Találatok a következő kifejezésre: Kinek áll a (908 db)

Ki vagy kik állnak a SZABAD EURÓPA nevű internetes ujság mögött? ZGy

Legjobb válasz: Meg mondom õszintén eddig nem hallottam róla, de elgondolkodtató cikkeik vannak. Azt tuti, hogy nem politikusok vagy nagytõkések állnak mögötte, mármint a cikkekbõl kiderül. http://szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=az_u..

Meg mondom õszintén eddig nem hallottam róla, de elgondolkodtató cikkeik vannak. Azt tuti, hogy nem politikusok vagy nagytõkések állnak mögötte, mármint a cikkekbõl kiderül. http://szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=az_u..

Amacska mindíg a talpára esik, a vajaskenyér pedíg a vajasfelére de mi lesz ha bele sütünk 1 kiló macskát 1 kiló kenyérbe, úgy hogy ki áll a macska 4 lába azt megvajazzuk és kibaxuk az ablakon?

ha? ti tudjátok a választ mert matekórán megkérdezte a tanár (tök logikus igaz?!) de nem tudtam mit válaszolni úgyhogy kivágtam a macskáját az ablakon persze ez neki nem tetszett mert nem volt vajas és kenyérbe se volt sütve, ugyhogy be írta az 1 est. (segítsetek mert megbukok o.O)

Legjobb válasz: csak akkor mûködik, ha nem a vajas felén áll ki a lába.

csak akkor mûködik, ha nem a vajas felén áll ki a lába.
A macska talpra esik, a kenyér a vajas felére - ha a macska talpát megvajazzuk egyszerûen leesik az egész, ergo nem történik semmi különös. Nem értem a problémát.
én egyszer kipróbáltam... fogtam a macskám bekentem vajjal kibaxtam az ablakon aztán utána dobtam két kenyeret...És mi történt? Hát igen, a talpára esett a rózsa bokorba...szegény.*.*

Hogyan deríthetõ ki, h egy adott telefonszám kihez tartozik, ha csak a szolgáltató ismert, de titkosítva van? Milyen módszerrel nyomozható ki, vagy hívható fel a telefonszám úgy, h kiderüljön név szerint, h ki áll a vonal másik végén?

Részletes számla alapján adott egy szám, amivel férjem egy hónap alatt kb 80 smst, illetve számtalan néhány mp-es, perces hívásokat váltott. Hiába állítom szembe a tényekkel, tagad a végtelenségig, ezért ki szeretném deríteni, h pontosan kihez tartozik a szám, h végre kiderüljön, h nem vagyok paranoiás, és jogosan tessékelhessem ki az otthonunkból.

Legjobb válasz: Most ez egy válóperes kérdés? Akkor nem itt van a helye. Azt meg ezerszer leírtuk már, hogy a titkosított telefonszám az titkos. Azt te nem ismerheted meg. Ha megtudhatnád, akkor kitõl titkos?

Most ez egy válóperes kérdés? Akkor nem itt van a helye. Azt meg ezerszer leírtuk már, hogy a titkosított telefonszám az titkos. Azt te nem ismerheted meg. Ha megtudhatnád, akkor kitõl titkos?
Szerintem tökmindegy, hogy kié a szám. A bizalom már elveszett, ennek annyi. Rendõrségen kívül másnak nem ad(hat) ki a szolgáltató adatot, viszont mivel bûncselekmény nem történt, így oda hiába mész. Az egyetlen módszer az, hogy felhívod, és elbeszélgetsz vele.

Vajon ki bérelhette fel ezeket a "civileket", akik megrohamozták a Fidesz-székházat? Ki áll a háttérben?

Legjobb válasz: Most kire is gondolsz a sósavozó, "béke"mentes "civil"összefogásos nyuggerekre vagy a fiatalokra?

