Találatok a következő kifejezésre: Kinek van nekem vagy (337 db)

Csak akkor lehet egy másik napszaki étkezést kezdeni, ha már egy ki van váltva? Vagy mondjuk, ha a tízórai már ki van váltva, csak akkor kezdhetek neki kora du. Adni főzeléket? Vagy mást kóstoltatni?

Legjobb válasz: Nem kell kiváltani ahhoz étkezést, hogy a következõ napszaki étkezésre is adj neki fõzit. A legjobb szerintem ha tízóraira adod az új ízeket, ekkor kóstoltatod, hogy ha valami baja van tõle, akkor az napközben, és ne éjjel jöjjön ki rajta (pl hasfájás) délután uzsira pedig a már megismert ízekbõl adhatsz neki enni. Egy nap csak 1 új ízt vezess be, és azt 4-5 napig add neki, utána kóstoltass vele új ízt.

Nem kell kiváltani ahhoz étkezést, hogy a következõ napszaki étkezésre is adj neki fõzit. A legjobb szerintem ha tízóraira adod az új ízeket, ekkor kóstoltatod, hogy ha valami baja van tõle, akkor az napközben, és ne éjjel jöjjön ki rajta (pl hasfájás) délután uzsira pedig a már megismert ízekbõl adhatsz neki enni. Egy nap csak 1 új ízt vezess be, és azt 4-5 napig add neki, utána kóstoltass vele új ízt.
mást kóstoltatni? ne hülyéskedj már :) minden nap kell kóstoltatni, 3-4 naponta új ízt, viszont egynap csak egyszer! ha kiváltod az ebédet, akkor ugyanúgy 10órai eltt fogsz kóstoltatni! azt ajánlják, hogy egy étkezés kiváltása kb. 2 hét legyen és ezután kezdjed csak el a következõ étkezést kiváltani mert így fokozatos. de ha mondjuk anyatejes a babád és nem akarod kiváltani csak pótolni a 10órait akkor 2-4 hét után kezd el az ebédet

Hogyan derült ki, hogy neked vagy ismerősödnek sclerosis multiplexe van?

22 éves lány vagyok, kb 2 hete kétoldali, szimmetrikus ujjzsibbadás és érzéskiesés miatt vizsgálnak. A nyaki gerinc MR-en a legfels? nyakcsigolyám magasságában van egy T2 hyperintense terület, ami akár demyelinizáció is lehet, egyértelm? aktivitást nem mutat, kontrasztanyagot nem halmoz.

Legjobb válasz: akkor csináltasd meg! mert így tényleg csak beképzelsz magadnak egy csomó mindent. Jó, hogy van egy párod,aki ki tart melletted. nekem ez az egyik legfájóbb pontom, hogy 26 évesen gyak lemondhatok a családról, gyerekrõl...mert ad1 nyilván minden pasit ez elrémiszt, joggal, ad2 én se vállanék már gyerket,mert ugye ki és mibõl neveli fel? bruttó 27 ezer rokkantsági ellátásból nehezen menne:) és nem a tolókocsi a legrosszabb, nyilván rossz,de azzal még lehet élni...de ha már a kezed sem mozog hozzá...stb stb,akkor az már kínosabb, dehát erre találták ki az eutanázia turizmust:) komolyra fordítva, ha telik rá,akkor jelentkezz is be koponya MR-re és eldõl, hogy van-e alapja a félelmednek.

