Találatok a következő kifejezésre: Kinek van nekem (1295 db)

A férfiak mennyire szeretik azt, ha a nő alárendelt szerepet játszik, elsősorban szexuális téren? Mennyire izgatja őket, ha a nőt a szex közben megalázhatják, ki van nekik szolgáltatva? Ha úgymond a nők érezteti velük, hogy uralkodhat felettük?

Legjobb válasz: a férfiak általában szeretik betölteni az erõsebb, jobb... szerepet, de semmi értelmét nem látom a párom megalázásában, én szeretkezni szoktam nem szexelni, abban nincs értelme a kiszolgáltatottságnak. Alárendelt szerepet maximum fizikailag alkalmatok: õ alul van! :) én meg felül

a férfiak általában szeretik betölteni az erõsebb, jobb... szerepet, de semmi értelmét nem látom a párom megalázásában, én szeretkezni szoktam nem szexelni, abban nincs értelme a kiszolgáltatottságnak. Alárendelt szerepet maximum fizikailag alkalmatok: õ alul van! :) én meg felül
Én is szeretem, ha a pasi kimutatja a dominanciáját, mondjuk annyival, hogy a falhoz dönt. De alapvetõen egyenrangúak legyünk az ágyban is!
Én pl pont azt szeretem , ha a nõ dominál a férfi felett az ágyban és uralkodik felette.
Én is inkább fordítva szeretem :$ De csak a szexben :P
Én is-is :)
Én szeretek irányítani, és dominálni a nõ felett, de nem alázok meg senkit, van egy határ (ami változó minden nõnél), azt nem lépem át.
Lány voltam, ne haragudj.
El kell vonatkoztatni a való élettõl. Ez más :)

Lányok, ti mit szólnátok ahhoz, mikor egy ismerkedés végén kiderülne a másik félről, hogy nem is az a lakhelye, ami ki van neki írva társkeresőn?

mert ugye ez már alapból egy hazugság, főleg ha nem szól róla

Legjobb válasz: hát ha pl faluba lakik és beírta a 10-20 percnyire lévõ várost.. akkor szerintem nem gond.

hát ha pl faluba lakik és beírta a 10-20 percnyire lévõ várost.. akkor szerintem nem gond.
A kérdező hozzászólása: nem elõvigyázatosságról van szó, mert akkor nem adja meg az fb elérhetõségét, amin rajta van az élete! egyszerûen hazudik! de nekem sem mind1, hogy messzebb, vagy közelebb lakik. én kisebb településen élek, mégis azt jelölöm be!!! mert nem szégyellem, meg amúgy is kideríthetõ. és mondjuk pl. a személyes talin se mondja el, hanem 2-3 hét ismeretség után, akkor arra is azt írjátok, hogy elõvigyázatos volt vagy mi a fene???
nekem volt olyan h ugy irt rám egy pasi h nála csak az volt ki irva h Csongrád megye lakhelynek, de aztán kiderült h a megye másik végén lakik meg h "sûrán jár abba a városba ahol én élek".(Én Szegedi voltam, Õ meg Szentesi, és igen nekem Szentes messzi van) Sose jött el meglátogatni, mindig csak igérgetett, azóta olyannal nem állok szóba, akinél nincs kirakva lakhely, város, mert az valszeg kamuzik!!!
sokan elõvigyázatosak és azért nem szeretik megadni a településüket
kamu regisztráció lessz xd micsoda sületlenség az valószínû love.hun találtad és ott van 1 pár kamu reges
A kérdező hozzászólása: nem viccbõl írta. azért írt más települést, hogy a keresõben nagyobb esélye legyen. de a keresõben km hely szerint lehet keresgélni
ha csak pl elõvigyázatosságból írt be mást vagy van rá normális oka, akkor nem érdekelne nem szeretem a hazugságokat, de ez érthetõ (ha nem csak viccbõl írt mást)
A kérdező hozzászólása: rendes városban lakik, kiírhatta volna azt is.
mert szerinted hányan keresnek társat tiszaszentbivalybäsznádon?
A kérdező hozzászólása: nem faluban él. másik várost adott meg, és azt írta, hogy nem is szólt volna, csak akkor ha rákérdezek, de minek kérdezzek rá, ha már ott van megadva egy település... majd fb-s lapján derül ki az igazság
talán nem kéne ilyen gyökerrel szóba állnod ennyi! mi adtunk tanácsot a többit rádbízzuk! ha akarsz szóba állsz vele és hazugságban élsz ha meg nem a te döntésed!

