Találatok a következő kifejezésre: Kinek mikor meg úgy a (220 db)

Sherlock Holmes :)
Poirot
Egyértelmûen Sherlock.
Én azt is el tudnám képzelni, hogy mindketten ugyanabban a percben jöjjenek rá az igazságra. :)

Esett valaki úgy teherbe, hogy még szoptatott és nem menstruált? (Mókás lehetett várni az ultrahangokon, hogy számolják ki, mikor is fogant a tesógyerek. )

Legjobb válasz: Hát annyira nem vicces... 18 hónaposan választottam el a lányomat és rá két hétre lettem terhes úgyhogy az elsõ menstruáció ami a szülés után lett volna nem is jött meg. elmentem mert + lett a tesztem és tudtam hogy babát várok de mondtam hogy majdnem két éve jött meg utoljára. aztán szerencse volt mert x-eltem az együttlétek napját és igy tudtam hogy mikor fogant. másik szerencse hogy gondoltam feltöltöm a szervezetemet vitaminnal és szedtem az elevitet tovább igy nem volt gond.

Hát annyira nem vicces... 18 hónaposan választottam el a lányomat és rá két hétre lettem terhes úgyhogy az elsõ menstruáció ami a szülés után lett volna nem is jött meg. elmentem mert + lett a tesztem és tudtam hogy babát várok de mondtam hogy majdnem két éve jött meg utoljára. aztán szerencse volt mert x-eltem az együttlétek napját és igy tudtam hogy mikor fogant. másik szerencse hogy gondoltam feltöltöm a szervezetemet vitaminnal és szedtem az elevitet tovább igy nem volt gond.
az kimaradt hogy mivel még nem jött meg az orvos úgy irta a papirra hogy még szoptatok szóval hivatalosan igy van ... még annak minõsültem.
A kérdező hozzászólása: Abszolút nem rosszból írtam, hogy "mókás". Klassz. Irigyellek. Nekünk még kisebb a babánk, de már vágyunk a testvérkére, ezért kérdeztem. A szülés után 1x menstruáltam, kb. 4-5 hónapja, s Azaliát szedtem, amit kb. 3 hete hagytam abba... Várjuk a sikert.
anyósom így lett terhes, akkoriban nem volt ez gond, úgyse tudták annyira pontosan az uh-ról megállapítani:) neki az van a kiskönyvébe írva az utolsó menstruáció idejére, hogy "elõzõ szülés óta nem volt". napra pontosan egy év van a két gyerek között, hát az sem lehetett vicces, ahogy mesélt róla!
A kérdező hozzászólása: Carmen, ha még visszanézel, egy másik kérdésnél valakinek azt írtad, egy gyereked van.. (1 gyerek-2 gyerek kérdés..) Akkor a második mégsem született meg? Sajnálom...
Szerintem még nem kellett, hogy megszülessen, mert egy mostani kérdésnél azt írta a válaszában, hogy 21 hónapos a babája.Amikor pozitív lett a tesztje 18 hónapos volt a babája, tehát most kb. 4 hónapos várandós.Ha jól számolok, de majd Õ kijavít.

Kinek mikor mozdult meg úgy a baba hogy az apuka is érezhesse?

21 hetes vagyok és még mindig csak alul érzem intenzíven a babót, alig várom hogy egyszercsak kirúgjon.

Legjobb válasz: Nekem 18 hetesen mozdult meg elösször de a párom csak 20 hetesen érezte! üdv 26. hetes kismama

