Találatok a következő kifejezésre: Kisebb az annak, (43 db)

A peteeres ugyebar altalaba a 14. napon van. Es ha netalan akkor fekszek le eloszor a baratommal. Akkor ugye jol tudom hogy nagyobb az eselye annak, hogy terhes leszek? Mikor kisebb az eselye? Vagy ezt nem lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!

Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. http://www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!
Szerintem te még ne szexelj.. Ennyi tudással.. Inkább menjetek ki a játszótérre.
http://www.a-ha.hu/lesson71.cfm Nézd meg ezt az oldalt! És ne siess el semmit mert egy életre megbánhatod! Annyira nem sürgõs. Elõbb járjatok utána a dolgoknak! Úgy jobb is lesz.
A kérdező hozzászólása: epp azert kerdeztem meg itt ezt a kerdest..latni akartam hogy ti mit irtok.. amugy lehet furcsan fogalmaztam meg es lehet eggyesek bunkoul viselkednek, de nem erdekel en csak tanacsot kertem, semmi mast enbbe mi olyan rossz?miert kell bunkoul viselkedni?
Szia! Tény, hogy a legtöbb nõnek a 14.napon van peteérése, de spontán peteérése BÁRMIKOR lehet az embernek ! Tehát elméletbe akkor nagyobb az esély, de arra alapozni, hogy x idõpontban tuti nincs, az nem jó megoldás ! A védekezés mindig fontos! Sok sikert:)
A havi vérzésed elõtti héten vagy a legtermékenyetlenebb. Amikor megjön, akkor is elég kevés az esélye a teherbeesésnek, de kevesen csinálják akkor. Utána légy óvatos. A menstruációt megelõzõ 1 hét a tuti! Nézz naptár módszert!
Ez csak olyan átlag. Amikor már biztosan elmúlt a peteérésed 4-5 napja, s a váladék meg a hõmérséklet is bizonytja ezt, akkor kisebb az esélye. De nem lehetetlen. Elõtte ugye nem tudhatjuk, mert talán ebben ahónapban lesz korábbi peteérés kivételesen. A menses után meg olyan váladék van, ami tovább életképesen tartja a spermiumokat. De , ha tényleg a 14. napon van peteérésed, akkor a 11-18 napon valószínûbb teherbe esni. Ez önmagában nem elég fogamzásgátlásra, de jó udni róla. Mindenképp alkalmazz még valamit, d efigyeld a termékenységet is! Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-ra! Menj el a tinédzser-nõgyógyászatra, és kérj tanácsot! Vannak könnyû szerek direkt tiniknek! Olvasd el a :Bippan Norberg és Szil Péter könyve, a Természetes fogamzásszabályozás Sokat megtudhatsz belõle a testedrõl. http://teszvesz.hu/item1288953207_termeszetes_fogamzasszabal..

Mennyire igaz az hogy ha surun vagyok egyutt a parommal annal kisebb az eselye annak hogy teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon igaz ez az állítás! Amikor 3-4 naponta csináltuk mi is nem jött össze! Júliusban összesen 2X voltunk együtt! 12 hetes kismama

Szerintem nagyon igaz ez az állítás! Amikor 3-4 naponta csináltuk mi is nem jött össze! Júliusban összesen 2X voltunk együtt! 12 hetes kismama
Szerintem sem igaz! Mi is a párommal minden nap, vagy kétnaponta együtt voltunk. Amikor jólesett és mindketten kívántuk. Szerintem ez a legfontosabb! Ne idõre. Mikor nem védekeztünk, elsõ alkalomra össze is jött, pedig nem volt se hõmérõzés, se mikroszkópozás, se dátumnézegetés. Élvezzétek egymást!!! Sok sikert, mielöbbi pocakosodást!!! 12 hetes kismama
mindkét gyerkõccel 2 évig próbálkoztunk.Mindegyiknél azt mondta a dokim:NEM A MENNYISÉG, A MINÕSÉG SZÁMÍT!!! Összejött!!! 38 kismami
A kérdező hozzászólása: hat nekem is ez a velemenyem errol :) a lanyommal is ugy lettem terhes hogy nem szamolgattunk mi semmitse megeskudtunk es az nap ejjel teherbe is estem:) szoval nalunk is marad a regi jol bevalt modszer!!
Biztos sokaknak van ellenérve, más tapasztalata, stb., de szerintem annál nagyobb az esély, minél többet vagytok együtt. Ez így logikus. Mivel Én semmilyen módszerrel nem igazán bírtam kiszámolni (gyakorlatlanság, türelmetlenség), hogy mikor van peteérésem, maradt a tuti módszer. Együtt lenni minden nap. Nem mondanám, hogy nehezünkre esett, és az elsõ ilyen hónapban meg is lett az eredménye. :-)
A kérdező hozzászólása: en is ugy gondolom ha nem iparkodunk akkor mitol lennek terhes?:)
szerintem meg nem igaz, mert mi 5 napig együtt voltunk naponta és akkor végre sikerült a sok gyógyszer minden mellett.. nembánom, hogy iparkodtunk. 24 hetes.
2 naponta az idealis. :D különben elfáradnak a "katonák" :)
A kérdező hozzászólása: gratulalok!!:) de viszont en a lanyommal, mikor teherbe estem, akkor igaz elotte valo napokban nem szeretkeztunk mert menszeszeltem, de utanna mar nem jott meg! de remelem, hogy a masodik babaval sem kell sokat varni:)
Nekem nõgyógyász mondta, hogy inkább ne minden nap hanem minden másnap vagy ritkábban. Erõsebbek lesznek a pici "ebihalacskák" :) Nagyobb az esély a terhességre.

