Találatok a következő kifejezésre: Kinek a hogy (30221 db)

Hogyan számolhatom ki a hogy mekkora szoptatós melltartó kell nekem?

Találtam egy oldalt ahol volt egy táblázat , kiszámoltam és 32 DD volt a méret.De mindenhól 70-95-ig látok méreteket és A-D-id .Mell alatt 75-76 cm-t és mell körül 90 cm-t mértem magamon.Ez alapján valaki tudja h melyik méret a nekem való?

Legjobb válasz: Nagyon sokat segítettél!Köszönöm:-)

A kérdező hozzászólása: Nagyon sokat segítettél!Köszönöm:-)

Nem küldték még ki a, hogy felvettek-e mit csináljak?

Mindenkinek megjött már az eredmény csak nekem nem.Elvileg 23.-ig kellet volna kiküldeniük de még mindig nincs itt.Másnak is késett, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Legjobb válasz: a legtisztább az ha felhívod õket nincs abban semmi

a legtisztább az ha felhívod õket nincs abban semmi
nem 27-ig kell megjönnie? nekünk úgy van..
27-e a hivatalos határidõ. Nekünk se jött még, de sztem holnap mindenképp ki kell menni a postának!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam, mert én úgy tudtam 23.-a a határidõ.
Õtetet? Hát valahogy híjjad ki õtetet tezsvírem xD
akkor sok sikert! :D
A kérdező hozzászólása: nem, es nem :D szlovakiai vook, gondolom ti magyarorszagi :D
T.K. ? :D
A kérdező hozzászólása: na kivagyok? monogramm :D sztem nemtudod
ha az vagy akire gondolok eszedbe ne jusson! :D
A kérdező hozzászólása: koszii
az a legegyszerûbb ha megkérdezed töle hogy ki menne e veled vagy hogy elkisérne-e
A kérdező hozzászólása: koszii, majd valahogz megkérdem tole
A kérdező hozzászólása: jólvan szépen fogom már irni, de amúgy nem magyar a billentyum :D
Akkor nemet mondd, de ha meg nem kérdezed meg akkor soha nem tudod meg hogy nemet mondana e vagy sem:D
itet = õtet = paraszt :D
A kérdező hozzászólása: es ha nemet mond? nem ugy fog tunni hogy nyomulok??
Mi az, hogy itet? És a gyere ki sétálni nem a legegyszerûbb?
A kérdező hozzászólása: hat kosz :D mar igy is talizunk de ok hivtak ki szoval nemtom miert :D


Mennyire megbízhatók azok az alkalmazások facebook-on amelyek azt mutatják meg hogy ki nézte meg az adatlapod ma, ki a legnagyobb rajongód (ki szokta megnézni legtöbbször)? Bővebben lenn.

Mert úgy tudom hogy a facebook-nak van egy ilyen adatvédelmi szabályzata hogy senkir?l sem oszthatják meg hogy mikor kinek az adatlapján nézett meg bármilyen képet vagy bejegyzést.ÉS ha esetleg ezekkel az alkalmazásokkal nem is, létezik bármiféle program vagy megoldás erre amivel megtudhatja valaki hogy ki nézte meg az adatlapját, vagy valamelyik képét, bejegyzését?

Legjobb válasz: Ha létezne is, szerinted hogy derülne ki az, hogy tényleg az igazat írja vagy csak találomra bead neveket???

Ha létezne is, szerinted hogy derülne ki az, hogy tényleg az igazat írja vagy csak találomra bead neveket???
teljesen megbízhatóak, nekem azóta a fogam is fehérebb, és a bundám meg fényesebb és dúsabb mióta ilyeneket használok!
Én úgy derítettem ki, hogy megcsináltam egymás után kétszer, természetesen más neveket dobott ki. Másikat is próbáltam ott meg kidobta, hogy kik nézik az adatlapom, de túl sok nevet sorolt fel, szóval nem volt hihetõ. Azért ráírtam az egyikre, aki éppen nézte az adatlapom állítólag és nem válaszolt, szóval nem volt fészen.
Hello nekem is ezt irkja ki nem tudom miért
Nekem is ezt csinálta én újratelepítettem a dd-t és mostmár jó (bár ennek még csak 3 órája :D). Próbáld meg te is hátha beválik. Egyébként nem csak dd-nél csinálja ezt hanem más netes játékoknál is a hackshield.Azt olvastam valahol hogy a metin mappájába van egy olyan fájl (sajna azt nem írták melyik, külföldi honlap volt)amit a hs automatikusan hacknek érzékel (gondolom heurisztikus keresésre épül a hackshield is)
A kérdező hozzászólása: Meg volt az ujra telepités kb 20 percet játszottam azt hittem jo let... es ki dobott..most meg mar 1 perc mulva de am ki javutja atag
És mikor javítja?Mert délután írtam Supportra és még nincs válasz.Gondolom elég sok ilyen üzenetet kaphattak :D.Csak remélem nem fog megint eltûnni a cucc, mint legutóbbi resinél.
A kérdező hozzászólása: Telepitsd ujra a dd-t es jo lessz megjavult..
állva (félig guggolva) hogy lehet ülve???
Pont ma derült ki? Április elsején?
én fekve
Én ki se törlöm. Másnap úgyis megint kell majd.
Négykézláb. tenyérrel.
Állva, kicsit guggolva és terpeszben. Ülve hogy lehet? A kagylóban nyúlkálsz?
Hehe!!! :-) Apám is mindig ezen akadt ki, hogy hogy lehet ülve kitörölni? Aztán szóba került ez a téma a párommal is. És arra jutottunk, hogy azért jobb ülve mert: ha fel állsz, akkor összeérnek a farpofáid és szétkened a cuccost.
én wc papírral törlöm ki ;)
Állva, kicsit beterpesztve, de én meg is mosom utána.
Állva. De én sem értem ezt az ülve dolgot, belenyúlsz a vécébe??
Ülve
ülve állva nem lehet
én meg néha fejenállva
ülve:)
Végigkérdezted errõl a barátaidat? :DD "Ha nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!" :DD Amúgy én ülve.
Ülve.
Ülve.
Deviáns egy haveri köröd lehet, ecsém.

