Találatok a következő kifejezésre: Kinek mennyi után (815 db)

A Cypromix fogamzásgátló tabletta mennyi idő után váltja ki a hatását. Illetve h ki mennyi idő után engedte meg párjának az élvezetet?

Olvastam h szerintetek teljes mértékben megbízhztató és tudom h a tabletta az els? tabletta szedését?l hat, (betegtájékoató ) de én ebben kételkedem! Szerintetek menyi id?t várjak h megengedjem páromnak h elélvezhessen bennem?

Legjobb válasz: "és tudom h a tabletta az elsõ tabletta szedésétõl hat, (betegtájékoató )" mi is a kérdés ha egyszer tudod a választ...?

"és tudom h a tabletta az elsõ tabletta szedésétõl hat, (betegtájékoató )" mi is a kérdés ha egyszer tudod a választ...?
A kérdező hozzászólása: Szia az igazság az h elmorfondíroztam rajta h vajon tényleg elsõ naptól fogva megbízható e a tabletta..És h ami igazából érdekel az az h ki mennyi idõt várt h megengedje h a párja elélvezhessen benne.Lényegében közvéleményre lenék kíváncsi.H szedjem be teljesen az elsõ levelet a tabiból(Hónapi adag) és utána engedjem meg vagy elég ha két hete szedem még csak!?
Csak fogamzásgátlás céljából kaptad ezt a tablettát? Mert ugye ez nem fogamzásgátló csak egy mellékhatása.
A kérdező hozzászólása: Igen, fogamzásgátlóként kaptam most a tablettát...kimondottan a nõgyógyászomnak mondtam h fogamzásgátló tablettát írjon fel!És mivel én ezt szedtem fél évig még pár hónappal ezelõtt de akkor az arcomra írta fel mert allergiás vagyok!pattanásaim nem igen vannak!Szóval a lényeg h most kimondottan fogamzásgátlót írattam és ismét ezt írta fel!olvastam h többek szerint megbízható és ezért lenék kíváncsi arra h menyi idõ után váltja ki a hatását!?
A kérdező hozzászólása: Pont e miatt h a fogamzásgátlás csak mellékhatása...gondolom ill feltételezem h nem olyan erõs mint más fogamzásgátló tabletták, pont ezért érdekel h esetleg lehet h akkor evvel több idõt kell várni mint más tabikkal?:)
Nekem az orvosom, amikor még szedtem azt ajánlotta, hogy az elsõ levelet még szedjem be, addig meg védekezzünk rendesen(: Amúgy arra vigyázz, hogy elvileg a Cypromix-et csak fél évig ajánlatos szedni!(:
A kérdező hozzászólása: Igen tudom...de egyébként szted ha 3 hete szedem akkor megengedhetem neki?:)

Mennyi idő után jött szóba h ki mennyit keres a kapcsolatban?

Mi fél éve vagyunk együtt, aztán szóba jött az összeköltözés, aztán ha már így állunk akkor jó lenne tudni h mennyit is keres a párom:S

Legjobb válasz: Bizony bizony, azért azt tudni kell ha össze akartok költözni hogy mennyit is engedhettek meg magatoknak. Egyszerüen üljetek le és számoljátok ki mennyi a közös bevételetek és mennyi egy lakás bérlet stb...

Bizony bizony, azért azt tudni kell ha össze akartok költözni hogy mennyit is engedhettek meg magatoknak. Egyszerüen üljetek le és számoljátok ki mennyi a közös bevételetek és mennyi egy lakás bérlet stb...
Nálunk úgy 1 hónap után került szóba. Ezt feltétlenül tisztázni kell összeköltözés elõtt!!!!!
1 hét után elmondta mennyit keres. Na addig dolgoztam. :)
Na akkor kell szakitani.
A kérdező hozzászólása: De gondolom utána engedtél neki mindent ha már eltart, mehetett az anál meg az arcraélvezés mi???XDXD
azonnal

Ki mennyi idő alatt tudott rendesen járni, fel kelni és mennyi idő alatt épült fel császár metszés után?

Legjobb válasz: Ugye egy nap kötelezõ fekvés volt nálunk az intenzíven. Utána áttoltak a kórterembe, majd be izéltem olyan rosszul voltam. Két nap után tudtam felkelni, de úgy mint akinek beszaladt úgy közlekedtem és csoszogtam mint egy öreganyó. Nagyon fájt. A gerincszuri mellékhatásaként pedig irtózatos fejfájásom volt, mint akit fejbevágtak egy 10kilós kalapáccsal. Két hét után is bicegtem. Engem nagyon megviselt. Volt olyan anyuka, aki saját lábán ment át az intenzívrõl a kórterembe olyan peckesen hogy csak lestem. MInden alkatfüggõ szerintem.

