Találatok a következő kifejezésre: Kinek nem bekötni a biztonsági övet (1 db)

Kinek nem kell bekötni a biztonsági övet az autóban?

A vezetés oktatónak, a taxisoknak, és van még egy harmadik amit nem tudom kicsodák.Talán a kisbaba mellett utazó?

Legjobb válasz: Köszönöm

A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Na jó ezt nem értem. Miért ne kellene nekik bekötni az övet? Ugyanúgy emberek, akik összetörnek egy balesetben.
Terhes nõkrõl ezt olvastam: A megoldás a kiegészítõ "magzatvédõ" heveder, melyet bababoltokban pár ezer forintért meg lehet vásárolni. A kiegészítõ heveder tulajdonképpen a combok között rögzíti az automata öv alsó szárát, így az a pocak alatt öleli át a testet.
akkor a kollegáid nem igazán ismerik ezt a szabályt. :)
április hónaptól fogva kivételt képeznek a biztonsági öv személyautós használata alól a három év alatti gyermekek, a tolató sofõrök, az éppen dolgozó taxisok, a mentõ betegellátó terében utazók, illetve azok, akiket az övhasználat alól orvos ment fel. ja! és a rendõröknek is kell!!!tudom, mert az vagyok.
igen, én is a rendõröket mondom.
Szerintem a rendõrök, hogy minél gyorsabban ki tudjanak szállni a helyszínen.
A kérdező hozzászólása: A kreszben úgy van hogy az oktatónak nem kell mert ha a tanuló veszélyhelyzetet csinál közbe tud avatkozni. A taxi soförnek meg azért ha támadás éri el tudjon menekülni.Van még egy csoport akinek valamilyen indok miatt nm kell, a terhes kismama eldönthet hogy beköti vagy sem
mindenkinek be kell kötni magát. még a terhes kismamáknak is, inkább a babaának legyen baja mind mindkettö meghaljon.
Vezetés oktatóknak óra közben; taxisoknak, ha van utasuk és láthatóan terhes nõknek


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történik akkor, ha van B kategóriás jogosítványom és műszakis, rendszámos, karbantartott, biztosított A kategóriás nagymotorral igazoltatnak?

Elveszik a meglévő B-t is vagy csak az engedély nélküli vezetés miatt kapok valamit?

Azért kérdezem, mert szeretnék nagymotort és utána megcsinálni rá a vizsgát. Azt tervezem, hogy amíg nem lesz meg a jogsim rá, addig átfestem meg kipofozom szépre, csak félek hogy nem bírom ki, hogy ne üljek fel rá addig..

10

Külterületen, főúton, ahol 90km/h a max, te 50-60km/h-val mész. Megteheted?

Nem tudsz gyorsabban menni, rosszul van az utasod, vagy akármi. Hiába állsz meg, utasod továbbra is roszul van, de menni kell. Ki kéne tenned a vészvillogót? Nyilván ha tornyosulnak mögötted, akkor félreállsz még elmegy a tömeg. Vagy az autód nem tud csak 60km/h-val menni. Akkor mi van, menj a kertek alatt?

14

Miért engedett át a vizsgán, amikor még én is megbuktattam volna magam?

Ma volt a forgalmi vizsgám. Korábban mindig gyönyörűen vezettem, nem nagyon hibáztam, az oktatóm sokat dícsért, még más tanulókat is beültetett hátra, hogy lássák, hogyan kell ezt csinálni. A vizsgán pedig katasztrófa volt, amit csináltam. Nem akarom részletezni, de volt olyan hibám, ami azonnali bukás lett volna, egyszer olyan későn fékeztem, hogy 1 mp-en múlt, hogy nem az oktató fékezett, már rajta volt a lába a pedálon. A 3 parkolásból 2-t elcsesztem, csak a párhuzamos lett szép. Jobbra előre túl nagy helyre álltam be, és a pasi még azt mondta, hogy álljak ki, és keressek egy másik helyet. És még sorolhatnám. Máskor sosem követtem el ilyen hibákat, de most iszonyúan izgultam. Első vizsgám volt. Miért engedhetett át mégis? Pénzt se kapott, és az oktatómtól tudom, hogy ez a pasi volt, akit piti dolgokért is megbuktatott. Félreértés ne legyen: nagyon happy vagyok, hogy "sikerült" csak nem nagyon értem a dolgot...

7

Mit rontottam el? Balra nagyívben kanyarodtam egy 90fokos kereszteződésben, elsőrendű útról. Kettesbe, s túl nagy lendülettel érkeztem meg, kicsit olyan volt, mintha ki akarnék sodródni.

a kuplung maradhatott benyomva? mert gondolom nem a gázt nyomtam nagyon, mert kettesbe voltam és hangja nem volt.

2

Minden kamionos ilyen hülye?

http://auto.indavideo.hu/video/Hulye_kamionsofor

7

Megbüntethet a rendőr úgy, hogy nem állít meg?

Megöttem jött egy rendőr azt hittem igazoltatni akar de csak basztatott aztán egy stoptáblánál nem álltam meg teljesen, de nem állított le.
Megbüntethet így is levélben rendszám alapján vagy akkor megállított volna?

3

A kétsávos körforgalom szabályát és lényegért értem, de mi van akkor ha? .

1., ...ha a külsőbe soroló autós (szabálytalanul) nem hagyja el körforgalmat az első kijáratnál és én a másodiknál szeretnék kimenni, ezért elé szeretnék sorolni. Mindenképpen elsőbbségem van, vagy a külsőben haladónak van továbbra is elsőbbsége? A logikus az lenne, hogy bukta a kisorolást, így a továbbiakban nincs létjogosultsága a külsőben fenntartani az elsőbbségét.

2., mi van akkor ha egy meddő, használaton kívüli lehajtó(pl. megszűnt áruház vagy építés alatt levő útszakasz) miatt nem akar kihajtani, de ő már a külsőbe sorolt? Hivatkozhat arra, hogy ő ezt belekalkulálta?

14

Ez igaz, vagy kamu? (videó)

http://www.youtube.com/watch?v=OR_Jrbgm1_k&feature=player_de..

4

Egy korsó sör/pohár bor után mennyi idő múlva vezethetek?

10

Mi a véleményetek az ottfelejtett 30-as 40-es 60-as táblákról?

Sok helyen nagy nehezen megjavítják az utat, de a 60-as tábla még egy fél év múlva is ott van, talán kivárják míg újra leromlik az út és megspórolják hogy újra kirakják? Mire fizetjük a sok adót? Nincs út amin közlekedjünk, de ahol végre lehetne...

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!