Nekem 18 hetesen mozdult meg elösször de a párom csak 20 hetesen érezte! üdv 26. hetes kismama
Nekem olyan 27-29 hetesen rúgott ki.De irigylem a olyan anyukákat akiknek úgy kinyomja a baba a testrészüket hogy kivehetõ pl a lábikó. Nálunk ez kimaradt.Kifelé nem komunikált, de a bordáimmal nagyon jóban volt.(Totál szétrúgta)
Mi 27 hetesek vagyunk és max. 1-2 hete érzi a kedvesem is a babónkat és kb. azóta látszik az is, ahogy mozgolódik.:) Boldog babavárást!
Nekünk legelõsször 20 hetesen érezte a párom, aztán olyan 28 hét körül már látványos is volt, most 34 hetes vagyok és az arcát szokta odarakni hogy "megsimizze" a gyerkõc, de van olyan hogy akkorát rúg bele hogy az egész feje beleremeg..:D Hamarosan eltelik az a pár hét, de addig is élvezd ki a terhességed minden percét.
Én is a 21. héten tudtam megmutatni a férjemnek, hogy milyen is az.(Akkor lettem biztos benne, hogy nem a hasi ütõeret érezni kintrõl, hanem a kis békát.)Aztán a 26. héttõl már igen látványos volt, és sokszor a boltban nevetett rám az eladó, hogy balhézik a baba, és ezt õ látja.A hátát, buksiját a mi napig rendszeresen kidugja a pocim oldalán. Próbálj meg jól kimerülni egy nap, majd nyúlj végig az ágyon, és tedd a kezed a pocidra...olyankor mindig sokkal aktívabbak.
Úgy látom, én nagyon különbözöm itt mindenkitõl. 13 hetesen már éreztem a babókát és egy héttel késõbb már az apukája is. A doki is meglepõdött, de valóban nem tévedtem, tényleg a Rékát éreztem mozogni. Azt mondta a doki is, a védõnõ is, hogy nagyon ritka az ilyen, valószínûleg az átlagnál érzékenyebb vagyok e téren és vékony a hasfalam is. A 18. hét környékén pedig nem csak érezni, hanem határozottan látni is lehetett a kidudorodó lábacskákat-kezecskéket. Na meg a popsiját, amikor amõbázott odabenn, hogy apja simogató keze alá férkõzzön. Most már komoly veszélyben érzem a bordáimat, amikor épp arra áll a lába, ha meg nem, hát a hólyagomat tapossa, vagy a vesémet rúgja le a kis örökmozgó. Jól látható, mikor mivel kalimpál éppen, kidomborodnak a kis öklei, a talpacskája, a térde is. 25 hetes kismama
Minálunk 20.héttõl lehetett érezni kivülrõl is, de amikor apa odatette a kezét akkor mindig sunyitott a kis huncut - viszont a 24. héttõl már apa keze sem akadályozza õt a kickboxedzésekben :) Mi elõször a kidudorodó kis buksiját láttuk igazán látványosan :) - 26. hétben.
12 hónap + 1 hetesen indult el a kisfiam, most 13, 5 hónapos!
az én hugom 11 hónaposan kezdett el lépkedni
Olyan 8.5- 9 honaposan az elsö önallo lepesek (kapaszkodas nelkül) 10 honaposan mar teljesen egyedül jart. De a szomszed kisfiu peldaul (nagy haverunk:D )ö masfel evesen indult csak el. tehat ez nagyon valtozo de kb 1 eves kor körül indul el a legtöbb baba. Az jelenthet gondot, ha 1.5 evesen meg nem is probalkozik.
A fiam majdnem betöltötte a 14 hónapot, mikor elindult.
18 hónapos korig kell elindulni egy babának.
13 hónaposan, unokaöcsém 16 hónaposan.
Kisfiam 14 hónaposan.
Kisfiam 9 hósan tette meg elsõ önnálló lépéseti most 9, 5 hónapos, ügyessen lépeget :)

Anyukák! Kinek mikor indult el először a babája? Nem muszáj az amikor már teljesen egyedül, az is érdekel amikor még csak úgy, hogy anya vagy apa kezét fogta? És kinek mikor kezdett már el beszélni?

Aki válaszol,még annyit tegyen már meg,hogy hozzáírja azt is,hogy kisfiúról vagy kislányról van e szó,és hogy hány hétre született babáról van szó!