Ugye egy nap kötelezõ fekvés volt nálunk az intenzíven. Utána áttoltak a kórterembe, majd be izéltem olyan rosszul voltam. Két nap után tudtam felkelni, de úgy mint akinek beszaladt úgy közlekedtem és csoszogtam mint egy öreganyó. Nagyon fájt. A gerincszuri mellékhatásaként pedig irtózatos fejfájásom volt, mint akit fejbevágtak egy 10kilós kalapáccsal. Két hét után is bicegtem. Engem nagyon megviselt. Volt olyan anyuka, aki saját lábán ment át az intenzívrõl a kórterembe olyan peckesen hogy csak lestem. MInden alkatfüggõ szerintem.
Sajnos nekem is elég gáz volt! Szerencsére engem a fejfájás elkerült, nagyon paráztam tõle! A kötelezõ fekvés után nagyon nehezen tudtam egyáltalán felülni, majd felállni, kb 3-4 órába tellett, hogy kiegyensedjek! A további napok is borzasztóan teltek, itthon is! Ahogy emlékszem 2 hét kellett, hogy magamhoz térjek (testileg).... De ahogy az elõttem szóló mondta nálunk is volt "fittipaldi" (behozták tolószékbe, alig várta, hogy ki tudjon menni cigizni, én meg csak pislogtam)!
Engem délben mûtöttek.Aznap délután 4 órakor jöttek a nõvérek, hogy fel kell kelni, le kell fürdeni. Na az nagyon rossz volt, épp hogy kiment az érzéstelenítõ, fájt mindenem. Felkeltem, lezuhanyoztattak. 7-kor jött be a férjem a kórházba, és tolta a fiamat a kórtermem elé. Oda már egyedül mentem ki, bár a 2 perces út 10 percig tartott. Másnap is nagyon fájt még. 3. nap már inkább csak kellemetlen volt, ahogy a varratom húzódott. 1 hét után pedig szerencsére már nem volt gondom vele. Nekem szerencsére hamar ment a felépülés.
3 császárom volt már.Mindegyik egyre elviselhetõbb volt, pedig azt mondták, minél többször vágnak, annál nehezebben épül fel az ember, és fájdalmasabb lesz.Ez nem így volt.Legalábbis nálam.Az elsõ és 2. császárnál 6 órát kellett várnom, utána kellett felülnöm, és kitotyogni tusolni.Mit ne mondjak, nagyon fájt, és szédültem...de, most a 3.-nál 12 órát kellett feküdni.Ez maga volt a pokol! Már nem éreztem a hátam, fájt a derekam, bele voltam betegedve, hogy nem kelhettem fel.Sokkal jobb amikor hamar kényszerítik felülni, felkelni, mászkálni az ember.Sok ez a 12 óra.Fájni nem fájt annyira a sebem, és a szédülést is kihagytam, de akkor is nagyon vártam már a felkelést. 4. napra engedtek haza. a 10. napomon már szülõi értekezletre mentem. :)
Szintén úgy voltam ahogy elõzõ. Du. 2 -kor mûtöttek, este 8 kor már tologattam a fiam, mert 6-tól velem volt... a felállások lefekvések voltak nagyon rosszak aztán ekem is lekerült 1 emelettel lejjebb és muszáj volt emeletet is mászni, 3 óránként, kis sámlin szoptatni az inkubátor mellett. Nem olyan borzalom, szerintem sokan eltúlozzák... én rosszabbra számítottam.
