Találatok a következő kifejezésre: Kinek van nekem vagy neki (337 db)

Csak akkor lehet egy másik napszaki étkezést kezdeni, ha már egy ki van váltva? Vagy mondjuk, ha a tízórai már ki van váltva, csak akkor kezdhetek neki kora du. Adni főzeléket? Vagy mást kóstoltatni?

Legjobb válasz: Nem kell kiváltani ahhoz étkezést, hogy a következõ napszaki étkezésre is adj neki fõzit. A legjobb szerintem ha tízóraira adod az új ízeket, ekkor kóstoltatod, hogy ha valami baja van tõle, akkor az napközben, és ne éjjel jöjjön ki rajta (pl hasfájás) délután uzsira pedig a már megismert ízekbõl adhatsz neki enni. Egy nap csak 1 új ízt vezess be, és azt 4-5 napig add neki, utána kóstoltass vele új ízt.

Nem kell kiváltani ahhoz étkezést, hogy a következõ napszaki étkezésre is adj neki fõzit. A legjobb szerintem ha tízóraira adod az új ízeket, ekkor kóstoltatod, hogy ha valami baja van tõle, akkor az napközben, és ne éjjel jöjjön ki rajta (pl hasfájás) délután uzsira pedig a már megismert ízekbõl adhatsz neki enni. Egy nap csak 1 új ízt vezess be, és azt 4-5 napig add neki, utána kóstoltass vele új ízt.
mást kóstoltatni? ne hülyéskedj már :) minden nap kell kóstoltatni, 3-4 naponta új ízt, viszont egynap csak egyszer! ha kiváltod az ebédet, akkor ugyanúgy 10órai eltt fogsz kóstoltatni! azt ajánlják, hogy egy étkezés kiváltása kb. 2 hét legyen és ezután kezdjed csak el a következõ étkezést kiváltani mert így fokozatos. de ha mondjuk anyatejes a babád és nem akarod kiváltani csak pótolni a 10órait akkor 2-4 hét után kezd el az ebédet

Kinek van igaza, nekem vagy neki? Normális ez?

Hát van vmi ami zavar engem egy "kicsit"...,h a barátom,oan vmkor h megyünk az utcán és nézegeti a pocér képeket az újságosnál, és én ezen besért?döm,jogos??? És h amikor néztünk filmet akko becsuktam csak ugy a szemét, és ? direkt vissza teekrt arra a részre amikor a csaj pocér volt, ez normális????? és én utána meg leszartam magyarán, me nekem ez nem eset jól:S:(És még ? mondta h gyerekes vagyok ez miatt meg minden,kinek van igaza?????

Legjobb válasz: Elvileg normális - de, ha külön utána megy, visszatekeri a filmet, stb. - az már nem. Egyrészt mondd meg neki, hogy mérsékelje magát (ne hajszolja ezeket, csak módjával nézze) - másrészt próbálj meg változatosabb lenni. Izgalmasabb ruha (vagy hagyd ki a bugyit néha), kicsit másféle viselkedés... de ne erõltesd, csak természetesen! Van már itt egy csomó leírás, miket lehet újítani.