akkor csináltasd meg! mert így tényleg csak beképzelsz magadnak egy csomó mindent. Jó, hogy van egy párod, aki ki tart melletted. nekem ez az egyik legfájóbb pontom, hogy 26 évesen gyak lemondhatok a családról, gyerekrõl...mert ad1 nyilván minden pasit ez elrémiszt, joggal, ad2 én se vállanék már gyerket, mert ugye ki és mibõl neveli fel? bruttó 27 ezer rokkantsági ellátásból nehezen menne:) és nem a tolókocsi a legrosszabb, nyilván rossz, de azzal még lehet élni...de ha már a kezed sem mozog hozzá...stb stb, akkor az már kínosabb, dehát erre találták ki az eutanázia turizmust:) komolyra fordítva, ha telik rá, akkor jelentkezz is be koponya MR-re és eldõl, hogy van-e alapja a félelmednek.
ja, nem elkeseríteni akarlak, de erre nem hiszem, hogy kapnál kezelést...meg vannak annak a szigorú kritériumai ám. én se kapok...pedig ott állok egy súlyosabb shubbal, egy egyértelmû, sok gocú (több aktivitást) mutató MR-el, de ez még nem elég...2 éven belül 2 shub...addig nem tárgyalnak az emberrel....ugynais van kb 5-10% akik olyan mázlisták, hogy soha többet nem lesz semmi bajuk, vagy nagyon enyhe tünetekkel élnek még 80 évet...ezért állambácsi nem adja csak úgy a gyógyszert, mert nagyon drága.
nekem soha semmi bajom nem volt, de tényleg, aztán egy hét alatt fél lábra kis híjján lebénultam...az MR meg egyértelmú volt....más már nem is kellett a diagnózisohoz. hát, hogy szimmetrikusan zsibbadjon valamleyik végtagod, azért szerintem SM-ben nem túl gyakori és a leleteid is eddig kb negatívak...jó esélyed van arra, hogy ez nem SM. De mit tanulsz, hogy SM esetén abba kéne hagyni?:o
bocs: híjján=híján
A kérdező hozzászólása: Orvosis vagyok, harmadéves leszek. Zsibbadó kézzel nem nyúlok beteghez és csak a sebészet érdekel. Hogyan élsz együtt a betegséggel? Mióta?
meg hát ugye az ember kénytelen együtt élni a korlátaival, ami nekem van az minimális: rosszul tûröm a meleget és fáradékonyabb vagyok. Meg hát még régen minden további nélkül felmentem bármelyik hegyre, most mérlgelegelek mi fér bele a rossz lábamnak...ennyi. Meg mivel nem tetoválja senki a homlokára, hogy SM, ezért az emberek nem is tudják kezelni. nem túl jó érzés amikor az mebert lustának tartják, mert hamarabb elfárad, amikor ugyan elmondod, hogy nem akrsz lépcsõs, több emeletes házat, és 25x is olyat mutat az ingatlanos, hisz hát fiatal vagy fel tudsz menni....ilyenkor tényleg elgondolkodom, hogy rakok egy táblát a nyakamba:)
A kérdező hozzászólása: Irigylésre méltó a hozzáállásod, én nem is tudom, hogy mit tennék, ha beigazolódna a betegség. Elég aktív, mozgalmas ember vagyok, nekem ezt feladni... Valóban nem SM-re gondolt az orvosom a szimmetria miatt, de pont a középvonalban van az elváltozás a lelet szerint, így bõven belefér ez is. Az orvosom nem mond semmit arról, hogy ez mi lehet, csak hogy vizsgáljuk. Egyébként miután kiderült, hogy mi okozza a bénulást és kezelték mennyi idõ múlva tudtad újra használni a lábad? Illetve a shubok közötti idõszakban egyébként a shub alatti tünetek(zsibbadás, szédülés) teljesen elmúlnak? A VEP vizsgálatig úgyis ideges maradok, mert benne van a pakliban az SM, még ha magyarázom is magamnak, hogy nem az. A koponya MR-nek jobban örültem volna, de azt mondta azt nem tartja szükségesnek.
A kérdező hozzászólása: Nekem is a családom van kiakadva, a nagynéném naponta hív fel bõgve, pedig még nem is biztos. Mindig azt mondom neki, hogy olvastam egy 2010es cikket, ami szerint 15 éven belül gyógyítható, sõt, visszafordítható a betegség, azt meg csak megérem, mindezt röhögve. Sokat jelent, hogy a párom fejében meg sem fordult, hogy másképp állna hozzám még akkor sem ha igazolódik a diagnózis. Már gondolkodtam egy MR-en, ki is tudnám fizetni, engem megnyugtatna, hiszen az biztos lenne. Ha meg SM, akkor kaphatnék kezelést(én, a nagy tûfóbiás). Nehéz zsibbadó, fájó ujjakkal csinálni a mindennapi dolgokat. Ráadásul fél napokon át csak errõl olvasok a neten, beképzelek egy rakás tünetet és ha tolókocsis embert látok jóformán bõgnék, hogy oda jutok én is. Megkérdezhetem hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Igazán sajnálom. Ám sok helyen olvastam, hogy már senkit sem intenek a szüléstõl SM alatt sem. Sokan pedig 20-30 évig élnek teljes életet évi egy shub mellett, ez alatt fel lehet nevelni egy gyereket. De megértem milyen nehéz így párt találni és a jövõt tervezni. Köszönöm, hogy megosztottad velem ezeket, igazán sokat segített.