Vajon ki bérelhette fel a békemenetet, amely hamarosan megjelent és nekiállt hangos hazaárulózással és zsidózással békítgetni?
Most kire is gondolsz a sósavozó, "béke"mentes "civil"összefogásos nyuggerekre vagy a fiatalokra?
Nem mindegy? Nem tudod elképzelni, hogy "felbérelés" nélkül is elszakad egyszer a cérna?
A zsidókommunistanácilibsibolsibajnaistagyurcsányisták.
Szerintem valamelyik ellenzéki , Bajnai gyanúsak nekem is , de lehet hogy MSZP/DK hívek. Az ellentüntetõket meg egyértelmûek a Fidesz.
Én.
Hát elég hirtelen történt, eddig itthon nem kavart akkora port az alkotmány. Egyébként ha bárki felbérelte õket ilyen célra, akkor az csak Ron Werber csipet-csapata lehetett.
Jó kérdés. Minden esetre elég átlátszó az egész.
Természetesen függetlenek, mint Bajnai Gordon. :D
szerinted nincs polgárság?! komoly?! a polgár egyik alapvetõ joga, a szavazási jog: DEMOKRÁCIA! szavazhattál, nem? de. Akkor nincs mirõl beszélni. Nem vagyok politikus szakértõ, de szerintem akkor is az Orbán kormány még a legjobb a többihez képest. Nézzük csak, Bajnai miatt sokan felakasztották magukat, Gyurcsány szemeket lõtt ki..Orbán tett valami erõszakost? NEM! A "civil" tüntetõkkel(akiket amúgy az MSZP bérelt fel ), sem alkalmazott erõszakos rendõri beavatkozást.
Gondolkodjunk el a 2-es válaszán.Tényleg elképzelhetetlen, hogy civilek és egyik párthoz sem tartoznak, csak kezd elég lenni a dolgokból? Egyszerû munkás, vagy épp munkanélküli, vagy ép egyetemista, vagy aki tehetséges de nem lehet egyetemista, mert nincs pénze, a nyugdijas aki nem bir rezsit fizetni meg enni valót is venni, és még sorólhatnám, hogy kik lehetnek, kikbõl tevõdhet össze az a pár ember, mert ha mindenki akivel valamilyen formában ki lett "PISZKÁLVA" "AZEMBEREKAKARATASZERINT" ott lett volna, vagy oda menne, akkor lenne csak ok a félelemre, de ez csak az én szerény véleményem.
" S, tegyük hozzá, nem a polgárságot adóztatta meg a mostani kormány, hanem a multicégeket, bankokat." Elõször: polgárság, mint olyan -nincs! Ennek a kialakulását folytotta el a FIDESZ! Másodszor: A "multicégek, bankok" csak a lakosság befizetéseibõl tudnak adózni! Abba pedig te is beletartozol!
köszi :D 12-es lány.
#12-es = sósavas bácsi
egyedül az Orbán kormány tett valamit az országért. S, tegyük hozzá akik most elfoglálták a Fidesz székházát, vezetõjük LMP-s meg MSZP-s, szóval.. Ország legeladósabb listáján voltunk 2006-2009 között, most már nem vagyunk rajta. S, tegyük hozzá, nem a polgárságot adóztatta meg a mostani kormány, hanem a multicégeket, bankokat. Teljesen fölösleges ez a sok tüntetés.
Bajnai okosabb annál, hogy felbéreljen bárkit is. De ha megtenné, akkor is csak a Fideszt követné! Õk szerveztek tüntetéseket, sztrájkokat nyakra- fõre a Gyurcsány kormány ellen. A fiatalokat nem kellett felbérelni senkinek. Tudják, hogy az õ jövõjükrõl van szó. Õk még nem félnek attól, hogy kirúgják õket a munkahelyükrõl, ha elmondják a véleményüket! A forradalmakat mindig is a fiatalok robbantották ki. Ma még nem csuknak le senkit, ha szidja a Fideszt, mint Rákosi idején! Mégis a fiatalok robbantották ki a forradalmat!
akiket az mszp bérelt fel? :D én ott voltam, a legelejétõl... a mai napig mosolygok a sok összeesküvéselméleten... fõleg a fideszes indokláson. miért egyértelmû bajnai? 1, az egyik srác pm-es 2, a másik hahás, 3, a harmadik melegjogi aktivista... nagyon egyértelmû, hogy akkor Bajnai, nem? Civil dolog volt... annyit elmondanék, hogy volt köztünk fideszes is, anarhista mindenpártotgyûlölõ, és sokmindenki más is...

Ki áll a kapuban az Elfen Lied végén?

Lehet, hogy hülye vagyok, és nem fogtam fel valami logikai összefüggést, de nem tudom, hogy ki lehetett ott (ezt fõleg olyanoktól kérdeném, akik olvasták a mangát, mert elvileg az részletesebb és kicsit másabb is, mint az anime, hátha ott el van magyarázva)

Legjobb válasz: Lucy

Lucy
Nem lehet tudni, valószínûleg lucy. De nem biztos. Az anime eléggé különbözik a mangától. Viszont, sehol sem derül ki, valójában ki áll a kapuba.
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam, hogy Lucy az, de csak azért, mert õ az egyik legfontosabb karakter, nem azért, mert logikus lett volna.
A postás. Hozta a gázszámlát.

Ki áll a www.gyogyszernelkul.com weboldal mögött?

Teljes névtelenségbe burkolóznak, a szerkesztõ neve, se cím, se cégnév nem olvasható. Kéretelen reklámüzetenet küldözgetnek, és amikor ezt a facebook oldalukon jelentettem, letiltottak, és törölték a hozzászólásomat.

