Találatok a következő kifejezésre: Kisebb a mint (559 db)

Mi a különbség a törpesün és a mini törpesün között? Ez egy rendes sün csak kisebb vagy véletlenül lett kisebb méretű mint a többi?

Legjobb válasz: Ez olyan, mint a yorkie és a mini yorkie különbsége... Mini yorkie sincs, ugyanaz a fajta, csak a véletlenül kisebbre született kölyköket így hirdetik a könnyebb eladás érdekében. Ami eleve törpe, abból a mini más satnya.

Ez olyan, mint a yorkie és a mini yorkie különbsége... Mini yorkie sincs, ugyanaz a fajta, csak a véletlenül kisebbre született kölyköket így hirdetik a könnyebb eladás érdekében. Ami eleve törpe, abból a mini más satnya.

Az rosszabb ha a sport miatt lett kisebb a mellem mint a fogyás miatt? Úgy értem, Ha fogyás miatt akkor vissza lehet hízni a mellekre, na de mi van ha a sporttól lett kisebb?

Konditerembe jártam pár hónapig.Súlyzóztam főleg , de volt hogy ugráltam is,sportmelltartóval mindig, tehát nem ereszkedett meg, de azt vettem észre hogy kisebb lett.Elvileg nem fogytam, legalábbis a mérleg szerint nem és én sem látom magamon csak a mellemen:S Vissza tudom szerezni a melleimet? Van akinek van ebben tapasztalata már?

Legjobb válasz: biztos hogy fogytál másként nem lenne kisebb. másik variáció hogy nem is lett kisebb csak te látod kisebbnek. vissza szerezni hízással lehet mivel hogy a nõi mell zsírszövetbõl van,csak mellre zsírosodni pedig nem lehetséges. azért vess rá még egy pillantást hogy tényleg kisebb lett e.

biztos hogy fogytál másként nem lenne kisebb. másik variáció hogy nem is lett kisebb csak te látod kisebbnek. vissza szerezni hízással lehet mivel hogy a nõi mell zsírszövetbõl van, csak mellre zsírosodni pedig nem lehetséges. azért vess rá még egy pillantást hogy tényleg kisebb lett e.
A kérdező hozzászólása: Hát megkérdeztem hogy szerinte akkor mikor úgy lefogytam akkor is kisebbek lettek e , azt mondta h akkor nem :D...Meg akkor én sem láttam változást.
Nem lehet hogy fekve nyomás miatt kicsit kiszélesedett? a nõknek is ugyan olyan mellizmuk van mint a férfiaknak ha kidolgozzák
ma 20:46 nem tudják kidolgozni kox nélkül mert nõk és nem férfiak.
A kérdező hozzászólása: Nem nyomtam fekve.:/
Akkor kicsit lefogytál
A kérdező hozzászólása: Hàt remèlem hogy tènyleg csak ennyi ès ha hìzok akkor visszaàll minden. Köszönöm a vàlaszokat.
Ne nagyon hallgass rám csak 14 vagyok, de ahova én járok konditerembe, ott minden képen a nõknek olyan mellük van minta férfiaknak, de ahogy olvastam elõttem szólótól, az a kox miatt van, de mivel nem koxolsz nem is tudsz belõle izmot építeni...sõt! Nem is nyomtál fekve, tehát a melleidet nem is terhelted, sem azon részeit...szerintem kicsit lefogytál az edzés miatt :D
nem is rossz egy 14 évestõl. szép válasz!
vagy csak nem mondta barátod.
A kérdező hozzászólása: Igen ezzel tisztában vagyok , de nekem volt már olyanhogy diétáztam és nagyon lefogytam (jó nem olyan nagyon csak 2-4 kg-t) de akkor a mellem nem lett kisebb...
A kérdező hozzászólása: Hát barátom is azt mondta hogy kisebb lett, meg nincs akkora dekoltázsom pólóban , sõt kilátszik a a melltartó szegélye, ami eddig nem látszott ki. És az elvileg azér van mert a kisebb mellett nem tudja ugy feltolni push up..:S Igen, akkor az lesz...Most hízókurára fogok magam , utána meg ugy járok kondizni hogy semmi, futás meg ugrálókötelezés stb...
sporttól nem lett kisebb a melled.. azért lett kisebb, mert nem pótoltál vissza elég tápanyagot, így elkezdett csökkenni a zsírod. ezt fogyásnak hívják.
A kérdező hozzászólása: De akkor miért nem látom magamon hogy fogytam volna ? Egyébként is rengeteget eszek azért nem gondoltam hogy fogytam :S (köszi a válaszokat)
"Hát barátom is azt mondta hogy kisebb lett, " barátod látja helyetted is.
A kérdező hozzászólása: Ezt most nem egészen értettem.
látod, ezt én sem. arról van a téma, hogy kisebb lett a melled, de közben te nem látod hogy fogytál. pedig mégis errõl beszélünk O_o
A kérdező hozzászólása: hát igen.Ezek szerint tényleg fogytam.Csak fura ez nekem. Csak nemtudom, azt hittem hogy magának a sportnak van köze ehhez, nem a fogyásnak.Persze a kettõ fedi egymást, csak mondom...nem látom hogy fogytam volna.
mert amilyen "szerencsések" vagytok, elõször a melleteken látszik meg ha fogytok. bár ez valójában genetika kérdése, és egyénenként eltér.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) hàt igen ilyen komolyan azért nem vettem az edzèst.meg direkt figyeltem arra h a testzsírom ne csökkenjen, de ùgytünik nem sikerült :)

