Találatok a következő kifejezésre: Kisbaba mellett lehet szexelni (1 db)

Kisbaba mellett hogyan lehet szexelni?

7 hetes a kislányom. Képtelen vagyok úgy elengedni magam, mint el?tte, az pedig elengedhetetlen a szexhez. Vele egyszobában gáz, külön szobába rakva, meg még nagyon aggódom, hogy nem látom. Ti, hogy oldottátok meg?

Legjobb válasz: Szerinetm ez nem szobaszám kérdése ha majd annyira kell a férjed akkor aztán bárki lehet ott :)) gratulálok a babátokhoz

Szerinetm ez nem szobaszám kérdése ha majd annyira kell a férjed akkor aztán bárki lehet ott :) ) gratulálok a babátokhoz
még nincs meg a baba, de nekünk lesz a kiságyánál nekem fenntartva egy kanapé.így én a párommal fogok elkezdeni "aludni" és a babánál ébredek majd.
Hát ne ragaszkodjatok ti a hitvesi ágyhoz ;) Máshol is lehet. Van ismerõsöm, aki külön szobába tette a picit, ám mellé tett egy szivacsot, azon aludt õ. Így megoldható, hogy a férjjel kezdj, és a babánál aludj ;)
Szia! sajnos, nekünk olyanok a körülményeink, hogy egy szobában lakunk a babával, így a szex is vele egy szobában történik. Én sem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet megoldani, de a szükség nagy úr! Este, mikor a baba már jó mélyen alszik, akkor elég jól el tudok lazulni, bár mindig bennem van, hogy biztos most ébred fel, vagy most sír fel. Mivel nem vagyunk hangosak, eddig mûködött.
A kérdező hozzászólása: Gyakorlati megoldásokat én is tudok. A kérdésem az volt, hogy lelkileg hogy megy ez, hogy aggódás és ellazulás...
Ha olyan a babátok mint az én fiam volt, akkor nagyon nehéz lesz:( A fiam mindig pont akkor ébredt fel amikor apának orgazmusa volt..., egy idõ után már nem is akart szeretkezni-mert tudta, a gyerek úgy is riaszt...Eléggé rányomta a kapcsolatunkra a bélyegét-na nem lett vállás, csak nekem hiányzott õ, Õ meg [email protected] érezte emiatt magát. Aztán különszobába került a fiam (igaz, akkor Õ már nagyobb volt- 4 éves), alakultak a dolgok. És most megint babánk lesz-és velünk egy szobában fog lakni. De amint kész lesz a szobája, költözik:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire szereti az ilyen ember a babáját?

Azt állítja imádja
Apuka lelépett, anyuka kérte, hogy a gyerek miatt gondolja át a helyzetet. Anyuka szeretné ha normális családban nőne fel a kicsi. Erre apuka: lehet önzőnek fogsz tartani, de most a saját boldogságom fontosabb.

9

Hány csepp cebiont adsz 10 hósnak? Véletlenül kidobtam a betegtájékoztatót.

3

Kedvenc babafürdetőd és kedvenc törlőkendőd?

11

Egy 3 és fél, 4 hónapos babának milen méretű zokni kell?

7

Nem tudom eldönteni, hogy akkor most legyen e kistesó, vagy még ráér?

A fiam 20 hónapos, elég fiatalok vagyunk, de már sokat gondolkozunk a tesón. Én még azért tanulgatnék, "élnék", de azért mégis csak jó lenne még egy baba. A fiam nagyon anyás, ő kijelentette "anya nem baba nem anya".. :)
A párom már rég óta mondogatja, én még nem tudom mit is szeretnék..
Másnál hogy alakult ez?

9

Anyukák, ti minden este tiszta pizsamába bújtatjátok a gyermekeiteket? Vagy a fürdés ellenére is csak pár naponta kap/kapnak tiszta pizsamát?

13

Mit tegyek a macskával?

Kicsi lányom 3 hónapos, a macskánk 4 éves. Eddig nem volt probléma, vagyis nem éreztük át a helyzetet. Megszületett a pici, folyamatosan figyelünk rá, hogy este (amikor mi is alszunk) ne legyenek egy helyiségben. De ez hatalmas problémát jelent. A macska kapar, nyávog. Eddig is hullott a szőre valamennyire, de most valahogy az anyai ösztöneimet idegesíti, pedig kefélem. Számtalan apróbb gond van vele, amit most a pici mellett nem tudok, vagy nem akarok elviselni :( Szeretném elajándékozni, de senkinek nem kell, mert bár gyönyörű, de a tartása drága mert válogat és nem mindig viseli el a simogatást. Igazi öntörvényű macska. Akinek macskája van, hogyan viseli ezeket, hogyan oldja meg a külön tartását egy lakásban? Nagyon sajnálom mind emellett a cicát, de nem bírom tovább és senkinek nem kell. Utcára nem tehetek ki egy szobacicát, aki az erkélyre nem mert kimenni....ötletek?

25

13 hónapos kislányom még nem lépeget önállóan és csak kapaszkodva tud felállni, magától nem, ez baj?

Kislányom mindent elég későn kezdett, de azt viszont egyszerre. 8,5 napos volt, amikor ugyanazon a héten mászni kezdett, felállt kapaszkodva és bútorok mellett lépegetni kezdett.
Egy hónappal ezelőtt elkezdett a térdén járni, így közlekedik, ha van valami a kezében. De csak kapaszkodva áll fel, még sosem állt fel magától, és nem is próbálkozik kapaszkodás nélkül tenni egyetlen lépést sem.
Mindenki mondja, hogy 14 hónapos korig elindulnak, vele egykorú gyerek ismerősök már járnak.
Elkezdtem kicsit aggódni, a térden járás miatt nem indult még el? Nem kéne már felállnia magától is?

6

Koszmó ellen tényleg jó a napraforgó olaj?

a tarkóját kenném,a többi helyről szépen eltűnt

9

Mitől ilyen merev a babám test tartása alkalmanként szinte le fordul a vállamról annyira hátra feszíti a fejét és lábát és közben sír?

19 napos,nem éhes, pedig csak olyankor szokta így csinálni, fél órája etettem, nem szomjas be veszi a szájába de nyomja is ki a szájából.
Ragad le a szeme az álmosságtól , de nem alszik.
Kis ágyban nem hajlandó elaludni, ki köpi 20-30 másodpercenként a cumit aztán követeli vissza.
Nem tarthatom egész nap a vállamon mert neki csak úgy jó.
össze vissza kapálózik és mereven tartsa magát.
Nem kakis.
Mi lehet a baj?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!