Találatok a következő kifejezésre: Kisebb a mint az átlag! Mitől (1 db)

Kisebb a babám mint az átlag! Mitől lehet ez?

Minden alkalommal ha megyek uh-ra legalább egy héttel kisebbnek írja a gép mint a valós kora. A doki szerint minden rendben, én még is kicsit elvagyok keseredve.

Legjobb válasz: nem kell elkeseredni , ez az ultrahang gép beállításától is függhet..nekem is ez van, de a doki azt modta nem érdekes, majd a szülés idõpontja lesz érdekes, mert így eltérhet a számítottól. 14 (13) hetes kismami.

nem kell elkeseredni , ez az ultrahang gép beállításától is függhet..nekem is ez van, de a doki azt modta nem érdekes, majd a szülés idõpontja lesz érdekes, mert így eltérhet a számítottól. 14 (13) hetes kismami.
Szia! Ezen ne aggódj, valószínüleg ha minden uh-n egy héttel kisebb, akkor elõbb fogant és tényleg kisebb. :) Egyébként annyira elenyészõ a méret a hetek közt, hogy az a néhány mm igazán nem számít. Nekem egyébként az elsõ két uh-n kisebb volt, utána meg nagyobb, mert nem egyformán fejlõdnek. Végül a 36. héten született egy 2750 grammos nagyon formás kisfiam. Szebb a kisebb :) Ne aggódj, hidd el minden rendben van vele!
ha nem 28 naposak voltak a ciklusaid, valószínûleg késõbb fogant. azért van lemaradva, mert a dokik a menst.-hoz igazítják a baba korát. ha végig õrzi az 1 hetes különbséget, nincs semmi probléma
Szia! Szerintem is szebb a kisebb. Egyébként sok helyen a hatalmas bébiket tartják normálisnak. Pedig azon kívül, hogy semmi ujszülöttformájuk szegényeknek, egyéb gondot is okozhat a nagy születési súly. A lényeg, hogy egészséges legyen. Boldog babavárást, üdv
Mivel külföldön élek, de itthon fogok szülni, így 2 orvosom is van.. De eddig soha nem egyezett egy eredmény sem. Az egyik uh szerint 1 héttel kisebb, a másik szerint pedig a BPD 3 héttel nagyobb méretet mutatott, mint kellett volna. Elkeseredtem, elmentem 4D ultrahangra, s ott megnyugtatott az orvos, hogy minden rendben. No meg a babák nem egy gyárban születnek futószalagon, tehát ahány baba, annyi féle eltérés, de a végén mindegyik szép, és egészséges lesz. Na meg lehet, hogy tényleg elszámolták a fogantatást. Ha meg nem lesz a babád Jeti méretû, az nem is baj.. :-)
Szia! Az enyémet is mindig kisebbnek mondta a doki, de mindig hozzátette, hogy ne aggódjak, mert egészséges és jól fejlõdik, különben is, egy 2, 5 kg-os baba éppúg érett, mint egy 4 kilós, de gondolj bele, melyiket lehet könnyebb megszülni. Amúgy a végére az én kis manóm is beérte a többieket, legalábbis azt mondják, hogy már nem olyan pici. 38 hetes kismama
Én meg amóndó vagyok, hogy teljesen mindegy mekkora a fõ, hogy teljesen egészséges legyen.Az orvosok mindig mást látnak nem kell velük foglalkozni a lényeg az, hogy egészségesnek látják.Üdv jó babavárást.És ha nagy akkor is megéri a szüléssel szenvedni érte.Ha kicsi akkor is.:D 30 hetes kismami.
Szia! Ne idegeskedj! Nekem a 3. lányommal azt mondták 35 hetesen hogy még 2 kg sincs!!! És hogy milyen pici lesz! Rá 10 napra megszületett 3kg 17 dkg-val! Ennyit az uh saccról. Szerintem nincs miért aggódni. És egy kisebb babát könnyebben megszülsz mint egy nagyot. És szebbek a kis babák. Szerintem. Boldog babavárást. Üdv.32 hetes kismama.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Császáros heg fájdalom a 33. Héten, szülés hamarabb?

Volt kőztetek olyan, akinek fájt a korábbi hege egy egyszerű ultrahang alkalmával és hamarabb indították a szül€st?! Vagy semmi köze a fájdalomnak a hamaravbb szülés indításhoz

3

15 hetesen már megtudják mondani a nemét?

Tegnap voltunk 4D-s uh-n 14+3 hetes vagyok. Azt mondta a doki ilyen idosen még nem ehet megmondani, pedig alaposan megvizsgálta. Hogyhogy egyeseknek már a 12.hétben megmondják? ez nekem érthetetlen.

10

Menstruáciom előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal és elment bennem. Mennyi az esélye annak hogy terhes leszek? Meg ha terhes leszek azt mennyi idö után lehet meg állapitani?

5

20-21hetes magzat mennyit mocorog a pocakotokban egy nap?

18hetes voltam mikor először éreztem.Most 20hetessen szinte egész nap mocorog,még éjjel is.Ugye ez nem baj?Csak mert olvastam hogy ilyen kis magzat akár 20órát is aludhat egyhuzamban.

5

Terhességi vércukor vizsgálatra hány hétig lehet elmenni?

7

Ki mikor kezdte el érezni a babát?

12

Kinek hány hetesen kezdett el látszani a pocakja, úgy, hogy már mások is egyértelműen észrevették, hogy várandós?

Én a 13. hétben vagyok. Én már látom a hasam,de azt mondják,hogy még nem észrvehető.

13

Csak nekem hiányzik ennyire a terhesség?

Félreértés ne essék, imádom a picuri fiamat! De valahogy mégis hiányzik az a pár röpke hónap, míg a pocimban volt! Nem tudom pontosan, melyik része és miért... Voltatok már így ezzel? Nem akarok a családom körében úgy tűnni, mintha visszasírnám, mert nem így van! (1.baba)

12

2% alkohol?

Már a terhesség előtt sem ittam alkoholt, azóta meg ugye pláne, de valamelyik nap megkértem apukát, hogy hozzon 0%-os alkoholmentes gyümölcsös sört (ami gyakorlatilag üdítő :D ).

6

Ket het menstruacio keses utan, lehet menni a nogyogyaszhoz, fogja latni a terhesseget?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!