Találatok a következő kifejezésre: Kinek van legtöbb (54 db)

Érdemes még a kutyosomat benevezni a pedigree versenybe? Akik vannak ott, hány szavazatuk van. Kinek van a legtöbb és mennyi?

Legjobb válasz: ebben a versenyben az nyer akinek a legtöbb ismerõse van facebookon meg iwiwen meg a többi közösségi oldalon ugyanis mindenki oda beteszi a linket hogy szavazzanak. senki nem megy fel a pedigree honlapjára csak azért hogy végignézzen több ezer videót aztán szavazzon. a legtöbb szavazat amit láttam az asszem 110 körül volt

ebben a versenyben az nyer akinek a legtöbb ismerõse van facebookon meg iwiwen meg a többi közösségi oldalon ugyanis mindenki oda beteszi a linket hogy szavazzanak. senki nem megy fel a pedigree honlapjára csak azért hogy végignézzen több ezer videót aztán szavazzon. a legtöbb szavazat amit láttam az asszem 110 körül volt
A kérdező hozzászólása: Iwiwen és facen van kb 1200ismerõsem. Ha csak 1/10 segít, akkor már jó. 110. simán utolérhetõ. Be is nevezem, azért jól jönne egy kis táplálok egy 45kg kutyának
elsõ vagyok amugy van most ilyen pedigree fogápolási hónap. a honlapon fentvannak a kijelölt állatorvosok akiknél megy ez a program. ebben az van hogy ingyen megvizsgálják a kutyád fogait és kapsz ajándék dentastix-et. mi épp most értünk haza a dokitól :) imádja a kutyám ezt a dentastix-et, de nem is csodálom mert nagyon jó sonka illata van :PxD

Kinek van a legtöbb kérdése/válasza?

Legjobb válasz: A legtöbb kérdése valószínûleg Giginek van, a legtöbb válasza pedig Szédeli-Futó Tímeának. A pontjaik alapján. Utánanéztem neked.

A legtöbb kérdése valószínûleg Giginek van, a legtöbb válasza pedig Szédeli-Futó Tímeának. A pontjaik alapján. Utánanéztem neked.
én eddig 4-et tettem fel, bár az egyiket 2 szer de mégse kaptam rá kielégítõ válaszT :(
Ez kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: Engem. Ezért tettem fel a kérdést. Szerintem egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) )
van 9000 válaszos is
kérdéseim száma: 1370 válaszaim száma: 4300

Szerintetek az itteni válaszolók közül kinek van a legtöbb gyereke? Úgy értem hány gyerek a legtöbb?

Vannak itt vajon extra nagycsaládosok? Olyan kiváncsi lennék náluk milyenek a mindennapok!

Legjobb válasz: azt hiszem ketten vannak akiknek 6 gyerkõc van,de lehet,hogy az egyikhelyen csak 5

azt hiszem ketten vannak akiknek 6 gyerkõc van, de lehet, hogy az egyikhelyen csak 5
Én is 6 gyerekesrõl tudok.
Én tudok itt olyat akinek 6 volt és szerettek volna egy hetediket, és 3-as ikrek lettek, szóval 9 gyerekes az anyuka:)
6 gyerekesre én is emlékszem. Utolsó, szerinted tényleg létezik ez az anyuka (9 gyerekes, hármasikres)? vagy csak õ mondja magáról? Ha ilyen lenne, szerintem már tele lett volna vele a bulvársajtó.


Mi a legjobb kardió (ami a legtöbb kalóriát égeti el) számomra, egy fiúnak, akinek b**szottul brutál lúdtalpa van, és ezért sajna a futás, foci, stb. ki van zárva? Minden ami futás ki van sajnos zárva

Legjobb válasz: Én is brutál lúdtalpas vagyok, de focival-futással akarat erõvel megküzdök, snowboardnál már volt olyan, hogy meg kellett állnom pihenni, annyira fáj a sík részen csúszás :)

