Találatok a következő kifejezésre: Kinek kéne a férfi (5 db)

Kinek kéne "betennie" a férfi péniszét a hüvelybe? A nőnek vagy a férfinek?

Úgy értem a kérdést, hogy egyszer elgondolkoztunk a barátommal, -mikor kicsit nehézkesen ment, mert nem voltam elég nedves, de nagyon akartuk- hogy amúgy ezt kinek kéne. Valahogy nekem se nagyon sikerült, és neki se, persze végül összejött, csak... Szóval lehet, hogy ez kínos, vagy hülyeség, de én is kiváncsi vagyok, hogy kinél ki szokta, vagy értitek...

Legjobb válasz: Wow....micsoda egy kerdes.... Hat szerintem a "korral" eljon az a pont, amikor mar magatol jon minden. Nincs torveny es ha nem is megy egyaltalan nem kinos!!!!! Egyebkent meg ha nem is nedvesedszolyan konnyen azert aljatszhat a kukijaval a "bejaratnal" es kedvet (nedvet) kapsz te is hamarabb a dologhoz. Vagy akar te is jatszhatsz a kukijaval a bejaratnel es amikor erzed, csusszanhat. Nallunk nincs torveny. Mindig valamelyikonk a dominans, ahogy aznap abban a percben eppen erezzuk.

Wow....micsoda egy kerdes.... Hat szerintem a "korral" eljon az a pont, amikor mar magatol jon minden. Nincs torveny es ha nem is megy egyaltalan nem kinos!!!!! Egyebkent meg ha nem is nedvesedszolyan konnyen azert aljatszhat a kukijaval a "bejaratnal" es kedvet (nedvet) kapsz te is hamarabb a dologhoz. Vagy akar te is jatszhatsz a kukijaval a bejaratnel es amikor erzed, csusszanhat. Nallunk nincs torveny. Mindig valamelyikonk a dominans, ahogy aznap abban a percben eppen erezzuk.
Szerintem is úgy léne hogyha a férfi háton van és a nõ ugrál egy kicsit vagy nemtudom.Valami ilyesmi
Erre nincs szabály, mindketten segíthettek. Elsõre a férfi szokta megpróbálni, és ha nem megy, segít a nõ, mert õ mégiscsak jobban érzi, hova kellene mennie. És igen, a sikosítót mindenképp ajánlom ilyen esetekben én is, mert sérülés lesz a vége. Szóval teljsen mindegy, ezen nem kell fennakadni. Nagyobb gondotok sose legyen:-)
Senkinek! Mindig magától kell bemennie!
A fiúknak izgibb látvány ha a nõ csinálja.Én is így bírom.Amúgy meg használjatok síkosítót: http://www.diamondsexshop.hu
A kérdező hozzászólása: i*
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddig válaszokat! :)
nálunk én szoktam (lány). Nekünk így jön ki:) (vagyis be:) :)
Szerintem tök mindegy, nálunk mikor hogy :) De most hogy így elgondolkodtam rajta, szerintem inkább a pasinak :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)

Egy férfi modell fotózásra hívtak, ki kéne találnom hogy milyen ruhákat vegyek fel és milyen tárgyat vonjak be a képbe! Tudnátok adni jó ötleteket?

legf?képp lányok írjanak,hogy mi jönne be nekik,de fiúk véleményét is várom !

Legjobb válasz: felül kigombolt fehér ing (nem végig, az nem bejövõs, túl macsó), sötét nadrág, fekete bõrcipõ fekete póló, fehér nadrág, fekete-fehér cipõ fenti kombó + bõrkabát tárgy nem kell, az olyan mint az ovis fényképezés lapbdával meg macival :)

felül kigombolt fehér ing (nem végig, az nem bejövõs, túl macsó), sötét nadrág, fekete bõrcipõ fekete póló, fehér nadrág, fekete-fehér cipõ fenti kombó + bõrkabát tárgy nem kell, az olyan mint az ovis fényképezés lapbdával meg macival :)
Egy gyönyörûszép lovat szerezz, az tuti jó lesz.
csõnaci egy szûk fehér polóval ;)
Bocsi hogy off, de ha elhívnak egy fotózásra, szerintem alap dolog hogy legyen ott egy stylist, aki kitalálja, hogy milyen ruha lesz rajtad, és milyen kellékeket fogtok használni. Milyen fotózásról van egyáltalán szó? Sokat segítene.