A videó kártyáknál a minõség az annál jobb minél kisebb a szám a márka mögött pl: gtx 660 vagy annál jobb minél magasabb a szám?

Tudom hogy nem csak ettõl függ a dolog!!!

Legjobb válasz: nem minõség hanem sebesség, a gyorsabbak nagyon számot kapnak, mire kell a kártya és mekkora a maximális összeg rá ?

nem minõség hanem sebesség, a gyorsabbak nagyon számot kapnak, mire kell a kártya és mekkora a maximális összeg rá ?
Az elsõ számjegy mindig a szériát adja meg, a többi pedig a modellt, szóval a nagyobb szám nem mindig jelent jobb teljesítményt (pl. egy gt620 nem jobb egy gtx 580-nál). Am az ár alapján elég jól be lehet lõni milyen teljesítményt kapsz.
Azonos szérián belül a nagyobb szám valóban drágább típus, de ezért ebbõl semmi következtetést nem lehet levonni.
A kérdező hozzászólása: Csak kérdeztem mert nekem Gtx 650Ti van 1gb és azt mondták hogy az nem olyan jó!
Én az egyik gépemre tettem gtx 650-et, minden elmegy vele, a másikon 660 van, nekem beváltak ezek a kártyák.

Az alacsony zsírtartalmú tej elfogyasztásakor kisebb az esélye annak, hogy menni fog a hasam?

Nem igazán bírom a tejet, de most kipróbáltam az alacsony zsírtartalmút, hátha beválik.

Legjobb válasz: Laktózérzékeny is lehetsz,akkor mindegy mennyi a szírtaltalma,a tejcukor kb ugyanannyi benne.

Laktózérzékeny is lehetsz, akkor mindegy mennyi a szírtaltalma, a tejcukor kb ugyanannyi benne.
Nem valószínû. A tej termékek utáni hasmenést általában a tejcukor és a tejfehérje okozza, ami nem függ a zsírszázalékától.
Ahogy írták, nem lesz jobb. A tej nem alkalmas emberi fogyasztásra.. rengeteg betegséged lehet tõle. Reakció: a zsírszegény tejtõl kisebb eséllyel fog menni a hasad? Nem, a laktózmentes tejtõl fog kisebb eséllyel menni a hasad, de mivel ezt meg fogod tudni inni így nagyobb eséllyel leszel tõle rákos, cukorbeteg, túlsúlyos. Tehát örülj hogy nem bírod a tejet, ha nem fo.snál akkor sem bírná a tested.
Ne is legyél ebben biztos.
aha, kisebb. de attól még van rá esély. lehet így szeretkezni, de ha nem akarsz gyereket, védekezzetek.
Kérdezd meg apukádat.
A kérdező hozzászólása: Miért kérdezném meg?
dugjatok, mint az állat!
A kérdező hozzászólása: Mint az állat?:D
Lehet szexelni menstruáció alatt, csak nektek kell eldönteni, hogy akarjátok-e úgy.... na mindegy. Egyébként valóban kisebb az esélye annak, hogy terhes leszel, de ártani nem fog, ha védekeztek.

Anyukák, aki császárral szul annak kisebb az eselye h fog tudni szoptatni?

Ugy nez ki csaszaros leszek,de szoptatni nagyon szeretnek legalabb fel evig.

Legjobb válasz: Én januárban szültem császárral és még mindig szoptatok.

