Találatok a következő kifejezésre: Kisbaba mellett otthoni (3 db)

Engem kisbaba mellett végezhetõ otthoni munka érdekelne. Gyõri vagyok. Hallottatok valamilyen lehetõségrõl?

Legjobb válasz: Én fordítok, nyelvet tanítok, saját elgondolás, alkalmi megbízások. Ismerõs varrogat és köt és a neten adja el, amit készít. Kifejezetten cégek otthoni munkára... hát... nem hiszem, hogy sokan vannak, fõleg, hogy korrekt munka is legyen. Javaslom gondold át mihez értesz és kezd kialakítani magadnak valamit egyedül!

Én fordítok, nyelvet tanítok, saját elgondolás, alkalmi megbízások. Ismerõs varrogat és köt és a neten adja el, amit készít. Kifejezetten cégek otthoni munkára... hát... nem hiszem, hogy sokan vannak, fõleg, hogy korrekt munka is legyen. Javaslom gondold át mihez értesz és kezd kialakítani magadnak valamit egyedül!
Bocsi az offért, ilyen engem is érdekelne, még nem találtam sajna.
Hú de sokan vagyunk így jó lenne otthon dolgozni de sajna ilyen meló nincs hacsak nem magadnak csinálsz valami ahogy az elsõ leírta.
Elsõ vagyok: Nem a semmire vállatunk babát, lesz még 4 és csodálatosan fel is fogjuk tudni õket nevelni, nem akárhogy keresünk. Egyszerûen szeretek csinálni valamit, amíg õ alszik. Nem tudom, ez neked miért fáj :) egyetlen percet sem veszek el tõle :) a saját idõmben meg had tegyem már azt amihez kedvem van! :) Ha meg pénzt hoz, akkor hoz, ennyi :) Aki képes 24 órában babázni tegye. Én szeretek heti pár órában mással is foglalkozni. Ha meg épp ébren van, játszik az apukájával, akkor én miért ne beszélhetnék addig mással más nyelven? :) Tényleg nem értem a támadást. Ez az idõszak nem "egy dologról szól", az élet nem állt meg, mert született egy baba a családba :) SZerintem ne szûkülj be, mert eltelik 3 év és nem marad egyetlen ismerõsöd sem!
Egyett értek az 5ös válaszával. Mi sem vagyunk szerencsére rákényszerülve de jó ötletnek tartom mert így az anyuka sem gyöpösödik be... stb... meg kell azért hogy az ember képben maradjon a munkaerõ piacon....
Én is egyet értek az ötössel és még egy off: négyes, kapd be! :D
szerintem nagyon nehéz. én végig dolgoztam az otthon töltött idõt. vállalkozásomból mentem szülni, csinálni kellett tovább. aztán jött a válság és elvitte, akkor elkezdtem ruházni. nagykerbõl vettem, szép csomagokat csináltam és neten árultam, apeh oldalról vettem olcsón raklapos babás dolgokat, azokat is árultam, de nyûg volt a postázás. gyerekkel nagy csomagokkal nem volt egyszerû naponta postára rohangálni... aztán találtam egy céget akinél bedolgoztam, teljesítmény béres, tehát akkor fizet és annyit amennyit csináltam. jól csináltam, egyre több munkát kaptam, közben gyerek is oviba ment, így rendesen felvettek :) de nagyon ritka szerintem ez, nálunk is én voltam az egyetlen aki így bedolgozott. másik ami jó benne, hogy fõnököm ha jön majd a kistesó, újra elenged így, tehát nem vettem fel helyettem mást, megmaradt az az állás amit majd újra én tölthetek be :)
Na itt én is kíváncsi vagyok, mert néztem a netet sokszor, de mind kamu volt, elõre fizetõs. Anyám az újságot böngészte, fel is vette a kapcsolatot a hirdetõkkel, az is egytõl egyig elõre fizetõs volt, eleinte bele is esett és fizetett elõre... :-( Egy ismerõsöm varrogat, azokat adja el a neten. A Párom mamája szintén varr, de hozzá személyesen viszik a foltozni valókat :-) Nõvérem is vállal varrást, de vállalt már torta készítést is, pedig Õ sem varrónõ, de nem is cukrász :-) Vannak akik saját készítésû ékszerekkel kereskednek- szintén a neten. Rongyszõnyeget könnyû csinálni, azt is lehet neten árulni. Én csak azért nem teszem, mert 4 kölök van :-) Sok sikert az otthon végezhetõhöz!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok:-)! Köszönöm szépen az ötleteket! Én is elgondolkodtam már azon, hogy talán a legjobb az lenne, ha magam elõállítanék valamit és azt eladnám a neten. Nektek is sok sikert kívánok baba melletti munkához!