Ki mesélne nekem történetet? Olyan családi problémára lennék kíváncsi, amikben óvodáskorú, vagy iskoláskorú kisgyerek is érintve van.

Például munkanélküliség, bántalmazás, molesztálás. Saját történet is lehet, vagy ismerős története. Dolgozatot írok családgondozás tantárgyból, és eseteket keresek. Név nélkül! Csak egy város, vagy egy közeli nagyváros nevét kellene ideírni... vagy megye nevet. Ezen kívül, hogy esetleg segített-e valaki, pl. szociális munkás, gyermekjóléti szolgálat, tanító néni, óvó néni... Előre is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Budapest. Anyám egy önzõ önelégült egoista majom. Én 18 éves vagyok, tesóm 28. Tesóm 18 éves kora óta ki-be jár a a börtönben, és a legtöbb egyszerre kint töltött idõ fél év volt... Kiskoromban sosem bántott, bár 1x 2x anyámnak nekiment. Állandóan adta el itthonról a cuccokat, az összes ékszeremet amit kaptam eladta, a számítógépemet, mindent, amit mozgatni lehetett a lakásból. Majd mire kezdtem felnõni, kinyílt a szám, ez nem tetszett neki, fitogatatni akarta az erejét. Egyszer bele is verte a fejemet az ajtóba úgy hogy utána a mentõ vitt el, felsõfokú agyrázkódással. Majd amikor megint kijött a börtönbõl újra nálunk csövezett, és anyámék rámparancsoltak, hogy semmilyen körülmények között ne adjam neki oda a vezetékes telefont, mert 50ezer ft-os számlákat csinált legutóbb is. Bejött a szobámba és követeltem hogy adjam oda neki a telefont, mondtam, hogy nem adom oda, mert nem érdemled meg, erre fogta és leköpött én meg marha ideges lettem, és utána ordítottam, hogy egy undorító féreg vagy. Erre õ is dühös lett, és betörte az ajtómat, és nekivágott az ablaknak ami ki is tört. Utána valószínûleg elájultam mert a korházban ébredtem, a jobb karom amivel nekiestem az ablaknak teljesen szétvolt vagdosva. Nem tudtam szólni senkinek, mert anyám úgy is a tesóm mellett állt volna ki, én pedig nem akartam intézetbe kerülni.

Budapest. Anyám egy önzõ önelégült egoista majom. Én 18 éves vagyok, tesóm 28. Tesóm 18 éves kora óta ki-be jár a a börtönben, és a legtöbb egyszerre kint töltött idõ fél év volt... Kiskoromban sosem bántott, bár 1x 2x anyámnak nekiment. Állandóan adta el itthonról a cuccokat, az összes ékszeremet amit kaptam eladta, a számítógépemet, mindent, amit mozgatni lehetett a lakásból. Majd mire kezdtem felnõni, kinyílt a szám, ez nem tetszett neki, fitogatatni akarta az erejét. Egyszer bele is verte a fejemet az ajtóba úgy hogy utána a mentõ vitt el, felsõfokú agyrázkódással. Majd amikor megint kijött a börtönbõl újra nálunk csövezett, és anyámék rámparancsoltak, hogy semmilyen körülmények között ne adjam neki oda a vezetékes telefont, mert 50ezer ft-os számlákat csinált legutóbb is. Bejött a szobámba és követeltem hogy adjam oda neki a telefont, mondtam, hogy nem adom oda, mert nem érdemled meg, erre fogta és leköpött én meg marha ideges lettem, és utána ordítottam, hogy egy undorító féreg vagy. Erre õ is dühös lett, és betörte az ajtómat, és nekivágott az ablaknak ami ki is tört. Utána valószínûleg elájultam mert a korházban ébredtem, a jobb karom amivel nekiestem az ablaknak teljesen szétvolt vagdosva. Nem tudtam szólni senkinek, mert anyám úgy is a tesóm mellett állt volna ki, én pedig nem akartam intézetbe kerülni.
Jézusom!
Nézz körül a gyerekkönnyek-en!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtátok, szörnyû volt olvasni õket, és az a legszörnyûbb, hogy ha jól vettem ki a szavaitokból, valamelyikõtök még mindig ilyen családban él... nektek ez még a jelen, és csak annyit akarok írni, ha esetleg olvassátok, hogy valaha én is ilyen családban nõttem fel, és azt hittem, nem lehet jobb az életem, de mindig van remény, és továbblépési lehetõség!!!!