Én is hasonlóan voltam mint az elõttem szólók.Császár napján kötelezõ fekvés, következõ nap áttoltak az osztályra.Kb 10 perc volt mire fel tudtam ülni az ágyban és megint 10 perc mire felálltam.Amikor jöttek látogatók és leültünk a társalgóban nem tudtam felállni a székrõl, férjem állított fel de majd belehaltam.Csak csoszpgtam, mint egy öreganyó.Nekem addig volt nagyon rossz míg bent voltak a kapcsok, amikor kivették onnantól már kiegyenesedve is tudtam menni.Kb 2 hónap volt mire helyrejöttem.Általában jól tûröm a fájdalmat és mûtétek után is gyorsan felépültem eddig de ez rettenet volt. Igaz itt is volt olyan akit áttoltak az osztályra és pár perc múlva úgy eltûnt, hogy a nõvérek csak lestek, hogy akinek csak gátmetszése volt az nem tud olyan gyorsan menni, ez meg eltûnik :D
4. vagyok. Azt meg elfelejtettem hozzatenni, hogy elso baba volt, par honappal a 40. szulinapom elott es allitolag a korral a regeneralodas folyamata lassabb, nem olyan rugalmasak a szalagok...stb. Azt hiszem en erre racafoltam....vagy kivetel erositi a szabalyt:-) Persze ennek nagyon orulok.
nekem nagyon hamar ment a felépülés, kb 1 hét elteltével már teljesen jól voltam.sõt az 5.napon , mikor hazajöttünk én pakoltam ki a bõröndöt, meg ilyenek.rendesen felkelni kb 1-2 hét után tudtam, miután felálltam, már nem volt baj.az elsõkb 10 felállás nagyon nagyon szar.
Szerintem én viszonylag gyorsan összekaptam magam. Aznap este kelhettem fel, hát az mondjuk nem esett jól, meg a másnap se. De utána már egész ok volt, csak felkelni+lefeküdni fájt eléggé jaj meg ha tüsszentenem kellett. De amúgy ha mentem semmi bajom nem volt vele. Bár a kényszer nagy úr, mert a babám eggyel lejebbi emeleten volt a PIC-en, így kénytelen voltam felkelni...
1.vagyok. Ami kimaradt: iszonyatos pukigörcsök, csak úgy hasogatta a hasam alját. A görcsöket még csak-csak kibírtam, de voltak többen is az intenzíven, elég ciki volt. Amikor meg poént csináltunk belõle röhögni nem bírtam úgy fájt.....
Az elsõ császárnál (tervezett egyéb problémák miatt) 29 éves voltam. Fájt a mûtét végénél, fájt mûtét után, iszonyatos volt az elsõ felkelés, utána hetekig görnyedten jártam, fogtam a hasam alját, a tüsszentés egy rémálom volt, egyszóval nagyon rossz volt. a 2.-nál 35 éves voltam, a mûtétet egyáltalán nem éreztem, 20 órájára az elsõ felkelés teljesen kibírható volt, másnap max lassan mozogtam, de csak óvatosságból, 8 nap múlva elmentem a nagy ovis farsangjára. Ég és föld volt a kettõ.
Engem csütörtök este 19-kor császároztak. Másnap reggel kb. fél 6-kor keltettek (volna, ha tudtam volna aludni), hogy menjek zuhanyozni (nõvér segített), hát elég gáz volt felkelni. Aztán szépen átmenni a másik kórterembe. Menni elég jól tudtam rögtön, csak felkelni meg lefeküdni! Hétfõn engedtek ki, szerdán bkv-val mentem vissza varratszedésre, kb péntek-szombattól már a felülés is egész jól ment. Szóval mondjuk kb. egy-másfél hét alatt felépültem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyjából én voltam a legjobban a kórtermünkben, tehát a többieknek nehezebben ment.

