Találatok a következő kifejezésre: Kisebb az annak, hogy (19 db)

Az igaz, hogy minél kevesebbet eszik egy kismama, annál kisebb lesz a baba és annál könnyebb lesz megszülni?

Úgy értem, hogy tényleg igaz hogy így elkerülhető a gátmetszés és a császár meg ilyesmi?

Legjobb válasz: Igen, kisebb lesz. Orvosi szakvélemény: "Ha alacsony az étrend energia, fehérje, vitamin tartalma, akkor a baba kis súllyal, koraszülötten fog világra jönni, számos olyan kis “csomaggal” kezdi meg földi napjait, amik jelentõs hátrányt fognak neki okozni, csak pár példa: alacsonyabb lesz az IQ-ja, fogékonyabb lesz a betegségekre, esélyesebb a bölcsõhalálra, felnõttként az elhízásra, és szövõdményeire, illetve az elszenvedett stressz miatt ne lepõdjön meg senki ha ilyen feltételek mellett hiperaktív, kezelhetetlen, vagy éppen autista lesz a gyermeke. (Persze ez visszafele nem igaz!) Szélsõséges esetben a magzat elõrehaladott terhesség esetén is elhalhat." Szóval lehet nem kell majd gátmetszés, de nézd meg milyen következményei lehetnek! Úgyhogy egyél!! :)

