Találatok a következő kifejezésre: Kinek kell szexet (27 db)

Lehet, hogy hülye kérdés de a Nuvaring hüvelygyűrű a szex idején is benn van? Vagy ki kell venni?

Legjobb válasz: Napi három órára ki lehet venni, ha zavar, de én azt javaslom, próbáljátok ki, hogy zavar-e, mert mi egyáltalán nem érezzük szex közben, pedig már elég sok pózban kipróbáltuk. Illetve én néha érzem, legalábbis azt hiszem, azt érzem, de egyáltalán nem zavaró. Szóval nálunk bent van folyamatosan. :)

Igazából semmit se érezni, de ha kezeskedik, akkor elérheti. Nem véletlenül akkora az a gyûrû :P Ha letelt az elsõ ideje, ajándékozd neki! :P
Nem esik az ki! Kivenni sem olyan egyszerû... (visszahelyezni könnyebb). :) Én örülök, hogy a barátom azt mondta, nem zavarja, mert iszonyú macera lenne ki-be rakosgatni, akkor már inkább tablettáznék szerintem, ha folyton ki kéne venni a szexhez... Persze, hogy beléd élvezhet, az a lényege. :)
Az elsõ 1-2 alkalommal érezte a párom, de azóta egyszer sem. Egyikünk sem érzi, pedig sok pózban szoktuk csinálni. :P 3 év Nuvaringezés alatt 2x volt olyan, hogy szex végén, amikor a párom kivette a péniszét, jött vele a gyûrû is. A makkján volt. De semmi gáz, lemosom, visszateszem, ennyi. :)
Összesen 3 órára lehet kivenni, tehát ha többször szexeltek, akkor osszátok be úgy, hogy beleférjen a 3 órába. :) (De mondom, próbáljátok ki, hogy egyáltalán zavar-e!)
Napi három órára ki lehet venni, ha zavar, de én azt javaslom, próbáljátok ki, hogy zavar-e, mert mi egyáltalán nem érezzük szex közben, pedig már elég sok pózban kipróbáltuk. Illetve én néha érzem, legalábbis azt hiszem, azt érzem, de egyáltalán nem zavaró. Szóval nálunk bent van folyamatosan. :)
A kérdező hozzászólása: Engem belül zavar, mintha szúrná a hasam. :/
azt már én is éreztem h szúrja a hasam a tampon, akkor igazítani kell rajta mert a felhelyezés nem mindig jó.nekem is folyton utána kell igazítani.
A tampon eleinte engem is zavart, de rájöttem, hogy nem maga a tampon zavar, hanem a kihúzószál. Szóval én betûröm a hüvelyembe a szálat is, és így egyáltalán nem érzek semmit sem. Kellett 3-4 hónap, míg rájöttem erre.. Már majdnem feladtam a tamponozást :D
A kérdező hozzászólása: Engem még a tampon is szokott zavarni. (lehet hogy rosszul teszem fel) :O De remélem megszokom, még csak érdeklõdtem. Köszi. :)
De amúgy tényleg semmit nem lehet érezni a gyûrûbõl, mert a hüvelynek az a része érzéketlen szinte. Én 2 naponta ellenõrzöm, hogy fent van-e.
Maximm 2-3órára ki szabad venni, de egyébként 3 hétig folyamatosan fel van helyezve.
A kérdező hozzászólása: Hú nagyon köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Félnék, hogy kiesik. :/ És mellette belém élvezhet a barátom?
A kérdező hozzászólása: És ha naponta többet szexelünk? :O
Mi kivesszük, mert a barátom érzi, de az "iszonyú macera" azért nagy túlzás :D 2 másodperc ugyanis kivenni, hamarabb megvan, mint a bugyi:D

A lányok miért adják úgy a szexet, mintha ajándékot adnának, amit ki kell érdemelni? Azért, mert igazából nem is élvezik, ugye?

Legjobb válasz: Azzal tisztában vagy, hogy mit jelent manapság, ha egy lányt r*bancnak neveznek, igaz? Nos, nem csak õk léteznek, és rajtuk kívül egy átlagos, normális lánynak érzelemre van szüksége a szexhez. Nem csak úgy lefekszenek valakivel, mert épp jól néz ki az illetõ - szüksége van arra, hogy bizonyos szinten vonzódjon hozzá.

