Találatok a következő kifejezésre: Kinek van esélye (267 db)

Ha valaki annyira nem szereti a spenótot, hogy rosszul van tőle (menzás rossz tapasztalatból alakult ki), van esély rá, hogy egyszer mégis kap olyan házilag készítettet, amit meg tud enni, és esetleg még ízlik is?

Vagy a spenót ilyen mumus kaja, ha egyszer rossz, sose jó? :-)

Legjobb válasz: hät en is igy voltam ezzel kiskoromban,a suliban meg kellett ennem-a nanär neni eröszakolta räm,aztän ki is hänytam.azota 1szer az egyik rokonnäl megkostoltam,es nem is volt rossz.de azert meg mindig nem probältam azota,valahogy bennem van,hogy azt en nem szeretem...

hät en is igy voltam ezzel kiskoromban, a suliban meg kellett ennem-a nanär neni eröszakolta räm, aztän ki is hänytam.azota 1szer az egyik rokonnäl megkostoltam, es nem is volt rossz.de azert meg mindig nem probältam azota, valahogy bennem van, hogy azt en nem szeretem...
A kérdező hozzászólása: Nekünk mondjuk nem erõszakolták a suliban, de valahogy olyan rosszul csinálták, hogy már a szaga se volt jó.
El lehet készíteni finoman is. DE egy érdekesség :) A spenótot ugye azért tömik belénk annyira, mert állítólag nagyobb a vastartalma, mint egyéb zöldségeknek. A múltkor hallottam a rádióban, hogy ez az egész egy félreértésen alapszik, mivel az a személy, aki annak idején megmérte a zöldségek vastartalmát, véletlenül elírt egy tizedes vesszõt. Azóta azt hisszük, hogy spenótban sokkal több a vas, pedig nem igaz.
Igen, én megtanultam, hogy lehet normálisan elkészíteni, és az nagyon ízlik nekem. Azóta beiktattam az étrendembe :) Nagyon szeretem:)
Babarecept: Fél kg parajpürét felteszel egy kis vajjal. 2 szelet kenyeret felkockázol, beáztatod fél liter tejbe. Hozzáteszed a felolvadt spenóthoz, 2 gerezd fokhagymával, sóval. Pár percig fõzöd. Szóval én babának csináltam, de én is imádom. Egyszer próbáld ki! Ha így se ízlik, nincs remény. De miért akarod megszeretni? Mindenkinek van nemszeretem étele.
Regebben 2 etelt nem ettem meg, a spenotot es a paradicsomos levest. Egyszer ettem olyan finom spenotot, hogy azota imadom, oszinten mondom. A paradicsomos levest nem szeretem viszont. Ugyhogy van remeny, hogy megegyed te is meg a spenotot, de hogyan jutott ez eszedbe, miert annyira fontos neked?
A kérdező hozzászólása: Ha esetleg olyan helyre megyek, hogy ezt adják, és nincs más, vagy ha melóban ez a menü, és nem tudom már visszamondani, akkor nem kéne éhen maradnom emiatt, ezért lenne jó, ha tudnám, hogy másképp is el lehet-e készíteni, és nem csak az a pocsék régi menzás verzió. A "finom fõzelék" nevû ételt se szeretem, meg a sárgaborsót se, de abból legalább pár falat lemegy a torkomon, a spenót eddigi tapasztalatok alapján nem ilyen, és legalább erre a pár falatnyira akarom szintre hozni, ha csak egyszer találkoznék másképp elkészített verzióval, aztán az olyan helyeken is kibírom hazáig 1-2 falattal, ahol más választék nincs. Anyura nem bízom az elkészítést, mert õ egyedül a bab és a borsó, meg a tök fõzelékeket tudja jól, de minden mást én fõztem eddig jobban, ami fõzelék.
Van hát, én a gombát hánytam ki világéletemben.Aztán mamám elvitt gombázni egy napra, direkt nem csinált semmit, nem vett semmi kaját, én meg majd éhen haltam.Cinált gomba pörköltet elõször fintorogtam, aztán szép lassan elfogyott és még repetáztam isXD
Feldobtad a napomat xD
hú, bocsi, de arcmodellnek nem vagy jó. nagyon aranyos a kép, meg minden (bár kicsit ijesztõ is) és a szem azért kicsit túl van retusálva. meg mintha idõs is lennél modellkedéshez.
nem lesz beloled fotomodell/arcmodell, sot semmilyen. tul atlagos arcod van, teljesen belesimul a tomegbe. inkabb a tanulast javaslom.
hát én nem látok benned semmi extrát.
Tök átlagos arcod van, egy arcmodellnek meg pont hogy karakteres arcának kell hogy legyen, valami különleges, érdekes, szép, a te arcod nem ilyen...
:D:D:D Mintha ki lenne törve a nyakad és te még viccesnek is tartanád :D:D:D
Picit ijesztõen vicces ez a kép. :) Az arcmodelleknek még szebbnek kell lenni, mint pl. egy kifutó modellnek. Kivéve, ha nem a victoria's secret angyalkáiról van szó, mert oda aztán a nagyon dög nõk kellenek. :D Szerintem nem elég különleges az arcod ehhez, de persze nem vagyok szakember. Szóval lehet, hogy meglát egy szakmabeli és pont rád lesz szüksége.
édes vagy mint a citrom azon a képen. nem, semmi esélyed, idõs is vagy hozzá és a vonásaid se közelítenek az ideához.
Nekem tetszel! Szerintem van esélyed! :) 14L
Ez egy vicc ugye? Csunya vagy
Bocs de a modellkedesrol tegyel le .
nem vagy csunya. D: csak az arcformad.. hat :ss
Pedig szerintem jól néznél ki ha a nyakadat alappózba állítanád. Hogy az ügynökség milyen véleményen lenne, már más kérdés, nem tudok az ízlésük szerint osztályozni/nem ismerem a szempontjaikat.
tetszik a fotód, meg jól nézel ki, modell lehetnél sztem, még ha nem is az a tipikus arcmodell fejü vagy