Leírnátpk nekem a tea fajtákat és hogy melyiket mikor és mennyit kell inni? Szeretném a menzimet rendezettebbé tenni ês babát szeretnénk. Kinek mennyi idö után hatott?

Legjobb válasz: Palástfû cickafark 1-1 arányban. Ha barnázol is barátcserje kapszula amíg be nem áll a vérzés. Nekem 2 hó volt. Ha már rendben van, középidõig 200 g cickafark, 50g komló, 50 g édeskömény. peteérés után 50g apróbojtorján, 150 g palástfû, 100g rozmaringlevél. Én napi 1 csészével ittam, de van akinek kell a 2. Attol függ mennyire vagy érzékeny a gyógynövényekre. Ha még mindig barnázol a barátcserjét is szedd, de csak a + tesztig! A 2. keveréket lehet inni a 12. hétig, csökkenti a vetélés kockázatát. Mi akkor kezdtünk próbálkozni amikor már beált a vérzésem. Az 1. hónapban sikerült. Sok sikert! 25 hkm

Palástfû cickafark 1-1 arányban. Ha barnázol is barátcserje kapszula amíg be nem áll a vérzés. Nekem 2 hó volt. Ha már rendben van, középidõig 200 g cickafark, 50g komló, 50 g édeskömény. peteérés után 50g apróbojtorján, 150 g palástfû, 100g rozmaringlevél. Én napi 1 csészével ittam, de van akinek kell a 2. Attol függ mennyire vagy érzékeny a gyógynövényekre. Ha még mindig barnázol a barátcserjét is szedd, de csak a + tesztig! A 2. keveréket lehet inni a 12. hétig, csökkenti a vetélés kockázatát. Mi akkor kezdtünk próbálkozni amikor már beált a vérzésem. Az 1. hónapban sikerült. Sok sikert! 25 hkm
Szia! Én cickafarkfû és palástfû teát ittam!Én erre esküszöm, de van aki a málnalevélteára van aki a barátcserjére! Mindegyiknek megtalálod a funkcióját neten! pl itt a cickafark http://www.viragcenter.hu/index.php?Itemid=12&catid=9:gyogyn.. Nekem kb másfél havonta jött meg mikor elkezdtem inni, de már a második hónapban hatott! A kúra:cickafark-mensi végétõl peteérésig, majd peteéréstõl mensiig palástfû

Ki mennyi idő után érezte a Merckformin jótékony hatását? Mennyi idő után lett babás, illetve volt aki fogyott tőle, vagy hízott? Illetve volt olyan akinek IR miatt írták fel, de volt LH teszt szerint peteérése?

Én eddig nélküle 10 kilót fogytam 2 hónap alatt. Most az orvosom a leleteim alapján Merckformint írt fel, és azóta egy deka sem ment lefelé.

Legjobb válasz: A met elõtt fogytam 17kgot, csak diéta és mozgással. Majd a met segítségével még 10 lement. A 8. metes hónapban sikerült a baba. Peteérésem elsõ szülés elõtt mindig volt, nem kellett met a terhességhez. Szülés után nem volt peteérésem és végül ciklusom se. Az 5. metes napon megjött, azóta napra pontos a ciklusom. Egyszer késett, azóta is késik :) 33hkm

A met elõtt fogytam 17kgot, csak diéta és mozgással. Majd a met segítségével még 10 lement. A 8. metes hónapban sikerült a baba. Peteérésem elsõ szülés elõtt mindig volt, nem kellett met a terhességhez. Szülés után nem volt peteérésem és végül ciklusom se. Az 5. metes napon megjött, azóta napra pontos a ciklusom. Egyszer késett, azóta is késik :) 33hkm
Nekem kb. 2 hónap múlva lett peteérésem, rövidültek a ciklusaim. Fogytam is, de hosszabb távon, mondjuk sokat nem kellett, de a bogyó mellett mozogtam, diétáztam. A teherbeesés más késõbb kiderült problémák miatt elég soká sikerült. 31 hetes ikres km
Én 1kg-t fogyok hetente. (Nekem nem Merckformin a gyógyszerem, hanem elõször Meforal volt, most Eucreas, de a hatóanyag azonos). Nekem segítette a fogyást. Elõtte is tudtam fogyni diétával és sporttal, de nekem megállt a fogyás, sõt, kezdtek visszamászni a kilók. A gyógyszer besegített. Nekem IR miatt írták fel, nagyon magas az inzulinom, de peteérésem minden hónapban van, a mensim rendszeres 28-30 napos. Nem peteérés miatt volt gond, hanem vetélés miatt.
A diétán rengeteg múlik. Ha a gyógyszert szeded, még nem biztos a siker, a fogyás, csak segítség. Ha a diétát nem tartod pontosan és nincs meg a kellõ sport mellette, a gyógyszernek esélye sincs egyedül!
Én már 1 éve szedem a meckformin 500-t és még nem sikerült a baba.Pontosak a ciklusaim de nincs peteérésem.Elvagyok keseredve mert mostanában sok IR-est látok itt akinek hamar összejött a baba.

Kinek mennyi idő után jött össze a baba? Mennyi idő után szoktak vizsgálatokat csinálni? Minden véleményre kíváncsi vagyok!

