Találatok a következő kifejezésre: Kinek van nekem vagy neki Normális ez (5 db)

Kinek van igaza, nekem vagy neki? Normális ez?

Hát van vmi ami zavar engem egy "kicsit"...,h a barátom,oan vmkor h megyünk az utcán és nézegeti a pocér képeket az újságosnál, és én ezen besért?döm,jogos??? És h amikor néztünk filmet akko becsuktam csak ugy a szemét, és ? direkt vissza teekrt arra a részre amikor a csaj pocér volt, ez normális????? és én utána meg leszartam magyarán, me nekem ez nem eset jól:S:(És még ? mondta h gyerekes vagyok ez miatt meg minden,kinek van igaza?????

Legjobb válasz: Elvileg normális - de, ha külön utána megy, visszatekeri a filmet, stb. - az már nem. Egyrészt mondd meg neki, hogy mérsékelje magát (ne hajszolja ezeket, csak módjával nézze) - másrészt próbálj meg változatosabb lenni. Izgalmasabb ruha (vagy hagyd ki a bugyit néha), kicsit másféle viselkedés... de ne erõltesd, csak természetesen! Van már itt egy csomó leírás, miket lehet újítani.

Elvileg normális - de, ha külön utána megy, visszatekeri a filmet, stb. - az már nem. Egyrészt mondd meg neki, hogy mérsékelje magát (ne hajszolja ezeket, csak módjával nézze) - másrészt próbálj meg változatosabb lenni. Izgalmasabb ruha (vagy hagyd ki a bugyit néha), kicsit másféle viselkedés... de ne erõltesd, csak természetesen! Van már itt egy csomó leírás, miket lehet újítani.
Szerintem ez egyszerûen annyit jelent, hogy férfi. Nekünk férfiaknak az agy ugyanazon részeit aktiválja szép nõk nézegetése, mint a kokain, vagy a pénz. Azzal, hogy letakarod a szemét, meg elrángatod, azzal direkt arra hergeled, hogy csakazértis nézze. Szóval szerintem túlreagálod egy kicsit, ha nem csinálod ezt, õ is meg fogja unni egy idõ után. -G-
Azert csinalja, mert ferfibol van. Te meg ne legyel ennyire hisztis. Te vagy neki a legszebb es ez teny. Lehet ha te is megjegyezned erre, vagy arra, hogy jol nez ki, jot tenne a kapcsolatotoknak. Azonban sajnos tudomasul kellene venned, hogy a ferfi mint olyan egy vadasz. A szeme folyton a noket pasztazza es ez ertheto, hiszen a szaporadsra programozta a termeszet. Az irasodbol az tunik ki - es ezert ne haragudj meg - hogy meg nagyon fiatal vagy. Valoszinu szex helyett inkabb agyilag kellene megerned, hogy ne ez legyen a legnagyobb problemad. Maskulonben mint no ajanlom neked, hogy megcsak veletlenul se valj a "megfeleles" rabjava! Azt vedd fel, ami neked tetszik. Ugy hord a hajad, ahogy neked kenyelmes. SOHA ne add fel sajat magad egy ferfiert sem!!!! Mert abban a pillanatban elvesztetted a pasit aki beled szeretett nem pedig abba ami lettel az o kedveert. Tudom, ez egy kicsit kitekert, de tapasztalatbol beszelek. So Darling, good luck!
Mi meg hülye kérdéseket nem kérünk! Köszönjük! :(
A kérdező hozzászólása: pucér képeket bocsi...:D
Szerintem a barátod egyszerûen férfi, és bunkó. Én barátom érdekes módon nem nézeget más nõket... És ne mondjátok h honnan tudom!Elég jól ismerem.Ez olyan dolog mikor van egy párkapcsolat és a férfi mégis magához nyúl, szerintem ez sem túl szép!
Szerintem a barátod nem csak férfi, hanem bunkó és tapintatlan. És ha te nézegetnél pucér férfiakat akkor õ mit szólna?Tartaná a gyertyát?
Szerintem a barátod nem csak férfi, hanem bunkó és tapintatlan. És ha te nézegetnél pucér férfiakat akkor õ mit szólna?
Szerintem a barátod nem csak férfi, hanem bunkó és tapintatlan. És ha te nézegetnél pucér férfiakat akkor õ mit szólna?Tartaná a gyertyát?
A kérdező hozzászólása: Mi ez másolás beillesztés?:D Am meg nem vagyok hisztis!Õ is tudja, és naon öszinték vagyunk egymáshoz!De akkor is ha vkinek van vkije ne nézzen már mást, akko is ha csak plakáton van!De már leszarom, csináljon azt amit akar...!De nagyon jól meg vagyunk és nem tudunk egymás nélkül élni!
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon jól ismerem a párom! Am sem vagyunk azé olyan fiatalok, én 16 õ 19!
Az én párom szinte minden este megnézi az egyik honlapon az új szexképeket.És? Nem szoktam nagy problémát csinálni belõle, van mikor együtt nézzük õket...Nem kéne ennek ekkora feneket keríteni szerintem.
nehéz lehet melletted ha ilyen hisztis vagy
Persze férfi. Legközelebb próbáld meg, ha nagyon visszatekergeti a filmet és otthon vagytok; kezdeményezz, vetkõzz le neki, állj a TV elé. Tagadd meg tõle, hogy lássa, mond meg neki, hogy ti igenis együtt vagytok, téged nézegessen, ne mást! :)
Lehet Õ is utál egy csomó dolgot, mégsem csinál belõle hisztit, Te se tedd. Én is nézek pornót, mégis boldog párkapcsolatban élek. Egy jó kapcsolat nem ott kezdõdik, hogy a másik megválik a hibáitól, hanem ott, hogy Te elfogadod. Mert bizony a haj reggel bármit is csinálsz, kócos lesz, a szád meg büdös. Sõt senki sem fog rózsa illatút pukizni...
Hello nekem van 1 ilyen ismerõsöm nagyon jól élnek eljegyezték egymást és a csávó megnézi a mesztelen nõket meg amit csak lehet ... de ott a másik oldal a csaj a barátnõje meg a férfiakat nézegeti ugyhogy szerintem te is vedd fél válrol az egészet ahogy látom õk nagyon boldogan élnek már 2 éve és ne vedd ezt annyira komolyan...
Akkó is neki van igaza. Egy férfi se fogadott vakságot! Ameddig naon szeret, addig hagy nézegesse már a pucér csajokat. Ezt nem tilthatod meg neki, nem jogos!
A kérdező hozzászólása: tudja jól, h utálom ezt, akko meg minke csinja??? de akko is itt vagyok én neki meg minden...
A kérdező hozzászólása: Most is a kedvéért újítottam, h elegánsabb rucik meg minden, nekem is bejön, meg minden! bugyit csak akko ha oan napokban vok, de azt is szereti. változatos vok, de ez a dolog zavar, meg beszéltük, de csinálja tovább...:S
A kérdező hozzászólása: meg van minden, szex, szerelem, de nem értem ebben õt?:Sés még utána õ durcizot h én megsértõdtem...:Snormális?
Hát lehet, hogy valami hiányzik neki a kapcsolatotokból: szex vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: oké

