Találatok a következő kifejezésre: Kire mondjuk hogy (608 db)

Komolyan mindenki jól jár? És ki mondja, hogy nem csak az jár jól aki 300E felett keres? Itt van néhány számítás.

Ha valakinek nincs gyereke akkor:

Legjobb válasz: nem jár mindenki jól! a fidesz mondja

nem jár mindenki jól! a fidesz mondja
A fideszes burzsoázia jól jár.
A Fidesz szava fabadkát sem ér. Beszélnek össze-vissza. Ezen már nem kéne meglepõdni! Nem kellett volna 2/3-ot adni nekik. Most már kész a tragédia.

27-hetes múltam. Elsö baba! Szüléskor ki mondja hogy hogyan lélegezz (légzéstechnika)? Hogyan kell?

ocsi,de nem tudom,és ha valaki rosszúl veszi a levegöt?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a doki mondta:orron be-szájon ki!Lassan beszivod jó mélyen a fájás kezdetén és lassan kifújod a szádon!Koncentrálj erre,nekem bejött!

Szia!Nekem a doki mondta:orron be-szájon ki!Lassan beszivod jó mélyen a fájás kezdetén és lassan kifújod a szádon!Koncentrálj erre, nekem bejött!
A szülést levezetõ személy fogja mondani. Ne félj! Szép szülést!
Ha jól lélegzel, hatékonyabb leszel. Gyorsabb, ügyesebb. Kérdezd meg a védõnõt, hol találsz a közelben elõkészítõ tanfolyamot! Gyakorolni kellene elõre. Ha "rosszul" veszed, úgy is jó, csak esetleg több erõt elpazarolsz. Olvasd el ezt:http://www.informed.hu/?tPath=/eletmod/terhesseg__szules/ter..
A tehestorna egy része légzésgyakorlat, minden alkalommal gyakoroljuk, akárhány hetes kismamák is vannak jelen. Érdemes eljárni, ha nincs orvosi ellenjavallat.

Kire mondjuk, hogy ateista?

Legjobb válasz: Kedves Kérdésfelvetõ! Az ateista kifejezés egy görög szó. Az "a" elõtag a tagadást fejezi ki, valaminek az ellenzését, a "teo" kifejezés pedig az Istent jelenti. Ez alapján az atesista szó szerint az Istent tagadó embert jelöli, vagyis az olyat aki nem hisz az Istenben, tagadja az õ létezését. Remélem tudtam segíteni! Üdvözlettel: Péter Bibliaház Gödöllõ http://www.godollo.bibliahaz.hu

Kedves Kérdésfelvetõ! Az ateista kifejezés egy görög szó. Az "a" elõtag a tagadást fejezi ki, valaminek az ellenzését, a "teo" kifejezés pedig az Istent jelenti. Ez alapján az atesista szó szerint az Istent tagadó embert jelöli, vagyis az olyat aki nem hisz az Istenben, tagadja az õ létezését. Remélem tudtam segíteni! Üdvözlettel: Péter Bibliaház Gödöllõ http://www.godollo.bibliahaz.hu
Ez a kérdés volt már 1000-szer! Használd a keresõt!
Például rám....
Az, aki egyetlen vallásban sem hisz.
- Arra is lehet mondani, aki nem vallásos, nem hisz semmiféle vallásban, istenben stb., de ennél határozottabb elképzelései nincsenek. - Ateista az is, aki egy ateista filozófiai rendszerben hisz. - "Gyakorlati ateistá"-nak nevezik azt, aki esetleg ha megkérdezik, hogy vallásos-e, akkor rávágja, hogy igen, de ez semmiféle további hatással nincs az életére vagy gondolkodására.
google.hu vagy wikipedia.hu
A kérdező hozzászólása: köszi és bocsi......
A kérdező hozzászólása: Kedves Péter! köszönöm a részletes válaszodat. kiderült számomra, ateista vagyok...... :)
istentagadó az ateista
Röviden és tömören kifejezve: Az az ateista, aki nem hisz Istenben.


Kire mondjuk, hogy 'hűvös szépség'?

Legjobb válasz: Arra aki szép,de megközelíthetetlen. Mondják Nicole Kidmanra is hogy hûvös szépség..Valami ilyen típusú nõkre jellemzõ..

