Találatok a következő kifejezésre: Kisbabát várok, vagyunk (42 db)

Azok akik kisbabát várnak vagy vártak, hogyan és mikor osztották meg az örömhírt a világgal?

Legjobb válasz: A Férjem nem volt itthon, amikor megcsináltam a tesztet. Nem hívtam fel, hanem a számítógép háttérképét átállítottam egy babát szállító gólyára. Mikor megjött és leült a gép elé, meglátta, felnevetett. Csak akkor esett le neki, hogy mit jelent, mikor látta, hogy én könnyes szemmel nevetek vissza. A szüleimnek úgy mondtuk el, hogy felhívtam a tesómat és mondtam neki (mivel elõtte vásárolni akartam, de minden kényelmetlen volt), hogy Képzeld! Nem tehén vagyok, hanem a másik T betûs. Erre õ elkezdett kiabálni, hogy nem hiába volt kicsi minden ruha, gratulálok a nagyszülõknek.! Na erre én megint elkezdtem bõgni :) Mi sem tartottuk a babonát, a Férjem, még a legtávolabbi ismerõsöket is úgy üdvözölte, hogy Szia! Krisztina terhes! :) 22 hetes Km

A Férjem nem volt itthon, amikor megcsináltam a tesztet. Nem hívtam fel, hanem a számítógép háttérképét átállítottam egy babát szállító gólyára. Mikor megjött és leült a gép elé, meglátta, felnevetett. Csak akkor esett le neki, hogy mit jelent, mikor látta, hogy én könnyes szemmel nevetek vissza. A szüleimnek úgy mondtuk el, hogy felhívtam a tesómat és mondtam neki (mivel elõtte vásárolni akartam, de minden kényelmetlen volt), hogy Képzeld! Nem tehén vagyok, hanem a másik T betûs. Erre õ elkezdett kiabálni, hogy nem hiába volt kicsi minden ruha, gratulálok a nagyszülõknek.! Na erre én megint elkezdtem bõgni :) Mi sem tartottuk a babonát, a Férjem, még a legtávolabbi ismerõsöket is úgy üdvözölte, hogy Szia! Krisztina terhes! :) 22 hetes Km
Mi ahogy pozitivat teszteltem, azonnal szóltunk a nagyszülõknek, hatalmas öröm volt. Természetesen személyesen osztottuk meg velük a hirt. Mondták többen, hogy nem vagyunk-e babonásak. Nem, én ilyenben nem hiszek. Miért ne tudhatnák meg azonnal, nem?
A párom mellé visszabújtam reggel, és felébresztettem. "Látod, két csíkot pisiltem." A leendõ nagyszülõknek személyesen, apukám csak ennyit mondott: nagyon helyes. :) Azóta nem kell tudatnom a világgal, anyósom megtette helyettünk, ami miatt kicsit mérges is vagyok rá, mert vannak olyan rokonok, akiket mi szerettünk volna meglepni a nagy örömhírrel.
Szia!Én mikor teszteltem hajnali 4 kor, bebújtam a férjem mellé, és a fülébe súgtam hogy jó reggelt apuka!Erre õ visszaszólt, hogy ne hülyéskedjek hagyjam aludni, és tudhatnám hogy ez nem vicces.Aztán kb 2 perc múlva kipattant a szeme, és nem hitte el:-)Na akkor megbeszéltük hogy senkinek nem mondjuk el, majd csak ha a doki is megerõsiti.Aznap elment dolgozni, és már hivta is az apját, én is mentem anyumék, és elmondtam nekik, szóval eddig birtuk:-)Másnap én szóltam a fõnöknõmnek is, mert olyan helyen dolgoztam ahol sokat kellett cipekedni.Szóval mi egybõl elmondtuk , nem voltunk babonásak, most 5 hónapos, édes zsivány kiscsaj:-)
Még én a héten teszteltem pozitívat, majd csak jövõ héten megyek orvoshoz, addig nem mondjuk el senkinek sem. És ha beigazolódik a terhesség veszek egy pár baba cipõt és becsomagolom külön õket és a nagyszülõknek átadjuk. Mi így szeretnénk közölni a nagy hírt a szüleimnek és a párom szüleinek.
Én még csak pár hetes vagyok, csak a nagymamámnak mondtam el a páromon kívül, hogy legye valaki aki segít ebben, egyébként babonás vagyok. :) Szóval majd ha elmúltam 12 hetes, akkor fogjuk az egész családdal megosztani.