Legjobb válasz: 1 héttel az elsõ szülinapja elõtt indult el, önállóan. Kézen fogva soha nem sétáltattuk, négykézláb nyomta 7 hónapos kora óta. Május végén lesz 2 éves, összesen talán 10 szót ha mond, plusz kb ugyanannyi állathangot utánoz. Mást még nem beszél. Fiú, 40+5-re született.

Az elsõ lányom kb.11 hónapos lehetett amikor pár lépést már egyedül ment, csak aztán elesett és 16 hó.s koráig fogni kellett a kezét, de aztán egyik napról a másikra elengedte a kezem és futva indult el, õ a 41. héten született.A második lányom most 10.hó.s és ha a kezét fogom már szépen sétál, õt pedig a 38.héten szültem.:)
8 hónaposan felállt. Pár héttel késõbb a bútorokba kapaszkodva ment a lakásban. 10, 5 hónaposan elindult önállóan. 11 hónaposan már teljesen egyedül sétált, nem csak itthon, hanem bárhol. Kézen fogva soha nem sétáltattuk. Fiúcska, 40+1 hétre született, most 18 hónapos, szavai: nem, pá-pá, szia. Sok szónak mondja az elsõ pár betûjét. Az az érdekes, hogy úgy 14 hónaposan használta a következõket: mama, papa, apa, aja (anya), tesz (tessék), de ezeket most egyáltalán nem mondja.
elsõ babám 42.hétre született kézen fogva már 11 hósan ment de ez csak egyszer kétszer fordult elõ mert én nem vagyok híve ennek hogy így sétáljon. Egyedül 13.5 hónaposan indult el stabilan. Beszélni 2.5 évesen kezdett (megkésett beszédfejlõdés). A lányom 10 hónaposan indult el teljesen egyedül. Elsõ szavait 11-12 hónaposan mondta 18 hónaposan már mondatokban beszélt, most 2 éves verset rövidke mesét elmond, énekel mondókázik. És mindent kommentál igazi nõ:D Õ 40+2 re született.
Elsõ vagyok. Pontosan a kiírt napon született. Egy éves kora óta mond olyan szavakat amiket már mi is megértettünk. Az állathangokat már akkor remekül utánozta. Most 15 hónapos. 1-2 hete kezdett el 2-3 szavas mondatokat mondani. kisfiú.
Kiírt napon született meg kisfiam. 7 hónaposan állt fel elõször, 8 hónapos korára már mindenhol a lakásban kapaszkodva a bútorokba járkált. Az elsõ önálló lépéseit 1. szülinapja elõtt egy héttel tette meg, és 3 hét alatt jutott el errõl a szintrõl odáig, hogy már végiggyalogolt a kérón tök egyedül, kapaszkodás nélkül. 9, 5 hónaposan mondta az elsõ szavait, másfél évesen kezdett 2-3 szavas mondatokban beszélni. Most 2, 5 éves múlt, már angolul is csacsog sokat.
10 hónaposak indult el teljesen egyedül. Minden nap több lépéssel többet sikerült megtennie. Elõtte bútorokba kapaszkodva lépegetett, mi soha nem vezettük a kezénél fogva. Most 1 éves és gyõzöm utolérni :) Kisfiú, a 38. hét utolsó napján született.
1 héttel az elsõ szülinapja elõtt indult el, önállóan. Kézen fogva soha nem sétáltattuk, négykézláb nyomta 7 hónapos kora óta. Május végén lesz 2 éves, összesen talán 10 szót ha mond, plusz kb ugyanannyi állathangot utánoz. Mást még nem beszél. Fiú, 40+5-re született.
Lányom, most 9 hónapos és pár napja kezdett el sétálni úgy ha fogjuk a kezét (egész nap ezt csinálta ma) :D És ma mondta ki azt is hogy csüccs :D Érthetõen kivehetõ amikor mondom neki hogy Zora mond hogy csüccs akkor a válasz az hogy tcsücs (vmi ilyesmi) :D Túlhordott baba egyébként 41 hétre született!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek! És gratu mindenki ügyes babájának!:)