Mi van a myvipel? Miért irja azt ki, hogy törölt, vagy nem létező felhasználó? Valakinek rendesen megy az adatlapja, de nekem ki sem jön. Azt irja ki, hogy változtassam meg a lakhelyemet és a tartózkodási helyemet.

Megváltoztattam és el is mentettem. Persze ezután ugyan ugy maradt, nem jön ki az adatlapom. Miért van ez???

Legjobb válasz: Megint én vagyok : Nah, kínomban ezt küldtem el nekik....kajak felbaszta az agyamat.Tesómnak mûködik, nekem nem...mi a a f...szomat csináltak a myvippel... ? Rohadna meg az egész szerkesztõség....annyi eszük sincs hogy selejtezzenek hamis felhasználókat vagy olyanokat akik nem léptek be régóta,és nem is fognak nagy valószínûséggel....körülbelül több ezer emberrel kevesebb lenne , de lehet hogy fél millióval--, ...túlterhelt lett a myvip, nem ér egy forintot sem.....

Megint én vagyok : Nah, kínomban ezt küldtem el nekik....kajak felbaszta az agyamat.Tesómnak mûködik, nekem nem...mi a a f...szomat csináltak a myvippel... ? Rohadna meg az egész szerkesztõség....annyi eszük sincs hogy selejtezzenek hamis felhasználókat vagy olyanokat akik nem léptek be régóta, és nem is fognak nagy valószínûséggel....körülbelül több ezer emberrel kevesebb lenne , de lehet hogy fél millióval--, ...túlterhelt lett a myvip, nem ér egy forintot sem.....
micsoda problémák..

Nekem a lábamon a sarkam és egy kicsit fejjebb sárga és ki van száradva! Ez mi lehet? Mit kenjek rá? Vagy ez komolyabb mint gonolom? (alapvetően is száraz mőrű vagyok)

Legjobb válasz: Ez nem lesz komoly. Egyszerûen szerintem csak ki van száradva. Lábpuhító, sarokpuhító hidratálókkal be lehet kenni nappalra és akár éjszakára is. Az Avon-ban nagyon jó ilyen termékek van, elfogadható áron. Nekem is száraz a sarkam, nem vastag rajta a bõr, de ércesedik. Be lehet szerezni a DM-ben egy szuper sarokreszelõt is. Kb. 350 Ft, Fehér nyele van és és két oldalán nagyon finom smirglipapír-féleség van ragasztva. A hajgumik, csipeszcsatok polc környékén van. Fürdés után amikor jól kiázik a lábad, ezzel finom át tudod dörzsölni. Leradírozza a felesleges hámréteget, utána meg bekened hidratálóval. (Persze ez csak akkor jó, ha nem vastag rajta a bõrkeményedés)

Ez nem lesz komoly. Egyszerûen szerintem csak ki van száradva. Lábpuhító, sarokpuhító hidratálókkal be lehet kenni nappalra és akár éjszakára is. Az Avon-ban nagyon jó ilyen termékek van, elfogadható áron. Nekem is száraz a sarkam, nem vastag rajta a bõr, de ércesedik. Be lehet szerezni a DM-ben egy szuper sarokreszelõt is. Kb. 350 Ft, Fehér nyele van és és két oldalán nagyon finom smirglipapír-féleség van ragasztva. A hajgumik, csipeszcsatok polc környékén van. Fürdés után amikor jól kiázik a lábad, ezzel finom át tudod dörzsölni. Leradírozza a felesleges hámréteget, utána meg bekened hidratálóval. (Persze ez csak akkor jó, ha nem vastag rajta a bõrkeményedés)
A kérdező hozzászólása: Köszi..és nem vastag abõrkeményedés..még csak 16 vagyok! De miért sárga? Ez zavar jobban, mintha valami kínai lennék..! :D
Azt nem tudom miért sárga, és mennyire sárga. Esetleg nem cipõ, csizma talpa fogta be, nylon harisnyán keresztül?
Azért sárga a színe, mert elhalt bõrrétegrõl van szó, aminek sem vérellátása, sem semmilyen kpacsolata nincs már a szervezeteddel, kolonc a szép, puha bõröd nyakán:) Mindenkinek ilyen. Ne járj sokat mezítláb, használd a bõrpuhítót ás a sarokreszelõt és megint szép lesz.

Kinek van igaza, nekem vagy neki? Normális ez?