2014-es választáson kinek van esélye nyerni?

Legjobb válasz: Realitás azt mondja, hogy a Fidesz.

Realitás azt mondja, hogy a Fidesz.
Most nem az a kérdés, hogy jó e, amit a Fidesz csinál, hanem az hogy ki nyeri a választásokat.
a fidesznek nem lesz meg a 2/3 viszont sajnos nagy eséllyel fog nyerni megint
Az MSZP ideje alatt az ország sereghajtó volt 2013 ban elértük a közép mezõnyt. Rezsiket is lehet csökkenteni nem csak emelni de ezt a szocik nem tudták. Ezért fog nyerni a Fidesz.
Ellenkezõleg! Pont most tartozunk a leggyengébbek közé! Ó drága kormánypropaganda! 2007 Magyar: 1% 10% 6% 8% 11% 2012 szlovén -3, 5% Magyar: -1, 7% horvát -0, 5% cseh -1, 2% 2% Na mikor voltunk közelebb a régiós átlaghoz? Jobban teljesítünk, közelebb vagyunk a régióhoz és még a költségvetés is 3% alatt van! Ellenben a lengyel, vagy a szlovák teljesítménnyel ... Elõbbi 3, 9% utóbbi 5% hiánnyal zárta az évet. magyar 1, 9% volt uniós nyomásra teljesítettünk túl, ami nyilván a gdp kiesést eredményezett. Államadósságunk háromszor magasabb volt a régiós átlagtól. 2008 elõtt! Most a régió tovább süllyedt a válságban a magyar stagnált, ezért csökkent ez a különbség.
A Fidesz fog nyerni de csak amiatt, hogy a többi párt csak egy röhej.
A fidesz fog nyerni, de orulok is neki. Nekem sokkal jobb most mint 4evvel ezelott, csak sajat tapasztalat. aztan mindenki azt mond amit akar.
Ha már nem lett rosszabb akkor már jók vagyunk ... Európában sehol se lett jobb az élet a válság óta! Fõleg nem azokban az országokban, ahol lehívták az imf csõd hitelt! Lásd görög, spanyol, szlovén, ciprus, portugál.... hatalmas életszínvonal csökkenéssel járt. Még a litván példát szokták mondani, de ott meg a keresõ lakosság 15% elköltözött az uniós csatlakozás óta az országból. Ez Magyarországon egy 1, 5 millió keresõ ember elköltözését jelentené.
Par dolgot felsorolk miert is lett jobb nekem: -tobbt keresek (csaladi adokedvezmeny+16%ado) - anyam es anyosom nyugdijas lett (40ev munka, mehetnek nyugdijba--- vigyaznak a gyerkocre stb) -olcsobb lett az ovi -rezsicsokkentesek -tobb elelmiszer is olcsobb lett. - ket nap plusz szabi ezek a fo dolgok ami miatt jobb lett nekem. vegul ugy kb.havi 40ezerrel kevesebbe kerul a csaladom megelhetese.
Ellenkezõleg! Pont most tartozunk a leggyengébbek közé! Ó drága kormánypropaganda!
A kormányzó párt a fidesz-kdnp lesz ... Túl sok pozitív változás volt az elmúlt 4 évben és az emberek kicsit nyitott szemmel járnak, akkor látják, hogy ma európában a jobban teljesítõ országok közé tartozunk! Még 2002 után a leggyengébbek között voltunk.
