Találatok a következő kifejezésre: Kinek írta Lajos 1848 (1 db)

István fõhercegnek.
Jajj de okosok vagytok! Ennyi ésszel meg egy vödör mésszel elmehettek festõnek, de nem versenyre!!! basszus honnan szeditek, hogy ez verseny kérdés???Jajj azért mert nektek ez az volt...de szarok vagytok! én végzõs vagyok töri szakon és nekem ez irodalom házi kérdése volt semmi verseny. könnyebb ítélni és jáccani az okos kockát mint válaszolni? nem kritizáló hely hanem válasz adó a nevében is benne van!!! Olvasni tudni kéne kedvesemi a versenyzõk!!! Szóval kérdezõ a válasz:István fõhercegnek! Ahogy az elsõ válaszadó mondta! a többi kocka buzit szard le!
Amúgy ki a halál kérdezte hogy szerinted mi etikus és mi nem???

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudnám fejleszteni a kommunikációs képességeimet mindenféle kommunikációs tréning nélkül?

Könyvekre, oldalakra gondoltam, esetleg csak néhány tippre. Lehet üzleti, közéleti, akármilyen. A lényeg a kommunikáció valamilyen (pozitív) irányú fejlődése.

3

Mire lehet számítani az idei őszi érettségi vizsgán irodalomból?

0

Mit jelentenek az alábbi régies magyar szavak?

suha (suhát vág, a legények suhába)
csuha (összebúnak a lányok csuhába)

2

Emelt tori erettsegi. Minden tudni szeretnek rola. Nagyon felek. Segitenek?

Hallottam a Szaray fele konyvekrol, atlaszokrol, irasbeli, es szobeli kidolgozott erettsegi feladatsorokrol stb.
Adnatok peldakat, h melyik konyveket vegyem meg? Illetve, h egy essze h kell, h kinezzen? Valamint a szobeli, amitol kimondhatatlanul felek. Hogy nez ki? Mennyit kell beszelni? Es mikor jonnek ki a temak hozza? Mit kell feldolhozni hozza?

5

Robert Peter és Mark Weber hány társadalmi rétegek különböztetett meg és mik azok?

Segítsetek léci, neten sehol nem találom érthetően leirva:(

0

Mi lett a központi hatalmak "büntetése"?

Azt tudom, hogy az első világháború után 1919-20-ban is folytak a Párizs környéki béketárgyalások, meg hogy jóvátételt kellett fizetni, és elvettek sok területet (pl. Magyarországtól, meg megalakult Csehszlovákia stb.) de ezen kívül mi volt még? Valaki összefoglalná nekem? Nyolcadikos vagyok, nem kell nagyon részletesen csak hogy tudjam.

7

Az első világháború idején voltak-e már autópályák? Ha igen, hogy néztek ki? Ha nem, mi volt helyettük?

2

Alkotmánybíróság jelentősége a közigazgatásban?

mi a jelentősége az alkotmánybíróságnak a közigazgatásban? a közigazgatással való kapcoslata az alkotmánybíróságnak

2

Hogy került Budára ennyi német?

Kérdésem az lenne, hogyan jelent meg Budán (és Pesten) annyi német nyelvű lakó, ha már egyszer magyar városokról van szó. A Wikipédia szerint még 1851-ben is 56 % volt a német anyanyelvűek aránya, a magyaroké 37 %, 100 évvel azelőtt is 55 %-a volt a németeknek, de a magyaroknak csupán 22. Hogyan került ide ennyi német (találtam valamit, ami a török háborúkat okolta, de lehet, hogy a magyarázat ennél árnyaltabb)? Hova tűntek ők napjainkra?

8

Mi a közös bennük?

Azt a házi feladatot kaptam hogy meg kell keresni hogy mi a közös az 1920-as antwerpeni a 1980-as moszkvai és 1984-es los angelesi olimpiában.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!