Találatok a következő kifejezésre: Kinek kell Hogyan kell jól (51 db)

Ajánlanátok könyvet amiből ki dolgozhatnám a töri emelt témaköreit? Illetve olyan könyvet amibe le van írva hogyan kell jól írni egy esszét.

Legjobb válasz: Bebesi György - B. Turi Katalin: Történelem 40 tételben (Az egyetemes és a magyar történelem rendszerezõ áttekintése Név- és fogalomtárak, idõrendi táblázatok) Nemzeti Tankönyvkiadó Amiben az van leírva, milyen a jó esszé, szerintem valamilyen magyar könyvben keresd. De: mindig legyen bevezetés, tárgyalás és befejezés, a rövid esszénél is. Ne felejtsd ki azokat, amit a feladatban/forrásban írnak. Legyél tömör, tárgyilagos, de azért (a hosszúaknál) fejtsd ki bõven. Az a legjobb ha a rendelkezésedre álló helyet teljesen felhasználod, de ne lógjon ki semmi, azt nem fogadják el, ha többet írsz, mint ami belefér. Egyébként úgy kell felépíteni mint bármilyen más fogalmazást. Gyakorolni kell az esszéírást, mert nem biztos hogy lesz idõd a piszkozatról átmásolni.

Bebesi György - B. Turi Katalin: Történelem 40 tételben (Az egyetemes és a magyar történelem rendszerezõ áttekintése Név- és fogalomtárak, idõrendi táblázatok) Nemzeti Tankönyvkiadó Amiben az van leírva, milyen a jó esszé, szerintem valamilyen magyar könyvben keresd. De: mindig legyen bevezetés, tárgyalás és befejezés, a rövid esszénél is. Ne felejtsd ki azokat, amit a feladatban/forrásban írnak. Legyél tömör, tárgyilagos, de azért (a hosszúaknál) fejtsd ki bõven. Az a legjobb ha a rendelkezésedre álló helyet teljesen felhasználod, de ne lógjon ki semmi, azt nem fogadják el, ha többet írsz, mint ami belefér. Egyébként úgy kell felépíteni mint bármilyen más fogalmazást. Gyakorolni kell az esszéírást, mert nem biztos hogy lesz idõd a piszkozatról átmásolni.
Szia, Száray Miklós történelem könyveit ajánlom. Egyébként úgy tudom Sz. M. benne van abban a bizottságban, akik az érettségi feladatokat írják és összeállítják.

Hogy kell (jól) flörtölni? Hogy kell ezt pontosan csinálni? (Azt mondják egy fiúról, h bejövök neki, és ki akarom deríteni, h tényleg-e, és ehhez javasolták a flörtöt. )

Köszi :) 14/L

Legjobb válasz: Minnél inkább próbálod a tudtára adni hogy bejön neked. Mondjuk nem is tudom... MONDJUk megmondod neki?????? Csak nekem jut eszembe ien irdatlan nagy hülyeség?

Minnél inkább próbálod a tudtára adni hogy bejön neked. Mondjuk nem is tudom... MONDJUk megmondod neki?????? Csak nekem jut eszembe ien irdatlan nagy hülyeség?
Kell hozzá egy jó beszélõke.
Nem csak flörttel lehet a tudtára adni, hogy érdekel, de a lényege az, hogy egyrészt bókolsz, aztán de ezek tényleg csak példák, mert leginkább a helyzetben kell tudnod hogy mit csinálj, de lehet mondjuk FELTÉTELES módban hülyéskedni kettõtök között lévõ dolgokról, de az a baj, hogy ezt nem lehet elmagyarázni, a lényeg az hogy "kirívóan" hozd szóba a témát kettõtök között. De tényleg nem nagyon tudom elmagyarázni. Am megértem hogy miért nem akarod megmondani neki, de egyébként mondogathatsz neki dolgokat, ami esetleg arra utal, hogy azt akarod, hívjon el randira, stb.

Hogyan kell jól pelenkázni? Szinte minden nagy kaka hátul folyik ki, mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Próbálj ki olyan pelust, amelyiknek a hátulja gumírozott. Nálunk is gyakran elõfordult, ezért amint észreveszem, hogy kakilt, rögtön viszem kicserélni a pelenkát, és vetkõztetéskor nem a lábát emelem meg, hanem picit oldalra fordítom, úgy húzom fel a rugit, bodyt, így kevesebb a "baleset".