Szeretője vagyok egy férfinak. Volt, hogy azt mondta éljünk együtt, aztán visszavonta. Egy-egy veszekedése után mondja, hogy nem bírja otthon. Ki kéne lépnem, de hogyan, hogy ne roppanjak bele? Választják a szeretőt?

Legjobb válasz: Nem kellett volna nõs emberrel kezdened! Ez a szeretõk sorsa. Vagy maradsz szeretõ,amíg rád nem un,vagy kilépsz ebbõl a kapcsolatból. Szerelmi bánatba még senki nem roppant bele. Csak önuralom és önbecsülés kérdése.

Nem kellett volna nõs emberrel kezdened! Ez a szeretõk sorsa. Vagy maradsz szeretõ, amíg rád nem un, vagy kilépsz ebbõl a kapcsolatból. Szerelmi bánatba még senki nem roppant bele. Csak önuralom és önbecsülés kérdése.
Ebbe bele se mentem volna, mert mindig szívás a vége, és csak az idõdet pazarlod rá.
nem értem az ilyen nöket meg, hogy nem gondolnak a harmadik félre (feleségre)....és még mindig ok érzik magukat áldozatnak.nézz magadba és lépj ki a kapcsolatbol.
amugy meg választjak a szeretõt is néha ...az én férjem 7 év után lépett le a szeretõjével...nehéz feldolgozni , de ha a lelkiismereted meg engedi akkor küzdj.
Gondolj arra, hogy mekkora szégyen ez neked, talán elég erõt ad ahhoz, hogy ott hagyd. Ne menjünk bele, hogy te sem vagy jobb nála, de te szeretnél javulni, úgyhogy mondd meg neki, hogy ennyi és pont! Annyi egyedülálló férfi van, akik kapcsolatra vágynak, keresgélj közöttük!
Ha nagyon sz*r a házassága, és végül elválnak, akkor "nyert ügyed van", különben csak pár lopott óra marad neked. Általában a feleséget választják, de láttam már olyat, aki otthagyta a hitvesét egy jóval fiatalabb csajért.
Kik választják a szeretõt, a férj meg a feleség közösen? Az uccsó kérdést nem vágom.
Ne hallgass azokra, akik azt mondják hogy "minek kezd nõs emberrel". Ezek a legnagyobb képmutatók, titkon õk is vágynak másra, de nem merik bevallani még maguknak se. A férfi viszont biztosan nem fog téged választani, van a feleség és a szeretõ, de mindig csak szeretõ leszel az õ szemében
És van amikor a szeretõ is hoppon marad és egy harmadik nyer. ...
Én nem tudom hogy mit vársz ettõl a férfitõl, de nekem nem kellene olyan férfi akit el tudok szeretni a családjától, az ilyet pár év múlva mellõlem is elszeretné valaki. Tapasztalatom van ebben a témában apám csalta meg az anyámat. A szeretõ egy fiatal egy gyerekes nõ volt aki a lakásunk telefonját hivogatta hogy hol van apám, aztán beszélt anyámmal is, késõbb személyesen is találkoztak. Azt mondta a nõ anyámnak hogy neki már nincs szüksége apámra mert mi ( a tesóm és én) már nagyok vagyunk neki viszont van egy 5 éves fia akinek apa kell. Ez sokáig ment hogy zakatott minket a nõ, anyám többször kórházba került gyógyszertúladagolás miatt, de a mai napig együtt vannak. Apám nem akar elmenni otthonról, anyám meg nem válik el mert szereti aput és mivel annak idején a semmibõl épitették fel azt amilyük van azt mondta hogy egy retkes p*csa sem ülhet bele abba amiért õ keményen megdolgozott. Valahol igaza van, én a helyében elváltam volna, de õ inkább igy él és azóta nincs közöttük semmi sem. Apám meg ugyanúgy nõzik, ha valamelyik nõ többet akar már szakit is...
