Találatok a következő kifejezésre: Kinga mit a Barátok Köztben amikor (1 db)

Kinga mit csinált a Barátok Köztben amikor a vidámparkból eltűnt?

Pont azt az 1-2 részt nem láttam.

Legjobb válasz: Állítólag (Kinga elmondása szerint) rosszul lett, és valami házaspár meglátta, és bevitték a kórházba, ott meg elájult, és benntartották pár órára. Utána hazament.

Állítólag (Kinga elmondása szerint) rosszul lett, és valami házaspár meglátta, és bevitték a kórházba, ott meg elájult, és benntartották pár órára. Utána hazament.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor lesz újra a tv képernyőén a te vagy az életetem cimű film? Ami 2006-ban volt 1-nek az rtl klubon.

1

Ismertek olyan oldalt ahol online lehet nézni a Discovery Channelt?

ha igen légyszi linkeljetek.

0

Hánykor lesz ma az X-Faktor?

Úgy emlékszem 8,de nem vagyok biztos benne,és sehol sem találom!

3

A digitális vétel másnál is rossz?

Tegnaptól nálam egyszerűen nézhetetlen lett a TV. A TV2 és az RTL Klub tökéletesen megy de a többi ingyenes csatorna akadozik mint a szemét. Szeged közelében lakom. AZ újrahangolás után újra indítottam csatornakeresést a set-top-boxban és akadozik minden...pedig úgyan úgy szobaantennával használom mint 1 hónapja, pedig akkor tökéletesen ment. Másnál is rossz a vétel vagy nálam lett valami hiba? Esetleg a set-top-box ment tönkre?

4

Hol, és mikor fogják adni a 2013-es amerikai x faktort?

1

Tudnátok mondani nekem sorozatokat? 11/l

Nem ilyen barátokköztöt meg társait előre köszi!

3

A Családi titkokból Ti is ismertetek már fel néhány szereplőt (mint színész)? Én például Farkasinszky Editet vélte felfedezni, meg nagyon sok mindenkinek a hangja ismerős.

Kicsit gáz, hogy sosem írják ki a szereposztást.

0

Az "Édes élet" c. sorozatban ki az a Krisztián?

Annyit tudok,hogy valami sportoló.

3

Melyik UFC meccs látható ezen a gif-en?

Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom, hogy UFC-nek nevezik ezt a sportot, viszont annak ellenére, hogy nem nagyon ismerem szívesen megnézném, ha meg tudnátok mondani, hogy kik láthatóak a képen: nemkutya.com/wp-content/uploads/2013/09/1379698046-201082.gi
f

Köszönöm

1

A ker-Tv k direkt heccelik az egyszerű magyar embert az ilyen Győzikés celeb műsorokkal? Miből telik ezeknek a tehetségtelen üresfejű embereknek ennyi mindenre?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!