Találatok a következő kifejezésre: Kisbaba mellett lehet (13 db)

vape kids
Lehet. Mi picinek is használtuk és most is. Újszülött tesó mellett is fogjuk nyáron. Nem kids, mikor milyet veszünk.
Mi nem használtuk. Szerintem nem egészséges.
Mi használtuk. Nem lett semmi gond, egész nyáron minden éjjel ment. Nem szívesen, de nem volt más választásunk, ha nem akartuk, hogy megzabáljanak a szúnyogok.

Kisbaba mellett lehet használni sólámpát?

Éjszakára gondoltam , hogy ne legyen teljesen sötét a szobában.

Legjobb válasz: Persze.:)

Persze.:)
igen, mi is használjuk már 7 hónapja. szoptatáshoz, éjszakai peluscseréhez éppen elég.
én is azt használok az elejétõl kezdve egész éjszaka világít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, akkor ez a dillemmám is meg van oldva . :D
Persze, még egészséges is. Mi is ezt használjuk.
Mi is ezt használjuk. :) 16 hónapos a kislányom.
Szia! A születése óta ezt használjuk:) Most 9 hós a kisfiam!Remekül bevált!!!

Kisbaba mellett lehet-e klímát használni?

Legjobb válasz: Remélem ez a kérdés nem komoly.!NEM!!!!!!

Remélem ez a kérdés nem komoly.!NEM!!!!!!
Szerintem lehet, de a hõfokra nagyon kell vigyázni, és lehetõleg ne egész nap.
nem nagyon szabad mert könyen megfázhatnak. de ha csak pár fokkal változtatsz a höfokon akkor nem lesz baj.
Szerintem lehet, de éjszakára nem!!!!

Szülés után, kisbaba mellett mikor állt helyre a szexuális életetek? Olyanok válaszát várom akiknek már nagyobbacska a baba. Lehet hogy vége lesz a házasságomnak?

1,5 éves a gyermekünk. Sajnos sokat jártuk az orvosokat, felőrlődtünk. kb fél éve kijött rajtam a fáradtság és akkor kezdett hanyatlani a szex is. Felkerestem egy szakembert aki írt fel nekem antidepresszánst, és felajánlotta hogy segít helyretenni a szexuláis életünket. de ehhez kell a férjem segítsége is. Kértem a férjemet jöjjön el, hallgassa meg miről van szó, de ő mereven elutasított. Viszont én egyedül nem tudok mit tenni és a férjem is tudja hogy gond van. Azt mondja majd megoldjuk mi, de sajnos ez már lelki okokra vezethető vissza. mit tegyek? viszont nem egymás mellett akarok élni hanem együtt. :( ma voltam a dokinál és most már ott tartok hogy ha erre nem képes a férjem, akkor inkább elválok. mert hetek óta csak rágódok azon hogy nem megy a szex.

Legjobb válasz: Kinek nem megy neki vagy neked? A merev elutasotas az nagyon nem jo ha van benneteknszeretet a masik irant akkor muszaj mindket felnek akarni. Ne feltetlen a szexben keressetek eloszor a hibat, szakember nelkul egy nagyon nyilt nagOn oszinte beszelgetes, meg akkor is ha a masik tudod hohy megbantodik ( ezt jobb elore tisztazni) es onmagatokba kell nezni eloszor, megnezni mi az amibol tudok engeni es mi az amibol tobbet szeretnek kapni es mi az amibol tudok adni. Sokszor nagyon ro dolgokbol ki lehet indulni. Tapasztalat nekem 4 ev hazassag utan jottek a valas gondolatai, de mi mindketten at tudtuk gondolni hogy nagyon nagyot veszitenenk ha nem lennenk egymasnak. En is ezt ereztem hog nem egymaa mellett hanem egyutt akarok elni. Szex addigra szinze nulla volt, most meg az egyeb problemak rendbe tetele ota gyakoribb mint kapcsolatunk elejen:) pedig en mar 2 gyerek utan reg nem vagyok lanykori formamban. Most unnepeltuk a 6.evfordulonkat.

