Találatok a következő kifejezésre: Kinek mikor meg úgy a baba (9 db)

Kinek mikor mozdult meg úgy a baba hogy az apuka is érezhesse?

21 hetes vagyok és még mindig csak alul érzem intenzíven a babót, alig várom hogy egyszercsak kirúgjon.

Legjobb válasz: Nekem 18 hetesen mozdult meg elösször de a párom csak 20 hetesen érezte! üdv 26. hetes kismama

Nekem 18 hetesen mozdult meg elösször de a párom csak 20 hetesen érezte! üdv 26. hetes kismama
Nekem olyan 27-29 hetesen rúgott ki.De irigylem a olyan anyukákat akiknek úgy kinyomja a baba a testrészüket hogy kivehetõ pl a lábikó. Nálunk ez kimaradt.Kifelé nem komunikált, de a bordáimmal nagyon jóban volt.(Totál szétrúgta)
Mi 27 hetesek vagyunk és max. 1-2 hete érzi a kedvesem is a babónkat és kb. azóta látszik az is, ahogy mozgolódik.:) Boldog babavárást!
Nekünk legelõsször 20 hetesen érezte a párom, aztán olyan 28 hét körül már látványos is volt, most 34 hetes vagyok és az arcát szokta odarakni hogy "megsimizze" a gyerkõc, de van olyan hogy akkorát rúg bele hogy az egész feje beleremeg..:D Hamarosan eltelik az a pár hét, de addig is élvezd ki a terhességed minden percét.
Én is a 21. héten tudtam megmutatni a férjemnek, hogy milyen is az.(Akkor lettem biztos benne, hogy nem a hasi ütõeret érezni kintrõl, hanem a kis békát.)Aztán a 26. héttõl már igen látványos volt, és sokszor a boltban nevetett rám az eladó, hogy balhézik a baba, és ezt õ látja.A hátát, buksiját a mi napig rendszeresen kidugja a pocim oldalán. Próbálj meg jól kimerülni egy nap, majd nyúlj végig az ágyon, és tedd a kezed a pocidra...olyankor mindig sokkal aktívabbak.
Úgy látom, én nagyon különbözöm itt mindenkitõl. 13 hetesen már éreztem a babókát és egy héttel késõbb már az apukája is. A doki is meglepõdött, de valóban nem tévedtem, tényleg a Rékát éreztem mozogni. Azt mondta a doki is, a védõnõ is, hogy nagyon ritka az ilyen, valószínûleg az átlagnál érzékenyebb vagyok e téren és vékony a hasfalam is. A 18. hét környékén pedig nem csak érezni, hanem határozottan látni is lehetett a kidudorodó lábacskákat-kezecskéket. Na meg a popsiját, amikor amõbázott odabenn, hogy apja simogató keze alá férkõzzön. Most már komoly veszélyben érzem a bordáimat, amikor épp arra áll a lába, ha meg nem, hát a hólyagomat tapossa, vagy a vesémet rúgja le a kis örökmozgó. Jól látható, mikor mivel kalimpál éppen, kidomborodnak a kis öklei, a talpacskája, a térde is. 25 hetes kismama
Minálunk 20.héttõl lehetett érezni kivülrõl is, de amikor apa odatette a kezét akkor mindig sunyitott a kis huncut - viszont a 24. héttõl már apa keze sem akadályozza õt a kickboxedzésekben :) Mi elõször a kidudorodó kis buksiját láttuk igazán látványosan :) - 26. hétben.

Más is érzi úgy, hogy a babával még várhatott volna? Mikor nem alszik a baba sem éjjel sem nappal és semmi sem tetszik csak feszedezik és ordít? Vagy csak engem készít ki a gyereknevelés ennyire?

Legjobb válasz: Én is vagyok így vele, ne keseredj el. Az én picim 4 hetes. Éjjel kettõkor tudtam áõgyba mászni, és már megvolt a reggeli. :) Engem a fáradtság készít ki és az, hogy nem jut idõm a férjemre, mert mikor hazajön, a baba akkor a legaktívabb. Még nem alakult ki a napirendünk, de fogalmam sincs, hogyan fogom csinálni. :( Ja és állandóan a mellemen akar lógni, különben ordít..)