Elvileg normális - de, ha külön utána megy, visszatekeri a filmet, stb. - az már nem. Egyrészt mondd meg neki, hogy mérsékelje magát (ne hajszolja ezeket, csak módjával nézze) - másrészt próbálj meg változatosabb lenni. Izgalmasabb ruha (vagy hagyd ki a bugyit néha), kicsit másféle viselkedés... de ne erõltesd, csak természetesen! Van már itt egy csomó leírás, miket lehet újítani.
Szerintem ez egyszerûen annyit jelent, hogy férfi. Nekünk férfiaknak az agy ugyanazon részeit aktiválja szép nõk nézegetése, mint a kokain, vagy a pénz. Azzal, hogy letakarod a szemét, meg elrángatod, azzal direkt arra hergeled, hogy csakazértis nézze. Szóval szerintem túlreagálod egy kicsit, ha nem csinálod ezt, õ is meg fogja unni egy idõ után. -G-
Azert csinalja, mert ferfibol van. Te meg ne legyel ennyire hisztis. Te vagy neki a legszebb es ez teny. Lehet ha te is megjegyezned erre, vagy arra, hogy jol nez ki, jot tenne a kapcsolatotoknak. Azonban sajnos tudomasul kellene venned, hogy a ferfi mint olyan egy vadasz. A szeme folyton a noket pasztazza es ez ertheto, hiszen a szaporadsra programozta a termeszet. Az irasodbol az tunik ki - es ezert ne haragudj meg - hogy meg nagyon fiatal vagy. Valoszinu szex helyett inkabb agyilag kellene megerned, hogy ne ez legyen a legnagyobb problemad. Maskulonben mint no ajanlom neked, hogy megcsak veletlenul se valj a "megfeleles" rabjava! Azt vedd fel, ami neked tetszik. Ugy hord a hajad, ahogy neked kenyelmes. SOHA ne add fel sajat magad egy ferfiert sem!!!! Mert abban a pillanatban elvesztetted a pasit aki beled szeretett nem pedig abba ami lettel az o kedveert. Tudom, ez egy kicsit kitekert, de tapasztalatbol beszelek. So Darling, good luck!
Mi meg hülye kérdéseket nem kérünk! Köszönjük! :(
A kérdező hozzászólása: pucér képeket bocsi...:D
Szerintem a barátod egyszerûen férfi, és bunkó. Én barátom érdekes módon nem nézeget más nõket... És ne mondjátok h honnan tudom!Elég jól ismerem.Ez olyan dolog mikor van egy párkapcsolat és a férfi mégis magához nyúl, szerintem ez sem túl szép!
Szerintem a barátod nem csak férfi, hanem bunkó és tapintatlan. És ha te nézegetnél pucér férfiakat akkor õ mit szólna?Tartaná a gyertyát?
Szerintem a barátod nem csak férfi, hanem bunkó és tapintatlan. És ha te nézegetnél pucér férfiakat akkor õ mit szólna?
Szerintem a barátod nem csak férfi, hanem bunkó és tapintatlan. És ha te nézegetnél pucér férfiakat akkor õ mit szólna?Tartaná a gyertyát?
A kérdező hozzászólása: Mi ez másolás beillesztés?:D Am meg nem vagyok hisztis!Õ is tudja, és naon öszinték vagyunk egymáshoz!De akkor is ha vkinek van vkije ne nézzen már mást, akko is ha csak plakáton van!De már leszarom, csináljon azt amit akar...!De nagyon jól meg vagyunk és nem tudunk egymás nélkül élni!
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon jól ismerem a párom! Am sem vagyunk azé olyan fiatalok, én 16 õ 19!
Az én párom szinte minden este megnézi az egyik honlapon az új szexképeket.És? Nem szoktam nagy problémát csinálni belõle, van mikor együtt nézzük õket...Nem kéne ennek ekkora feneket keríteni szerintem.
nehéz lehet melletted ha ilyen hisztis vagy
Persze férfi. Legközelebb próbáld meg, ha nagyon visszatekergeti a filmet és otthon vagytok; kezdeményezz, vetkõzz le neki, állj a TV elé. Tagadd meg tõle, hogy lássa, mond meg neki, hogy ti igenis együtt vagytok, téged nézegessen, ne mást! :)
Lehet Õ is utál egy csomó dolgot, mégsem csinál belõle hisztit, Te se tedd. Én is nézek pornót, mégis boldog párkapcsolatban élek. Egy jó kapcsolat nem ott kezdõdik, hogy a másik megválik a hibáitól, hanem ott, hogy Te elfogadod. Mert bizony a haj reggel bármit is csinálsz, kócos lesz, a szád meg büdös. Sõt senki sem fog rózsa illatút pukizni...
Hello nekem van 1 ilyen ismerõsöm nagyon jól élnek eljegyezték egymást és a csávó megnézi a mesztelen nõket meg amit csak lehet ... de ott a másik oldal a csaj a barátnõje meg a férfiakat nézegeti ugyhogy szerintem te is vedd fél válrol az egészet ahogy látom õk nagyon boldogan élnek már 2 éve és ne vedd ezt annyira komolyan...
Akkó is neki van igaza. Egy férfi se fogadott vakságot! Ameddig naon szeret, addig hagy nézegesse már a pucér csajokat. Ezt nem tilthatod meg neki, nem jogos!
A kérdező hozzászólása: tudja jól, h utálom ezt, akko meg minke csinja??? de akko is itt vagyok én neki meg minden...
A kérdező hozzászólása: Most is a kedvéért újítottam, h elegánsabb rucik meg minden, nekem is bejön, meg minden! bugyit csak akko ha oan napokban vok, de azt is szereti. változatos vok, de ez a dolog zavar, meg beszéltük, de csinálja tovább...:S
A kérdező hozzászólása: meg van minden, szex, szerelem, de nem értem ebben õt?:Sés még utána õ durcizot h én megsértõdtem...:Snormális?
Hát lehet, hogy valami hiányzik neki a kapcsolatotokból: szex vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: oké
A kérdező hozzászólása: BENNE*
A kérdező hozzászólása: AZ A GÁZ HOGY OSZTÁLYTÁRSAK VAGYUNK!!
Csak én nem értem..?
A kérdező hozzászólása: kinek van igaza abban hogy miért nem akarunk a másik barátja lenni
:DDDDDD édesistenem...:'DDDDDD ehhez inkább n em fûzök semmit. Pedig lenne mit :').:DDDDDD

Ha nincs penzem, miert nincs nom? Ebbol annyira elegem van. Hoaba mondjatok itt h nem a penz a lenyeg. Akk miert elunk olyan vilagot ahol ez szamit? H kinek milyen helyes pasija van? Hogy mit vesz nekem vagy neki? gusztustalanok az emberek.

Legjobb válasz: Ki mondta,hogy nem számít a pénz? Csak az a helyzet,hogy önmagában édes kevés.Nem árt,ha magas,jóképû,izmos,romantikus,erõs,határozott,szórakoztató,h umoros,talpraesett,érzéki,szenvedélyes,intelligens,diplomás,m ûvelt vagy.