Hogy szoktassam le 3 hós csivavámat a szőnyegre pisiláésről, amikor már több pelus is ki van neki rakva?

Legjobb válasz: Minek a pelenka? A legrosszabb, amit tehetsz vele, soha nem lesz teljesen szobatiszta. A szõnyegre meg azért pisil, mert olyan érzetet ad, mint a fû. Szobatisztaságra kellene nevelni és akkor nem pisilne oda.

Minek a pelenka? A legrosszabb, amit tehetsz vele, soha nem lesz teljesen szobatiszta. A szõnyegre meg azért pisil, mert olyan érzetet ad, mint a fû. Szobatisztaságra kellene nevelni és akkor nem pisilne oda.
A kezdetektõl fogva butaság volt a pelenka. Nem gyerek, hanem kutya. Nem lesz könnyû dolgod ezek után. Felejtsd el a pelenkát, vidd le sûrûn sétálni, jutalmazd meg, ha ott kint végzi a dolgát. Türelem és kitartás.
A pelenka hülyeség volt ezek után nehéz lesz rendesen szobatisztaságra nevelni. Felejtsd el a pelenkát és vidd ki/le minél többször had végezze el kint a dolgát. lehet hogy lesznek balesetek de rá fog jönni, hogy kint kell wc-nie.
A kérdező hozzászólása: amúgy pelusra is pisil, aztán amikor úgy szottyan kedve, meglátogatja a szõnyeget. mondom jó. akkor raktam rá egy pelenkát, de olyan gyöynörûen pisil a pelus mellé a szõnyegre hogy öröm nézni.... -.- a többi pelust használja, sehol máshol nem pisil mellé. Csak ere a ki.aszott szõnyegre. Már 3. napja.
A kérdező hozzászólása: szellõlány, elég is, csak néha kedvet kap ehhez a fránya szõnyeghez. Ezen kívül nem pisil mellé egyáltalán. De hát fel kell szedni. nincs más.
A kérdező hozzászólása: 3-as válaszooló és kvittagirl, köszönöm hogy nem hurrogtatok le egybõl, és hogy a Lényegre válaszoltatok! Ezekszerint esélytelen kiskutya+szõnyeg egy lakásban... pedig amúgy olyan ügyesen végzi a dolgát :) de akkor felszedem kész.
Elvileg egy pelenka bõven elég kell, hogy legyen. Én azt csináltam anno, hogy obi-ban vettem néhány 1-2 centi széles lécet, és csináltam egy keretet a pelus köré. A kutya rá volt kényszerítve, hogy átlépje a lécet, ha a pelusra akart menni, és innentõl nem tudott mellé pisilni.
dehogynem kell a pelenka míg nem viheti utcára, attól még nem élete végéig arra akarja végeztetni! Sajnos kedves kérdezõ a kutya nem tud különbséget tenni pelenka és szõnyeg között ezért csinálja. Nekünk az volt az elsõ hogy mielött megjött felszedtük az összes szõnyeget a lakásból:) Nem tehet errõl a kutyusod:)
3. vagyok Akkor meg csak 1 helyre tegyél pelenkát és ha rá pisil nagyon dicsérd meg. Azt a szõnyeget amire meg elõszerettel pisil, mosd ki jó alaposan hogy ne érezze rajta a pisi szagot. (Egy szappanos mosás ilyenkor nem jó. Most át ecettel is......)
Szerencsétlen kutyának kell a kinti élet nem csak dolog elvégzése miatt. Te komolyan így tartod a kutyádat? Az oltást minél elõbb végeztesd el, mert szegény állat csak szenved. Kell neki a mozgás, más kutyák társasága.
A kérdező hozzászólása: le akarom vinni, de még hiányzik egy oltása. Itt pedig nem szivesen viszem ki védettség elõtt... ilyen [email protected] környéken. pusztult már el 3 kutyank is parvoban. senkinek sem kívánom azt a érzést és látványt amikor a kutya ott fekszik kint levan takarva egy fekete neylonnal és csak a lábait látod ahogy nem mozog...
en azt csinaltam par hetig, hogy leteritettem a szonyeget a haloban foliaval.nem szep latvany, eleinte rapisilt, par hetig, aztan mikor mar lattam egyaltalan nem pisil ra, felszedtem a foliat, es a szonyegre sem csinalja.majdnem 8 honapos.van bent neki talca ujsagpapirral, napi 2 szer tudom levinni.de tudja, hogy kint csinalja, a talca azert van, hogy ne tartogassa egesz nap.


