Találatok a következő kifejezésre: Kire nézve a (36 db)

Szerintetek ki az a magyar celeb, aki a legveszélyesebb a társadalomra nézve?

Illetve kik azok.Akik már sok mindent elkövetettek a társadalom züllesztése érdekében.

Legjobb válasz: Lézer Jani

Lézer Jani
Szepesi Niki
Gyõzike egyértelmû. Elég ha egy magyar utánozná az életstílusát, máris befellegzett a társadalomnak. Alföldi Robi meg nem méltóságteljes, katarzissal véget érõ darabokat rendez, inkább provokálja a konzervatívokat mint a pátoszt erõsítené. Ha rajta múlna a Himnuszt is átírnák liberális formába. És ez eléggé züllesztené az összetartást.
Igen, Gyõzike.
Politikusok. Õk az igazi celebek. Amit mûvelnek, az ember azt hiszi, hogy ez csak egy film. (szeretné hinni)
Gyõzike.
Hát van sok ilyen celeb sajnos. Én inkább mûsorokat mondanék a közelmúltból, pl. Valóvilág, Big Brother, Mónika-Balázs show, vagy most épp az Éjjel-nappal Budapest. De amíg erre van igény, addig ezek a mûsorok, emberek nem fognak eltûnni a képernyõrõl.
" Novák Elõd meg a többi kuruc-szerkesztõ." A zsidó társadalomra mindenképp. Csak tudod mi a baj? Hogy ez itt épp Magyarország. :)
Novák Elõd meg a többi kuruc-szerkesztõ.
Gyurcsi de la k.rv.ország fletó.
Nem emlékszem ilyenre, én ilyet biztos nem írtam, ilyen nem is történt, úgyhogy nem vagy túlságosan hiteles személy, mindazonáltal sokkal többet tudok felmutatni, mint te, abban teljesen biztos vagyok :) A többi részét kis hozzászólásodnak nem óhajtom kommentálni.
A kérdező hozzászólása: Milyen díjak azok amiket Alföldi megkap ? :D Meg miféle emberek osztják ? Ezen gondolkodj inkább..
Hajdú Péter, mert róla sokan el is hiszik, hogy erkölcsi vagy esztétikai értéket képvisel. Közben hihetetlenül mélyre zülleszti színvonalat. Alföldi Róbert? Röhejesek vagytok, inkább belõle legyen 100, mint 1 darab Hajdú...
A kérdező hozzászólása: Õ meg nyíltan gyalázza a nemzetet, és te ebbõl akarsz százat ? Hajdú valóban gyakran állítja be magát erkölcsösnek, meg vallásosnak, hát nem tudom mi róla az igazság.
Milyen díjak? Mondjuk ezek itt, bár nem teljes a lista: http://hu.wikipedia.org/wiki/Alf%C3%B6ldi_R%C3%B3bert#D.C3.A.. És az ugye nyilvánvaló, hogy az elmúlt 20 év minden szakmai díját csak mocskosliberálisnemzetgyûlölõgaládok osztogatták, még a külföldieket is! Mondjuk minek is írok ide, látszik a válaszaid stílusán, hogy pont ugyanannyira értesz a színházhoz, mint a ballisztikához :)
A kérdező hozzászólása: Gyõzikét most a tTV2 kapta föl.Gondolom Hajdú Péter hívta át, és az õ ötletébõl jött, hogy újra képernyõn legyen, mert a botránya idején benne volt a mûsorában. Egyébként sztem Õ nem káros, sokan írtátok, sejtettem, hogy õt fogjátok.De sztem csak egy fa.asz aki abból él.Rajta inkább röhögni kell. Alföldi az más tészta.RTL futtatja mostanában ezerrel, ami nem meglepõ.De ami a legrosszabb, hogy mindegyikre van igény, és mindegyiknek van rajongó tábora is, még ennek a nemzetgyalázó Alföldinek is.
Mindegyik.A összes celebet el kéne küldeni bányába dolgozni.
Amúgy szerintem Alföldi
A kérdező hozzászólása: Vagy legalábbis eltüntetni a színházból és a médiából.
A kérdező hozzászólása: Ez így van! Na igen Alföldi.Õt már rég le kellett volna csukni.
"Attól, hogy valami sz*r, idióta, még nem válik veszélyessé." Addig nem ameddig gumiszobában mûveli..sajnos többségük ma tv-ben, rádióban, újságokban vagy épp az interneten teszi ezt és minél több gyerek nõ fel rajtuk annál több hülye lesz..
Attól, hogy valami sz*r, idióta, még nem válik veszélyessé.
A kérdező hozzászólása: 6-osnál a pont! :D Igazad van 9-es!Szepesi, õ az egyik legújabb veszély.Õ még jobban zülleszti a magyar nõket, még nagyobb kur.vát akar csinálni belõlük.Könyvében nagy betûkkel buzdítja õket rá.
A kérdező hozzászólása: Te sem értesz a színházhoz, csak most úgy teszel, mert Alföldi barátodnak nyalsz :D Igen, egyértelmû, hogy kik osztják, és kik kapják a díjakat.
google
Én a pirézektõl félek. Nehogy már ideköltözzenek hozzánk!!!!!
Heti Hetes fórumban? amúgy sztem a kérdés kamu
A biboldó nem zsidót jelent?

