Találatok a következő kifejezésre: Kisbabát szeretnénk nem (71 db)

Szeretnénk kisbabát de nem vagyok biztos benne hogy sikerült-e a baba szerintetek?

Nagyon szeretnénk kisbabát 11 nappal ezelõtt a férjem belém élvezett,és 3 nappal ezelõtt reggel hányingerem volt,szédültem és hánytam is a melleim annyira fájnak hogy ha a ruha hozzá ér már fáj! 2 nappal ezelõtt csináltam tesztet kettõt is, de negatív lett :/ Szerintetek lehetek terhes??

Legjobb válasz: Ha azt mondom igen, rögtön elkönyveled, hogy terhes vagy? Elõször tájékozódni kéne, mielõtt gyereket csináltok, és ezt rosszindulat nélkül mondom... 14 napnak el kell telnie az aktustól, hogy a teszt megbízható eredményt mutasson. Csinálj egy másik tesztet 3-4 nap múlva.

Ha azt mondom igen, rögtön elkönyveled, hogy terhes vagy? Elõször tájékozódni kéne, mielõtt gyereket csináltok, és ezt rosszindulat nélkül mondom... 14 napnak el kell telnie az aktustól, hogy a teszt megbízható eredményt mutasson. Csinálj egy másik tesztet 3-4 nap múlva.
Szerintem, abaj az idõzítéssel lehet inkább. 21napos luteális fázis azért ritka. Persze nem lehetetlen és sok kismama írt ilyet, hogy a ruhát sem tudták elviselni, ha hozzáért. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Utolsó két kommentelõnek nagyon szépen köszönöm a válaszokat reménykedem benne hogy sikerült és teherbe tudtam esni :) :) további szép napot!;)
Kedves kérdezõ! Szerintem is hamar teszteltel! Nekem tüneteim 6-7 nappal kezdõdtek a nem várt elõtt, akkor is vártam a teszteléssel es picit es "csak" 3 nappal a nem várt elõtt teszteltem. Elõtte való hónapban nem jott össze es folyton szédültem a melleim is fájtak/ feszültek, negatív is lett a teszt :( Drukkolok es szerintem csak ha ugy érzed akkor 2 nappal a nem várt elott tesztej korábban! Remelem neked is kövér 2 csíkos vagy + os lesz a teszted! Majd mindenképpen írd meg! 10hkm
Na, mi újság? Ha jól számolom, most kellene megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen ma kellett volna , de nem jött meg..továbbra is hányingerem van de már nem csak reggelente a melleim is továbbra is fájnak és feszülnek..de tesztet még nem csináltam ez van eddig remélem a legjobbat :)
Akkor ha ma kellett volna megjönnie, holnap nyugodtan tesztelhetsz reggel. Az már egészen biztosra kimutatja a terhességet. Sok sikert!
No izgulok! :) Mi újság, sikerült?
A kérdező hozzászólása: Nem sikerült:/:'(
szia!tesztet csináltál?én elhiszem, hogy hányingered volt és hogy hánytál is, és mégpedig azért mert én aktus után 6!!!!nappal olyan hányigerre ébredtem azt hittem megzavarodok.másnap megint és így tovább...terhes voltam rá 3 napra a mensim elõtt 5 nappal a teszt is igazolta:)
Most tényleg milyen választ vársz? Vagy terhes vagy, vagy nem! Több lehetõség, nem nagyon van... A menstruációd jelentkezése elõtt ennyivel pedig csak a jóisten tudná megmondani, hogy terhes vagy-e. Várd ki szépen azt az idõt, amikor meg kéne jönnie, ha nem jön meg idõben, akkor tesztelj! Jobb tanács nincs!
nagyon, nagyon korán teszteltél. 12 nqappal nemvárt elõtt lehetetlen, hogy bármit is mutasson a teszt. Másrészt a tüneteket az együttlét utáni 8. napon érezted, ha jól számolom. ha éppen az együtytlétkor fogant, akkor is éppenhogy elkezdõdött a beágyazódás, amikor hányingered volt, tehát a tüneteket szerintem nem procukálhatta a terhesség, mert a tünetek csak beégyazódás után jelentkezhetnek. Várd meg a nemvárt napját, és akkor tesztelj, vagy egy nappal utána. addig meg felesleges beleélni magad.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem könyvelem el, azért itt is megkérdezem hátha más is volt így vagy hasonló helyzetben! Interneten is olvasgattam kérdezõsködtem olyanoknál akiknek van gyermekük és egyik azt mondja hogy nagy valószínûségbe terhes vagyok..valaki azt mondja hogy nem..azzal hogy itt megkérdeztem nem vesztek vele semmit maximum "okosabb" leszek. Tesztet mindenképp fogok még csinálni! További szép napot! :)
Sok értelme volt feltenni a kérdést, mert elõrébb úgysem jutsz, 50-50% az esély. 20/L
A kérdező hozzászólása: Csak ismételni tudom amit az elõbb írtam, nem vesztek vele semmit azért van ez az oldal nem? :)
Menstruációd mikor lenne esedékes?
A kérdező hozzászólása: 10 nap múlva, mindenképp azt megvárom de nagyon sok esetben van akinél terhesség közben is meg van a menstruációjuk.
Igen, terhesség alatt is lehet vérezni, de az teljesen más mint egy menstruáció mind mennyiségre, mind minõségre. Egyébként a terhesség alatti vérzés bajt jelent, akár el is mehet tõle a baba, ha nem veszik kellõen komolyan. A nemvárt napján tesztelj. Addig felesleges pénzkidobás csak. Sok sikert a babához.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!:)
10 nap múlva??? Kicsit korai volt még tesztelni. Egyszer hánytál...nagyon messzemenõ volt rögtön terhességet diagnosztizálni magadnál! Várd meg, hogy megjön-e. És ha nem, akkor teszt!
Sajnálom, de ne add fel, ez egy hónap volt! :) Fel a fejjel!