Ma reggel nagyon enyhe rózsaszín volt a WC-papír. Csak szerdán kellene nem megjönnie és sohasem szokott előtte 3 nappal ilyen történni. Van még esély, hogy kisbabát várok, vagy már semmi?

Ja és megjön érzésem is van:(

Legjobb válasz: Nekem minden ilyen alkalommal a vérzés következett. Kiderült vizsgálatok alkalmával, hogy amikor nem kielégítõ a peteérés, mondjuk nem reped meg a tüszõ, akkor van rózsaszín, majd barnás és végül pirosas folyás a menzesz elõtt. Kívánom hogy Neked nem így legyen. Tudod, mind mások vagyunk. :)

Nekem minden ilyen alkalommal a vérzés következett. Kiderült vizsgálatok alkalmával, hogy amikor nem kielégítõ a peteérés, mondjuk nem reped meg a tüszõ, akkor van rózsaszín, majd barnás és végül pirosas folyás a menzesz elõtt. Kívánom hogy Neked nem így legyen. Tudod, mind mások vagyunk. :)
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg igazad van és jön a mensi:(( de peteérésem és tüszõrepedésem volt, vezettem a hõmet és egyértelmûnek tûnt. Itt van a hõgörbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1c6b528c2357e4f8daf21c..

Kedves Válaszadók! Szerintetek kisbabát várok, vagy a testem játszik velem?

Párommal nagyon vágyunk egy kisbabára. A hónap elején, miután elmúlt a menstruációm elkezdtem szedni az Elevitet. Minden másnap együtt voltunk, az ovulációm idején naponta. Körülbelül egy hete fájnak és megnőttek a melleim, különösen a bimbónál. Az ovulációm után szurkált a hasam alja is. Délelőttönként rossz a közérzetem, gyakran elszédülök. A menstruációm 5 nap múlva lenne esedékes. 4 napja csináltam egy tesztet, ami negatív lett. A szívemmel úgy érzem, hogy bővül a családunk, ám félve gondolok erre, tartva attól, hogy a vágyaim miatt produkálok terhességre utaló jeleket. Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: A felsorolt tüneteket bármi okozhatja, még az Elevit is. A húgom is rosszul volt tõle. A terhesség ilyen korai szakaszban nem jár rossz közérzettel. Ettõl függetlenül akár össze is jöhetett a baba, mert a tesztet nagyon korán csináltad. Azért szerintem nagyon ne éld bele magad, hogy ne csalódj.

A felsorolt tüneteket bármi okozhatja, még az Elevit is. A húgom is rosszul volt tõle. A terhesség ilyen korai szakaszban nem jár rossz közérzettel. Ettõl függetlenül akár össze is jöhetett a baba, mert a tesztet nagyon korán csináltad. Azért szerintem nagyon ne éld bele magad, hogy ne csalódj.
Lehetsz terhes, kívánom, hogy így legyen.De várd meg a nemvártat, és utána tesztelj.Tudom, hogy nehéz kivárni, de akkor már biztosabb lenne.
kedves kérdezõ! én nem gondolom h ilyen hamar jelentkeznének a tünbár a leírtak alapján nagy a valószínüsége nem várt napján szerintem már probálhatsz tesztelni én nagyon szurkolok nektek hogy sikerüljön :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Remélem minden jól fog alakulni. :)
5 nap múlva esedékes, de már 4 napja teszteltél? Akció után lekorábban 10 nappal érdemes, azt is csak nagyon érzékeny teszttel. ;) Amíg a baba nem ágyazódik be, addig nem is lehetnek tüneteid. Szóval ha már peteérés óta érzed ezeket, akkor vlsz. sajnos nem baba okozza. Ettõl még lehetsz terhes, mert tényleg olyasmik a tüneteid, csak épp koraiak. De 3-4 nap múlva kezd tesztelgetni, hátha! Szurkolok!

El vagyok keseredve és várom a pozitív válaszokat ami kicsit megnyugtat.20hetes kismama vagyok.3. gyerekemet várom! Most derült ki hogy kisbabám fejében vagy egy 7mm-es és egy 1-2mm-es ciszta! Ki járt már hasonló cipőben?