Kinek nem megy neki vagy neked? A merev elutasotas az nagyon nem jo ha van benneteknszeretet a masik irant akkor muszaj mindket felnek akarni. Ne feltetlen a szexben keressetek eloszor a hibat, szakember nelkul egy nagyon nyilt nagOn oszinte beszelgetes, meg akkor is ha a masik tudod hohy megbantodik ( ezt jobb elore tisztazni) es onmagatokba kell nezni eloszor, megnezni mi az amibol tudok engeni es mi az amibol tobbet szeretnek kapni es mi az amibol tudok adni. Sokszor nagyon ro dolgokbol ki lehet indulni. Tapasztalat nekem 4 ev hazassag utan jottek a valas gondolatai, de mi mindketten at tudtuk gondolni hogy nagyon nagyot veszitenenk ha nem lennenk egymasnak. En is ezt ereztem hog nem egymaa mellett hanem egyutt akarok elni. Szex addigra szinze nulla volt, most meg az egyeb problemak rendbe tetele ota gyakoribb mint kapcsolatunk elejen:) pedig en mar 2 gyerek utan reg nem vagyok lanykori formamban. Most unnepeltuk a 6.evfordulonkat.
Szerintem változó, hogy kinek mikor áll helyre, és nagyban függ a két fél lelki kapcsolatától is. Nkem 2 és fél éves a gyermekem, de még mindig nem az igazi. Eltávolodtunk egy kicsit:( Én is azt hittem, hogy ez már soha nem jön rendbe, aztán 2 napot kettesben maradtunk, és mindjárt oldódott a helyzet:( Aztán újra visszaestünk. Tehát ez van így sokaknál, talán az idõ megoldja. Itt inkább az a probléma, hogy a férjed ilyen elutasító, mert ez bizony nem könnyíti meg a hullámvölgy gyors átvészelését.
Kinek nem megy?? Neked, vagy neki? Antidepresszánssal nem is fog.Azt a pici vágyat is megöli, amit a fáradtság meghagyott.Talán magadat rakd rendbe, és csak utána támadd meg a férjed, bár elég kevéset tudunk rólatok.
Elso vagyok szerintem a ferjed inkabb buszkesegeben sertett hogy neked doki kell ahhoz hogy ot megkivand. Volt mar ra pelda hogy nem volt kedved de megis belementel? Akkor milyen volt? Van hogy eves kozben jon meg az etvagy. A gyogyszerek tenyleg elveszik a vagyat, a ferjedet meg az hogy egy idegen mondja meg neki hogy banjon a felesegevel. Elobb tenyleg magadban rakj rendet, ehhez pedig tenyleg az kell hogy legy magadhoz kimeletlenul oszinte. Es mond el a ferjednek hogy kettotok erdekeben szeretned ha tamogatna teged, mert gondolom ennyi ev utan nagyon is szerethetitek egymast.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez jól esett :) szülés után nekem is fáj a szex, azaz van olyan pozíció aminél fáj, pedig régebben jó volt.egyszerûen hasít bele az alhasamba, a hüvelyembe. régebben semmi gond sem volt, mindenhogyan jó volt. a férjem pl. nem szereti az orális szexet, nem is igen csinálja, ha mégis akkor én nem akarom mert tudom neki nem jó. bevallom mióta a gyerek megvan talán 2-3 alkalommal fürödtünk együtt, pedig addig csak együtt fürödtünk, zuhanyoztunk. ugye én fürdök a babával, ha meg õ itthon van akkor bealszik a gyerekkel együtt 7 napból 5-ször.egyébként nagyon jó ember, magas, jó megjelenésû, szeret, a gyerekét imádja, segítõkész....csak nem akarom hogy a szex miatt vesszen minden. én szülés elõtt is ilyen voltam, talán 3-4 kilóval kevesebb. sõt, mostanában még merészebben is öltözködöm, lett egy kis önbizalmam. Mióta szedem ezt a bogyót, már van hogy elalszok éjfél elõtt, jobb a hangulatom, kipihentebb is vagyok. megyek is lassan mert a manóm reggel kelt, ha tetszik ha nem. a férjem dolgozik és ugye majd csak délután tud felváltani. köszönöm csajok, jó éjt.
A kérdező hozzászólása: egyébként esténként volt hogy felvettem szexis fehérnemûket, múlt héten is, pedig nem kívántam a szexet, mégis belementem. nem volt jó, de tudtam a férjemnek kellett. csak én annyi rosszat hallottam már hogy a szex miatt ment tönkre egy házasság hogy ezért is féltem. remélem megoldódik.
A kérdező hozzászólása: ja, még annyit: ezt a kúpt gyógyszertárban lehet kapni vagy pl., a tescoban is az óvszerek mellett?
Ha nem megy a szex, az nem a probléma forrása, az csak a legnyilvánvalóbb tünete annak, hogy a házastársak között baj van.
Gyógyszertár;)
Legyél türelmesebb magaddal, ha már a férjed türelmes veled szerintem. Tudom, min mentél keresztül, én is átéltem a koraszülést, 28 hétre született a babám, nem volt fáklyás menet, ami utána következett. Ne magadat hibáztasd, ne legyen teljesítmény kényszered! Ha ritkábban vagytok együtt, az sem baj, ha szeretitek egymást, ez átmeneti idõszak. A léleknek idõ kell, hogy feldolgozza a történteket, és másfél év nem olyan sok idõ ám! Lehet, hogy 3-4 év múlva halványodnak, gyógyulnak be a lelki sebeid. A test és lélek szoros kapcsolatban van, bizonyíték rá a te eseted. Szerintem te beszéld ki a fájdalmad, te hozd/hozasd rendbe a szíved állapotát, szavaidból úgy tûnik, jelen esetben nem párterápiára van szükség, hiszen te nem kívánod a testiséget, mert fáradt, csalódott vagy. A párod se hibáztasd, nagyon kevés férfi van, aki idegenek elõtt szívesen beszél a saját nemi életérõl. Nincs veletek semmi baj, minden rendbe jön, addig pedig bújj hozzá szex nélkül akár, és érezd magad újra biztonságban a karjaiban, vígasztalódj! Minden jót nektek!
Szerintem ez teljes mértékben egyénfüggõ. Mi szülés után 2 héttel már kölcsönösen örömet szereztünk egymásnak, 5 hét után együtt is voltunk. Azóta is mûködik minden, ahogy kell. De nálunk is volt 1-2 kisebb hullámvölgy. Fáradtak voltunk, a férjemnek a meló is sok volt, sokszor csak beestünk az ágyba. Örültünk, ha heti 1-2 alkalom összejött. Vagy néha annyi se. Nálunk a megoldás az volt ebben, hogy amikor hétvégén itthon volt a férjem, akkor a kicsi délutáni alvását mi is kihasználtuk. :) És ha ráérez az ember az ízére, akkor nehéz abbahagyni. Próbáljatok kis idõt kettesben lenni, ha van rá lehetõségetek. Nekünk csak ez a kicsi idõ jut, mert nincs senki, aki vigyázna a kicsire, de sokszor ennyi is elég ahhoz, hogy mûködjön a házasság.
