Találatok a következő kifejezésre: Kisbaba mellett lehet szexelni (1 db)

Kisbaba mellett hogyan lehet szexelni?

7 hetes a kislányom. Képtelen vagyok úgy elengedni magam, mint el?tte, az pedig elengedhetetlen a szexhez. Vele egyszobában gáz, külön szobába rakva, meg még nagyon aggódom, hogy nem látom. Ti, hogy oldottátok meg?

Legjobb válasz: Szerinetm ez nem szobaszám kérdése ha majd annyira kell a férjed akkor aztán bárki lehet ott :)) gratulálok a babátokhoz

Szerinetm ez nem szobaszám kérdése ha majd annyira kell a férjed akkor aztán bárki lehet ott :) ) gratulálok a babátokhoz
még nincs meg a baba, de nekünk lesz a kiságyánál nekem fenntartva egy kanapé.így én a párommal fogok elkezdeni "aludni" és a babánál ébredek majd.
Hát ne ragaszkodjatok ti a hitvesi ágyhoz ;) Máshol is lehet. Van ismerõsöm, aki külön szobába tette a picit, ám mellé tett egy szivacsot, azon aludt õ. Így megoldható, hogy a férjjel kezdj, és a babánál aludj ;)
Szia! sajnos, nekünk olyanok a körülményeink, hogy egy szobában lakunk a babával, így a szex is vele egy szobában történik. Én sem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet megoldani, de a szükség nagy úr! Este, mikor a baba már jó mélyen alszik, akkor elég jól el tudok lazulni, bár mindig bennem van, hogy biztos most ébred fel, vagy most sír fel. Mivel nem vagyunk hangosak, eddig mûködött.
A kérdező hozzászólása: Gyakorlati megoldásokat én is tudok. A kérdésem az volt, hogy lelkileg hogy megy ez, hogy aggódás és ellazulás...
Ha olyan a babátok mint az én fiam volt, akkor nagyon nehéz lesz:( A fiam mindig pont akkor ébredt fel amikor apának orgazmusa volt..., egy idõ után már nem is akart szeretkezni-mert tudta, a gyerek úgy is riaszt...Eléggé rányomta a kapcsolatunkra a bélyegét-na nem lett vállás, csak nekem hiányzott õ, Õ meg [email protected] érezte emiatt magát. Aztán különszobába került a fiam (igaz, akkor Õ már nagyobb volt- 4 éves), alakultak a dolgok. És most megint babánk lesz-és velünk egy szobában fog lakni. De amint kész lesz a szobája, költözik:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudom fejleszteni 8 hós babámat, aki ugyan kúszik és mindenhova eljut, de csak az egyik lábával löki magát? Lehet, hogy gond van?

7

Mikor vittétek először "közösségbe" a babátokat? A nagyobb gyermekem ovis és nekem kellene reggel vinnem oviba, de nem tud senki vigyázni addig a kicsire, míg elbuszozunk a naggyal.

7

Már 8 hetesen tudtam, hogy mi lesz a kislányom neve. Direkt SEMMIT nem olvastam róla a neten, hogy ne tántorítson el. Eltelt már több, mint 1 év és utólag kiderült, hogy nagyon gyakori. Ez nagyon zavar engem. Mit csináljak?

Már nincs olyan nap,hogy ne gondolnék arra,hogy miért nem kutakodtam utána és megmondom őszintén zavar,hogy gyakori. Hülye vagyok?

22

Normális, hogy egy 11 hónapos 1 órát alszik napközben?

Már csak egyszer alszik,de csak 1 órát.Éjszaka is többször ébred,ilyenkor ringatni kell,úgy alszik vissza.Megszakításokkal 12 órát alszik éjszaka.

2

Miért nem akar enni?

11 hós fiam eddig olyan jó evő volt ebédre megevett kb 350-400 grammnyi főzeléket és egy 200-250et vacsira,most kb 50-100at egy óra alatt tudok adni neki,pedig már nem is főzelék,hanem olyan,amit mi eszünk,kézzel,villával,kanállal,de csak a hiszti van,mit csináljak?
még anyatejes is

3

Hány napig elég 1 üveg Infacol?

Egy nagyon hasfájós gyermeknél.

5

Most aludná ki a betegséget?

Tegnapelőtt magas láza volt, tegnap már csak hőemelkedése, az lehet hogy ma is van neki, de nem mértem mert egyáltalán nem érzem melegnek. Viszont elég nyűgös és jóval többet alszik mint szokott. Az étvágya már kezd visszajönni csak ez az "aluszékonyság" idegesít. Nem vagyok paramami, csak most volt először lázas a gyerek. 14 hós

5

Valéria vagy Vanda? Melyiket adnád születendő kislányodnak?

11

10 hónapos a kislányom, de még nem akar mászni csak kúszik, igaz azt nagyon gyorsan és ügyesen, nem vagyunk elmaradva?

13

Milyen tápszer ajánlotok 1 hónapos csecsemőmnek aki hasfájós, szorulása van, álmatlan, + apró pattanás szerű pöttyök vannak az arcán és feszítő merev test tartása van általában, sokat sír?

Tej érzékeny lehet?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!