Találatok a következő kifejezésre: Kinga mit a (137 db)

Meki vs. Burger king ízek árak mennyiség? Melyik a jobb? A Burger kingben mi a legolcsóbb és az mennyi?

gondolok itt a 220 ft-os mekis sajturgerre meg sékre

Legjobb válasz: skót ajánlat 330 Ft kettõt válogathatsz össze,egy hambit + sültkrumpli vagy hagymakarika, vagy üditõ

skót ajánlat 330 Ft kettõt válogathatsz össze, egy hambit + sültkrumpli vagy hagymakarika, vagy üditõ
A kérdező hozzászólása: köszi

Szerintetek szép név a Kinga? Mi a véleményetek róla?

:)

Legjobb válasz: a "g" betû kicsit erõteljessé teszi.,de amúgy szép név.vezetéknévtõl is függ.

a "g" betû kicsit erõteljessé teszi., de amúgy szép név.vezetéknévtõl is függ.
Nekem nagyon tetszik, szép név :-)
szép
mifelénk minden 5. lányt Kingának nevezik, nekem már unalmas. Van egy osztálytársam is akit Kingának hivnak, õ jut eszembe mikor ezt a nevet hallom/olvasom
én csak szép Kingákat ismerek, ezért szépnek tartom
nekem nem tetszik, mert oylan nyújtottnak" hangzik az "ng"miatt
Szerintem jó név, de volt általános iskolában egy osztálytársnõm, akit így hívtak, és neki nem tetszett.
Nekem nagyon nem tetszik. Mindig a kíngörcs szó jut eszembe róla...
Nekem se tetszik annyira :) Laura, Nóra, Réka jobban tetszik például. Nekem Veronika a nevem, de ezt se szeretem, túl hosszú :)
nekem nem tetszik
A csajt is így hívják aki tetszik, szerintem szép név:)

A World of Warcraft-ban mi a Lich King sorsa?

Fordragon bebörtönözte a testébe, de maradt-e ereje, hatása a lichkirálynak? Ki tud-e szabadulni vagy irányítani?

Legjobb válasz: Hát ugye a WoW-os történet szerint , meg kell ölnünk a WOTLK Kieg fõboss-át , a Lich Kinget , más névem Prince Arthas Menethil-t(Röviditve:Arthas) és aki segitett a LK-ban Palladin NPC (Highlord Tirion Fordring) Fog lépni a Lich King helyébe, tehát õ lesz az új Lich King. De igazábol elkéne olvasni a könyveket hogy pontosan mi történt , csak egyrész drága , másrészt meg 39 könyv elérhetõ jelenleg Blizzard store-n . http://us.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:4,f:1

Hát ugye a WoW-os történet szerint , meg kell ölnünk a WOTLK Kieg fõboss-át , a Lich Kinget , más névem Prince Arthas Menethil-t(Röviditve:Arthas) és aki segitett a LK-ban Palladin NPC (Highlord Tirion Fordring) Fog lépni a Lich King helyébe, tehát õ lesz az új Lich King. De igazábol elkéne olvasni a könyveket hogy pontosan mi történt , csak egyrész drága , másrészt meg 39 könyv elérhetõ jelenleg Blizzard store-n . http://us.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:4, f:1
+ még, hogy aki átveszi a helyét, az az apja... valamennyit valószínûleg tudnak irányítani, hiszen az átvétel után az apja már nem balhézik...
elsõnek, nem tirion vette át tudtommal a trónt hanem valami spanja, a nevét nemtudom, de van egy kisebb kép róla: http://www.wowpedia.org/images/thumb/8/80/Bolvar_Lich_King_C..
A kérdező hozzászólása: Tuttommal Bolvar Fordragon (aki a Wrath-gate-nél elbukott, de életben maradt összeégve) vette át Tirion helyett a trónt. Arra gondolok hogy a játékban vannak-e hatásai, a lich king raidok vannak e még?
Wotlkban még egy raid van azon kívül, Ruby Sanctum. Én sem vagyok teljes mértékben tisztába a történettel. Annyi száz, h miután leverjük lk-t a vidi mutatja mi történik, Bolivar veszi fel végleg a fejesét és lesz az új Lich King. Ez maximum arra jó, hogy a késõbbi patchekben valahol felhasználják Bolit, ha éppen nem lesz jobb ötletük. Firelandsen pl, bár nem tudom hogy áll annak a tervezése. No meg, annyi 100, h Catába Northrend töltõképernyõje Boli lesz:D Itt valahol énis kifújtam:]


A Barátok köztből mi a Hanna, Kinga és a Géza vezetékneve?