A kérdező hozzászólása: köszönöm lányok a sorokat, jól estek. egy barátnõm azt mondta még pár héttel ezelõtt, hogy talán a tudat alatt így védekezem egy újabb terhesség elõl. hogy elbújok a félelmeimben. ahogyan írtátok is. ma reggel odabújtam a férjem mellé mikor felkeltem (éjszakás volt). átöleltem szorosan, õ is felkelt és azt mondta: bárhová veled megyek...én sírtam és mondtam neki nagyon szeretem és nagyon rossz ez így. Tény a mai napig nem hevertem ki a szülésemet, a mai napig sírok ha beszélni kell róla. az utóbbi két hónapban van hogy már nem jut eszembe minden éjszaka zokogva. köszönöm a támogatásotokat. remélem tényleg ezen is túljutunk. nagyon szép napot nektek :)
Mi volt a szüléseddel? Mért hibáztatod magad?? Írd le itt, és szabadulj meg tõle.Rakd át a vállunkra. És tanulj meg örülni a babádnak és a férjednek.
rra hogy fel ne sértsen vegyél egy cikatridina hüvelykúpot. Ez ahogyan elolvad a krém nedvességet ad és megvéd az ilyesmitõl. Szülés után sokszor ajánljék, mert sok nõ görcsöl és inkább elhatározásból fog bele párja unszolásáraa szexbe mintsem hatalmas vágyból. Egyébként Mindenféle hasonló szárazsági problémára is ajánlják és 1800 ft körül van 6 db. (elõtte 10 perccel rakd fel). Egyébként szülés után a hám regenerálódását is segíti. Én rövid ideig jártam a te cipõdben. Viszont mivel még érzékenyebb volt a terület mert csak néhány hónap telt el és nem év ahogyan ráfeszítettem fájdalmat éreztem. Volt olyan, hogy belementem és letagadtam hogy fájt. Mikor észrevette a könnyeimet annyira rosszul esett neki hogy már neki se volt kedve. Aztán leadtam a szülés alatt feljött irreálisan sok kilót és ahogyan mentek le úgy jött vissza az az érzés, hogy nõnek érezhettem magamat. Elõtte rengeteget adtam a külsõmre, szoli, mûköröm, csinos ruhák. Ezzel szemben annyira utáltam magamat, hogy mikor párom kérdezte nincs-e kedvem menni azt feleltem, hogy , , erre a testre felesleges idõt szánni". Mégis azt hittem, hogy azért nem megy, mert ott vágtak valamit és varrtak és taszítónak éreztem. Tévedtem. A fõ ok a hízás volt. Abszolút pszihikai ok állt mögötte. Fájni azért fájt, mert rászorítottam. Párom régebben hasonló képpen viselkedett mint a te párod. Egy idõ után nem volt meg az az érdekesség az együtlétünkbe és nem élveztem szinte semmit se belõle. Elmúlt az a varázs amikor libabõrös lettem ha csak a nyakamat megcsókolta. Az a dolog amíg megismered a másik testét. Minden egyes együtlét után gyakorlatilag megsértõdött. Szó nélkül. Persze letagadta. De beszélni nem akart róla. Aztán amikor éppen jó hangulatban voltam akkor jó is volt, de ritkán olyankor minden rendben volt. De õ nem sokat ett azért hogy megtudja mit szeretnék. Pl õ nagyon magabiztosan úgy gondolta hogy amit õ orálisan produkál az egy nõnek a mennyország...hát ha egy nedves szivacson ültem volna jobban élveztem volna... Mikor adni akartam némi instrukciót inkább megsértõdött. Sosem értettem. Én mindig nyitottabb voltam, Folyton kérdeztem nincs-e valami amit megtenne és álmodozik róla. Nem akart róla beszélni. Aztán szülés után amikor próbálkoztunk elõször beszéltük át, hogy mit hogyan élvezek és mit szeretek és mit nem. Úgy éreztem, hogy ezt nem vette támadásnak, hanem egyszerûen a szülés felelõs miatta és ezért van szükség erre. Hát nálunk nem hatott mert mint mondtam a dagiság volt a hiba. Viszont nagyon jól jött ez a dolog, mert mióta kedvem is van hozzá felhasználja azokat az infókat.:) Ennek ellenére tudtam régebben is, hogy szeret. De támadásnak érezte azt, ha én ezt meg akartam vele beszélni. Úgy godolta, hogy ezzel az õ férfiúi büszkeségét sértem, hogy olyan , , béna" hogy tanítani kell. Pedig minden nõ kicsit más... és mindenkinek vannak titkos vágyai. Sajnos nagy az esély arra, hogy az igazi lelki gondodat magadnak kell megoldanod. Nem hiszem, hogy a férjed nem szeretne eléggé ehez. Én nem tudnám elhagyni a gyermekem apját azért, mert úgy viselkedik mint a legtöbb férfi. Ezt szerintem te is csak elkeseredésbõl gondoltad így. Mond meg neki este, hogy mit szeretnél! Ne legyél szégyenlõs. Ne beszélgetésre vedd rá, ahnem csak úgy kezd el mondani. Akkor úygis meghallja ha nem kérne belõle. Pár nap múlva pedig teszteld le, hogy mit tanult belõle (hüvelykúpot ne feledd). Én is még terhesség elõtt csak így tudtam megértetni magamat vele.(Sajnos azért nem mindent lehet rázúdítani így csk 1-2 instrukció fért bele)
A kérdező hozzászólása: ja, a valdoxant dec. 27 óta szedem. és semmi mellékhatás nem jött ki rajtam eddig.
A kérdező hozzászólása: nekem nem megy :( talán visszavezethetõ a rossz terhességemre, a komplikált szülésemre. 11 éve vagyunk együtt. szülés elõtt semmi gond nem volt, ez egy fél éve van. lemerültem, ezért is mentem orvoshoz. a doki egy jó páros terápiát ajánlott fel, azaz elmondja hogyan hozható vissza az hogy én is akarjam, kívánjam a szexet. azt mondta már több párnak sikerült így. a dokit majd 12 éve ismerem. hozzá járok rendszeresen. A férjem azt mondta õ nem megy ilyen dokihoz, mereven elutasítja a pszihológia, terepauta minden orvosát.
A kérdező hozzászólása: 22, 46-os. nem elõször szedek ilyet. még a férjemet nem ismertem mikor gondok voltak és ilyet írtak fel. nem is ezzel van a gond. hanem hogy a férjemet csak egyszer rávegyem hogy eljöjjön és neki is elmondja egy hozzáértõ hogy mit is kellene tenni. nekem felvázolta, de õ jobban el tudja mondani. nem kutakodik az életünkben, egy terápia az egész. pl. egy hónapig csak smaci és semmi petting, de napi 20 perc egymásé legyen...egy terápia része. sajnos problémás terhességem volt koraszüléssel, a babát heti 3-5 alkalommal vittem orvoshoz, tornára, vizsgálatra...stb. és elfáradtam mert mivel a férjem dolgozott, mindenhová én vittem. nem volt egy szabad napom sem. ettem magamat a múltért, félresikerült szülésemért s ott tartottam hogy nem tudtam aludni.ezért kellet ismét felírni gyógyszert pedig már 7-8 éve nem szedtem ilyet.
A kérdező hozzászólása: én nem támadom a férjemet csak most szükség lenne rá hogy velem tartson hogy hallja mit kellene tenni. a 1, 5 évesünket nem tudjuk lepasszolni, minden egyes este én altatom. gondoltam arra hogy elmenni hármasban egy hétvégére, de nem telik rá. én segítséget kértem a férjemtõl mert õ is tudja hetek óta hogy gond van, tegnapelõtt szóvá is tette hogy azt hitte lesz valami szex.