Tisztelt Doktor Úr! Párommal kisbabát szeretnénk, de mivel rendszertelen a ciklusom, a nőgyógyászom azt javasolta, kezdjem el szedni a Premens tablettát, de a tájékoztatójában azt olvastam, hogy terhesség esetén nem ajánlatos szedni. Csak azért aggódom, h

Tisztelt Doktor Úr! Párommal kisbabát szeretnénk, de mivel rendszertelen a ciklusom, a nőgyógyászom azt javasolta, kezdjem el szedni a Premens tablettát, de a tájékoztatójában azt olvastam, hogy terhesség esetén nem ajánlatos szedni. Csak azért aggódom, hogy mi történik ha közben teherbe esek, mert pár hétig nem fogom tudni, hogy terhes vagyok. Árthatok-e ezzel a babának? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta bizonyos cikluszavarok esetében valóban hatékony lehet! Várandósság esetén azért nem javasolják a szedését, mert ilyen körben nem végeztek úgynevezett biztonságossági vizsgálatokat. Ez tehát nem azt jelenti, hogy a tabletta egyértelmű kóros hatással lenne a magzat, vagy a várandós egészségére (ilyen esetről sem számoltak be), de a betegtájékoztatóban így kell fogalmazni, vagyis erre …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta bizonyos cikluszavarok esetében valóban hatékony lehet! Várandósság esetén azért nem javasolják a szedését, mert ilyen körben nem végeztek úgynevezett biztonságossági vizsgálatokat. Ez tehát nem azt jelenti, hogy a tabletta egyértelmű kóros hatással lenne a magzat, vagy a várandós egészségére (ilyen esetről sem számoltak be), de a betegtájékoztatóban így kell fogalmazni, vagyis erre … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész szépen rendbe jött. Amire viszont még nem tudtam gyógymódot találni az az, hogy sajnos időszakosan erőteljes szagokkal járó fehér folyás jelentkezik nálam, de van úgy hogy sárgás színű. Érdeklődnék, hogy a Vitagyn C hüvelykrémet érdemes lenne alkalmazni? Ha igen, akkor általában mennyi ideig? Mit tanácsol? Köszönettel: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig r

