõzíteni (az ovuláció idejét ovulációs teszttel lehet pontosan meghatározni). Az Y-kromoszómát tartalmazó spermiumok maximum két napig életképesek, ezért olyan pózokat érdemes választani, amikben a férfi mélyebben tud behatolni, így a spermiumok közelebb kerülnek a méhnyakhoz és gyorsabban tudják elérni a petesejtet. Horoszkóp alapján Ki kell számolni, hogy melyik idõpontban milyen jegyekben áll a Hold. A pozitív és férfias jegyekben (Kos, Ikrek, Oroszlán, Mérleg, Nyilas, Vízöntõ) álló Hold esetén fiú utódra lehet számítani, a negatív és nõies jelekben (Bika, Rák, Szûz, Skorpió, Bak, Halak) állû Hold esetén pedig kislányra kell számítani. Egyes kutatások szerint a konyhasóban és káliumban gazdag étrend a fiú, míg a sószegény, kalciumban, magnéziumban gazdag diéta a lány utód születésének ad nagyobb esélyt. A tervezett megtermékenyítés elõtt legalább 2, 5 hónappal kell elkezdeni a diétát, amely súlyos áldozatokkal is járhat: lányos diétánál pl. tilos a sör fogyasztása! A fiús és lányos spermiumoknak a közeg sem mindegy. A fiúsak a lúgosat tûrik jobban, a lányosak a savasat. A teendõ: ecetes (savas), vagy szódabikarbónás hüvelyöblítés, közvetlenül „babacsinálás” elõtt. A biológia mellett nem szabad megfeledkezni olyan egyéb tényezõkrõl sem, mint a csillagok. A kedvezõ bolygó-állásokról az asztrológusok tájékoztathatnak.
Ovu napján legyetek együtt.
Somlói Juhfark!:)

2 lány után végre szeretnénk egy kisfiút. Valami jó módszer, amit érdemes kipróbálni?

Legjobb válasz: Ha rendszeres a ciklusod és tudod mikor van az ovud, akkor a következõket kell tenned: ovu elõtti napokban egyáltalán ne legyetek együtt, hadd sorakozzanak fel azok a kiskatonák, majd pontosan ovu napján együttlenni. Ennyi.:) Persze így is a Természet fog dönteni, ha mégis kislányt rendelne nektek, de az eddigi gyak.os olvasataim (és a Czeizel-féle módszer alapján is) a fenti esetben szinte mindig kisfiúk fogannak!

Ha rendszeres a ciklusod és tudod mikor van az ovud, akkor a következõket kell tenned: ovu elõtti napokban egyáltalán ne legyetek együtt, hadd sorakozzanak fel azok a kiskatonák, majd pontosan ovu napján együttlenni. Ennyi.:) Persze így is a Természet fog dönteni, ha mégis kislányt rendelne nektek, de az eddigi gyak.os olvasataim (és a Czeizel-féle módszer alapján is) a fenti esetben szinte mindig kisfiúk fogannak!
Népi babona szerint elsõ körben be kell engedni a kiskatonákat, mert a fiúk gyorsabbak. Jónás naptár, kínai naptár...meg még mit tudom mire szoktak "hivatkozni".
Utolsó vagyok, még annyit magyarázatképpen, hogy a fiú-spermiumok gyorsabbak, de rövidebb életûek mint a lassabb, de hosszabb ideig életképes lány-spermiumok. Így tehát ha ovu elõtt 2-3 nappal már együttvagytok, akkor az abból az együttlétbõl megmaradó kiskatonák ovu napján már nagy valószínûséggel a kislány-katonák. Ezért van az, hogy sokszor itt is látom: ovu napján voltak együtt, mégis kislány lett, hiszen 2 nappal elõtte IS együttvoltak, onnan pedig simán bevárták az érett petesejtet a kitartó kislányok. A gyors mozgású fiú-spermiumok pedig ha pont ovu napján (és csak akkor) vagytok együtt, "azonnal" rástartolnak a petesejtre, a kislányoknak alig hagyva esélyt.
még egy van, a pozsonyi módszer a fiús kiskatonák a lúgosabb, míg a lányosok a savas közeget élik túl tehát ha fiút akartok, akkor kell egy enyhe szódabikarbónás oldatot csinálnod, azzal hüvelyöblítened, bent tartani 20 percig és indulhat az akció de csakis az ovuláció vagy az azutáni napon, elõtte nem, mert ahpgy a többiek is írták, abból kiscsaj lesz megkeresem neked a Czeizeles videot errõl
ovu napján kell szeretkezni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!