Legjobb válasz: Én voltam így, csak nálunk nagyobb ciszták voltak...ezek pár hét alatt felszívódnak, nem okoznak gondot! Ne hagyj h rád ijesszenek... rám sikerült, már azt hittem meg kell szülnöm a babám....aztán utána néztem és rájöttem h ez tök gyakori eset... én elmentem pesten genetikushoz, Dr Hajdú Krisztinához aki megnézte....még csak magzatvízvételt* sem kért, azt mondta nem kell ....és milyen igaza lett :) !!!!!!,,,,* azóta már 15hós, okos egészséges nagyfiú :)) belinkelem a régi kérdéseimet!!! amúgy ajánlom a doktornõt hogy nézz el hozzá!!!!!! minek vegyenek magzatvizet is akár ha nem kell ??? még a lábujjait is megszámolta a fiamnak amúgy :)))

Én voltam így, csak nálunk nagyobb ciszták voltak...ezek pár hét alatt felszívódnak, nem okoznak gondot! Ne hagyj h rád ijesszenek... rám sikerült, már azt hittem meg kell szülnöm a babám....aztán utána néztem és rájöttem h ez tök gyakori eset... én elmentem pesten genetikushoz, Dr Hajdú Krisztinához aki megnézte....még csak magzatvízvételt* sem kért, azt mondta nem kell ....és milyen igaza lett :) !!!!!!, , , , * azóta már 15hós, okos egészséges nagyfiú :) ) belinkelem a régi kérdéseimet!!! amúgy ajánlom a doktornõt hogy nézz el hozzá!!!!!! minek vegyenek magzatvizet is akár ha nem kell ??? még a lábujjait is megszámolta a fiamnak amúgy :) ))
amúgy az afp meg a 12 hetes eredménye milyen lett ?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.Nem is tudjátok mennyire megnyugodtam.Az eredményeim tökéletesek lettek.A nyaki redõm:1.8, orrcsont megvan, az AFP:0, 91, genetikai ultrahangon mindent normálisnak látott a doki:szív, végtagok, hólyag, gyomor.Csak ezek a ciszták amik aggasztanak!Méretei is tökéletesek, se nem kisebb, se nem nagyobb!Mozgolódik.Szerintem fel fogom keresni a doktornõt hogy tényleg megnyugodjak!Köszönöm még 1-szer
A kérdező hozzászólása: Voltam a doktornõnél akit ajánlottatok.Hajdú Krisztinához.Hát õ is látott cisztákat, de mindent végig mutogatott.A baba feje búbjától a talpáig.Csak azok a ciszták ne lennének.
Mikorra várod a babát?5 hónapja vagy álláskeresésin, mennyi ideig volt munkaviszonyod?
A kérdező hozzászólása: elvileg juniusban jön a baba. 2003tól de volt egy féléves megszakitás 2006-ban és 2009-márciusig volt munkaviszonyom.
Asszem semmilyen segélyre nem vagy jogosult esetleg lakásfenntartásira, egyszeri szociális segélyre!Elvileg dec-ben jár le az álláskeresésid, majd 1 évig jogosult leszel rendszeres szoc.járadékra.Jó lenne elmenned dolgozni pár hónapra valahová!A tgyás és a gyed miatt!
A kérdező hozzászólása: és a szociális segély az mennyi lenne?
Szia! Röviden... A munkanélkülit 9 hónapig kapod. Utána 3 hónapig álláskeresési segélyt, majd ha a jövedelmi viszonyotok olyan, akkor rendszeres szoc. segélyt kapsz. Ez annyi, mint az álláskeresési járadék, 25 körül nettó... Menj be a polgármesteri hivatalba, ott érdeklõdj, hogy milyen egyéb segélyt kérhetsz.
SZIA!!ha párodnak van bejelentett munka helye nem fogsz kapni semilyen segélyt!!én ugyan igy jártam a párom 57816ft-tal van bejelentve és nem kapunk semmit!!csak akkor ha 45ft-ot nem haladná meg ugyhogy nemakarlak elkeseriteni de 6 honaposan és se kapok semmit%!!!!!!

15 hetes terhes vagyok első kisbabámat várom.2 hete már éreztem valamit olyan kis buborékokat de azóta semmi? Mi lehet a baj? A másik hogy nem nagyon látom h lenne hasam. Ez normális?