Arra aki szép, de megközelíthetetlen. Mondják Nicole Kidmanra is hogy hûvös szépség..Valami ilyen típusú nõkre jellemzõ..
Aki szép, és titokzatos is egyben, de mégsem hivalkodik a szexualitásával. Visszafogott, fõleg a viselkedése.ill. a típusa(haj, szem színe) alapján is lehet valaki hûvõs szépség.
Szépek, titokzatosak, elérhetetlenek, sejtelmesek..
nekem ami eszembe jut errõl a kifejezésrõl: szép arc, szemek, de mosoly nem igazán hagyja el a száját. megközelíthetetlen, szinte sokak számára már beképzeltnek mondott illetõ.
Akit a férfiak legtöbbször nem is mernek megközelíteni, leszólítani. Magabiztos, eltökélt, látszólag kevés érzelemmel rendelkezõ(hideg) nõ!
Nem tudom, szerintem akit elvesznek és egy tüzessel csalnak.
Ilyesmi karakterre szerintem: http://fc05.deviantart.net/fs51/f/2009/314/6/7/Black_Ice_Que.. És ahogy elõttem leírták páran nagyon találó!
Az elõzõ link szerintem pont nem. Legalábbis szerintem.
17.02-es linkelt lány nem hûvös szépség..Nem attól hûvös szépség valaki mert télies képet csinálnak róla..Az a lány meg sem közelíti a "hûvös szépség" jelzõt. Nicole Kidman vagy Brre a született feleségekbõl már inkább azok.. vagy õk is azok http://m.blog.hu/ko/koz-zold/image/greta%20garbo1.jpg http://frontrowchic.files.wordpress.com/2011/04/marlene.jpg
Bree ..javítok
Nekem errol alt. Gregor Bernadett szokott eszembe jutni. Lattam szinhazban is es nem tud mosolyogni, emellett nagyon tavolsagtartonak, ridegnek tunik, megis szep no es nem oltozkodik olyan kihivoan. Nekem mindig o ugrik be errol...
Nekem az mai (idõsebb) Madonna jut eszembe, aki ilyen. Amikor mosolyog, akkor is olyan "kemény" az arca... vagy nem is tudom.
Rám szokták ezt mondani. Az emberek egy része megközelíthetetlennek és titokzatosnak lát, más része úgy gondolja, hogy fenn hordom az orrom. Talán a húgom fogalmazta meg eddig a legjobban: "Ha nem ismernélek, megállapítanám, hogy szép vagy, de eszembe sem jutna odamenni hozzád, hogy beszélgessünk, megismerkedjünk". Szóval talán az az ember a hûvös szépség, aki ilyen érzést vált ki az emberek egy részébõl legalább.
Marcia Cross tényleg gyönyörû, és ráadásul jól tartja magát!:) de Péter Szabó Szilvi is ilyen: http://i1.ytimg.com/bg/0eOSe8PbD2_MGKYf6SJUrw/103.jpg?app=bg..
A kérdező hozzászólása: Hm, szerintem Marcia Cross(Bree) kifejezetten gyönyörû, barna hajú nõ létemre oda vagyok a vörös hajúakért : D
Az Ezel címû sorozatból--->Eysanra!!:)
No igen, Bree tipikusan hûvös nõ, de nem szépség szerintem, illetve valóban az orosz nõk akikkel lehet példázni:)
A kérdező hozzászólása: heh : DD
Pl egy tipikus orosz nõ. :P
A kérdező hozzászólása: Ó...köszönöm szépen. Azt hiszem talán jó példa a Született feleségek Breeje:)
Igen, Gregor Bernadett is az, nem véletlenül hívják a "végzet asszonyának", szép nõ, de inkább a kisugárzásában van valami olyan vonzóó.... A képen a kapucnis lány szerintem sem hûvös inkább egy kellemes, baba arcú lányka!

Kire mondjuk, hogy Skarlát asszony? (Tudom, hogy Babalon) Hol tudhatnék meg róla többet?

Legjobb válasz: aki hûtlenkedett. skarlát betû c. film is errõl szól.

aki hûtlenkedett. skarlát betû c. film is errõl szól.