Térj át 4-es méretre és próbáld meg a hátul gumist. Nekünk a libero nagyon bevált.
Mosáshoz tipp: sima szappannal, meleg vízzel mosd ki a foltot és áztasd be szappanos vízbe. Utána mehet a mosógépbe a többi ruhával együtt. Nekem így foltmentesen kijött mindenbõl, pedig volt ám sárga, zöld meg narancsszínû minden :) )
14:32-es válaszoló vagyok Én is folttisztítót használok :) ))) Vanish-t, ez bevált! És válts 4-es pelusra! Babám 7, 5 kg, és 4-es pelust hordunk, bár itt is elõfordult már pár "baleset"... Ha már mást is kap, mint anyatej, megszûnik a probléma!!!
Próbálj ki olyan pelust, amelyiknek a hátulja gumírozott. Nálunk is gyakran elõfordult, ezért amint észreveszem, hogy kakilt, rögtön viszem kicserélni a pelenkát, és vetkõztetéskor nem a lábát emelem meg, hanem picit oldalra fordítom, úgy húzom fel a rugit, bodyt, így kevesebb a "baleset".
...és ha egyik folttisztító praktika sem vált be, akkor fogd a foltos ruhákat és fesd be :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket!
Ha 8 kg-ó a babád és olyan pelust használtok ami 9 kg-ig jó, akkor az a baj!legalábbis tapasztalatom szerint!Próbálj meg eggyel nagyobb méretet!
én áttértem a liberora, mert a gumi megfogja a kakit.a fiam is mindig felfelé kakált, olyan slunggal jön ki a cucc, hogy a gumi állítja meg.
Én is azt mondom, hogy próbáld meg a Liberot! Mi a kezdetektõl ezt használjuk, mert gumis a dereka, az vált be. A babám most 8, 2 kg és 3-as méretet hord. (Pedig a 3-as elvileg 5-8kg-ig van). A 4-es még nagy rá! Szóval szerintem Libero!
nekünk is ez volt a baj!nekünk a huggies vált csak be, viszont most hogy már 10 kg szinte bármelyik márka jó.ez csak pár hónapig tartott nálunk!
Próbáld ki az Ariel folteltávolítót, még a beszáradt foltokat is kihozza a rucikból.
Nem a pelenkával van a baj?
A kérdező hozzászólása: 6, 5 hónapos, most hozzátáplálás kezdõdött, de túlnyomóan anyatejet eszik. Érdemes lenne akkor már a nagyobb méretre váltani?
A kérdező hozzászólása: 3 fajta pelus van most itthon Pampers premium 3-as méret, Pampers activ 3-as (9 kg-ig jók) illetve tescós az 7 kg-tól jó. A babám 8 kg. Mind a hárommal így jártam, ááá és alig jön ki a ruhából a cucc:(
Anyatejes a babád? Hány hónapos? Csak azért kérdezem, mert az én babám 5, 5 hónapos, és nekünk a mai napig vannak ilyen problémáink... Csak anyatejet kap, és emiatt nagyon folyik a kakija. Több pelust is kipróbáltunk, de végül maradtunk a pampersnél. Mindegyikbõl kifolyt...
Én is a fentieket akartam írni. Plusz nekem az a tapasztalatom, hogy amikor már túl szorosnak gondolnám (de persze az ujjam befér a hasánál), akkor jó.
Vagy a pelus mérete nem jó.
Pampers [email protected]! Kaptunk egy baromi nagy csomaggal, hát 2 nap után ment a védõnõnek hasznosítsa. Mindig minden kifolyt belõle 1. baba testalkata számít (duci, vékonyabb, milyen combikája van) 2. méret 3. ha még híg a kaki akkor a hátul gumis derekú a legjobb

Ajánlanátok könyvet amiből ki dolgozhatnám a töri emelt témaköreit? Illetve olyan könyvet amibe le van írva hogyan kell jól írni egy esszét.

Legjobb válasz: B. Mátyus Gyöngyi-Bori Iván - Történelem érettségi témavázlatok (2 könyv, mind a kettõ kell emelthez). Én ebbõl tanultam, persze írtam hozzá sok-sok kiegészítést. :) A töri esszérõl pedig sztem kérdezd meg a töritanárodat. A lényeg az, hogy a megadott terjedelemben írj (ne legyen kisregény), esszéformában (http://www.felveteli.hu/archivum/esszeiras.html), és próbálj a lényegre törekedni.