A kérdező hozzászólása: hú kedves elsõ, nagyon jól fogalmaztál!!! igen talán sérti õt hogy nem kívánom meg "magamtól". azért is mondja hogy majd rendbejön. volt hogy belementem a szexbe mert õ akarta de észrevette õ is hogy nem jó, hogy nem élvezem. napközben arra gondolok milyen jó is lenne, aztán mire oda érünk semmi. legutóbb két ünnep közt volt hogy kívántam õt és jó volt. a gyógyszerek eme hatásában nem hiszek. mint írtam évekig szedtem ilyet és csúcson volt az életem :) ez nem is antidepresszáns, inkább segít az alvásban. Valdoxan a neve. az alvásciklust állítja helyre. gyengébb mint az altató.
Es gondolod hog neked menne ugy hogy valaki feladja hazi feladatnak ha eddig se ment?Hat en ugy a hatam kozepebe sem kivannam. Lehet o is igy van vele... Nem hiszem hogy vadolnad a ferjed en is megkaptam ezt sokszor, de annyi volt a titok hogy erot vettem magamon ha nem is kivantam annyira belementem, max szoltam ha valami nagyon nem esett jol. Egy ido utan mar ki tudtam kapcsolni az agyam es rajottem hogy ez az pont amivel levezetheto a stressz, pedig elotte volt hogy ugy ereztem a sok kerdore vonas olyan mintha meg akarnanak eroszakolni, de meg kell probalnod elfelejteni a roszat. Szedj magne b ot c vitamint kimerultsegre es aludj amikor csak tudsz. Egy ideig a hazimunka is lehet mellekes, es amikor csak tudtok meruljetek el egy jo beszelgetesben, teljesen mas temakrol, akar estenkent johet egy poharka bor is.
A kérdező hozzászólása: nem, nem szexelni kellene parancsra. hanem épp az a lényeg hogy megkívánjam, akarjam a szexet. sajnos legutóbb már görcsölt a gyomrom is az elõjátéknál s azt mondta a doki ez lelki eredetû.fáj ha nem kívánom, hiszen akkor leírom szó szerint tiszta száraz vagyok. volt hogy felsértett. jaj lányok, próbálkozom én, de hiába. Tény az is hogy bosszant hogy a férjem amikor csak tud alszik. okés hogy 3 mûszakba jár dolgozni, de hétvégén is ez van. ha õ is ment van mikor a babát altatom, mire a baba elalszik, elalszik õ is.3-4-szer kel szólni aztán hogy keljen fel és mosakodjon és ez megy egy órán keresztül mire felkel. elhiszem hogy fáradt, de én is az vagyok.
Lehet szépíteni, de a Valdoxan az depi gyógyszer. - Gyakori mellékhatások: szédülés, álmosság, álmatlanság, migrén, fejfájás, hányinger, hasmenés, székrekedés, felhasi fájdalom, fokozott verejtékezés, hátfájás, fáradtság, szorongás, emelkedett májenzimszintek a vérben. - Nem gyakori mellékhatások: a kéz és a láb ujjainak zsibbadása, homályos látás és ekcéma. - Ritka mellékhatások: súlyos bõrelváltozások (kivörösödõ bõrkiütés), májgyulladás. - Egyéb lehetséges mellékhatások: Ismeretlen gyakorisággal: öngyilkossági gondolatok vagy viselkedés, mánia vagy hipománia (lásd még "A Valdoxan fokozott elõvigyázatossággal alkalmazható" cím alatt a 2. pontban), izgatottság, ingerlékenység, nyugtalanság és viszketés. Tehát ki kéne pihenni magad, leszokni róla, és nem a férjed abajgatni.És túl lenni azokon, amiket írsz magadról. Csupa önvád, csak nem veszed észre. És most találtál egy hibást, a doki jóvoltából, férjedet. Nem jó ötlet.A doki Téged szedjen rendbe, és majd csak utána a férjedet, akivel semmi probléma, hanem türelmesen várja, hogy jól legyél.
A kérdező hozzászólása: nem a gyógyszerrõl van szó csajok!!! gyógyszer elõtt is mondtam a férjemnek hogy nem megy keresek egy dokit. kértem nõgyógyra is idõpontot de közben megjött, hogy hátha tudnak valamit javasolni. kértem vérvételt is hogy nem e pajzsmirigyrõl van szó, de az is ok. most térjünk el a gyógyszertõl. velem van a gond, kellene a férjem segítsége de nem megy! csak elmondaná a doki mit kellene tenni kb fél óra. csak közeledni egymáshoz ismét. de én nem tudom olyan jól megfogalmazni. ne támadjatok már és ne a gyógyszerre hárítsatok mert ez elõtte is fent állt. alvás problémámra írták fel, lefekvés elõtt kell bevennem.soha semmilyen depis bogyó nem okozott még gondot nálam. most nem is ez a kérdés hanem hogy hogyan tudnám rávenni a férjemet hogy most fogja meg kezemet.
A kérdező hozzászólása: nos a férjemrõl: soha nem ölel meg magától, nem puszil meg. nem mondja hogy szeret és soha nem vesz semmit csak úgy. nem mondja hogy tetszem neki hanem azt hogy milyen jó kis hurkás a hasam. tudom hogy szeret, mert náluk a házasság szent dolog. ha délutános akkor megvárom míg hazaér 23 óra körül.õ alszik éjfélkor én kettõkor. ha kel reggel a baba, én kelek fel hozzá, a reggelit én készítem. a férjem fel se kel csak ha már ordít a gyerek. ha éjszakás szintén hajnalban alszom el. férjem 7 körül jön haza, hagyom aludni 14-15 óráig. 20, 45-kor indul dolgozni, akkor még nem alszik a gyerek. ha reggeles 15 körül jön haza. este elalszik a gyerekkel együtt 21-21, 30 körül. csak hogy tisztábban lássatok. :)
Szia! Sajnállak nagyon! Nekem azt mondta a pszichológusom, hogy próbáljak meg ön kielégítést végezni, lazuljak el, amikor más nincs jelen, és bárkit. Mindegy hogy kit, csak képzeljek el magamnak. Sokáig az se ment, aztán olvastam szexuális tartalmú könyveket, és most egész jó a dolog. Amúgy, neked mennyit segít otthon a férjed a házimunkában? Mennyire vesz részt a baba nevelésében? Szereted még a férjed igazán? Hiszen, ha neked nem igazán segít, csak minden a te nyakadban van, akkor elhiszem, hogy fáradt vagy. A férfiak általában azt gondolják, hogy csak a munkahelyre járás az ami fárasztó, mert nem csináltak még végig 2 3 hónapot a picivel. A szereted a férjed azért kérdeztem, mert sajnos az elõzõ házasságomban én is azt hittem, hogy még szeretem, aztán rájöttem, hogy már nem! 20 évig voltunk házasok. Próbálj meg magaddal õszintén beszélgetni! Készíts egy mérleget, mindenrõl, mi a jó kettõtök között, mi a rossz, és látni fogod! A gyógyszer, és a szexológus sajnos nem fog tudni kettõtöknek segíteni, mert ha a férjed nem akar odamenni, akkor azért, ha meg végül rá is veszed, mint én az enyémet, akkor csak sóhajtozni fog, és vagy hallgatni... Sok sikert kívánok neked, meg azt, hogy helyre jöjjön kettõtök között a dolog!

