Találatok a következő kifejezésre: Kipróbáljuk az szexet (6 db)

Kipróbáljuk az anális szexet. Így sikerülni fog az orgazmus?

Azt szeretném kérdezni, h lassan kipróbáljuk az anális szexet a barátomal és, h úgy eltudok-e majd menni, ha hüvelyi orgazmusom még egyálatlán nem volt:\\\\\\'(( (Pedig naon szeretném már azt is, de nem görcsölök rajta, majd lesz:))

Legjobb válasz: A helyedben még megpróbálkoznék a hüvelyi orgazmussal néhányszor. Önkielégítéskor sikerült? Mert lehet, hogy csak a barátod ügyetlen picit, rá kell vezetni néhány dologra és máris megy majd minden, mint a karikacsapás.

A helyedben még megpróbálkoznék a hüvelyi orgazmussal néhányszor. Önkielégítéskor sikerült? Mert lehet, hogy csak a barátod ügyetlen picit, rá kell vezetni néhány dologra és máris megy majd minden, mint a karikacsapás.
Ha hüvelyi orgazmusod nem volt, akkor nem sok esélyed van rá, ráadásul ez nem lesz kellemes se minimum az elsõ pár alkalommal.
Szerintem így nem lesz. Fõleg, hogy így még kellemetlenebb is lesz. Ha nem csinálsz önkielégítést, akkor honnan tudod meg, hogy hol jó neked? Tapasztald ki, akár a pároddal együtt. Játszadozzatok sokat, figyeljátek, hogy hol a legizgatóbb számodra.
Szerintem is a "segíts magadon, Isten is megsegít" alapon elõször magadnak kellene kitapasztalni, hogy hol jó igazán. Nincs semmi gond az önkielégítéssel, szinte mindenki csinálja.
NEKEM SOHA SEM VOLT HÜVELYI ORGAZMUSOM.DE ANÁLISAN MINDIG VAN!
A kérdező hozzászólása: Tudom, mivel jár az anális szex:) Nem értem mé nincs hüveliy pedig teljesen elvok lazilva meg minden, a barátom is naon ügyes meg minden, am féléve h nincs orgazmusom vele, és az elsõ komoly kapcsim:) Am nem probáltam még naon ugy az önkielégítést....de nem hiszem, ....
nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom se análisan volt hogy jobban élveztem.de veszélyes

Az anális szexet mindenki kipróbálja életében egyszer?

Azért kérdezem, mert én egyáltalán nem szeretném. És a srácok ehhez hogy viszonyulnak?

Legjobb válasz: Én ismerek olyan lányt, aki ugyanúgy, ha nem jobban élvezi, mint a sima szexet. Amíg nem próbálta valaki, addig nem ér semmit a véleménye róla.