Azzal tisztában vagy, hogy mit jelent manapság, ha egy lányt r*bancnak neveznek, igaz? Nos, nem csak õk léteznek, és rajtuk kívül egy átlagos, normális lánynak érzelemre van szüksége a szexhez. Nem csak úgy lefekszenek valakivel, mert épp jól néz ki az illetõ - szüksége van arra, hogy bizonyos szinten vonzódjon hozzá.
Ez elég sarkos megfogalmazás, bizonyos szinten nálam így van... de. Én nem vagyok az egyéjszakos kalandok híve, még nem is volt olyanom, és valszeg nem is lesz soha. Ha vkivel elkezdek ismerkedni, akkor úgy indulok neki, hogy ha tényleg beindul vmi, akkor akármi is lehet belõle, akár hosszútáv is. Na már most, én addig nem fekszem le senkivel, ameddig úgy nem érzem, hogy a kapcsolatnak lehet jövõje, meg hogy vmennyire megismertem (szval nálam nem magától értetõdõ dolog elsõ randi után). Ebben persze benne van a "kiérdemlés" faktor is, tehát hogy lássam, a srác nemcsak lyukra játszik, de ugyanennyire benne van az is, hogy ameddig én nem vagyok biztos az érzéseimben, addig nem teszem meg, mert én tudom magamról, hogy akkor rohadt szarul érezném magam utána (és lehet, hogy a pasi is). Aki meg emiatt sznobnak, szûzk.rvának vagy magát kéretõs hülye libának tart, az egyéni szociális probléma. (persze ha már együtt vagyunk, és a párom normálisan áll hozzám-nem követelõzik, ver, csal stb.-, akkor nem jutalomfalatként kezelem a szexet, hanem természetes jónak :D). 21/l
Tudod ott a "baj", hogy tényleg úgy kellene érezned, mikor egy nõ odaadja magát neked, hogy ajándékot kaptál... Egyébként miért ne élveznék - vagy te úgy érzed nem élvezik? lehet veled van a gond...
na te aztán egy igazi hülye lehetsz!tényleg ennyire nem becsülöd meg a szûz lányokat aki oda adná neked?ha ribanc a lány és szûz akkor biztos, hogy nem érzékelné veled inkább hazudna neked, hogy õ már volt fiúval aki még nem volt és nmég szûz abban biztos lehetsz, hogy addig fog várni amíg nem szerelmes vagy egy bizonyos érzelemet nem váltasz ki belõle!
Nézd! 1.Látszik pasi vagy 2. Tudod a nõk és a férfiak máshogy állnak a dolgokhoz és ebbõl az egyik a szex! Igen a normális nõk így állnak hozzá, mivel a pasinak kell kényeztetni a nõt...a pasinak kell udvarolni...stb.! 3. Ha nem akarsz ajándékot kapni, hanem azt akarod hogy az öledbe hulljon, ajánlom keress egy könnyû vérû nõcskét! De az biztos, hogy a szexen kívül nem sok közös témáitok lesznek! 4. Vagy fizess a szexért, és akkor nem az lesz hogy ajándékot kapsz, amiért megdolgozol, hanem szolgáltatást veszel...
Mert nem k.rvák. Azoknál nem kell kiérdemelni. Ezért. Sõt, a k.vák nem élvezik.
Miért ne adnák úgy ha te eleve úgy állsz hozzá? Egyébként meg azért mert ezt nevelik beléjük! Csak egy idõ után kb 18-20 évesen vagy gyakran már elõbb is levetkõzik ezt a nevelést és pánikba esnek hogy még mindíg szûzek, na akkor aztán fûvel fával vagy amit el tudsz képzelni!
Hát amelyik így tekint rá, az nem tudom, hogy gondolkozik - de létezik ilyen tényleg.
Mert a nok maskepp tekintenek a szexre mint a ferfiak. A ferfiaknak inkabb a farkukra hallgatnak mint az eszukre (nem alltalanositas!) a nok sokkal erzekenyebbek mint a ferfiak szinte minden teren. En ajandeknak tekintem mert azzal kifejezi azt a parom hogy mennyire szeret. O is teljesiti kivansagaimat. Persze o is szereti a szexet de en jobban elvezem ha meg kell dollgoznom erte minthogy csak ugy ni megkapnek mindent amit akarnek. Egy ido utan unalmas volna:) ha csak konnyeden megkapnek mindent. Szerintem ez jo dolog. Mindent ki kell erdemelni:) 18/F
végül is, te érzed úgy, hogy olyan, mintha õ ajándékot adna. szerintem magadban kéne kutakodnod, ugyanis a probléma belõled indul ki. szóval valahogy így: "miért érzem úgy, hogy a lányok mikor lefekszenek velem, olyan, mintha ajándékot adnának?" és erre itt nemigen lesz válasz, hacsak nincs itt szexuálpszichológus.
Szerintem nem mindegyik úgy adja. Én férfi vagyok, mégsem adom fekszem le akárkivel. Igenis, kell egy bizonyos, jól meghatározott szint, amit a nõ, illetve a kapcsolat el kell, hogy érjen ahhoz, hogy együtt legyek vele. Nevezhetjük ezt akár ajándékozásnak is. Másrészrõl pedig: a szex egy különleges dolog, a párkapcsolat csúcsa (kellene, hogy legyen). Na már most, ajándékot sem kapsz életed minden napján, mert, ha így lenne akkor teljesen megszoknád, és semmilyen plusz élményt nem jelentene. A szexben is meg kell(ene) õrizni a különlegességet. A nõk úgy tûnik, ma is jobban odafigyelnek erre. 25/F
Nem minden lány ilyen.Amelyik igen, annak meg kell mondani, hogy [email protected] egyedül.A szex mindkét félnek jó kell legyen, és csak akkor mûködik rendesen, ha mindkét fél kívánja a másikat.De tényleg nem minden nõ ilyen.Amíg úgy gondolja a nõ, hogy szívességet tesz neked a szexxel, addig nem is lesz neki sohasem jó a büdös életben.Keress tovább!Azon meg ne csodálkozz, hogy nem érted õket, soha nem is fogod. "Nõ és férfi A teljesség megbomlásának fõ-formája, hogy nõ és hím lesz belõle. A nõség vagy hímség felé még csak közeledõ kisgyermek éppúgy teljes, mint az egyéni különlét fölé emelkedõ lény, aki a nõséget és hímséget egyesíti, a változatlanba oldja. Ahogy a nõ-test és férfi-test kiegészítésre szorul, éppígy csonka a nõ-lélek és férfi-lélek. A nõ nem ismeri a világosságot, a férfi ne ismeri a meleget. A nõbõl hiányzik az igazi teremtõ erõ, a férfiból az igazi éltetõ-erõ. A nõ, ha az emberiség maradandó kincse felé törekszik, csak azt fogja fel belõle igazán, ami benne mozgalmas, eleven-pezsgésû, esemény-szerû; a teremtés templomát úgy tekinti, mint egy uzsonnázó-helyet, pletyka sarkot. A férfi, ha az emberi tenyészés édes játékaiba és meleg meghittségébe helyezkedik, elhomályosul, elgépiesedik; az élet templomát úgy tekinti, mint alkalmat a kényelemre. A nõ oldottan lebeg az élet mozgó, forró áramában és csak arra figyel, ami szerves összefüggés, tenyészet, enyészet; a férfi zártan, határoltan evez a mindenségben és érdeklõdése tárgyait szigetekként szemléli. Ha a férfi olykor átlát egy nõ lelkébe, vagy a saját férfilénye alatt rejtetten létezõ nõt figyeli: látja, hogy vöröses félhomályban az egymásbamosódó, alaktalan dolgok csiraként, forró lüktetésben élnek; ha a nõ elõtt feltárul egy férfi-lélek, vagy önmagába rejtett férfilénye: látja, hogy kékes-szürke fényben dideregnek a dolgok, egymástól elkülönülve, szobor-szerüen. A nõ, ha dolgozik, munkájába örömeit-bánatait, egész világát belesugározza; a férfi, ha dolgozik, munkája minden mást elfüggönyöz elõle. A nõ, ha kártyázik, feloldódik a játszó-csoportban és nyerni a játszóktól akar; a férfi, ha kártyázik, ráhurkolódik a játék váltakozására és nyerni a játékban akar. A nõ, ha felbont egy narancsot s abból pár gerezdet jó-szívvel feléd nyujt, szinte önmagát bontotta fel, saját érzésvilágából nyujtja feléd azt, ami belõle téged illet; a férfi, ha jó-szívvel étellel kinál, örül, hogy neked is adhat abból, ami az övé. A nõ a szeretett férfi életét egybe akarja olvasztani a saját életével; a férfi a szeretett nõt a saját lényéhez akarja fûzni mennél szorosabban. A nõ a szerelemben életének mámorrá- teljesülését keresi; a férfi a szerelemben a mámor zárt, folyton- fokozódó egészét keresi. A nõ és férfi igénye nem fedi egymást; éppezért a nõ kiegészítõje nem a kiváló, teremtõ férfi, hanem az arszlán, aki folyton sürög és a nõt magával-sodorja, újra meg újra elkápráztatja, míg ez a kettõs röpködés végül családi biztonsággá higgad; s a férfi kiegészítõje nem a kiváló, éltetõ nõ, hanem a bûbájos, aki a férfi érzékeit fel tudja pezsdíteni s ezen át egész lényét lelkesedésbe ragadni, s ráadásul át tudja venni az illetõ férfi meggyõzõdéseit, kedvteléseit, terveit. Minthogy a nõ ritkán találja meg egy-személyben az arszlánt és családfõt, s a férfi a bûbájost és alkalmazkodót, innen a sok csalódás. A férfi lénye kemény mag, a nõ lénye csupa vonatkozás. A családi, vagyoni és egyéb körülmény a férfinál: életének formálója; a nõnél: maga az élet. Egy férfit akkor ismerhetünk meg igazán, ha körülményeitõl mentesen, magában-véve vizsgáljuk, egy nõt akkor, ha az emberekhez és körülményekhez való vonatkozásait sorra-vesszük. Ha egy nõ regényében az "ideális férfi" szerepel: nagy nõhódító, tökéletes családfõ, bátor és határozott cselekvõ, bármihez kiváló tehetsége van, de nem tudjuk, a sok kiválóság hol fér el benne, mert lénye nem több, mint egy felöltöztetett férfi-arcú fabáb a ruhaüzlet kirakatában. S a férfi regényében szereplõ "ideális nõ" csupa rózsaszín finomság és arany okosság, de egyetlen igazi vonatkozása, hogy tûzön-vizen át szerelmes a férfi-hõsbe, akivel önkénytelenül azonosítja magát az író is, az olvasó is; oly talajtalanul libeg a világban, mint a karácsonyi képeslapok édeskés angyalkái. Melyik ér többet: a nõ, vagy a férfi? Mindegy. Bármelyik elérheti a legvégsõt: a teljességet. De mindegyik más módon: a férfi saját zárt lényét fejleszti egyre nyitottabbá, teljesebbé: a nõ, mint egy puha melegség, száll a végsõ, puha, meleg fészekbe."-Weöres Sándor
A kérdező hozzászólása: Kösz a normális választ, de valahogy senki sem akar válaszolni arra, hogy akkor miért nem adhatom az ajánlkozásomat én is úgy mintha ajándék lenne? Miért röhögik ki azt a fiút, aki ugyancsak ajándékként adja a testét? Miért csak a lányoktól számít ez ajándéknak? Ezt kérdezem, nem mást?
Azért, mert egy ilyen [email protected] világban élünk.Viccesen szólva régen, ha megölted a sárkányt, akkor megkaphattad a királylányt, mára eltûnt a királylány, és a sárkányt kell elvenned.:) Persze, nagyon sok normális lány van ma is, csak meg kell találnod.Van még azért olyan nõ, aki nem játssza a [email protected]át.
Elég szélsõségesen közelíted meg ezt a dolgot... Mivel ez teljesen nõ és helyzet függõ. Van aki pár alkalom után, vagy akár az elsõ találkozás alkalmával lefekszik egy férfival. Emellett sokan nem vetik meg az egyéjszakás kalandokat sem. Sokan megbélyegzik az ilyen nõket, hogy r.ibancok, de nem feltétlenül. Ha valaki épp szingli és csak laza kapcsolatra vágyik váljon egészségére. Semmi elitélendõ nincs ebben, ha meg van a kölcsönös vonzalom és mindkét fél számára tiszta sor, hogy mirõl van szó. Persze, ha valaki napi szinte váltogatja a partnereit az már tényleg túlzás. Megint más eset, ha valaki komoly szándékkal ismerkedik és hosszútávra tervez. Ilyenkor általában az ismerkedésre fektetnek nagyobb hangsúlyt. Vagyis fontos a nõ, vagy akár mindkét fél számára a kölcsönös bizalom kialakulása a szexualitáshoz. Tehát nem arról van szó, hogy "ajándék, amit ki kell érdemelni", de sok mindentõl függ ki mennyi idõ után fekszik le egy férfival. Ezenkívül sok nõ számára fontos, hogy pl a legelsõ alkalom különleges legyen. Azt meg honnan veszed, hogy nem élvezik??? Ha az embernek párja van szereti kényeztetni, de ez ismét egy kölcsönös dolog normális esetben. Ergo egyik fél sem vár el olyasmit a másiktól ami számára nem élvezetes.