Ki mondta, hogy nem számít a pénz? Csak az a helyzet, hogy önmagában édes kevés.Nem árt, ha magas, jóképû, izmos, romantikus, erõs, határozott, szórakoztató, humoros, talpraesett, érzéki, szenvedélyes, intelligens, diplomás, mûvelt vagy.
#12 Ne vedd magadra, amit írok! Azt értem ezen az "olyan is" kiszóláson, mint mikor egy csomó terméket leárazva kiárusítanak, az ember megveszi, örül neki. Jaj de olcsó volt, de klassz! Aztán mikor otthon kibontja, kiderül, hogy egy vacak bóvli, ha bedugja a konnektorba, zárlatot csinál, szóval igaz, hogy olcsón vette, de már dobhatja is a szemétbe! És még vissza sem viheti, mert a leértékelt árukra nem vonatkozik a 72 órás garancia sem!
"Én is úgy vettem észre, hogy ma már a lányoknak a belsõ értékek nem számítanak. A hûség, becsület ma már nem érték. Csak a pénz. És a szerényebb jövedelmû srácoknak esélyük sincs párt találni. Vagy ha találnak, akkor az olyan is!" Na akkor én például milyen is vagyok? Hadd tudjam már meg, milyen az az "olyan is".
Azért ennyi ostoba közhelyet is ritkán olvasni egy rakáson :D
"Azért mert mindenki pénzbõl él." Ez igaz, viszont a nõket a pénz látszata, a rongyrázás és az aktuális anyagi helyzet érdekli, nem pedig az egyénben rejlõ potenciálok. Nekem olyan végzettségem lesz, mely a világon mindenhol, ezt a Magyarország nevû putrit leszámítva, a legjobban keresõ állások közé tartozik. Érdekelte ez valaha valamelyik nõt? Nem. Egyetemista. Kész. Tök mindegy, hogy mit tanulsz, az a lényeg hogy apuci anyuci, mennyi pénzt dug a zsebedbe, és hogy azt mennyire tudod szórni. 450 ezer van a bankszámlámon, de nem villogok vele, és nem költöm feleslegesen, mert a szüleim nem azért dolgoznak, hogy én szórjam a pénzt. A nõknek viszont ez számít, a látszat, az illúzió, az aktuális állapot, a jövõre nem gondol senki. Éljen a buli az orgia, a pénz ész nélküli szórása, a primitívség, a mûveletlenség, a bunkóság és agresszió! Ezt tudja csak a modern magyar nõ értékelni semmi mást.
Azért mert mindenki pénzbõl él. Pénzen veszel kaját, pénzen veszel házat, fizeted a számlákat, veszel repülõjegyet, minden pénzbe kerül. Sajnos manapság már nem úgy megy, hogy keresek egy barlangot, leölöm a medvét ami benne lakik, és elveszem tõle. Pénzt kell szerezni, hogy a barlangban lakhass.
"Nem árt, ha magas, jóképû, izmos, romantikus, erõs, határozott, szórakoztató, humoros, talpraesett, érzéki, szenvedélyes, intelligens, diplomás, mûvelt vagy." Ez csak részben igaz. A mûveltség hátrány a nõknél, a magas intelligencia szintén, ha egyébként értelmes reál diplomád van, akkor kockának titulálnak, a diploma helyett a gazdag a megfelelõ kifejezés, a romantikát nem tudják értékelni, sõt sokan ki nem állhatják, a szórakoztató pedig az esetek 99 százalékában primitív, és bunkó csipkelõdõ humort jelent.
A kérdező hozzászólása: hmm ez igaz utolso
1-es tök jó választ adott, ha jó nõre vágysz, akkor legyél versenyképes. Monj egy értelmes okot arra, hogy miért válasszon téged egy neked tetszõ, hozzád túl jó csaj, ha nálad versenyképesebb férfinak is kell, aki jobban megbecsüli.
Én is úgy vettem észre, hogy ma már a lányoknak a belsõ értékek nem számítanak. A hûség, becsület ma már nem érték. Csak a pénz. És a szerényebb jövedelmû srácoknak esélyük sincs párt találni. Vagy ha találnak, akkor az olyan is!
Ez olyan, mint a: - Jaaaj, annyira boldog lesz az a nõ, aki leélheti veled az életét! - Lehetnél akár Te is... - Jaaa, másra gondoltam, hagyjál már...
Úgy értették, hogy az a pénz nem számít nekik, ami neked van :)
A kérdező hozzászólása: itt gyk-n mondogatta sok lany h nekik nem szamit a penz.:D
Egy bombázó csaj sajnos nem a havi 200 nettóm mellett fog sanyarogni mellettem, hanem összeszed egy lóvés mandrót aki eltartja.

Folyton mindenki azzal piszkál, hogy próbáljam ki a maszturbálást, meg hogy miért nem fekszek le valakivel. Szerintem még ez nem nekem való. Nekik van igazuk vagy nekem?

Legjobb válasz: Jaj, istenem... Enedd el a mások ilyesféle piszkálódásait a füled mellett, egész nyugodtan. Mindenki maga érzi, hogy mire van felkészülve, migez elég érett. Ha te úgy érzed, hogy nem állsz készen ilyesmire, illetve nincs is szükséged rá, akkor az úgy van rendjén. Pláne 13 évesen. Igazán nem vagy lemaradva még semmirõl.