Én ismerek olyan lányt, aki ugyanúgy, ha nem jobban élvezi, mint a sima szexet. Amíg nem próbálta valaki, addig nem ér semmit a véleménye róla.
Én a házassági évfordulónkra tervezem, egy romantikus, gyertyafényes vacsora után.
szerintem undorító. nem akarom kipróbálni SOHA
#5 Az aztán tényleg romantikus ha jól s*eggbek*úrnak.Hajrá.
mi még nem próbáltuk ki, bár a pasim nagyon szeretné, én még vonakodok kicsit... de nyilván ki fogjuk, addig nem kerül tabu-listára, amíg nem próbáltuk ki, mert sosem lehet tudni de sztem sokan vannak, akik egyáltalán nem próbálják ki életük során, pedig talán élveznék, de erõsebb az elõítélet meg az undor meg ilyenek sztem elõször ki kell próbálni, és ha nem jött be, utána mondhatjuk, hogy nincs több anál
Én nem akarom
Egyszer volt egy barátom. A neve Anális Majális volt xDDD
Én próbáltam már a párommal, nem is egyszer, és semmi rossz nem volt benne. Én kifejezetten szeretem :) 22/L
Szerintem jó dolog. Sokszor csináltam már, de szerintem nem gond ha nem szeretnéd kipróbálni. 21/N
Én is viszolyogtam tõle nagyon sokáig, és õszintén bevallom, amennyire hülye voltam és fiatal, csak azért megengedtem neki, hogy ne hagyjon el, mert nagyon erõltette... És így pár próbálkozással odébb azt mondom, hogy nem túlélhetetlen, de én nem csinálnám magamtól... Ja és kedves kommentelõ, aki azt írtad, hogyha egy "lány nem tesz meg mindent a barátjáért, ott gond van", akkor el kell mondanom, hogy tévedésben élsz. Ha neked az okoz örömet, meg csakazértis megteszed ezt a barátnõddel, holott neki fáj meg nem akarja, és talán még a gondolatától is rosszul van, akkor ez Taigetosz-pozitív.
14-es te nagyon hülye vagy, fiúnak és lánynak csinálni teljesen más te csak azzal magyarázod a prûdséged, hogy fordítva, a lányok a fiúknak nem szoktak semmit feldugni
Az apácák legtöbbje még sosem próbálta.
Én simán benne lennék, csak barátnõm nem akarja!!!Pedig nagyon jó lehet...
#15 Te hol élsz? A te értelmi szinteddel van a baj.És nem csak szerintem.Ez a tény. :)
Aki nem tesz meg mindent a pasijának ott bizony nagy baj van! Mind értelmi képességek szintjén, mind pedig a kapcsolattal.
"Amíg nem próbálta valaki, addig nem ér semmit a véleménye róla." Ezt írtad #9-es. Mivel nem próbáltad még úgy hogy neked csinálták, így a te véleményed sem ér semmit.
Ha arra gondolsz csináltam-e lánnyal: igen és jó volt. Ha arra, hogy nekem csinálták-e: a kettõ nem ugyanaz, azt csak a bu zik szeretik.
Kérdezõ.Nem tõled kérdeztem hogy próbáltad-e már hanem a #9-tõl.
A kérdező hozzászólása: nem, de benne van a kérdésemben. "Azért kérdezem, mert én egyáltalán nem szeretném."
#9 Miért te próbáltad már?
Férfiként nem szeretném kipróbálni soha..
Nem. És szerintem akinek elõítéletei vannak és igencsak viszolyog tõle, annak nem is kell próbálkozni. Ha fél az illetõ, akkor hiába a sok síkosító és az elõjáték, szinte biztosan fájni fog. Az próbálja aki tényleg kíváncsi rá, és nem kap sokkot már a gondolatától is. Anál nélkül is lehet boldog szexuális életet élni…
Sokan nem próbálják ki soha...
Ne is próbáljátok ki.Baromi jó!:)

Már a második eset, hogy egy csaj max akkor lenne hajlandó az anál szexre, ha elõtte én is kipróbálom milyen érzés. Tul. Képp meg akar dugni egy felcsatolhatóval. Jogos?

Az lep meg h mennyire elterjed észjárás ez mostanában a nõk körében. Állítólag a barátnõk adják egymásnak ezeket a tuti tanácsokat.

Legjobb válasz: Persze! Ha azt kerned h ugorjak kutba eloszor megkernelek h mutasd be hogy kell.....aztan persze elsétálnék.