Otthoni munka kisbaba mellett, létezik ilyen, valaki végez ilyet?

elegem van a csalókból akik becsapják a kismamákat, nagyon rossz helyzetben vagyunk muszáj lenne dolgoznom itthonról valamit, de nem találok semmit ami becsületes. aki tud segitsen

Legjobb válasz: Nekem is jól jönne egy kis pénzkeresési lehetõség a baba mellett!

Nekem is jól jönne egy kis pénzkeresési lehetõség a baba mellett!
múltkor az újságban olvastam hogy hirdettek otthon végezhetõ munkát olyanoknak akik rákényszerülnek hogy otthon legyenek pl.:kismamák, kisgyerekesek, olyan betegek akik szellemileg normálisak csak pl tolószékben vannak újságok csomagolása volt a feladat úgy emlékszem
Persze, hogy létezik, én is így dolgozom. Jelenleg fordítok, várandósan szoftvereket fejlesztettem, de ezt most hanyagolom, mert túl sok idõt venne el. Szívesen segítek, ha megmondod, milyen képzettséged van, mihez értesz, nyelvtudás, etc
A kérdező hozzászólása: sziasztok, sajnos nem beszélek csak nagyon alapszinten angolul, megértem és megértenek, de forditani nem tudnék. kereskedelmim( ékszer és ruha )és érettségim van, jó kézügyességem van, értek számitógéphez. szépségszalonban is dolgoztam. hát ilyesmik, nem sok.
Kedves 7:10-es! Ha nem bánnád, én szívesen venném a segítséged.. Anyanyelvi szinten beszélek olaszul, de sajnos táppénzen vagyok. :( Egy kis plusz fordítós munkát be mernék vállalni, suli mellett is.. Esetleg priviben? Köszi elõre is! :) 17 heteske
Én csinálta.Ragasztottam.Egy forint darabonként. Persze nem volt nehéz, de 2 gyerek, háztartás mellett nemigazán érte meg, persze jól jött a heti kb 1200ft.
Kedves Bettnya, elnézést, hogy csak most reagálok, de viszonylag ritkán járok ide. Sajnos, a táppénz alatt nem lehetséges munkavégzés, ezt te is tudod. Feketén semmiféleképp nem lehet fordítani a szerzõi jogok miatt.
A válasz megírásának idõpontja: 2010-09-07 07:10 Szia! Nem tudok Neked privit írni, pedig jól jönne a segítség!:) Köszi

Kisbaba mellett milyen otthoni internetes munkát vállalhatnék, ami megbízható?

Nem akarok sokat foglalkozni vele, hiszen nemsokára itt lesz a baba, de nagyon jól jönne egy kis anyagikiegészítés.

Legjobb válasz: Ezeknek a munkáknak a 90%-a becsapás!

Ezeknek a munkáknak a 90%-a becsapás!
Az a baj, hogy a maradék 10%-ot meg nem hirdetik meg, mert barátok, ismerõsök, rokonok kapva kapnak a lehetõségen. Ha mégis találsz, szólj nekem is! (Évek óta keresek ilyet...)
A kérdező hozzászólása: Ez oké. Én azt a 10 %-ot keresem, ami nem becsapás. Azért kérek olyan segítséget, akinél már valamelyi bevált.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!