Dehogy van igazuk! Semmi közük hozzá hogy te mit csinálsz, és nincs joguk beleszólni.Ha téged nem érdekel a dolog akkor ne csináld! És amúgy meg mi az hogy mindenki?Ennyien tudják hogy te szexelsz vagy sem?Sztem ez mindenkinek a magánügye és senkinek nincs köze hozzá, kivéve persze a barátnõd vagy barátod.Sztem meg még nagyon ráérsz a szexxel!
Jaj, istenem... Enedd el a mások ilyesféle piszkálódásait a füled mellett, egész nyugodtan. Mindenki maga érzi, hogy mire van felkészülve, migez elég érett. Ha te úgy érzed, hogy nem állsz készen ilyesmire, illetve nincs is szükséged rá, akkor az úgy van rendjén. Pláne 13 évesen. Igazán nem vagy lemaradva még semmirõl.
nyugodtan mond meg nekik h a te életed és a szexuális életedhez semmi közük majd ha te ugy érzed h vágysz rá és kivánod akkor csináld ha jol esik de arra h velekivel lefeküdj tényleg ráérsz még éveket!!
Mindenképpen eked van igzad! 13 évesen túl korai a szex. A maszturbálásról meg annyit, hogy ha igényt érzel majd rá, akkor majd csinálod. Van akinél ez az igény hamar kialalul, van akinél csak késõbb. És ez aztán végképp magánügy. Ezt a magad gyönyörére teszed majd, nem azért mert a barátnõk ekõírják. Ugyan mirõl lennél lemaradva??
Kérlek, nagyon szépen kérlek, maradj olyan , amilyen vagy, és harcolj a saját igazadért!!! Ha neked ez még korai, akkor korai és ezt vállald bátran!! Én öcsémet féltettem nagyon, mikor kamaszodott, hogy a társaság elzülleszti, de hál isten õ is "normális" maradt:-) Nagyon kevés iylen értékekkel élõ fiatal ember van, kérlek maradj meg. Egyáltalán nem kell még szexelned, még vagy 3-4 évet ráérsz:-) És mások hidd el most rontják el az életüket! Most nem érzik, de késõbb be fogják látni, ha már minden mindegy lesz... Majd te is megtalálod azt, akivel boldog leszel, akkor ha kész leszel rá. És gratulálok hogy ilen vagy a mai világban, marad ilyen, neked van igazad!!!!
Én ugy érzem eljött az ideje de mégsem...:D
egyszerûen engedd el a füled mellett, ne vedd fel, amit mondanak. A te dolgod, hogy éled az életed, tanácsot, véleményt adhatnak, de azt nem vagy köteles megfogadni, ettõl még barátság a barátság!! Vagy mosolyogv bólogass rájuk, és te belül tudni fogod, hogy te csinálod jól, és õk nem csinálják jól!!:-) És lehet, most elvesztesz pár barátnak nem mondható egyént, de késõbb te leszel boldogabb, hidd el:-))
Igazuk van az elöttem íróknak!Ráérsz majd akkor, ha úgy érzed eljött az idelye!Azonkívül hiába mondják az ellenkezõjét, hidd el nem élvezik a barátnõid sem ezt még!Csak menõségbõl csinálják, ami nem más, mint egymás ostoba majmolása!Nem akarnak kilógni az általuk menõnek tartottak sorából!Azt viszont egyik sem fogja bevallani, hogy valójában nem is jó nekik, max érdekes!Tudom magamról, hogy sok idõ kell, hogy igazán jó legyen neked is, ne csak a fiúknak!Addig maximum érdekes!Viszont nagyon fontos a kölcsönös szerelem és a bizalom, amit majd érzel a fiú iránt!Különben közben csak azt érzed, hogy mit keresel te alatta, mikor neked ez nem is jó, nem is szereted, meg semmi!Jogosan éreznéd magad egy darab használati tárgynak, akit arra éppen használnak, hogy a fiúnak jó legyen, te meg akkor nem számítasz!Szóval várd meg azt a fiút, akivel szeretni fogjátok egymást és neked is meglesz rá az igényed!Lehet egy év múlva már találkozol is vele.Ha a fiú szeret téged, akkor viszont nem fogja sürgetni a dolgot!Fog várni rád hónapokat úgy, hogy csak csókolóztok és simogatjátok egymást!Aki meg azzal "zsarol", hogy ha szeretsz, akkor megteszed, az nem szeret!!Ez 100%!Õ csak az ágyába akar csábítani, aztán nemsokára lelépni végleg!Maradj ilyen amilyen vagy!
A kérdező hozzászólása: én probálok ilyen maradni de mindenki ezzel piszkál. én még naon fiatalnak érzem ehhez magam.
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok.

Kinek van igaza nekem vagy neki? :@@@

Papámmal ma mentünk a komáromi gyógyfürd?be.