Kik állnak a bostoni robbantás mögött?

http://www.origo.hu/nagyvilag/20130416-veres-emlekeztetot-ka..

Legjobb válasz: Írnak mindenfélét. Szaudi fószert akit korházban ápolnak, irániakat stb

Nem tudom hogy ki/kik voltak. De ha még bár amcsi hülye gyerek volt akkor is ez egy remek lehetõség az USA-nak a háború indításra.(szóval az is lehet pár hülye gyerek volt de még ha így is lenne nem biztos hogy ezt hozzák majd nyilvánosságra) A két lehetséges célpont(szerencsétlen áldozat): Irán Észak-Korea
Írnak mindenfélét. Szaudi fószert akit korházban ápolnak, irániakat stb
Tuti, hogy iránra kenik. Most beloluk kell ellenségképet csinálni, kell ide egy újabb háború. Az a gazdaságot is fellendítené
Azt hallottam iráni tercókat fogtak el a helyszín közelében.
A 2001 szeptember 11-ei robbantás óta egy forgatókönyv-szerû megfélemlítés folyik az amerikai polgárok ellen. Sajnos Amerika belpolitikája kihat a külpolitikára is. Nem tudom, hogy most kit akarnak megtámadni? Ki lesz a célpont? Megint kell egy bûnbak, akit köpködni lehet, közben a háttérben megalakul a világ szabadkõmûves kormánya és nemzeteket sorvaszt majd el.
Szaniszlónak sok esetben igaza van.
Honnan tudjam? De majd a full-konteos Szaniszló megmondja a tutit. Egyébként szerintem valami helyi (értsd amcsi) hüyle (hüylék) lehetett (lehettek).
Ki bántotta Szaniszlót?! Csak mondtam, hogy õ majd megmondja a tutit. Ja, sokmindenben. Saját szemével látta a kolontári tározót bombázó NATO gépeket.
#8 Nem kell rájuk kenni, nemrég vállalta magára az egyik iráni terrorszervezet a robbantásokat. Remélem ezután a földdel teszik egyenlõvé azt a terorrisra tanyát.
szaniszlo egy sotet bunko, mondhatni igazi melymagyar :)
14:30 azt nallam fogadd meg nagy tetben hogy nem kozel-keletiek voltak.
Még a csecsenek sem kizártak
Már megint nem bírnak magukkal az illuminátusok.
ma 14:24 Te beteg vagy!
Szerintem valamelyik közel-keleti/arab országban szocializálódott agyatlan. Náluk szokás gyerekeket robbantani.
Lehet, hogy ottani Anarchisták csinálták, vagy belföldi terrorszervezet, akik nem csípik Obama kormányzását. Lehet, hogy csak egy beteg amcsi ember csinálta az egészet, aki meg akarja mutatni az Amerikai kormánynak, hogy nincs mégsem mindenki teljes biztonságban, ahogy azt õk állítják.
Csillagharcosok....
Az is lehet hogy Észak Kora volt...
Irán nem terrorista tanya. Egy õsi, hatalmas kultúrával rendelkezõ ország, ahol még nem tette be a lábát a szenny kapitalizmus-liberalizmus.
A kérdező hozzászólása: Miért bántod Szaniszlót? Bántott téged?
Dzsohar Carnajev és Tamerlan Carnajev

Ki állja a javítást?

Apámnak kölcsönadtam a kocsim, megtankolva stb, elindult vele, de útközben megállt a kocsi, 20000 ft volt a javítás a vontatással együtt... Ilyenkor én fizessem vagyapu?

Legjobb válasz: Apád hibájából robbant le? Ha nem, természetesen Te fizessed, elvégre alattad is ugyanúgy leállt volna.

Apád hibájából robbant le? Ha nem, természetesen Te fizessed, elvégre alattad is ugyanúgy leállt volna.
Ha apud hibája volt akkor apud, ha nem akkor saját kocsid saját felelõséged.Szal magadnak kell meg fizetned.Max ha nagyon le vagy gatyásodva akkor kérdezd meg a fatert hogy bele tud e szállni a javítási költségekbe.
Apámmal csak akkor fizettetném meg, ha az õ hibájából történt. Egyébként meg az elsõ válaszolóval tökéletesen egyetértek. Mondjuk nemigazán értem hogy ilyen egyértelmû dolgot miért kell megkérdezni. Normális emberben fel sem merül hogy az apjával fizettessen ki a kocsijában olyan hibát ami normál használat alatt következik be.
Hát barátom tõled sem kérnék kölcsön semmit sem.
20ezer nem a világ vége.Én ezen nem akadnék fel.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, hogy miatta lett-e baja, de õ viszonylag ritkán vezet, mert nincs autója, eddig már régebben sikerült letörnie a jobb oldali tükröt, behorpasztotta az egyik ajtót, meg amikor lecsúszott az útról, 2 félni tönkrement, meg azóta nem megy egyenesen a kocsi, azokat mondjuk õ javíttatta meg. Nálam nem romlott még el kb semmi, mindig rendesen karban tartom a kocsit, a szerelõt már kifizettem, mielõtt írtam ide, csak felmerült benne. (Ezek után is ha kell neki, viheti)
De mégis mi baja lett. A szerelõ mit mondott?
A kérdező hozzászólása: 20 éves kocsi, gyújtótrafót kellett cserélni, még eredeti volt. Lehet, hogy elfáradt, lehet, hogy beázott, pont akkor volt ez a nagy hóvihar amiben sokan elakadtak.
Akkor összejött egyszerre minden aznapra.☺