kettlebell, ugrókötél, zsákolás. ezek égetik a legtöbbet. a sípcsont fájdalomra meg kezdj el saját testsúllyal vádlizni. a fegyenc 2ben van rá edzésterv.
Én is brutál lúdtalpas vagyok, de focival-futással akarat erõvel megküzdök, snowboardnál már volt olyan, hogy meg kellett állnom pihenni, annyira fáj a sík részen csúszás :)
Tesó. :) A spinning nem egyenlõ a szobabiciklizéssel. Az egy kõkemény kardioezdés, nem otthoni tekergetés. Az órákat egy edzõ tartja, és ott nem 100 kalória ég el az tuti. Pláne ha rendszeres. :)
Én is ezt szoktam érezni :(
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ! Sípcsontról: Igen, a sípcsont és a vádli között. >_<
A sípcsonti fájdalmat te is belül érzed-mondhatjuk hogy a sípcsont és vádli közt :((?
Bicaj, ellipszis tréner, lépcsõzõgép, úszás. De szálkásító diéta is kell, ha jó eredményt szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Bazeg én is tudok úgy 10-15-ig futni, de aztán már a sípcsontnál úgy belenyilal a fájdalom, hogy... wow
A kérdező hozzászólása: Bocs tesó, de a spinning az nem a szobabiciklit jelenti? :D Fura, én kipróbáltam, és bazeg, 6km-t jelzett, de csak 150kcal-t írt ki :/
Jó kardioedzés még a spinning is. Az egész testedet megizzasztja. Ha van ismerõsöd, aki jár spinning órákra, akkor egyszer menj el vele, próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: Kösz :D Én próbálok minél többet ugrókötelezni :D Az 750kcal/óra nekem :D Diéta abszolút megvan ^^
A lúdtalp nem zárja ki a futást. Rengeteg lúdtalpas futó van. Állítólag az emberek 45%-nak pronáló, azaz befelé dõlõ lába van. Ezért van az, hogy a futócipõ gyártók (Mizuno, Asics, Saucony, New Balance, de még a Nike meg az Adidas is) egy csomó cipõt gyártanak pronáló lábra. Már a Decathlonos cipõknél is fel van tüntetve, hogy melyik az. Ha meg a lúdtalpas emberünk bemegy egy normális futócipõket is árusító boltba, akkor kiszolgálják normális cipõvel és futhat. Egy 80 kg. körüli átlagos magasságú fickó egy óra futással 900 kalóriát éget... Hajrá!

Mért van az, hogy a legtöbb embernek a haja a homloka két szélén kb ilyen háromszög alakban ki van maradva? XD Hogy a fenébe nőhet úgy a haj? Mért marad ott ki? Nekem abszolút nincs kimaradva!

Legjobb válasz: Gyökérke, azért mert sötét vagy, mint az éjszaka, még nem kell azt a kicsinyke kis csökött agyadat megjátszani. Kopaszodás, ha hiszed, ha nem. Olvass utána!

Gyökérke, azért mert sötét vagy, mint az éjszaka, még nem kell azt a kicsinyke kis csökött agyadat megjátszani. Kopaszodás, ha hiszed, ha nem. Olvass utána!
Kopaszodásnak hívják, hormonális oka van. Hány éves vagy, 10?
Szerintem a legtöbb embernek nem olyan, ha jól megnézed.Legalábbis mifelénk nem.Amúgy genetika.Fõleg férfiaknál van.
A kérdező hozzászólása: Anyukád a 10 éves, milyen kopaszodás? Már velem egykorú (19) éves srácoknak is olyan. De látok ilyen már kb 13 éves korban is. Egyszóval korfüggetlen. Ott ki van maradva, és ez ilyen születésüktõl addig amíg le nem kopaszodnak.
Mûvelõdj! http://www.hazipatika.com/eletmod/egeszseges_szepseg/cikkek/.. - kamaszkortól, kamaszkor végétõl indul és a tesztoszteron (azaz a férfi nemi hormon) egyik származéka a DHT felelõs érte. A férfiak 60 %-nál jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Sötét vagy te azt sem tudod ki vagyok... jaj Istenem. Na mind1 elbeszéltünk egymás mellett. Viszont akkorsem értek vele egyet hogy normál kopaszodás lenne. Hiszen azon a 2 részen lekopaszodik pár centin a haj, és akkor miliméter pontosan megáll a kopaszodásban, 10-20 évre vagy mittomén mennyire?
Nekem is kicsit beljebb nõtt ott a hajam. Ez van, genetika. Ugyan olyan, mint a szem szín. 16/L
Mivel nem értesz egyet, h.lye gyerek? HORMONÁLIS kopaszodás, ami NEM mindenkit érint, hanem "csak" a férfiak 60 %-át! És NEM, nem áll meg, hanem folyamatosan feljebb "tolódik" a homlok két részen illetve másoknál a fejtetõrõl indul és onnan "teljesedik ki", míg csak oldalt és hátul, azaz patkó alakban marad haj a fejük tetején. Mi lenne ha nem lennél ilyen lusta és elolvasnád azt a nyomorult linkelt cikket?
A kérdező hozzászólása: Jóóólvan... köszönöm a válaszod :)

Itt a gyk-en kinek van a legtöbb gyermeke?

esetleg 5-6-7?