Ha kisebb a méhem, mint az átlagos, de a terhesség alatt ugyanúgy nő? Pl. A 12. hétben az ilyen méh is férfiökölnyi nagyságú?

Legjobb válasz: Mi az, hogy kisebb, mint az átlagos? Ha kicsit kisebb, akkor tök mindegy, ugyanúgy nõ, ha fejletlen, akkor nem esel teherbe.

Mi az, hogy kisebb, mint az átlagos? Ha kicsit kisebb, akkor tök mindegy, ugyanúgy nõ, ha fejletlen, akkor nem esel teherbe.
Honnan tudod, hogy kisebb, mint az átlagos? Ugyanúgy nõ egyébként, mert nem a méretétõl függ, hanem az izmok, inak lazaságától. Az, hogy a 12. héten mekkora, az sema méh méretétõl, hanem a baba méretétõl függ!


Kismamik, masnak is reggel joval kisebb a pocija, mint este, vagy napkozben?

...lehet buta kerdes,de en ugy latom,hogy reggel mindig kisebb a pocim,es talan lejebb is van :(.Kerlek ne nevessetek ki,elso baba,meg nincs tapasztalatom (23 eves)

Legjobb válasz: Szia! Lejjebbnek én nem látom, de sokszor úgy érzem, hogy kisebb. Épp úgy, ahogyan terhesség elõtt is, reggel laposabb volt a pocim. Bár most már nem lapos, de biztos, hogy most is reggelre megemésztõdik minden ami a gyomorban volt, és ezért "kisebb". 39h km

Szia! Lejjebbnek én nem látom, de sokszor úgy érzem, hogy kisebb. Épp úgy, ahogyan terhesség elõtt is, reggel laposabb volt a pocim. Bár most már nem lapos, de biztos, hogy most is reggelre megemésztõdik minden ami a gyomorban volt, és ezért "kisebb". 39h km
Igen, kisebb sokkal :) 24h kismami.
Igen! Estére már tele a bendõ is, szerintem ezért nagyobb.
Kisebb, 17 hetes vagyok, és reggel szinte lapos, estére már látszik. Van egy ismerõsöm, aki 26 hetes, õ is észrevette ezt.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam :) Boldog babavarast mindenkinek!
Nekem is kisebb reggel a pocakom. Egyszer lemértem (tizenakárhanyadik héten), estére +12centivel volt nagyobb, mint reggel volt. De még mindig így van, este mindig nagyobb, 33 hetes vagyok. Hogy normális legyen a viszonyítás, mindig reggel ébredés után mérem le (heti 1-szer).

A Linux Mint XFCE jobb mint a XUBUNTU? Úgy értem kisebb a linux mint gépigénye, mint a XUBUNTU-nak, és könnyebb használni?