Nem lenne lelki békéd akkor sem ha téged választana. Miért? Mert a gyerekek ott lesznek. Õ az apjukat akarják, de meg a csúnya mostoha lennél. Gyerekes ember, csak fél ember. Mert a gyerekek felnevelése az õ felelõssége kötelessége és feladata. Õ ezt vállalta tehát... ideje nagyrésze a gyerekekrõl szól majd. És mindenben a gyerek lesz az elsõ. Beleroppanni? Nem fogsz. Ha tudatba nem roppantál bele , hogy te mindig csak moslékos vödör maradsz akkor ebbe meg pláne nem. Szerintem a mostani állapot a legrosszabb. Ennél már csak jobb lehet. Nem tudod vállalni magadért a felelõsséget, ez a te legnagyobb bajod. El kéne kezdeni felépítened saját magad. Nem lehet úgy élni, hogy másoktól függünk. Elég szánni való életed ha lehet, ha a legnagyobb boldogságod az a pár lopott óra, amit egy nõs férfi neked hazudik. :S
Annyit még hozzátennék, hogy a legtöbb embernek ezzel a "szerelem mindennél fontosabb", és "ha nem kapok meg valamit, félremegyek" felfogással igazán kár házasodni. SENKI nem kap meg mindent, amit elvár/vágyik rá. Van, aki ha meg is kapja, nem elég neki. Ilyen rózsaszín álomvilággal a fejünkben felesleges örök hûséget fogadni, ha úgyse fog menni. A házasság nem móka, és nem kellene, hogy az elsõ gondig tartson, és utána a másik sz.rráalázásáról szóljon. Lám-lám, ezen járna inkább az ész, arról nem is beszélve, hogy szerelmesen is lehet nemet mondani, csak akarat kellene hozzá.
Kedves Kérdezõ! Szeretnélek megkérni, hogy olvasd át még egyszer a hozzászólásokat. És most ne keresd benne az arra utaló jeleket, hogy a válaszolók támadni akarnak téged. Mert pont nincs benne ilyen. Sõt, meglepõen megfontolt és segíteni akaró hozzászólásokat kaptál. Pl. senki nem állítja, hogy te sárkányozod a feleséget, de többen utaltak rá, hogy szegény, magukat sajnáltató férjek annak állítják be õket. Senki nem állított olyat, hogy te infantilis lennél, inkább csak naiv. A kettõ nagyon nem ugyanaz. Ráadásul megfontolt, felnõtt válaszok jöttek sorban, egyikbõl sem a kivetített félelmek áradnak, sokkal inkább az élettapasztalat, amely ráadásul segíteni akarással párosult. Mert tanácsot is kaptál arra, hogyan tudnád a fájdalmadat eldobni. Egy módon: azt az embert lásd, aki õ valójában, aki csak bolondít mindkettõtöket, ne pedig a herceget fehér lovon, akit szeretnél ha lenne. Hidd el, ha a legjobb barátnõd kapcsolatát kellene elemezned, aki pont ilyen helyzetben van, te is ugyanezeket mondanád. Mert ott tudnál tisztán látni, nem befolyásolnának szép, hazug szavak. Ne hagyd magad tárggyá alacsonyítani. Ember vagy, döntést tudsz hozni, ezzel esélyt adva magadnak, hogy találj egy tisztességes, téged valóban szeretõ igazi férfit.
9:11-nek üzenem, hogy bõven nem a szeretõ teszi tönkre a házasságot. A szeretõ egy tönkrement házasságba kerül bele.
Nem értem min hezitálsz! Már öngyilkos gondolataid is vannak emiatt a "férfi" miatt, tehát negativ hatással van az életedre, a személyiségedre. Õszintén kérdem: ezek után te min gondolkozol? Viszont ha te egy idegroncs akarsz lenni, és éveket szeretnél pazarolni a semmire, akkor egyedül saját magadat hibáztadhatod. Az életedet ne ez a "szerelem" irányítsa, hanem te saját magad!
Ház sz*r ügy. Szerintem te hagyd ott a pasit. Igaz, bele se kellett volna mennedd ebbe...