Legjobb válasz: Én még 5-6-7 gyerekes szülõk kérdésével/válaszával nem találkoztam itt (mármint amibõl kiderülne, hogy ennyien vannak, ettõl persze simán lehet, hogy elkerülte a figyelmem), úgyhogy szerintem a 4 gyerekemmel jó eséllyel indulok, bár tudom, hogy több 4 gyerekes anyuka is van az oldalon. :)

Én még 5-6-7 gyerekes szülõk kérdésével/válaszával nem találkoztam itt (mármint amibõl kiderülne, hogy ennyien vannak, ettõl persze simán lehet, hogy elkerülte a figyelmem), úgyhogy szerintem a 4 gyerekemmel jó eséllyel indulok, bár tudom, hogy több 4 gyerekes anyuka is van az oldalon. :)
Kedves 16:01! A gyerekek számával a szervezõképességed is nõ. Nekem a nagyobbak suliban vannak, délelõtt megfõzök, takarítok, stb..., közben foglalkozok a kicsivel. Mivel számítógépen dolgozom itthon napi 2-3 órában, néha eltévedek erre az oldalra is, hogy kicsit tengjek-lengjek. Délután traccsparti vagy közös program a nagyobbakkal úgy, hogy közben a kicsi is velünk van, este családi összefogásban rendrakás, 9-tõl apáé vagyok. Segítségem du. 5-tõl a férjem, illetve a nagyok napi 1-1, 5 órában. Mi ebben az elképzelhetetlen?
Nekem "csak" három van. Mellesleg alvásidõben tekergek itt...
Én 2 csajszit is ismerek innen akik az ötödiket várják.
Szerintem akinek 5-6-7 gyereke van, annak nem nagyon van ideje gyk-zni. :)
Én a negatív rekorder leszek 1 gyerekkel... :) De kíváncsian várom én is a választ erre a kérdésre, azért írtam bocsi. :)
nekem kettõ..
Most még 4 gyerekes vagyok, de kb. 3 hét múlva belépek az ötösök táborába. Neked hány gyereked van, kedves kérdezõ?
És 4 gyerek (majdnem 5) mellett van ideje itt tengeni-lengeni? Hm, kíváncsi lennék rá, hogy csinálja! Nekem megvan a segítség, de csak ilyenkor, alvásidõben jutok ide a kettõmmel :)
a 11 gyerekes nõ fúú nem gyenge..viszont én nem tudok elmenni férjemmel ..mert arra nekünk nemigen jut..akkor inkább a gyerekekkel vagyunk..
Az a videó, amit az egyikünk belinkelt, az egy sorozat része, 56 pizsama. Banyek belenéztem, a 11(!) gyerekes anyuka néz ki a legjobban. Nekem még csak kettõ van, õsszel tervezek teherbe esni a hármaskával, de szerintem itt meg is állunk.
Nekem csak egy van, nem is tervezünk többet.Én csak annyit szeretnék mondani h minden tiszteletem a sok gyerekes anyukáknak.Nem semmi milyen türelemmel, szervezõképességgel vannak megáldva õk.Nekem néha az egy gyerek is sok amikor hiszti van vagy én vagyok hisztis.Komolyan le a kalappal!!! Mi is 3-an vagyunk tesók és nem semmi anyum h ilyen jól el tudott minket nevelni. Ügyesek vagyok sok gyerekes anyukák!!!!!
Én is a harmadikat várom, de nem egész nap meresztem itt a senekem, viszont van annyi idõm, hogy jövet menet benézzek ide is. Mégis kész van minden. Akinek meg 5 van, nyilván a nagyobbak suliban, közepesek oviban, a kicsi meg csak alszik néha...
A kérdező hozzászólása: Nekem még csak egy, sajnos.
Nekem három van, de én is többször olvastam itt olyanokról, akik terveznek még babát, négy van már. Az meg, hogy kinek mennyi ideje van és mire, hadd legyen már magánügy:) Nekem semmi segítségem, soha más nem vigyáz a gyerekekre, mégis van idõm naponta, kétnaponta benézni ide, 3 éve.
Amíg befutnak a rekorderek, nézzétek meg ezt az érdekes videót: egy 5 gyerekes anya mesél 5 percben a tapasztalatairól. :) http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/5-gyerek-56-pizsama-so..
Tudom, hogy nem konkrét válasz a kérdésedre, de eszembe jutott még egy gondolat. Több tévhit is él a sok gyerekesekrõl. Sokan lenézik õket, mondván csak a juttatásokért szülnek, és ha anyagilag jól is tartják a gyerekeiket, nem sokat törõdnek velük. Holott többségünk pont azért vállal több gyereket, mert számára így kerek az élet. Én attól tudok falra mászni, ha valaki megkérdezi, mit szól ehhez a férjem? Mit szólna? Gyerekeink száma közös döntés. Másik kedvenc tévhitem, hogy egy nagycsaládos nõ már csak anya, megszûnik nõ, vagy akár ember lenni, csak a gyerekeinek él. Hát errõl aztán tudnék mesélni:)
http://media.timeoutnewyork.com/resizeImage/htdocs/export_im.. Szerintem olyanra gondolt mint õ csak a hátán szinte kopaszra vágva. Barátnõm yorkiját is most nyírták meg és õ kb így néz ki.
http://www.hunde-im-web.de/bilder/westi.jpg Így gondolja. A legtöbb trimmelõs terriernek a hátán rövid a szõr, a hasán meg hosszabbra hagyják. Nem kopasz a háta attól.A yorkit is gyakran nyírják ilyenre.
De hát a yorkshire is terrier... :D
http://kocos.hu/gallery-2.htm Mi ide járunk, találsz pár yorkie-s képet :)

