Találatok a következő kifejezésre: Kire szavazzak ha a szocik (1 db)

Kire szavazzak 2010-ben, ha a szocik belebuknak ebbe a cusi-ügybe?

de komolyan...fideszre biztos nem, minden más pártra meg fecnipazarlás, vagy ne szavazzak senkire?

Legjobb válasz: Szia! Addig meg sok viz lefolyik a tiszan!sokminden kiderul,vagy nem!szerintem meg van idonk gondolkodni!!

Szia! Addig meg sok viz lefolyik a tiszan!sokminden kiderul, vagy nem!szerintem meg van idonk gondolkodni!!
szerintem te döntsd el ez a te gondolatodszerint kell
SZAVAZZATOK A FIDESZRE! GYURCSÓ MIT CSINÁL AZ ORSZÁGÓBÓL??
Nyolc év kemény "baloldali- liberális" kormányzás után valószínûleg sokan szavaznának egy "jobboldali" fordulatra, szerintem ez most is így lesz. De az idézõjeleket se véletlenül raktam ki, egyik nagy párt sem teljessen az aminek mondja magát, nekem talán az MDF- a leg szimpatikusabb, õk talán nem változtak annyit.
Egyik párt sem jó, mindegyik szar. De ha már muszáj választani, és két rossz közül kell választani(jobb, baloldal), akkor válaszd a kevésbé rosszat, vagyis a JOBBIKAT.Gyõzzön a JOBBOLDAL!
Centrum!
Ez a te személyes választásod, másnak nincs köze hozzá, de én személy szerint nem járok szavazni, mert nincs értelme.
"minden más pártra meg fecnipazarlás" Ezért tart itt ez az ország, gratulálok. Te és a hozzád hasonlóak megszavazzák a "kisebbik rosszt" vagy el se mennek szavazni, mert minden más úgyis csak "fecnipazarlás". Aztán meg 4 évig megy a hõbörgés, hogy ez nem tetszik meg az nem. Nekem most a legközelebbi választásra jelenleg egyetlen szempontom van, éspedig: Nem szavazok olyanra, aki jelenleg is hatalmon van. Amennyire ezek tudják csinálni, annyira bármelyik másik is. Nem állítom, hogy jobban, de egy próbát megér. Ugyanígy a kopogtatót is majd valamelyik szimpatikusabb kispártnak adom. Ha nem sikerül elindulni, hát nem sikerül... én ennyit tehettem. (És ez utóbbit mindenképp javaslom másoknak is. A kopogtatón még semmi nem múlik. A nagy pártoknak úgyis meglesz a kellõ számú cédulájuk nélküled is, úgyhogy ezen ne aggódj. Viszont színesebbé teheted a felhozatalt, hogy azoknak is legyen kire szavazniuk, akik egyébként otthon maradnának, mert tudják, hogy nincs a szavazólapon olyan, aki nekik tetszene.)
Szerintem alakítsuk meg az NSF-et (Nemzeti Sörfront) Én már most magam mögött tudnék több millió szavazót XD Egyébként meg viccet félretéve, szavazni mindenki menjen el, éljünk az alkotmányos jogainkkal, ha már egyszer kiharcolták az elõdeink. Az, hogy ki-kire szavaz már egyéni döntés. Véleményem persze mindkét nagy pártról megvan. Az egyik nem csinált semmit X évig a másik meg dobálja rá a szart mint valami mondvacsinált ellenzék, de tulajdonképpen nekünk majdnem mindegy, hogy ki irányítja az országot, ha nem kapunk gázt Ukrajna felõl, ha majd a hordónkénti olaj ára kétmillió dollár lesz és 1 kiló kenyérért kell majd órákat sorba állni, akkor már teljesen mindegy lesz, hogy ki a góré. A mi vezetõinket is csak zsinóron rángatják a nagyhatalmak...úgyhogy a választásban az a szép, hogy lényegében mindegy :)
Igaz, én nem akarok senkit befolyásolni, egyrészt lehet h már nem is tudnék sokakat, így nem írom le az álláspontom. De SZAVAZNI MINDENKÉPP MENJEN EL AZ EMBER!