Csak akkor lehet egy másik napszaki étkezést kezdeni, ha már egy ki van váltva? Vagy mondjuk, ha a tízórai már ki van váltva, csak akkor kezdhetek neki kora du. Adni főzeléket? Vagy mást kóstoltatni?

Legjobb válasz: Nem kell kiváltani ahhoz étkezést, hogy a következõ napszaki étkezésre is adj neki fõzit. A legjobb szerintem ha tízóraira adod az új ízeket, ekkor kóstoltatod, hogy ha valami baja van tõle, akkor az napközben, és ne éjjel jöjjön ki rajta (pl hasfájás) délután uzsira pedig a már megismert ízekbõl adhatsz neki enni. Egy nap csak 1 új ízt vezess be, és azt 4-5 napig add neki, utána kóstoltass vele új ízt.

Nem kell kiváltani ahhoz étkezést, hogy a következõ napszaki étkezésre is adj neki fõzit. A legjobb szerintem ha tízóraira adod az új ízeket, ekkor kóstoltatod, hogy ha valami baja van tõle, akkor az napközben, és ne éjjel jöjjön ki rajta (pl hasfájás) délután uzsira pedig a már megismert ízekbõl adhatsz neki enni. Egy nap csak 1 új ízt vezess be, és azt 4-5 napig add neki, utána kóstoltass vele új ízt.
mást kóstoltatni? ne hülyéskedj már :) minden nap kell kóstoltatni, 3-4 naponta új ízt, viszont egynap csak egyszer! ha kiváltod az ebédet, akkor ugyanúgy 10órai eltt fogsz kóstoltatni! azt ajánlják, hogy egy étkezés kiváltása kb. 2 hét legyen és ezután kezdjed csak el a következõ étkezést kiváltani mert így fokozatos. de ha mondjuk anyatejes a babád és nem akarod kiváltani csak pótolni a 10órait akkor 2-4 hét után kezd el az ebédet

Mi az a lányoknál hogy ki van írva nekik hogy "NEW YORK ;D"?

msn-en ezzel basztatnak és nem vágom...

Legjobb válasz: Ezért van nekik ki irva: Ha szerelmes vagy ird ki, hogy PÁRIZS Ha szingli, ird ki hogy NEW YORK, Ha van baratod ird ki, hogy LONDON, Ha boldogtalanul vagy viszonzaltanul vagy szerelmes ird ki hogy FRANCIA Küld el ezt minden lány ismerõsödnek ,de FIUKNAK NE Ez azért van, hogy kicsit összezavarjuk a fiukat