Én is vagyok így vele, ne keseredj el. Az én picim 4 hetes. Éjjel kettõkor tudtam áõgyba mászni, és már megvolt a reggeli. :) Engem a fáradtság készít ki és az, hogy nem jut idõm a férjemre, mert mikor hazajön, a baba akkor a legaktívabb. Még nem alakult ki a napirendünk, de fogalmam sincs, hogyan fogom csinálni. :( Ja és állandóan a mellemen akar lógni, különben ordít..)
Szia. lányom már 11 hónapos de még most sem alszik. Minden éjjel 4x fennt van.... Nappal sem alszik annyi hohy most már jókat tud játszani egyedül vagy velem.Nekem sincsen segítségem.Szüleim 1000km re laknak, anyósom 50 km-re.A férjem reggel 6-18 ig dolgozik. Szóval.Fel a fejjel idövel könnyebb lessz. Ez tényleg így van.A mai napig ha elkezd hisztizni, este nem akar aludni ki készít, de nem adnám emmiért. Majd megtanulod, hogy mikor miért sír, és könnyebb lessz. Mennyi idös a babád?? Kitartát.
A kisfiam 6 hós és néha õ is nagyon nehezen alszik el este. Én is jártam már úgy, hogy éjjel 1-2 óra volt mire le tudtam feküdni, aztán pár óra múlva már kelni is kellett. De persze amikor napközben játszunk és elkezd mosolyogni, nevetgélni akkor kárpótol mindenért. Szóval kitartás!
mi is két naponta voltunk együtt s babát várok 11h
nálunk rögtön 1 re összejött a baba szinte napi szinten együtt voltunk már elmúlt 1 éves a nagylánykám:)
Így hogy 2-3 naponta voltunk együtt nem sikerült 3x-ra sem, viszont amikor elõtte egy hétig semmi és peteéréskor voltunk együtt egybõl összejött. A doki ezt javasolta és megnézte hogy mikor lesz kb tüszõrepedésem. Igaza lett 2x is. Azt mondta hogy ha 2-3 naponta vagyunk együtt nem biztos hogy olyan ütemben termelõdik a sperma és nem marad semmi amikor kellene, nem mindenkinek termelõdik gyorsan és jól. Próbáljátok ki.
A spermáknak kell idõ még megérnek. Próbáljátok meg egy kicsit ritkítani az együtt léteket és az ovulációdat figyelni.
Mi folyton együtt voltunk-szinte éjjel nappal:-)Mégis összejött...:-)
Mi is 2-3 naponta voltunk együtt... aztán múlt hónapban az esedékes héten minden nap együtt voltunk...na meg is lett az eredménye :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Szerintem most mi is úgy csináljuk hogy együtt leszünk minden nap.Remélem összejön:) Múlt hónapban voltam dokinál.Tüszõrepesztõ szurit akart adni, de sajnos egyik gyógyszertárban sem volt.Akkor azt mondta a doki, hogy minden nap legyünk együtt, akár reggel és este is.


Mi van ha valaki úgy hal meg hogy van még több millió tartozása a bank felé de nincs senki elő rokona? Ilyenkor ki fizeti tovább a hitelt?

Legjobb válasz: Megkeresik a legközelebbi élõ rokont,felkutatják a családfát és megkérdezik kéri-e az örökséget. Ha nem kéri, akkor nem a bank vesztesége, hanem az államé, ugyanis ezt az állam fizeti ki a banknak (azaz mi). Ha kéri az örökséget, akkor õ fogja fizetni.

Megkeresik a legközelebbi élõ rokont, felkutatják a családfát és megkérdezik kéri-e az örökséget. Ha nem kéri, akkor nem a bank vesztesége, hanem az államé, ugyanis ezt az állam fizeti ki a banknak (azaz mi). Ha kéri az örökséget, akkor õ fogja fizetni.
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel hogy a fedezet se elég már arra hogy a tartozást kiegyenlítse.
Ha van kezes, akkor az, ha az adósra kötöttek hitelfelvételi-életbiztosítást, akkor a biztosító fizet, ha nem, akkor senki; a hitelnyújtó bank vesztesége.
A bank behajtja, amit tud. A többit lenyeli veszteségként.
úgy van ahogy az utolsó mondja!!
Az utolsó törvényes örökös az állam, ami nem utasíthatja vissza a hagyatékot. A tartozásért persze az állam is csak a hagyaték értékéig felel. A hitelt senki sem fizeti tovább, legalább is nem az eredeti formájában, mivel az adós halála felmondási ok.