Legjobb válasz: de nagy problémád van... de amúgy neked.

de nagy problémád van... de amúgy neked.
Az ilyen uszodákban úgy szokott menni, mint a közlekedésben, az egyik oldalon erre úszunk, a másik oldalon a visszafele irányba. Tehát az a hibás aki ezt nem vette figyelembe.
Ez annyira....nevetséges. Csupán véletlen volt, nem kell annyit rágódni rajta. Bár azt megjegyzem, hogy én a helyedben tuti visszaszóltam volna valamit...
jegyezd meg hogy soha de soha ne kúrd fel magad ilyen kis semmiségeken... , amúgy neked van igazad
Borzasztó ez a bunkó világ! Mi az, hogy kinek van igaza? Mindenki úgy úyyzon, hogy ne okozzon kellemetlenséget másnak, és ha mégis úgy van, akkor annyit kell mondani, hogy "boccs", és a másik azt mondja: nem történt semmi", és még egy mosoly mindkét részrõl, és kedves napod lesz. Így meg mindenki védi a maga igazát, vélt méltóságát, felsõbbrendüségét, jön a nyanyázás, meg gondolom, õ is tett pár odaillõ megjegyzést, na és, akkor boldog ettõl valaki?????? Én biztos szeliden elintéztem volna, meglehet az is, hogy összebarátkozás lett volna a vége.
Majd ha te is ilyen nyanya leszel, és fájni fog mindened, ne sértõdj meg az olyan hisztiseken, mint te vagy most. Egyébként, amikor elindultál, láthattad volna, hogy elõtted úszik valaki. Attól, hogy háton úszol, még lehet figyelni. Mellesleg csak annyit kellett volna mondanod, hogy elnézést, és el van intézve. Attól, hogy valaki más bunkó, neked még nem kell annak lenned.
A kérdező hozzászólása: minden esetre köszi a kommenteket
A kérdező hozzászólása: Akkor helyesbítek... egy sávban úsztunk de a sáv felében elfértem volna ha nem úszott volna a barátnõje mellett. mellesleg megjegyezném hogy idõreúszásra gyakoroltam ott nincs olyan hogy hátranézek mert rögtön secundumokat veszítek. A stílusom azért olyan mert velem is olyanok voltak. +a többi sáv is televolt és ha jóltudom az utólsóba valami úszócsapat gyakorolt. remélem így érthetõ hogy nem az egész medencét akarom magamnak csak egy sávnak a felét ahol nem kell blokádok alá merülnöm.
Inkább olvasd a nyári kötelezõ olvasmányokat! Jól tette az idõs hölgy! Nehogy azt hidd már, hogy tiéd az egész medence szaros 16 évesen .. pláne, hogy itt büszkélkedsz azzal, hogy jól odavágtál neki! Lényegtelen ki milyen sávban haladt, térj vissza a Földre
Amilyen a stílusod, nem csodálom, ha a "nyanya" felháborodott. Valószínûleg nem az volt a baja, hogy nekimentél, hanem még gondolom neked állt feljebb, hogy mit keres õ a te sávodban. Neked is figyelned kell, függetlenül attól, hogy jó helyen úszol-e vagy sem. Te a 16 éveddel könnyebben kikerülöd õt, mint õ téged. A hátúszás nem azt jelenti, hogy nem kell figyelned másokra.
Ja lemaradt: Én se vagyok öreg, 28 éves. De nem fogok mindenkivel leállni vitatkozni. Max. elengedek egy megjegyzést hangosabban.
Figyelj! Mindig találkozhatsz ilyen szituval. Én általában a buszon szoktam mérgelõdni, amikor megyek dolgozni(12 órás mûszak), elõtte majd egy órát buszozok. S sokan lesza*ják a másikat.Õk beülnek a nagy csomaggal egy kettes ülésbe, holott a busznak van csomagtartója. Ne foglaljon már el 2 helyet, a másik meg álljon fáradtan is. Vagy amikor a sok agyatlan iskolás megy haza. Már délbe vége a sulinak, de szegények olyan fáradtak, hogy muszáj ülniük. Remélem érted miért írom ezt.A Te korosztályodban is sok olyan van, aki felsõbbrendûnek érzi magát(csak hogy a te szavaiddal éljek). S amikor meghallom õket, hogy beszélnek, akkor csak mosolygok magamba, hogy nekik ez lenne a színvonal?Szegények.
A stílusodért egyszer remélem valaki jól szájbavág!
neked mert te nem láthattad õt. lehetett volna annyi esze hogy kikerül, magának okozta hogy fejbevágd de azt nem értem mit keresett a te sávodban...meg általában egy elválasztott rész van olyan széles hogy ketten elférjenek...látja hogy te jössz, kicsit kerülhetett volna mindegy, tök kár ezen rágódnod
A kérdező hozzászólása: összebarátkozás?? azt kétlem egy 16éves srác meg egy 50+ "nyanya" azért nyanyázom mert gyakran az idõsebbek kioktatnak arrol amiröl õk kevesebbet tudnak mint én. pl anyám. nagyon bírom szeretni azokat akik felsõbbrendûeknek érzik magaukat a nagy tapasztalataikkal. meg a nagy mondásukkal hogy tegyem ezt tegyem azt és jó lesz-.- olyan dolgokat javasolnak amiröl tudom hogy nekik se vált be. nem feltétlen rosz az amit javasolnak de nem mindig látom értelmét/hasznát
A kérdező hozzászólása: Talán azért nemszoltam vissza mert jól odavágtam neki és jólesett :DDDD amúgy meg.. én a saját sávomba haladtam az a nyanya meg valaki mellett úszot. tõlem várja el hogy hanyattúszásba szalalomozzak a pályán mert a tonnájával nem lehet könnyû kitérõmanõvert csinálni :@@
A kérdező hozzászólása: nem kérek elnézést azért ami nem az énhibám:p nemazért mondom.. de ha nem a saját sávjába jön akk nemtok micsinálni. másrészt ha helyet se akar hagyni az mégérdekesebb mert egy blockádként foglalták a pályát.
Hát ha tényleg õ jött a szembe sávban, akkor igényesen elküldtem volna az édes drága anyukájába és tovább úsztam volna.
Gyógyfürdõben ne gyakorolj idõre.
szia!sztem nyugodtan írj neki.nem hixem h a barátainak errõl mesélne.ha igen akkor se lesz semmi gond.a barátaidat ez nem érdekelné.
Muti kirõl van szó, majd megmondom mit tegyél!
A kérdező hozzászólása: myvipen ird be keresésbe: Vedo László de a srácnak rövid haja van mert leégett.
tedd ki az msned h mindenki lássa valszfelvesz ha nem akkor hagyd /17F/
Nem lehet tudni, hogy minden nap, mivel ha valaki megnéz, ottmarad 1 hétig.
A kérdező hozzászólása: köszii a válaszokat.irtam nekii és felvett
bazz ez a csávó qrva jól néz ki :D