Gyurcsány Ferenc ebben a videóban kiknek mondja hogy el lehet menni?

http://www.youtube.com/watch?v=-tEXu8roJEQ A multi cégeknek mondja vagy a hazai vállalkozóknak?

Legjobb válasz: kommentekben is leírták yt-n. hazai cégekrõl írt, lényegében az offshore cégekrõl akik Szlovákiában vannak bejegyezve, de itthon üzletelnek.

kommentekben is leírták yt-n. hazai cégekrõl írt, lényegében az offshore cégekrõl akik Szlovákiában vannak bejegyezve, de itthon üzletelnek.
én sem szeretem Gyurcsányt, de kamuzni miért jó utolsó?
Nem a multi cégeknek, sem a vállalkozóknak, az állampolgároknak mondja, a magyar embereknek.
A magyarokra érti.
A fiatalságra érti és a magyar emberekre!!!! ez teljesen egyértelmû!! aki azt mondja, hogy az offshore cégekre érti az vagy hazudik vagy teljesen idióta barom!!!

Ki mondja, hogy boldog szülinapot? (ZÖLD pacsiért)

ma van a szülinapom :)

Legjobb válasz: nagyon boldog szülinapot, és még jó sokat! :)

nagyon boldog szülinapot, és még jó sokat! :)
Isten éltessen sokáig!!!
boldog születésnapot kívánok!!!
Istenke éltessen! Képzeld, nekem meg holnap lesz a szülinapom! :D
boldog születésnapot kívánok!
Boldog születésnapot. :)
Boldogságos szülinapot kívánok!
boldog szülinapot! na kérem a zöld kezet :DD
adtam mindenkinek egy pirosat, mer gonosz vok. áháháháááááá. indokolatlan elõnynek ítéltem meg az ingyen zöld kezecskét. léci senki ne adjon nekem pirosat, mer csak a munkámat végeztem. :) léci léci ne :) jaaaaj neeee :) ne, léci. :)
Dobtam én is egy pirosat mindenkire :) ;)
de jó és te is 56% vagy. úgy látszik a gyogyósok 56%-osak. milyen érzés ostobának lenni?
vajon magammal beszélgetek, vagy nem? :)
Nagyon jó érzés :) De most mindenki azt fogja hinni, hogy a saját kérdésedre válaszolsz. Amúgy a te elsõ válaszodra zöld kezet adtam :D
én meg pirosat adtam minden hsz-edre. :)
akkor bekaphatod :D
boldog karácsonyt
boldog cüli napot... picit késtem :D
Nagyon Boldogat!!!!
Én nem járok jól.
Ti szavaztátok meg a Fityeszt, most eszitek amit fõztetek...
És mit tudsz még a 2012-es adórendszerrõl? Néhány hónappal ezelõtt még arról is szó volt, hogy már 2011-ben sem lesz adójóváírás. Mégegyszer: a 2012-es számításoknak semmi alapja nincs. Mi van, ha a Fidesz végképp megõrül, és 1% (egy százalék) adó lesz? Vagy 50% adó lesz? A te számításaid a 16%-ra alapoznak valószinûleg, arra is hibásan. Például 1milliós fizetésnél eleve nem volt adójóváírás, mégis más a 2012-es "nettó", mint a 2011-es. 100ezernél meg: az adójóváírás 2011-re 12100Ft, mégsem ennyivel írtál kevesebbet neki 2012-re. És továbbra is: a 2011-es számítások is eleve hibásak.
Kíváncsi vagyok, hogy jövõhéten is kiírod-e ugyanezt a kérdést... A 2012-es számításoknak nincs alapja. A 2011-esben pedig egy rakás hiba van, ellenõrizd. Bõven 10% fölötti tévedéseid is vannak.
A kérdező hozzászólása: "Ti szavaztátok meg a Fityeszt, most eszitek amit fõztetek..." Én nem. "A 2012-es számításoknak nincs alapja." 2012-re sokkal kevesebb marad, mert akkorra szûnik meg teljesen az adójóváírás.
"Ti szavaztátok meg a Fityeszt, most eszitek amit fõztetek..." Én a Jobbikra szavaztam. Akkor most kapok az államtól kárpótlást?
Igen. Mindenki, aki eddig is jól élt.