Mar van eggy gyerekem es most testvert szeretnenk neki de 8 dik honapja es semmi nem tortenik, mi lehet a baj szerintetek? Voltam egy parszor felfazva lehet az hogy nem kezeltem ki magam elegge? Vagy ez meg normalis? Az elso elsonek sikerult.

Legjobb válasz: Azt, hogy semmi nem történik gondolom úgy érted, hogy 8 hónap alatt nem sikerült még teherbe esned. Ez így elég kevés információ, arról nem is beszélve, hogy rengeteg oka lehet. Én azt javaslom neked, hogy minél elõbb keress fel egy nõgyógyászt, mondd el neki, hogy babát szeretnétek, õ majd megvizsgál, az a tuti. Ultrahangot is csináltass mindenképp (ez FONTOS!!! én is ráfaragtam vele), mondjuk szerintem egy normális orvosnak ha mondod, hogy babát szeretnél, akkor alapvetõ, hogy csináltat egy uh-t is. Egyébként én nem gondolnám, hogy a felfázás lehet az oka. Fogamzásgátlót szedtél például? (Csak mert nálam ebbõl van a gubanc.) A ciklusaid hány naposak? Rendszeres a menzeszed? Hány napig tart? Szedsz-e valamilyen gyógyszert? Van-e valamilyen betegséged? Magasvérnyomás? Túlsúly?...stb. stb. :)