Gyurcsánynak és Bajnainak! Eddig esélyük se volt bekerülni a parlamentbe, de most végre az mszp beviszi õket.
A kérdező hozzászólása: mi jó a fideszben?
A kérdező hozzászólása: szerintem ezek: - - - - -
sajna nagy a sansz, hogy fidesz marad... nem hiába variálták meg a választási törvényt. na meg a kétharmaddal [email protected]án bebetonozták magukat, úgyhogy még ha kormányváltás lenne, akkor is kérdéses, hogy mennyit lehetne változtatni ezen a szaron amit idecsináltak
szerintem is sajnos a Fidesz lesz a nyerõ párt. Itt az a kérdés, meg lesz e nekik idén is a kétharmad?!
Bízom benne hogy a Fidesz lesz. Ezek közül ök a legjobbak.
A Fidesznek, mert most, h egy picit visszaosztottak abból, amit eddig elvettek, a sok birka máris elhiszi, h jobb lett neki.
egy picit visszaosztottak abból, amit eddig elvettek, Az elõdök mikor tették ezt?Mikor nem volt áremelés január elsején?
A Fidesznek
Általában csak azok rinyálnak, akik nem dolgoznak, vagy árufeltöltõk a tescóban, vagy ilyesmi.

Már 20hós elmult a fiam és az alsó 2-es 2metszőfoga közül csak egy jött ki, van esély hogy a másik még előbújik? (alul az első 4fogából csak 3van meg) Járt valaki így a kicsije fogával?

Legjobb válasz: Nekem személyesen hiányzik az egyik alsó metszõfogam, soha nem is volt, és el se férne, így is torlódik a többi, úgyhogy a természet okosan elrendezte. Persze ettõl még lehet, hogy késõbb elõbújik az a fogacska, de lehet, hogy a kisfiadnak is eggyel kevesebb foga lesz.

Nekem személyesen hiányzik az egyik alsó metszõfogam, soha nem is volt, és el se férne, így is torlódik a többi, úgyhogy a természet okosan elrendezte. Persze ettõl még lehet, hogy késõbb elõbújik az a fogacska, de lehet, hogy a kisfiadnak is eggyel kevesebb foga lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nekem is van 2ismerõsöm is, akinek a maradandó csontfogai közül 1-1db hiányzik. Csaj tejfognál nem láttam még ilyet. Gondolom ha a tejfogai hiányosak is lesznek, attól a maradandó még kibújhat neki mind, vagy nemtudom? :)
Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy nekem már a tejfogam is hiányzott-e, mert kb. 10 éves voltam, mikor fogszabályzáson kiszúrta a fogorvos a hiányt. Majd egy-két év múlva, ha kint lesz mind a 20 (vagy 19) tejfogacskája, úgyse árt elvinni gyerekfogorvoshoz kontrollra, akkor majd átbeszélheted vele ezt a kérdést.