Az önbecsülésed van a béka feneke alatt, ha úgy gondolod, hogy csak ennyit érdemelsz. Szeretõt találsz minden tizedik lépésnél, szerelmet csak ritkán.Ne keverd össze a kettõt. Hagyd a fenébe ezt a pasit, 100%-ban értékes vagy akkor is, ha épp nincs férfi melletted. Ha szakítotok, akkorsem szerelmi csalódás lesz, hanem csak egy megszokott állapot változtatása - azért ez nagy különbség!!Merj változtatni, szívem, tapasztalatból mondom, van élet az expasi után is!!! Én 8 év után szakítottam a szerelmemmel, pedig régesrég meg kellett volna tennem.Szar volt, sokat bõgtem, de aztán rájöttem, hogy van élet utána is, attól nem vagyok kevesebb, hogy partner nélkül vagyok. És egyetértek az elõttem hozzászólókkal, sosem kezdek nõs, vagy kapcsolatban levõ pasival.Szóval, ne félj változtatni, jobban fogod érezni magad utána, mert tudod, hogy helyesen cselekedtél. :)
Nem tudom mióta tart ez a "kapcsolat", de lépj ki, amilyen gyorsan csak lehet! Saját tapasztalat!
A 09.11-es válaszoló nagyon korrektül válaszolt és pontosan ott van az igazság! Kár, hogy szeretõk ezt sosem szokták felfogni, vagy ha igen akkor is magasról tesznek rá. Mert õk húúú de szenvednek és élni sem tudnak más férje nélkül.
*Hogy miért keres az ember ilyen kapcsolatot? Mert nem kapja meg a társától, amire szüksége van. Ilyet csak egy végtelen ostoba ember gondol. Tipikusan a buta libákat lehet ezzel a szöveggel arra rávenni, hogy szeretõ legyen. És az a nõ akinek van képe más házasságába belesz*rni csak azért mert jaaaaj de szerelmes, az meg is érdemli, hogy padlóra küldjék. Nem fog téged választani.
A kérdező hozzászólása: Igen, alapjában véve így van. Minek kezd az ember nõs férfival. Igaz! Tudod én is férjnél voltam. Az is igaz, hogy az ember nem hal bele. De tudod te is nagyon jól, hogy a betegségek 90%-ka pszichés eredetû. Hogy miért keres az ember ilyen kapcsolatot? Mert nem kapja meg a társától, amire szüksége van.
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj, hogy ésszel nem fogom fel amit írtok. Azt is tudom, hogy erõsnek kell lenni. Tudom azt is, hogy csak én tudok rajta változtatni. Nem vagyok szuicid alkat, de egyre többször jutok erre a pontra. Nem persze, az ember, mikor észnél van, nem tenne ilyent. Igazándiból a hogyan továbbot kellene megoldanom, amit per-pillanat akkora törésként élek meg, hogy legszívesebben mennék a diliházba.
Fájni fog amit mondani fogok: õ csak téged kihasznál. Magyarán csak a szexre kellesz neki. A többi meg körítés. Neked a szex miatt hazudik, a feleségének meg a kényelemért. Mindkettõtöktõl megkapja amit akar. Viszont a kényelem nagy úr. Sajnálom, de sosem fog téged választani.
Komolyan mondom, el sem tudom képzelni, hogy tudsz szenvedni egy gerinctelen ember miatt. Ez a pasi egy önzõ kis lelki nyomorék, aki hülyének nézi a feleségét is meg téged is. Azért megy félre, mert valamit nem kap meg otthon? Ezt te bekajálod? Azért megy félre, mert izgibb fé[email protected] fûnyírás vagy gyerekfelügyelet helyett. Szerinted tényleg van a földön olyan ember, aki nem találna valamit, ami neki hiányzik? Csak van aki tud és akar emberként élni, és sajnos nagyon sok, aki nem. És az asszony még veszekszik is érte? Komolyan, ez a nõ egy sárkány! Szegény pasi! Csoda, hogy ennyi rossz után még feláll neki idegenben. Ha legközelebb keres, durrantsd rá az orrára az ajtót, szerezd vissza az önbecsülésedet, reménykedj, hogy a feleségnek nem lesznek még nagyobb lelki problémái, mint neked, rázd meg magad, kezdj új életet. Szenvedést csak te tudsz okozni magadnak, azzal, hogy hazudsz magadnak. Elhiszed, mert el akarod hinni, hogy ez a pasi szeret téged, pedig te is tudod, hogy nem így van. Ezért vagy ilyen rosszul. Mellesleg, akkor járnál még rosszabbul, ha téged választana. Te már tudod róla, hogy félrejár. Melletted is lesz valami, ami majd hiányzik. Tudod, a legnagyobb hatalom az önuralom. Gyakorold! Sok szerencsét hozzá!