az mpsz már kapott 8 évnyi esélyt, ezalatt 3 miniszterelnökünk volt, mindegyik lelépett, mert nem bírta a saját hazugságaikat sem elviselni, illetve szükségük volt a figura váltására, hogy a bizalom irántuk helyre jöjjön, de a vezetés ugyanaz, csak más a bábu... BÁRKIRE, CSAK AZ MPSZ-RE NE. hogy miért, azt talán nem kell mondanom, A GÁZ CSAK ANNYI, HOGY MAGYARORSZÁG NEM FÜGGNE ANNYIRA A VÁLSÁGTÓL, HA MÁSKÉPPEN KORMÁNYOZTAK VOLNA...
én is azt mondanám, hogy igenis van alternatíva csak ne gondolkozzatok úgy hogy kicsire minek ha úgyse jut be, mert akkor gondoljatok bele hogy jutna be ha mindenki így gondolkozik?? konkrétan mindenki jelölje majd be hogy ki a szimpatikus párt számára és akkor korrektül mûködik a választás dolog. minden fecni számít és majd meglátjuk. a szélsõbb nézeteket nem javaslom szubjektive senkinek, abból még sosem sült ki semmi hasznos egy országnak de mindenkinek maga dolga. béke
Nem tudom kire, de mindenképpen menj el szavazni! Az én véleményem az: aki nem szavazott, az ne is keseregjen, hogy ilyenek vagy olyanok "ezek".
Megnézem, hogy ki hazudozik ismét akkorákat, hogy leesik a légy a falról, és utána döntök!
A régi bölcsek azt mondták: ha nincs jó, válaszd a legkevésbé rosszat! (Annál rosszabbat pedig, hogy mások szavazata döntsön arról, hogy milyen körülmények vesznek körül négy éven keresztül, el se lehet képzelni. Mindnyájunknak el kell menni... szavazni.)
hát, igen. ezzel én is így vagyok. régen torgyánon szórakoztam suli után, ma az egész helyzet komikumát próbálom élvezni. cirkuszt kapunk, de kenyeret? én sem tudom ki másra szavaznék...
Mindegy, csak az a lényeg hogy a szocikra ne, és ez független a "cusi" ügytõl!! Tönkre teszik a kisembereket, tartósan betegeket, idõseket, családosokat, akiknek a túlélésükért kell küzdeni nap mint nap!!! Bár azt mindenkinek magának kell eldöntenie kinek szavaz bizalmat! Csak az a baj, hogy már legutóbb is jól melléfogtak ezzel a bizalom kérdéssel az emberek. És ha mindenki úgy gondolja, hogy fecnipazarlás a kispártokra szavazni, akkor persze, hogy soha sem lesz lehetõségük megmutatni, hogy másként is lehet ezt csinálni!! Egy kismama
Az biztos, én most a Parlamentben lévõ egyik pártra sem fogok soha többé szavazni. Már tavaly sem választottam egyiküket sem. Soha nem fogom választani a kisebbik rosszat, csak olyat, amelyikrõl hiszem, hogy jó.
Nem a cusi ügybe fognak belebukni. Ha meggyõzõdéses baloldali vagy, tarts ki mellettük. Minden más fecnipazarlás, nem elmenni meg annyit jelent, hogy nem érdekel, mi lesz veled, és nem élsz egy joggal, amiért sokáig küzdöttek sokan.
Eggyikre se egyik kutya másik eb!
Egyik sem jobb a másiknál, színjáték az egész.Különben(MIÉP, JOBBIK)A többi hazudik. http://www.nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=2&HirID=28282
Jobbik
Ezért nem nyilt a szavazás.De ha már itt tartunk mindegyik párt rossz.Ez az egész már rég el lett rontva.Most csak nehezebb megoldani mindent.Az a baj hogy pont mi vagyunk ebbe a rossz korszakban és kis embereken csattan az ostor.
Sajnos Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila is a cionista zsidók akaratát teljesítik. Magyarországot Izrael állam felvásárolja és ideköltöznek a zsidók, mi pedig kiszolgálói leszünk. Ezt szeretné az mszp-szdsz kormányzat.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érdemes-e a Jobbikra szavazni?