Mi fél éve szeretnénk babát, a fogigátlót már 16 hónapja abbahagytam. Utána megszakítással védekeztünk, hogy kiürüljön a gyógyszer a szervezetemb?l. Kérjek vizsgálatokat, hogy miért nem jött még össze, vagy túl korai lenne? Hozzá kell tennem azt is hogy csak hétvégén van itthon a férjem. Nagy az esélye, hogy nem peteérés környékén voltunk együtt. Milyen vizsgálatokat csinálnak és mennyi id? után, ha nem jön össze a baba?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem semmi okod az aggodalomra. Én 6 év gyógyszer szedés után 4 évig nem estem teherbe.Aztán mikor nem vártam, mikor már letettem a babáról, akkor jött a picur.Én nem voltam semmi vizsgálaton.

Szia! Szerintem semmi okod az aggodalomra. Én 6 év gyógyszer szedés után 4 évig nem estem teherbe.Aztán mikor nem vártam, mikor már letettem a babáról, akkor jött a picur.Én nem voltam semmi vizsgálaton.
5 hónap után mentem el orvoshoz, majd a 6. doki küldött el vizsgálatokra (ekkor már 10 hónapja próbálkoztunk) és rá 2 hónapra lettem terhes closty és bromocriptin segítségével. Összesen tehát 1 évet vártunk. De ha kivárom a normál 1 évet (amit minden doki javasol) sima próbálkozással akkor ez az idõ is kitolódott volna ki tudja mennyire....
Mi 2 évet vártunk a babára. 1 év után vizsgálatokba kezdtünk. A dokim szerint 1 év alatt ha nem jön a baba, érdemes megnézni mi a helyzet. Örülök, hogy elkezdte, majd átadott minket egy centrumnak. Várhattunk volna még, talán sosem sikerült volna, akkora volt a baj! Ha csak hétvégén van idõtök együtt lenni, megeshet, hogy pont nem "jókor" vagytok együtt. Így mégtöbb várakozási idõ is belefér! Mielõbbi babásodást!
A kérdező hozzászólása: Én 6 évig szedtem a gyógyszert. Peteérésem biztosan lehet, ha 16 hónapja nem szedem? Vagy peteérés a gyógyszer abbahagyása után egybõl van? Esetleg néhány hónapig nincs?
10 évig szedtem gyógyszert, 3 hónap szünet a tisztulásra, elsõre terhes lettem, szinte csak egymára néztünk:)
Fél év nem sok, szerintem felesleges elmenned dokihoz, én úgy tudom, hogy egy év alatt nem is foglalkoznak veled! Az átlag teherbeesési idõszak 1, 5 év (hangsúlyozom, ez statisztikai átlag), úgyhogy ne ess kétségbe még! Fõleg azért nem, mert nem biztos, hogy pont a megfelelõ napon tudtok együtt lenni! (Mi 2 éve próbálkozunk, elhiszem, hogy türelmetlen vagy, és így érzek, de próbálok úgy állni a dologhoz, hogyha jönni akar a baba, úgyis jön, õ fogja eldönteni! Tegye a természet a dolgát) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Babucikhoz gratulálok! :)
1.5 ev utan jott a babunk.es pont januarra volt idopntom, hogy kezdjuk a kivizsgalatokat, es aztan torolni kellett az idopntot, mert januarban teherbe estem.Pont akkor voltam ugy, hogy lesz, ami lesz, egesz addig gorcsoltem rajta. 17 hetes kismami
szerintem se aggódj, fél év még nem olyan sok, pláne, hogy ritkán vagytok együtt. Nekünk elsõre összejött a fiunk (rendszertelen menstruáció mellett, nagy mázlink volt), de már 3. hónapja próbálkozunk a másodikkal, és még semmi. Az unokatesómék több, mint 1.5 évet próbálkoztak, és utána jött össze. Egyébként úgy tudom, 2 év sikertelen próbálkozás után szokták javasolni a vizsgálatokat. Szorítok nektek!
Én 8 évig szedtem fogamzásgátlót, amit 7 hónappal az elsõ próbálkozás elõtt hagytam abba. Harmadik próbálkozásra jött össze. Azóta 11 hós gyönyörû kisfiú!

Kinek mennyi ideig marad szőrmentes a teste epilálás után? Normális, hogy nekem 1 hét után már kibújnak a szőrszálak?

Rettent?en zavar, hogy minimum hetente 1x epilálnom kell. Miért reklámozzák akkor úgy, hogy 4 hétig sima maradsz? Én Philips Beauty Satinelle HP6407-et használok.

