Találatok a következő kifejezésre: Kinek volt utolsó mensije (9 db)

egyénenként változó, de neked még sok van a mensidig. Én csak utána tesztelnék 5 nappal, ha kimarad!
Mi decemberben kezdtünk elõször próbálkozni, és 20-a körül volt peteérésem. 29-én csináltam is gyorsan egy tesztet, amit a legbiztosabbnak mondtak a gyógyszertárban. Egy hétig szomorkodtam az eredmény miatt. Aztán január 5-én nem jött meg! Nen mertem újra tesztet csinálni, (csak jan. 9.-én) mert féltem az újabb csalódástól. Most 12 hetes boldog kismama vagyok!!! Szerintem akármikor csinálhatsz tesztet, de saját magad megnyugtatására inkább várj a következõ mensidig, hogy ne keseregj feleslegesen! Szurkolok neked! :) ))

FIGYELEM, ciklus.hu/t használók, ha az utolsó mensim első napja február 28. volt, akkor a következő mensimet miért április 28. ra írja ki? !

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, én már vagy 3éve használom az oldalt de ilyet még nem tapasztaltam. Esetleg töröld a belyegyzest és írd újra talán bevalik.

Fogalmam sincs, én már vagy 3éve használom az oldalt de ilyet még nem tapasztaltam. Esetleg töröld a belyegyzest és írd újra talán bevalik.
mert nem minden hónapban ugyan oda rakja, ha nem az eddigi ciklusaid hosszából von átlagot, és azzal számol
És szerinted hol a márciusi? Ha 2 havonta lenne meg neki akkor nem kérdezné, hogy miért így írta a gép.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, de mint az utolsó hozzászóló is írta, a márciusi miért nincs benne?én is már két éve használom emiatt nem értem, h mit jelenthet ez, mert ha beírok márciusra egy ciklust akkor rendesen megy tovább.csak így, h még nem jeleztem a havimat ezért érdeklõdtem.
elsõ naptól 28 nap a következõ elsõ nap. már ha 28 napos a ciklusod.
http://www.ciklus.hu ezt nézd meg és mindig írd be a naptárba
teszted pozitiv?nekem is volt hogy ennyit késett....és a teszt negativ volt.
Figyu! Ha a terhességi teszt amit otthon végeznél negatív lesz, akkor holnap a labor sem fogja kimutatni a terhességet, ergo más miatt nem jött meg a menzeszed és a doki felírja a gyógyszert. Miért félsz a gyógyszertõl? Amúgy egy dolgot tudok elképzelni, mégpedig hogy késõi peteérésef volt és ezért nem mutatott még semmit az uh. A tesztnek már azonban ekkor is pozitívnak kellene lennie. Drukkolok szívbõl, hogy így legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Holnap már többet tudok.De az a gond hogy már két hete szédülök fáj a derekam alhasi szúró érzések is vannak érzékeny a cicim émelygek és folyásom is van.A doki szerint nincs köze hozzá de gyerek korom óta azthmás vagyok.De már csak a Symbikortot szedem.Ja és sajnos elég vastag is vagyok.
Nem hiszem, hogy terhesség lenne. Akkor 6+5 hetes lennél és már petezsákot kellene látni. Sõt, valakinél ilyenkor már a magzat is látható szívhanggal. Lehet, hogy hormonzavar okozza a késést/kimaradást.

Mikor születik a babóm? Az utolsó mensim júl 18-án volt. Ovu teszt alapján aug 2-3 körül volt peteérésem. A védőnő máj 10-re írt ki első uh alapján.

Ti mit gondoltok vajon mikor lesz babóm? Mert szerintem tuti április közepe vége felé. Tapasztalatok? Akik már szültek?

Legjobb válasz: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html

A kérdező hozzászólása: Az elsõ uh alapján számol a védõnõ.
Ha jól számoltam akkor ápr.25.Mi alapján számolt neked a védõnõ?
Én április 30-ra vagyok kiírva, mert júl 23 volt az utólsó mensim elsõ napja. Az UH szerint 4 nappal késõbb jön Vince. Olybá tûnik, mintha téged elszámolt volna egy kicsit a védõnõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is. :) Köszönöm a válaszokat.
nekem júl.13. volt az utolsó menszesz, ápr.20-ra vagyok kiírva. Szerintem is ápr.25. a helyes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Kinek volt az utolsó mensije 19. -én? és mit érez most? (persze ha babára vár! )20. -án(nem)kéne megjönnie.