Tisztelt Doktor úr! Lenne egy nagy problémám. Ha tud, kérem, segítsen. A párommal 5 éve szeretnénk kisbabát, de nem akar összejönni. Nekem az előző házasságomból már van 3 gyerekem. A párom már volt andrológusnál és mindent rendben találtak. Nekem pedig rendszertelen a menzeszem, van, hogy 1 hónapot is késik. Nem tudom, lehet-e valamiféle csodaszer, ami segíthetne rajtunk, mert már nagyon szeretnénk 1 kisbabát. Nőgyógyásznál már jártam, de nem mondtak semmit, hogy valami bajom lenne. Ha tud, kérem, segítsen. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a meddőségi szakrendelésen nem tudtak segíteni, javaslom, hogy keressen fel egy lombikbébi központot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Nagyon sokszor szenvedek visszatérő hüvelygyulladásban, bár most egy másfél hónapja tünetmentes vagyok és ez csodának számít. Kisbabát szeretnénk, és mivel volt már 2 vetélésem, ezért izgulok, hogy nem lehet-e baj ezekből a gyulladások

Tisztelt Doktor úr! Nagyon sokszor szenvedek visszatérő hüvelygyulladásban, bár most egy másfél hónapja tünetmentes vagyok és ez csodának számít. Kisbabát szeretnénk, és mivel volt már 2 vetélésem, ezért izgulok, hogy nem lehet-e baj ezekből a gyulladásokból? Valamint szoktam használni néha a Vitagyn C kúpot, de 1-2 napig csíp nekem tőle a hüvelyem és ha pisilek. Ez mitől van? Az érdekelne még, hogy már csak egy vizsgálat kell a vetélések kivizsgálására, ez pedig a genetikai tanácsadás (vérvétel). Ön szerint ez szükséges? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben spontán vetélések vannak az előzményben, javasolt a genetikai vizsgálat is. A Vitagyn C alkalmazása kapcsán eleinte elfordulhat enyhe égő érzés, de amint Ön is tapasztalta, ez általában hamar megszűnik. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben spontán vetélések vannak az előzményben, javasolt a genetikai vizsgálat is. A Vitagyn C alkalmazása kapcsán eleinte elfordulhat enyhe égő érzés, de amint Ön is tapasztalta, ez általában hamar megszűnik. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Egy kérdésem lenne. Ma tapasztaltam, egy fehérszínű anyagot a hüvelyemben, egészen túrószerű, de nagyobb csomókban. Viszon nem csíp, nem viszket, és igazából csak van a hüvelyben, nem folyik. Ez mi lehet? Kisbabát szeretnénk, és már lehe

Kedves Doktor Úr! Egy kérdésem lenne. Ma tapasztaltam, egy fehérszínű anyagot a hüvelyemben, egészen túrószerű, de nagyobb csomókban. Viszon nem csíp, nem viszket, és igazából csak van a hüvelyben, nem folyik. Ez mi lehet? Kisbabát szeretnénk, és már lehet úton van, még nem maradt el a vérzés, ezért nem csináltam tesztet. Mit használhatnék, amíg nem tudok orvoshoz fordulni? Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Csak azt javasolhatom, hogy forduljon nőgyógyászhoz, főleg, ha a gyermekvállalás is folyamatban van! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Csak azt javasolhatom, hogy forduljon nőgyógyászhoz, főleg, ha a gyermekvállalás is folyamatban van! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Párommal kisbabát szeretnénk.Több hónap próbálkozás után nem jött össze és felkerestem a nőgyógyászomat, aki elküldött vérvételre. A vérvétel kimutatta, hogy a prolaktin értéke 190ng/ml. A többi eredmény rendben van. Az orvosom javasla