13 hetes kismama vagyok. Azt halottam, hogy a mikrohullámu sütö káros sugarakat bocsájt ki, mármint a babára nézve. Lehet, hogy ez hülyeség?

Legjobb válasz: hát biztos van valami alapja a dolognak, de én egész terhesség alatt használtam a mikrót és nem lett semmi bajunk.

hát biztos van valami alapja a dolognak, de én egész terhesség alatt használtam a mikrót és nem lett semmi bajunk.
Nem csak a babára nézve. Utána kellene nézned a mikrohullám az élõ szervezetre gyakorolt hatásainak. Semmivel sem károsabb a babára mint rád vagy bármely más élõlényre. Mikrohullámú sütõt élõlények közelében használni egyáltalán nem ajánlatos.
a mikróhullámú sütõ nem bocsájtHAT ki káros sugarakak és nem is azonos a röntgensugárzással kikapcsolt állapotban érdemes betenni egy mobilt és megpróbálni felhívni, nem fog menni, mert úgy van kialakítva a sütõ, hogy se ki se be ne juthasson "sugárzás"
A mikrótól melegítés közben én is távol állok, bár a múltkor a Tv Dokiban megkérdeztek egy orvost, és azt mondta "ez hülyeség, mi lesz a következõ az elektromos fogkefe". Én azért tartok tõle.
elõzõ vagyok. Kihagytam: "...mint amilyen a rákos sejtek szerkezete..."
"és akkor is a kezemmel takarom a hasam." A mikrohullám áthatol a kezeden, sõt még a falon is. El ne hidd már, hogy ezzel elérsz valamit.
Nálunk a mikro a fejemmel van kb egyvonalba, én ugy szoktam, hogy bekapcsolom és bemegyek a szobába a fal mögé. Ha lecsengett akkor megyek ki a cuccért.
Én kismamaújságban olvastam hogy káros.Nekünk pont úgy van elhelyezve a mikro hogy a hasammal egy vonalban van.Amikor mikrózok én elszoktam onnan menni és csak késõbb visszamenni és akkor is a kezemmel takarom a hasam.
Szia! A mikrós kaja igenis káros, mivel (a neten is utána tudsz nézni) bebizonyították hogy a kajában lévõ vízmolekulákat olyan szerkezetûvé alakítja át, mint amilyenek a rákos szerkezete. Plusz! Nem ajánlott elé állni amikor mûködik, mivel a sugarakat akkor bocsájtja ki.Egyébként szinte minden ember használ mikrót és szíve joga. Azért a terhesség alatt mindent óvatosabban. Én mindent gáz sütõben melegítek és ez az egész családnak megfelel. 2 perc helyett 10 perc a kaja melegítés. Az íze is jobb szerintem. Meg persze régen sem volt ez másként. Jó babavárást!
Hát ez érdekelt és kiprobáltam, simán fel lehetett hívni a sütõben lévõ telót
Szia!Nem hülyeség az a mennyiség amit Te kapsz mármint káros sugár az nagyon minimális.Ahhoz hogy igazán baj legyen egésznap a mikró elõtt kéne állnokd úgy hogy a hasad egy vonalban van vele és folyamatosan megy.Dehát ilyen nincs tehát nincs semmi gáz.