B. Mátyus Gyöngyi-Bori Iván - Történelem érettségi témavázlatok (2 könyv, mind a kettõ kell emelthez). Én ebbõl tanultam, persze írtam hozzá sok-sok kiegészítést. :) A töri esszérõl pedig sztem kérdezd meg a töritanárodat. A lényeg az, hogy a megadott terjedelemben írj (ne legyen kisregény), esszéformában (http://www.felveteli.hu/archivum/esszeiras.html), és próbálj a lényegre törekedni.

Hogyan kell jól borotválkozni? Mert pattanások jönnek ki a habtól

Sziasztok most kezdtem el nemrég a borotválkozást és álandóan pattanások jönnek ki rajtam pedig használok arcszeszt a habtólvan? vagy hogykell pontosan?Xd most aput nem akarom megkérdezni xD

Legjobb válasz: Egy-két jó tanács. Próbálj "sensitive" borotvahabot használni, ez érzékeny bõrre való! Éles, tiszta pengét használj! Egyszer próbáld ki arcszesz nélkül, úgy, hogy jéghideg vízzel öblíted le az arcod és tiszta törölközõvel szárazra törlöd! Nekem fiatal koromban ezektõl múltak el a pattanásaim. Remélem neked is segít!

Egy-két jó tanács. Próbálj "sensitive" borotvahabot használni, ez érzékeny bõrre való! Éles, tiszta pengét használj! Egyszer próbáld ki arcszesz nélkül, úgy, hogy jéghideg vízzel öblíted le az arcod és tiszta törölközõvel szárazra törlöd! Nekem fiatal koromban ezektõl múltak el a pattanásaim. Remélem neked is segít!
Szia!A legtöbb szappan alapból szárítja az arcbõrt, h miért, ne kérdezd:) De ha Gilette a borotvád, párosítsd hozzá a gélt is.Szerintem be fog válni, és nagyon fogod szeretni.A szappan szerintem felejtsd el;) Üdv:Bia
Szerintem az arcszesz nem biztos hogy jo. Epp a gillettet akartam ajanlani, parom csak azt hasznalja, pedig en szoktam neki venni olcsobbat is, de az mindig az enyem lesz (a labamra jo). Ha nagyon zavaro tovabbra is, akkor kerj tanacsot a borgyogyasztol!
A kérdező hozzászólása:       Még annyit teszek hozzá hogy zuhanyzás közben szoktam borotválkozni és Gilette Fusion pengét használok de annak a pengéje nagyon jó és már majdnem egy éve megvan.. aztmondták h fél évig jó de gondolom nem erös szörzetre jobb késöbb is.. és szappannal megmosom elötte felteszem a habot majd lehuzom aztán megin szappan és megtörlöm akkor igy nem jó?      
Én is a gélt ajnlom, és minél több pengéjû borotvát.Párom pl Gilette Series sensitive gélt, és Gilette Fusion borotvát használ.Lehúzás után hideg vízzel arcot mos, és hagyja megszáradni.Azontúl, h "rendesen" megborotválkozik, az arcának semmi baja..Plusz még az illata is nagyon extra:)
Az igaz, hogy elobb "el kell aztatni" a szakallat vizzel es utana borotvalkozni, mikor mar puha a szorzet? Mert hogy apukam mindig igy csinalja, tehat elobb furdik, utana borotvalkozik, igy szerinte elazik a szakall es nem vagdossa ossze magat, allitolag konnyebb a borotvalkozas. Tesomnak mindig mondta, hogy igy csinalja, de o elobb borotvalkozik, utana furdik/zuhanyzik es allandoan osszevagdossa magat. Tenyleg lenne a ketto kozott osszefugges?
Borotva hab helyett használj inkább gélt, jobban is habzik, meg tapad. Arcszeszt meg felejtsd el, helyette inkább borotválkozás utánni balzsamot használj. Sokkal kevésbé irritál.Jobban jársz ha fürdés után borotválkozol, mert jobban felpuhul a bõr és jobban kitágulnak a pórusok. Borotválkozás után hideg vízzel öblögesd az arcod, és nem fontos törölközõt használni, szánj magadra annyi idõt, hogy az arcodon a víz megszáradjon.Borotvát használat után folyóvízzel tisztítsd, és NE töröld meg. Van olyan, amelyiken van krémezõcsík, és ha már eleget használtad, akkor elszinezõdik és akkor nem árt lecserélni.
majd ahogy erõsödik a szõröd elmúlik
a megoldás valszeg abban lesz, hogy kisérletezel más szerekkel, míg egyik beválik és annál maradsz-a tutit nem fogod innen megtudni, magadnak kell megtalálnod az alkalmas anyagokat-én egyébként nem szívesen törlöm utána törülközõvel sem, hagyom száradni /2 perc/, mert az tényleg felvihet bizonyos koszt, vagy ha már törlöd, akkor inkább "tapogasd" finoman.
Javaslom nézess bõrgyõgyásszal egy alergiatesztet ilyen jellegû anyagokra.
A kérdező hozzászólása: Tudom h a szappan száritja a bört, de nekem alaból zsiros a böröm ezért szoktam sokszor szappant használni