Persze! Ha azt kerned h ugorjak kutba eloszor megkernelek h mutasd be hogy kell.....aztan persze elsétálnék.
Teljesen jogos... Ha annyira seggbe akarod dugni, akkor igen is viseld el te is... ha már tõle elvárod hogy engedje, a fájdalmas análszexet. Ez így igazságos! Ha te is, akkor õ is. Igaza van.
Nem tudom mit rinyáltok ezen. Szerintem meg jó érzés, próbáltam :) 22/F
Pedig valahol fair a dolog... Ma a pornóból az jön le, ez mennyire természetes, és mennyire élvezi a nõ. Holott a nõknek csak egy kis aránya élvezi - ezzel nincs is semmi bajom, aki szereti, csinálja... Viszont ott a többség... Akiknek igenis fáj, akiknek a partnerük nem szán elegendõ figyelmet a tágítgatásra, akik elvárják ezt, és zsarolják a nõt, hogy ha nem engedi, akkor nem is szereti, meg bezzeg az exe megengedte, és hasonlók... Olyan pasik, akiknek fogalmuk sincs, mit kérnek a nõtõl. És azt sem veszik észre, hogy a nõ végigszenvedi az együttlétet, holott a szex elvileg a kölcsönös örömszerzésrõl szól! Az ilyen férfiak igenis próbálják ki, akár saját magukon vibrátorral, milyen érzés ez, és akkor rájöhetnek, hogy a saját örömükért mit várnak cserébe...
Jogos! De még mennyire! Egyszer érezd már meg te is és análkedvelõ társaid is, milyen érzés az, amikor egy nagy faszt belétek nyomnak! Amikor szétreped a seggetek és össze kell varrni a sebészeten! Amikor hetekig nem tudtok fájdalom nélkül székelni! Az természetes, hogy egy lánynak el kell viselnie, ugye? De ha veletek akarják megcsinálni, fel vagytok háborodva! Miért?
Helyesen: nem hiszem, h bele kéne menned. :) Meg én se nagyon mennék bele ilyesmibe, d enemtom mér írtam azt :D
7es a csajnak ez miért jó?
Ciano girl mondasz valamit. Lehet tényleg csak szivatni akar, különben nem leckéztetne. Am. nem hiszem h belemegyek...
semmi garancia. hallottam már ilyen sztorit, kb ugyanez a történet. csávó belement, vettek vmi felcsatolhatót, csaj meg jól megdugta, de a legjobb h közben felvette titokban videóra az egészet. csávóka persze követelte ami jár neki, csakhogy a csaj megmondta h bocs mégse. mire jól összevesztek, a csaj szakított vele, de megfenyegette h elküldi a videót mindenkinek. azóta azzal zsarolja, néha átmegy hozzá és megt.ssza a felcsatolhatóval, szegény srác nem tehet semmit. szegény gyerek, le se tud ülni, csaja sincs és még jól pofára is ejtették....
Bele ne menj.Neked izgató lenne ha a popsilyukad tömöszkölné?Ne ferdûlj már el könyörgöm!Van emberi büszkeséged te csá?
A kérdező hozzászólása: hát ezaz, mi a garancia h aztán tényleg bevállalja? 2-es: és nem bántad meg? :D
Szerintem meg ennél nagyobb bajod ne legyen az életben én azt mondom, másoknak még csaj se jut te meg itt ilyen baromságokkal próbálkozol.
Ne menj bele!Ha egy csaj akarja akkor nem azon kattog, hogy megleckéztessen.Figyu ha nagyon be van izgulva és akarja is, ott nincs semmi gond.Nagyon kellemes de csak ha igazán akarja veled!Hagyd az ilyen csajokat.Szerintem ez több mint visszataszitó!
szerintem ez teljesen így fair, velem is megtörtént már hasonló
13, te meg homó vagy.

Ha egy fiú kipróbálja a nemével a szexet, mik legyenek az óvintézkedési betegség megszerzése ellen?

Hogyan védekezzen? Mikre figyeljen oda?

Legjobb válasz: a nemibetegség ellen a gumióvszer! anális közösülés után mosakodj meg, semmiképpen ne létesíts orális aktust.

a nemibetegség ellen a gumióvszer! anális közösülés után mosakodj meg, semmiképpen ne létesíts orális aktust.
9 milissel fejbe egy-egy patront, tuti nem kaptok el semmit.
Egy fickó elmegy AIDS-szûrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért. - Uram, ön homoszexuális? - kérdi az orvos. - Igen, az vagyok. - Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt. Az ürge nagyon berezel: - Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság? A doki gondolkodik, majd így szól: - Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következõket kell tennie: tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rohadt savanyú káposztát . Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nõvérke odafordul a dokihoz: - Na, de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje? - Most legalább megtanulja a kis b..i, hogy mire való a seg*e. ez neked is szóól

Miért van az, hogy az emberek többsége - főleg a férfiak, de a nők is - sokszor csak azért csinálja az anális szexet, hogy kipróbálja, elmondhassa, hogy "én már ezt is csináltam"?