Eddig Fideszes voltam , de a parlamenti közvetítéseket nézve egyre inkább a Jobbikkal szimpatizálok. Viszont nem biztos , hogy rájuk merek-e szavazni mert a média antiszemitának bélyegezte őket és ezért kormányra kerülésük esetén félek , hogy az Eu nem is lesz hajlandó szóba állni velük és ürügyből mindenféle eljárásokat indítanának , hogy megnehezítsék a dolgunkat , a ránk nehezedő zsidó nyomásról nem is beszélve.

14

Kevesebbet dohányoztok a trafik mutyi óta?

13

Top 5 kedvenc politikus?

13

Hogyan fogod tölteni augusztus huszadikát?

16

A rendszerváltás óta mikor/melyik kormány alatt éltünk a legjobban?

9

Ha megszavazunk egy pártot, akkor annak vezére törvényesen kaphat tejhatalmat? Szóval a hatalmon lévő párt tud demokráciából egyeduralmat csinálni törvényes úton?

Bocssásátok meg tudatlanságom ,ha netán hülyeség lenne a kérdés. Ha nem értenétek ,akkor arra gondoltam ,hogy pl.
megszavazza a nép a XY pártot akinek vezetője Kis József, akkor Kis József lehet egyeduralkodó törvényesen?

9

A Nemzeti Értékelvű Párté a jövő?

A Nemzeti Értékelvű Párt, a NÉP pártja, az új nemzeti párt, meghatározása hazafias néppárt.
A hazafias, nemzeti érzelmű NÉP párt elsősorban az emberek széles rétegének az érdekeinek képviseletét, védelmét kívánja politikai tevékenysége során előtérbe helyezni .
Célunk a mai magyar kizsákmányoló politika megváltoztatása, egy emberközpontú, az emberek véleményét, akaratát figyelembe vevő politikára.

Jellemzően a „kisemberek”, a munkavállalók, a bérből és fizetésből élők, és a magyar mezőgazdasági, ipari vállalkozók. ill. vállalkozások, és a magyar nép érdekeit szem előtt tartva kívánja gazdaságpolitikáját kialakítani, politikájával segítve ezen társadalmi rétegek európai színvonalú felzárkózását, az európai szintű bérezés, és munkahelyi környezet kialakításával, így biztosítva a XXI. századi európai társadalomnak megfelelő emberhez méltó rendes megélhetését. A
A NÉP párt jelentőséget tulajdonít a társadalmi szerkezet jó kialakításának, amely lényegesen befolyásolja az emberek cselekvési és döntési lehetőségeit.
Meggyőződésünk, hogy társadalmi szerkezet átalakítását és kialakítását az emberek jogos érdekeinek figyelembevételével kell véghezvinni.

A Nemzeti Értékelvű Párt, a NÉP pártja a társadalmi igazságtalanságot nem fogadja el alapvető szükségszerűségnek, mert az ellen lehet és kell is küzdeni.
A Nemzeti Értékelvű Párt a NÉP pártja kiemelten fontosnak tartja a hazafias nemzeti erőként a személyi szabadságjogok és a magántulajdon védelmét .
A Nemzeti Értékelvű Párt a NÉP alapítóinak az volt a szándéka, hogy létrehozzanak egy olyan nemzeti erkölcsi értékeken és a józan értelmen alapuló politikai szervezetet, egy olyan hazafias néppártot, amely felkarolja és összefogja a társadalom azon széles rétegeit, akik a globalizálódó világ hatásai, a nemzeti érték és ezzel együtt a nemzeti érdekek , maximális figyelembevételével valós, makró- és mikró-gazdasági adatok alapján, felelős döntéseikkel, és ennek megfelelően közvetlen befolyásukkal szeretnék irányítani az életüket, az ország gazdasági fejlődését és politikáját .
A Nemzeti értékelvű Párt néppárt, amely mindezen célok érdekében többek között lehetővé kívánja tenni Magyarország lakosságának és az országhatáron kívülre szakadt magyarság szélsőségektől mentes közös érdekeit megtestesítő Egységes Nemzeti Jövőkép kialakítását.
Az Nemzeti Értékelvű Párt mint néppárt további céljai közé tartozik az is, hogy az eddigi demokratikus rendszerek hiányosságaiból tanulva egy hatékonyabb, az emberek mindenkori valós igényeinek megfelelően, gyorsabban változni képes politikai rendszert hozzon létre, amely a XXI. századi néppárti demokráciát egy magasabb szinten képes megvalósítani. Mindezen törekvések hatékony megvalósításának érdekében az Nemzeti Értékelvű Párt, a NÉP pártja törekszik arra, hogy a közvetlen néppárti demokrácia lehetőségeivel élni kívánó állampolgárok élni tudjanak a demokratikus lehetőségeikkel .
A NÉP-párt mindezen célkitűzések elérésének érdekében aktívan részt kíván venni a közhatalom gyakorlásában, jellemzően a megválasztott képviselőin keresztül a helyi önkormányzatok és a Parlament munkájában .