A kérdező hozzászólása: Tök jó, hogy a "miért" kérdésre való válasz helyett leírtad, hogy szerinted egyáltalán nincsen is olyan, amit a kérdésben felvetettem. Mit mondjak erre? Lehet írni, hogy 2x2=6 de ettõl még 4 marad az eredmény.
A lányok jobban akarnak szexelni mint a férfiak. Csak nem azzal aki könyörög a szexért.
Nem értem, kedves kérdezõ, hogy mit akarsz. Ha olyan lányt szeretnél, akinek 5 perc ismeretség után bármikor bármelyik lyukába, bárhányszor és bárhol beteheted, keress egy ribancot. Persze ehhez vedd hozzá, hogy sokan mások is fognak vele játszadozni, hol a hátad mögött, hol az orrod elõtt.
A kérdező hozzászólása: Jó, nem mindegyikre igaz, Akkor a kérdés vonatkozzon csak azokra akikre igaz. vagyis így olvasd: azok a lányok akik, úgy adják....
az általánosításból születõ vitákban sosincs egyezség. :D már a kérdésnél elrontottad.
A kérdező hozzászólása: "Ne is csodálkozz, hogy ilyen értetlen és kötözködõ "gyerekkel" nem is akar senki sem lefeküdni" Én most nem értem ezt, hát hol írtam én azt, ahogy rólam van szó? Az összes fiú barátom errõl számol be, apám is ezt mondta, ez látszik a TV-ben, a filmeken. Az ellenkezõje meg sehol nem látszik. Azt meg nem hiszem el, hogy az összes fiú béna, meg mittudomén miket írtatok. Meg azt sem hiszem el, hogy a lányoknak a szex fáj.
Oké, akkor nézzük másként! Van saját szobád? HA van vagy lenne saját szobád, akkor beengednél olyat oda akit nem ismersz, és vagy akiben nem bízol, beengednéd azt az osztálytársadat vagy ellenségedet aki a legtöbbet szekál, vagy akirõl feltételezed hogy biztos tönkre teszi a cuccaidat, amiket szeretsz? (lehet hogy nem figyelsz oda és tönkrevágja a gépedet - leönti teával, a cd-idet összetördeli, a bélyeggyûjteményedet meg lehányja, a kedvenc bögrédet a falhoz csapja és belefingik az ágyadba...stb) ne légy BIRKA! Az hogy az osztálytársaid mit mondanak, az szerintem köszönõ viszonyban sincsen a valósággal... erõs a gyanúm, hogy csak szabadjára engedték a fantáziájukat és csak menõzni akarnak. Ne legyen igazam, de majd nézd meg 10-15 év múlva a haverjaidat, hogy milyen szinten lesznek, és milyen csaj mellett.. Reklámok... ne higgy annak se! Az csak marketing eszköz, hogy jobban el tudjanak adni / rásózni emberekre olyat amit igazán nem is akarnak, de mivel szép nõ vagy pasi van benne, megveszik, mert azt hiszik tudat alattilag hogy ezzel majd birtokolhatják... Plakátok dettó csak errõl szólnak! Szerinted egy bikinit ki venne meg, ha a plakáton nem egy szexi csaj, hanem egy 100 kg-os tömör gyönyör reklámozná??? Szerinted a modelleket miért dobják ki az ügynökségekrõl, miután elérték a 24. életkort??? (na jó tisztelet a kivételnek...) Szex-film: gondolom erre is utaltál. Sajnos az sincs köszönõviszonyban a valósággal. Sõt megsúgom a csajok nagyon nem komálják azt a viselkedési formát amit ott látsz. Azt is azért túlozzák el, hogy a pasik többet költsenek dvd-re meg cd-re. Igaz van csaj akinél még a régebbi pornó film bejön, de a mostaniak az biztos nem.... szánalom.. és ebbõl csak az lesz, hogy a pasik fogják megszívni, mert azt hiszik, hogy a valóságban ez úgy mûködik, de hát sajnos nem. Kovi azért csinál már durvábbnál durvább filmeket mert ezt a pasik önmaguk gerjesztik, csak ezt hajlandóak megvenni! Ha valóban okos vagy és van egy kis eszed, akkor nem veszed fel ezt a viselkedési formát, amit a haverjaid diktálnak! Légy önálló! Az igazi csajok nem azokra buknak akikbõl egy rakat van, hanem az egyéniségre, sé azokra akik fel merik vállalni saját magukat...majd megtapasztalod...
:D Elárulom, megkérdeztem apukámat, nem bánta-e, hogy lánynak születtem. Azt felelte, nem, hiszen ha fiú lennék, csak egyetlen péniszem lehetne, így viszont annyi lehet, amennyit csak akarok :D Viccet félretéve: Ha csak és kizárólag szex a téma, a lányoknak nem ugyanazt jelenti, mint a fiúknak. Így, ebben a formában ritkán élvezik magát az aktust. Ha logikusan gondolod végig, érthetõ is, hiszen ha a nõk hüvelye olyan mértékben tele lenne érzõ idegekkel, mint amennyire szeretnénk, nem bírnánk ki a szülés fájdalmát sem. És ha valóban annyira élveznénk magát az aktust, mint a férfiak, szinte minden adandó alkalmat megragadnánk, hogy ezzel az élvezettel éljünk. És ugye tudjuk, hogy nem így teszünk. Ahol fontos a bizalom, ott mindkét részrõl szükséges. Nem csak a nõ oldaláról, hanem a férfiéról is. Egyikük sem tudhatja, hány és milyen partnere volt korábban a másiknak, ugyanis ez senkinek sincs az arcára írva. Bármelyik fél összeszedhet fertõzést. A terhesség kérdése érdekes, mert ugye a nõ esik teherbe, szüli meg a gyermeket vagy megy abortuszra, és az apát meg sem kérdezi. És hány nõ van, aki másra keni az apaságot... Ez is egy bizalmi kérdés. És persze a férfi sem lehet biztos benne, hogy a nõ bevette-e a tablettát... Sorolhatnánk a végtelenségig. Egy dolog viszont nagyon fontos. Nem vagyunk állatok. Az emberi szexualitás öröme ajándék. Élni jó vele, de visszaélni nem.
Hát ha ilyen éretlen és önzõ alakokkal akadnak össze, akkor bizony nagyon tud fájni.De hogy errõl bármit is megtudj, arra esélyed sincsen, mert a stílusodból ítélve nem is vagy kíváncsi rá.
Nagyon egyszeru. OSZTON. Az allatvilagban is a him udvarol a nostenynek, az meg kereti magat, majd valaszt a felkinalkozo himek kozul. Ennyi! Nem kell tul magyarazni. Igazabol semmifele valaszt nem fogadsz el, pedig mindben van valami igazsag. Ha igy erzed, orulj, h ajandekot kaptal. Mennyivel szarabb nem kapni semmit, nem?
Na, leírom még egyszer, mert figyelmen kívül lettem hagyva, kérem. A lényeg az, hogy ez a fajta hozzáállás nemtõl független. A tapasztalatom az, hogy a kevésbé szexéhes fél adja úgy a szexet, mintha ajándék lenne, esetemben ez a FÉRFI.
Jó akkor itt az ellenkérdés: "A pasik miért adják úgy a gyertyafényes vacsikat mintha ajándék lenne?" Na ezen gondolkozz el....
Az elsõ oldalon író 21/l vagyok, Kis hozzáfûzés-nem, normális ember nem cikizi ki a pasit sem, ha nincs felkészülve... nem tudom, ki szt röhög ki egy nõ egy pasit azért, ha nincs felkészülve a szexre, ha igazán szereti. Ha velem történne meg ilyen, akkor ugyanúgy kivárnám, és nem erõltetném, mint ahogyan elvárom a pasitól is, hogy fogadja el, hogy (akár) az elsõ találkozás után nem az az elsõ dolgom, hogy az ágyába fekszem. Inkább örülnék neki, hogy tényleg komolyan gondolja az egészet.
A kérdező hozzászólása: "A pasik miért adják úgy a gyertyafényes vacsikat mintha ajándék lenne?" mert a pasikat terheli a gyertyafényes vacsora, mert az nem jó nekik. mert erõlködni kell, hogy kitalálja azt is, hogy hogyan csináljon ízléses terítéket, hogyan legyen jó az a pulykasült stb, stb. Egy csomó dolog, amit nem tud, de amit elég magas szinten kell teljesíteni. Röviden: azért nem, mert a pasiknak nem jó a gyertyafényes vacsora, értelmetlen.
Utolsó: de, általánosítás.
Ha ezt nekem szántad, akkor megindokolom miért ez volt a válaszom. Nem mondom, hogy egyáltalán nincs ilyen, de megcáfolom azon szempontokból, amit leírtam. Vagy a leírt szempontokkal nem értesz egyet egyáltalán? Szerinted csak a te álláspontod helyes?
Az elõttem szólók, tökéletesen leírták a kérdésre a választ. Nem szeretném ugyanazt leírni más szavakkal. Én csak az egyik plusz kérdésedre szeretnék válaszolni. "Engem az érdekel, hogy miért nagyobb érték ennyivel, ha egy lány akar velem lenni, mint az, ha én szeretnék, mert ezt nem értem." A legtöbb nõ számára fontos, hogy te is megbízol benne és vele akarsz lenni. DE egy nõvel általában több férfi akar együtt lenni. Így a nõnek ki kell választani, hogy ki akar csak szexet, vagy ki tervez hosszú távú kapcsolatot. Ez genetikusan kódolva van, nem változtat rajta a fogamzásgátlás feltalálása sem. Ráadásul a társadalom is ezt neveli belénk. Kár ezen annyit rágódni el kell fogadni, hogy nõk és férfiak másmilyenek. Tenni úgysem tudsz ellene tenni.
Mikor a párommal osszejottunk, o még szuz volt, én már nem. Fél évet vártam arra míg késznek érezte magát. Akkor olyan volt ez nekem mint egy ajándék, úgy is kezeltem és eszembe sem jutott nevetni.
Akikkel eddig lefekudtem szerettem oket, mind úgy kezelt engem mint egy ajándékot. Sokan akarnak, de kevesen kapnak meg, talán ezért értékelnek és érzik kituntetésnek a társaságom. Nem tudom, de számomra ez mindig így volt egyértelmu. A fiú udvarol, a lány kicsit kéreti magát. A férfiakban benne van a vadászoszton, a hódítás orome, minek vennénk el toluk, ha nekunk jól esik? Ez egy nagyon régi játék a férfiak és nok kozott, évezredek szokásait nem torolheti ki pár év emancipációja. 22/L
Amíg csak játék, addig nincs is baj, tényleg természetes (és jó) dolog, de ha már zsarolási eszköz, akkor igen.Ez pedig igenis az emancipáció "eredménye".
Íme néhány ok: A legtöbb kommentbõl kiérzõdik, a nõk nagyon nagy többsége fél a társadalom, a környezete elõítéleteitõl. Még a mai napig megaláztatásoknak van kitéve a nõ, ellentétben a férfiakkal, ha pusztán a szex élvezetéért ágyba bújik valakivel. Amíg egy férfi számára dicsõség a haverok elõtt, ha sok nõvel tud ágyba bújni, addig a nõt ugyanezért megvetik. A "civilizált" társadalmakban egészen a szexuális forradalomig nem illett nyíltan felvállalni, hogy a nõ élvezi a szexet. A múlt századig?) még az számított rendes nõnek, aki szûzen ment férjhez és senki nem kérdezte meg tõle, hogy élvezi-e a szexet, nem volt "elvárás". Genetikai, biológiai okokra is visszavezethetõ, a nõ miért óvatosabb, miért megfontoltabban létesít szexuális kapcsolatot. Míg egy férfi genetikailag úgy van kódolva, hogy a lehetõ legtöbb egyedet megtermékenyítsen, a nõnek az a feladata, hogy a legjobb hímtõl szülessenek utódai. A XX. század vége felé alakult ki, hogy már a nõk is egyre többen fel merik vállalni a szexuális vágyaikat, igényt tartanak a minõségi sztexre és pl igenis képesek lelki kötõdés nélkül is az orgazmusra. Kell még pár évtized és valószínûleg már a kérdésednek nem lesz létjogosultsága. egy nõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a korrekt választ, még akkor is, ha jórészt nem értek vele egyet.
A kérdező hozzászólása: " igényt tartanak a minõségi sztexre" Jó hogy nem ez lett belõle: igényt tartanak a stekszre.:)
Én fiú vagyok, és ajándéknak számít, ha én odaadom magamat valakinek.
18.17-e vagyok. No igen, elírtam, bocsi:) Amúgy mikkel nem értesz egyet?
a szexnek szerintem természetes dolognak kéne lennie két egymást szeretõ ember között, nem valaminek, amit vagy adok vagy nem, annak függvényében, hogy épp hogy viselkedik a pasi. Ez nem jutalomfalat! 20/L
Na, akkor most teljes választ adtunk, remélem a kérdezõ már hasznosítani tudja:D
A kérdező hozzászólása: "A lányok jobban akarnak szexelni mint a férfiak. Csak nem azzal aki könyörög a szexért." Hol olvastál te könyörgésrõl? Nem értelek.