Kire nézve sértő a következő? S milyen apa az ilyen?

Mikor párom bemutatott a szüleinek kb 2 hete ismertük egymást. Neki mindenben én voltam, vagyok az els?. Még megéárinteni is csak endedéllyel mert. Az els? csók félévvel a megismerkedésünk után csattant. Szóval amikor bemutatott a szüleinek és apukájának elmondta, hogy érkezem. Az apjának els? reakciója az volt, hogy tán csak nem terhes a lány? Köztünk 5 év a kor különbség, én vagyok az id?sebb. Párom apja pedig akoriban tudhatta volna, hogy a fia még nem randevúzott addig senkivel. Szóval milyen apa az ilyen és kire nézve sért?? Engem nagyon bánt ez a hozzá állás. F?leg ,mert a párom hugának a barátja eljegyzés minden nélkül úgy van kezelve mintha a fiúk lenne. Én meg senki vagyok. Pedig én szültem nekik két unokát is. Sajnos mivel a távolság nagy volt mikor jártunk 100 km nem tudtam naponta a segguket nyalni.

Legjobb válasz: Ne foglalkozz velük. A lényeg, hogy a férjeddel szeretitek egymást. Az anyós-apóssal a jó viszonyt nem lehet erõltetni, de nem is nagyon érdemes.

Ne foglalkozz velük. A lényeg, hogy a férjeddel szeretitek egymást. Az anyós-apóssal a jó viszonyt nem lehet erõltetni, de nem is nagyon érdemes.
A kérdező hozzászólása: Igazad van. néha nehéz õket elviselni. Tény, hogy nekem nem tetszik az ami a sogórnõm és a barátja közt folyik. Pontosabban azért mert a srác ügyes megcsinál dolgokat náluk. Eddig nem volt így.. csak az utobbi 1 évben. A szülõk meg azt mondják szinte a fiúk a srác. 6 éve vannak együtt mindenki elkönyvelte már õket együtt. De még sem eljegyzés sem semmi nem volt. Engem feszélyez , hgoy így viszonyulnak a sráchoz. Nem magam miatt férjem miatt. Õ a saját szülei hibájából nem tud pl villanyt szerelni, vagy egy polcot megcsinálni. De mióta házasok vagyunk nagyon sok mindent megtanult. De õk még mindig béna gyerekkként kezelik. Na igazad van nem ér ennyit:) ))
Szerintem se foglalkozzál velük.Nem az apjával élsz, nem neki kell megfelelned.Az a fõ, hogy a pároddal jól megvagytok, más nem számít.Vagy idõvel vagy megbékével veled vagy ha sohasem, az sem lesz tragédia.

Kinek van a legalacsonyabb %-a itt (a válaszok hasznosságát nézve)? Milyen témában írogatsz főleg?

40% alattiak válaszát várom.

Legjobb válasz: Több a %-om, mert ugye, okos vagyok. Fõleg szerény. :) Számítástechnikánál csak kérdezek. Hülyeségeket, de itt meg merem. - %-om lenne, ha a kérdést pontoznák. Nem direkt vagyok hülye, csak nem értek hozzá. Családi kapcsolatoknál a kamaszok akik elküldenek melegebbre. Nagyon leírtak, mikor a tetoválás hátrányait ecseteltem, mert elõnyét nem ismerem. Amit kaptam..:) Unatkozó anyukáknak nem válaszolok. Meg a milyen név tetszik? Semmilyen. Egészségre, meg mit írjak? Nem vagyok orvos.. Kérdést csak itt tettem ég fel. Normális választ kaptam. Máshol nem kérdezek, mert enyhén maradi vagyok, elítélem a 14 éves lányok (fiúk) kérdéseit, hogy ugye, nem korai? Béke Veletek! Megyek dolgomra..szép napot!