Legjobb válasz: Géza az nem Kertész Géza? Kinga meg talán Nádor Kinga. Hannáról nem tudok semmit, elég rég nem nézem már.

Géza az nem Kertész Géza? Kinga meg talán Nádor Kinga. Hannáról nem tudok semmit, elég rég nem nézem már.
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Bar%C3%A1tok_k%C3%B6zt_szerep.. essék, 15 mp volt megkeresni googléval.
Am. Kertész Géza, Nádor Kinga, Holmann Hanna
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek

Mi a véleményed arról, ahogy tegnap Attila letépte Kinga melltartóját?

Legjobb válasz: Én sajnáltam a Kingát...nem az volt a lényeg ,hogy látták a mellét,hanem az hogy széttépte rajta.Az Attila egy beteg f.... csak azért bánik így vele,mert Kingának nem kell.Szerintem van akkora lány már õ ,hogy eldöntse ,hogy kivel akar lenni.Amúgy meg Attila az Alekoszt akarja utánozni,nem magát adja.

Én sajnáltam a Kingát...nem az volt a lényeg , hogy látták a mellét, hanem az hogy széttépte rajta.Az Attila egy beteg f.... csak azért bánik így vele, mert Kingának nem kell.Szerintem van akkora lány már õ , hogy eldöntse , hogy kivel akar lenni.Amúgy meg Attila az Alekoszt akarja utánozni, nem magát adja.
én nem értem, mit hisztizett, amikor naponta százezrek látják a mellét egyébként is
Az ki?
Erre csak annyit tudok mondani: az vagy amit nézel...
tényleg rohadt idegesítõ, hogy az Alekoszt próbálja koppintani, de úgysem lesz soha olyan, mint Alek, úgyhogy ezzel tuti nem fog nyerni, fõleg ha ilyen gyerekesen viselkedik, mint amikor letépte a Kinga melltartóját... tiszta pszichopata:/
barátok közt ?
17:59! Fú de jól írtad! Már napok óta ezt beszéljük a férjemmel, h az Attila tisztára olyan, mint egy pszichopata. Én rendesen félnék mellette a villában. Pont most gondoltam rá, h kikéne írni ezt egy kérdésben. (Csak várnom kell, mert nemrég írtam egyet.) De azzal is egyet értek, h megvan rendezve! Néha annyira látszik. Meg folyton becsúszik valami baki.
Ja, bocsi, a megrendezésrõl nem itt olvastam! De attól még egyet értek.
Az az ember nem normális. Csak ránézek a fejére és a hideg futkos a hátamon. Nem csodálkoznék, ha egy elborult pillanatában legyilkolná az összes villalakót.
Nem is tudtam....
A kérdező hozzászólása: Nekem abból derült ki, amit tegnap mondott. Valakivel beszélgetett Attila. Azt mondta olyan mint ha otthon lennék. Csak ez a sok vendég hazatakarodhatna már. Ez Alekoszos volt. Hogy õ is nagyon otthonosan érzi magát. Néha jókat nevetek a hülyeségein, de ez a letépés szerintem sok volt.
A kérdező hozzászólása: Ez így van. De Attila mit szólt volna, ha lehúzza Kinga a nadrágját mondjuk?
A kérdező hozzászólása: "Erre csak annyit tudok mondani: az vagy amit nézel..." Olyan közhelynek számít ez ma már. Hülye duma. Nem tetszik, nem nézed. Aki rossz szemszögbõl nézi a mûsort az így járt. Rengeteg baromság van a mai világban. Sõt. A te életed is minden bizonnyal tele van baromsággal. Ami neked jó, az másnak szar. :) Már az is minõsít, hogy csak ennyit ideírtál. Már ez a kis apróság is. :)
A kérdező hozzászólása: Bár lehet hogy fürdõruha felsõ volt. Nem lényeg. :D Lényeg az hogy Attila féltékeny volt Csabára, hogy ráhajtott Kingára és Attila oda ment Kingához és letépte a felsõjét. Kinga meg beszaladt sírva.
A kérdező hozzászólása: http://www.valovilag.hu/video/143369
Meséld már el hogy volt.
Soha nem szerettem, de mostmár végképp azt gondolom, hogy Attila egy ******! Miért ennyire kretén?Miért nem tudja felfogni, hogy Kinga nem kér belõle??!! Ha bent lennék, már rég pofánbasztam volna!

RAF-POL King babakocsiról mi a vélemény? Konkrétan erre lennék kíváncsi: drbubobolt.hu/spd/91029/RAFPOL_King_tobbfunkcios_babakocsi_s otetkekkek találkoztatok már vele? Jól szuperált?

az enyém ma érkezik meg! alig várom!!