Én januárban szültem császárral és még mindig szoptatok.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valszokat, ha mar fel evig tudnék szoptatni mar nagyon boldog lennek...
Két császárom volt, mindkettõ programozott, tehát egy deka fájásom nem volt, nem vajúdtam. Mindkettõvel 4. nap lövellt be a tejem, a nagyobbik kriminális eset volt szopi téren, õ nem is húzta sokáig, csak 5 hónapig, de nem a tej mennyiség miatt, a kicsi 10 hónapos, még szopizik, 6 hónapos koráig kizárólag anyatejes volt!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valszokat
13.35-össel egyezõ a gondolkodásunk, én is 5 hétig bénáztam a szoptatással, utána elválasztottam. Most újra nekifutok, úgy érzem/gondolom, hogy kicsit tapasztaltabb vagyok, remélem, hogy jobban fog menni, mint elõször. Az én cicim sem lövellt be, az volt a gáz az egészben, hogy ömlött a melleimbõl a tej szó szerint, de ha elkezdtem fejni (mert akkor épp aludt a csemete), kb. 10-20 mili jött ki és kész. Most vettem jobb kézi mellszívót és újra megpróbálom, akár a szaporítófejést is. 1 gyerekes, 35 hetes km
Kedves 8. válaszoló! 10. válaszoló vagyok. Ne izgulj! Anyu bátyámat és nõvéremet tudta egy darabig szoptatni, engem egyáltalán nem. És lám: nõvérem és én is szoptatunk!
Nem. A nõvérem elõttem 5, 5 hónappal szült (õ császárral, én nem). A mai napig szoptatunk mind a ketten. Unokahugom 20, 5 hónapos, kislányom 15.
2. naptól volt tejem, 14 és fél hónapig szoptattam.
Én mindkétszer így szültem, és 3 napon belövellt a tejem. Rengeteg volt, semmi gond nem volt. Nem ettõl függ.
Sziasztok! Nekem másfél éves a lányom, még mindig szopizik, tejem már az elsõ perctõl volt bõven! Ez szerinetm kicsit adottság is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat, megnyugodtam
Nyugi, nem ezen múlik. Én kétszer szültem császárral, szoptattam az elsõnél is és most is.
Nekem "csak" a 4. napon lett tejem, de összességében 16 hónapig szoptattam a kisfiamat. A szülés módja inkább csak azt befolyásolhatja (ez sem törvényszerû), hogy mikor indul meg a tejelválasztás. De látod, van akinek már a 2. napon :-) Nyugiiii!
Azzal, hogy világra jön a babád és befejezõdik a terhesség, a tested érzékeli, hogy most más lesz a funkciója. Nem azért indul be a tej, mert simán szültél, hanem mert leválik a méhlepény, oxitocin hormon termelõdik a szervezetedben, megszûnik a terhesség, cicire teszik a babát. Én császáros voltam, 2. napon lett tejem és tudtam szoptatni.
Én 18 nap eltéréssel szültem a nõvéremmel. Én simán szültem ....tesóm császárral. Nekem rengeteg tejem volt neki kicsit nehezebben indult be a folyamat tehát mindkét fiú kapott a tejcsimbõl. Az enyém 6 hósan kiköpte a cicit. nõvérem 2 éves koráig szoptatta a fiát. Ne izgulj menni fog csak nem szabad feladni!

Mi ennek az animének a címe? (csak mert mostanában bejönnek a régi kisebb koromban látott) animék)

Már kisebb koromban láttam ezt az animét , kb 5 évvel ezel?tt, egy kicsit régi, de sebaj;).Ebben az animében van egy lány , aki a rúzsával harcol , úgy , hogy `rúzsszalagokat` csinál az ? piros/vörös rúzzsával. Ha jól emlékszem akkor ez a lány mindig kifestette a harc el?tt a száját a rúzzsal , és úgy, utána csinálta a `szalagokat`. Remélem elég érthet? voltam , de így sem biztos hogy valaki felismeri, de azért kösz mindenkinek aki elolvassa/megnézi vagy ami jobb válaszol a kérdésre.

Legjobb válasz: Sailor moon?

Sailor moon?
A kérdező hozzászólása: Asszem nem az, de azert koszi! :\
Nemrég találtam rá: Kiddy Grade ^^
A kérdező hozzászólása: Uff telleg ez az. Nagyon szepen koszonom. :) ;)

Aki allergiás, annak nagyobb vagy kisebb az esélye tüdő betegségek kialakulására?

Tüd? rák, tüd? vizeny?, tüd? embólia... stb. Kb tavasztól nyárig folyamatosan fújom az orrom. Az segíthet a tüd? tisztításában? Vagy pont ezzel növelem az esélyét, hogy bajom legyen. Vagy alapból az allergiám miatt jöhet el? szöv?dmény?

Legjobb válasz: Nincs összefüggés az allergia és az említett betegségek patomechanizmusa között.

Nincs összefüggés az allergia és az említett betegségek patomechanizmusa között.
Az asztmatikus megbetegedésekre való hajlam talán szóbakerülhet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!