Kutyanevelésben kinek van igaza, neki vagy nekem?

Az én elveim: többnyire dicsérem a kutyát, de ha rosszat csinál szidom is rögtön, ha nagyon rendetlen (pl. hátulról belekap a lábamra, rögtön hátrafordulok, és ráütök az orrára). Kaját csak bizonyos id?ben kap, egyéb esetben ha dolgozik érte, az én kajámból se asztalnál, se más esetben nem kaphat. Az ? elvei: "ne üsd a kutyát!", "adj már neki egy szemet, ha nem adsz neki adok én, akkor nem tudja, hogy a tied". Elhalmozza a szeretetével, de nem bünteti sose. Szerintem ezek az elvek jóindulatúak, de hosszú távon rossz vége lesz. Én nem ezek szerint fogom nevelni a kutyát. Rosszul gondolkodom?

Legjobb válasz: a te elved a jó és nem a második! tudom már megint le leszek pontozva mert nem értek egyet a többséggel .sajna nem kéne engedni bárkinek ,hogy állatot tartson!

14:04 vagyok igen mikor a verésre gondolok én sem agyon ütni akarom az állatot, de ha csak tutyu mutyu van a fennyítésben akkor az állat azt csinál a gazdával amit akar!
a te elved a jó és nem a második! tudom már megint le leszek pontozva mert nem értek egyet a többséggel .sajna nem kéne engedni bárkinek , hogy állatot tartson!
Mostanában sikerül mindenkinek agyontudományoskodni a nevelést. Régen nem voltak divatos amerikai sorozatok, mégis voltak jólnevelt kutyák. Kevesebb okoskodás és több empátia kellene a neveléshez. A gyerekemet sem úgy neveltem, hogy minden alkalommal kinyitottam a pszichológia könyvet, hogy most mit kellene vele csinálni, ha rosszalkodik. Ahogy orrbavágni sem kell, ha esetleg kunyerál, azért sem kell azonnal a szájába nyomni a kaját, mert kegyeskedett leülni. Egy kölyköt meg végképp nem ütök meg, csak megszüntetem a lehetõséget a rosszalkodásra. Pl. befogod a száját, ha a bokádba csíp. Attól, hogy ráütsz az orrára, nem fogja érteni, hogy ezt miért kapta.
igen, a kutyát nevelni kell és kell neki a rendszeresség.
a te nevelési módszered a jó.énis ezt csinálom. és imádjuk egymást 3.válaszoló: hogy hogy megérzi az alkoholt??és miért lényeges ez?
Régen én is ebbe a bûnbe estem. Agyon szeretgettem a kutyát, még ha valami rosszat is csinált.. Mert olyan cukin néz .. Aztán szépen elkényesedett, és csak naphosszat feküdt egy helyben, elhízott, és meghalt. Mert agyonszeretgettem, de nem szidtam meg, ha valami olyat evett, amit nem kellett volna. Késõbb kiderült, hogy az mérgezõ volt, és meghalt. 9 éves lehettem. Most 14 vagyok, vagy egy német juhászom, akitõl már én is félek. xD Rendes kutya, szereti a macskákat, az alkoholt viszont messzirõl megérzi. Rendes házörzõ is. És még ugrani is tud, önszántából. :D Egyszer arra lettem figyelmes, hogy ugrál át mindent. Pedig régen kikerülte. :D
Én a te elveidet követem úgymond, a kutyák mégis rajonganak értem, az egyik kaukázusi, a másik csaukeverék.
