Találatok a következő kifejezésre: Kisbaba mellett otthoni (2 db)

Otthoni munka kisbaba mellett, létezik ilyen, valaki végez ilyet?

elegem van a csalókból akik becsapják a kismamákat, nagyon rossz helyzetben vagyunk muszáj lenne dolgoznom itthonról valamit, de nem találok semmit ami becsületes. aki tud segitsen

Legjobb válasz: Nekem is jól jönne egy kis pénzkeresési lehetõség a baba mellett!

Nekem is jól jönne egy kis pénzkeresési lehetõség a baba mellett!
múltkor az újságban olvastam hogy hirdettek otthon végezhetõ munkát olyanoknak akik rákényszerülnek hogy otthon legyenek pl.:kismamák, kisgyerekesek, olyan betegek akik szellemileg normálisak csak pl tolószékben vannak újságok csomagolása volt a feladat úgy emlékszem
Persze, hogy létezik, én is így dolgozom. Jelenleg fordítok, várandósan szoftvereket fejlesztettem, de ezt most hanyagolom, mert túl sok idõt venne el. Szívesen segítek, ha megmondod, milyen képzettséged van, mihez értesz, nyelvtudás, etc
A kérdező hozzászólása: sziasztok, sajnos nem beszélek csak nagyon alapszinten angolul, megértem és megértenek, de forditani nem tudnék. kereskedelmim( ékszer és ruha )és érettségim van, jó kézügyességem van, értek számitógéphez. szépségszalonban is dolgoztam. hát ilyesmik, nem sok.
Kedves 7:10-es! Ha nem bánnád, én szívesen venném a segítséged.. Anyanyelvi szinten beszélek olaszul, de sajnos táppénzen vagyok. :( Egy kis plusz fordítós munkát be mernék vállalni, suli mellett is.. Esetleg priviben? Köszi elõre is! :) 17 heteske
Én csinálta.Ragasztottam.Egy forint darabonként. Persze nem volt nehéz, de 2 gyerek, háztartás mellett nemigazán érte meg, persze jól jött a heti kb 1200ft.
Kedves Bettnya, elnézést, hogy csak most reagálok, de viszonylag ritkán járok ide. Sajnos, a táppénz alatt nem lehetséges munkavégzés, ezt te is tudod. Feketén semmiféleképp nem lehet fordítani a szerzõi jogok miatt.
A válasz megírásának idõpontja: 2010-09-07 07:10 Szia! Nem tudok Neked privit írni, pedig jól jönne a segítség!:) Köszi

Kisbaba mellett milyen otthoni internetes munkát vállalhatnék, ami megbízható?

Nem akarok sokat foglalkozni vele, hiszen nemsokára itt lesz a baba, de nagyon jól jönne egy kis anyagikiegészítés.

Legjobb válasz: Ezeknek a munkáknak a 90%-a becsapás!

Ezeknek a munkáknak a 90%-a becsapás!
Az a baj, hogy a maradék 10%-ot meg nem hirdetik meg, mert barátok, ismerõsök, rokonok kapva kapnak a lehetõségen. Ha mégis találsz, szólj nekem is! (Évek óta keresek ilyet...)
A kérdező hozzászólása: Ez oké. Én azt a 10 %-ot keresem, ami nem becsapás. Azért kérek olyan segítséget, akinél már valamelyi bevált.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!