Azt, hogy semmi nem történik gondolom úgy érted, hogy 8 hónap alatt nem sikerült még teherbe esned. Ez így elég kevés információ, arról nem is beszélve, hogy rengeteg oka lehet. Én azt javaslom neked, hogy minél elõbb keress fel egy nõgyógyászt, mondd el neki, hogy babát szeretnétek, õ majd megvizsgál, az a tuti. Ultrahangot is csináltass mindenképp (ez FONTOS!!! én is ráfaragtam vele), mondjuk szerintem egy normális orvosnak ha mondod, hogy babát szeretnél, akkor alapvetõ, hogy csináltat egy uh-t is. Egyébként én nem gondolnám, hogy a felfázás lehet az oka. Fogamzásgátlót szedtél például? (Csak mert nálam ebbõl van a gubanc.) A ciklusaid hány naposak? Rendszeres a menzeszed? Hány napig tart? Szedsz-e valamilyen gyógyszert? Van-e valamilyen betegséged? Magasvérnyomás? Túlsúly?...stb. stb. :)
Szia! Hogy mi lehet a baj, csak egy kivizsgálás tudja eldönteni (persze ha nincsenek egyértelmû problémáid). Sajnos az hogy már van gyermeketek nem garancia arra, hogy most is minden rendben van. Ha semmi konkrét panaszod nincs (pl rendszertelen ciklus), akkor a doki egy év sikertelen próbálkozás után fog csak foglalkozni veled. Addig még van egy kis idõ, hátha sikerül! :-)
A kérdező hozzászólása: semmi kulonos bajom nincs rendszeresek a ciklusaim fogamzasgatlot soha nem szedtem, es mar voltam dokinal aki csinalt ultrahangot es minden rendben volt, akkor egy kicsit fel voltam fazva kaptam gyogyszert es azt mondta minden rendben lessz , de azota sem sikerult.egy kicsit elvagyok keseredve.
ne legyél elkeseredve. Milyen a pajzsmirigyed?
A kérdező hozzászólása: hat fogalmam sincs, soha nem volt ilyesmi gondom(pajzsmirigyes).

A barátom azt mondja, h neki minden nap ki kell vernie, különben nagyon rossz, és nem fogja sokáig birni szex közben. Ez normális? Vagy ezzel h vannak más pasik?

azt mondja, h ha nem veri ki, akkor elrepül az els? pár percben..

Legjobb válasz: Azzal nincs gond, hogy ki kell neki verni neki naponta. De verhetné rád is. A kihúzza módszer egyébként is szart ér.

Azzal nincs gond, hogy ki kell neki verni neki naponta. De verhetné rád is. A kihúzza módszer egyébként is szart ér.
A kérdező hozzászólása: nem a kihuzza módszer miatt, hanem h nekem ugy legyen orgazmusom, h szex közben történik.. h mondjam, szóval h ne menjen el gyorsan.
fiatal srácoknál (kb. 25 éves korig akár) ez normális.bár mennyivel romantikusabb lenne, ha nem magának verné ki, hanem mondjuk te neki? esetleg õ is viszonozhatná neked valamivel? :D
természetesen normális
Az azért normálisabb lenne, ha te elégítenéd ki.
A kérdező hozzászólása: nem tudunk annyit egyutt lenni, h én verjem ki neki.. meg amikor velem van, akkor azt akarja, h inkább szex közben birja sokaig. csak nekem egybol az jutott eszembe, h nem is engem kiván.. vagy nem tudom.. nem értek a pasikhoz ilyen téren..
dehogynem téged kíván.. csak túltengnek a hormonok, ezért csinálja. És az is igaz hogy így tovább bírja
Sajnos nem normális :(
mi az hogy pisi szerü dolog?
attol függ hány éves vagy, ha nagyon kicsi akkor nem baj, még nem termel a prosztatád annyi ondováladékot, ha 16 körül vagy idösebb az baj., menj el az urologiára vagy andrologushoz de komolyan, mert késöbb meddö is lehetsz. 32=lány
Ez lehetetlen. Ha mégis, akkor feltétlen menj orvoshoz. Menyi idõs vagy? Honnan veszed, h nincs még magömlésed? Valószínûleg arról van szó, h kicsit sárgás az ondód, ami normális.

Na nekem olyan problémám lene hogy a fülemet ki tágitotam 8 rol 12 re silikon van most benne és kecire fell agadt és azut szeretném meg tudni hogy ez normális vagy sem?

Legjobb válasz: írd ki a kérdésedet egészség témakörbe. amúgy ne tágítsd 8-ról rögtön 12-re, mert el is szakadhat a füled, menj inkább nyolcról tízre.

írd ki a kérdésedet egészség témakörbe. amúgy ne tágítsd 8-ról rögtön 12-re, mert el is szakadhat a füled, menj inkább nyolcról tízre.
Ó de szép leszel 15 év múlva! Térdig fog lógni a lyukas füled... Meg még remélem a tested válaszol annyival az önsanyargatásra, hogy a hallásod is romlani fog. Lúzer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!