Találatok a következő kifejezésre: Kinek van az alábbi (46 db)

Mi/kik vannak az alábbi képen? Van valami történetük, de nem tudom pontosan kik ők, és mit csináltak?

http://kepfeltoltes.hu/091224/ezmiez_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: Átlagos Amerikai család a régi idõkbõl történetüket nem tudom

Átlagos Amerikai család a régi idõkbõl történetüket nem tudom
a született feleségek eleje :) http://www.youtube.com/watch?v=DozfGxSOh4c
az elsõ válaszolóval egyet értek...
én vagyok a 2., mindkettönknek igaza van -.-
A kérdező hozzászólása: Csak a 2.-nak van igaza. Amúgy nem átlagos család az biztos, mert annyit tudok, hogy kinyírtak rengeteg embert. Csak a részleteket nem ismerem.

Kik vannak az alábbi képeken?

http://www.facekep.com/felnottek-a-gyereksztarok/

Legjobb válasz: 1. Mason Gamble 12. Dakota Fanning 13. Lindsay Lohan 16. Neil Parick Harris 19. Daniel Radcliffe 20. Emma Watson 22. Tom Felton 25. Rupert Grint 27. Ashley és Mariy-Kate Olsen 28. Frankie Muniz 31. Amy Winehouse 34. Drew Barrymoore Többit sajnos nem tudom, de a 11. szerintem Samara a Körbõl, és a 23. Harry Potterben játszott.

1. Mason Gamble 12. Dakota Fanning 13. Lindsay Lohan 16. Neil Parick Harris 19. Daniel Radcliffe 20. Emma Watson 22. Tom Felton 25. Rupert Grint 27. Ashley és Mariy-Kate Olsen 28. Frankie Muniz 31. Amy Winehouse 34. Drew Barrymoore Többit sajnos nem tudom, de a 11. szerintem Samara a Körbõl, és a 23. Harry Potterben játszott.

Kaptunk egy házit képlettel ki is lehet számolni menyi variációja van az alábbi betűknek (kis, nagy betűk) "bakixy"de+ jegyért ki is lehet irni ami elég sok van. Ötlet hogy Excelben ezt le lehet e valamilyen képlettel vezetni vagy van rá program?

Nem a végeredmény kéne számban hanem az hogy milyen variációk vannak pl? BaKiXy bakIXY meg ilyenek

Legjobb válasz: Igazából ez csak 64 variáció, ha jól számolom, ehhez nem éri kombinálni, ess neki és 10 perc alatt megvagy vele. Én mondjuk fás alakban csinálnám, tehát ilyesmiként: 1. sor: bakixy bakixY 2. sor: bakixy bakiXy bakixY bakiXY stb.. monndjuk valószínûleg nem fogja szépen megjeleníteni, de mindig az elõzõ szó alá kerüljön a 2 új variáció.

Igazából ez csak 64 variáció, ha jól számolom, ehhez nem éri kombinálni, ess neki és 10 perc alatt megvagy vele. Én mondjuk fás alakban csinálnám, tehát ilyesmiként: 1. sor: bakixy bakixY 2. sor: bakixy bakiXy bakixY bakiXY stb.. monndjuk valószínûleg nem fogja szépen megjeleníteni, de mindig az elõzõ szó alá kerüljön a 2 új variáció.
minden betû lehet kicsi meg nagy, vagyis KÉTFÉLE. 2*2*2*2*2*2=64 Én úgy sorolnám fel, hogy elindulok hátulról. bakixy bakixY bakiXy bakiXY bakIxy-->I most nagybetû, x és y-ra megint van 2 variáció összesen 4 sor ez is. amikor a k átvált nagybetûre, akkor 8 variáció lesz, a váltásánál 16 és b váltásánál 32. (Amikor b vált, akkor gyakorlatilag az elsõ 32 sort kell újra ugyanúgy leírni)
A kérdező hozzászólása: Huh köszi a segítséget igyekszem megcsinálni :)


Honnan vannak az alábbi idézetek? Kik írták?

Egyszer felkeltem reggel és nem voltál mellettem,

Legjobb válasz: Ezek szerelmes versek. Ezeket civil emberek találták ki bánatukba.

Ezek szerelmes versek. Ezeket civil emberek találták ki bánatukba.

Honnan vannak az alábbi idézetek? Kik írták?

Talán csak egy lányt..