Vékony, bombázó lányok! Kinek van esélye nálatok?

Az ilyen tipikus vékonyabb, sportos, szép mellű-arcú-hajú lányoknak mennyire fontos hogy a barátjuk vagy a kiszemelt fiú hasonló legyen testalkatilag? Csakis a kockahasú, szálkás, gyantázott, manikűröshöz, kozmetikushoz járó szolizó srácok jöhetnek szóba, vagy lenne esélyes egy helyes, alapvetően izmos (fizikai munkától), de kis felesleggel rendelkező (3-4 kg), férfiasabb vonásokkal rendelkező fiúnak is?

Legjobb válasz: ha úgy teszed fel a kérdést, hogy gyantázott, manikûröshöz, kozmetikushoz járó szolizó srácok, akkor természetesen nem, nem csak az ilyenek de ez nem azt jelenti hogy nem fognak válogatni, megtehetik

ha úgy teszed fel a kérdést, hogy gyantázott, manikûröshöz, kozmetikushoz járó szolizó srácok, akkor természetesen nem, nem csak az ilyenek de ez nem azt jelenti hogy nem fognak válogatni, megtehetik
Mi lenne, hogyha pár kérdést elolvasnál itt, és az elõtted lévõ 56 ugyanilyen kérdésnek a válaszait elolvasnád?
Nem feltétlen olyanok jönnek be ...sõt.... Az én pasim se kigyúrt, teljesen átlagos, de nekem pont tökéletes, imádom puszilgatni a pociját ^.^ õ is helyes nagyon, okos, de nincs kigyúrva , a lényeg hogy egy hullámhosszon legyél a csajjal és értsétek meg egymást ;)
Az ilyen lányoknál csak a tökéletes külsejû fiúknak van esélyük.
ez nagyon érdekes... sosem volt kimondott ideálom, egyedül annyi kikötésem volt mindig, hogy az a rókavörös hajú típus nem tetszett. Meg az a nagyon-nagyon világoskék "halszem" sem. sokféle pasi tetszett... és mindig úgy van, hogy én szemelem ki azt a pasit, aki nekem kell. Lehet, hogy van rajta felesleg, az is lehet, hogy izmos a fizikai munkától és lehet szolizós, magára sokat adó. Nem tudom mitõl függ, de nem attól, hogy barna a szeme, vagy ki van gyúrva.
#4 Senki sem tökéletes, de én állok hozzá a legközelebb. :D
én nem vagyok bombázó lány:D de annyit elmondhatok neked, hogy az összes szép lány akit ismerek rosszul van az általad leírt gyantázott selyemfiúktól! a te leírásod sokkal jobban tetszik mint a "szolisoké":)

Szerintetek jól nézek ki? Van esélyem a fiúknál? Nálatok lenne? 20-30 éves férfiemberek?

a href="http://kepfeltoltes.hu/view/120926/IMG_20120921_080248_0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/view/120926/IMG_20120921_080248_0_www..

Legjobb válasz: ööö izé...az arcod nem tetszik de a tested elég jó, szóval ha nem nézek az arcodra akkor dughatunk ha gondolod!