Végülis miért adják nehezebben? Elhangzott egy jópár válasz, összesítem: -mert ha gyorsan adja "ribinek" minõsül...szerinted ki akar ribi lenni? Ez egy megbélyegzés! (ez is nektek köszönhetõ) - a nõk nagyon nagy része szerelembõl tud szexelni szívbõl és lélekbõl, s igen, nem mindegy nekik, hogy kivel++++ (itt most hagyjuk ki a buta kíváncsi tinilányokat, a megerõszakolt prostikat), ez azért van így, hogy a nõ minél inkább a legtökéletesebb és legmegbízhatóbb hímtõl szülhessen utódokat és biztonsággal felnevelhesse õket, ez tudat alatt is bele van kódolva minden nõbe, anélkül, hogy tudatosan tudná ezt. -anatómiai sajátságok: mi is beizgulunk egy szép férfira és kellemes hangjára vagy szexis testére, de lefeküdni nem fekszünk, mert anatómiai és más (lelki, pszichológiai) sajátosságaink ezt nehézkessé teszik: + a nõk akarják tudni hogy szereti-e õket a férfi, mielõtt szex van! (bele van kódolva minden nõbe!) + a nõk minden egyes aktussal megkockáztatják a teherbe esést (igen, még fogamzásgátló mellett is lehet teherbe esni!!!) És az abortuszt!!! Amit szintén a nõ szenved meg, ami lelkileg-testileg tönkre is teheti!!! - a gyereket nekik kell felnevelni és õk nem kellenek utána senkinek és jó munkát sem találnak! - a leutolsó, amire nagyon kíváncsi vagy, hogy élvezik-e a szexet. Hát ebben a nõk mélyen halgatnak, de valójában vannak név nélküli nem túl bizalomgerjesztõ statisztikák: - a nõk 50%-a SOHA nem ért el szex közben orgazmust (nem élvezi) - a maradék 50%-ból 25%-nak néha-néha van orgazmusa -kb. a nõk egynegyedének van rendszeresen orgazmusa (de nem minden alkalommal sokuknál). Hidd el, ha egy nõ sokszor élvezi a szexet, még többet akarja, mint egy férfi! Itt is olvasni olyan kérdéseket, hogy a férj nem akarja mindig, a nõ meg minden nap:) A nõk nagy része nem élvezi a szexet, csak felizgatják, és úgy hagyják. Sok nõ is kesereg ez miatt. Ez egy idõ után frusztráló, és anõ úgy gondolja, hogy örüljön a férfi, ha egyáltalán szétteszi:( A figyelmességre a férfiaknak különösen kell figyelniük! Ha a nõknek a hüvelyük elején lenne a csiklójuk, akkor sima hímvesszõ stimulálással bárkivel élvezhetné, tehát jönne anõvel szembe egy pasas egy jót kefélnének és kész. Össze-vissza kapcsolatok (azaz kefélések) lennének! Tudod, akkor tényleg nem lenne apja agyereknek, és mindenféle selejt is tovább vinné az örökítõanyagát. így legalább a nõk rá vannak kényszerítve, hogy figyeljenek és a lehetõ legjobb férfinak "ajándékozzák" a testüket-lelküket, amelyik kiérdemli!!! ...de mivel sajnos (vagy nem sajnos)így van, ezért minél több érzékiséget figyelmességet, gyengédséget kell belevinni a kapcsolatba, a szexbe! Sok férfi béna, önzõ, vagy figyelmetlen, vagy a nõ csak sumákol (megjátssza, hogy jó neki), és ezért vannak a problémák. Amúgy én nõként is nagyra becsülöm azokat a fiúkat, akik nehezebben adják magukat és erkölcsösek, van tartásuk. A nõk nagy része jobban szereti a tartással bíró férfiakat, mert belõlük jobb apa és férj lesz. Az biztos, hogy tényleg a nõk "ajándékként" adják, mert nem mindenki kaphatja meg. A "nyertes" férfi kapja meg, persze nem mindig az a nyertes, akit a nõ annak vél, de tévedni emberi dolog.
A kérdező hozzászólása: Na végre egy tényleg emberi válasz, amiben van adat. Köszönöm.
Ezt nem én írtam, csak a százalék ugyanaz... Tök mindegy, hogy milyen áltudományos köntösbe van bújtatva, ez egy rohadt nagy baromság.Ezen statisztikai adatok hitelessége igazolhatatlan.Azért, mert a kedves válaszoló nem volt még igazi férfival, azért még nem lesz igaz, hogy a nõk nagy része nem élvezi a sexet.Lehet, hogy inkább arra kellene törekedni, hogy mindkét félnek kölcsönösen jó legyen, és nem azon agyalni, hogy magyarázzam meg okosnak tûnve, hogy a sex miért nem jó a nõknek, miközben trendi lett, hogy a nõk önös érdekeik kizsarolására használják az intim együttléteket.Ez is a huszonegyedik század ultraliberális, feminista gondolkodásmódjának az eredménye.
A kérdező hozzászólása: Volt valaha egy Kinsey jelentés. Sem abban sem az azt megelõzõ 5000 évben nem születettek dokumentumok a nõk vaginális orgazmusáról, G pontról és hasonlókról. Most vagy az utóbbi 30 évben többet fejlõdött a nõk nemi szerve, mint az elmúlt 1.000.000 évben, vagy valakik füllentenek.
Kedves 68%-os válaszolótársam: Nem magamat írtam bele, mivel én nem képviselhetek ennyi nõt. De az igaz, hogy a nõknek nehezebb. A jó partner létfontosságú + érzelmek. én a válaszolónak írtam, mert direkt erre volt kíváncsi. Különben vannak erre névtelen statisztikák. Sok nõ csak orgazmust színlel (nagyon helytelenül!!!) ami még rontja a kapcsolatot. Persze õ csak a pasit akarja megtartani. Lehetséges, hogy az ezt olvasó férfiaknak, fiúknak is orgazmusszínlelõ barátnõjük van.... de lehet hogy tényleg a lánynak is. Ezt az 50% nem élvezõ nõk az elsõ barátom mondta, nem tudom, hogy honnan jött neki. aztán késõbb olvastam is errõl. Gugli mindenki barátja. Ja, egyesek szerint a nõk kb. 70%-a nem élvezi....
Mielõtt még hûtõszekrénynek néznétek a csajokat, kijavítom: valójában nem tudhatjuk, hogy mennyi nõ nem élvezi, de az biztos, hogy ha mindig élveznék, akkor õk ugranának a pasikra. A nõknek az sem mindegy, hogy fáradtak-e, vagy a ciklusuk melyik részében vannak. Ha idegesek, gondterheltek, akkor valójában az utolsó gondolatuk sem a szex lesz. Evvan:(
Errõl beszélek, hogy nem lehet pontosan lemérni azt, hogy a nõk hány százaléka élvezi/nem élvezi a sexet.Éppen ezért nem kellene vastag betûs, kiemelt tényként kezelni, hogy egészen pontosan ötven százalékuknak sohasem sikerül. Az tény és való, hogy a férfiak sexcentrikusabbak általában, mint a nõk, de ez még nem jogosítja fel õket, hogy érzelmileg zsaroljanak egy olyan dologgal, ami csak akkor mûködik, ha mindkét fél akarja, és élvezi.Ráadásul egy egészséges lelkületû nõ is pontosan erre vágyik.
A kérdező hozzászólása: "Kell még pár évtized és valószínûleg már a kérdésednek nem lesz létjogosultsága." Még pár évtized és megvalósul Merle rémálma.
A kérdező hozzászólása: "Tudod ott a "baj", hogy tényleg úgy kellene érezned, mikor egy nõ odaadja magát neked, hogy ajándékot kaptál." Ezt most komoly? De akkor neki is úgy kellene éreznie, hogy ajándékot ajánlok fel neki, amikor le akarok vele feküdni? Ugye?
A kérdező hozzászólása: 14:31 Jó az érvelés, illetve jó lett volna a fogamzásgátlók általános használatát megelõzõen. DE a lányok akkor is úgy csinálnak, mintha ajándékot adnának, ha tömik magukba a fogamzásgátlót. Szóval?
A kérdező hozzászólása: Megkérném azt sz ellenérzetû nõ rendszergazdát, aki éppen e pillanatokban egy DOS támadást indított az IP címem ellen, hogy ezt fejezze be.
Kedves kérdezõ!én 23éves lány vagyok aki hitt a fiúkban és úgy voltam vele, hogy ez egy normális fiú és miért ne szeretkezek vele, ha kívánom és Õ is engem.akkor úgy gondoltam, hogy vele hosszú távú lesz!sajnos nem így történt, mert ide -oda mentünk egy párszor le feküdtünk és ott hagyott engem valaki azt mondta, hogy vége valaki csak úgy lelépet!aztán egy pár csalódás után a Nõ úgy fog hozzá állni egy férfihoz na most Õ is csak lyukra megy vagy tényleg akar!ezért váratjuk mrg õket vagy bizonyítani kell nekik és akkor tányleg úgy adjuk uda magunkat mint ha "ajándék lenne", mert Te meg érdemled...
A kérdező hozzászólása: 14:41 Köszönöm a válaszodat, de ezek szereint neked a lefekvés nem volt jó ugye, mert csalódott vagy, holott azok a fiúk egyáltalán nem bántottak, csak mindössze elhagytak. Ha engem elhagy egy lány, akkor bánatos vagyok, de a többieket utána nem kényszerítem semmiféle feladatokra, hogy hozzájussanak velem a szex-hez. De azt el tudom képzelni, hogy ha szex nem lenne jó nekem, akkor én is feltételekhez kötném.
Lehet, hogy nem voltam egyértelmû! "nem tudatos, hogy van óvszer stb." Ez inkább ösztönös, mint tudatos, éppen ezért nem úgy mûködik ez a nõknél: jaaa, tényleeeg, feltalálták a fogamzásgátlót, innentõl nem leszek válogatós, úgy állok hozzá, mint a férfiak!:) Remélem, világos voltam.
de igen jó volt mindegyikel , de mindenki más képp csinálja!Gondolom neked sem volt egyforma a sex két különbözõ lányal az egyik jobb mint a másik..:) igen az bántott engem, hogy elhagytak és sajnos lelkis lány vagyok ami nem jó érzés volt!szeretem a sexet a mai napi azért annyira nem bántottak meg, hogy mély nyomott hagyanak bennem csak egy kicsivel óvatosabb vagyok!most hál istenek van egy komoly pár kapcsolatom!nagyon sok nõ létezik és mindenkinek más mást jelent a sex!nekem fontoss nagyon, mert Szeretem:) csak ne verjen át..., mert szar egy idõ után
Ha egy fiú szeretkezik akkor az tök jó, bükszke lehet a kis buksijára, akár hányal fekszik le az dicsõség. Ha egy lány (akárcsak egy fiúval is) lefekszik s valamikor veszekednek már repül is a fejéhez, hogy céda, erkölcstelen, r.bi. A lány megjárhatja mert szóval megszólják, azonkívül meg õ leszz aki terhes maradhat. Nem hiába mondják, hogy a szüzesség érték, õrizni s óvni kell amíg úgy nem érzi készen áll. Azonban ilyen szavakat nem mondanak egy fiúnak, hogy óvd a szüzességed kisfiam. -_-"
Szerintem ez csak a szüzesség elvesztésénél igaz. Mert abból csak egy van. 22/L
Hát azért ne hasonlítsuk már össze! Szép dolog hogy ez téged és érint, de valljuk már be: nem neked kell terhesnek lenni, szenvedni, megszülni, szoptatni, elviselni mindenféle problémákat, eltorult testet stb.... A másik meg az hogy általában a lányok szégyenlõsebbek ilyen téren. Nekik kellenek érzelmek is a szexhez és anélkül ijesztõ lenn csinálni. És azért elõtte jó tudni hogy a másik is szeret-e. Ez nem feladat meg kiérdemlés, csak biztosra akarnak menni. Legalábiss én így vasyok vele. Csak olyannal csinálom akit szeretek és õ is, és erre nem lehet két pillanat alatt rájönni. És de, élvezem a szexet.
A kérdező hozzászólása: 14:25 szerintem ezt nézd meg http://www.web300.info/Bo.php?u=Oi8vd3d3Lmd5YWtvcmlrZXJkZXNl..
Miert vallal tobbet? Mert kedves kerdezo, nem minden ferfinak nyilvanvalo az, ha babat csinal egy nonek arrol gondoskodnia is kell(ene). A jelek szerint neked ez tok normalis es ez nagyon jo! Igen, nekem valaszolo ferfisoviniszta vagy! Nem lehet minden not egy kalap ala venni, ahogy minden ferfit sem.
A kérdező hozzászólása: Talán a kérdésre, ha válaszolnátok kedves válaszolók, az sokkal nagyszerûbb lenne, mint az én találomra való jellemzésemmel tölteni az oldalt.
Pl engem kiskoromban azzal szivattott apám, hogy a pinában fogak vannak, és ha odanyúlok akkor leharapja az ujjam! Nem is mertem odanyúlni jóideig (kb a 8-os bioszanyagig amíkor a szaporítórendszert tanították) :D
Mert ha a lány csak úgy dugna bárkivel akkor könnyûvérû rib*ncnak bélyegzik. Normális lány ezért (is) inkább vár valakire, akihez érzelmileg is vonzódik, nem úgy mûködik ez, hogy bárkire felizgul...:P Kérdésedre válaszolva: nem. Egyébként többnyire akkor nem élvezik, ha: a/ béna az illetõ b/ nem szeretik:P c/ ostoba kérdéseket tesz fel.:| Ne mondd, hogy nem a kérdésre válaszoltam:) ))