Legjobb válasz: a www.google.hu-t gondolom még nem is próbáltad.. >_> írd be õket és csomó linket kiad... :D

a http://www.google.hu-t gondolom még nem is próbáltad.. >_> írd be õket és csomó linket kiad... :D
A kérdező hozzászólása: Jah....csak azt nem, h kik írták....

Honnan van az alábbi idézet? Ki írta?

"Hogy ki vagyok? A legártatlanabb angyalod... vagy a legkísért?bb démonod... A barátod... vagy az ellenséged... A szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed... vagy a sötét éjszaka, amiben örökre elveszel... A szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni... vagy a szeret?d, akinek a szíve sosem lesz a Tiéd... Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell... vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged... A pillangók, amik a hasadban repkednek... vagy a könnycsepp, ami az arcodon lefolyik... Hogy Neked ki voltam... vagyok... leszek... az csak rajtad áll..."

Legjobb válasz: Nem tudom,de csajom is ezt írta ki myvip-re és õ is csak találta:/ Meg mástól is láttam már.

Nem tudom, de csajom is ezt írta ki myvip-re és õ is csak találta:/ Meg mástól is láttam már.
A kérdező hozzászólása: Szia!:) Köszönöm szépen a válaszod! Én is csak találtam + láttam már másoknál is és én meg ezt raktam ki az iwiw-re:) csak szerettem volna tudni kitõl vagy honnan származik:) kíváncsi voltam. Hátha tudja vki:) Köszi szépen még1szer:) További szép napot! Szia
Szia! Sajnos én sem tudom, de meg szeretném köszönni, hogy megosztottad. Nagyon szeretem az idézeteket és ez különösen csodálatos. :)

Miért van az alábbi jelenség? (Nem fért ki a kérdés mezõbe)

Sokan mindenféle apró bosszúságok miatt, vagy amit leginkább saját maguknak köszönhetnek, szídják Istent (akit máskor nem is tartanak létezõnek, de a kettõ valahogy nem üti egymást náluk), míg sok olyan ember, akiket valódi hatalmas tragédia ért ez életben, még szorosabbra fûzi kapcsolatát Istennel és buzgóbb, alázatosabb hívõ lesz?

Legjobb válasz: Mit kell tragédia alatt érteni? Mert sajnos egy élet is lehet tragédia. Igazából a fájdalom megtisztítja vagy megöli embereket. Akkor veszik észre többen, hogy nincs szükségük rá. Szerintem ez nem egy általános jelenség. Csak amikor az ember meg akarja menteni a másikat, de meg van kötve a keze, keresni kezd. A szídás hátterében pedig valószínûleg több dolog áll. Figyelem felkeltés. A fájdalom és düh nagy mértékû kimutatása. Provokáció. Csalódottság.

Mit kell tragédia alatt érteni? Mert sajnos egy élet is lehet tragédia. Igazából a fájdalom megtisztítja vagy megöli embereket. Akkor veszik észre többen, hogy nincs szükségük rá. Szerintem ez nem egy általános jelenség. Csak amikor az ember meg akarja menteni a másikat, de meg van kötve a keze, keresni kezd. A szídás hátterében pedig valószínûleg több dolog áll. Figyelem felkeltés. A fájdalom és düh nagy mértékû kimutatása. Provokáció. Csalódottság.
"Azistenit!" "Az Isten verje meg!" Ez nem egy szigorú katolikus szokásos átkozódása, hanem mindenkié, aki katolikus országban és kultúrában nevelkedett. Ha azt mondanám, hogy "A macska rúgja meg!" az sem jelentené azt, hogy szeretném, hogy egy arra járó kandúr jobb hátsóval belerúgjon kettõt. Egyébként nem értem az összefüggést a kérdésedben.
Sajnos a nyelvünkbe Isten emlegetése eléggé beépült. Ezért, még ha valaki ateista is, akkor is kicsúszik a száján egy-két "az istenit neki". Magamat is rajta kaptam, hogy valamire azt mondom: "Hál' Istennek". Pedig nem is hiszek benne. Ez csak egy elcsépelt közhely. Az, hogy valakinek tragédia hatására lesz szorosabb a kapcsolata Istennel, eléggé érthetõ. Ilyenkor labilisabb az ember lelkileg, és jól jön valami, amire támaszkodhat. De persze ez nem mindenkire igaz. Van, aki fel tudja a nélkül is dolgozni.
Ha valaki nem hisz benne és szidja, attól még ugyanúgy nem hisz benne.Ez csak egy haragos felindulásból eredõ szokás egy nem hívõ számára.Akit meg nagy tragédiák érnek, és még szorosabbra fûzi a szálakat vele, arra azt mondanám, hogy erõs lelkületû.
Az Isten félõk azért fûzik szorosabbra a szálakat, mert tudják, hogy ami történt az nem véletlen, , és van megoldása. s mivel ezek a Tragédiák azért vannak, hogy távol tartsák az embereket Istentõl, ezért akik ezt tudják hogy e miatt kell még inkább közelebb kerülni hozzá, mert ha egy tragédia esetén hátat fordítana Istennek akkor Sátánnak adna igazat.
Az engem is zavar, ha egy ateista szájából hallom, hogy "hála Istennek" vagy egyéb káromkodásokat, de ez az õ dolguk. Az pedig természetes, ha valaki csak akkor kezd el gondolkodni az életérõl, amikor valami 'kizökkenti' õt a megszokott mindennapokból.
A fenyvesi az állomástól kb 150 m-re, a sétálóutca végén van a megálló.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
http://www.balatontipp.hu/index.php?p=strandok&uid=25 kattintasz a neked tetszõ szabad strandra lejjebb találsz egy érképet és ott a balaton környéki összes szabad strand és strand megvan jelölve valamin kitudod keresni rajta az állomásokat így látod milyen messze van