Igen, kisebb lesz. Orvosi szakvélemény: "Ha alacsony az étrend energia, fehérje, vitamin tartalma, akkor a baba kis súllyal, koraszülötten fog világra jönni, számos olyan kis “csomaggal” kezdi meg földi napjait, amik jelentõs hátrányt fognak neki okozni, csak pár példa: alacsonyabb lesz az IQ-ja, fogékonyabb lesz a betegségekre, esélyesebb a bölcsõhalálra, felnõttként az elhízásra, és szövõdményeire, illetve az elszenvedett stressz miatt ne lepõdjön meg senki ha ilyen feltételek mellett hiperaktív, kezelhetetlen, vagy éppen autista lesz a gyermeke. (Persze ez visszafele nem igaz!) Szélsõséges esetben a magzat elõrehaladott terhesség esetén is elhalhat." Szóval lehet nem kell majd gátmetszés, de nézd meg milyen következményei lehetnek! Úgyhogy egyél!! :)
Nem függ össze. A baba így is úgy is kivonja magának ami kell.
Szóval az a lényeg, hogy te elõbb leszel rosszul az éhezéstõl, mint õ.
Nem.
Hát nyilván van benne valami, ha nem juttatsz be elegendõ tápanyagot a szervezetedbe akkor õ sem fog olyan könnyen hozzá jutni. De ez veszélyes, ilyenen ne is gondolkodj! Én a 2. hónaptól a 9. hónapig kórházban voltam folyamatosan mert hánytam, egyszerûen nem maradt meg bennem semmi, a víz is kijött. 2-3 naponta le tudtam erõszakolni magamba egy kis levest vagy fõzeléket. Belém naponta folyamatosan nyomták az infúzióban a gyógyszert meg ilyen-olyan tápanyagot. Kihordtam a babát, benn maradt a 39. hétig de mégis alacsony súlyú lett, 2 kg 45 dkg-al született.. Szóval nyilván ha nem eszel, a baba sem lesz nagy, de ilyenekkel nem éri meg játszani.
Szerintem ez nem igaz, a baba elveszi az anya testébõl a táplálékot. Én az utóbbi 10-12 hétben már szinte alig tudok enni, mert a gyerek teljesen rajta van a gyomromon. 9 kilót híztam így a 39 hét végére (úgy, hogy van rajtam víz is rendesen), de a babát a múlt héten 3370 grammra becsülték és a feje is 94 mm-s. Szóval elõreláthatólag nem lesz kicsi.
Szia! Szerintem nem feltétlenül függ össze. Én alapból sem vagyok nagyétkû, a terhesség alatt is kb. annyit ettem. 9 kg-ot híztam és 4 kg-os babám született 38. hétre. (Nem voltam terhességi diabéteszes.)
Én elég sokat ettem a terhességem alatt. Sok szénhidrátot is, mégsem lett óriási babám. Sõt! 3kg 50cm. Nálam az ellenkezõje tutira nem jött be. Ráadásul a szülésem sem volt könnyû, hiába volt kicsi a baba.
Kedves utolsó, szerintem egy 3 kg-s baba nem kicsi egyáltalán. Nekem a szülész azt mondta, hogy 3000-3300 gramm között van az átlagos súlyú baba.
Egy 4kg-s 56-60cm-s babához képest bizony kicsi :) De amúgy meg a feje számít. Az kiscsi volt, mégis nehéz volt a szülés.
3900 grammal és 59 cm-vel szültem a fiamat, és 20 perc alatt kint volt, pedig 70 kg-val kezdtem a terhességet és 90-el mentem el szülni, nem voltam dagadt, alig látszódott hogy felszedtem valamit a babán kivül ... csak a nagy hasam látszódott. most 7 hónappal a szülés után 72 vagyok, de szülésnél 13 kg jött le (amikor már mászkálhattam akkor mértem meg magam még a korházban)
nem vádaskodtam ne haragudj csak a kérdésbõl kifolyólag arra következtetettem hogy nem akarsz elhízni, meg nem akarod hogy fájjon a szülés, mert neked az fontosabb mint a baba egészsége. inkább olvasd át a kérdésed mielõtt kitörölteted a válaszom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, természetesen a kérdés elméleti volt, egy vita közben került szóba és eltérõek voltak a vélemények így gondoltam rákérdezek, hálás vagyok az ÉRTELMES válaszokért, a 18:54-es válaszolónak pedig üzenem hogy nem, nem vagyok bolond viszont te változtathatnál a stílusodon és elgondolkozhatnál illetve kérdezhetnél mielõtt vádaskodsz!