Hát van vmi ami zavar engem egy "kicsit"...,h a barátom,oan vmkor h megyünk az utcán és nézegeti a pocér képeket az újságosnál, és én ezen besért?döm,jogos??? És h amikor néztünk filmet akko becsuktam csak ugy a szemét, és ? direkt vissza teekrt arra a részre amikor a csaj pocér volt, ez normális????? és én utána meg leszartam magyarán, me nekem ez nem eset jól:S:(És még ? mondta h gyerekes vagyok ez miatt meg minden,kinek van igaza?????

Legjobb válasz: Elvileg normális - de, ha külön utána megy, visszatekeri a filmet, stb. - az már nem. Egyrészt mondd meg neki, hogy mérsékelje magát (ne hajszolja ezeket, csak módjával nézze) - másrészt próbálj meg változatosabb lenni. Izgalmasabb ruha (vagy hagyd ki a bugyit néha), kicsit másféle viselkedés... de ne erõltesd, csak természetesen! Van már itt egy csomó leírás, miket lehet újítani.

Elvileg normális - de, ha külön utána megy, visszatekeri a filmet, stb. - az már nem. Egyrészt mondd meg neki, hogy mérsékelje magát (ne hajszolja ezeket, csak módjával nézze) - másrészt próbálj meg változatosabb lenni. Izgalmasabb ruha (vagy hagyd ki a bugyit néha), kicsit másféle viselkedés... de ne erõltesd, csak természetesen! Van már itt egy csomó leírás, miket lehet újítani.
Szerintem ez egyszerûen annyit jelent, hogy férfi. Nekünk férfiaknak az agy ugyanazon részeit aktiválja szép nõk nézegetése, mint a kokain, vagy a pénz. Azzal, hogy letakarod a szemét, meg elrángatod, azzal direkt arra hergeled, hogy csakazértis nézze. Szóval szerintem túlreagálod egy kicsit, ha nem csinálod ezt, õ is meg fogja unni egy idõ után. -G-
Azert csinalja, mert ferfibol van. Te meg ne legyel ennyire hisztis. Te vagy neki a legszebb es ez teny. Lehet ha te is megjegyezned erre, vagy arra, hogy jol nez ki, jot tenne a kapcsolatotoknak. Azonban sajnos tudomasul kellene venned, hogy a ferfi mint olyan egy vadasz. A szeme folyton a noket pasztazza es ez ertheto, hiszen a szaporadsra programozta a termeszet. Az irasodbol az tunik ki - es ezert ne haragudj meg - hogy meg nagyon fiatal vagy. Valoszinu szex helyett inkabb agyilag kellene megerned, hogy ne ez legyen a legnagyobb problemad. Maskulonben mint no ajanlom neked, hogy megcsak veletlenul se valj a "megfeleles" rabjava! Azt vedd fel, ami neked tetszik. Ugy hord a hajad, ahogy neked kenyelmes. SOHA ne add fel sajat magad egy ferfiert sem!!!! Mert abban a pillanatban elvesztetted a pasit aki beled szeretett nem pedig abba ami lettel az o kedveert. Tudom, ez egy kicsit kitekert, de tapasztalatbol beszelek. So Darling, good luck!
Mi meg hülye kérdéseket nem kérünk! Köszönjük! :(
A kérdező hozzászólása: pucér képeket bocsi...:D
Szerintem a barátod egyszerûen férfi, és bunkó. Én barátom érdekes módon nem nézeget más nõket... És ne mondjátok h honnan tudom!Elég jól ismerem.Ez olyan dolog mikor van egy párkapcsolat és a férfi mégis magához nyúl, szerintem ez sem túl szép!