A Nemzeti Értékelvű Párt követelései

Összeállítottunk egy pár kisebb pontot Magyarország irányítására/jogrendszerére vonatkozó stratégiánkról, ami nem annyira lényeges, ha más pártok is átveszik, illetve kényelmetlen lenne lobogójukra tűzni, ezért eddig nem is tették meg (és valószínűen nem is fogják megtenni):

1. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a magyar állam, annak kormánya és független bírósága ismerje el, hogy sérülnek a romák emberiségi jogai Magyarországon, és biztosítsa számukra a kivándorláshoz szükséges feltételeket, amennyiben lemondanak magyar állampolgárságukról!

2. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a politikusok által hivatali idejükben elkövetett törvény- és szabálysértések ne évüljenek el! Legyenek visszamenőlegesen büntethetőek!

3. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy mindennemű kárpótlást, kisebbségi önkormányzati finanszírozást és más etnikai alapokon nyugvó pénzbeli juttatásokat a magyar állam határozatlan időre függessze fel országunk anyagi helyzetére való tekintettel!

4. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy legyen elsődleges szempont a hazai nemzeti gazdaság védelme, és az azt alkotó, 100%-osan magyar tulajdonban lévő kis- és középvállalkozások élvezzenek törvényi védelmet, valamint nagyobb mértékű adókedvezményeket!

5. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a személyi jövedelemadó a társadalmi szolidaritás elve alapján normalizálódjon, többsávos adórendszer bevezetésével! Fizessenek a több adót a gazdagabbak!

6. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a mindenkori magyar kormány biztosítsa a tisztességes európai szintű bérezést a foglakoztatás minden területén!

7. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy Magyarország köztársasági elnökének személyét népszavazás döntse el, és a népszavazáson bárki elindulhasson!

8. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy Magyarország mindenkori kormánya az azt megelőző választási eredményeitől függetlenül rá két évre kötelezően megerősítő népszavazást írjon ki és tartson!
Amennyiben a kormánypárt a bizalmi szavazáson megbukik, úgy írjon ki új demokratikus választásokat!

9. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a hazánkban levő nemesfémek, vagy belőlük készült tárgyak (réz, ezüst, arany és ezek tetszőleges arányú vagy összetételű ötvözetei) külföldre ne legyenek szállíthatóak, sem ott értékesíthetőek!

A Nemzeti Értékelvű Párt,
a NÉP pártjának elnöksége.


8

Ki a társadalom csúcsa?

9

Új föld törvény, földhasználati jog, hogy is van ez?

Olvasgattam ezt a földtörvény de olyan ügyesen megvan fogalmazva hogy ...
60 éves őstermelő vagyok immár 30 éve. 50 hektár föld van a nevemen ill. gyermekeim nevén.

-Olvastam olyat hogy a földhasználati jogot átvariálták, megszigorították.. ez rám nézve mit jelent (autószerelői képesítésem van) marad minden ugyan úgy vagy középszintű szakképesítést kéne megcsinálnom? Például egy oldalon így hirdetik ezt a képesítést "Az új földtörvény a földhasználatot is minimum középszintű végzettséghez köti. Ebből legegyszerűbb az aranykalászos gazda."
Tehát nekem akkor ugrott a földhasználati jogom ?ezzel a támogatás is? és akkor mit kezdhetek a földel?

Sajnálom nem érdem de ez eléggé érdekelne és a lányom csak a hétvégén jön haza ő ért ezekhez ...

A válaszokat előre is köszönöm!

1

Miért írják az augusztus 20-i plakátokon, hogy "Együtt az ország", amikor nincs is együtt?

Mintha, direkt heccelni akarnának vele.

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!