ööö izé...az arcod nem tetszik de a tested elég jó, szóval ha nem nézek az arcodra akkor dughatunk ha gondolod!
szerintem picit duci vagy....
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Félreértések meg mindig vannak nyugi :) .
Nálam simán lenne, szerintem nagyon szép vagy ;)
oké de azt mindenki látja hogy nem egy vékony nõ van a képen és én ezt leírtam .Persze mindenkinek más tetszik de nem értem mért kellett lepontozni...na mindegy. Amúgy ahhoz képest hogy nem vagy vékony nincs rossz alakod, mert arányos vagy mindenhol, (csak a félreértések elkerülése végett;) :D ) :D
A kérdező hozzászólása: 21:11 köszi:) szerintem azért pontoztak le mert sértés volt. Nem haragszom én személy szerint. Ízlések és pofonok
tök jól nézel ki, kicsit furcsa a haj de ettõl olyan különleges lesz arcod
Édes vagy, de nekem nem jössz be. Kis erõedzés, kocogás után biztosan, mert mindened megvan hozzá. DE ez csak egy vélemény, puhány csajokra nem bukom - szerencsédre kisebbségben vagyok :-)
nem cska az idegesít hogy mikor megírom a véleményem és az nem egyezik az övékével akkor egybõl jön a lepontozás...
Gyönyörû nõ vagy, lányként is csak ezt tudom mondani. :)
A kérdező hozzászólása: Akkora baj h nem 90/60/90 csaj vagyok?
A kérdező hozzászólása: köszi:) . volt már hosszú szõke hajam és aki ismer mind azt mondja ez sokkal jobban áll meg nincs vele annyi macera :D
Nálam tutira lenne esélyed ;) 22/F
Nagyon tetszel, de csak akkor járnék veled, ha szeretnéd a koreai mûvészfilmeket. Üdv Karesz
Szerintem is szép vagy, de nekem sem tetszik ez a frizura. Lehet, hogy kevesebb vele a macera, de szerintem egy fiatal lánynak nem áll jól a rövid, vagy, ha mégis, akkor biztos, hogy a hosszabb mégjobban állna. Számomra nagyon fontos a hosszú, ápolt haj egy nõnél, dehát nem vagyunk egyformák. :) 28/F
Bomba csaj vagy.
A kérdező hozzászólása: Ott kezdeném hogy ez nem harisnya ha nem cicanadrág de ez mellékes! És nem itt gyûjtöm az önbizalmat rendelkezek önbizalommal csak véleményeket kértem semmimást! Aki kicsit is súlyproblémákkal közködöt közködik az tudja hogy nem egyszerû fogyni. Köszönöm a válaszokat. A hajjal kapcsolatosakat megfogadom:)
szerintem azt vesz fel amit akar:) Amúgy tényleg duckó de had hordjon már olyan ruhát amilyet szeretne.Ha nem akar lefogyni hát nem fogy.Majd õ eldönti
Ha ilyen az alakod miert veszel fel harisnyat?Fogyni kene am es nem itt gyujteni az onbizalmat.
41-es vagyok. :) Mindenképp növessz legalább vállig érõ hajat! Ilyen bájos, nõies archoz az áll jól, ez túl fiús :/ Meg a stílusodból ítélve (már amennyire ennyibõl meglehetett ítélni), aranyos csajszi lehetsz! :)
A kérdező hozzászólása: tegnap 22:07 köszi a válaszodat. és egyet is értek veled mindenben. A hajam lehet lehetne hosszabb ezt a tanácsot megfogadom tõletek. :)
Ha te nem tartod magad szépnek, akkor súlyos önértékelési problémáid vannak!