rosszul gondolkodsz és õ is...a kutya nem fog a fájdalomból tanulni, basszus..ha megütöd, nem tudja, miért kapta, csak azt veszi figyelembe h te ütötted meg...erõszakkal tilos kutyátnevelni, mert baromság...a kutyát csak megszokással és mozdulatokkal lehet nevelni és ilyen téren nagyon tanulékony...ha már belekap a lábadba, ott nagyon el van rontva valami...ajánlom figyelmedbe a póráz két végén címû sorozatot..nagyon tanulságos és megtanít kutyátnevelni. Itt nézheted: ***** itt meg letöltheted: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Minden kutya más és más, ami egyiknél bejön a másiknál nem. Nála nem jött be a szájbefogás, sõt jobban elkezd játszani, ha elengedem. Nála ez vált be, szerencsére szinte sose kell már alkalmazni, naponta egyszer-kétszer kerül rá sor. Nyugodtan kunyerálhat, nem adok neki kaját, ha kunyerál, egy kis ideig csinálja csak, hamar rájött már hogy "á, most õ eszik ebbõl én úgysem kapok". Ehetek mellette a földön is, nem megy a kajához, pedig simán átugorhatná a lábamat, de elég ha a lábammal elállom az útját. Én úgy látom, hogy ha sikerül lekötni a figyelmét akkor gyorsan tanuló, ügyes kutya válhat majd belõle.
Az orrát ne üsd, mert ezzel komoly károsodásokat okozol neki. Egy kölyköt szerintem is hülyeség verni, inkább nyomd le a grabancánál a földre, azt jobban megérti, mintha ütöd-vágod. Én sem vagyok a túlzott elkényeztetés híve, a kutyanevelés lényege a határozottság, következetesség és onnantól kezdve, ha ez megvan, nincs szükség testi fenyítésre. Ezek a sorozatok(Stilwell, Milan) csak kiindulópontnak jók a kezdõ gazdik számára, de attól még nem fog tisztelni a kutya, hogy elõtte "beleeszel" a kajájába meg kifurakodsz elõtte az ajtón, minden helyzetben határozottan kell viselkedni. Asztalnál tilos a kutyának falatokat adni, mert ha egyszer adsz, utána mindig ott fog kunyerálni. Én még soha nem ütöttem meg a kutyámat(most 8 hónapos) mégsem volt soha gond a falkavezérséggel vagy az engedelmességgel.
Jól csinálod. ha jó, jutalmazod, ha nem bünteted. most attól, hogy rákoppintasz az orrára, nem lesz baja. itt sokan a "testi" fenyités hallatán, rögötn arra asszociálnak, hogy össze-vissza vered, rugdosod. Én is vertem már meg az enyém. és érdekes módon rögtön megtanulta, ha hivom, akkor bejön. 1 éves koráig tökéletesen mûködött, aztán ugy gondolta, hogy õ majd ezt jobban tudja.
A kérdező hozzászólása: Óh a póráz két végén a kedvenc sorozatom egyébként. 90%-ban elég ha csak nemet mondok neki. Az "ütés" meg inkább csak egy suhintás, fájdalmat nem okozok neki. Harapni azért harap, mert kölyök, és nagy benne a rágó reflex. Engedelmességi tréninget még túl hamar lenne neki oktatni, még nem tud hosszan figyelni. Még most játszunk vele, labdázunk, rongyot húzunk stb. Meg lassan megtanuljuk a gyere ide, meg az ül parancsot. Pozitív megerõsítéssel szeretnék én is oktatni, de a nagyon szélsõséges viselkedést már kicsi korban sem tûröm el tõle, felnõtt korban már késõ siránkozni...
Figyelj, ha csak jutalmaz valaki, elõbb utóbb ugy jár, hogy kiadja az utasitást, és ha a kutya esetleg valami érdekesebbet lát, akkor pont leszarja, hogy mit kértek tõle, megy oda, ami érdekli. Én ugy gondolom, hogy maximálisan jól neveled a kutyát. kiskutya, és kiskutya között is óriási a különbség. vannak olyan vehemens kiskutyák, akik szó szerint csontig tudnak harapni. Ha az orrára koppintasz, vagy megrázod a grabancát, semmi baja nem lesz az égvilágon, és tudni fogja miért kapja. jobb ezeket a bepróbálkozásait kölyökkorban elfolytani, mert lésõbb nagyon sulyos problémák és sérülések lehetnek.

Kinek van igaza? Nekem vagy neki?