Hogy kell jol szopni? Legyszi írjatok le ki hogy szokta, vagy hogy szereti!?

Legjobb válasz: Elõször is : élvezetted csináld! Nincs annál jobb a pasinak, mikor azt látja és érzi, hogy a szádba kívánod a legnemesebb testrészét. Lehet finoman kezdeni, végignyalni, puszilgatni, közben a kezeddel játszani a golyókkal, majd váltva, a szádba veszed a golyókat, miközben lassan kézimunkázol. Mikor rácuppansz, húzd el az élvezetet, és lassan kezd. A kezedrõl ne feledkezz meg, vagy a belsõ combját, vagy a heréket, de mindenképp simogass, masszírozz valamit. Mikor a makkor nyalogatod, nézz fel rá, lássa a szemedben a vágyat, az majd õt is feltüzeli. Aztán váltogasd az ütemet és a gyorsaságot, miközben meglepetésszerûen néha bukj rá tövig. A végén vadulj be, és addig csináld gyorsan , amíg el nem élvez. Mindeközben ügyelj rá, hogy ne fogazz, hogy néha csábosan ránézz, a kezeiddel pedig segíts be. Ennyi röviden tömören.

#5 Kedves kis vissza térés :)
Elõször is : élvezetted csináld! Nincs annál jobb a pasinak, mikor azt látja és érzi, hogy a szádba kívánod a legnemesebb testrészét. Lehet finoman kezdeni, végignyalni, puszilgatni, közben a kezeddel játszani a golyókkal, majd váltva, a szádba veszed a golyókat, miközben lassan kézimunkázol. Mikor rácuppansz, húzd el az élvezetet, és lassan kezd. A kezedrõl ne feledkezz meg, vagy a belsõ combját, vagy a heréket, de mindenképp simogass, masszírozz valamit. Mikor a makkor nyalogatod, nézz fel rá, lássa a szemedben a vágyat, az majd õt is feltüzeli. Aztán váltogasd az ütemet és a gyorsaságot, miközben meglepetésszerûen néha bukj rá tövig. A végén vadulj be, és addig csináld gyorsan , amíg el nem élvez. Mindeközben ügyelj rá, hogy ne fogazz, hogy néha csábosan ránézz, a kezeiddel pedig segíts be. Ennyi röviden tömören.
Micsoda remek leírás user Princess Naiva-tól! :) Erekcióm lett.
majd ha fizetés emelés kell megtudod :)
Princess Naivát kiegészíteném még :) Vess be nagyon sokféle nyelvtechnikát, nyald végig tövétõl a makkig, kapd be, és miközben szorítod a száddal, közben mozgasd a nyelved, körbe, le-fel, ahogy kényelmes. Szívogasd, mozgasd a fejed fel-le a farkán, ez nagyon jó érzés szokott lenni. Nyalogasd körbe-körbe a makkot, váltott irányban. Puszilgasd a heréit, közben suttoghatsz olyan vágykeltõ mondatokat, mint: "imádom látni a tüzes tekinteted", vagy "szeretem érezni a keménységedet a számban". Gyengéd puszi után erõteljesebben bekapod, közben a kezedet is mozgatod fel-le, nem csak a szádat. Masszírozd a heréit, nyalogasd is meg néha. Szakítsd meg a szopást, és csókold végig a testét is, ezzel is nyújtod az izgalmát. Egy vad rész után smárold le, az is nagyon izgató tud lenni. Hú, megkívántam a párom.. Kár, hogy még soká találkozunk :( Remélem segítettem. 20/L
Princess Naiva leírta a lényeget. Kb tökéletes, max annyi hogy az elején a finomkodást nem biztos hogy sokáig kell húzni. Egyénfüggõ. De keress rá Camille Crimson nevére;)
A kérdező hozzászólása: 3as igen no vagyok És csak értelmes, normális válaszokat szeretnék..koszi
youporn.com blowjob
Ahogy néhány éve az ujjadat. Csak ezt ne rágd! :D
Megmutatom, ha nõ vagy.
Ügyesen szopjál egy banánt aztán rájössz
A kérdező hozzászólása: Koszonom szépen mindenkinek!!! :)

Hogy legyek én a domináns, hogy legyek én a falkavezér, hogy mutassam meg kin az úr? Mit csinál az aki ezt nem teszi, mit csinál rosszul, és hogy kell jól csinálni?