"Ha egy fiú az alakodat veszi szemügyre elõször, meg az a fontosabb számára, akkor csak dugni akar, ha az arcodat, akkor párkapcsolatot akar" És ha a csaj olyan képet mutat elõször ahol az arcát nem lehet szemügyre venni, viszont a dekoltázsát és a combját igen? Én felvállalom hogy lefeküdnék vele, és még az arca is nagyon szép! Kész fõnyeremény:)
Bakker, látom a hajat nem egyedül írtam :D
Én lány vagyok, de azért leírom a véleményem. Ha egy fiú az alakodat veszi szemügyre elõször, meg az a fontosabb számára, akkor csak dugni akar, ha az arcodat, akkor párkapcsolatot akar, és ez tény, be is bizonyították egy kísérlet révén. :) A tested az nagyon jó, nagyon csinos vagy, irigyellek is érte :D Az arcod már kevésbé tetszik, de ez lehet a rövid haj miatt van... meg a hajszíned se a legjobb... Szerintem sokkal bájosabb lennél valami hosszú/hosszabb barnás hajjal :) Végül is jah... az arcod is jó, vagyis inkább átlagosnak mondanám, csak a haj rontja el SZERINTEM! De kinek mi tetszik :) De összességében igen, jól nézel ki :D
Szerintem teljesen csinos vagy. Alkatra is tetszel és arcra is. Egyetlen dolog amit én személy szerint, egyéni ízlésem szerint kifogásolhatónak tartok, az a rövid haj. Egy hosszú világosszõke haj neked nagyon ûberbrutál lenne. Azzal már simán 10/10.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.:)
nálam tuti befutó jó a tested szép az arcod, úgy vagy jó ahogy vagy
Ez nem egy társkeresõ oldal.....
Hát én akasztanálak elég szépen :) szóval ezt veheted bóknak is ha úgy gondolod :) :DDD
Hmmm, szépike. :) Egy 20-30 közötti férfiember
a tested bejön, az arcod nem rossz, de nekem nem jön be ez egyéni ízlés :-)
úristen én csaj vagyok de iszonyat szép arcod van:)
Nagyon szép vagy. Nálam tuti befutó lennél! Alkatra is, és arcra is:-)
Úgy kérdezd hogy a tested megfelelõ e a párzásra. És igen. Megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120926/465208_355748781128778_10..
Hát alkatra kiváló vagy de arc a fontos. Ha szép az arc lehet molett is a csaj :) ))
Fejedrõl küldesz képet?
20:37-es vagyok és nagyon hasonlítasz Annemarie Eilfeld-re
én lány vagyok de gyönyörû arcod van :)
miért ne lenne? persze vörösben minden szexibb :P
Nálam lenne... ;)
Test jó, arc szép, frizura csúnya. Nem értem miért lett ez divat...
Ilyen testtel felõle [email protected] is bekenheted az arcod, akkor is tömnélek.
Szép vagy.
Szexre biztosan lenne esélyed nálam, kapcsolatra attól függ, h belsõre milyen vagy (tudom h ez szokatlan egy lánynak). Nekem viszont nem lenne esélyem nálad.
Duci??? Egyáltalán nem. Sokkal szebb, mint a sáskaszerû lányok. (Sarah Jessica Parker és társai..)
de lehet hosszú hajjal jobb lennél..
Hasonlítasz Péterfy Borira. :)
nekem abszolút nem jössz be
Nem tudom, hogy nézel ki. Ha ronda az arcod akkor nem. Ez csak a tested.