Szerintem a barátod nem csak férfi, hanem bunkó és tapintatlan. És ha te nézegetnél pucér férfiakat akkor õ mit szólna?Tartaná a gyertyát?
Szerintem a barátod nem csak férfi, hanem bunkó és tapintatlan. És ha te nézegetnél pucér férfiakat akkor õ mit szólna?
Szerintem a barátod nem csak férfi, hanem bunkó és tapintatlan. És ha te nézegetnél pucér férfiakat akkor õ mit szólna?Tartaná a gyertyát?
A kérdező hozzászólása: Mi ez másolás beillesztés?:D Am meg nem vagyok hisztis!Õ is tudja, és naon öszinték vagyunk egymáshoz!De akkor is ha vkinek van vkije ne nézzen már mást, akko is ha csak plakáton van!De már leszarom, csináljon azt amit akar...!De nagyon jól meg vagyunk és nem tudunk egymás nélkül élni!
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon jól ismerem a párom! Am sem vagyunk azé olyan fiatalok, én 16 õ 19!
Az én párom szinte minden este megnézi az egyik honlapon az új szexképeket.És? Nem szoktam nagy problémát csinálni belõle, van mikor együtt nézzük õket...Nem kéne ennek ekkora feneket keríteni szerintem.
nehéz lehet melletted ha ilyen hisztis vagy
Persze férfi. Legközelebb próbáld meg, ha nagyon visszatekergeti a filmet és otthon vagytok; kezdeményezz, vetkõzz le neki, állj a TV elé. Tagadd meg tõle, hogy lássa, mond meg neki, hogy ti igenis együtt vagytok, téged nézegessen, ne mást! :)
Lehet Õ is utál egy csomó dolgot, mégsem csinál belõle hisztit, Te se tedd. Én is nézek pornót, mégis boldog párkapcsolatban élek. Egy jó kapcsolat nem ott kezdõdik, hogy a másik megválik a hibáitól, hanem ott, hogy Te elfogadod. Mert bizony a haj reggel bármit is csinálsz, kócos lesz, a szád meg büdös. Sõt senki sem fog rózsa illatút pukizni...
Hello nekem van 1 ilyen ismerõsöm nagyon jól élnek eljegyezték egymást és a csávó megnézi a mesztelen nõket meg amit csak lehet ... de ott a másik oldal a csaj a barátnõje meg a férfiakat nézegeti ugyhogy szerintem te is vedd fél válrol az egészet ahogy látom õk nagyon boldogan élnek már 2 éve és ne vedd ezt annyira komolyan...
Akkó is neki van igaza. Egy férfi se fogadott vakságot! Ameddig naon szeret, addig hagy nézegesse már a pucér csajokat. Ezt nem tilthatod meg neki, nem jogos!
A kérdező hozzászólása: tudja jól, h utálom ezt, akko meg minke csinja??? de akko is itt vagyok én neki meg minden...
A kérdező hozzászólása: Most is a kedvéért újítottam, h elegánsabb rucik meg minden, nekem is bejön, meg minden! bugyit csak akko ha oan napokban vok, de azt is szereti. változatos vok, de ez a dolog zavar, meg beszéltük, de csinálja tovább...:S
A kérdező hozzászólása: meg van minden, szex, szerelem, de nem értem ebben õt?:Sés még utána õ durcizot h én megsértõdtem...:Snormális?
Hát lehet, hogy valami hiányzik neki a kapcsolatotokból: szex vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: oké