Ja értem, eddig rágodtam rajta mi az uccsó kérdés, megint mindenki érti csak én nem... hogy van e olyan hogy a szeretõt választja a férfi. Hogyne lenne. Csak ne lepödj meg ha onnantól kezdve a volt feleség lesz a szeretõ.
Sokszor választják a szeretõt. Leginkább akkor, mikor asszonypajtás szárnyakat ad vágyaiknak és megröpteti apukát. De persze a szeretõ úgy tudja, hogy a "férfi" õt választotta.
Nem valószínû, hogy Téged választ, jó ez neki így. (Szegény felesége...) És ha Téged választ, mire mész vele? Ha hûtlen típus - és ezek szerint az - akkor pár év múlva meg Téged fog megcsalni. Ha úgy érzed, az ideg-összeroppanás kerülget, öngyilkossági gondolataid vannak, keress fel egy JÓ pszichiátert. (Sajnos nagyon különbözõek, igyekezz jó szakembert választani.)
*Hogy miért keres az ember ilyen kapcsolatot? Mert nem kapja meg a társától, amire szüksége van. Legalább magadnak ne hazudj, kérdezõ!!! A társunkat magunk választjuk, ha te rosszul választottál, akkor van normális módja annak, hogy újra válassz. A szeretõdtõl megkapod, amire szükséged van? Dehogy!!! Akkor nem lennél itt... A szeretõd semmivel nem jobb, mint a társad volt. Hogy 5 percig jobb, azt elhiszem, de könnyû 5 percig jónak lenni, és nehéz együtt élni. Hosszú távon a szeretõd sem ad meg mindent, például nem él veled. Pedig szerintem szükséged lenne rá... Még egy... lehet, hogy egyszer eljön otthonról végleg (önszántából, vagy mert lebukik és kirúgják), de a szeretõ csak szeretõ marad. A férfiak soha nem gondolkoznak hosszú távon a szeretõjükben. Ha csak egy kicsit szeretne és becsülne, nem tartana téged ebben a megalázó helyzetben. NEKI jó így, a többit meg lesz*rja. Ha te ezt nem látod, baromi nagyot fogsz koppanni. Ha valaki együtt akar lenni/élni valakivel, akkor együtt van. Ha meg nem akar, akkor nincs. Ennyi.
Más kérdés az, hogy vágyok másra titkon és más kérdés az is, hogy a seggemen maradok, mint egy normális ember, aki örök hûséget fogadott...
Dobd ki ezt a pasast!Aki házasság mellett megy félre az jó ember nem lehet.Ne legyél lábtörlõ. http://www.google.hu/imgres?q=l%C3%A1bt%C3%B6rl%C5%91k&um=1&..
hazug kutya, tisztelet a kivételnek! :)

Férfi létemre elég széles a csípõm. Még 1-2 éve adtam le olyan 30 kilót, de õszintén szólva meglehetõsen visszataszítóan nézek most ki így. Milyen gyakorlatokat kéne végeznem, hogy kevésbé legyen ez látható/észrevehetõ? 19F

Illusztrációnak egy kép: <[link]

Legjobb válasz: Egyáltalán nem nézel ki visszataszítóan, csak a beesett mellkasod/nulla mellizmod miatt kicsit nõies a formád. Kezdj el súlyzós edzést konditeremben, formáld a felsõtested, ki fogsz kupálódni egy év alatt.

Egyáltalán nem nézel ki visszataszítóan, csak a beesett mellkasod/nulla mellizmod miatt kicsit nõies a formád. Kezdj el súlyzós edzést konditeremben, formáld a felsõtested, ki fogsz kupálódni egy év alatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!