Legjobb válasz: A borotva miért hatna a jelenlegi szõrnövekedésre? Hisz azt a szõrszálat, amit te leborotváltál, tehát elvágtál középen, az már ki lett tépve gyantával, és egy teljesen új szõrszál nõtt a helyébe. Valószínüleg azért nõ ott gyorsabban, mert gyárilag erõsebb. És nem értem egy hétig sima marad a lábad, vaagy hetente epilálsz? Mert ha egy hétig sima, legalább még 1 hét mire kinõ. Sztem csináldd úgy, nekem úgy jött be, hogy akkor epilálok mikor az öszes szõrszál kinõtt, és akkor pár hétig tényleg jó, utána mikor már kezd kinõni, borotválom kb. 1, 1,5 hétig, utána pár napot vársz és epilálsz.

A borotva miért hatna a jelenlegi szõrnövekedésre? Hisz azt a szõrszálat, amit te leborotváltál, tehát elvágtál középen, az már ki lett tépve gyantával, és egy teljesen új szõrszál nõtt a helyébe. Valószínüleg azért nõ ott gyorsabban, mert gyárilag erõsebb. És nem értem egy hétig sima marad a lábad, vaagy hetente epilálsz? Mert ha egy hétig sima, legalább még 1 hét mire kinõ. Sztem csináldd úgy, nekem úgy jött be, hogy akkor epilálok mikor az öszes szõrszál kinõtt, és akkor pár hétig tényleg jó, utána mikor már kezd kinõni, borotválom kb. 1, 1, 5 hétig, utána pár napot vársz és epilálsz.
Árulnak manapság olyat, hogy szõrnövekedést késleltetõ testápoló (Avon, Johnsons), fogalmam sincs, mennyire hat, de ha gondolod, próbáld ki.
Tök mind1, hogy mit használsz, hiszem mind kitépi a szõrt, ez embertípus függõ, te ilyen vagy nem tudsz vele mit csinálni..
Szia én is ígyvagyok vele. Gyanta is max másfél hát. Nemtudom miért van ez. Viszont a hajam is borzasztó gyorsan nõ.
Nekem van szortelenito gepem de nem hasznalom mert nem tudom rendesen hatul kiszedni, ezert kozmetikushoz jarok gyantazni.A bikinivonalnal ahol regen borotvaltam ott hamarabb no, kb. ket het, a tobbi reszen egy honap.Tehat elo bizonyitek szamomra hogy a borotvaval rontottam el, maskepp ott is egy honap lenne.
A kérdező hozzászólása: 1 hét után már olyan 2-3 mm-es szõrszálak jelennek meg. Ez zavar, ezért hetente el kell távolítanom.
Probaltam az Avonost es nem er semmit.
Normális, nekem is így van. De szerintem mindenkinek.

Foghúzás után az ínyben maradó szilánkok kinek mennyi idő után lökődtek ki? Megvárjam vagy menjek vele szájsebészetre? Esetleg van olyan valaki aki már kiszedte azokat saját magának?

Legjobb válasz: Jusszus, én ki nem szedném magamnak, ez orvos dolga, nagyonsok ferõzést lehet kapni ha nem szakember csinálja...

Jusszus, én ki nem szedném magamnak, ez orvos dolga, nagyonsok ferõzést lehet kapni ha nem szakember csinálja...
Van, hogy évek múlva lökõdik ki valakinek. Ha úgy érzed, hogy szilánk maradt a foghelyeden, menj vissza a fogorvosodhoz, hogy érzéstelenítés alatt kikaparja azt, mert begyulladhat tõle a fogmedred.
Hát, elõfordul, hogy valamelyik csak hónapok múlva, magától. Nem szükséges szájsebészet, a szervezet elintézi.
A kérdező hozzászólása: De nagyon zavar, mert érzem a nyelvemmel õket :( Muszáj lesz kiszedni, de azért köszönöm a válaszokat.
Mindenképpen menj vissza, mert amíg ott vannak a szilánkok, az ínyed nem húzódik vissza rendesen. Én is így jártam, több mint egy hét után, fél perc alatt el lett intézve és utána szépen begyógyult.

Pco és Ir! Mik az esélyek? Kinek mennyi idő után sikerült?

Spontán teherbe eshetek vagy csak inszem és lombik jöhet szóba?