Legjobb válasz: Nekem 14-én volt meg utoljára! És most pénteken nem kéne megjönnie! Babát tervezünk:D! A petefészkem szurkál picit de azon kivül nem érzek mást nagyon! Te érzel valamit?

Nekem 14-én volt meg utoljára! És most pénteken nem kéne megjönnie! Babát tervezünk:D! A petefészkem szurkál picit de azon kivül nem érzek mást nagyon! Te érzel valamit?
Sziaztok nekem is a mensim 03.19-én volt , 04.16.-án (nem)kellene megjönnie.A derekam fáj melleim enyhén fájnak számitásom szerint egy hete volt peteérésem, a hõm mátol honaljban mérve 37 ébredés után.
Sziasztok! Nekem 18-án volt meg utoljára, pé-m kb. szerdán volt. Most picit görcsöl a hasam, mellem is enyhén fáj, álmos, lusta vagyok. De semmi más. 13-án NEM kéne megjönnie. Hajrá!! Folyásotok, méhszáj, esetleg nyálka milyen nálatok?
Nekem 11-én nem kéne megjönnie. Volt eddig fehér folyásom krémszerü de ma még nem nagyon! Petefészek szurkám volt! Nemtudom mire gondoljak de nagyon szeretnénk már babát:D!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! nekem a folyásom az egyenlõre sok, bár nem tudom, hogy ez jót jelent-e ha babát szeretnék!? Én úgy számoltam, hogy 1-2.-a körül volt peteérés! Most tarthatok a beágyazódás szakaszban! Ti mit éreztek most? Folyás? Egyéb jelek?
A kérdező hozzászólása: Akinek 18-19-én volt meg utoljára írjon nekem privátot! Köszönöm!

Kinek hidjek? A dokim akihez idaig jartam az azt mondta hogy oktober 29-diken telik ki a 40het mivel januar 23-dikan volt az utolso mens. Tehat akkor most vagyok 33+3 hkm mindig azt mondta h nagyon jol fejlodik a babam sot nagyobb is a koranal

mivel o most szabin van es nincs is az orszagban gondoltam h elmegyek egy masik dokihoz mivel nagyon erdekelt h be fordulte a kicsi errefel o azt mondja h be fordult de egy kicsit kissebb a baba a korahoz es h a terhessegem nem felel meg a 33+3napnak hanem kb 31hetnek most akkor mi van nem ertek semmit szerintetek ki mond igazat es akkor hogy van segitsetek kerlek

Legjobb válasz: nem es annyira meglepodtem h egy szott sem tudtam szolni

A kérdező hozzászólása: nem es annyira meglepodtem h egy szott sem tudtam szolni
Szia! Én is így voltam mint Te, a dokim normálisnak mondta, de én nem hittem el mentem másik dokihoz, aki pedig dismaturnak mondta, be akart fektetni a kórházba.Végül persze nem lett dismatur 3170g-al született egy 3. dokinál(mert az enyém elment a kórházból)Szóval ne izgulj, 1-2hét lemaradás nem probléma, de tényleg várd meg a dokid. Én a terhességem utolsó 4 hetét rettegésben töltöttem és uh specialistákhoz rohangáltam hetente. Nyugi a dokid biztos tudja mit csinál!
nem lepontozni hanem írni kéne megtanulni !
talán higgyek..
Akkor egy nappal jársz elõttem :) Én október 31-re vagyok kiírva, de ez az idõpont függ a ciklus hosszától és a korodtól is. Módosítani UH alapján szoktak. Számítás alapján tényleg 33+3 hetes vagy. Nem mondta a másik doki, mi alapján írt 31 hetet?
Valószínûleg az ultrahang alapján picit kisebbek a babád méretei, mint a terhességi hetek szerint. Ez a szülés idõpontján nem változtat, és megijedned sem kell, semmit nem jelent. Nekem a 38. heti UH-on mérték 2 héttel kisebbnek, aztán megszületett 3100 grammal és 56 cm-vel.
A kérdező hozzászólása: hat nekem a ferjem magyar en nem de amugy nagyon orulok h beszelni es ennyire irni megtanultam 10ev allatt magyarul es elnezest kedves valaszolo de nem en pontoztalak le

Utolsó mensi dátuma júl.20, és a clearblue digitális azt írja ki, hogy több mint 3 hete volt a fogamzás? Miért?

most voltam uh-on, semmi nem látszott.