Kisbaba mellett meg lehet-e oldani a tanulást? Ki hogy oldja meg, és mit csinál, hogy vitelezi ki? Fősuli, tanfolyam stb...

Legjobb válasz: Mindent meg lehet oldani, ha az ember akarja! Az egyik csoporttársam 3gyerek mellett tanult. Persze ehhez kell az is, hogy segítsen valaki - férj, nagyszülõk, stb. Sok olyan nõt ismerek, akiknek már van gyerekük, és mellette egyetemre járnak.

Mindent meg lehet oldani, ha az ember akarja! Az egyik csoporttársam 3gyerek mellett tanult. Persze ehhez kell az is, hogy segítsen valaki - férj, nagyszülõk, stb. Sok olyan nõt ismerek, akiknek már van gyerekük, és mellette egyetemre járnak.
hát én most érettségiztem . szerintem vagy a gyerek vagy a tanulás. mindkettõ csak akkor megy ha a gyereket elhanyagolod.
Ja, elõzõ válaszoló vagyok, a fiamat egyáltalán nem hanyagolom el, mint ahogy azt elõttem írták. Jókat játszunk, ellátom teljes mértékben. Ugyan miért lenne elhanyagolva? Pláne ott, ahol egy valamire való apuka is van, aki azért jó, ha foglalkozik a babával, ha anyuci tanul, de még így, nélküle is megoldható.

Mikortól lehet látogatókat fogadni kisbaba mellett? Itt alvós látogatókra gondolok.

1 hetes a kisbabám. A férjem húga bejelentette, hogy eljönnének az ?szi szünetben, 3gyerek (az egyik még nincs 1éves, a másik kett? 6 és 11évesek) és a 2szül?. Akkor lesz a babám 3hetes. Szerintem sok ennyi ember a baba körül egy hétvégére, f?leg, hogy itt a h?vös, ami ugye hozza a megfázást és hasonló gondokat. És persze a 2nagyobb nyúzná az én babámat. Tudom, mert a saját testvérükkel is ezt csinálják. Mit csinálnátok a helyemben?Segítsetek, mert els? baba és tapasztalatlan vagyok ilyen dolgokban.

Legjobb válasz: Egy újszülött baba mellett millió a tennivaló, még te is segítségre szorulnál, nemhogy ottalvós látogatókat fogadjatok... Egy kisbabát 2 óránként etetni kell, tisztába tenni, éjszaka sem tudtok aludni rendesen, tuti nem hiányozna még a tetejébe +5 ember, akik ott ricsajoznak, akikre fõzni kell és mosogatni. Ráadásul VILÁGJÁRVÁNY van, nektek jobb lenne mostanában mindenkit messze elkerülni!!! Én biztosan lepattintanám õket : sértõdjenek meg, ha akarnak (legalább ritkábban jönnek), de pár hetes babával nehogymár rátok csõdüljenek napokra?! Jöjjenek el 1 órára maximum, vagy majd 4-5 hónap múlva (ha mindenképpen ott akarnak aludni).