Rögtön bele a lecsóba.A gondom az hogy a barátn?mmel mindennap találkozok és hétvégenként együtt alszuk 1 év két hónapja járunk. és ? mindíg fáradt mert reggel 5 kor kell kelni-e hogy beéjrne a suliba mivle ritkán jár oda busz. és hogy hétvégén ? pihenni is akar. szóval én megértem hogy pihenni is akar de én meg nem aludni járok oda hanem hogy este filmezzünk beszélgessünk vagy ellegyünk kettesben:P. az estét igy szeretme tölteni amikor már mind2 en hulla fáradtak vaguynk akkor alszunk ? odabujjik hozzám és alszunk. szóval a kérdésem hogy ti szerintetek igazam van hogy nem aludni járok oda ?: )

Legjobb válasz: Nem csak aludni, így helyes. Ha nem tudod felizgatni heti 1-szer 2-szer sem, akkor szerinted mennyire tart vonzónak és meddig fog ez mûködni? .D

Nem csak aludni, így helyes. Ha nem tudod felizgatni heti 1-szer 2-szer sem, akkor szerinted mennyire tart vonzónak és meddig fog ez mûködni? .D
Ember!!! 1-ig van fenn és 5-kor kel??? És pénteken már 11-kor aludni akar???? Zavard el a francba!! Aki sokat alszik, az keveset él!!! :-))))))
A kérdező hozzászólása: délután nem tud aludni.: (
Persze, neked is igazad van, de azt is értsd meg, hogy ha valaki állandóan ötkor kel és emellett még miután haza megy tanulnia is kell, akkor bizony hétvégére hulla fáradt lesz. Ezt nem direkt csinálja, gondolom õ is inkább veled akar lenni, de hát ha az ember rettenetesen fáradt, akkor bárhogy is próbálkozik, úgyis elalszik.
Szerintem ha ott alszol, akkor tényleg együtt kéne lennetek, de vedd figyelembe, hogy hulla, idegei is ki lesznek készítve, ha nem hagyod aludni. Én sem alszom sokat hétköznap, aztán pénteken puff ágy, másnap csak 2-3 körül kelek. Rossz esetben 4. Szerintem ezt máshogy kéne megoldanotok. Pl mi lenne, ha délután aludna, aztán felkel, te átmész, és akkor filmezhettek. Vagy mondjuk filmeztek, alszotok, másnap meg délután alszik egy nagyot.
szerintem csináljátok úgy hogy szombaton vagy pénteken mész hozzá és akkor nem kell másnap 5-kor kelnie ;)
A kérdező hozzászólása: felizgatni látom ezt ne mirtam le heti 5-6 sex van csak este 1 után szeretne aludni én szeretek fent lenni 4 ig vele : ) pénteken meg 11 ig szeret fent lenni||ja és ki tudom elégíteni
Valóban nem csak aludni jársz oda, hanem azért, hogy elcsábítsd, hogy udvarolj.Hogy elfelejtse a karjaidban, hogy fáradt. Van min dolgoznod!!
Szerintem neked van igazad, tök uncsi lehet így a kapcsolatotok. Kellene bele vinni valami színt, mert elõbb utóbb megunod és lelépsz. A párodnak erõt kellene vennie egy picit magán kettõtökért.
"A gondom az hogy a barátnõmmel mindennap találkozok." Valóban ez a gondod. Ne találkozzatok minden nap.

Ha lefenykepezek valakit, akkor kinek van tobb joga a kephez, neki vagy nekem?

Csak ugy siman letorulheti, mert o van rajta?

Legjobb válasz: hát ha nem engedte meg h lekapd, akkor örülj h csak simán letörölte és nem adott mellé még egy pofont is.

hát ha nem engedte meg h lekapd, akkor örülj h csak simán letörölte és nem adott mellé még egy pofont is.
Aki a képen rajta van.
A kérdező hozzászólása: s ha lefestek valakit, csak ugy a kepzeletembol, akkor azt is szettepheti? vagy ha irok rola...
A kérdező hozzászólása: s akkor a profiknal h mukodik? ha csinalnak valahol egy profi fotot s valaki szol h o is rajta van, akkor o megsemmisitheti a kepet?
hát mivel sérti a személyiségi jogait, ezért igen...
Nem a személyiségi jogait sérti hanem a "Képmáshoz való jogot" a személyhez fûzõdõ jogok megsértését jelenti a más képmásával kapcsolatos bármiféle visszaélés. Jogsértés tehát nemcsak engedély nélküli nyilvánosságra hozatal útján valósulhat meg. Visszaélés lehet az is, ha például valaki az érintett engedélye nélkül, illetéktelenül, például rejtett kamerával készít felvételt. De visszaélésnek minõsül az engedéllyel készült felvétel rendeltetésétõl eltérõ célú felhasználása, vagy adott esetben a nyilvánosságra hozatal módja is, amennyiben például az ábrázolt személy azáltal nevetségessé válik. Általában szerzõdést írtunk alá vele amin lemond a jogairól bizonyos összeg fejében. Egy fotós
Sok esetben, amikor az ember egy fényképet készít, óhatatlanul más személyek is rajta lesznek. Ezeknek a képeknek az elkészítése jogsértõ? Ha egy épületet, vagy mûemléket le akarok fényképezni, akkor ki kell elõtte üríttetnem a környéket?
Természetesen nem kell kiûrittetned a környéket, de ha valaki felismerhetõ a képen, azzal jó ha közlöd hogy kép készült, ugyanis gondolj bele abba, hogy sétálsz kézenfogva a csajoddal/pasiddal, felkerülsz egy képre, és otthon a férjed/feleséged meglátja a neten. Nyilván perelnél ha emiatt válnátok el. Ez egy szélsõséges példa, de sok más okból nem szeretnek szerepelni emberek képeken.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!