Több a %-om, mert ugye, okos vagyok. Fõleg szerény. :) Számítástechnikánál csak kérdezek. Hülyeségeket, de itt meg merem. - %-om lenne, ha a kérdést pontoznák. Nem direkt vagyok hülye, csak nem értek hozzá. Családi kapcsolatoknál a kamaszok akik elküldenek melegebbre. Nagyon leírtak, mikor a tetoválás hátrányait ecseteltem, mert elõnyét nem ismerem. Amit kaptam..:) Unatkozó anyukáknak nem válaszolok. Meg a milyen név tetszik? Semmilyen. Egészségre, meg mit írjak? Nem vagyok orvos.. Kérdést csak itt tettem ég fel. Normális választ kaptam. Máshol nem kérdezek, mert enyhén maradi vagyok, elítélem a 14 éves lányok (fiúk) kérdéseit, hogy ugye, nem korai? Béke Veletek! Megyek dolgomra..szép napot!
Én sem esem a kategóriába, mert az elõzõ hozzászólóhoz hasonlóan rendkívül szerény vagyok. :) Amikor beléptem, 88%-ról indultam. Szeretek segíteni (?fontsokodni?:) , nagyon hamar elértem a 96%-ot, aztán elkövettem azt a hibát, hogy benéztem az ezoterika topikba, egyszer-kétszer el mertem mondani a véleményem, és furcsa módon, minél többet segítettem a nyelvtanulás-nyelvek topikban, annál lejjebb ment a százalékom. Mostanra sikerült tíz százalékot "zuhannom". Gondolom, mivel vállalom a nevem, további csökkenés várható. Ha elég sokat segítek, hamarosan beleesek az általad megkívánt kategóriába. :D
A francba, pedig majdnem beleestem!
A kérdező hozzászólása: najó, 50 alattiakét is várom! (: általában milyen témánál szavaznak le?
Most, hogy vissza olvastam, nem is vagyok annyira okos. Kérdést csak itt GYIK-on tettem fel, számítástechnikával kapcsolatban. Ott nem kérdezek, mert olyan szakszerûen magyarázzák, hogy csak pislogok. Jó, hogy nem látják ilyenkor az értelmes fejemet..:)

Hogyan lehetne sikeresen kezelni a visszafolytott, illetve ki ne élt szexuális vágyakat, ha azok pszichésen egyre károssabbak már rám nézve és érzem, hogy egyre perverzebb, betegebb vágyaim alakulnak ki, pusztán csak, mert nem szexelek?

Mert hiába a pornó a szép tini lányok képei, amikre kiverem, ez csak testileg megoldás, lelkileg, pszichésen ott vna az ûr, a vágyaim nem éltem ki igazán, jó, ha évi egy lánnyal összejön egyszer egy smárolós, ölelsõ randi is és kész, ez nem elég, úgy érzem minden nap éhezem, ráadásul mindenhol látok több lányt is, akik vonzóak a számomra, fõleg a formás 14-17 év körüli lányokra gerjedek. Magam is fiatal vagyok még, de érzem, hogy ez így egyre rosszabb, néha már olyan gondolataim is támadnak, hogy megerõszakolok egy lányt, pontosabban elkábítok, kikötözök, pedig egyáltaáln nem jellemzõ rám az erõszak, békéns, jó fiú, udvarias típus vagyok, de mivel sosem hajtottam erõszakosan egy lányra sem és ki vagyok nagyon éhezve, így egyre gyakrabban gondolok már erre is, de az is, hogy buta lányokat hülyítek és felszedem õket egy kis szexre, mive tapasztaltabb vagyok náluk, mégis közben normális kapcsoaltra vágyom, nem ilyen aljas játékokra, teljesen kezek szétesni pszichésen, pusztán, mert nem tudom kivel kiélni testileg a vágyaimat. Most is csak nyári szünetbe jött össze igazán valami, de az is csak csók, tipi-tapi, ölelkezés volt, szex nem, azt utoljára egy éve éltem át egy lánnyal, azelõtt pedig megint egy évvel ezelõtt, szóval jó, ha ha évi egy nap összejön egy petting vagy szex, de eza maximum és már így is egyre nehezebb nem tudom mi lesz így késõbb, nem akarok erõszakoskodni vagy rosszat tenni, csak kölcsönös örömszerzésre szeretnék egy lányt találni végre, az sem zavar már, ha nem lesz kapcsolat belõle, csak élvezzük egymás testét.