Ne haragudjatok a kérdésért! Honnan tudom, hogy nem nagywc-ni kell, hanem ez már a baba lesz, de úgy érzem ki kell mennem wc-re? Mi van ha már nyomok akkor amikor még nem lehet?

Legjobb válasz: Én is aggódtam miatta, de mindig mondták, h várjam a kakilási ingert, majd mikor jött szóltam, és jöttek megvizsgálni, mivel eltûnt a méhszáj így nyomhattam. Szóval sztem elõtte úgy is megvizsgálnak, és mondják, h zsabad-e. 4hós kisfiú anyukája

Én is aggódtam miatta, de mindig mondták, h várjam a kakilási ingert, majd mikor jött szóltam, és jöttek megvizsgálni, mivel eltûnt a méhszáj így nyomhattam. Szóval sztem elõtte úgy is megvizsgálnak, és mondják, h zsabad-e. 4hós kisfiú anyukája
fogod tudni ne aggódj! elõször is: a tolófájásokat azért meg szokták elõzni a sima méhösszehúzódások, vagy elmegy a magzatvíz például. amikor nagywc-zned kell, az egy inger, amibõl tudod, hogy majd menned kell wc-re. a tolófájás olyan inger, hogy nyomnod KELL és nincs választási lehetõség, én nem tudtam nem nyomni! és azért azt is észreveszi az ember, hogy nem kaki akar jönni, hanem egy kb. 3 kg-os csomag, harmincpárcentis fejjel készül kibukkanni. elsõ babám született januárban, én is tudtam, mikor mit kell, magamtól, senki nem mondta. nyomtam, mikor kellett és szuszogtam, ha volt idõm. nem vágtak, nem repedtem, szép emlék maradt! ne aggódj te sem, menni fog!
Elvileg az EDA hatása kimegy a tólófájásokra és a kitolási szakaszra. Ha EDA-val szülsz sokkal többet is fognak vizsgálgatni. Ne aggódj szerintem, én nagyon halványan éreztem csak a kakilási ingert, de azért szóltam és jól is tettem, megvizsgáltak és indultak is a tolófájások. Egy barátnõmnek meg olyan erõsen jött az inger, hogy már nem is tudott felfeküdni az ágyra, guggolva szülte meg a babáját. Ne aggódj, gond nem lehet, nem tudod elrontani!
Szia!Én is Edával szültem, és éreztem a tolókat.Éppen szóltam a szülésznõnek hogy adjon még egy adagot , mert olyan furán fáj, kérdezte , mikor mondtam hogy mintha kakálni kéne, egybõl felnyúlt és közölte hogy nincs több eda.Szóval emiatt ne aggódj meg fogod érezni, sok sikert, könnyü szülést kivánok!
Szia, én már javában vajúdtam de beöntésre nem volt már idõ, éreztem hogy nagywc-zni kell, mondtam a dokinak aki azt mondta menjek el nyugodtan wc-re, de mondom mi lesz ha közben a baba jön?? azt mondta ne nyomjak nagyon, nem fog jönni, hát mondanom se kell fájások közepette nagyon kellemes volt wc-zni, közben végig azon paráztam nehogy a wc-be pottyanjon a baba, persze a kitolás már teljesen más érzés volt, ott is nyomás inger van, de nem lehet összetéveszteni.
Edat kaptam, de mikor márcteljesen kivoltam tágulva nem adták tovább hogy majd érezzem a tolófájásokat! Hát vártunk vártunk már 1 perces fájásaim voltak, de nem jöttek a toló fájások. Mindenki kérdezte nem érzem úgy hogy kakilni kell? Hát nem éreztem csak fájt nagyon!!! Na mondta a doki nyomjak, de azt sectudtam hová mit nyomjak, semmi meg sem mozdult a lányom. Mondta feküdjek jobb majd bal oldalamra nyomjak de semmi. Hiába voltam teljesen kitágulva, már fél percenként jöttek a fájások, hiába nyomtam, tolófájások híján császár lett, de az volt a megváltás!
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, hát nem tudom.Mindenesetre izgulok.Inkább amiatt is, hogy ha kapok EDA-t lehet, hogy tompítja a dolgokat mjd és nem érzem úgy. Mindegy akkor ha úgy érzem inkább szólok.:-)))
A kérdező hozzászólása: Ok, csajok köszi!!Remélem nem lesz semmi.