Legjobb válasz: Elsõ babámat várom,vékony vagyok,mégis csak 20hetesen éreztem,és a pocim is akkor kezdett el nõni.Aki a másodikat szüli,azok hamarabb érzik.13hetesen az elsõvel még korai lenne,

Elsõ babámat várom, vékony vagyok, mégis csak 20hetesen éreztem, és a pocim is akkor kezdett el nõni.Aki a másodikat szüli, azok hamarabb érzik.13hetesen az elsõvel még korai lenne,
én csütörtökön már 16 hetes leszek és még semmit az ég világon nem éreztem....:S
14 hetesen már én is éreztem ilyen buborékokat, "átsuhanásokat" :) . Szerintem ne aggódj, ilyenkor még nagyon sok helye van a picikédnek, és igazából még alig van súlya, amitõl jobban érezhetnéd a mozgását. Nálam 19hetesen volt egy ilyen bepánikolásszerû érzés, én sem éreztem igazából úgy ahogy elõtte, kb. 2hétig, el is mentem dokihoz, és õ mondta, hogy ha a 30. hét után nem érezném akkor az már gond lenne, de 19 hetesen még alig van súlya:) Viszont magamból kiindulva tudom, hogy csak az fog megnyugtatni, hogyha UH-n meglátod, ahogy izeg-mozog:) engem is csak az nyugtatott meg igazán, és! hab volt a tortán, hogy aznap tudtam meg a nemét is, pedig akkor nem is számítottam rá, csak látni akartam, hogy mozog:) További boldog babavárást!
nekem ennyi idõsen semmi nem volt :) a hasam a 17. hét fele kezdett el nõni, a baba pedig csak a 19. héten mozdult meg, elõtte semmi nem volt. :) nem nagy még a baba és rengeteg helye van mozogni :) majd 10 hét múlva meg már azt fogod kívánni bár ne mozogna mindig :) 28+5 hkm
Szia! 14+3 hetes vagyok és egy hete kezdtem el érezni én is bugyorgást, de most pár napja nem érzem. Biztos igazuk van az elõzõknek, kicsi még a baba súlya és nem is ficereg még olyan erõsen mint majd a 20. vagy 25. héten fog. Úgyhogy várhatunk türelmesen. Boldog babavárást! Ja és nekem sem nõl még a hasam.

Kisbabát várok, 11. hétben vagyok, szexuális együtt lét alatt, már 2-szer előfordult, hogy kicsit véreztem. Ez normális?

Olyan mintha,talán egy hajszál ér elpattanna,halvány a vér színe,de ijeszt?!!Volt valamelyik?töknek ilyen?Nem veszélyes a babára ugye?

Legjobb válasz: Ez nem normális, mindenképp mielõbb keresd fel a dokidat és addig ne éljetek szexuális életet, nehogy a babának baja legyen! Én már a másodikat várom, de ilyet nem tapasztaltam.

Ez nem normális, mindenképp mielõbb keresd fel a dokidat és addig ne éljetek szexuális életet, nehogy a babának baja legyen! Én már a másodikat várom, de ilyet nem tapasztaltam.
Én is véreztem egyszer a 9. hétben, miután együtt voltunk a férjemmel. Ráadásul nekem nem csak rózsaszínes, hanem élénkpiros vérzésem volt.A dokim mondta, hogy nincs gond, de a 12. hétig kerüljük a szexet, és pihenjek többet! Minden rendben lesz, de a biztonság kedvéért hívd fel a dokidat!
Nekem is volt, 8 hetes voltam. Szex után a párom és a lepedõ már véres volt. Majd szörnyet haltam. Bementünk az ügyeletre, minden ok volt. El nem tiltottak minket a szextõl, de mi önszorgalomból a 16. hétig nem voltunk együtt. Ezt ajánlom nektek is. :) 28 hetes km
Nekem is volt, mi nem szexeltünk sokáig és utána is csak finoman.
nekem is volt.ráadásul nekem maszturbácio után, ömlött a vér, pedig a hüvelyembe nem is nyúltam csak csiklo izgatás volt/bocsi hogy igy leirom/azt mondták nekem hogy a méhszájat eléri a lepény alsó része ezért véreztem.eltiltottak a sextõl, azóta nem volt panaszom.érdemes elmenned az orvoshoz, én még mindig rettegek ettõl, és az orgazmustol
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Mindenképp jelezni fogom az orvosomnak!