Legjobb válasz: 26 éves vagyok és nem szexeltem.En nekem eszembe se jutna bántani valakit!

26 éves vagyok és nem szexeltem.En nekem eszembe se jutna bántani valakit!
ugye szûz vagy?:)
Viccen kívül menj el egy pschihológushoz, mert ebbõl baj lehet, esetleg böri is... Ott meg az erõszakolókat nem kímélik. Ha szakemberrel beszélsz, rávezet majd a megoldásra!

Ha csak annyi elvárásom van külsőt nézve, hogy ne legyen dagat egy lány, ápolt legyen és fiatalos, ne vén, mert én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál, akkor miért van az, hogy még ígysem találok megfelelő lányt, mert jellemre defektesek?

Csak egy normális, rendes barátőt keresek, aki azért külsőre sem taszít, nem értem miért ilyen nehéz mostanság párt találni.

Legjobb válasz: Ez van, volt, lesz :(

Ez van, volt, lesz :(
Majd elõbb-utóbb eljutsz oda, hogy nem a külsõ lesz a legfontosabb, és esetleg esélyt adsz egy kicsit túlsúlyos, de jellemre tökéletes lánynak. Addig megérdemled hogy egyedül vagy, nem hiszem hogy te annyi mindent fel tudsz mutatni, hogy szép és okos csajod legyen alanyi jogon.
Hát ez azért nem így mûködik. Ha az ember nem vonzódik a túlsúlyos lányokhoz, akkor sosem fog olyannal járni, mert egyszerûen nem megy, és kész. Mintha te olyan férfival járnál, akinek a testétõl undorodsz. De nyilván a túlsúlyos egy relatív fogalom.
ha ilyen nagyok az elvárásaid vegyél egy Barbie babát....az talán majd megfelelõ lesz neked...
Ezek egyáltalán nem nagy elvárások. Nézz ki az utcára. 15 lányból 13-nak bomba alakja van. Senki sincs rászorulva a kövér lányokra. Te vagy szimplán nagyon elkeseredett.
A napnál is világosabb, hogy nem a lányok jellemre defektesek, hanem te!

Lányok titeket izgatna a dolog ha tudnátok hogy a fiúismitek a fényképeteket nézve veri ki magának?

Legjobb válasz: Nekem volt ilyen,csak van egy kis bibi... Srác vagyok...és egy másik srác verte ki rám.. -.-

Nekem volt ilyen, csak van egy kis bibi... Srác vagyok...és egy másik srác verte ki rám.. -.-
nem izgatott soha, de imponált: )
Igen növelné az önbizalmam :)
igen.
Nekem volt egy ismerõsöm, akivel lehetett volna valami, és õ beismerte, hogy elképzelt már velem egy pár szex jelenetet és ki is verte. Nem tartom magam jó nõnek, de tõle imponált a dolog. Aztán most már nem beszélünk.. :) 20/L
én még sohasem vertem egy képre a farkam :D Nemtudom mi jo van ebbe. Bár azt nem tagadom , hogy kaptam oylan képet lánytól, amitõl kökemény merevedésem lett :$
Attól függ. Ha tetszik nekem, imponálna kicsit, ha házas vagy nem tetszik, akkor nem.
nem izgatott eddig sem, eztán sem, az õ dolga
Hát engem hidegen hagy.
Kérdeztél, én válaszoltam! :D Remélem azt a jelzõt nem rám értetted...
Van aki allo farokkal dolgozik a kepeim miatt... Annyira nem zavar. Nekem nem art vele. Igazabol sanszos hogy sokan vertek mar ram meg ratok is ugy hogy nem tudsz rola...
A kérdező hozzászólása: Rongy bzi hozzászólók kíméljenek!
Én kicsit perverznek gondolnám :D
Izgatni nem izgat különösebben, ha számomra érdekes illetõ, akkor imponál, egyébként teljesen hidegen hagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!