Legjobb válasz: sok módszer van erre, olvass JÓ könyveket, pl. Fennel, Cesar Millan. ott rontja el valaki, hogy nem kutyaként kezeli, gyerekként tekint rá.pl.ha séta közben, ha megugat valakit, a gazda megnyugtatja, simizi, amit a kutya dícséretnek vesz, és máskor is ugatni fog. következetlen a gazda, nincsenek szabályok. engedi, hogy kolduljon a kutyája, sétánál arra mennek, amerre a kutya akar(húz) akkor játszanak,mikor a kutya akar, akkor kel, mikor a kutyáj hajnalban nyalja az arcát és piszkálja, hogy ébredj már! egyszóval ha a kutya elér bármit, akkor az eb a falkavezér. a trükk az, hogy kutyaként kezeled, és elviszed egy suliba, ahol téged megtanítanak kutyanyelven :)

sok módszer van erre, olvass JÓ könyveket, pl. Fennel, Cesar Millan. ott rontja el valaki, hogy nem kutyaként kezeli, gyerekként tekint rá.pl.ha séta közben, ha megugat valakit, a gazda megnyugtatja, simizi, amit a kutya dícséretnek vesz, és máskor is ugatni fog. következetlen a gazda, nincsenek szabályok. engedi, hogy kolduljon a kutyája, sétánál arra mennek, amerre a kutya akar(húz) akkor játszanak, mikor a kutya akar, akkor kel, mikor a kutyáj hajnalban nyalja az arcát és piszkálja, hogy ébredj már! egyszóval ha a kutya elér bármit, akkor az eb a falkavezér. a trükk az, hogy kutyaként kezeled, és elviszed egy suliba, ahol téged megtanítanak kutyanyelven :)
Nagyon ajánlom ezt a videósorozatot, mindent meg fogsz belõle érteni. http://www.youtube.com/watch?v=sf2tw4gWCnY
Bár ilyen egyszerû lenne, hogy egy videóból mindent meg lehet érteni :D Elõször is olvasd el ezt: http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Aztán mindent, ami a kezed ügyébe kerül a falkavezérségrõl, a fenti könyvek és a videó is jó. De a legahátosabb tényleg az, ha elmész egy olyan kutyaiskolába, ahol ezt megtanítják konkrétan rád és a kutyádra szabva. Az alapszabályok ugyanazok, de aki nem foglalkozik komolyabban kutyákkal, az nem mindig tudja megítélni, mikor mi lenne a helyes reakció, ezért nem árt, ha tudsz olyantól kérdezni, aki látja is a szituációt.
ne bonyolitsad tul ezt a dolgot. Amiket nem akarsz, hogy csináljon, azokat nem engeded, és nem csak akkor tilos, ha szar kedved van, hanem mindig, gyakorlatilag te vagy a fõnök, a kutya azt csinál amit te akarsz, és ugy él, ahogy te akarod. Ez már ezer éve igy mûködik, csak most felöltöztették, és mögé tettek mindenféle tudományos magyarázatot.

Hogyan kell jol banni egy novel, erzelmeket valtani ki belole?

Hogyan kell viselkedni veluk, hogy valami megfogja oket, ragaszkodjanak, legyenek eros erzelmeik stb? Valahogy el akarom erni, hogy ezentul megjobb pasi legyek, megjobban szeretnek banni a lanyokkal, tobbet adni nekuk minden teren, erzelmesebb lenni veluk.