13 éves csaj vagyok, de a koromnál jóval érettebb vagyok ( 16-nak nézek ki ) Van egy fiatal tanárunk Õ 24 és nekem nagyon bejön és szerintem én is neki! (99%) Mit tegyek? Kérlek azt ne mondjátok, hogy felejtsem el, mert túl fiatal vagyok .

Legjobb válasz: Attól mert 16 nak nézel ki attól még csak 13 vagy és nem vagy érett ! Várj 3 évet "mert túl fiatal vagy" ! Ha érett lennél akkor tudnád a kérdésre a választ .

Attól mert 16 nak nézel ki attól még csak 13 vagy és nem vagy érett ! Várj 3 évet "mert túl fiatal vagy" ! Ha érett lennél akkor tudnád a kérdésre a választ .
Uristen! A 13 évesek itt tartanak? Kezdegetnek a fiatal tanárral? Én csak pislogok nagyokat, pedig nem vagyok öreg az én 25 évemmel. Szerintem inkább a tanulásra koncentrálj! Hát ez kész...
Akkor menj oda hozzá, villants cicit, hátha megdug a szertárban.
1. ott a pont. Mégis milyen választ vársz, ha megdug akkor meheta dutyiba és ezt õ is tudja, az nem számit, hogy 16 nak tûnsz.Nem kell elfelejteni, várni kell 2 évet utána már azt csináltok egy mással amit akartok.
Ha börtönbe akarod juttatni dugasd meg magad, de ha egy kis esze van le se [email protected]!
Még csak 12 vagy, látom. Szerintem tanulj inkább. Senkit se érdekel h milyen hû de érett vagy testileg, agyilag gyerek vagy. Felejtsd el a pasikat még jó pár évre.
Hát igen . A másik meg hogy én a 24 évemmel (mint a tanár) fix hogy kerülném messzirõl az összes diákot-lányt . Basszus ti még rohadtul csak kisgyerekek vagytok , még nem is gyerekek . Majd gyerek leszel 2-3 év mulva , és még 3-4 év és akkor leszel felnõtt (talán) . Az meg hogy testileg már kezdesz érni az teljesen más téma . Azt majd a discóban ki tudod használni , ha hazudsz a pasinak és megdugatod magad 13 évesen ...
honnan tudod h a fazonnak nincs csaja vagy barátnõje?: D meg te most komolyan gondolod h egy ilyen fiatal faszi, aki elõtt egy csomó láb terpeszre nyílik, majd egy 13 éves kis csaj iránt fog érdeklõdni ?
Igazán sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de én csakis a te érdekedben mondom. A férfi már felnõtt, a tanárod, és mekkora fájdalmat okozna neked azzal, ha csak kihasználna? Gondolj bele, hány nõ kerül majd még az életébe, te pedig még kamasz vagy. Szerintem, jóakaratú véleményemmel, nézz szét az osztályban, hátha találsz valakit, egy korodbeli srácot, akivel elfeledhetnéd a tanárodat. De ez a te életed, a te döntéseid, és nem ítélem el a választásod. Ki vagyok én ahhoz?!

Mi van ha nem folyik ki a hüvelykúp? Vagy nem muszáj neki?

Legjobb válasz: Miért lenne muszáj? Ha jó mélyre fel tudod rakni este, akkor lehet, hogy semmi nem folyik ki. Az a jobb, mert így a hatóanyag benned marad, felszívódik. Nekem volt, hogy semmi nem jött ki utána, de a legtöbbször sajna nem tudtam elég mélyre helyezni, és volt, hogy a fele db visszajött másnap... Örülj neki, hogy neked nem.... 40 hetes km

Miért lenne muszáj? Ha jó mélyre fel tudod rakni este, akkor lehet, hogy semmi nem folyik ki. Az a jobb, mert így a hatóanyag benned marad, felszívódik. Nekem volt, hogy semmi nem jött ki utána, de a legtöbbször sajna nem tudtam elég mélyre helyezni, és volt, hogy a fele db visszajött másnap... Örülj neki, hogy neked nem.... 40 hetes km
persze nem kötelezõ kijönni...ahogy az elõttem válaszoló mondta hogyha mélyre fel tudod tenni nem sok fog kifolyni.mondjuk amikor én használtam azt vettem észre hogy az elején nem folydogált de amikor már nem volt annyira szükségem rá utolsó héten majdnem az egész kifolyt.

Ha nincs penzem, miert nincs nom? Ebbol annyira elegem van. Hoaba mondjatok itt h nem a penz a lenyeg. Akk miert elunk olyan vilagot ahol ez szamit? H kinek milyen helyes pasija van? Hogy mit vesz nekem vagy neki? gusztustalanok az emberek.

Legjobb válasz: Ki mondta,hogy nem számít a pénz? Csak az a helyzet,hogy önmagában édes kevés.Nem árt,ha magas,jóképû,izmos,romantikus,erõs,határozott,szórakoztató,h umoros,talpraesett,érzéki,szenvedélyes,intelligens,diplomás,m ûvelt vagy.