Ha sok szénhidrátot eszel (kenyeret, süteményt, tésztát, stb.) akkor a baba is nagyobb lesz. ahogy a felnõtt emberek is könnyen híznak az ilyenektõl. Ezeket az orvosok sem nagyon javasolják, mert csak üres kalóriák, nincs semmi értékes bennük, az anya és a baba is csak hízik tõle. Inkább sok fehér húst, tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiõrlésû gabonát kell fogyasztani nemterhesen is, így szinte minden szükséges tápanyagot bejuttatsz a szervezetedbe, jól is laksz. Míg mondjuk Nutellával lecsúszik fél kiló kenyér is, mégis éhes leszel egy óra múlva.
Barátnõm a terhesség elején fogyott 4 kilót majd visszaszedte ezt a 4 kilót és nem hízott többet mégis 3300 gramm lett a babája.
Nem igaz! Nem ettem sokat a terhességem alatt, de nem diétáztam vagy ilyesmi, csak egyszerûen nem lett nagyobb az étvágyam. Összesen 8kg-ot híztam ebbõl 4kg 5dkg volt a gyerek.
Az igaz, hogy a baba valószínûleg kisebb lesz, de ez nem feltétlenül jelent könnyebb szülést. Van, aki a 2 kilós babát alig tudja megszülni, és van, aki a 4 kilósat, elsõre is simán. De magadnak ártas ( és a babának is), ha nem eszel eleget és egészségesen
Ha nem eszel, magadat hamarabb teszed tönkre , mint a babát, de természetesen rá is káros. Õ elveszi a szervezetedbõl, ami neki kell, neked meg nem marad semmi, ezért pl. kihullanak a fogaid, mert te nem jutsz elég kálciumhoz, de lehet , hogy a baba csontjai sem fognak rendesen fejlõdni.Persze sok függ a genetikától is 80kg- s nõnek és 120 kg-s férfinek valószínûleg nem 2 kg-s gyereke lesz.És a szülés nehézsége nem a baba súlyától függ, hanem , hogy te mennyire tágulsz, a baba hogyan helyezkedik, mekkora a fájdalomküszöböd...stb.Vannak , akik a 4 kg-st is kipottyantják , úgyhogy jobb , ha eszel.
Azért függ a táplálkozástól is, gondolok itt arra hogy ha normálisan táplálkozik vki és nem mozogja le a kalóriát amit bevisz (tehát arra gondolok hogy mondjuk napi 1900 kcalt fogyaszt ami egy napi igény kb.) és NORMÁL testsúlyról indul, nem túlsúlyról eleve, annál azért ha csak 5 kilót hízik egész terhesség alatt akkor valószínûbb hogy 3 kiló alatti a baba. De egy kisebb babát sem feltétlen könnyebb ám megszülni, sok mindentõl függ a dolog, nem egy barátnõm van akinek 2500-2800 körüli babájuk volt és volt akit császároztak, volt akinek nem jól jött lefelé a baba végül vákuum kellett és hatalmas gátmetszés. Én pedig megszültem a 4 kilós fiamat 2 óra alatt gátvédelemben. Szerintem ez nagyon sok tényezõs dolog, nem csak anyuka nem evésén múlik...
Ez között nincs összefüggés az biztos. Nekem 5 kiló jött fel egész terhesség alatt. Az elején rosszul voltam, aztán az epémmel voltak gondok, végül a kisfiam nagyon benne volt a gyomromba. Nem igazán tudtam enni. Ehhez képest 4 kiló feletti babám lett, ami genetika nem a táplálkozástól függ.
Szerintem ez nagyrészt genetika. A kicsi úgyis elvesz mindent az anya szervezetébõl amire szüksége van, max anyuka kezd el sorvadni, de nem a baba. (nyilván több hónapos aktív éhezés azért a babán is meglátszana) Az elsõ terhességemet végighánytam, lefogytam 8 kilót amit a végére visszaszedtem és +1 kilóval mentem szülni az eredeti súlyomhoz képest (babával, mindennel együtt) Igaz én odavoltam a kisfiam a 38. héten majdnem 4 kilóval született.. család, genetika miegymás. Szülés után 10 kilóval voltam könnyebb mint mielõtt teherbe estem. A szülés könnyedsége meg nem mindig a baba méretétõl függ.. sok esetben hallani hogy kicsi babát vmi miatt nehezen szült meg az anyuka, nagy babát meg könnyebben. Erre "sajnos" nem lehet alapozni.