Szerintetek ha egy fiú szedje ki a 2 szemöldöke között lévő szőrt? Nő ott is xD csak nemtudom hogy néznék ki ha kiszedném onnan. Ez normális dolog?

köszi.

Legjobb válasz: feltétlenül szedesd ki! az expasimnak is nõtt középen,ne haragudj,nõ szemmel szerintem szörnyû látvány. meg nekem egy kissé igénytelenségre utal...akár megkérheted édesanyádat is,hogy szedje ki középen,nem egy bonyolult mûvelet.

feltétlenül szedesd ki! az expasimnak is nõtt középen, ne haragudj, nõ szemmel szerintem szörnyû látvány. meg nekem egy kissé igénytelenségre utal...akár megkérheted édesanyádat is, hogy szedje ki középen, nem egy bonyolult mûvelet.
ja, azt elfelejtettem mondani, hogy de ennek ellenére hogy szerintem csúnya, normális dolog.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi:) ki is szedem!:P
A kérdező hozzászólása: pfúújXD
fényképezd le az arcod szembõl és photoshop-old ki. Így meg tudod nézni kb. hogy állna:)
ez jópofa kérdés xDDDD ha nagyon sok szál van ott, akkor érdemes kiszedni...de a ps dolog jó ötlet:) ha mégse állna jó, nyugi hamar visszanõ:D
BIOS-ban kell állítanod valamit
Lépj be a BIOS-ba (általában DEL, de bekapcsolás után kiírja alul), és a Boot sorrendbõl ki kell venni a floppy-t. BIOS-ba lépés után megkeresed az Advanced BIOS Features-t, és bejön ez: http://pcworld.hu/apix/0612/bios/advanced_bios.jpg First-Second-Third Boot Device a lényeg. Ilyet keress, és állítsd át hogy csak a merevlemezt (Hard Disk) keresse.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen sikerült! :) meg még egy olyan problémám lenne, hogy bekapcsoláskor a memory test folyamatosan számol, és csak akkor megy tovább, ha ESC-et nyomunk.Azt megleehetne oldani, hogy ne számoljon folyamatosan?:D

Mit jelent az hogy KIT a memóriáknál?

Ellehet valamit rontani azzal ha 2 memóriát rossz hely-re teszek? PL. Felcserélem...

Legjobb válasz: pl 8gb kit, az 2x4gb ram. Elrontani nem lehet, max ha esetleg 4 slot van az alaplapodban, akkor nem lesz dual channeles mûködés ha rossz helyre rakod õket. Ami nem nagy probléma, de azért kit, hogy dualba mûködjenek minden nehézség nélkül.

pl 8gb kit, az 2x4gb ram. Elrontani nem lehet, max ha esetleg 4 slot van az alaplapodban, akkor nem lesz dual channeles mûködés ha rossz helyre rakod õket. Ami nem nagy probléma, de azért kit, hogy dualba mûködjenek minden nehézség nélkül.
azt hogy a 8 gigabájt memóriamennyiség nem egy modulon van, hanem kettõn és nem, nem lesz baj, ha felcserélve teszed be a helyükre, pontosabban bárhogy beteheted
Meglehet kockáztatni hogy 8 gb ram egyszerû játékoknál bõven elég lesz még 3-4 évig. Sõt...
A kérdező hozzászólása: Mert akkor csak még egy 4gb-os ramot veszek aztán olcsóbb is.
A kérdező hozzászólása: Akkor biztos elég lesz a 8 GB mondjuk 3-4 évig egy erõs géppel?
DUALban két egyforma modul fog mûködni. Mondjuk 2 db 4 GB-os. KIT az azt jelenti, hogy a két modult párban együtt árulják. Egyébként mire 8 GB RAM bármihez kevés lesz, a géped reménytelenül elavul.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, szerintem is elég lenne a 8 GB csak pár évig nem igen akarok hozzá nyúlni a géphez. :)
Inkább még egy 4 gb-osat vegyél bele. Nem lesz szükséged 12 gb-ra. És az egy színû slot-ba rakd majd bele a 2 ramot.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszokat :) Most van egy 4Gb-os, de most fogok lerendelni egybe egy db. 8Gb-os-at. A lapomban 4 slot-van. A lapom ASrock M3N78D hA Valaki ért hozzá meg tudná mondani melyiket kellene hova rakni hogy KIT-ben mûködjön?
#7 Egészen biztos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!