Legjobb válasz: Régi mint-ek tényleg kisebbek és kevesebbet ettek, mint az xubi.(180Mb) Viszont ez az újakra sajnos már nem igaz.(320Mb) Talán 20-40 mega különbség. Viszont még az xfce mint könnyebb, mint a xubi és egyszerûbb szerintem. Pár év mintezés után is szívat a minden ubi!!!

Régi mint-ek tényleg kisebbek és kevesebbet ettek, mint az xubi.(180Mb) Viszont ez az újakra sajnos már nem igaz.(320Mb) Talán 20-40 mega különbség. Viszont még az xfce mint könnyebb, mint a xubi és egyszerûbb szerintem. Pár év mintezés után is szívat a minden ubi!!!
A kérdező hozzászólása: Ma feltettem a mintet, de a magyar nyelvvel gondjai vannak. Nincs benne minden megfelelõen lefordítva. Ezért inkább visszaraktam a xubit. Meg lehet oldani ezt a problémát?
Meg. Terminal sudo apt-get update sudo apt-get upgrade Aztán menü Rendszer Nyelvi támogatás Ott frissithetsz
A kérdező hozzászólása: Kösz. És ugyanígy lehet például a libreoffice-t is frissíteni a legújabbra?
Azt az elsõ frissítésnél megcsinálja. Kijelzi a panelra, ha valami frissíteni való van a tárolóban! Vagy a synaptic csomagkezelõben, nyomsz egy kívánt programra. Bár a mint 9-esem még az open office-t használja és nekem ez jobban bejön. A másikba belekeveredtem. De bármelyiket leszedheted és telepíthetsz helyette mást is, amit akarsz. Ugye mennyivel bonyolultabb, mint a másik rendszerben!

Nagy baj ha 7 hetes terhesen kisebb a petezsák mint kellene lennie? Viszont a baba teljesen normális méretű és szívműködés is van már. Mi van ha nem nő a petezsák? Terhes vitamint szedhetek vagy ki kell kérni az orvos véleményét?

Legjobb válasz: Orvosod mondta, hogy kisebb, mint kellene? Szerintem nincs gond, ha minden rendben van. Terhesvitamint pedig természetesen szedhetsz, hiszen azért terhesvitamin... :) Nem kell kikérned az orvos véleményét emiatt. Ha érdekel, az elevit jó, csak hányingert okoz, ha éhgyomorra veszed be.

Orvosod mondta, hogy kisebb, mint kellene? Szerintem nincs gond, ha minden rendben van. Terhesvitamint pedig természetesen szedhetsz, hiszen azért terhesvitamin... :) Nem kell kikérned az orvos véleményét emiatt. Ha érdekel, az elevit jó, csak hányingert okoz, ha éhgyomorra veszed be.
A kérdező hozzászólása: Elment a babám mert a petezsák kisebb volt és nem is nõtt tovább :(

8 hónappal császár után úgy nézek ki, mint egy 3 hós terhes. Lesz kisebb a ahsam? Vagy ilyen kötény marad?

Legjobb válasz: Lesz, csak normálisan diétázz, egyél ötször keveset és kisebb szénhidrátot, így lassan lemegy szépen.

Lesz, csak normálisan diétázz, egyél ötször keveset és kisebb szénhidrátot, így lassan lemegy szépen.
Nem fogsz, sõt még többet fogsz enni. Az ebéd legyen normális, A többibõl vegyél vissza, ne 2 zsemlét, hanem csak egyet egyél egyszerre. Ne igyál cukros üdítõket, tésztát is ebédre egyél és ne mértéktelenül.
A kérdező hozzászólása: éhhhhen fogok halllnniiii:) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!!4:) )))))
Attól függ, hogy pontosan hogy néz ki a hasad. Ha csak a bõr van megnyúlva, és nincs alatta háj, zsír, akkor az sajnos semmilyen diétával nem fog eltûnni, visszamenni, mert az kinyúlt bõr. Azt csak mûtétileg plasztikai sebész tudja eltávolítani. Ha viszont van alatta háj, azt fogyókúrával és célzott kemény hasizomtornával el lehet tüntetni. Elõbb célszerû fogyasztani és utána rádolgozni, hogy az izom alatt ne maradjon ott a hájréteg. Önmagában a diéta szerintem ehhez sem elég, muszáj tornázni is. Mert hiába fogysz le, akkor is olyan "löttyedt" marad, nem tudom máshogy megfogalmazni. Aki nagyon szerencsés alkat, az nem csinál semmit, és mégis visszamegy a hasa ugyanolyanra, mint amilyen a terhesség elõtt volt, de az hamarabb bekövetkezik, mint 8 hónap és általában természetes szülésnél, császárnál nehezebb a regenerálódás, mert kívül-belül átvágják és utána varrják a teljes hasat, izmokat széthúzzák, stb.