Youtuben meg tudom valahol nézni hogy melyik videót nézzék meg legtöbben (pl.1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 helyezés) meg kiknek van a legtöbb feliratkozói?

Legjobb válasz: http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.

http://www.socialbakers.com/youtube-statistics/ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_viewed_YouTube_vid.. Ezek nem éppen a Youtube oldalai, de forrásként használják fel. Régen egész átlátható lista volt YT-on is mindenrõl, most sem találtam meg pár perc alatt csak Google-kereséssel: http://www.youtube.com/channel/HCPD1HyJH5iXA/videos Ez a nézettségi toplista, a lap alján nemzetközi nézetben kell lenni hogy ne a magyar tartalmat listázza. A sorrend még így is érdekes, nálam egymás alatt van a 900-500-600-400-500 milliós videó.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Gyakoris anyukák, kinek van itt közöttünk a legtöbb gyermeke?

Csak kíváncsiság :) Pl. hányan vannak itt, akiknek 3 vagy még több gyerekük van? Leírnátok azt is, hogy mennyi id?sek?

Legjobb válasz: Szia ! Nekem 5 gyermekem van. 9 éves, 7 éves , 5 éves, 20 hónapos és a legkisebb 1 hónapos.

Szia ! Nekem 5 gyermekem van. 9 éves, 7 éves , 5 éves, 20 hónapos és a legkisebb 1 hónapos.
Nem nekem :) de tudok egy anyukáról aki asszem az 5. babát várja!
igaz nem jár ide az oldalra, de én is tudok egy anyukát, az Édesanyámat.5 gyereket szült.31, 28, 24(én), 16 és 11 évesek vagyunk.nekem csak 1 gyermekem van még, de tervezünk még egy tesót a fiunknak apával.ha rajtam múlna biztos lenne még több is. gratula mindenkinek a babákhoz, gyerkõcõkhöz.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek :) Ja, és persze gratulálok mindenkinek a csemetékhez :)
Ja, bocsi a korukat nem írtam. 19 éves, 12 éves, 12 éves (ikrek), 2 éves.
4 van.
Én is olvastam már itt olyat, aki az 5. babát várta! :) Nekem még csak 1 van, úgyhogy én igencsak hátul vagyok a sorban...
Jaj elfelejtettem! 11, 9, 5 évesek és a legkisebb másfél hetes.
Akkor nem pályázhatok...most született a negyedik gyermekem. ;D
3 gyerekem van. 10 éves, 5 éves, 16 hónapos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!