Ezért van nekik ki irva: Ha szerelmes vagy ird ki, hogy PÁRIZS Ha szingli, ird ki hogy NEW YORK, Ha van baratod ird ki, hogy LONDON, Ha boldogtalanul vagy viszonzaltanul vagy szerelmes ird ki hogy FRANCIA Küld el ezt minden lány ismerõsödnek , de FIUKNAK NE Ez azért van, hogy kicsit összezavarjuk a fiukat
Jaj, ezt én is megkaptam...mindig kitalálnak valami hülyeséget pl. írd ki a melltartód színét...
ja ezek tök hülyeségek én lány vagyok és mégsem irom ki, az összes lány osztálytársamnak ki van írva hogy london meg new york stb.
Nem lesz szülinapod?Lehet egy új York-ot akarnak neked venni.Az meg lehet valami hiper-szuper új fejlesztésû p*ncimacerátor.:O
ezt én még nem láttam, de köszi.:D
A kérdező hozzászólása: köszi :DD

Hogyan derült ki, hogy neked vagy ismerősödnek sclerosis multiplexe van?

22 éves lány vagyok, kb 2 hete kétoldali, szimmetrikus ujjzsibbadás és érzéskiesés miatt vizsgálnak. A nyaki gerinc MR-en a legfels? nyakcsigolyám magasságában van egy T2 hyperintense terület, ami akár demyelinizáció is lehet, egyértelm? aktivitást nem mutat, kontrasztanyagot nem halmoz.

Legjobb válasz: akkor csináltasd meg! mert így tényleg csak beképzelsz magadnak egy csomó mindent. Jó, hogy van egy párod,aki ki tart melletted. nekem ez az egyik legfájóbb pontom, hogy 26 évesen gyak lemondhatok a családról, gyerekrõl...mert ad1 nyilván minden pasit ez elrémiszt, joggal, ad2 én se vállanék már gyerket,mert ugye ki és mibõl neveli fel? bruttó 27 ezer rokkantsági ellátásból nehezen menne:) és nem a tolókocsi a legrosszabb, nyilván rossz,de azzal még lehet élni...de ha már a kezed sem mozog hozzá...stb stb,akkor az már kínosabb, dehát erre találták ki az eutanázia turizmust:) komolyra fordítva, ha telik rá,akkor jelentkezz is be koponya MR-re és eldõl, hogy van-e alapja a félelmednek.

