Találatok a következő kifejezésre: Kinek írta Lajos 1848. szeptember 22-én: (1 db)

István fõhercegnek.
Jajj de okosok vagytok! Ennyi ésszel meg egy vödör mésszel elmehettek festõnek, de nem versenyre!!! basszus honnan szeditek, hogy ez verseny kérdés???Jajj azért mert nektek ez az volt...de szarok vagytok! én végzõs vagyok töri szakon és nekem ez irodalom házi kérdése volt semmi verseny. könnyebb ítélni és jáccani az okos kockát mint válaszolni? nem kritizáló hely hanem válasz adó a nevében is benne van!!! Olvasni tudni kéne kedvesemi a versenyzõk!!! Szóval kérdezõ a válasz:István fõhercegnek! Ahogy az elsõ válaszadó mondta! a többi kocka buzit szard le!
Amúgy ki a halál kérdezte hogy szerinted mi etikus és mi nem???

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A tüskevár könyv és a film mennyire egyezik?

4

Mi a különbség a bizalmas és bizalmaskodó között?

Mi a különbség a bizalmas és bizalmaskodó között?
Hogy kell érteni azt, hogy bizalmaskodó?

1

Mely hajtós (sok tanulást és szorgalmat igénylő) szakmák mellett tudnék elegendő időt szánni a magánéletemre, családomra?

Szeretek tanulni, használni az agyam, éppen ezért szeretnék olyan egyetemre menni, ahol be tudom fektetni ezt a munkát. Gondoltam az orvosira, csak attól félek, hogy a magánéletem megszűnik létezni (nem csak az egyetemi évek alatt, de utána is). Ez nem biztos, hogy kizáró ok, de szeretném feltérképezni a lehetőségeimet - egy minőségi élet reményében. Melyek azok a szakmák, amelyek bár hajtósak (tanulás és szorgalom tekintetében), de azért jó arányban tudsz időt szánni a magánéletedre, családodra, stb.? Ilyen távlatokból sajnos még nincs rálátásom...

5

Wass Albertnek 1945-ben volt valamilyen pere. Valaki küldene egy linket vagy egy rövid fogalmazást?

Sütő András 1989-es romániai forradalomban való részvételéről is kérnék egy lineket vagy egy rövid fogalmazást. Köszön előre is.

0

Hogy vehetném fel a kapcsolatot Tótfalusi Istvánnal? Nagyon érdekel a nyelvészet, de egyszerűen nem tudom, hogy hogyan elégítsem ki ezt az érdeklődésemet.

Az ELTE-n van nyelvészet, de amennyire tudom, nem nagyon működik, azonkívül nem akarok csak ebbe egy teljes egyetemi képzést belefektetni. Viszont hobbiból nagyon szívesen foglalkoznék vele.

2

Olyan könyvet keresek, ami pszichológia+irodalom témájú (pl. mítosz és pszi. , mese és pszi. , stb. , pl. Oidipusz, a talány megfejtője). Tudnátok ilyet írni?

4

Mit jelent a szám fölött egy vízszintes vonal?

matematika verseny feladatsorában láttam

0

Miket rakjak bele feltétlenül, ha Izraelről tartok előadást?

5

Mi a tapasztalatotok a Horváth Mihály múzeumbarát töriverseny 2. fordulójával kapcsolatban?

Van szóbeli része? És mit kérnek számon(a feladatlapban is), az ez évi sulis anyagot, vagy a verseny témaköréből?

0

Van itt valaki aki Nietzsche életét ismeri? Milyen nőügyei voltak?

Sokan állították, hogy nőgyűlölő volt, vagy enm érdekelték a nők, de valami köze volt Lou Saloméhoz, aki végül valaki máshoz ment hozzá. Volt neki valaha párkapcsolata akár nyíltan vagy titokban? Mit lehet erről tudni?Nem találtam jó anyagokat.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!