Találatok a következő kifejezésre: Kinek illik és hogyan a csokrot (1 db)

Kinek illik adni és hogyan a csokrot?

Eskuv?mön nem lesz szül?ksözönt?, de az anyukáknak adnánk virágot a ceremóni alatt, a gratuláciok elott. Mindenki a saját anyukájának adja vagy egymásénak vagy h jó és szép ez?

Legjobb válasz: Saját anyukának,hiszen megköszönöd a virággal,hogy felnevelt.(Vannak helyek,ahol az apának is adnak virágot,de mi errõl inkább lemondtunk.)

Saját anyukának, hiszen megköszönöd a virággal, hogy felnevelt.(Vannak helyek, ahol az apának is adnak virágot, de mi errõl inkább lemondtunk.)
Nálunki mindenki kapott 1 szál szegfût. A párom adta a saját anyjának és apjának, én is a sajátomnak. És az anyakönyvvezetõ is olyan szöveget mondott, hogy megköszönve hogy felneveltek minket. Végülis elviekben anyósodnak is köszönheted, hogy ilyen klassz férjet nevelt neked, de nem úgy alakult a szokás.
nálunk is úgy volt, hogy én adtam a szüleimnek (anyuka + apuka is!) 1-1 szál rózsát és a võlegény is a saját szüleinek 1-1- szálat. De mindketten odamentünk a párunk szüleihez, és puszival köszöntük meg, hogy elfogadnak menyüknek, võjüknek. nálunk ez így szokás.
na pont ez amit leírsz a szül´ö köszönt´ö. Max nem mondja az anyakönyvezet´ö hogy köss´önjék meg szüleiknek, de akkor is az.
Az, ha virágot adtok, tulajonképpen már szülõköszöntõ... Mi ketten együtt adtuk oda mindkettõnk szüleinek. Az anyakönyvvezetõ elõtte megkérdezte, hogyan szeretnénk. Lehetett választani: mindenki a saját szülõnek ad, mindenki a pár szüleinek köszöni meg, hogy a párt felnevelték neki, illetve mindenkinek együtt. Nekünk ez tetszett a legjobban.
Nálunk (most januárban) is mindenki a saját szüleinek adott virágott, sõt én adtam is az édesanyám élettársának is (apám nem volt jelen, nemigen tartjuk a kapcsolatot), akivel én soha nem laktam együtt, vagy ilyesmi, de szerintem hülyén nézett volna ki, ha õ nem kap semmit. Nézett is nagyot, én megvontam a vállam, mosolyogtunk egy jó nagyot, odaadtam, pusz-pusz, és kész. Mindenhogyan szép és jó szerintem. (30 éves férfi vagyok)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok szép és romantikus esküvői számokat ajánlani?

7

Nektek milyen volt/lesz az esküvői dekorációtok? Színek? Virágok? Fények? Stb

7

Kecskemét és környéki vőfélyt, és zenekart keresek! Ötleteek? Voltatok már olyan esküvőn ahol nagyon jó vőfély volt? Zenekar olyan kellene ami mulatóst és minden mást is játszik.

1

Mit gondoltok errol a ruharol?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130828/sugar_www.kepfeltolte..

10

Mi a véleményetek?

Szeretnénk esküvői fotóst a nagy napra, árban középkategóriás (100. 000ft/8 óra), vannak nála sokkal drágábbak is. Anyum véleménye erről, hogy felesleges egész napra bérelni egy fotóst, szerinte elég csak 2 órára, mert, hogy anno nekik is csak 2 órát fotózott a fotós az esküvőjükön. Viszont mi a párommal nem szeretnénk, ha a legfontosabb pillanatok lemaradnának, mint pl a menyasszonytánc, tortavágás, rokonokkal való képek és a párommal való közös képek. Ti erről hogy vélekedtek?

12

A vőfélynek mi a dolga?

3

Lányok! Hogy tetszik nektek ez a ruha?

http://fleur-orange.com/products-page/svadebnye-platya/lilli..

18

Bekescsaban talalok valahol eskuvoi dekoracios kellekeket?

3

Szerintetek milyen esküvői smink passzol ezekhez a színekhez?

Hófehér a menyasszonyi ruhám, a csokor krémszínű-barnás virágokból lesz..az átöltöző ruhám pedig ibolyalila..Szerintetek?

5

Hívjuk meg Õket? Bővebben lent.

Esküvő előtt költözünk be a saját házunkba és az egyik fiatal pár szomszéddal összeismerkedtünk, nem vagyunk nagy barátok, de megkellene őket hívni az esküvőnkre?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!