Legjobb válasz: Hat minden lanyt massal lehet megfogni, de az en exem engem ugy varazsolt el, hogy amikor mar jartunk az elso talalkozaskor rozsat hozott nekem, nem mind maszott a szamba meg az elejen hanem inkabb jatszottunk valamit vagy elmentunk valahova ahol ismerkedtunk es igazabol egymasba szerettunk, mikor mar 2 hete jartunk meglepett azzal h berakatott maganak egy nyelv piercinget azert mert azt mondtam jo lenne smarolni egy piercinges pasival...ilyen es ehhez hasonlo dolgokkal tudsz levbenni a labarol egy lanyt :)

Hat minden lanyt massal lehet megfogni, de az en exem engem ugy varazsolt el, hogy amikor mar jartunk az elso talalkozaskor rozsat hozott nekem, nem mind maszott a szamba meg az elejen hanem inkabb jatszottunk valamit vagy elmentunk valahova ahol ismerkedtunk es igazabol egymasba szerettunk, mikor mar 2 hete jartunk meglepett azzal h berakatott maganak egy nyelv piercinget azert mert azt mondtam jo lenne smarolni egy piercinges pasival...ilyen es ehhez hasonlo dolgokkal tudsz levbenni a labarol egy lanyt :)
Szerintem, ha egy olyan lánnyal vagy, akit szeretni és tisztelni tudsz, azzal automatikusan jól fogsz bánni. De a helyedben ahelyett, hogy arra koncentrálnék, mi a jó a nõknek, inkább befelé tekintenék. Légy önmagad, merd vállalni önmagad, de úgy hogy közben fejlõdj. Tehát ha valaki belülrõl jobb ember lesz (akár férfi, akár nõ) az másképp fog viselkedni az ellenkezõ nem képviselõivel is.
Egyet értek a 2.sz. válaszolóval. Lehet kedveskedni a másiknak, ami az neki jó. No de hosszú távon akkor fog veled maradni, ha önmagadért szeret téged az illetõ. Ha nagyon "nyalod a seg.gét" egy idõ után elfelejtessz önmagad lenni, és a csaj dobni fog mert egy szánalmas kis féreg leszel a szemében.

Hogy kell jól kitisztítani a vizipipát? Mert ahogy én tisztitom van vmi füra íze :S mi hozhatja ki belőle?

Legjobb válasz: Attól is függhet, hogy mikori a vizipipa. Mikor vetted?

Attól is függhet, hogy mikori a vizipipa. Mikor vetted?
A kérdező hozzászólása: kb 2 hetes de haverom bort tett víz helyett meg ilyenek :S

Kinek kell kezdeményezni? Hogyan kell jól pettingelni?

Legjobb válasz: teljesen mindegy, hogy ki kezdi. Bármit lehet, ami mindkettõtöknek jól esik. Kézzel, szájjal, nyelvel lehet bármit, a megfelelõ tisztálkodás után. Arra vigyázzatok, hogy a férfi nemi szervrõl ne kerüljön még a kezetek közvetítésével sem ondó a nõi nemi szervbe!!

teljesen mindegy, hogy ki kezdi. Bármit lehet, ami mindkettõtöknek jól esik. Kézzel, szájjal, nyelvel lehet bármit, a megfelelõ tisztálkodás után. Arra vigyázzatok, hogy a férfi nemi szervrõl ne kerüljön még a kezetek közvetítésével sem ondó a nõi nemi szervbe!!
Még jó, hogy a mesterséges megtermékenyítés területén dolgozók nem a te tanárnõdnél tanultak, kedves elõttem szóló! A spermiumok élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra. Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegõn (függ a melegtõl, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap. A kérdésre a válasz... kezdeményzhet bármelyikõrök. Nincs kõbe vésve, hogy a fiúnak kell. Sok férfi felizgat ha a nõ kezdeményez mert az olyan "kurvás" :) sok pasi meg nem szereti mert jobban kedveli ha õ a domináns. A jó petting pedig az amiben mindketten feloldódtok. Ahol bátran, gátlástalanul tudod simogatni, becézgetni és izgatni a másikat és te is élvezed amit a másik csinál. Olyan mint egy jó szeretkezés csak nincs behatolás. Mármint a pénisz nem hatol a hüvelybe. Más dolog hatolhat... :) ) de érdekes módon ha egy pénisz alakú vibrátor hatol bele, azt már nem nevezzük pettingnek. És ha a pénisz nem a vagiába hanem az ánuszba hatol, azt sem. De ha a szájba, azt igen. Szóval... nehéz ezeket korrektül szétválogatni. Érezzétek jól magatokat és egymást. Ez a lényeg!! :) :)
Az elõzö személy aki elöttem írt elég tájékozatlan mert errõl már tanultam és tudom is ha az ondó a levegõre kerül azzonal elhalnak benne a dolgok amitõl terhes lehetnél utána miután(h a tanárnõmet idézzem)levegõ érte ha kiskanállal helyeznék utána beléd fel akkor se lennél terhes csak ha benned van és ugy..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!