Kb. 10 hónapos volt, amikor úgy sétált, hogy fogtuk a kezét. 13 hósan indult el egyedül. Kislány, 40+1 hetesen született.
A lanyom 8 honaposan állt fel, ket hét múlva mar kapaszkodva lepegetett a butorok mellett. 10, 5 honapos volt, amikor egyedul elindult. Kapaszkodas nelkul felállni viszont csak egy évesen tudott. 40 hét 4 napra született. Beszélget mar eleg sokat, 10 honaposan kezdte, azota egyre több olyan szava van, ami értelmes, és nem baba nyelv. Most 14 honapos.
Kisfiam 38. héten született. 10 hónaposan vezetgetve lépdelt, 10 és fél hónaposan tette meg az elsõ önálló lépéseit és 11 hónaposan már önállóan járt. Most másfél éves, mindent mond már, tud néhány mondatot is.
Kislányom úgy 9hósan kezdett bútorok mellett menni, 10 hós kora óta pedig önállóan megy. Nem vezetgettük, nem volt komp sem. Kiírt elõtt egy nappal született. Még csak pár szót mond, most múlt 14 hós.
Kisfiam, a héten lesz 1 éves, 40.hétre született, 6 hónaposan állt fel, azóta mászik is, 7-8 hónaposan már ment a bútorok mellet, és játékot tolva, 9 hónaposan, álldogált egyedül, leguggolt, felállt, 10 hónaposan fogta az egyik ujjamat és ment, nem akartam vezetgetni, d ehúzott, hogy menjünk, és lépegetett egyedül pár lépést, majd 11, 5 hónapos volt mikor már nagyon sokat ment egyedül, tulajdonképpen már totyizik egyedül, még annyira nem stabilan, de nagyon ügyes. 8-9 hónaposan Apukáját "abbának", engem "avvának" hívott, mondta, hogy "mammamm""baba", 10 hónapos korától mondja, hogy "apa", "mama", "ányá", "hinta ahinta"(hinta- palinta), "mamamamm" továbbra is, "ató"(autó), "vau", "gyeje"(gyere), 11 hónaposan kezdte el, hogy "itt", "ott", "oda".
Pontosan nem tudom. Ami biztos, hogy pont 6 hónapos volt amikor felállt. 10 hónapos kora körül segítséggel kézen fogva már sétált. 10 és fél hónapos kora körül egyik pillanatról a másikra elindult egyedül. Az állam is leesett. :D
13 hónaposan indult el elõször, elõtte bútorokba kapaszkodva lépegetett. Nem vezetgettük (nem is szabad egyébként). Kisfiú, 38. hétre született.
13 hónaposan vezetgetéssel elindult a kislányom. A 36. Hétre született. Most 16 hónapos és rohan bele a világba:-)
Fiam: 40. héten császárral született, 2 héttel az 1. szülinap elõtt tette meg az elsõ lépéseit, 12, 5 hónaposan járt rendesen. Beszélni késõn kezdett, 13 hónaposan volt az elsõ szava, de csak 2 évesen kezdte egymás mellé tenni a szavakat. Ragokkal, rendes mondatokban pedig csak 3 évesen beszélt. Most 3, 5 éves, kismillió beszédhibával beszél, aki nem ismeri, nem is érti mit mond :( Lányom: 39. hétre, császárral született. 15 hónaposan voltak az elsõ lépések, 16 hónaposan járt. Most pont másfél éves és olyan 20-25 szót használ. Ja, és én soha nem vezetgettem õket, nem jártak kézenfogva...
Töröld le :) Nekem is úgy szokott kinézni, utána egyszerûen fõzõlaptisztító spray-el lejön.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igazad volt. Lejött :) Akkora kõ esett le a lelkemrõl....jajjjjj :)