Kire mondjuk hogy évfolyamtárs, az nem ugyanaz mint az osztálytárs?

Legjobb válasz: Pl te 8.A vagy az évfolyamtársad pedig 8.B érted?? Magyarul egy évfolyamban vagytok,de nem egy osztályban.

Pl te 8.A vagy az évfolyamtársad pedig 8.B érted?? Magyarul egy évfolyamban vagytok, de nem egy osztályban.
egy effolyam az olyan, hogy te is 7.es vagy meg egy masik gywerek is.. de mas osztalyba jartok. :)
igen, úgy van, ahogy az elsõ írja, tehét pl. te 8.A-s vagy, és tegyük fel, a barátnõd 8.B-s, akkor nem az osztálytársad, hanem az évfolyamtársad. Tehát ez évfolyamtársad mindig ahanyadik osztályba jár, mint te.
Jaja. Én 9/c-s leszek, a haverom meg 9/a-s a középsuliban. Nem osztálytársak leszünk, hanem évfolyamtársak. :)
A kérdező hozzászólása: ja oké köszi csak az én sulimba nem volt a, b stb:D
Évfolyamtárs az, aki ugyanabban az évben végez, mint te, de esetleg egy másik osztályban.

Ezek után ki mondja, hogy a Jobbik nem ugyanolyan álszent, mint a többi párt?