akkor csináltasd meg! mert így tényleg csak beképzelsz magadnak egy csomó mindent. Jó, hogy van egy párod, aki ki tart melletted. nekem ez az egyik legfájóbb pontom, hogy 26 évesen gyak lemondhatok a családról, gyerekrõl...mert ad1 nyilván minden pasit ez elrémiszt, joggal, ad2 én se vállanék már gyerket, mert ugye ki és mibõl neveli fel? bruttó 27 ezer rokkantsági ellátásból nehezen menne:) és nem a tolókocsi a legrosszabb, nyilván rossz, de azzal még lehet élni...de ha már a kezed sem mozog hozzá...stb stb, akkor az már kínosabb, dehát erre találták ki az eutanázia turizmust:) komolyra fordítva, ha telik rá, akkor jelentkezz is be koponya MR-re és eldõl, hogy van-e alapja a félelmednek.
ja, nem elkeseríteni akarlak, de erre nem hiszem, hogy kapnál kezelést...meg vannak annak a szigorú kritériumai ám. én se kapok...pedig ott állok egy súlyosabb shubbal, egy egyértelmû, sok gocú (több aktivitást) mutató MR-el, de ez még nem elég...2 éven belül 2 shub...addig nem tárgyalnak az emberrel....ugynais van kb 5-10% akik olyan mázlisták, hogy soha többet nem lesz semmi bajuk, vagy nagyon enyhe tünetekkel élnek még 80 évet...ezért állambácsi nem adja csak úgy a gyógyszert, mert nagyon drága.
nekem soha semmi bajom nem volt, de tényleg, aztán egy hét alatt fél lábra kis híjján lebénultam...az MR meg egyértelmú volt....más már nem is kellett a diagnózisohoz. hát, hogy szimmetrikusan zsibbadjon valamleyik végtagod, azért szerintem SM-ben nem túl gyakori és a leleteid is eddig kb negatívak...jó esélyed van arra, hogy ez nem SM. De mit tanulsz, hogy SM esetén abba kéne hagyni?:o
bocs: híjján=híján
A kérdező hozzászólása: Orvosis vagyok, harmadéves leszek. Zsibbadó kézzel nem nyúlok beteghez és csak a sebészet érdekel. Hogyan élsz együtt a betegséggel? Mióta?
meg hát ugye az ember kénytelen együtt élni a korlátaival, ami nekem van az minimális: rosszul tûröm a meleget és fáradékonyabb vagyok. Meg hát még régen minden további nélkül felmentem bármelyik hegyre, most mérlgelegelek mi fér bele a rossz lábamnak...ennyi. Meg mivel nem tetoválja senki a homlokára, hogy SM, ezért az emberek nem is tudják kezelni. nem túl jó érzés amikor az mebert lustának tartják, mert hamarabb elfárad, amikor ugyan elmondod, hogy nem akrsz lépcsõs, több emeletes házat, és 25x is olyat mutat az ingatlanos, hisz hát fiatal vagy fel tudsz menni....ilyenkor tényleg elgondolkodom, hogy rakok egy táblát a nyakamba:)
A kérdező hozzászólása: Irigylésre méltó a hozzáállásod, én nem is tudom, hogy mit tennék, ha beigazolódna a betegség. Elég aktív, mozgalmas ember vagyok, nekem ezt feladni... Valóban nem SM-re gondolt az orvosom a szimmetria miatt, de pont a középvonalban van az elváltozás a lelet szerint, így bõven belefér ez is. Az orvosom nem mond semmit arról, hogy ez mi lehet, csak hogy vizsgáljuk. Egyébként miután kiderült, hogy mi okozza a bénulást és kezelték mennyi idõ múlva tudtad újra használni a lábad? Illetve a shubok közötti idõszakban egyébként a shub alatti tünetek(zsibbadás, szédülés) teljesen elmúlnak? A VEP vizsgálatig úgyis ideges maradok, mert benne van a pakliban az SM, még ha magyarázom is magamnak, hogy nem az. A koponya MR-nek jobban örültem volna, de azt mondta azt nem tartja szükségesnek.
A kérdező hozzászólása: Nekem is a családom van kiakadva, a nagynéném naponta hív fel bõgve, pedig még nem is biztos. Mindig azt mondom neki, hogy olvastam egy 2010es cikket, ami szerint 15 éven belül gyógyítható, sõt, visszafordítható a betegség, azt meg csak megérem, mindezt röhögve. Sokat jelent, hogy a párom fejében meg sem fordult, hogy másképp állna hozzám még akkor sem ha igazolódik a diagnózis. Már gondolkodtam egy MR-en, ki is tudnám fizetni, engem megnyugtatna, hiszen az biztos lenne. Ha meg SM, akkor kaphatnék kezelést(én, a nagy tûfóbiás). Nehéz zsibbadó, fájó ujjakkal csinálni a mindennapi dolgokat. Ráadásul fél napokon át csak errõl olvasok a neten, beképzelek egy rakás tünetet és ha tolókocsis embert látok jóformán bõgnék, hogy oda jutok én is. Megkérdezhetem hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Igazán sajnálom. Ám sok helyen olvastam, hogy már senkit sem intenek a szüléstõl SM alatt sem. Sokan pedig 20-30 évig élnek teljes életet évi egy shub mellett, ez alatt fel lehet nevelni egy gyereket. De megértem milyen nehéz így párt találni és a jövõt tervezni. Köszönöm, hogy megosztottad velem ezeket, igazán sokat segített.

Ki mesélne nekem történetet? Olyan családi problémára lennék kíváncsi, amikben óvodáskorú, vagy iskoláskorú kisgyerek is érintve van.

