Találatok a következő kifejezésre: Kisbabánk másfél és (2 db)

Kisbabánk másfél hetes, és tegnap adtamneki infacolt, mert ugy láttam fjt egy picit a pocija, és 3 órán keresztül csak sírt. Lehet attól? Esetleg valami tipp?

Legjobb válasz: Nekünk nem használt az infacol, úgy vettem észre, hogy sokaknál nem válik be. Lehet, hogy nálatok sem. Ha még párszor adsz neki és úgy látod, nem használ, térj át másra. Pl. espumisan cseppekre vagy homeopátiás bogyókra vagy gyógyszertárban is kikevernek hasfájás ellen. Kérdezd meg a gyógyszertárban, mit tudnak adni. 7 hetes kislány anyukája.

Nekünk nem használt az infacol, úgy vettem észre, hogy sokaknál nem válik be. Lehet, hogy nálatok sem. Ha még párszor adsz neki és úgy látod, nem használ, térj át másra. Pl. espumisan cseppekre vagy homeopátiás bogyókra vagy gyógyszertárban is kikevernek hasfájás ellen. Kérdezd meg a gyógyszertárban, mit tudnak adni. 7 hetes kislány anyukája.
Nálunk sem vált be az Infacol. Én sokat dajkáltam, és ciciztettem, hogy megnyugodjon, és adtam neki cumit, ha fájt a hasa. Csak néhány hétig kellett, aztán lassan megszûntek a keserves sírásos napok.
Szia! Nekem a csecsemös ajánlotta az espumisan cseppet és nagyon bevált!!!! Próbáld ki!!

Másfél éve vettünk hitelre lakást és most lesz kisbabánk. Lehet szocpolt igényelnünk utólag?

Másfél éve vettünk egy 46 nm-es használt lakást megyeszékhelyen hitelre és januárban fog megszületni az első gyermekünk. Igényelhetünk szocpolt? Vagy mi a menete?

Legjobb válasz: Használt lakás vásárlásra visszamenõlegesen csak akkor lehet FÉL szocpolt igényelni, ha két meglévõ gyermeked volt a vásárlás idején.

Használt lakás vásárlásra visszamenõlegesen csak akkor lehet FÉL szocpolt igényelni, ha két meglévõ gyermeked volt a vásárlás idején.
mi igényeltünk visszamenõleg.Elõtte egy gyerekre már felvettük.Sztem lehet ha a hitelben ez vhol benne van.Mi fészekrakó hitelt kaptunk.Menj be a bankba és kérdezd meg.
Inkább hivatalos forrásból érdeklõdj, mondjuk egy bankban, hitelügyintézõnél. Itt millióféle választ fogsz kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!