Kaptam egy növényt az akváriumomba. Sajnos nem tudom a fajtáját. Be tudná v. ki azonosítani? Az alábbi linken vannak a fényképek:

***** *****

Legjobb válasz: Nálam 40 liter/15w fény alatt vidáman elvolt a vízi hortenzia, csak profitoval tápozva. Azért váltam meg tõle, mert túl gyorsan nagyra nõtt egy ilyen kis akváriumhoz és állandóan nyirbálni kellett.

Nálam 40 liter/15w fény alatt vidáman elvolt a vízi hortenzia, csak profitoval tápozva. Azért váltam meg tõle, mert túl gyorsan nagyra nõtt egy ilyen kis akváriumhoz és állandóan nyirbálni kellett.
Vizi hortenzia vagy pedig vizicitrom ami nem marad meg vízben sokáig, nekem ilyenem volt és kidöglött mert kiderült hogy terráriumi szárazföldi növény.
Én inkább a mocsári hortenziára szavazok.
A kérdező hozzászólása: Valóban, valamelyik hortenzia fajta lehet. Ültetésnél alig volt gyökere. Vajon a kevés világítás (0.4w/l) és sera florena növénytápszer elég lehet neki?
Hát nekem 0, 507W/l alatt nem maradt meg :/
Bruttó akrváriumvízzel számoltam. Vagy nem azzal kell? Mindenki mást mond :D
A kérdező hozzászólása: Sajnálni fogom, mert nagyon mutatós..
én is bruttóval számolom
A kérdező hozzászólása: @akv: Én nettóval számolok. Nálam kevés a fény, ezzel tisztában vagyok. Most ez van.

Hol tudnám megrendelni vagy kinek van eladó példánya az alábbi c. könyvből? : Hernádi Tibor - Kiknek állt érdekében a második világháború?

Bárki akinek van akár eladó használt példánya, vagy tud beszerzési forrást ahol van készleten új vagy antikvár darab az kérem írjon! Köszönöm!

Legjobb válasz: Ha szimplán csak el akarod olvasni akkor: http://www.magtudin.org/Hernadi_Tibor_Kiknek_allt_erdekeben... De ha megvenni, akkor talán innen meg tudod rendelni: http://konyvar.hu/hernadi-tibor/kiknek-allt-erdekeben-a-maso.. Ha nem, akkor menj be egy libri vagy egy alexandra könyváruházba, jegyeztesd elõ, és talán elõbb-utóbb kapnak belõle egy példányt. A könyv címébõl és tartalmából ítélve nem túl népszerû téma, így elég nehezen fogod tudni megszerezni. Hála a mára már nem létezõ szólásszabadságnak.

Ha szimplán csak el akarod olvasni akkor: http://www.magtudin.org/Hernadi_Tibor_Kiknek_allt_erdekeben... De ha megvenni, akkor talán innen meg tudod rendelni: http://konyvar.hu/hernadi-tibor/kiknek-allt-erdekeben-a-maso.. Ha nem, akkor menj be egy libri vagy egy alexandra könyváruházba, jegyeztesd elõ, és talán elõbb-utóbb kapnak belõle egy példányt. A könyv címébõl és tartalmából ítélve nem túl népszerû téma, így elég nehezen fogod tudni megszerezni. Hála a mára már nem létezõ szólásszabadságnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!