Tisztelt Doktor úr! Párommal kisbabát szeretnénk.Több hónap próbálkozás után nem jött össze és felkerestem a nőgyógyászomat, aki elküldött vérvételre. A vérvétel kimutatta, hogy a prolaktin értéke 190ng/ml. A többi eredmény rendben van. Az orvosom javaslatára elkezdem szedni a PreMens tablettát (napi 1 tabletta). Ön szerint, emeljem-e meg a napi adagot? Köszönettel várom a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kövesse kezelőorvosa javaslatát és az előírt adagot szedje a Premens tablettából! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kövesse kezelőorvosa javaslatát és az előírt adagot szedje a Premens tablettából! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Párommal kisbabát szeretnénk, de mivel rendszertelen a ciklusom, a nőgyógyászom azt javasolta, kezdjem el szedni a Premens tablettát, de a tájékoztatójában azt olvastam, hogy terhesség esetén nem ajánlatos szedni. Csak azért aggódom, h

Tisztelt Doktor Úr! Párommal kisbabát szeretnénk, de mivel rendszertelen a ciklusom, a nőgyógyászom azt javasolta, kezdjem el szedni a Premens tablettát, de a tájékoztatójában azt olvastam, hogy terhesség esetén nem ajánlatos szedni. Csak azért aggódom, hogy mi történik ha közben teherbe esek, mert pár hétig nem fogom tudni, hogy terhes vagyok. Árthatok-e ezzel a babának? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta bizonyos cikluszavarok esetében valóban hatékony lehet! Várandósság esetén azért nem javasolják a szedését, mert ilyen körben nem végeztek úgynevezett biztonságossági vizsgálatokat. Ez tehát nem azt jelenti, hogy a tabletta egyértelmű kóros hatással lenne a magzat, vagy a várandós egészségére (ilyen esetről sem számoltak be), de a betegtájékoztatóban így kell fogalmazni, vagyis erre …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Premens tabletta bizonyos cikluszavarok esetében valóban hatékony lehet! Várandósság esetén azért nem javasolják a szedését, mert ilyen körben nem végeztek úgynevezett biztonságossági vizsgálatokat. Ez tehát nem azt jelenti, hogy a tabletta egyértelmű kóros hatással lenne a magzat, vagy a várandós egészségére (ilyen esetről sem számoltak be), de a betegtájékoztatóban így kell fogalmazni, vagyis erre … Olvass tovább »
Tesztelj még és kiderül. Szerintem nem.
Nem valószínû, mert a tesztnek már mutatnia kellett volna valamit. Azért a biztonság kedvéért csinálj egy másikat reggel!
a drága teszt is lehet "hibás". vegyél másik tesztet és menj biztosra! Nekem is drága tesztem volt 2 negatív és 1 pozitív lett. Aztán úgy voltam vele, hogy várok majd jöttek a tünetek elmentem orvoshoz és ott derült ki, hogy terhes vagyok. Akkor már 7 hetes voltam. :)
A kérdező hozzászólása: Értem , hát inkább nem tesztezek, megyek az orvoshoz, de menyi idõsen jelentkeznek az elsõ tünetek? És mik ?

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész

Tisztelt Doktor Úr! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Már több mint egy éve próbálkozunk, de eddig még sajnos nem jött össze. Pár hónapja szedtem a premens tablettát is mert akkor még a ciklusaim sem voltak a legnagyobb rendben. Mondhatni ez most már egész szépen rendbe jött. Amire viszont még nem tudtam gyógymódot találni az az, hogy sajnos időszakosan erőteljes szagokkal járó fehér folyás jelentkezik nálam, de van úgy hogy sárgás színű. Érdeklődnék, hogy a Vitagyn C hüvelykrémet érdemes lenne alkalmazni? Ha igen, akkor általában mennyi ideig? Mit tanácsol? Köszönettel: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelyi panaszok több hónapja fennállnak, akkor a Vitagyn C krémet kúraszerűen javasolt alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező 3-4 ciklusban egy-egy teljes adagot mindig használjon el. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!