Hétfőn lesz a menzim ideje, de a jelek arra utalnak, hogy végre sikerült és kisbabát várok. Ha ma csinálok egy tesztet, az már kimutatná ha terhes lennék, vagy várjam inkább meg a hétfőt?

Legjobb válasz: Szia.már nem tudom,hogy hányaik kérdést írod be,ugyanazzal a témával kapcsolatban.Szerintem senki sem tud újjat írni neked. Szerintem várd meg hétföt,mert a teszt csak a menstruáció kimaradása után mutat jó eredményt. Sok sikert.

Szia.már nem tudom, hogy hányaik kérdést írod be, ugyanazzal a témával kapcsolatban.Szerintem senki sem tud újjat írni neked. Szerintem várd meg hétföt, mert a teszt csak a menstruáció kimaradása után mutat jó eredményt. Sok sikert.
szerintem vegyél tesztet
Van egy kicsit drágább teszt, amit már a menzi megjövetele elött pár nappal is használni lehet. Kb. 1300-1400 Ft körül van, kék fehér a doboza. Sajnos nem jut eszembe a neve, de a patikában biztos tudják az áráról. Vegyél és reggel csináld meg. Sok sikert!
Clearblue a teszt neve ;o)

A munkahelyemen 2011 április 1-től 2012 március 31-ig vagyok biztosítva határozott idejű munkaszerződéssel. Kisbabát várok április 25 -re vagyok kiírva jelenleg táppénzen vagyok . Szerintetek ezek alapján jogosult vagyok-e GYED-re?

Legjobb válasz: Jogosult leszel. A TGYÁSt megkezdheted még március 31 elõtt, így amikor igényled, még biztosított vagy. A TGYÁS lejárta után bejelentkezel a munkaügyibe, jár neked álláskeresési járadék, mert 360 napnál több munkaviszonyod van. Megigényled az álláskeresésit, majd pár nap múlva a GYedet. Így a GYED is jár, mert az igényléskor kaptál áll.ker.ellátást.

Jogosult leszel. A TGYÁSt megkezdheted még március 31 elõtt, így amikor igényled, még biztosított vagy. A TGYÁS lejárta után bejelentkezel a munkaügyibe, jár neked álláskeresési járadék, mert 360 napnál több munkaviszonyod van. Megigényled az álláskeresésit, majd pár nap múlva a GYedet. Így a GYED is jár, mert az igényléskor kaptál áll.ker.ellátást.
Március 31 elõtt nem igényelhet a kérdezõ tgyást, mert akkor nem lesz még 365 biztosítotti napja! Csak úgy leszel jogosult tgyásra és gyedre is, ha március 31-én igényled meg a tgyást. Mivel aznap még biztosítva vagy, ezért az álláskeresési nélkül is jogosult leszel majd gyedre.

Megtartsam? Tehetetlennek érzem magam mit tegyek? Kisbabát várok! 20éves vagyok, 3éve vagyok együtt a barátommal, de még iskolába járok, jövőre végeznék. Már 1, 5éve volt egy terhesség megszakításom!

És félek hogy ha ismét abortuszra adom a fejem akkor, lehet már nem tudok aztán gyereket vállalni, a kockázatok miatt!

Legjobb válasz: Igen, mindenképpen tartsd meg!!Soha nem bocsájtanád meg magadnak, ha õt is elvennék.20 évesen nem te vagy az egyetlen , aki szül.Jó, fiatal vagy még, de mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.Párod tudja már?Szerintem 3 évvel a hátatok mögött örülnie kellene, mert nem egy kis fellángolás a kapcsolatotok.Anyós jelölttel pedig ne foglalkozz!!Eleinte engem se szeretett az enyém, de teljesen megváltozott, ma már kislányomnak szólít.Hidd el, megenyhül.És ha nem?Õ lesz a legnagyobb vesztes, ha nem kíván részt venni az unokája életében.A másik: ha le tudja beszélni a párodat róla, akkor ott valami nagyon nincs rendben.Egyrészt befolyásolható a barátod, másrészt akkor igazán õ sem akarja, ha hagyja magát lebeszélni róla.Szerintem felejtsd el az abortuszt!Nem vagy már 16 éves!El tudod dönteni, hogy mit szeretnél, és ebben csakis magadra hallgass!Okosan!