A peteeres ugyebar altalaba a 14. napon van. Es ha netalan akkor fekszek le eloszor a baratommal. Akkor ugye jol tudom hogy nagyobb az eselye annak, hogy terhes leszek? Mikor kisebb az eselye? Vagy ezt nem lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!

Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. http://www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!
Szerintem te még ne szexelj.. Ennyi tudással.. Inkább menjetek ki a játszótérre.
http://www.a-ha.hu/lesson71.cfm Nézd meg ezt az oldalt! És ne siess el semmit mert egy életre megbánhatod! Annyira nem sürgõs. Elõbb járjatok utána a dolgoknak! Úgy jobb is lesz.
A kérdező hozzászólása: epp azert kerdeztem meg itt ezt a kerdest..latni akartam hogy ti mit irtok.. amugy lehet furcsan fogalmaztam meg es lehet eggyesek bunkoul viselkednek, de nem erdekel en csak tanacsot kertem, semmi mast enbbe mi olyan rossz?miert kell bunkoul viselkedni?
Szia! Tény, hogy a legtöbb nõnek a 14.napon van peteérése, de spontán peteérése BÁRMIKOR lehet az embernek ! Tehát elméletbe akkor nagyobb az esély, de arra alapozni, hogy x idõpontban tuti nincs, az nem jó megoldás ! A védekezés mindig fontos! Sok sikert:)
A havi vérzésed elõtti héten vagy a legtermékenyetlenebb. Amikor megjön, akkor is elég kevés az esélye a teherbeesésnek, de kevesen csinálják akkor. Utána légy óvatos. A menstruációt megelõzõ 1 hét a tuti! Nézz naptár módszert!
Ez csak olyan átlag. Amikor már biztosan elmúlt a peteérésed 4-5 napja, s a váladék meg a hõmérséklet is bizonytja ezt, akkor kisebb az esélye. De nem lehetetlen. Elõtte ugye nem tudhatjuk, mert talán ebben ahónapban lesz korábbi peteérés kivételesen. A menses után meg olyan váladék van, ami tovább életképesen tartja a spermiumokat. De , ha tényleg a 14. napon van peteérésed, akkor a 11-18 napon valószínûbb teherbe esni. Ez önmagában nem elég fogamzásgátlásra, de jó udni róla. Mindenképp alkalmazz még valamit, d efigyeld a termékenységet is! Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-ra! Menj el a tinédzser-nõgyógyászatra, és kérj tanácsot! Vannak könnyû szerek direkt tiniknek! Olvasd el a :Bippan Norberg és Szil Péter könyve, a Természetes fogamzásszabályozás Sokat megtudhatsz belõle a testedrõl. http://teszvesz.hu/item1288953207_termeszetes_fogamzasszabal..
Jobb a képe, mert kisebb kijelzõn kapod ugyanazt a felbontást.
Persze hogy jó és a kép is kicsit jobb mit a nagy TV-ké mert kisebb a kijelzõ, fõleg ha sima analóg adást nézel rajta mert a nagy képen jobban látszódnak a képhibák a gyengébb adásoknál. Még egy érv mellette hogy monitornak is használhatod.
A kérdező hozzászólása: én is így gondolom, de az elvileg ugyanebbe a szériába, technológiába tartozó szintén lg tv-k meg több száz-ezer forintba kerülnek. ez riasztott el egy kicsit, hogy ez miért van..csak mert kettõt tapsolok, 3mat füttyentek és átkapcsol, meg mert nagyobb, meg jobb a hangszórója stb? vagy én ezt nem értem:D a monitoron is van usb hdmi meg ilyenek, ami kell
Monitornál a betekintési szög lényegesen kisebb, mint egy tévénél.
A hangszóró MINDEN LED-LCD-PLAZMA tévén egy ótvar...akkora mérettõl nem kel csodát várni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, egyébként a hangszóró nem érdekel, mindenképp hifire teszem...
Az fika mind a lefelé sugárzó hangszórók miatt az enyémnek is csak azért van "jó hangja" mert 2 m magasban van. amikor lent volt hát mint egy rádió.

Az igaz hogy minél "gyengébb" egy iskola annál lazább az ottani hangulat, valamint hogy annál kisebb a követelmény?

Legjobb válasz: az iskola gyengesége abból adódik, hogy kis követelmény van, könnyen be lehet kerülni, és nem igazán várnak el semmit, mivel kevésbé jó képességûek járnak oda. vagy pedig abból, hogy az iskola által nyújtott tudás, felkészítés stb. nem ér el bizonyos szinteket, rosszak a tanárok, stb a laza hangulatnak ehhez semmi köze. én elit gimnáziumba jártam, megköveteltek mindent, mindenki tett emelteket a végén stb., mégis végig laza volt a hangulat, jóban voltunk az egész osztállyal, sokat jártunk el, hülyültünk, és a tanárok is jófejek voltak végig.

az iskola gyengesége abból adódik, hogy kis követelmény van, könnyen be lehet kerülni, és nem igazán várnak el semmit, mivel kevésbé jó képességûek járnak oda. vagy pedig abból, hogy az iskola által nyújtott tudás, felkészítés stb. nem ér el bizonyos szinteket, rosszak a tanárok, stb a laza hangulatnak ehhez semmi köze. én elit gimnáziumba jártam, megköveteltek mindent, mindenki tett emelteket a végén stb., mégis végig laza volt a hangulat, jóban voltunk az egész osztállyal, sokat jártunk el, hülyültünk, és a tanárok is jófejek voltak végig.
Nem feltétlen lazább a hangulat. Nekünk annak idején gyenge gimink volt. /a másik város belihez hasonló de egy icipicit gyengébb/ Ezért imádták lenézni a sulinkat. Viszont a szakközepünk nagyon erõs volt. Volt, hogy a másik suli gimijébõl átjött +4, 00 átlaggal mert az infojuk gyenge volt meg az osztálya rossz volt. A mi szakközepes osztályunkba rakták be. Mit ne mondjak 2, 5 körül volt itt a srác.