Király András bemutatkozó szövege a Jobbik honlapjáról, amit persze már eltávolítottak. Közben meg mik derültek ki róla? Akkor nyilván van még köztük ilyen. Mégis miért sztárolja mindenki a Jobbikot ezek után is? Ezek után ki gondolja, hogy különb lesz a többi pártnál? (ezt egy másik kérdésben találtam meg) "A Jobbik honlapjáról eltávolított bemutatkozás: Király András, a Jobbik szóviv?je Második gyermekként születtem nyolcgyermekes családunkba. A hit kisgyermekkorunk óta jelen van a mindennapjainkban. Az esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás ébresztettek rá: életem legmeghatározóbb dolga a családom. Nem csak a boldogság, hanem egy-egy súlyos betegség, egy meg nem született kistestvér elvesztése, egy rokon halála, egy baleset az, ami még inkább összeköt bennünket. Az életemben mindenért – amit kaptam és elértem – a szüleimnek vagyok hálás. A t?lük kapott tartás, értékrend, életszemlélet egész életemen végigkísért. Nagyszüleim révén székely, szabolcsi, és szász vér is csörgedezik ereimben. Családunk mély vallásossága miatt sok üldöztetést, nélkülözést szenvedett a kommunizmusban. Természetes tehát, hogy a leghatározottabban szembehelyezkedünk evvel az eszmével és minden formációval, személlyel, aki ezen az úton jár. Nem is volt kérdés, hogy egyházi iskolát válasszak magamnak. A szegedi Dugonics András Piarista Gimnáziumban rengeteg élményben volt részem. Itt ismerkedtem meg a színjátszással, a versmondással, és óriási ismeretanyagot, m?veltséget szívtam magamba diáktársaimmal együtt. Már gimnáziumi éveim alatt kialakultak határozott ideológiai-politikai nézeteim. Szüleim MIÉP-szimpatizánsok voltak, ekkoriban kezdtem el nagygy?lésekre és rendezvényekre járni, s a szegedi MIÉP munkáját segíteni. Mindig büszkén vállaltam, hogy keresztény, nemzeti érzelm?, hazája iránt elkötelezett fiatalember vagyok. Radikális gondolkodásmódom már ekkor sok barátot szerzett nekem. Versmondással számos szegedi megemlékezésen, rendezvényen szerepeltem, melyért a Honvéd Hagyomány?rz? Egylet tiszteletbeli tagjává nyilvánítottak, és megkaptam keresztjüket. Egy tanulmányi pályázaton fölvételt nyertem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karára, kommunikáció-történelem szakra. A jó Isten rengeteg talentummal áldott meg. Szerveztem a kollégiumi diákéletet, sporteseményeket, lelkesen vettem részt az egyetemi televízió m?ködésében, szakestek szervezésében, újságszerkesztésben. Versmondó versenyeket nyertem (óriási segítséget nyújtott irodalmár nagyapám), az évente megrendezésre kerül? kari „Ki mit tud?”-on kis kórusommal egyházi és hazafias énekeket adunk el?, mindig nagy sikert aratva. Mindeközben szervesen részt veszek az egyetemnek otthont adó Piliscsaba életében is. A település rendezvényein versekkel, konferálással m?ködök közre, barátaimmal gy?jtéseket szervezünk a Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára. Négy éve oszlopos tagja vagyok egyetemünk színtársulatának, a Boldog Özséb Színjátszó Körnek, mellyel kizárólag 19. század el?tti magyar drámákat adunk el? szerte a Kárpát-medencében, mindenhol óriási sikert aratva. 2006-tól foglalkozom komolyabban a Jobbik Magyarországért Mozgalommal, mely pártban látom az egyetlen igaz, hazafi gondolkodást, a társadalmi problémákra való konkrét válaszokat, a félelmet nem ismerést, elszántságot, tenni akarást. 2006-tól szinte minden tüntetésen, megmozduláson, gy?lésen részt veszek. Szívtam rengeteg könnygázt, unokatestvéremet bebörtönözték, meghurcolták ártatlanul, menekültem lovasroham el?l, l?tték ki barátomat a szemem láttára… Ekkor mondtam ki: elég volt! Nekem is tennem kell a hazáért, az igazságért. Piliscsabán megismerkedtem néhány tettre kész hazafival, akikkel megalapítottuk a Jobbik Piliscsabai Alapszervezetét, melynek alelnöke vagyok. Két hónap alatt szabadid?t és anyagiakat nem sajnálva rengeteget szórólapoztunk, emberekkel beszélgettünk, jó kapcsolatot alakítottunk ki több képvisel?vel, de sajnos rosszakarók és békétlenséget szítók kereszttüzébe kerültünk. Megszerveztünk egy trianoni megemlékezést. A riogatásokkal és rémhírekkel ellentétben a megemlékezés mintegy 120 résztvev?vel, ünnepélyes keretek között lezajlott korabeli plakátok, versek kiállításával, zenével, versekkel, beszédekkel, cserkészekkel, zászlókkal. Néhány tiszta szív? piliscsabai hozzájárulásával egy négyméteres kett?s keresztet készítettünk. 2006-ban napi sajtószemléket, parlamenti tudósításokat és elemzéseket készítettem egy vállalkozásban. 2007-ben a Lánchíd Rádióban fiataloknak szóló m?sort szerkesztettem, vezettem másodmagammal. 2008-tól egy rendezvényszervez? cég küls?s munkatársaként alkalmanként konferálok, levezetek programokat. 1998 óta rendszeresen kirándulok Erdélyben, részt veszek a csíksomlyói zarándoklaton, és lehet?ség szerint Kárpátalján is barangolok. Alkalmanként egyetemista csoportokat viszek kirándulni a Pilis hegyeire és barlangjaiba. Legfontosabb teend?nek a fiatalság megfelel? nevelését, oktatását, ideológiai agymosásának megszüntetését tartom, valamint a határon túl él? magyarság fölkarolását. 2009 nyarán pályázat útján választottak meg a szóviv?i tisztségre, emellett tagja vagyok a központi kampánystábnak és a Pest megyei Választmány Kommunikációs Bizottságának. Házasságra és szakdolgozatra készülök, rengeteg energiával és tenni akarással, vidám, tettre kész, szorgalmas fiatalemberként, istenfél? és hazaszeret? gyermekek leend? édesapjaként. Király András 30/436-20-96, kiraly.andras(kukac)jobbik.hu"

Legjobb válasz: Lemondott, megbeszéltük ezt a témát.