Például munkanélküliség, bántalmazás, molesztálás. Saját történet is lehet, vagy ismerős története. Dolgozatot írok családgondozás tantárgyból, és eseteket keresek. Név nélkül! Csak egy város, vagy egy közeli nagyváros nevét kellene ideírni... vagy megye nevet. Ezen kívül, hogy esetleg segített-e valaki, pl. szociális munkás, gyermekjóléti szolgálat, tanító néni, óvó néni... Előre is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Budapest. Anyám egy önzõ önelégült egoista majom. Én 18 éves vagyok, tesóm 28. Tesóm 18 éves kora óta ki-be jár a a börtönben, és a legtöbb egyszerre kint töltött idõ fél év volt... Kiskoromban sosem bántott, bár 1x 2x anyámnak nekiment. Állandóan adta el itthonról a cuccokat, az összes ékszeremet amit kaptam eladta, a számítógépemet, mindent, amit mozgatni lehetett a lakásból. Majd mire kezdtem felnõni, kinyílt a szám, ez nem tetszett neki, fitogatatni akarta az erejét. Egyszer bele is verte a fejemet az ajtóba úgy hogy utána a mentõ vitt el, felsõfokú agyrázkódással. Majd amikor megint kijött a börtönbõl újra nálunk csövezett, és anyámék rámparancsoltak, hogy semmilyen körülmények között ne adjam neki oda a vezetékes telefont, mert 50ezer ft-os számlákat csinált legutóbb is. Bejött a szobámba és követeltem hogy adjam oda neki a telefont, mondtam, hogy nem adom oda, mert nem érdemled meg, erre fogta és leköpött én meg marha ideges lettem, és utána ordítottam, hogy egy undorító féreg vagy. Erre õ is dühös lett, és betörte az ajtómat, és nekivágott az ablaknak ami ki is tört. Utána valószínûleg elájultam mert a korházban ébredtem, a jobb karom amivel nekiestem az ablaknak teljesen szétvolt vagdosva. Nem tudtam szólni senkinek, mert anyám úgy is a tesóm mellett állt volna ki, én pedig nem akartam intézetbe kerülni.

Budapest. Anyám egy önzõ önelégült egoista majom. Én 18 éves vagyok, tesóm 28. Tesóm 18 éves kora óta ki-be jár a a börtönben, és a legtöbb egyszerre kint töltött idõ fél év volt... Kiskoromban sosem bántott, bár 1x 2x anyámnak nekiment. Állandóan adta el itthonról a cuccokat, az összes ékszeremet amit kaptam eladta, a számítógépemet, mindent, amit mozgatni lehetett a lakásból. Majd mire kezdtem felnõni, kinyílt a szám, ez nem tetszett neki, fitogatatni akarta az erejét. Egyszer bele is verte a fejemet az ajtóba úgy hogy utána a mentõ vitt el, felsõfokú agyrázkódással. Majd amikor megint kijött a börtönbõl újra nálunk csövezett, és anyámék rámparancsoltak, hogy semmilyen körülmények között ne adjam neki oda a vezetékes telefont, mert 50ezer ft-os számlákat csinált legutóbb is. Bejött a szobámba és követeltem hogy adjam oda neki a telefont, mondtam, hogy nem adom oda, mert nem érdemled meg, erre fogta és leköpött én meg marha ideges lettem, és utána ordítottam, hogy egy undorító féreg vagy. Erre õ is dühös lett, és betörte az ajtómat, és nekivágott az ablaknak ami ki is tört. Utána valószínûleg elájultam mert a korházban ébredtem, a jobb karom amivel nekiestem az ablaknak teljesen szétvolt vagdosva. Nem tudtam szólni senkinek, mert anyám úgy is a tesóm mellett állt volna ki, én pedig nem akartam intézetbe kerülni.
Jézusom!
Nézz körül a gyerekkönnyek-en!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtátok, szörnyû volt olvasni õket, és az a legszörnyûbb, hogy ha jól vettem ki a szavaitokból, valamelyikõtök még mindig ilyen családban él... nektek ez még a jelen, és csak annyit akarok írni, ha esetleg olvassátok, hogy valaha én is ilyen családban nõttem fel, és azt hittem, nem lehet jobb az életem, de mindig van remény, és továbblépési lehetõség!!!!