Szal én nem értem a kérdezõt, ha valaki királylányt kezd el játszani neked nem kötelezõ beállni lovagnak! Keress más nõt, akivel elõbb célt érsz és ennyi..
Szerintem ez pont fordítva van. A pasik csinálnak úgy, mintha szivességet tennének.
:D Na ez egyre jobb :D Errõl ebszéltem kb, ezer féle názõpontból meg lehet közelítenia dolgot a kérdezõnek meg az a baja, hogy nem látja a fától az erdõt...
Ez valamilyen szinten ajandek. Tudod miert? Mert a testebe enged be. Normalis no nem szivesen enged be a testebe akarkit! Arrol nem is szolva, ha baleset van...terhesseg. Hat szamit az, hogy ki az akit beengedunk a testunkbe!!!! Egyebkent a 21 lany leirta a frankot. Ovatos a normalis no es ha minden jol alakul akkor a szex mar nem ajandek lesz, hanem kellemes velejaroja egy kapcsolatnak. Valahogy meg kell ertened, hogy egy no sokkal tobbet vallal azzal, hogy a combjai koze enged.
A kérdező hozzászólása: Már miért vállalna többet, azzal, ha " a combjai közé enged"? Ugyan miben vállal többet? Rossz az neki, vagy mi? mert ha "baleset van" az ugyanúgy érint engem is, egész hátralévõ életemben. Egy normális érvet már kaptam: a többi nõ leribancozza, ha csak úgy simán lefekszik. Ezt mér értem is, mert akkor a többi, aki ajándékként kezeli és feltételekhez köti, az jól hoppon fog maradni, ha sokan lesznek, akik enélkül adják. De ezt a "többet vállal" dolgot, ezt nem értem.
Ennenk nyilván biológiai okai vannak még az állatvilágból, nem tudatos, hogy van óvszer stb. A nõ választ! És itt a választon van a hangsúly. A választ nem egyenlõ azzal, hogy aki éppen kéznél van, ott van egy pillanatban az jó, az egy hosszabb folyamat. Nekik nem elég már a legkisebb inger is, ami a férfiak igencsak a jellemzõjük. Elvégre a gyermeknemzésre lett ez kitalálva, az utódok érdekében! Valakinek gondolkozni is kell...:)
Egy átlagos csinos nõ akármikor találhat olyan férfit aki lefeküdne vele, még csak nem is kell megerõltetnie magát 10-bõl 9-en ugranak. Most ebbõl következik, ha valamit mindenki akar, annak annál nagyobb lesz az értéke minél kevesebben kaphatják meg.Szóval közgazdasági szempontból is megközelíthetjük a kérdést és akkor mindjárt rájövünk miért is érezze magát megtisztelve az a férfi, aki végül is elnyeri a hölgyet.:) Más meg, Te férfi vagy, soha nem értheted meg, fogalmad nem lehet róla egy nõnél mi hogyan is zajlik le, és normális ember nem enged akárkit olyan közel magához csak akit szeret, és bizonyossá válik érdemes rá. A gyerek meg, ahogy elõttem írták, nem neked kell 9 hónapig kihordanod, nem te nem tudsz tanulni/dolgozni/eljárni szórakozni miatta, nem neked kell orvoshoz cipelned ha baj van, nevelned stb, leadod a 10ezer ft-t és itt vége is a kötelességek listájának, szóval ennyit errõl is. 24/N
A kérdező hozzászólása: Lányok, lányok ne mossátok már ide a terhességet, gyereknevelést. Maradjunk a kérdésnél: Miért adjátok úgy a szex-et, mint egy jutalom falatkát? És miért vicces az, ha ugyanezt egy fiú próbálja meg? Ha nem az a válasz, hogy azért, mert a fiúknak ez sokkal jobban esik, mint a lányoknak, akik nem köthetõek ezzel annyira, akkor mi a válasz?
Gondolj arra, hogyha egy nõ könnyen odaadja magát, hány pasival fekhetett össze elõtted? Vagy gondolj a szexuálisan terjedõ betegségekre! Ha egy nõ elõtted már min 5 fiúval volt, és az 5 fiú a csaj elõtt is minimum 4 másik csajjal volt és tegyük fel mind gumi nélkül, akkor vajon mekkora az esélyed, hogy AIDS-es legyél? "Mennyire szeretsz közös pohárból inni"?
A kérdező hozzászólása: Az AIDS-al kapcsolatos összes jövendölés megbukott, olvastam róla, hogy miket jövendöltek a 90-es években errõl, már egész Afrikának ki kellett volna halnia. Engem az érdekel, hogy miért nagyobb érték ennyivel, ha egy lány akar velem lenni, mint az, ha én szeretnék, mert ezt nem értem.
Igen. Nem elvezzuk. Tele van a vilag bena pasikkal, ugyhogy oruljetek neki, ha szettesszuk a labunkat. Ennyi:-P
Kérdezõ! Teljesen kielégítõ válaszokat kaptál, ha tudsz olvasni és szöveget értelmezni, kb mindenki ugyanazt írja le csak más szavakkal. De Te továbbra is értetlenkedsz, ezen nem lehet segíteni, ha valaki valamit nem akar megérteni, vagy miután huszadszorra írják le neki akkor sem képes felfogni, azzal már nem lehet mit kezdeni. Nem értem mit agyalsz ezen, keress olyan nõt, aki rögtön szétteszi a lábát neked, és probléma megoldva, a többiekkel meg ne foglalkozz, nekik is jobb lesz neked is. Én sem kezdek el agyalgatni, hogy az a nõ miért ribi aki lefekszik 10pasival, az a pasi meg miért istencsászár aki megdöntött 10nõt, az számít csak ahogy én gondolom, ha nekem az a pasi nem istencsászár, akkor nem keresek olyat és kerülöm az olyan fajtákat. Ennyi.
Kérdezõ, te ugye egy 12 éves kisfiú vagy, akinek nehezen megy a szövegértés?Ha igen, akkor keress egy magántanárt.Ha nem, akkor tedd fel magadnak a kérdést:Kit szeretnél gyermekeid anyjának?Aki úgy adja a szex-et, mintha ajándék lenne, vagy azt, aki két mondat után széttette a lábát neked?Szerinted ki a hûségesebb?Am.valószínüleg azért, mert sok szemét pasival találkozott, vagy értéknek tartja a szüzességét, vagy-ó, mily maradi felfogás-szerelembõl akar lefeküdni valakivel, nem csak azért, mert "már minden barátnõmet du gnak a parkolóban, csak én lötyögök még itt a Brother Louie-ra."
A kérdező hozzászólása: A kérdésre kellene válaszolni néni kérem.
Akkor válaszolok kicsi fiacskám.Igen, azért mert elõre tudják, hogy Veled nem fogják élvezni, mert önzõ vagy és csak a saját kielégülésedet keresed, azzal nem törõdsz, hogy nekik fáj.Mert a viselkedésedbõl lerí, hogy azt hiszed, te tudod mi a jó egy lánynak.Pedig hidd el, ha csak beteszed, gyorsan elmész és kész az nekik fáj.IGEN, AZÉRT MERT NEM ÉLVEZIK. Tanulj meg udvarolni, és akkor majd látsz csodát.
"Az AIDS-al kapcsolatos összes jövendölés megbukott, olvastam róla, hogy miket jövendöltek a 90-es években errõl, már egész Afrikának ki kellett volna halnia. " De hü*lye vagy! Ne haragudj de ezt már nem lehet elviselni! Ne is csodálkozz, hogy ilyen értetlen és kötözködõ "gyerekkel" nem is akar senki sem lefeküdni! Baromi kevés barátod lehet, ha ide irkálsz ilyeneket... (amúgy olvass utána a dolognak, az AIDS nem csak Afrikában létezik!)
A kérdező hozzászólása: "De miért nem számít ajándéknak akkor az is, ha a fiú bízik meg õbenne?"
szia, én vagyok a BIZALOM-lány :) miért nevetnék ki õket? :O én temérdek pasit ismerek, akik nem feküdnek le fûvel-fával. Amikor a férjemmel összejöttünk, akkor én állandóan azon stresszeltem, hogy le akartam vele feküdni, de féltem, hogy utána elhagy. Õ azon az állásponton volt, hogy minimum 2 hónapot várni akar a szexszel egy új kapcsolatban, mert neki érzelmek nélkül nem megy. 5 éve boldog kapcsolatban élünk, jó a szex, összeházasodtunk. A szexszel várni sok esetben kifizetõdõ. A kezdeti ismerkedés megalapozza a bizalmat és kapcsolatot MINDKÉT részrõl. Ha te nem ezt tapasztaltad, akkor rossz helyen, rossz emberekkel ismerkedsz, lehet, hogy szûrõt kéne váltanod és más tipusú emberekkel kéne magad körülvenned.
"Mert ha a fiúk viselkednek így, akkor kinevetik õket, ugye?" Nem feltétlen! Vannak nõk akiknek ez imponál!
:P Oké, ha eddig nem értetted, akkor elárulom, hogy eleve rosszul tetted fel a kérdést! "Alányok miért adják úgy a szex-et, " Ez általánosítás, így nem fogsz megfelelõ választ kapni a kérdésedre! Tedd fel másként, és megkapod rá a választ, bár elõre megsúgom, hogy arra már tudom mit fogok írni :) ! :P
A kérdező hozzászólása: A lányoknak annyira nagy százalékára igaz a fenti állítás, hogy nagyon helyes, hogy így tettem fel a kérdést. Elárulok én is neked egy dolgot: az általánosítás az egyik legnagyobb emberi vívmány, de ezt ÁLTALÁBAN csak a fiúk képesek felfogni, hogy miért is. A kérdés piszok jól van feltéve, nem válaszolni nehéz rá, hanem kibújni a válasz alól, az a nehéz.
Te, egy fiúval piszok jól megértenétek egymást!! Nem gondolkodtál el még ezen? Jobb lenne mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Megkérlek, hogy ne személyeskedj. Ízléstelen és szellemtelen.
""Alányok miért adják úgy a szex-et, " " Akkor erre a kérdésedre a VÁLASZ: Rosszul tudod, mert vannak olyan lányok akik nem így tesznek! (na bakker! képzeld most ugyanúgy válaszoltam neked, ahogy Te tetted fel Nekünk a kérdést... D) Plussz itt a bónusz válasz: Biztos nagyon RANDA VAGY és ezért nem akadsz olyan lányra, akinél nem kellene teperned, hogy zsákolni tudjál! Plusz megnyerted egy életre szóló igazságot is : Az életben a kapcsolatokért mindig meg kell dolgozni! Jelen esetedben egy kicsit teperni! Amúgy neked van apukád? Régebben nem beszélgettetek errõl?
A kérdező hozzászólása: 19:42 Köszönöm, hogy teccett válaszolni nekem, most még csak a 13:45-ös kommentemre tessék válaszolni, szépen kérem.
Szerintem nem a szexen van a hangsúly. Az már csak a következménye az ajándéknak. A lány a BIZALMÁVAL, a szerelmével ajándékoz meg. Legalábbis ezek a tipusú lányok. Nekik bizalomra és érzelmekre van szükségük ahhoz, hogy levessék a gátlásaikat, hogy el tudjanak lazulni, és hogy igen: hogy beengedjenek a legszûkebb intimszférájukba egy másik embert, egy férfit. A nõk (fõként amíg tapasztalatlanok) elég kiszolgáltatottak a, ha szexrõl van szó: fizikai (erõ) hátrányban vannak, ráadásul nekik be kell engedni a saját testükbe egy idegen testet. A pornófilmek és az azokon nevelkedõ fiúk is elég riasztóak lehetnek, pláne ha a pornóban látott dolgok az alapelvárásaikat jelentik (és sokszor ez is csak bizalmon múlik, hogy a nõ elhiszi a férfinak, hogy nem fog vele szextárgyként bánni, nem fogja lenézni, nem fogja elhagyni, nem fogja megalázni és nem fog olyasmiket ráerõltetni, amit õ nem akar). Szóval a bizalmával és a szerelmével ajándékoz meg téged, és ennek a záloga a szex.
még valami: ez a bizalom egyénenként kell kialakuljon. nem úgy mûködik, hogy egy fiú már kiérdemelte, vele jó volt a szex, hát akkor a többiek is jöhetnek. Minden újabb és újabb férfinak ki kell érdemelni a bizalmat. Ami pedig a terhességet illeti: igenis azért van köze hozzá. Ha megnézed az itteni kérdéseket a szex-szerelem témakörben, minden 3. arról szól, hogy pánikol a csaj, hogy bár védekeztek, lehet-e terhes. Egy nõnek (akárhogy védekezik is) ez mindig egy félelmetes következmény. Még ha irracionális is. És nyilván igyekszik olyan emberrel felvállalni ezt a félelmét, aki felé bizalma van, hogy 1) tényleg úgy és akkor védekeznek, ahogy az kell 2) ha terhes lesz, akkor a pasi nem áll tovább, sõt mellette áll és támogatja lelkileg és anyagilag.. akár az abortusz esetén is! BIZALOM
A kérdező hozzászólása: Kezdem érteni, de miért nem számít ajándéknak akkor az is, ha én bízom meg õbenne? Mert ha a fiúk viselkednek így, akkor kinevetik õket, ugye?
A kérdező hozzászólása: "azzal nem törõdsz, hogy nekik fáj" Szóval azt teccik mondani, hogy lányoknak a szex fáj?

