Találatok a következő kifejezésre: Kinek kell a buszjegy (2 db)

ez komoly?:( fele-fele
Igazsagosan. Ahonnan indul, az fizet. Ahonnan visszamegy, az fizet. Nahat, hogy meg ilyeneken is vitatkozik ket szulo. Jobb is hogy kulon vannak.
Ahogy az elsõ mondja, aki felteszi a gyereket a buszra az fizet, így hol az egyik hol a másik! Ha a gyerektartásból megtehetné, akkor reggelit is csomagolhatna arra a két napra amíg a másik szülõnél van...
A gyerektartásból a kapó fél, meg a közös gyerek nem fogja dõzsölésre adni a fejét. A kérdésedbõl látszik, hogy vagy nagyon szegények vagytok, vagy nagyon utáljátok egymást. Erre a kérdésre nincs helyes válasz.
Az, aki elköltözött a városból.
az állja az utiköltséget aki elköltözött
Gondoljunk bele, ha ilyen esetekben apukára kéne terhelni minden költséget, akkor lennének biztosan néhányan akik pusztán kitolásból elköltöznek több 100 km-re odébb.mondván oldja meg majd apuka...nyilván a legrosszabb a gyereknek lenne, hisz õ ülne több órákat hétvégente buszon autóban stb.
szóval nagyobbak a gyerekek, hogy buszoznak már?hány évesek? ez esetben talán tényleg fele-fele lenne az igazságos.mikor felteszed õket, akkor te fizeted a jegyet, mikor apuka teszi fel õket a buszra akkor meg õ fizet.
véleményem szerint vizsgálni kell, hogy ki költözött távolabbra. ha apuka, akkor vélhetõen neki kell megoldani azt, hogy eljusson a gyerekeihez. ha anyuka költözött messzebbre, nyilván vitte magával a gyerekeket, akkor valahogy az igazság az lenne, hogy miért apukára kéne terhelni ezt a költséget?
Igazságos lenne a fele-fele, de ha nekem ezen múlna csak, hogy láthassam a gyerekem, inkább fizetném az egészet, és igyekeznék úgy beszélni a gyerekkel még a volt házasságomról is, hogy a ne a gyerek igya meg ennek is a levét. Gondolj bele, neki mindkét fél a szülõje! [email protected] ügy. Sajnos. Nincs jó megoldás.

Kinek kell fizetni a buszjegy árát?

Legjobb válasz: Nekem fizetheted, majd veszek belõle egy sört téged meg megbüntet a kaller :) (most komolyan, ennyire hülye kérdést hogy lehet feltenni?)

Nekem fizetheted, majd veszek belõle egy sört téged meg megbüntet a kaller :) (most komolyan, ennyire hülye kérdést hogy lehet feltenni?)
Viszont így meg nem érthetõ a kérdés. Úgy érted, hogy a fiúnak-e, vagy a lánynak?
Neked bazzeg, vagy fizesse ki helyetted a sofõr?! Nem értem a kérdést...
Én sem nagyon értem mire gondolsz.
A sofõrnek basszátokmeg :o)
Neked.Csak vidéken a busz sofõrének adod oda a pénzt és õ adja a jegyet.Nagyobb városokban pedig vannak külön jegyárusító helyek, ott az eladónak adod oda a pénzt, csak aztán kapod meg a jegyet.
vagy a gépbe dobod be az érmét azmeg elnyeli mer mind szar...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!