Mennyire igaz az hogy ha surun vagyok egyutt a parommal annal kisebb az eselye annak hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon igaz ez az állítás! Amikor 3-4 naponta csináltuk mi is nem jött össze! Júliusban összesen 2X voltunk együtt! 12 hetes kismama

Szerintem nagyon igaz ez az állítás! Amikor 3-4 naponta csináltuk mi is nem jött össze! Júliusban összesen 2X voltunk együtt! 12 hetes kismama
Szerintem sem igaz! Mi is a párommal minden nap, vagy kétnaponta együtt voltunk. Amikor jólesett és mindketten kívántuk. Szerintem ez a legfontosabb! Ne idõre. Mikor nem védekeztünk, elsõ alkalomra össze is jött, pedig nem volt se hõmérõzés, se mikroszkópozás, se dátumnézegetés. Élvezzétek egymást!!! Sok sikert, mielöbbi pocakosodást!!! 12 hetes kismama
mindkét gyerkõccel 2 évig próbálkoztunk.Mindegyiknél azt mondta a dokim:NEM A MENNYISÉG, A MINÕSÉG SZÁMÍT!!! Összejött!!! 38 kismami
A kérdező hozzászólása: hat nekem is ez a velemenyem errol :) a lanyommal is ugy lettem terhes hogy nem szamolgattunk mi semmitse megeskudtunk es az nap ejjel teherbe is estem:) szoval nalunk is marad a regi jol bevalt modszer!!
Biztos sokaknak van ellenérve, más tapasztalata, stb., de szerintem annál nagyobb az esély, minél többet vagytok együtt. Ez így logikus. Mivel Én semmilyen módszerrel nem igazán bírtam kiszámolni (gyakorlatlanság, türelmetlenség), hogy mikor van peteérésem, maradt a tuti módszer. Együtt lenni minden nap. Nem mondanám, hogy nehezünkre esett, és az elsõ ilyen hónapban meg is lett az eredménye. :-)
A kérdező hozzászólása: en is ugy gondolom ha nem iparkodunk akkor mitol lennek terhes?:)
szerintem meg nem igaz, mert mi 5 napig együtt voltunk naponta és akkor végre sikerült a sok gyógyszer minden mellett.. nembánom, hogy iparkodtunk. 24 hetes.
2 naponta az idealis. :D különben elfáradnak a "katonák" :)
A kérdező hozzászólása: gratulalok!!:) de viszont en a lanyommal, mikor teherbe estem, akkor igaz elotte valo napokban nem szeretkeztunk mert menszeszeltem, de utanna mar nem jott meg! de remelem, hogy a masodik babaval sem kell sokat varni:)
Nekem nõgyógyász mondta, hogy inkább ne minden nap hanem minden másnap vagy ritkábban. Erõsebbek lesznek a pici "ebihalacskák" :) Nagyobb az esély a terhességre.

Szegeden hol tudok Lady Ann szemceruzát vásárolni? A Galex Kft. Forgalmazza és azt olvastam, hogy kisebb drogériákban és fodrászkellékes üzletekben kapható, de mivel új vagyok Szegeden, nem sok ilyet ismerek.

Jártam a Mars téren található fodrász kellékesnél és a szintén itt található 100 forintos boltokban, de ott nem találtam..

Legjobb válasz: Nézd meg a Kincses szigetben, feketesas utca-kígyó utca (?) körül van, de biztos találsz pontos címet neten. Nem biztos, hogy találsz pont ilyet, de van elég sok más dolog is, hátha találsz megfelelõt.

Nézd meg a Kincses szigetben, feketesas utca-kígyó utca (?) körül van, de biztos találsz pontos címet neten. Nem biztos, hogy találsz pont ilyet, de van elég sok más dolog is, hátha találsz megfelelõt.

Az, hogy első terhességi hetekben kisebb a pertezsák mint kéne lehet jele annak, hogy elfog halni?

Midjárt 7 hetes vagyok de a baba 5 és félnek felel meg.