Ugy vettem ki anyam szavabol h tudja h lefekudtem egy fiuval. Nem mondta csak vonatkoztatot ra meg kerdezek rola h mikor szeretnem elveszteni a szuzesegemet de nem mondtam semmit. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Mit csinálj? Beszélj Anyuddal :) Egy lánynak az Édesanyja a legjobb barátnõje! Ha elvesztetted azt is megmondhatod Neki, hogy na Anya ez volt, így volt, de védekeztünk nem volt semmi baj... stb.. Ha meg nem, azt is, hogy még nem, de van barátom és szeretem, õ is engem, szóval szeretnék vele lefeküdni.. ennyi az egész :) Tudod.. aki beszél, azt mindig megértik! :) Ui: írhatnál értelmesebben is, de még éppen ki tudtam olvasni :P

Mit csinálj? Beszélj Anyuddal :) Egy lánynak az Édesanyja a legjobb barátnõje! Ha elvesztetted azt is megmondhatod Neki, hogy na Anya ez volt, így volt, de védekeztünk nem volt semmi baj... stb.. Ha meg nem, azt is, hogy még nem, de van barátom és szeretem, õ is engem, szóval szeretnék vele lefeküdni.. ennyi az egész :) Tudod.. aki beszél, azt mindig megértik! :) Ui: írhatnál értelmesebben is, de még éppen ki tudtam olvasni :P
Szüzességbõl nem kell státuszszimbólumot csinálni... ha már elvesztetted, akkor már úgysem tehet semmit ellene :)
A kérdező hozzászólása: koszi, hat megprobalom elmondani lehet nehez lesz de megkell egyszer mondani
Ha elmondod neki akkor a jövõben engedékenyebb lesz szerintem. Jobb ha megbeszéled az ilyesmiket anyáddal, így mindig lesz kihez fordulni tanácsokhoz.
Tanulj meg helyesen írni. Lehet az hozza ki belõle ezt a viselkedést, mert nem bírja nézni, hogy nem írsz helyesen.
Úgyse fogod otthagyni, mert ahhoz túl jól néz ki.
szar fake
Én is pont egy ilyen barátnõt szeretnék.

Titeket nem idegesít, mikor egyesek úgy válaszolnak a VV-vel kapcsolatos kérdésekre, hogy ki az a VV xy, meg milyen villa, stb?

Én nem hiszem, hogy van olyan ember, aki tényleg nem tudja, hogy mi az. Oké, nem nézi, nem érdekli, de akkor minek válaszol az ilyen kérdéskre? Meg mikor jönnek azzal, hogy úgyis megrendezett... Kit érdekel?

Legjobb válasz: Mert idegesíti õket h ilyen idióta mûsorról már témák szólnak. És h egyáltalán létezik. És h ki sem lehet kerülni, mert mindenhonnan ez folyik. (mindezt úgy mondom h szoktam nézni, de értem h van akit felháborít annyira h letojja). Amúgy ez kb ugyanolyan mint h minden szexes kérdésnél van aki azt válaszolja ,,szerintem terhes vagy". Nem kell foglalkozni vele ennyi, ha így akarja kifejezni h ,,hahó itt voltam" tegye.

Mert idegesíti õket h ilyen idióta mûsorról már témák szólnak. És h egyáltalán létezik. És h ki sem lehet kerülni, mert mindenhonnan ez folyik. (mindezt úgy mondom h szoktam nézni, de értem h van akit felháborít annyira h letojja). Amúgy ez kb ugyanolyan mint h minden szexes kérdésnél van aki azt válaszolja , , szerintem terhes vagy". Nem kell foglalkozni vele ennyi, ha így akarja kifejezni h , , hahó itt voltam" tegye.
Én, személy szerint, ki nem állhatom a VV-t, de tudom, mi az. Valaki szereti, valaki nem, nem ez a lényeg, hanem a Szeretet.
Én nem vagyok VV-fan, de néha nézem... Ha olyanom van válaszolok a kérdésekre is, de csak arra amire tudoma választ, vagy van véleményem... Ha nincs nem szólok hozzá... Nem értema többi minek ír oda h " VV5 -.-"" Üzenem nekik h: hát b.zdmeg nem kell nézni, és a kérdést sem kell megnyitnod! :D
Na igen. Én is feltettem egy VV-vel kapcsolatos kérdést és volt aki ilyeneket írt. Nagyából ebbe a kategóriába minden 3.kérdés VV-vel kapcsolatos és a tévében, facebookon, hírlapokon, újságokban, buszon és nagyából mindenhol lehet róla hallani. Ha meg tényleg nem tudja 1 másodperces utánajárás után megtudja.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy nem tudják. Ha már itt olvasgat, már csak innan is tudja. Csak csinálják az eszüket és nem veszik észre, hogy õk a szánalmasak, nem az, aki 1 órát a napjából arra fordít, hogy megnézzen egy mûsort.