Úgy néz ki, még sokáig, talán évekig nem jön a baba. Mivel "kárpótolhatnám" magam?

Légyszi ne tippeket írjatok, meg hasonlók, csak a kérdésre írjatok! Köszi.

Legjobb válasz: Ja és mégvalami. Vagy menhelyrõl hozz kutyát vagy tenyésztõtõl! Azért mondom mert a tenyésztõtõl való kutya sokba kerül! De vannak ilyen emberek akik fajtatiszta kutyát ajánlanak olcsón, annak ne higyj! Mert késõbb kiderül hogy nem is olyan fajta vagy hogy egy csomó betegsége van. Õk a szaporítók. Tehát tapasztalatom szerint vagy menhelyi kutya kell ha nem tudsz fizetni vagy segíteni akarsz vagy tenyésztett. Ezek az én tapasztalataim.

Ja és mégvalami. Vagy menhelyrõl hozz kutyát vagy tenyésztõtõl! Azért mondom mert a tenyésztõtõl való kutya sokba kerül! De vannak ilyen emberek akik fajtatiszta kutyát ajánlanak olcsón, annak ne higyj! Mert késõbb kiderül hogy nem is olyan fajta vagy hogy egy csomó betegsége van. Õk a szaporítók. Tehát tapasztalatom szerint vagy menhelyi kutya kell ha nem tudsz fizetni vagy segíteni akarsz vagy tenyésztett. Ezek az én tapasztalataim.
Szia ! Nem minden esetben jó ötlet a kutya ! Ugyanis egy kutya 12-16 évig él kb , és bizony ha egyszer magadhoz vetted , nem teheted ki mert jön a baba ! Tehát 10+? évet számolj arra hogy a kutyád gondozni fogod, naponta többször levinni , foglalkozni vele stb... ! Ez a baba születése után is meg kell tenni! Ha ezt vállalod akkor hajrá hidd el boldog leszel :)
Én ismerek egy csomó embert aki versenyzõ szinten kutyázik és gyereke van és egyiknek sem kellett kidobni a kutyáját mindegyik meg tudta oldani, úgyhogy aki akarja az képes rá.
Szia! Mi is két évet vártunk a babára. Nekem az jött be, hogy munkahelyet váltottam, nem volt olyan stresszes, imádtam, pörögtem, és nem is gondoltam arra, hogy vajon ebben a hónapban sikerült e. Pont plusz melót vállaltam, élveztem az életem, mikor hirtelen terhes lettem. Még csak nem is a nemvárt napján teszteltem (el is felejtettem, hogy meg kéne jönnie), rá 1, 5 hétre jutott eszembe. Sok szerencsét és kitartást.
A kérdező hozzászólása: Lakásban lakunk, kert nélkül... Kcsit attól félek, hogy a macska borulna ki a kutyától, elég félõs fajta. Köszi a linket, letöltöm!!!

18 hetes kismama vagyok és az első baba! Napjában többször is ugy érzem mint ha ki-be huzkodnám a hasam. és mintha tolná valami előre! Nagyon rossz érzés! Mi lehet ez? Nem huzom ki meg be de olyan érzésés napjában igen sokszor?

Legjobb válasz: szerintem keményedést érzel, csak nem tudod rendesen megfogalmazni, hogy mit is érzel pontosan:) nem olyan, mintha egy vasgolyót felfújnának benned mint egy lufit? mert akkor az keményedés

szerintem keményedést érzel, csak nem tudod rendesen megfogalmazni, hogy mit is érzel pontosan:) nem olyan, mintha egy vasgolyót felfújnának benned mint egy lufit? mert akkor az keményedés
Kotakoti?
Valeria Lukyanova
Szerintem Te Valeria Lukjanovára gondolsz akit az élõ Barbie babaként emlegetnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!