Kisebb a pocakom 16 hetesen, mint 12-14 hét körül?

Kis híján 190 cm magas vagyok. Széles a csíp?m. Elképzelhet?, hogy most már a medencébe kiemelkedett a megnövekedett méhem, így nagyobb lett a helye?

Legjobb válasz: Az, hogy fekve "eltûnik", normális (nálam is így volt, pedig 162 vagyok :O) Mibõl gondolod, hogy kisebb lett?

Az, hogy fekve "eltûnik", normális (nálam is így volt, pedig 162 vagyok :O) Mibõl gondolod, hogy kisebb lett?
Én az elsõ 12 hétben nagyon puffadtam, attól volt nagy hasam. Aztán u.így a 16. hét táján kisebb volt. :) Aztán elkezdett nõni... :) És még hol van a vége... :) 23 hkm
Teljesen normalis. Az elso 12-14 hetben az egeszt testben csokkentett uzemmodban dolgoznak az izmok, ezert van nagy merteku puffadas, de meg a hasizmok is ernyedtebbek. Az a poci meg egyebkent sem a baba es a meh merete miatt van. A masodik trimeszter elejen ez a problema altalaban megszunik, akkor ismet talalkozhatsz lapos, vagy kisebb hassal, mint amekkora korabban volt. Viszont egy biztos: idovel noni fog es az mar tuti, hogy a baba miatt lesz. Lehet, hogy nem lesz egyebkent tul nagy pocakod, en is magas vagyok, igaz, nem ennyire, mint te (180hoz kozelitek), de mindket gyerekkel viszonylag kis pocakom volt, a babak hosszuak lettek es teljesen jo sulyuak, de a pocakom nem volt nagy.
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit megnyugodtam. :-)
A kérdező hozzászólása: A tükörbõl állva látom.
Én azt olvastam, hogy a 20. hét után illeszkedik be a medencébe. Cm-el mérd a köldöködnél
A kérdező hozzászólása: 19:54! Most hogy állsz? :-)
Én 20 hetes vagyok, de egyik nap nagyobbnak látszik, másik nap meg talán még le is tagadhatnám. (167 vagyok és vékony)
19:54-es vagyok. Most szép formás, és teljesen egyértelmû mindenkinek, hogy babát várok. LEgalábbis akivel mostanában találkoztam, mind azt mondta, milyen helyes pocim lett. :)

A meleg víznek kisebb a sűrűsége mint a hideg víznek?

Legjobb válasz: Így van - bár attól függ, mit értünk meleg és mit hideg vízen. Ha a meleg vizet 4,1 fok C-nak vesszük, a hideget pedig 0,1 fok C-nak, akkor bizony a hideg víz "hígabb", kevésbé sûrû lesz. De ez ugye amolyan speciális eset. Ha 20 fok C, vagy ennél melegebb a víz, akkor mindig kisebb a sûrûsége, mint a hideg (de folyékony) víznek.

Így van - bár attól függ, mit értünk meleg és mit hideg vízen. Ha a meleg vizet 4, 1 fok C-nak vesszük, a hideget pedig 0, 1 fok C-nak, akkor bizony a hideg víz "hígabb", kevésbé sûrû lesz. De ez ugye amolyan speciális eset. Ha 20 fok C, vagy ennél melegebb a víz, akkor mindig kisebb a sûrûsége, mint a hideg (de folyékony) víznek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!