Kinek van esélye ösztöndíjra pályázni, hogy később kimehessen Ausztráliába?

Illetve hol..?

Legjobb válasz: Lemaradt: Egyetemre szeretnék menni, de azokat a horribilis összegeket nem tudom kifizetni még akkor sem, ha szorgosan gyûjtögetek.

A kérdező hozzászólása: Lemaradt: Egyetemre szeretnék menni, de azokat a horribilis összegeket nem tudom kifizetni még akkor sem, ha szorgosan gyûjtögetek.

2014-ben kinek van esélye a választásokon? Reméljük annak, aki nem tekinti szavazóbázisának a "potyautasokat"8)

Legjobb válasz: A Fidesznek,mert a választási törvényeket úgy alkották meg,hogy más párt csak nehezen juthasson mandátumhoz. Különben sincs egyetlen párt sem,akire józan ésszel szavazni lehetne.

A Fidesznek, mert a választási törvényeket úgy alkották meg, hogy más párt csak nehezen juthasson mandátumhoz. Különben sincs egyetlen párt sem, akire józan ésszel szavazni lehetne.
Jaj, megint egy tini...
Szerintem OV addig megbukik, bár nincs jobb helyette. Hacsak meg nem koronázza magát addig. Bokros lenne jó, de az életbe nem szavaznák meg.
"A Fidesznek, mert a választási törvényeket úgy alkották meg, hogy más párt csak nehezen juthasson mandátumhoz. Különben sincs egyetlen párt sem, akire józan ésszel szavazni lehetne." Ez hülyeség. A rendszer a mindenkori elsõ helyezettnek kedvez, de az nem biztos, hogy a Fidesz lesz.
Jobbik!
Igazából szinte borítékolható egy Fidesz gyõzelem. Mindenhol lehet hallani, hogy hõbörögnek az emberek, de messze nekik van még mindig a legnagyobb szavazóbázisuk. Az MSZP-nek talán lenne némi esélye, hogy megszorongassa, ha ügyesen politizálnak, bár én nagyon reménykedem benne, hogy elszúrják és a Jobbik megelõzi. Nagy pofára esés lenne nekik. Tehát összefoglalva: legvalószínûbb nyertes a Fidesz, legnagyobb ellenzék az MSZP, de a Jobbik szorongatni fogja, az LMP meg a bejutási határon fog táncolni.
"Nem hiszem hogy meglesz az érvényes szavazáshoz szükséges küszöb, vagy ha igen, akkor csak papíron, esetleg a határon túli magyarokkal eggyütt (nem bántás, de nyílvánvaló hogy õk még nincsennek úgy kiábrándulva és ha már élhetnek ezzel a lehetõséggel, akkor fognak is, nekik ez még újdonság)." A parlamenti választásoknál nincs érvényességi küszöb. Amúgy a határon túliak nagy része támogatja a Fidesz-t és igazából erre egy nagyon jó okuk van amit meg is értek. Az összes eddigi kormány konkrétan nem vett tudomást a külföldi a magyarokról, semmit az ég egy adta világon nem tett értük. A Fidesz pedig gyakorlatilag annyit adott, aminél többet nem is lehet: állampolgárságot.
Szerintem ha politikai helyzet folyamatosan tovább romlik. akkor Jobbik. Ha tartja a színvonalat az ország, akkor FIDESZ kisebbségi kormány vagy baloldali koalíciós kormány. Ha csoda történik és az ország fejlõdésnek indul, akkor FIDESZ kormány.
A kérdező hozzászólása: A Jobbiknak minimum 25 százalék meglesz . 2.Ne nézzük hülyének a határon túliakat, õk is látják, hogy Víktátor és sleppje mit mûvel.
Nem hiszem hogy meglesz az érvényes szavazáshoz szükséges küszöb, vagy ha igen, akkor csak papíron, esetleg a határon túli magyarokkal eggyütt (nem bántás, de nyílvánvaló hogy õk még nincsennek úgy kiábrándulva és ha már élhetnek ezzel a lehetõséggel, akkor fognak is, nekik ez még újdonság).
A kérdező hozzászólása: A Jobbik is számít rájuk?Én nem hiszem..értetlenXD
A kérdező hozzászólása: Akkor nem érted a kérdést, kedves utolsó elõtti:)
Melyik párt az, amelyik nem tekinti szavazóbázisának a "potyautasokat"? Azért kérdezem, mert szerintem mindegyik annak tekinti.
A kérdező hozzászólása: Válaszoló, elnézést .T 55 (43éves, nem tini)
A kérdező hozzászólása: Ezt kire érted, kedves beszóló?
2014-ig sok minden fog történni, de ha megint 1 zsidóbérenc kormány kerül hatalomra akkor itt forradalom lesz!!!

Kisfiam nagy hajjal született és nem hullott ki, van esély rá, hogy a lányomnak is ilyen haja lesz?

Picinek lecserélődött a haja, de soha nem volt kopasz, vagy "foltos".Most 15 hónapos, és gyönyörű fürtös haja van, mindenki dicséri:)de lassan vágni kell.. Megfordult a fejemben, hogy a lányomnak is lehet ilyen lesz?

Legjobb válasz: A lányom és a fiaim se voltak soha kopaszok, mind hajjal született, lányom naggyal, az ikrek kicsivel, de soha nem voltak kopaszok, az ikreknek már vágtuk de megint kell, 1,5 évesek. A lányomnak csak elöl vágtam le 1 évesen, aztán talán 2 is elmúlt, mikor a végébõl is vágattunk neki. Soha nem voltak kopaszok, sõt a lányomnak hátul se volt kopasz folt mint sok kicsinek, mert õ mindig hason aludt.