Lemondott, megbeszéltük ezt a témát.
20:09 Büntetett elõéletõ egyén nem lehet tagja a Magyar Gárdának. Ha az elbeszélgetés során nem derül ki, hogy ilyen múlttal rendelkezik, de "menet közben" kibukik, az illetõt azonnal kizárják. Normális helyeket így megy ez, tudod.
Még hányszor fogtok ezzel jönni a választásig? :) ) olyan szánalmasak vagytok ahogy próbálkoztok folyton, bármit csináltok csak a Jobbikot népszerûsítitek, ez még nem esett le?:D
Jól van, látom nagy itt az 1etértés :) helyes Szebb Jövõt!
Hihetetlen vagy kérdezõ... 1 van köztük ilyen igen, (bár, ha kicsit elsetleg utánajártál vna, tudnád, h egy tanulmányra készült- ezzel most nem védeni szeretném) és akkor már van több is???...hát...ha a saját pártodból indulsz ki... És van 1 kis különbség....Õ, gerinccel elvállalta, és lemondott!!!!!! érted??? LEMONDOTT!...jha, h Fideszesek ilyet nem csinálnak....
Ezeket a dolgokat akkor csinálta, amikor még köze nem volt a Jobbikhoz. Ráadásul az ominózus képek egy elõadáshoz kellettek, és ahhoz hogy egy ember hiteles elõadást tudjon tartani, nyilvánvalóan minél közelebbrõl kell ismernie a problémát. Más egészséget károsító szereket pedig sajnos minden fiatal kipróbál. Saját tapasztalatból tudom, mert én is 19 éves vagyok, és én pl. nem próbáltam drogokat és nem is áll szándékomban, de az osztályom háromnegyede füvezett már, pedig egy jó iskoláról van szó, nem egy lecsúszott szakközéprõl. Botlások minden ember életében vannak. Amúgy nem tartom szerencsésnek, hogy ilyen háttérrel megpályázta a Jobbik szóvívõi tisztségét, de ez ellen már nem lehet mit tenni. Lényeg, hogy az ügyben születtek intézkedések.
Lemondott. Vege! Unalmas vagy. Valami eroteljesebbel kellene elojonni. Pl. az elmult 20 evrol kellene meselni.
Gyurcsány Ferenc LEKÚRVÁ*ZOTT 10M embert az MSZP nevében, és NEM mondott le! A Jobbik ennél korrektebb párt!!
Csak egy van ilyen köztük...Mint az erkölcsrõl dumáló magyargayda a sok büntetett elõéletû alkesszal.
Vajon hány ilyen ember lehet még Jobbikban, akik nem mondtak le? Ez a kis drogos homokos se mondott volna le, ha nem derülnek ki ezek róla.
A kérdező hozzászólása: Igen, és csak a Jobbik meg az MSZP létezik, nincs több párt...
A kérdező hozzászólása: EGY? Honnan tudod, hogy nincs e még több? Azért ilyet kijelenteni merõ vakmerõség.
"Összeesküvés elméletek: 1. Az Index elérte, hogy egy jófej Jobbikossal kevesebb legyen. Titkos szerkesztõségi ülésen elhatározták, hogy egyenként lövik ki õket. Minden elejtett jobbikosért prémium (sör) jár. 2. Király eleve liberális tégla volt, egy alvóügynök, és az Index elérkezettnek látta az idõt, hogy kihúzza a Jobbik "falából", hátha összeomlanak. 3. MSZP megrendelésre készült a cikk, hozott anyagból, hogy megossza a Jobbik szavazótáborát, mivel már elérték az MSZP-ét. 4. Az LMP megrendelésére készült a cikk, akik az SZDSZ szellemi örököseiként zsigerbõl rettegnek a Jobbiktól. Hamarosan átveszik Királyt saját szóvivõjüknek, hogy ezzel mindennél jobban bizonyítsák: lehet más a politika. 5. Király maga kérte a cikk megírását, mert már 2008-ban coming out-olni akart, csak nem mert. Most lesz lehetõsége felvenni a saját bõrszerkót a tûsarkú cipõkkel és Medveczky Ilona hajviseletét utánzó parókával. 6. Jobbikos vetélytárs segítette a cikk megírását, aki vesztett egy lángoló vécépapírt seggbedugó, sörivó versenyen, és bosszúból beküldte a képeket, az égési osztályon készült fotókkal együtt. 7. Kanadai melegek jelentkeztek, akik az Index segítségét kérték, hogy megtalálják 2 éve elveszett jóbarátjukat, egyben egy alig használt fekete, nagyméretû butt plug eladó." http://kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_job..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!