Anyukák! Mióta megszületett a babátok, mennyi időtök jut magatokra? Mennyire, és miben változtatok meg ezidő alatt? Ugyan úgy csinosan/sportosan/lazán (ki mihez szokott) öltözködtök, mint azelőtt?

Legjobb válasz: Hú, hát én nagyon kifordultam magamból anno, hónapokon át csak egy témán kattogtam, úgyhogy nem sokat foglalkoztam ilyesmivel. Késõbb már az idõm is több lett, és a férjem noszogatására beláttam, hogy azért a külsõmre is figyelnem kell továbbra is. Nem mondom, hogy ma nem számít nekem, hogy nézek ki, de a fontossági sorrend mindenképp megváltozott. Az elsõ a gyerek, hogy vele minden oké legyen, én csak valahol késõbb jövök.

Hú, hát én nagyon kifordultam magamból anno, hónapokon át csak egy témán kattogtam, úgyhogy nem sokat foglalkoztam ilyesmivel. Késõbb már az idõm is több lett, és a férjem noszogatására beláttam, hogy azért a külsõmre is figyelnem kell továbbra is. Nem mondom, hogy ma nem számít nekem, hogy nézek ki, de a fontossági sorrend mindenképp megváltozott. Az elsõ a gyerek, hogy vele minden oké legyen, én csak valahol késõbb jövök.
Nagyjából ugyanúgy öltözök, mert már a terhességem elõtti ruhákat hordom.Most is figyelek magamra, pl. az utcára nem megyek ki smink nélkül. ( ez csak egy kis szemceruzát, szájfényt jelent, nem vakolatot) Kozmetikushoz a pici elõtt se jártam sûrûn, havonta egyszer elmegyek.Fodrászra már nem nagyon van pénzem, rég volt befestve a hajam, de vágatni szoktam 3-4 havonta.Ami pénzem van, többnyire a picire költöm.Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy új ruhákat, cipõket vegyek magamnak, de így is roskadásig van a szekrény, csak már unom õket.Sportolni elõtte se sportoltam, de 51 kilósan ez nem egy tragédia.Napi séta, ugrálás a lányom körül bõven elég.
Kedves elsõ erõs túlzás hogy mindenkinek arra van ideje amire szán!Három gyerek mellett néha örülök ha wc-re van idõm elmenni és ha nem fél perc alatt kell letusolnom.Felesleg nincs rajtam de attól én is szeretnék tornázni de egyenlõre ezt nem tudom kivitelezni.Ötkor kelek a picihez és este kilenc óra mire mind a hármat lefeketttem.Ezek után még a férjemmel is jó lenne törõdni tehát mire magamra idõm lenne az kb tíz óra.Akkor meg örülök hogy bedõlhetek az ágyba.Nem panaszkodom mert így is boldog vagyok és majd eljön az én idõm is.Mielõtt félre értenétek nem vagyok elhanyagol, "mackó nadrágom" nincs is mindig próbálok csinos és ápolt lenni de például fodrászhoz nem jutottam el már 5 hónapja kozmetikusra meg egyébként sem futja.
Hát a 4 gyerek mellett megmondom õszintén nem sok idõ marad magamra.De próbálom magam azért rendbeszedni. Br régebben mindig imádtam a nagyon magassarkú cipõket, de most már csak hébe-hóba veszem fel.Játszótérre?Meg a babakocsit emelgetni?S futni a kicsi után? Inkább nélkülözöm.
Igen. Az ízlésem nem változott. :) Sõt, sportolni is eljárok. Igaz, 5-kor kelek emiatt, de valamit valamiért. Mindenkinek arra van ideje, amire szán. :)