A lányom és a fiaim se voltak soha kopaszok, mind hajjal született, lányom naggyal, az ikrek kicsivel, de soha nem voltak kopaszok, az ikreknek már vágtuk de megint kell, 1, 5 évesek. A lányomnak csak elöl vágtam le 1 évesen, aztán talán 2 is elmúlt, mikor a végébõl is vágattunk neki. Soha nem voltak kopaszok, sõt a lányomnak hátul se volt kopasz folt mint sok kicsinek, mert õ mindig hason aludt.
Persze, esely van ra, de konkretan 50%. Vagy lesz haja, vagy nem. Azert irom, mert nekem ket fiam van, mindketto a terhesseg 39. hetenek vegen szuletett, hasonlo hossz, hasonlo suly, nagyon hasonlitanak egymasra. Ennek ellenere: idosebbik fiamon egy szar haj/szor nem volt, de tenyleg semmi. Teljesen kopasz volt, sot, szemoldoke sem volt, meg szempilla sem igazan, vagy egyaltalan nem (erre mar nem emlekszem pontosan). Es jo sokaig alig nott a haja, mar elmult egy eves, amikor eloszor le lett vagva, addig nem volt ra szukseg. A masodik fiam viszont eleg dus es sotet hajjal szuletett, meg is lepodtem. Lecserelodott a haja, de nem volt kopasz foltokban sem, szepen nott az uj folyamatosan, O is tejfelszoke lett, mint a testvere. Viszont teljesen mas allagu a haja, nagyon sok van neki, es nagyon gyorsan no. Fel eves koraig hagytam, de akkor mar olyan hosszu volt, hogy vagatni kellett, azota is havonta vagatom. A nagyobbik fiamnak is dus haja lett, viszont teljesen maskepp all, neki tusis, eros haja van. Szoval annak ellenere, hogy testverek es sok hasonlo vonasuk van a hajuk teljesen kulonbozo az elso pillanattol kezdve. Csak a szinuk hasonlo.
A kérdező hozzászólása: köszi nektek. Akkor csak reménykedem, hogy a kislányomnak is szép hosszú haja legyen, remélem bejön:)

Mit tehetnék hogy ő is szeressen, várjak ki van esélyem szerintetek?

A helyzet hogy ?rülten szerelmes vagyok egy lányba, valóban szerelmes vagyok. Egy hónapja ismertük meg egymást, ? barátként tekint rám, én 6 nap után elmondtam neki hogy mit érzek akkor volt barátja azóta szakítottak de nem valószín? hogy miattam. Amikor tudunk beszélünk de nem tudom mit tegyek hisz mint írtam ? csak barátként tekint rám és beszélünk eléggé mély dolgokról (ezért is gondoltam hogy van valami talán benne is).

Legjobb válasz: A fõ, h semmiképp se kérdezz rá a dologra. Légy magabiztos és szilárd támasza. Idõvel megjön a jutalma. Próbálj közeledni felé, de ne túl nyomulósan és felszínesen. Az csak dugáshoz vezetne, de te gondolom szeretni akarod. Akkor folytasd a mély beszélgetést és légy egy olyan személy számára, akihez bármikor bármivel fordulhat....Szerintem legalábbis :) 18/f

A fõ, h semmiképp se kérdezz rá a dologra. Légy magabiztos és szilárd támasza. Idõvel megjön a jutalma. Próbálj közeledni felé, de ne túl nyomulósan és felszínesen. Az csak dugáshoz vezetne, de te gondolom szeretni akarod. Akkor folytasd a mély beszélgetést és légy egy olyan személy számára, akihez bármikor bármivel fordulhat....Szerintem legalábbis :) 18/f
Hát nézd, a szerelmet nem lehet erõltetni. Az egyetlen amit tehetsz, hogy vársz és mellette vagy jóban-rosszban.
A kérdező hozzászólása: köszi :D ez valszeg így lesz de nagyon nehéz várni :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!