A barátom azt mondja, h neki minden nap ki kell vernie, különben nagyon rossz, és nem fogja sokáig birni szex közben. Ez normális? Vagy ezzel h vannak más pasik?

azt mondja, h ha nem veri ki, akkor elrepül az els? pár percben..

Legjobb válasz: Azzal nincs gond, hogy ki kell neki verni neki naponta. De verhetné rád is. A kihúzza módszer egyébként is szart ér.

Azzal nincs gond, hogy ki kell neki verni neki naponta. De verhetné rád is. A kihúzza módszer egyébként is szart ér.
A kérdező hozzászólása: nem a kihuzza módszer miatt, hanem h nekem ugy legyen orgazmusom, h szex közben történik.. h mondjam, szóval h ne menjen el gyorsan.
fiatal srácoknál (kb. 25 éves korig akár) ez normális.bár mennyivel romantikusabb lenne, ha nem magának verné ki, hanem mondjuk te neki? esetleg õ is viszonozhatná neked valamivel? :D
természetesen normális
Az azért normálisabb lenne, ha te elégítenéd ki.
A kérdező hozzászólása: nem tudunk annyit egyutt lenni, h én verjem ki neki.. meg amikor velem van, akkor azt akarja, h inkább szex közben birja sokaig. csak nekem egybol az jutott eszembe, h nem is engem kiván.. vagy nem tudom.. nem értek a pasikhoz ilyen téren..
dehogynem téged kíván.. csak túltengnek a hormonok, ezért csinálja. És az is igaz hogy így tovább bírja

LÁNYOK! Bennetek van ilyen kíváncsiság, hogy ki kell próbálnotok néger férfival a szexet mielőtt meghaltok? Csak érdekel.