Ki mondta, hogy nem számít a pénz? Csak az a helyzet, hogy önmagában édes kevés.Nem árt, ha magas, jóképû, izmos, romantikus, erõs, határozott, szórakoztató, humoros, talpraesett, érzéki, szenvedélyes, intelligens, diplomás, mûvelt vagy.
#12 Ne vedd magadra, amit írok! Azt értem ezen az "olyan is" kiszóláson, mint mikor egy csomó terméket leárazva kiárusítanak, az ember megveszi, örül neki. Jaj de olcsó volt, de klassz! Aztán mikor otthon kibontja, kiderül, hogy egy vacak bóvli, ha bedugja a konnektorba, zárlatot csinál, szóval igaz, hogy olcsón vette, de már dobhatja is a szemétbe! És még vissza sem viheti, mert a leértékelt árukra nem vonatkozik a 72 órás garancia sem!
"Én is úgy vettem észre, hogy ma már a lányoknak a belsõ értékek nem számítanak. A hûség, becsület ma már nem érték. Csak a pénz. És a szerényebb jövedelmû srácoknak esélyük sincs párt találni. Vagy ha találnak, akkor az olyan is!" Na akkor én például milyen is vagyok? Hadd tudjam már meg, milyen az az "olyan is".
Azért ennyi ostoba közhelyet is ritkán olvasni egy rakáson :D
"Azért mert mindenki pénzbõl él." Ez igaz, viszont a nõket a pénz látszata, a rongyrázás és az aktuális anyagi helyzet érdekli, nem pedig az egyénben rejlõ potenciálok. Nekem olyan végzettségem lesz, mely a világon mindenhol, ezt a Magyarország nevû putrit leszámítva, a legjobban keresõ állások közé tartozik. Érdekelte ez valaha valamelyik nõt? Nem. Egyetemista. Kész. Tök mindegy, hogy mit tanulsz, az a lényeg hogy apuci anyuci, mennyi pénzt dug a zsebedbe, és hogy azt mennyire tudod szórni. 450 ezer van a bankszámlámon, de nem villogok vele, és nem költöm feleslegesen, mert a szüleim nem azért dolgoznak, hogy én szórjam a pénzt. A nõknek viszont ez számít, a látszat, az illúzió, az aktuális állapot, a jövõre nem gondol senki. Éljen a buli az orgia, a pénz ész nélküli szórása, a primitívség, a mûveletlenség, a bunkóság és agresszió! Ezt tudja csak a modern magyar nõ értékelni semmi mást.
Azért mert mindenki pénzbõl él. Pénzen veszel kaját, pénzen veszel házat, fizeted a számlákat, veszel repülõjegyet, minden pénzbe kerül. Sajnos manapság már nem úgy megy, hogy keresek egy barlangot, leölöm a medvét ami benne lakik, és elveszem tõle. Pénzt kell szerezni, hogy a barlangban lakhass.
"Nem árt, ha magas, jóképû, izmos, romantikus, erõs, határozott, szórakoztató, humoros, talpraesett, érzéki, szenvedélyes, intelligens, diplomás, mûvelt vagy." Ez csak részben igaz. A mûveltség hátrány a nõknél, a magas intelligencia szintén, ha egyébként értelmes reál diplomád van, akkor kockának titulálnak, a diploma helyett a gazdag a megfelelõ kifejezés, a romantikát nem tudják értékelni, sõt sokan ki nem állhatják, a szórakoztató pedig az esetek 99 százalékában primitív, és bunkó csipkelõdõ humort jelent.
A kérdező hozzászólása: hmm ez igaz utolso
1-es tök jó választ adott, ha jó nõre vágysz, akkor legyél versenyképes. Monj egy értelmes okot arra, hogy miért válasszon téged egy neked tetszõ, hozzád túl jó csaj, ha nálad versenyképesebb férfinak is kell, aki jobban megbecsüli.
Én is úgy vettem észre, hogy ma már a lányoknak a belsõ értékek nem számítanak. A hûség, becsület ma már nem érték. Csak a pénz. És a szerényebb jövedelmû srácoknak esélyük sincs párt találni. Vagy ha találnak, akkor az olyan is!
Ez olyan, mint a: - Jaaaj, annyira boldog lesz az a nõ, aki leélheti veled az életét! - Lehetnél akár Te is... - Jaaa, másra gondoltam, hagyjál már...
Úgy értették, hogy az a pénz nem számít nekik, ami neked van :)
A kérdező hozzászólása: itt gyk-n mondogatta sok lany h nekik nem szamit a penz.:D
Egy bombázó csaj sajnos nem a havi 200 nettóm mellett fog sanyarogni mellettem, hanem összeszed egy lóvés mandrót aki eltartja.

Van olyan program, amit hozzá lehet kapcsolni az IncrediMail-hez (vagy különálló) és jelez nekem, vagy az ismerősömnek (ha telepíti), hogy elolvastam/elolvasta a levelet, úgy, hogy nem küld külön levelet, csak jelzi a gépen, hogy ki és mikor?

Köszi a választ!

Legjobb válasz: Nekem Mozilla Thunderbirdem van, három Gmail-es postafiókot kezel (POP3-ra beállítva). A Tálca jobb sarkában jelzi, ha email érkezik, azt is, ki küldte és mi a tárgya.

Nekem Mozilla Thunderbirdem van, három Gmail-es postafiókot kezel (POP3-ra beállítva). A Tálca jobb sarkában jelzi, ha email érkezik, azt is, ki küldte és mi a tárgya.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!