Legjobb válasz: Adja Isten, hogy Neked szerencséd legyen vele! Most már úgyis mindegy, mit írnék.

Adja Isten, hogy Neked szerencséd legyen vele! Most már úgyis mindegy, mit írnék.
Szia! Nekem Twist van, de teljesen megvagyok vele elégedve. Sokat megyünk, nem csak kövesúton. Szuper meleg volt, a legnagyobb hidegben sem fázott a lányom:) Szuper, hogy egy mozdulattal lehet változtatni a tolókart. Mindössze az a probléma volt, hogy a szûk kis boltokba nem tudtam közlekedni. De hát megoldottuk ezt is. szóval, lengyel babakocsi ide, vagy oda én elégedett voltam és vagyok a raf-pollal:) )
fix kerékkel elég nehéz a közlekedés. Én csakis bolygót vennék, vettem mindig
Kunert Vip (sztem ugyanaz, mint a tied, csak névben más) Elõször nagyon elégedett voltam, aztán ahogy ahsználtuk elõjöttek a hibái, alig vártam, hogy el tudjam adni. Soha többet nem vennék ilyen kocsit:(:( REmélem neked szerencséd lesz

Mi a különbség a BC Rich Kerry King V Flame Gen2graphic és a BC Rich Metal Master V Tribal Fire között?

Mert kinézetre a kett? ugyanaz.

Legjobb válasz: külsõre sem teljesen ugyanaz, de a fõbb különbségek: -Floyd Rose tremoló(Kerry Kingen van, Metal Masteren nincs) -más a berakás -a Kerry Kingnek két hangerõpotija van

külsõre sem teljesen ugyanaz, de a fõbb különbségek: -Floyd Rose tremoló(Kerry Kingen van, Metal Masteren nincs) -más a berakás -a Kerry Kingnek két hangerõpotija van
arra a kérdésre már válaszoltam, ugyanaz a 92%-os vagyok. a fájuk ugyanaz, a fogólap más fából van, de ez minimális hangzásbeli különbséget eredményez. sajnos nem tudom pontosan(nem találtam), de szerintem ugyanazok a pickupok. a hangzásban a floyd rose tremoló tud változtatni(a kerry king).

Martin Luther King-ről kell egy prezentációt készítenem (angolul), anyagot találtam már, de mik a legfontosabbak amiket "részekre" lehetne bontani?

szóval, egy 10 max 15 perces el?adásról van szó, mindenem megvan, már csak össze kell álíltani, viszont nem tudom, hogy mik a legfontosabbak, hogyan lehetne fejezetekre bontani vagy részekre.

Legjobb válasz: wikipedia> Martin Luther King-

wikipedia> Martin Luther King-
A kérdező hozzászólása: mondom meg van már minden, csak , nem tudom mi az ami elhanyagolható

Mi virág reni kinga szövetségének a neve?

vagy inkább kinga és renié?

Legjobb válasz: Kinga és Reni szövetsége az erõs és független lányok, ahonnan Reni ki akar lépni, Virág meg be akar kerülni.

Kinga és Reni szövetsége az erõs és független lányok, ahonnan Reni ki akar lépni, Virág meg be akar kerülni.
A három lányé: triumvirátus; Kingáé és Renié: BarEllenségek (????, bár ez nem biztos, de úgy rémlik) :)
A kérdező hozzászólása: nem rre gondoltam, az 5. részben kinga említ reninek egy szövetséget és virág is beleakar kerülni de kinga szerint az õ kapcsolata túl nyálas
erõs független lányok:DDDD (amúgy olyan hogy BarEllenségek mikor volt?O.o)

Mi a véleményetek Stephen King, AZ cimű könyvéről?

Legjobb válasz: Én imádtam! :) Kedvenc King könyvem. :) Leginkább az fogott meg, hogy mire képes az összetartás meg a kitartás, és a képzelõ erõ is persze :) Viszont voltak részek, amikhez eléggé jól képzett gyomor kellett :"D Remélem tudtam segíteni, ha esetleg van pontos kérdésed, azzal sokat tudnád szûkíteni, hogy mit írjunk ^^

Én imádtam! :) Kedvenc King könyvem. :) Leginkább az fogott meg, hogy mire képes az összetartás meg a kitartás, és a képzelõ erõ is persze :) Viszont voltak részek, amikhez eléggé jól képzett gyomor kellett :"D Remélem tudtam segíteni, ha esetleg van pontos kérdésed, azzal sokat tudnád szûkíteni, hogy mit írjunk ^^
Jó kis könyv, és jó hosszú ami leköt 1 jó darabig. Ajánlom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!