Találatok a következő kifejezésre: Kinek illik és hogyan a csokrot (1 db)

Kinek illik adni és hogyan a csokrot?

Eskuv?mön nem lesz szül?ksözönt?, de az anyukáknak adnánk virágot a ceremóni alatt, a gratuláciok elott. Mindenki a saját anyukájának adja vagy egymásénak vagy h jó és szép ez?

Legjobb válasz: Saját anyukának,hiszen megköszönöd a virággal,hogy felnevelt.(Vannak helyek,ahol az apának is adnak virágot,de mi errõl inkább lemondtunk.)

Saját anyukának, hiszen megköszönöd a virággal, hogy felnevelt.(Vannak helyek, ahol az apának is adnak virágot, de mi errõl inkább lemondtunk.)
Nálunki mindenki kapott 1 szál szegfût. A párom adta a saját anyjának és apjának, én is a sajátomnak. És az anyakönyvvezetõ is olyan szöveget mondott, hogy megköszönve hogy felneveltek minket. Végülis elviekben anyósodnak is köszönheted, hogy ilyen klassz férjet nevelt neked, de nem úgy alakult a szokás.
nálunk is úgy volt, hogy én adtam a szüleimnek (anyuka + apuka is!) 1-1 szál rózsát és a võlegény is a saját szüleinek 1-1- szálat. De mindketten odamentünk a párunk szüleihez, és puszival köszöntük meg, hogy elfogadnak menyüknek, võjüknek. nálunk ez így szokás.
na pont ez amit leírsz a szül´ö köszönt´ö. Max nem mondja az anyakönyvezet´ö hogy köss´önjék meg szüleiknek, de akkor is az.
Az, ha virágot adtok, tulajonképpen már szülõköszöntõ... Mi ketten együtt adtuk oda mindkettõnk szüleinek. Az anyakönyvvezetõ elõtte megkérdezte, hogyan szeretnénk. Lehetett választani: mindenki a saját szülõnek ad, mindenki a pár szüleinek köszöni meg, hogy a párt felnevelték neki, illetve mindenkinek együtt. Nekünk ez tetszett a legjobban.
Nálunk (most januárban) is mindenki a saját szüleinek adott virágott, sõt én adtam is az édesanyám élettársának is (apám nem volt jelen, nemigen tartjuk a kapcsolatot), akivel én soha nem laktam együtt, vagy ilyesmi, de szerintem hülyén nézett volna ki, ha õ nem kap semmit. Nézett is nagyot, én megvontam a vállam, mosolyogtunk egy jó nagyot, odaadtam, pusz-pusz, és kész. Mindenhogyan szép és jó szerintem. (30 éves férfi vagyok)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek is ez tényleg így van?

Októberben lesz az esküvőnk. Nem lesz nagy felhajtás, szolid ünnepséget tervezünk. A nevünk sem változik meg, ez a szakmánk miatt fontos. Ezt azért írtam le, mert az unokatestvérem ma mondott egy érdekes dolgot. Az ő egyik szakterülete a szociológia. Szóval: felméréseik szerint csak a férj nevének a felvétele és a nő egyéni sikeressége fordított arányban áll. Ti is ezt tapasztaljátok a környezetetekben? Mert nálunk tényleg teljesen fedi a valóságot.

20

Mi volt a koszorúslányok feladata régen?

Mert most már szinte csak annyi, hogy ott legyenek a ruhájukban. Esetleg vki viszi a gyűrűket.
Egyéb bármi?
És régen mi volt? Miért is vannak ők?

3

Melyik ruhát válasszam?

1.
2.
3.
4.

19

Mi legyen az esküvői menü egy falusi lagziban? Hány torta legyen? Kb 80-an leszünk.

7

Nem tudok dönteni, hogy hogyan vegyem fel a férjem nevét? Amelyik a legtöbb "szavazatot" kapja az lesz a nyerő.

Kovács Zoltánné

Kovácsné Szabó Katalin

36

Mit vegyek anyunak és a nevelőapámnak esküvői ajándéknak? Olyan 20-30 ezer forintot szánnék rá. Ja és minden háztartási cuccuk van, nászút kifizetve és én inkább valami szívhez szólóra gondoltam.

3

Tudnátok ajánlani vőfélyt Orosházán vagy környékén?

1

Szerintetek ez a menü jó egy lagziba?

Újházy tyúkhúsleves, töltöttkáposzta, birkapörkölt, sűlt húsok; sütemények és egy háromemeletes menyasszonyi torta.

34

Illő fekete ruhában esküvőre menni?

8

Mik azok a játékok az esküvőkön, amiket mindenki élvezni szokott?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!