Miért van az, hogy ha van egy képen 4-5 pasi, akkor 80%-os pontossággal meg tudom mondani, hogy ki (k) nek ott barátnőjük?

Mindig annyira egyértelmű szinte, hogy csak a legszabályosabb arcúnak, az ilyen kisfiúsnak van csaja, vagy a legnagyképűbbnek a többinek meg kuss van.

Legjobb válasz: Nem értem pontosan, de asszem te méregeted a pasit, és aki tetszik neked, annak van barátnõje, ezen te kiakadsz. Nem de? Vagy ezzel pusztán azt mondod, hogy képrõl meg tudod állapítani, hogy kinek van barátnõje és kinek nincs? HÁny éves vagy, hogy ennyire jól megy? Fiu vagy vagy lány???

Nem értem pontosan, de asszem te méregeted a pasit, és aki tetszik neked, annak van barátnõje, ezen te kiakadsz. Nem de? Vagy ezzel pusztán azt mondod, hogy képrõl meg tudod állapítani, hogy kinek van barátnõje és kinek nincs? HÁny éves vagy, hogy ennyire jól megy? Fiu vagy vagy lány???
Azt, hogy meg tudd mondani kinek van barátnõje, kinek nincs azt ránézésre nem lehet megmondani. A lányoknak a kisugárzás, a megjelenés, a szöveg, beszédstílus is számíthat, az meg nem jön le egy képrõl. Itt vagyok pl. én én kb.10 évet is le tudnék tagadni a koromból, szóval koromhoz képest kisfiús arcom van, mégsincs barátnõm már 3 éve.
Majd akkor szólj, ha 90 szám közül ötöt meg tudsz mondani 100%-os biztonsággal.
Aha, tehát találomra mondasz valakit, akinek VALÓSZÍNÛLEG van barátnõje, a többit meg alapból le os írod? Ki is itt a felszínes?
Médium in Hungary.
Minden bizonnyal egy médium vagy!
Sanyika! menjéé aludni!
azért mert k.urv.a ügyes vagy. Lefeküdhetsz.
mi van???
És a fiukat szereted vagy a lányokat?
A kérdező hozzászólása: Fiú és 26 éves.
De mire jó ez?

Kinek vannak meg a gépi forgácsolás vizsgatételek kidolgozva? Akinek megvan az írjon nekem egy pü-t és valamilyen módon eljuttatni nekem.

0264-06 vizsgafeladatokhoz!

Legjobb válasz: Szerintem ki fogja odaadni neked azokat a tételeket, aminek a kidolgozásával õ megszenvedett. Erre mert el X órája, és most csak úgy odaadja neked? Miért nem dolgozod ki magadnak õket? Ilyen hozzáállással nem hogy gépi forgácsoló, de szárított kutya.... sem lesz belõled..

Szerintem ki fogja odaadni neked azokat a tételeket, aminek a kidolgozásával õ megszenvedett. Erre mert el X órája, és most csak úgy odaadja neked? Miért nem dolgozod ki magadnak õket? Ilyen hozzáállással nem hogy gépi forgácsoló, de szárított kutya.... sem lesz belõled..

Vettem egy használt járművet, amire év végéig szól a régi tulaj köt. Biztosítása, azaz ki van fizetve. Nekem ugye kötnöm kell rá újat a saját nevemre. De mi van ilyenkor az "átfedéssel"? A kifizetett összeg elveszett?

Legjobb válasz: Nem veszik el. Az elõzõ tulaj biztosítása megszûnik ami többlet ki lett fizetve azt arányosan visszautalják neki. Neked meg a megkötés napjától indul az új, ami már a te nevedre szól.

Nem veszik el. Az elõzõ tulaj biztosítása megszûnik ami többlet ki lett fizetve azt arányosan visszautalják neki. Neked meg a megkötés napjától indul az új, ami már a te nevedre szól.
Biztos lehetsz benne, hogy az elõzõ tulaj bemegy a biztosítójához, és kéri vissza a pénzét a túl fizetett idõrõl, azért vagyok ebben olyan biztos mert én is így csináltam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!