Találatok a következő kifejezésre: Kisfiúknak van merevedésük (2 db)

Kisfiúknak van már merevedésük?

Másfél-2 évesre gondolok. Normális, hogy délutáni alvásból merevedéssel ébredjen egy ilyen pici férfi?

Legjobb válasz: Teljesen normális. Ez ne aggasszon. Legalább tudod, hogy jól mûködik majd :-)

Teljesen normális. Ez ne aggasszon. Legalább tudod, hogy jól mûködik majd :-)
Igen. Valószinûleg pisilnie kell. És ez így is marad a serdülõkorig. Az ébredés utáni merevedést (felnõtteknél is! )a húgyhólyag feszülése okozza.
Két fiam van, egy 2, és egy 3, 5 éves. Náluk is sokszor elõfordul az ilyen. Normális.
Az én kisfiam 2.5 hónapos és neki is van merevedése születése óta fõleg reggel, szerintem ezzel minden oké.Mikor pisilni akar az nem ugyanolyan.
Már a méhben is van merenedésük!!! Nemrég olvastam.
Én láttam is pár hetes fiu babánál egy ismerõsömnél.Azt mondta elõször õ sem hitte el, hogymit lát de tényleg van.kíváncsi leszek rá, mert nekem is fiam lesz:D39hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Hogy ilyesmirõl miért nem hallani semmit? :) ilyen picik és már férfiak?! szinte hihetetlen.
A kérdező hozzászólása: http://tabu.origo.hu/20060808areggeli.html Ez szerint a reggeli erekciónak sincs köze a pisiléshez még felnõtt férfiaknál sem. Ezért furcsálltam a jelenséget.
A kérdező hozzászólása: Korábban azt hittük, hogy mindjárt pisilni fog, azért ilyen nagy :) ezért kicsit siettem mindig a pelenkázással, de hát most se pisi, sem nem lankadt.... azt hittem ez késõbbtõl van csak. köszi a megnyugtatást.
Szia!Nekem 7 hónapos a fiam, és kb.3 hete még arra is rászokott a merevedés mellett, hogy ahogy leveszem a pelust, már nyúl is a kukijához, és elkezdi rángatni amíg fel nem áll, és jókat vigyorog közben.Nekem is nagyon furcsa, mert a nagyobbik lány, és Õ ugye nem csinált ilyet.

Hogy lehetséges az, hogy az én kisfiam 10 hónapos és minden tisztábatevésnél ha a kukijához érek (ami elkerülhetetlen) merevedése van? Más is tapasztalt már ilyet? Ez normális dolog?

Legjobb válasz: szia ez teljesen normális, majd ha nagyobb lesz, játszik is vele( persze nem úgy mint a nagyok... :), nekem is van 1 fiam, 2 éves, és jót mosolyogtam rajta). Ez minden kisfiúval így van.

szia ez teljesen normális, majd ha nagyobb lesz, játszik is vele( persze nem úgy mint a nagyok... :) , nekem is van 1 fiam, 2 éves, és jót mosolyogtam rajta). Ez minden kisfiúval így van.
semmi gond nincs vele, majd jatszani is fog vele, teljesen normalis. jo erzes neki, ennyi.
Egyébként ennek még az is a haszna hogy ezektõl a merevedésektõl tágul az elõbõr( a fityma) a kukiján, és nem lesz olyan nagyon szûk pl. hogy késõbb ebbõl probléma legyen (mûtét ilyesmi)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!