Legjobb válasz: Lehet kesöbb fogant...gondolom egy vagy két hét múlva vissza kell menned...biztos nõni fog addig

Lehet kesöbb fogant...gondolom egy vagy két hét múlva vissza kell menned...biztos nõni fog addig
Nekem is így van, tegnapelött voltam dokinál, már bõven a 8. hétben kellene lennem, de csak 6 hét 2 naposra mérte. Bõ 1 héttel kisebb. Amit nem is értek, mert pontosan tudom melyik együttlétbõl jött a baba, persze az elképzelhetõ, hogy több napot is életképesek voltak a spermiumok és betudták várni a késöbbi peteérést. Err etudok gondolni, meg arra, hogy amúgy sem 28 napos ciklusaim vannak, hanem 32-33 (néha 34) és így amúgy sem a 14-15. napon van pé-m. Így a kettõ együtt már magyarázat lehet erre, de akkor is furcsállom. Nekem volt már szívhang és szabályos a petezsák, tehát nem hiszem, hogy gond van. Ha nálad is ezek rendben vannak, akkor szerintem nincs gond. Mondtak valamit?
A kérdező hozzászólása: Azt mondták, hogy midnen rendben van. De az ember, mindig izgul..
Én menzesz szerint 6 hetesen voltam elõször UH-n (tudom mikor fogant, és aszerint is 6 hetesnek kellett lennie), de ott csak 5 hetesnek felelt meg a petezsák, és még üres volt. Menzesz szerinti 10. héten voltam legközelebb, ott már minden mérete 10 hetesnek megfelelõ volt. 25 hkm

Mi az oka annak, hogy a kertészetben vásárolt virágos szobanövényeim nálam a lakásban sokkal kisebb virágokat hoznak, mint a boltban, vagy a bimbók sokszor elszáradnak anélkül, hogy kinyílnának?

Legjobb válasz: Mert egy kertészetben teljesen más táptalajt használnak, más szereket, a virág igényeinek megfelelõ helyen van, míg otthon nem biztos. Ez nálunk is jellemzõ a virágokra, amit te leírtál. Nálunk a karácsonyi kaktusz pl. egyik évben húsvétkor virágzott.:)

Mert egy kertészetben teljesen más táptalajt használnak, más szereket, a virág igényeinek megfelelõ helyen van, míg otthon nem biztos. Ez nálunk is jellemzõ a virágokra, amit te leírtál. Nálunk a karácsonyi kaktusz pl. egyik évben húsvétkor virágzott.:)
A boltban telenyomják õket mindenféle serkentõ vegyszerekkel, amiket ugye otthon már nem kapnak, ezáltal beáll a normál vegetációjuk.

Mi lehet az oka annak, hogy mostanság olyan mintha nem lenne a szokásos lüktető nyomás a péniszemben? Ráadásul sokkal kevésbé merev. Amikor elélvezek akkor, olyan mintha az izmok nem akarnának összerándulni, és így sokkal kisebbet is élvezek.

Legjobb válasz: Valamilyen negatív pszichés hatás nem idegesít mostanában? Nem történt valami a közelmúltban, ami miatt szorongsz? Ezek bõven okozhatnak ilyen panaszokat. Esetleg még bizonyos gyógyszerek is. De nem írtad, hogy kellene szedned bármit is! Tudom, mondani könnyû, de próbálj megnyugodni egy kicsit, talán elmúlik az a dolog, amirõl írtál!

Valamilyen negatív pszichés hatás nem idegesít mostanában? Nem történt valami a közelmúltban, ami miatt szorongsz? Ezek bõven okozhatnak ilyen panaszokat. Esetleg még bizonyos gyógyszerek is. De nem írtad, hogy kellene szedned bármit is! Tudom, mondani könnyû, de próbálj megnyugodni egy kicsit, talán elmúlik az a dolog, amirõl írtál!
A kérdező hozzászólása: De, valóban ért egy kisebb lelki trauma, valószínûleg amiatt lehet akkor. Köszönöm a választ.
Ne is legyél ebben biztos.
aha, kisebb. de attól még van rá esély. lehet így szeretkezni, de ha nem akarsz gyereket, védekezzetek.
Kérdezd meg apukádat.
A kérdező hozzászólása: Miért kérdezném meg?
dugjatok, mint az állat!
A kérdező hozzászólása: Mint az állat?:D
Lehet szexelni menstruáció alatt, csak nektek kell eldönteni, hogy akarjátok-e úgy.... na mindegy. Egyébként valóban kisebb az esélye annak, hogy terhes leszel, de ártani nem fog, ha védekeztek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!