Egy újszülött baba mellett millió a tennivaló, még te is segítségre szorulnál, nemhogy ottalvós látogatókat fogadjatok... Egy kisbabát 2 óránként etetni kell, tisztába tenni, éjszaka sem tudtok aludni rendesen, tuti nem hiányozna még a tetejébe +5 ember, akik ott ricsajoznak, akikre fõzni kell és mosogatni. Ráadásul VILÁGJÁRVÁNY van, nektek jobb lenne mostanában mindenkit messze elkerülni!!! Én biztosan lepattintanám õket : sértõdjenek meg, ha akarnak (legalább ritkábban jönnek), de pár hetes babával nehogymár rátok csõdüljenek napokra?! Jöjjenek el 1 órára maximum, vagy majd 4-5 hónap múlva (ha mindenképpen ott akarnak aludni).
Én úgy vagyok vele, hogy a szívem akarná, de az eszem nem. Én nagyon szeretem a nyüzsgést, a sok embert, de tudnám, hogy nagyon le is terhelne ez a rengeteg ember a pici baba mellett. Szóval én megkérném õket, hogy inkább máskor jöjjenek, még nagyon kicsi ehhez a gyerek, neked is még nyugi kell a szülés után, hiszen még nektek is össze kell szokni.
Mondd meg nekik, hogy felejtsék el de nagyon gyorsan! Amúgy normális a sógornõd? Ezt mégis hogy gondolta? Ilyenkor még 5 percre beugrani is meggondolandó, nem még ott aludni 3 "vírusgazda" gyerekkel! Hát én ki lennék készülve a helyedben még az ötlettõl is fel vagyok háborodva!
Én azt sem értem, hogy egyáltalán minek alaudnának ott pereputtyostól????? Tök mindegy, hogy mennyi idõs a baba, miért kell ott aludni? Elmennek, ott lesznek egy órácskát, aztán hazafelé!! Szerintem aki ezt másképp gondolja, annak baj van a fejével.
Szerintem nem is annyira a babát viselné meg, hanem Téged... 5 embert elviselni, neadjisten ellátni 3-4 héttel szülés után?? Pfff... Örültem, hogy élek...
Csatlakozom az elõttem szólokhoz. Nem is értem, hogy egy háromgyerekes anyukának hogy jut ilyen az eszébe, hogy egy 3 hetes babához odaállítanának 5-en, ráadásul napokra... Max akkor engedném, ha kétgenerációs házban laktok, ahol teljesen el tudsz különülni a babával nyugalomban, kényelmesen, de akkor meg gondolom abból lenne sértõdés, hogy csak a férjed foglalkozik a vendégekkel... És te sem lennél nyugodt, még így sem... Úgyhogy Ne engedd, finoman mondjátok meg nekik. Babalátogatásra jöhetnek, de csak a felnõttek gyerkõcök nélkül, és nem ottalvósra. Mégis csak a férjed huga... na de ilyet?
Szia! Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Én sem engedném, hogy beköltözzenek napokra. Néhány óra még elmegy, de hogy ott is aludjanak az már nem. Mivel a párod húgáról van szó, szerintem jobb lenne ha a párod beszélné meg velük a dolgot. Minden jót!
Szó sem lehet róla, míg a 6 htes szurit meg nem kapta. Ennyi. Ezt szépen mondd meg a sógornõdnek. Ha tiltakozik vagy értetlenkedik, akkor mondd meg neki, hogy akkor jöhet, ha õ garantálni tudja, hogy egyik gyerekében sem bújkál semmi betegség, a legkisebb megfázás sem. Állj ki légyszives a babád érdeke mellett és ne engedjed. Látogatni se kellene még jönni nekik, 3 hetes babához. Majd karácsonyra jöjjenek, mindjárt azt is mondhatod.
Á, hogy jutott eszükbe? Elvileg hat hetes koráig csak a legszûkebbeknek illene amúgy is jönni(mama) de ennyi gyerekkel azután is maximum fél órára. Ne fogadd õket, még a tejed is elapadhatna, ennyigondtól, zajtól, stb. akár milyen aranyosak. Nektek nyugalom kell, neked is, nem csak a babának. Az az elsõ, hogy szoptatni tudd, nem a vendégjárás. Udvariasan utasítsátok vissza! Hülyeséget talált ki. Mondjátok, hogy jövõre. (leghamarabb a nyári szünetben) Nem baj az se, ha megsértõdnek, semmiképp ne fogadd! Beszéld meg aférjeddel, érezze, hogy szereted ahugát stb. csak most te semmiképp nem tudod vállalni, és egyébként is érezze, hogy ez egy buta ötlet volt. Ha semmi nem hat, fogd a H'N'-re. 6 hetes kor alatt, vagyis gyerekágyban nem is illik még meglátogatni sem, ekkora kompániával. Ha ez alól kivételt teszünk, max félórára, de csak két szülõ, nem gyereksereggel.A babádat gyerek egyelõre(még 3-4 hónapig) elég, ha messzirõl megnézi, esetleg megsimogatja egy ujjal a talpacskáját! nem a kezét! Én nagyon laza vendégjárós, nem tisztaságmániás nõ vagyok, de a nagynéni butaságot talált ki. Egyáltalán nme sértõ, ha megmondod, hogy még nem fogadtok vendégeket. Nem is a fertõzés(az is) hanem a nyugalom miatt. NE BESZÉLJENEK RÁ!!!!!
Mondjátok nekik, hogy inkább a karácsonyi szünetben jöjjenek.Addigra nálatok is beáll a rend, és a babád is nagyobb lesz.Nem az 5 fõvel van a legnagyobb gond, hanem a sógornõd pici gyerekével.A 6 és 11 évesnek már meglehet mondani, hogy a picihez nem szabad közelmenni, legfeljebb, amikor éppen tisztába teszed.(Már ha értenek a szóból).Ezt nekik is meg kell érteni. Az elõttem szólókkal kapcsolatban.a babádat nem KELL 2 óránként szoptatni, hanem legalább ennyi idõnek kell eltelni két szopi között.Az igényszerinti szoptatás nem azt jelenti, hogy ha a baba megnyikkan, akkor azonnal mellre kell tenni.Lehet két szopás között akár 3-4 órahossza is, ha a baba alszik ennyit, nem kell felkelteni.Azért van a sok hasfájós baba, mert a két szopi között nincs elég ideje a gyomrának feldolgozni a tejecskét.A baba gyomrának is kell a pihenés.Ha állandóan szopiztatod, akkor késõbb sem tudsz rendszert vinni az életetekbe.Tapasztalatból írom 3 gyerek után.
Hát, ezzel jó kellemetlen helyzetbe hoznak téged. Azért, õ is anyuka, tudnia kellene, hogy ilyenkor nagy nyugalomra van szükséged. Na meg az, hogy gyerekekkel mennek, ami önmagában, ha nincs kisbaba is sok türelmet igényel. Lehet, hogy jó szándékkal tennék, mert úgy gondolják, hogy hátha segíthetnének neked, ezért elég necces megmondani nekik. De saját magatok érdekében valahogy akkor is meg kell. Na meg a betegség vonzó idõjárás és ez a H1N1... Amúgy most én is ezen filózom. A napokban fogok szülni és tudom, hogy az egész rokonség csõdülni fog, pedig jobb lenne pár hét nyugi. Az okoskodó asszony rokonokról nem is beszélve... Kívánom, hogy ügyesen el tudd intézni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:) Én is úgy gondolom, ahogy ti. A férjemmel is beszéltem, eleve õ már akkor dolgozni fog, mert már lejár addigra a szabija, és mondtam neki, hogy egyedül nem tudok fõzni is meg arra is figyelni, hogy ki mit csinál a babával... Egyedül még el tudom látni hármunkra a házi teendõket, míg a férjem a papírokat intézi, de mégse plusz 5 emberrõl kell gondoskodnom. Amúgy nagyon szeretem õket, a gyerekek is jól neveltek, ezzel nincsen semmi gond, mert ha azt mondja az anyjuk, hogy nem, akkor nem teszik azt, amit gondolnak éppen, de fõ az óvatosság. A babám 3-4 óránként szopizik, már a kórházban sem szopott 2 óránként, hiába erõltették a csecsemõsök. A férjem is egyetért velem, mondta is hogy beszél velük, a karácsonyról vagy a tavaszi szünetrõl. Elég jól vagyok már így szülés után, persze muszáj is, mert ketten vagyunk, nincs segítség, de azért nem annyira, hogy egy egész plusz családot ellássak. Egyébként panelban lakunk 1+fél szobásban.
Pár éve még emlékeztek rá a rokonok, hogy gyerekágyas!asszonyhoz nem megyünk. C hét! Csak tényleg a legközelibbek, segíteni inkább.Nagyszülõ. Utánna se illik, csak félórácskára, míg kicsi a csecsemõ. A szoptatós anyukának, és a kicsi gyermeknek nem hiányzik akkora vendégjárás! kis udvariassági látogatás, aztán el! Még így is megeshet, hogy véletlenül egy nap ketten zavarják, s felborul az egész napjuk. Eleinte inkább hagyni illene a szoptatásra-gondozásra hagyni koncentrálni, míg beáll, és megy magától! Ez hónapokat is jelenthet, vannak nyûgösebb bébik is! Én nem is értem, ezt miért nem lehet tudni a vendégeknek?!

A konnektorba dugható szúnyogriasztó ártalmas lehet? Mert ugye a spray-ket nem nagyon használjuk a kisbaba mellett.

Legjobb válasz: Lehet kapni hozzá olyan betétet, ami a babáknak nem árt a brendonban.