De valójában nem is igazából kívánja, csak kíváncsiság az, amit érez.

Legjobb válasz: Csak a kíváncsiság vezérelt, de soha eszembe nem jutott volna, hogy hangoztassam másnak azt, hogy volt benne részem.

Csak a kíváncsiság vezérelt, de soha eszembe nem jutott volna, hogy hangoztassam másnak azt, hogy volt benne részem.
Én is kíváncsiságból próbáltam ki, de sosem hangoztattam senkinek, egyedül a jelenlegi barátom kérdezte, hogy csináltam-e már úgy. :) De nekem igazából eléggé tetszett a dolog, nem fájt, sõt élveztem is, nem csak divatból volt. :)
Ha mondjuk nem ez jönne mindenhonnan, gondolok itt az internetre, meg egyéb információforrásokra, amik hangoztatják úgymond az anális szexet, szóval ha ezek nem lennének, akkor is megfordulna az emberek fejében?? mert szerintem nem, szóval valamiféle köze a "divatnak" csak van hozzá.. én úgy gondolom.
Miért, mi baj van azzal h kíváncsiságból kipróbálsz dolgokat és rájössz h iszonyat jó? :)
A szeretõm, aki anno a fél világot végigdugta, neki ez amolyan utolsó bevehetetlen akadály és folyton ezt akarja nálam is próbára tenni, mert a latinoknál, vagyis Õ chilei, csak akkor van meg egy nõ teljesen, ha análisan is odaadja magát és folyton be akar próbálkozni.Ez náluk amolyan szextrófea. Nem tudom mit élvez benn, de elég kíváncsi az ilyenekhez..én meg nem.
Mert "divatos" vagy nemtudom....de szerintem rohadt nagy idiótaság... miért nem elég a természet által felkínál "odúval" megelégedni???? aztán lehet én vagyok a gyepesedett fiatal generáció egyik tagja..:D
sztem naon gusztustalan és egyszerûen sz.r
Akik hangoztatják, azok elismerést várnak érte, így akarják bizonyítani, hogy õk mekkora macsók, milyen király arcok. Aki csak ezért próbálta ki, az ostoba. Én egy utolsó mocskos perverz alak vagyok, és nagyon sok más, itt nem emlegetett dolog mellett ez is nagyon érdekelt egész kiskorom óta. Kipróbáltam, eldöntöttem, hogy nekem tetszik-e vagy sem, és azóta eszerint cselekszem. A kíváncsiság meg természetesen egészséges dolog, a prûdség viszont (szerintem) nem az. Csak azért csinálni valamit, hogy mások szemében formálgassuk azt a hamis énképet, amit szeretnénk, hogy rólunk alkossanak, az botor, esendõ dolog, ugyanakkor mindannyiunk hibája és teljesen természetes.
A kérdező hozzászólása: 16:51 "Kíváncsi vagy, kipróbálod, eldöntöd, hogy jó vagy nem és aszerint ûzöd vagy nem. Ehhez senkinek semmi köze nincsen, nem híresztelni való dolog, de egy anonim oldal keretei közé szerintem belefér, hogy azt mondhassam, hogy én igenis ûzöm, nõ létemre és a miértje nagyon egyszerû, kipróbáltam és élvezetet okozott, ezért úgy döntöttem, hogy mûvelni fogom továbbra is." No és írtam én bármi rosszat is az anális szexrõl? :D Vagy arról, aki csinálja?