Nem mintha gond lenne csak én fiú vagyok és ezt érzem csak néger lánnyal. :P

Legjobb válasz: NEM NEM NEM NEM NEM ÉS NEM!!!!!! Jah, és ki ne merd/merjétek írni még egyszer!

NEM NEM NEM NEM NEM ÉS NEM!!!!!! Jah, és ki ne merd/merjétek írni még egyszer!
igeeennn *.* minden vágyam a csokif asz :$ bárom a priviket.
nem.Nincs és nem volt ilyen vágyam.
Különösebben nincs ilyen vágyam.
nem. a fehér hapsikat szeretem ;)
Adok neked egy a harom dolog... csokifucsi, amit beee.... beee kell kapjatok.
Fúj, nem. Sajnálom, engem taszítanak.
a néger suna fél fogára sem lennél elég...
igen!!!:DD
Nincs, nem adom oda magam akárkinek. Persze a négerekkel semmi bajom, sõt szerintem nagyon szépek. :) 19L
Jah abszolút nem vagyok fajgyûlölõ, vagy rasszista, egyszerûen nincs ilyen nálam..nem jött belõlem.
Én ázsiai lánnyal próbálnám ki.
nem

Miért folyik ki a lány puncijából a sperma szex után? És mindig ki kell hogy jöjjön? Normális válaszokat légyszíves .

Legjobb válasz: Miért, szerinted mi kéne, hogy történjen vele. Kíváncsi lennék az elképzelésedre.

Miért, szerinted mi kéne, hogy történjen vele. Kíváncsi lennék az elképzelésedre.
ha nem folyna ki ..akkor elõbb-utóbb megtelne .....
Nekem is mindig kifolyik, de megoldom papír zsebkendõvel, hogy ne legyen semmi olyan, utánna zuhanyzás..:)
Ami befolyik az rögtön kifolyik. Ez teljesen normális.
Amikor anatómiai okokból nehezen esik teherbe egy nõ (hátrahajló méh esetén pl.), akkor ejakuláció után felpolcolt csípõvel fekszik egy darabig, hogy a méhbe folyassa a spermát.Normális esetben persze hogy kifolyik :) Azért jön ki olyan szép nagy sugárban, hogy a kis apróságok kapjanak egy kis lendületet, amivel elérnek a petesejtig, aki a méhben várja õket.
mert elõtte nem folyhat ki, HOVA MENNE?
tegnap 20:05 Akkor már értem miért spriccolok olyan rohadt nagyokat és erõset! :D De még mindig nem oldódott meg a problémám, hogy tudnám elérni, hogy ne legyen minden g*cis?
Hát nálam no way.
az öcsém az orvosira jár, és rengeteg dolgot mondott a következményeirõl, szóval semmiképpen sem, az a lyuk másra való, a hagyományosat szeretjük a párommal és az orált
én nem próbálnám ki az biztos. ahogy pl. a vérivást sem.
Engem nem izgat, nem próbálnám ki, még a partnerem kedvéért sem. Szerencsére idáig még nem jött ilyen kérés:)
Szerintem mindent ki kell próbálni amit kicsit is izgatónak talál az ember, vagy a párjának megtenné.
nekem sem hiányzott, a páromnak sem, de kipróbáltuk és jó volt. továbbra sem hiányzik, de ha nektek is jó, változatosságnak még mindíg megfelel!
Hát..én nem tartom fontosnak, hogy kipróbáljam, ha a párom szeretné, akkor lehet bele mennék. De csak az Õ kedvéért..
A végbél záróizmai behatolások következtében folyamatosan lazábbá válnak, így idõvel funkciójukat sem tudják megfelelõen ellátni. De más veszélyek is rejtõznek az anális szexben. Hummán immundeficiencia vírus - HIV Humán papilloma vírus HPV: A HPV daganatkeltõ hatása ugyanúgy érvényesül a végbélben, mint a méhnyak esetében, így anális rákot okozhat.végbél mechanikai sérülése, a kisebb bevérzésektõl a végbélnyílás berepedéséig. röviden ennyit mondott Egyéb bakteriális és virális fertõzések, pl. hepatitisz A, hepatatisz B, hepatitisz C, herpeszfertõzés, Escherichia coli fertõzések
13.05ös kérésére
de az interneten találsz videót is hogy orvosi szemmel mik a következmények ha érdekel
Ezt az egyirányú út érvet sosem értettem. A szád evésre/ivásra/lélegzésre van, az orális szex lám, mégis jó. Az alkohol méreg, mégis jó. Az anális szex is lehet jó. Ha azt mondjátok, a szaga zavar, azt mondom, igazad van megértem, de az "az a nyílás nem erre van" érveket felejtsük el, kérlek. Egyébként nem akartam meggyõzni senkit, csak az érvelést kritizáltam építõ jelleggel.
13:05 voltam köszi szépen :) eddig sem akartam kipróbálni de most meg is erõsítettél benne :)
Ez baromság. Ezen az elven a normál szexben is rengeteg veszély leledzik... Különbözõ gombás fertõzések, HIV, a gumin is átbújó HPV, derékficam, szívrohamveszély, izomláz, izomgörcs. És akkor még nem beszéltünk a fogamzásgátló megoldások által nyújtott problémákról (síkosítóra való érzékenységrõl, fogamzásgátlóról ami a hormonháztartást boríthatja meg) nomeg a véletlen megtermékenyülésrõl, terhességrõl stb. És igaza van a párral elõttem írónak is. Lehet, hogy az a lyuk nem arra való de ezen az elven a száj sem orális szexre/csókra, vagy a kéz sem simogatásra hanem fogásra, az ágy alvásra, egy hotelszoba meg megszállásra.
Én soha nem próbálnám ki az fix, az az út egyirányú, és kifelé vezet.:) Autóval sem hajtunk be egyirányú utcába, és nem megyünk szembe sem a forgalommal.:)
Én szívesen megmutatom. Több barátnõmmel voltam már és megvan rá a legjobb "tréning" mert ugye nem lehet "ajtóstól rontani a házba"! Elõ kell készíteni úgy mond a terepet, meg kell tanulnod ellazulni, ami hetekig akár hónapokig is eltart. Ha érdekel írj privit, elmesélem. 29/F
Egyszer élünk, de nem mindegy, hogy hogy! Megfelelõ elõkészületek mellett pedig mindkét fél örömére válhat, csak türelmesen kell viselkedni s tudni kell lazítani. Személy szerint még nem próbáltam, de szívesen kipróbálnám. Természetesen lánnyal. :) Ja, és ha a párom nem szeretné, nem erõltetném. F/29
nem kötelezõ, de szerintem érdemes 20L
12:49-es nem próbáltam még az anált, tudom hogy kb. mik lehetnek a következmények, de kíváncsi vagyok hogy orvosi szemmel ezt hogy látják, írnál pár dolgot amit hallottál?
Semmit sem kötelezõ kipróbálni, ha mindketten szeretnétek akkor is csak ki lehet próbálni. De nem kell.
Istenem, ezek a kérdések.. Ha azt mondjuk, hogy igen ezt mindenképpen ki kell próbálni egyszer legalább, akkor megcsinálod?
Engem se vonz, a legjobb nõnek is csak ugyanaz van odabent. Tom h van beöntés meg minden, de balesetek történhetnek :D
Nos hogy magyarázzam, funkciójával ellentétesen használják, az kimeneteli funkciójú, nem bemeneteli, míg a száj bemeneteli. És itt az a baj, hogy erõltetve van, mert beletuszkolnak vlmit, még mondjuk az orális szexnél ilyen nincs. De mindegy, nem hiszem, hogy ez a lényeg, mindenki azt csinál, amit akar, én spec a számat is csak evésre ivásra használom alapjaiban.:)

Mar egy par honapja folyton a szex jar a fejemben es napi 3x is ki kell elegitenem magam. Ez a hormonvaltozastol/fejlodestol van? 18L (szuz)

Legjobb válasz: Azon csodálkozom, hogy ez mindössze pár hónapja jelentkezik és nem pár év óta. És igen, normális.

Azon csodálkozom, hogy ez mindössze pár hónapja jelentkezik és nem pár év óta. És igen, normális.
Szerintem ez teljesen normális, gondolom szeretnéd már kipróbálni.
én 12 éves korom óta így vagyok XD 18f
Teljesen normális. És a 3x alkalom is ;)
Természetes. Keress egy srácot, az jobban levezet! :P

Szülés után 2 évvel, még mindig nem kívánom a szexet. Kihez kell fordulni ilyen esetben, tudnak ezen egyáltalán segíteni?

Ha volt már valaki ilyen szituban, kérem írja le, mi történt, ki vagy mi (milyen orvos) segített rajta?! Szülés el?tt nagy hassal, meg szülés után közvetlen még iszonyúan kívántam a szexet, ami szintén abnormális. Normális embernek kórházból hazajövet (igaz császár volt), nem a szex az els? gondolata, de nekem az volt. Azóta viszont nulla. Vártam, hátha visszaáll ami felborult, de sajnos nem. Szedtem is fogamzásgátlót, meg volt, hogy nem, de mindegy, a helyzet ugyanaz volt. Van erre segítség, kihez kéne fordulni? Ráadásul külföldön élek, így pszichológushoz itt nem szeretnék menni.