Lehet kapni hozzá olyan betétet, ami a babáknak nem árt a brendonban.
Ez nagyon jó kérdés, én is várom a válaszokat. Én nagyon jól beválok apának szúnyogriasztó gyanánt, mert engem 20-szor megcsípnek, míg õt egyszer sem. De mostanában már a gyerekre is rámennek, úgyhogy nekünk is kéne tenni valamit.
A kérdező hozzászólása: köszi

Kisbaba mellett hogyan lehet szexelni?

7 hetes a kislányom. Képtelen vagyok úgy elengedni magam, mint el?tte, az pedig elengedhetetlen a szexhez. Vele egyszobában gáz, külön szobába rakva, meg még nagyon aggódom, hogy nem látom. Ti, hogy oldottátok meg?

Legjobb válasz: Szerinetm ez nem szobaszám kérdése ha majd annyira kell a férjed akkor aztán bárki lehet ott :)) gratulálok a babátokhoz

Szerinetm ez nem szobaszám kérdése ha majd annyira kell a férjed akkor aztán bárki lehet ott :) ) gratulálok a babátokhoz
még nincs meg a baba, de nekünk lesz a kiságyánál nekem fenntartva egy kanapé.így én a párommal fogok elkezdeni "aludni" és a babánál ébredek majd.
Hát ne ragaszkodjatok ti a hitvesi ágyhoz ;) Máshol is lehet. Van ismerõsöm, aki külön szobába tette a picit, ám mellé tett egy szivacsot, azon aludt õ. Így megoldható, hogy a férjjel kezdj, és a babánál aludj ;)
Szia! sajnos, nekünk olyanok a körülményeink, hogy egy szobában lakunk a babával, így a szex is vele egy szobában történik. Én sem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet megoldani, de a szükség nagy úr! Este, mikor a baba már jó mélyen alszik, akkor elég jól el tudok lazulni, bár mindig bennem van, hogy biztos most ébred fel, vagy most sír fel. Mivel nem vagyunk hangosak, eddig mûködött.
A kérdező hozzászólása: Gyakorlati megoldásokat én is tudok. A kérdésem az volt, hogy lelkileg hogy megy ez, hogy aggódás és ellazulás...
Ha olyan a babátok mint az én fiam volt, akkor nagyon nehéz lesz:( A fiam mindig pont akkor ébredt fel amikor apának orgazmusa volt..., egy idõ után már nem is akart szeretkezni-mert tudta, a gyerek úgy is riaszt...Eléggé rányomta a kapcsolatunkra a bélyegét-na nem lett vállás, csak nekem hiányzott õ, Õ meg [email protected] érezte emiatt magát. Aztán különszobába került a fiam (igaz, akkor Õ már nagyobb volt- 4 éves), alakultak a dolgok. És most megint babánk lesz-és velünk egy szobában fog lakni. De amint kész lesz a szobája, költözik:)

Engem kisbaba mellett végezhetõ otthoni munka érdekelne. Gyõri vagyok. Hallottatok valamilyen lehetõségrõl?

Legjobb válasz: Én fordítok, nyelvet tanítok, saját elgondolás, alkalmi megbízások. Ismerõs varrogat és köt és a neten adja el, amit készít. Kifejezetten cégek otthoni munkára... hát... nem hiszem, hogy sokan vannak, fõleg, hogy korrekt munka is legyen. Javaslom gondold át mihez értesz és kezd kialakítani magadnak valamit egyedül!

Én fordítok, nyelvet tanítok, saját elgondolás, alkalmi megbízások. Ismerõs varrogat és köt és a neten adja el, amit készít. Kifejezetten cégek otthoni munkára... hát... nem hiszem, hogy sokan vannak, fõleg, hogy korrekt munka is legyen. Javaslom gondold át mihez értesz és kezd kialakítani magadnak valamit egyedül!
Bocsi az offért, ilyen engem is érdekelne, még nem találtam sajna.
Hú de sokan vagyunk így jó lenne otthon dolgozni de sajna ilyen meló nincs hacsak nem magadnak csinálsz valami ahogy az elsõ leírta.
Elsõ vagyok: Nem a semmire vállatunk babát, lesz még 4 és csodálatosan fel is fogjuk tudni õket nevelni, nem akárhogy keresünk. Egyszerûen szeretek csinálni valamit, amíg õ alszik. Nem tudom, ez neked miért fáj :) egyetlen percet sem veszek el tõle :) a saját idõmben meg had tegyem már azt amihez kedvem van! :) Ha meg pénzt hoz, akkor hoz, ennyi :) Aki képes 24 órában babázni tegye. Én szeretek heti pár órában mással is foglalkozni. Ha meg épp ébren van, játszik az apukájával, akkor én miért ne beszélhetnék addig mással más nyelven? :) Tényleg nem értem a támadást. Ez az idõszak nem "egy dologról szól", az élet nem állt meg, mert született egy baba a családba :) SZerintem ne szûkülj be, mert eltelik 3 év és nem marad egyetlen ismerõsöd sem!
Egyett értek az 5ös válaszával. Mi sem vagyunk szerencsére rákényszerülve de jó ötletnek tartom mert így az anyuka sem gyöpösödik be... stb... meg kell azért hogy az ember képben maradjon a munkaerõ piacon....
Én is egyet értek az ötössel és még egy off: négyes, kapd be! :D
szerintem nagyon nehéz. én végig dolgoztam az otthon töltött idõt. vállalkozásomból mentem szülni, csinálni kellett tovább. aztán jött a válság és elvitte, akkor elkezdtem ruházni. nagykerbõl vettem, szép csomagokat csináltam és neten árultam, apeh oldalról vettem olcsón raklapos babás dolgokat, azokat is árultam, de nyûg volt a postázás. gyerekkel nagy csomagokkal nem volt egyszerû naponta postára rohangálni... aztán találtam egy céget akinél bedolgoztam, teljesítmény béres, tehát akkor fizet és annyit amennyit csináltam. jól csináltam, egyre több munkát kaptam, közben gyerek is oviba ment, így rendesen felvettek :) de nagyon ritka szerintem ez, nálunk is én voltam az egyetlen aki így bedolgozott. másik ami jó benne, hogy fõnököm ha jön majd a kistesó, újra elenged így, tehát nem vettem fel helyettem mást, megmaradt az az állás amit majd újra én tölthetek be :)
Na itt én is kíváncsi vagyok, mert néztem a netet sokszor, de mind kamu volt, elõre fizetõs. Anyám az újságot böngészte, fel is vette a kapcsolatot a hirdetõkkel, az is egytõl egyig elõre fizetõs volt, eleinte bele is esett és fizetett elõre... :-( Egy ismerõsöm varrogat, azokat adja el a neten. A Párom mamája szintén varr, de hozzá személyesen viszik a foltozni valókat :-) Nõvérem is vállal varrást, de vállalt már torta készítést is, pedig Õ sem varrónõ, de nem is cukrász :-) Vannak akik saját készítésû ékszerekkel kereskednek- szintén a neten. Rongyszõnyeget könnyû csinálni, azt is lehet neten árulni. Én csak azért nem teszem, mert 4 kölök van :-) Sok sikert az otthon végezhetõhöz!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok:-)! Köszönöm szépen az ötleteket! Én is elgondolkodtam már azon, hogy talán a legjobb az lenne, ha magam elõállítanék valamit és azt eladnám a neten. Nektek is sok sikert kívánok baba melletti munkához!