Szerintem a kíváncsiság az egész életet végig kíséri és majdhogynem ez hajtja elõre. Ne gondolj nagy dolgokra, de mért kóstolsz meg egy új kaját? Mert kíváncsi vagy az ízére, ha már más is eszi és azt mondja, hogy finom. Ez csak egy egyszerû példa, de nap, mint nap csinálunk valamit pusztán kiváncsiságból. Ha elmész a vidámparkba és felülsz a top spinre, akkor is kíváncsi vagy. Ezer meg egy példát tudnék mondani és az anális szex is ilyen. Nem arról van szó, hogy fúú, erre vágytam egész életembe, csak ha átfut az agyamon és érdekel, akkor miért ne? Annyira nem perverz és abberált, ûbergáz dolog, hogy ne tehessem meg anélkül, hogy ezzel mást megsértenék vagy valami. A szex pedig nem az a dolog, ami a megszokottságok alapszik, több éves kapcsolatokban általában jönnek az újítások, kiegészítõk, ruhák és az anális szex, igen. Kíváncsi vagy, kipróbálod, eldöntöd, hogy jó vagy nem és aszerint ûzöd vagy nem. Ehhez senkinek semmi köze nincsen, nem híresztelni való dolog, de egy anonim oldal keretei közé szerintem belefér, hogy azt mondhassam, hogy én igenis ûzöm, nõ létemre és a miértje nagyon egyszerû, kipróbáltam és élvezetet okozott, ezért úgy döntöttem, hogy mûvelni fogom továbbra is. Nemrég a kagylót is kipróbáltam, de nem ízlett, ezért valószínûleg nem fogok többet enni. Remélem érthetõ az egyszerû és szerintem logikus magyarázatom. Senkinek nem mondom, hogy csinálja, mindenkit megértek, akinek nem szimpatikus a dolog, de azért fogadjuk el és gondoljuk át mások érvekkel alátámasztott véleményeit.
A kérdező hozzászólása: "Miért, mi baj van azzal h kíváncsiságból kipróbálsz dolgokat és rájössz h iszonyat jó? :) " De arra, hogy jó, semmi garancia nincsen, amíg ki nem próbálod. :)
A kérdező hozzászólása: Okés, értem az utóbbi két választ, de a kérdésem még mindig az, hogy MIÉRT? Tehát konkrétan, ha a nõk azt mondanák, hogy õk egész életükben kívánták azt, hogy análisan behatoljanak nekik, a férfiak pedig azt, hogy betehessék a péniszüket egy nõ végbélnyilásába, akkor megérteném, de ez itt nem egyszerû szexuális vágy, a jelek szerint, hanem kíváncsiság. :) Nem tudom ennél érthetõbben megfogalmazni. :)
Én is szívesen kipróbálnám akár kíváncsiságból akár nem de ha valamit nem próbáltunk addig nehéz róla véleményt mondani.Lehet, hogy még tetszene is a dolog, hiszen nem vagyunk egyformák!
0%
nem próbálnám ki soha, tehát az esélye 0, 000000 % Amúgy még ha meleg lennék sem akarnék orális szexet férfival, ez nagyon undorító!! fúj!!
Szerintem ha bevállalósabb, akkor kíváncsiságból kipróbálhatja. Nem hiszem, hogy mindenki undorodik tõle. Sok olyan dolog van, amit nem szeretek, de nem is undorodok tõle.
Heteroszexuális férfi undorodik a homoszexuális aktustól, tehát ha tényleg heteroszexuális, akkor 0% esély van arra, hogy kipróbálja. Ha mégis megteszi, akkor nem hetero.
Az a fogadás összegétõl függ....
hát az átlag hetero pasi elítéli a homoszexualitást szerintem...és tuti hogy nem probálná ki.. ha csak nincs benne 1 kis hajlam:D (14\L)
12, 854% kerekítve
0, 0000% Vagy kevesebb.
0% Ha hetero akkor soha nem próbálja ki.
0, 001%
Én még lányokkal se csinálom az orális szex egyik formáját se, fiúkkal legalább annyira nincs kedvem :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!