Igen, mindenképpen tartsd meg!!Soha nem bocsájtanád meg magadnak, ha õt is elvennék.20 évesen nem te vagy az egyetlen , aki szül.Jó, fiatal vagy még, de mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.Párod tudja már?Szerintem 3 évvel a hátatok mögött örülnie kellene, mert nem egy kis fellángolás a kapcsolatotok.Anyós jelölttel pedig ne foglalkozz!!Eleinte engem se szeretett az enyém, de teljesen megváltozott, ma már kislányomnak szólít.Hidd el, megenyhül.És ha nem?Õ lesz a legnagyobb vesztes, ha nem kíván részt venni az unokája életében.A másik: ha le tudja beszélni a párodat róla, akkor ott valami nagyon nincs rendben.Egyrészt befolyásolható a barátod, másrészt akkor igazán õ sem akarja, ha hagyja magát lebeszélni róla.Szerintem felejtsd el az abortuszt!Nem vagy már 16 éves!El tudod dönteni, hogy mit szeretnél, és ebben csakis magadra hallgass!Okosan!
Egy gyerek nagy felelõsség, és nem pár évre szól. Én nem a korodban látom a legnagyobb problémát, hanem a kapcsolatoddal.A sulit is be lehet fejezni baba mellett is.Ha Te azt feltételezed, hogy a párodat az anyja le tudná rólad beszélni és elhagyna, akkor Õ nem komoly életre szóló kapcsolat neked.Egy babának pedig családra anyára-apára egyaránt szüksége van.Gondold át a helyzetedet úgy, hogy minden képen vedd számításba, hogy egyedül maradhatsz a gyerekkel.Mindegy most mit mond a párod, késõbb is leléphet ha Õ nem akarta ezt a gyereket, vagy ha az anyja ekkora hatással van rá.Fel tudnád egyedül nevelni?Van családod szüleid akik segítenének vállalnák, hogy velük lakhattok, segítenek a kicsi körül?Egy abortusz szörnyû dolog, de megtartani a semmire meg felelõtlenség.Remélem Te komolyabb vagy mit itt az egyik 17 éves felelõtlen hsz-ó.Nehogy pár hónap múlva meg azt kelljen kérdezned, hogy hova menj terhesen, mert magadra maradtál. Jól gondold meg mit teszel, felelõs vagy a gyerekedért.
Hát nem tanultál belõle úgy látom.... De természetesen tartsd meg, majd elvégzed a sulit estin. HA a párod szeret és akarja is a babát, az már mellékes, hogy még ki szeret még és ki nem.... Ha valaki igazán akar valamit arról nem lehet lebeszélni...
12 09-es.Te normális embernek tartod magad?Mi az , hogy gyilkosok bélyege?Ha pl egy nõt megerõszakolnak, és terhs lessz, de nem tartja meg akkor az nem az õ hibájábol lessz elvetetve.Miért kell ilyeneket irnod?
én megtartanám. suliba járhatsz terhesen, ameddig meg nem születik a baba. a végét meg befejezed baba mellett. felnõtt nõ vagy, nem 16 éves megesett csitri. a tetteidért ideje felelõsséget vállalnod.
Nem most kéne gondolkodni ezen...
TARTSD MEG! Elbõgöm magam, ha az abortuszra gondolok... Láttam már pár ilyen videót... Mikor a leszakított kezecskéit mutatták, meg az összeroppantott kis fejecskéjét... Bõgve futottam be a kisfiamhoz, hogy átöleljem! ANYA AZ ILYEN?????? IGENIS TARTSD MEG! Már így rajtad van a gyilkosok bélyege... Ne tegyél ilyet mégegyszer, az a baba meg akar születni...
jah bocs a helyesírási problémákért nem volt idõm átolvasni rohannom kell dolgozni sajnálom:S
Én már 32 éves vagyok. Most várom a második gyermekemet, és egyetlen egy dolgot sajnálom az életemben. Mégpedig azt, hogy nem 20 éves korom körül szültem meg az elsõ gyermekem. Akkor úgy éreztem, hogy fiatal vagyok, élni akarok, befejezni a sulit, bulizni. Így utólag azonban azt kell mondjam, nem ér annyit, mint amit így veszítettem az idõmmel. Nekem nagyon kicsi az esélyem, hogy megérjem aktívan az unokámat, és sorolhatnám még annak az elõnyeit, ha fiatalon szülsz! Biztos, hogy minden rendben lesz, és amennyiben felelõsségteljesen átgondolod, nem fogsz rossz döntést hozni! Biztos vagyok benne!