Legjobb válasz: Nézd. Ha tudod, hoyg ez a bajod akkor nyilván kapsz rá kezelést. Akkor azt is tudod, hogy van akinek a closti bevlik, an akinek az injekció és van akinek a mercformin.És van akinek egyik sem. Van akinek ezek mellett peteveszetõelzáródása van és/endomentrózisa. Nagyon az elején jársz te még ennek ha jól veszem ki. Egy ilyen betegségnél semmit nem kiszámitható.Lehet, hogy egy évben csak egyser van pé-d lehet hogy 2szer. Ki tudja. Még az orvosok sem. 1év otthoni tökölés után jön az orvoshozmenetel, és jóesetben egy év mulva már babás vagy. De azt tudom mondani, hogy inkább 2-4 évig terjed az idõ amikor valószinûsithetõ a dolog.

Nézd. Ha tudod, hoyg ez a bajod akkor nyilván kapsz rá kezelést. Akkor azt is tudod, hogy van akinek a closti bevlik, an akinek az injekció és van akinek a mercformin.És van akinek egyik sem. Van akinek ezek mellett peteveszetõelzáródása van és/endomentrózisa. Nagyon az elején jársz te még ennek ha jól veszem ki. Egy ilyen betegségnél semmit nem kiszámitható.Lehet, hogy egy évben csak egyser van pé-d lehet hogy 2szer. Ki tudja. Még az orvosok sem. 1év otthoni tökölés után jön az orvoshozmenetel, és jóesetben egy év mulva már babás vagy. De azt tudom mondani, hogy inkább 2-4 évig terjed az idõ amikor valószinûsithetõ a dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Spontán van peteérésem és tüszõrepedésem is és már túl vagyok sok mindenen, csak kétségbeesésemben kérdeztem.
Szia! Én pozitív példa vagyok. A nagyobbik fiunk 3 éves most, és gyakorlatilag elsõ lövésre összejött:) Elõtte a dokik azt mondták, hogy spontán soha nem lesz babánk. A 2. fiunk 6 hónapos és 6 hónapnyi merckformin szedése után sikerült(összesen 9 hónapot próbálkoztunk). Szeretnénk majd 3. babát is. És még annyit, hogy problémamentes terhességem volt mind2 alkalommal-még a cukrom is tökéletes volt. A próbálkozós idõszakban és a terhesség alatt is szedtem a gravidát. Fel a fejjel, sikerülni fog. Én mindenkinek szorítok, aki babát szeretne:)
Ha nincs más probléma, sztem max 1 éven belül. Nézd meg a pco-szindroma.hu oldalon a babamozikat! Ott van sok csajszi, akinek sikerült, az is kinek mennyi idõ után. (eredmények menüpont, több évre visszamenõleg van)
Nekünk az elsõ gyerek a második próbálkozós hónapban összejött. A másodikra 2, 5 évet vártunk. Voltunk 4 inszemináción, egyik sem sikerült. Majd kimerülve elutaztunk, onnan már többen jöttünk haza, rá se gondoltunk, hogy sikerülhet. Szedem a metet, tartom a diétát, 18. hetet kezdjük holnap. Szeretnénk harmadikat is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen a köszönöm!Ez a sok történet felvidít.Akkor még van remény!Én is diétázom ás szedem a metet!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e ha nem, nem akarok ezzel senkit sem megbántani. Ki, hogy érezte magát az abortusz után? Lelkileg és fizikailag? Ki mennyit szenvedett? Ki mennyire vérzett?

Legjobb válasz: Na arról a "nõrõl" is meg van a véleményem akit nem érint meg egy abortusz....pláne, hogy már van egy gyereke, pontosan tudja mirõl van szó....hihetetlen....

Na arról a "nõrõl" is meg van a véleményem akit nem érint meg egy abortusz....pláne, hogy már van egy gyereke, pontosan tudja mirõl van szó....hihetetlen....
egy ismerõsõmnek volt, reggel bement délután 5-kor jött meg, addig én vigyáztam a fiára. Semmit nem láttam rajta és megjegyzést tett, hogy volt aki sírdogált meg kesergett, neki semmi baja, nem érintette meg a dolog túlságosan.
16 és 17 évesen is volt abortuszom, akkor hülyének, csalódottnak és ugyanakkor megnyugodtnak éreztem magam. Nem véreztem, csak normál menszi szerûen, nem fájt. Lelkileg ahogy telt az idõ lett egyre rosszabb. Számolgatom a mai napig, hány éves kislányok lennének, mert ebbe is biztos vagyok. És felnõtt fejjel most már nem értem, hogyhogy ennyire lebeszélt róla a család, miért nem mertem határozottabb lenni, hogy meg akarom tartani :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!