2 gyerek után is ugyanúgy öltözködöm, (nem anyukásan), adok a külsõmre(haj, köröm, bõr) Nemrég fogytam 7 kilót.
Magamra kevesebb idõ jut az biztos. Amikor alszik, akkor szoktam a szemöldökszedést, pedikûrt, manikûrt stb. megcsinálni. Õszinte leszek: kb. 8-10 hónapig eléggé elhanyagoltam magam. Miután lement rólam a felesleg, azóta van kedvem magamhoz. Most már a kinézetem a régi, csak kevesebb saját idõm van.
Ugyanúgy öltözködöm, mint elõtte, sõt, még csinosabban, mert maradt rajtam pá kiló, ami nem akar lemenni, ezt ellensúlyozni kell. Nekem szülés elõtt is alap volt az, hogy reggel fogmosás után sminkelek, meg magas sarkú, kéthetente manikûr-pedikûr, stb, most is. Természetesen elõ a gyerek, de azzal, hogy nem egy úcska mackót húzok ki a szekrénybõl reggel, hanem egy szép ruhát, nem kérosítom meg a gyerekemet semmiben. Amire szinte egyáltalán nincs idõm, azok a szabadidõd porogramok. Szülés elõtt hetente jártam moziba, most félévente. Esti eljárkálások szintén nem jönnek szóba. Szóval külsõleg nem változtm meg, de az életem teljesen megváltozott.
Ugyanúgy öltözöm, ugyanazokat a ruhákat hordom, mint a terhességem elõtt. 2 hetente körmöshöz járok, havonta-2 havonta fodrász-kozmetikus. Hetente 1x a barátnõimmel kávézok, olyankor a férjem fekteti le a kislányunkat. Amire szeretném, arra mindig van idõm, csak szervezés kérdése, mert a férjemen kívül nincs senki, aki vigyázna a babára. Így együtt havonta 1x tudunk elmenni. Annyiban változtam, hogy azelõtt minden héten vettem magamnak új ruhát, vagy cipõt, vagy táskát. Most viszont ha bemegyek a plázába, tuti babaruhákkal és bébiétellel megrakodva távozom onnan. :D
A külsõmre van idõm, mozizni, kávézni is, amira sajnos nagyon kevés idõm van, az az olvasás.
Ebbõl nem adok lentebb.Normálisan öltözködöm, nem slamposodtam el mert itt a 2 gyerek, attól még nõ vagyok.Fodrászhoz vágatni évente 2x megyek.Smink nélkül nem megyek boltba se, ha zsírosabb a hajam mert úgy jött ki, akkor összekötöm h ne legyen feltûnõ, de normálkisan megcsinálom.Épp most gyantáztam, míg aludt a kicsi, szõrösen se lépek ki az utcára.Sajna keveset alszik, így mindent gyorsan kell, de megcsinálom, mert akkor nagyon vacakul érzem magam.Sõt, van h itthonra is kifestem magam egy kicsit, ha pl régen mentem el itthonról.Itthon sem pizsiben járkálok, korán átöltözöm reggel.Sportolni lusta vagyok, pedig nem ártana, maradt 8 kiló plusz. A szemöldökfestésem még ma hátra van, este ha lefektettem õket, ezt is megejtem:)
A ruháim ugyan azok..a szemöldökömet, hajamat magam festem esetleg 2 havonta kozmetikushoz elmegyek, a szemõldökvonalát rendbe tetetni..szoiztam régebben, ez most nem igazán jön össze, illetve nincs mûköröm:) de szépen megcsinálom magamnak..úgyhogy az sem tragédia. Némi felesleg van rajtam..de ha már nem fog szopni a bébim..járok futni..mint elõtte.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!