Legjobb válasz: Szia! pedig szexuálpszichológushoz kéne fordulnod ezzel a problémával. Nem tudom ahol élsz mennyire elérhetõ ilyen, de itt van olyan kórház ahol rendes SZTK rendelés keretében van ilyen rendelés is. Biztos hogy van rá segítség, de elõbb az okot kéne feltárni, az meg szerintem pszichológus dolga, de megkérdezheted a nõgyógyász véleményét is.

Szia! pedig szexuálpszichológushoz kéne fordulnod ezzel a problémával. Nem tudom ahol élsz mennyire elérhetõ ilyen, de itt van olyan kórház ahol rendes SZTK rendelés keretében van ilyen rendelés is. Biztos hogy van rá segítség, de elõbb az okot kéne feltárni, az meg szerintem pszichológus dolga, de megkérdezheted a nõgyógyász véleményét is.
szerintem elõször az Aviva tornát próbáld meg, ami - bár ez nem igazán köztudott - de nagyon is alkalmas a libidó helyreállítására is!! olvasd el ezt: http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Parkapc..

Kinek kell a szexet kezdeményezni? Hogyan lehet izgatóan leszedni egy pasiról az alsógatyát?

Legjobb válasz: Erre nincs aranyszabály! Ha valamelyikõtök kívánja a másikat, nyugodtan kezdeményezhet. Persze csak akkor történjen meg a dolog, ha a másik is vevõ rá, ellenkezõ estben csak kényeszteds, elõbb-utóbb csak felindul õ is, és akkor érezzétek jól magatokat!:-) Az meg hogy hogyan lehet izgatóan levenni..hát szépen leülteted, és eléguggolsz, vagy térdelsz és szép lassan simized, aztán lassacskán lekerül az a gatya:). Kicsit húzd az agyát, mielõtt lekerül:-)!

Erre nincs aranyszabály! Ha valamelyikõtök kívánja a másikat, nyugodtan kezdeményezhet. Persze csak akkor történjen meg a dolog, ha a másik is vevõ rá, ellenkezõ estben csak kényeszteds, elõbb-utóbb csak felindul õ is, és akkor érezzétek jól magatokat!:-) Az meg hogy hogyan lehet izgatóan levenni..hát szépen leülteted, és eléguggolsz, vagy térdelsz és szép lassan simized, aztán lassacskán lekerül az a gatya:) . Kicsit húzd az agyát, mielõtt lekerül:-)!
Csak egyetérteni tudok az elõttem szólóval. Szabály nincs, mindenki kezdeményezhet. A naci hogy kerül le? Én elõször alá szoktam simogatni, egyre jobban, és mindig lejjebb tolom a derekát, míg lekerül..
KÖSZÖNÖM AZ ELÖTTEM SZÓLÓKNAK!!!!Sokat segítettek!A szex egy olyan játék, amiben mindent szabad, amit mind a két fél akar! :)
A legröhejesebb tuti az volt amikor hülyültünk, és foggal szedtem le...Amúgy ami nálam bevált trükk, h nem hámozom ki belõle azonnal.Egy idõ után meg fog veszni azért, h levehesse:) Kezdeményezni meg bárki kezdhet.Van, h odabújok a páromhoz duruzsolok a fülébe, puszilgatom, és ha neki is van kedve akor hajrá!Van h õ..és van olyan mint ma, h hullafáradtan esünk az ágyba, és egyikönknek sem jut eszébe ilyesmi.

Komolyan most mennyit kell várni, vagy mikre kell figyelni, hogy ki lehessen szűrni, hogy ki az aki csak szexre hajt, vagy ki az, aki normális kapcsolatot is akar?

Eddig általában könnyen kitudtam szűrni,de legutóbb megismertem valakit, tök figyelmes volt, kedves stb. 2hónapig csak így ismerkedtünk majd mikor már totál odavoltam érte,felhozta,hogy ő igazából nem akar kapcsolatot..Pedig tökre úgy tünt.De azért szexelhetnénk.. Eleve nehezen bízom meg az emberekben, ezek után meg már tényleg nem tudom,hogyan kéne a pasikhoz hozzáállnom. Most van valaki, kedvelem stb. Szal ez a része tök jó, de attól parázok,mi van ha megint úgy járok, mint az előzővel...

Legjobb válasz: Aki ügyes annál csak akkor ha már megvolt a szex. Vagy lelép és annyi vagy nem. Az idõhúzás nem megoldás. Én 2-3 hetet szoktam maximum várni a csajjal ha nem akkor viszlát. De én már 28 vagyok. Más a 17 éveseknél.

Aki ügyes annál csak akkor ha már megvolt a szex. Vagy lelép és annyi vagy nem. Az idõhúzás nem megoldás. Én 2-3 hetet szoktam maximum várni a csajjal ha nem akkor viszlát. De én már 28 vagyok. Más a 17 éveseknél.
A kérdező hozzászólása: A pasi egy idõs volt veled. Én 20-as éveim elején. Nem idõt akarok húzni, csak parázok, nem akarok így járni.
Hát pedig ezt nem lehet kiszûrni. Persze akik nem ilyenek lennének azokkal meg sokszor a nõk nem kezdenek...
Kisebb korban könnyû kiszûrni, mert ilyenkor fogható arra h nem fekszek le veled h nem állok készen stb. Ha tud várni az illetõ, akkor tényleg szeret, ha sürgetni akar vagy nem vár, esetleg zsarolni próbál, akkor egyértelmû h csak szexet akar. Sztem ugyanezt mondhatod igy is. Figyeld h mit reagál. Megért, akkor tényleg szeret. Ha sürget (akár miután "megértette") vagy azonnal, esetleg szintén zsarol (pl.: """akkkoj nem is szejetsz igazán""" vagy """ bizonyitsd vmivel (mondjuk ezzel) h tenyleg szejetsz engyem""") Ha valaki tényleg szeret, akármennyit tud várni... ;D Persze nem örökké, de éveket biztos... + aki nem azért szeret, az nem vár ki éveket, mert szerinte idõhúzás és addig másnál is be tud vágódni. Sok sikert! F ;D
Értelek, sajnos szerintem sem lehet kiszûrni. Én alapban dobom az olyat, aki elsõ randin szóbahozza, mert azért az a tapasztalat, hogyha kapcsolatot akar, nem akarja elkapkodni a szexet. Mert tudja, hogy ez nem jó pont a nõknél. (Persze tudom, van kivétel, én is ismerek olyat, akik elsõ éjjel szexeltek, mégis évek óta együtt vannak.) Én úgy voltam vele, hogy azért nem vártam én sem vele éveket, meg nem vártam a jegygyûrûre a szexszel, de azért azt reméltem, hogy ne dobjon az elsõ éjszaka után, meg akkor már másokkal ne nagyon találkozzon. Nyilván ez csak remény lehet, mivel ha szóba hozod, a srác fog elszelelni, mert hogy pár hónap után õ még nem akarja magát elkötelezni. De azért szerintem ez akkor is elvárható. Én is voltam úgy, hogy épp egy csúnya szakításon voltam túl, és találkoztam egy sráccal. Nagyon figyelmes volt, udvarias, jóképû. Kb. elsõ látásra beleestem, de azért randizgattunk 1 hónapig, mielõtt lefeküdtem vele. Kb. 1 hónapig összejártunk ilyen célból, de igazán nem sok idõt töltöttünk együtt. Egyszer szóba hoztam, hogy mondjuk együtt tölthetnénk a hétvégét. Hát, azt nem lehet, mert õ megy a szüleihez. Könyörgöm 38 éves! Megkérdeztem, hogy mégis milyen státuszban képzeljem akkor el magam az õ életében. Hát, teljesen felháborodott, hogy én követelõzöm, meg túl sokat akarok. Mert õ ennyi idõsen már nehezen fog változni. Másnap kaptam tõle egy sms-t, hogy köszöni szépen, de többet nem akar velem találkozni. Hát, totál padlót fogtam, komolyan. Fel is hívtam, és mondtam neki, hogy ne haragudjon már, de azért sms-ben szakítani valakivel micsoda dolog! Hát, kiderült, hogy õ nem is tudta, hogy van köztünk valami, mert õ nekem nem ígért semmit. Igazából nagyon meglepõdtem, mert valóban nem ígért nekem semmit. De ezt talán írásba kell adni? Legközelebb, mielõtt lefekszem valakivel dugjak az orra alá egy szerzõdést? Utána én is sokat gondolkodtam rajta, hogy mégis milyen jelei voltak annak, hogy õ simán csak szexpartneri státuszba helyezett engem, én meg ennél sokkal többet gondoltam. Talán annyi, hogy valóban nem túl sok idõt töltöttünk együtt. Nekem ez nem tûnt fel az elején, mivel nekem is 2 állásom volt, meg barátaim, kevés szabadidõvel, nagyjából ennyi fért bele nekem is. És eleve nem szeretek rátelepedni senkire egy kapcsolat elején. Több férfi ismerõsömtõl megkérdeztem utána, hogy 2 havi együttjárás után mit lehet elvárni? Többen mondták, hogy ennyi idõ után már össze is költöztek. Ebbõl tanulva utána már csak akkor álltam el egy sráccal, ha láttam, hogyha van szabadideje, akkor azt velem akarja tölteni. A megismerkedésünk napjától kezdve. Ha a haverokat, vagy bármi más programot fontosabbnak tart, akkor csak alkalmi szexpartnerként kezel. Persze lehet egy-két alkalom, amikor tényleg lehet más dolga, de alapvetõen ne legyen. Azóta én már férjhez mentem, és tényleg, az elsõ naptól kezdve minden vágya az volt, hogyha ráért, akár egy percre is, akkor velem legyen. És nekem is ez volt a vágyam. Persze még így is lehet, hogy pórul jársz, mert vannak olyanok, akik profin hazudják a nõknek, amit azok hallani akarnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!