21évesen vállaltam egyedül gyereket. nehéz volt, a gyes után a siró gyerektõl munkába menni de iparkodtam. helyre jöttünk anyagilag kocsink is lett és berendezett otthonunk, bár a lakást igaz örököltem, de mi bútoroztuk be.Szóval neked kell tudni mik a terveid, ebben csak te döntesz.Semmiképp nem az anyós.nekem még azt is elmagyarázta annak idején hova kell menni abortuszra.én meg bólogattam neki, hogy ne legyen balhé, saját házában még meg is verhetett volna.aztán kimentem az ajtaján és többé nem mentem be.Gondoltam magamban az anyádnak mond meg mit csináljon te gané!(bocsi)
Én 19 éves vagyok, párom 35, és 15 hetes km vagyok.3 éve vagyunk együtt. Anyós útál engem, lustának tart, meg sorolhatnám, ezzel szemben ellátom a fiát, vezetek egy háztartást, a padlómról enni lehet, nem úgy mint neki. Nekem már volt egy spontán vetélésem, az is tervezett baba volt, és szó szerint mosolygott az a nõ, csillogott a szeme a rossz hír hallatán. És mástól hallom vissza, h. mennyire nem akar tõlem gyereket. Persze a mostani unokájához sem gratulált. De mi így döntöttünk, a sulimból van még 2 év, a párommal mindent meg tudunk neki majd adni, és ez a legfontosabb. Az anyósok csak féltékenyek ránk, õk még mindig szeretnék a kisfiukat babusgatni szoptatni mint régen. Pszichológus szájából hallottam. De nem kell ehez orvos, h. magunktól rájöjjünk. Sajnos ez a nõ mellettünk lakik, így minden nap el kell viselnem az állandó szapulásait. Szerintem vállald be a babát. Egydül én nem tenném, csak akkor, ha áll melletted valaki. 15hkm.
igen, értem egyébként mit akartál mondani.
Pont fordítva gondoltam, nyilván félre értettél.Az volt a lényege az egésznek, hogy én is úgy gondolom, hogy ugyanolyan értékes, mint más.Semmivel sem kevesebb.Épp hogy védeni akartam, mert sajnos sokan gondolkodnak úgy, mint a kedves anyósa.
15:03 szerintem kicsit rosszul gondolkodsz a témát illetõen, mert te sajnálod a kérdezõt, hogy roma származású. nem kéne sajnálni, romák is sok értékkel rendelkeznek, pl. nagyon jó zenészek, énekesek. csak egy teljesen más kultúrából jöttek, más mentalitásúak, mint mi és ebbõl adódnak az ellentétek. sajnos sok ember elõítéletes, de romák között kb ugyanannyi a dolgozni akaró és tudó ember, mint a nem romák között. senkinek sem kell szégyellnie, kik a felmenõi, nem ez határoz meg minket.
Szegénykém!Elég szomorú, hogy ennyi az elõítélet az emberekben.Az ilyeneknek megmagyaráznám, hogy senki nem tehet a származásáról.Te sem tudtad megválasztani, hogy milyen családba születsz.Butaság valakit azért nem szeretni, mert félroma.Attól te még egy értékes ember vagy, származástól függetlenül.Sajnos vannak ilyen emberek, akik így gondolkodnak.Pedig egy gyerek tényleg nem tehet arról, hogy magyarnak, romának, vagy félromának születik.Ne is törõdj vele!A párodat gyõzd meg, ha még gondolkodik.Lehet, hogy nem jön jókor a baba, de én hiszem, hogy ha valamit igazán akarsz, az sikerül.Ha szeretnéd, hogy együtt, szépen fel tudjátok nevelni, és mindent meg is teszel érte, úgy lesz.Ha beprogramozod magadnak a sötét jövõt, akkor az következik be.Csak pozitívan!Fejben dõl el minden.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem hogy megfog változni a véleménye, bár tudom hogy azért nem szeret mert lustának tart és még a baja a származásommal van hogy félroma vagyok! A párom az már tudja, mondta hogy még gondolkodunk és addig nem mondjuk el senkinek. Én már szeretném megtartani a kockázat miatt is!Remélem minden jó lesz! És köszönöm a válaszotokat.
Szia! Maradt akkor végül a baba? Mondd, hogy igen, léccilécci!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!