Legjobb válasz: Selejtes a teszt! Csinálj másikat a kimaradt menstruáció után!

Selejtes a teszt! Csinálj másikat a kimaradt menstruáció után!
mi újság azóta?
A kérdező hozzászólása: vsz hamarabb fogant, méret alapján jó 5 hetes vagyok.
Kérdezõ, mi a helyzet veled? Tudsz már többet?
5-ös vagyok, mondtam hogy bocs, elszámoltam :(
Mondom én, lehet hogy ikrek, azért magasabb a hcg-d :)
A kérdező hozzászólása: még a négy hetet sem töltöttem be. és nem türelmetlenségbõl teszteltem, hanem brutál hányingerem van, mint az elõzõ babánál 8 hetesen. ciklus elsõ hetében nem voltunk együtt. félek :(
5-ös válaszoló! Hogy lehetne 5 hetes terhes, ha július 20-án volt meg neki utoljára??? Ne viccelj már!
Mondjuk elõbb volt ovud.
Bocs, utána számoltam, még csak a 4.héten tartasz. Akkor sok a hcg-d :) Minden esetre gratulálok :)
Hát, ez fura, akkor irtó koránt fogant, ha már most erõsen kimutatja, viszont még akkor is nagyon kicsi, a doki érthetõ okból nem látott semmit. Lehet, hogy a menstruáció utáni elsõ napokban estél teherbe. Én csak ezt tartom logikus magyarázatnak.
Ha azt írja ki, hogy +3 ahhoz még 2 hetet hozzá kell adni és úgy teljesen jó, 5 hetes terhes vagy. Nincs semmi baj a teszttel!!!!
Ki tudja, lehet ikrek lesznek :)
A kérdező hozzászólása: több tesztet csináltam, mind irtó erõs, délutáni pisibõl is.
na ezért nem jó a digitális tezst. Teljesen megfelel a sima is. A lényeg hogy van-e HCG vagy nincs. Az orvos csak az 5.-6.héttõl lát valamit, de az 5.-en nem túl gyakran. még korán voltál.
A kérdező hozzászólása: Missed ab lett hat hetesen :(

A mensim utolsó napján lefeküdtem a barátommal, minimális volt a vérzés. Gumival védekeztünk, és nem ment el bennem. Nem tudom, hogy volt e hibája a guminak, vagy bármi, mert a végén nem néztük meg, hogy jutott e ki váladék. Lehetek terhes?

1hete történt. Szurkál a hasam alul és sokszor feszít a cicim. Nem kell hülyének nézni csak parás vagyok. Irjatok légyszi.

Legjobb válasz: és hogy lehet kiszámítani hogy mikorvagyok a legtermékenyebb?

A kérdező hozzászólása: és hogy lehet kiszámítani hogy mikorvagyok a legtermékenyebb?
A kérdező hozzászólása: ettölfüggetlenül várok további válaszokat. :)
sztem nem terhes vagy, kevés az esély, hanem most van peteérés...azért szúrkál hasad még el s tart majd néhány napig
a ciklus 14.(-dik) napján következik be a peteérés, de ez nem mindig van így(+/- 1-2nap kb.)
A kérdező hozzászólása: köszi. (:
Nem vagy terhes.A ciklus 14.napján van k.b a peteérés.Ez elött és ezután 3 nap vagy a legtermékenyebb.10 éve ezzel a módszerrel védekezünk sikerrel. Pontos 28-29 napos ciklus esetén.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Ne izgulj, nemhinném hogy terhes vagy. De máskor jobban vigyázz! Azért vannak valószínûleg ilyen tüneteid, mert meg fog jönni. nekem is mindig ilyen akkor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!