Kisbaba mellett mennyire lehet otthon dolgozni?

Koncentrálást igénylő szellemi munkát végzek otthon, (vagy ha nem, akkor telefonos tárgyalást folytatok). Ha jövőre megszületik a gyerekünk, lehetséges,hogy nem fogok tudni tőle otthon dolgozni? Hova menjek? Lesz külön gyerekszobája, de panelban lakunk, szomszédos szoba lenne a gyerekszoba.

Legjobb válasz: Szerintem semennyire.Én még a napi háztartást is alig tudom vezetni.Fõzni sincs sokszor idõm. Neki is külön szobája van,de teljes embert és odafigyelést igényel. 5 hónapos most

Szerintem semennyire.Én még a napi háztartást is alig tudom vezetni.Fõzni sincs sokszor idõm. Neki is külön szobája van, de teljes embert és odafigyelést igényel. 5 hónapos most
Ha te vagy az apa és az anya otthon marad a gyerekkel, foglalkozik vele, akkor megoldható, bár síri csendet ne várj, sõt... Viszont ha te maradnál otthon a kisbabával, akkor (legalábbis én), nem tartom valószínûnek, hogy ilyen típusú munkát el lehet így végezni. Lehet mellette dolgozni persze, de bármikor szüksége lehet rád, vagy egyszerûen csak sikítozik, próbálgatja a hangját (a lányom 5 hónapos, egy körfûrésszel vetekszik a hangja!), nem mondhatod a csecsemõnek, hogy most maradjon csendben, mert fontos telefonhívást vársz, vagy épp a fejed töröd.
4-es vagyok. Volt változás természetesen. A baba elõtt én dolgoztam, tehát a férjem egyedül volt itthon. Kicsit mi is izgultunk, gondolkodtunk mindenfélén, pl. irodabérlésen, de annyira sokba kerülne, hogy úgy voltunk vele inkább megpróbáljuk. Nem hangszigelt a szoba, ahol a férjem dolgozik, ráadásul kicsi a lakás, tehát akárhol vagyok a gyerekkel az mindenképpen a "dolgozószoba" mellett van. (Azért tettem zárójelbe, mert igazából a hálószobánkban dolgozik.) Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha, egyetlen egyszer sem zavarta még meg a gyerek, de nagyon ritkán. Szerencsére nem sírós, nyugodt babánk van. Az elsõ pár hét volt húzósabb, de akkor a férjem is kicsit lazábbra vette a munkát. A szülés környékére érdemes 1-2 hét szabadságot tervezni. Összességében azt tudom mondani, hogy nem hiszem hogy jobban zavarnánk, mintha egy irodában egy-egy kolléga bemenne megkérdezni valamit, vagy váratlanul csörög a telefon. Ha épp nagyon fontos, határidõs munkád van és nagyon nyûgös a baba, akkor el tudja vinni majd a feleséged egy nagy sétára. Úgyis minden nap kell a babával levegõzni. Szerintünk sokkal több elõnye, mint hátránya van ennek. Így a férjem is sokat van a gyerekkel. Reggel is együtt tudunk tölteni 1-2 órát, mert nem megy el az idõ a munkába járással. Amikor tart egy kis szünetet mindig kijön hozzánk. Segít nekem levinni a babakocsit, ha megyünk sétálni, ennyi idõre mindig tud szünetet tartani. Közösen ebédelünk minden nap. Semmirõl nem marad le a baba életében. Mindenbõl látta az elsõt. Amikor átfordult, amikor elkezdett kúszni, mászni. Amikor elõször mondta, hogy apa. Inkább azt nehéz neki megállni, hogy ne jöjjön ki babázni munka helyett.
Egyedül leszel vele? Én reklámgrafikusként dolgoztam itthonról baba mellett, az elsõ hónapokban csak projekt jelleggel. Telefonálni szerintem nagyon nem lehet, mert tuti akkor hívnak az ügyfelek, ha végre elaludt, szoptatsz vagy könyékig vagy a peluscserében (tapasztalat:) ). Koncentrálni attól függõen, mennyire lesz jó alvó. Ha sokszor ébred éjszaka, akkor agyilag elég zokni az ember lánya egész nap. De összességében még így könnyebb ez az idõszak, mint amikor elindul pakolni és már kevesebbet alszik napközben...
Ha te vagy az, aki otthon marad a gyerekkel, akkor szinte kizárt, hogy rendesen, mondjuk napi 8 órát dolgozz mellette. Ha te vagy az apa és az anyuka van otthon a gyerekkel, te pedig otthon dolgozol, akkor azzal nem lesz gond. Nálunk is így van. A férjem bezárkózik egy szobába, mi meg a babával a lakás többi részét használjuk.
A kérdező hozzászólása: 4-es válaszoló! Te vagy az emberem, errõl van szó: én vagyok a leendõ apa, és aggódom, hogy nem tudok dolgozni... De ezek szerint nálatok megoldódott.. semmi hangszigetelés a férjed dolgozószobájában? Tényleg nem volt semmi változás baba elõtt/után?
Én is otthon (is) dolgozom, mint az apa, de van külön szobám. Ajtaját ritkán csukom, sõt a közelebbi kollégákkal/ügyfelekkel akár a gyerek mellett is beszélek. Amíg kisebb volt, addig az utazó ágy eleve nálam volt fölállítva, hogy tudjak figyelni rá. Nem kell akkora horrorra számítani, simán tudsz majd dolgozni mellette.
Hova menjek? - kérdezed Erre vársz választ?
Nagyban függ a leendõ kisbaba természetétõl. Azért vannak eszik/alszik babák, bár ez a ritkább.Mostanság sajna a hasfájás a sláger!:/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!