Az ofő rájön, hogy ki áll a hátterében egy fél osztályszintű csínytevésben?

Készülünk valami igazán mókás dologra,de én kicsit félek attól hogyha az of? rájön hogy mi voltunk akkor nagy lesz a cirkusz. Ilyenkor a tanárnak szüksége van bizonyítékra vagy nem is foglalkozik a dologgal, vagy hogy szokott lenni ?(10.-es tanuló)

Legjobb válasz: Baromi mókás lehet az, aminek a vége nagy cirkusz lehet. Amúgy tök mindegy mit csináltok, úgyis ki derül, hogy ti voltatok. Ezernyi jelet szoktak maguk után hagyni a diákok. Ja, és bizonyíték, ugyan már, bevág egy intõt az ofõ és ennyi. Úgyis neki van igaza, még akkor is, ha nem.

Baromi mókás lehet az, aminek a vége nagy cirkusz lehet. Amúgy tök mindegy mit csináltok, úgyis ki derül, hogy ti voltatok. Ezernyi jelet szoktak maguk után hagyni a diákok. Ja, és bizonyíték, ugyan már, bevág egy intõt az ofõ és ennyi. Úgyis neki van igaza, még akkor is, ha nem.
Ha a fél osztály benne van, akkor valakinek elõbb-utóbb el fog járni a szája...
A mókás dolgokon az emberek nevetni szoktak, mert az egy jó dolog. A leírtak alapján ti nem ilyesmire készültök, nagy balhé lesz és mindig kiderül hogy ki volt. Nálunk egy csínytevésnél még a rendõröket is kihívják...
Cicuka, nálunk emiatt repült is két lány 3. év végén (17 évesen). Nagyon durva dolgokat írtak/mondtak másokról, kifejezetten gonoszak voltak - amit persze õk marha viccesnek gondoltak (és itt nem arra gonolok hogy a táblatörlõre kakiszagú spray-t fújtak, azt már észre sem vették a tanárok). Úgyhogy csak óvatosan!
Mi az a nagyon vicces dolog amit csinálni akartok? :DD
szerintem 10 év múlva örülni fogtok neki, de ha iyen sokan vagytok benne, akkor inkább csak egy kioktatást kaptok mikor rájön (persze attól függ mit csináltatok)
Szerintem, ha olyan mókás a dolog megéri a büntetést is. Csak csináljátok meg, és ne hagyjatok jeleket, aztán emelt fõvel fogadjátok a következményeket. 10 év núlva nagyon fogtok örülni, hogy nem hagytátok ki.
A kérdező hozzászólása: az durva....de azért mi nem készülünk olyan nagy durvaságra csak kis poén...
A kérdező hozzászólása: és ha nem hagyunk jeleket ?
A kérdező hozzászólása: ja nem fél osztály, csak 4en lennénk benne és a fél osztályt szivatnánk....
Ha leírnád, hogy mit terveztek, talán meg is tudnánk mondani. :D
yap, írd le! :)
Írd le :) )
Bolond vagy? Feltettél egy kérdést, amire nem lehet normális választ adni ha nem írod le pontosan, hogy mi az a szivatás...:) Írd le pontosan a szivatást!

Az indiánok milyen rasszba tartoznak? Kikkel állnak a legközelebbi rokonságban?

Ez alatt els?sorban azt az állapotot értem, amikor még nem keveredtek az európai gyarmatosítókkal.

Legjobb válasz: Mongolid nagyrasszba, de azon belül lehet mondani, hogy amerindid.

Mongolid nagyrasszba, de azon belül lehet mondani, hogy amerindid.
A kérdező hozzászólása: És akkor miért hasonlít a szemük inkább az europidokéra? Ha pedig ez környezeti hatás, akkor hogy lehet, hogy mindössze 10.000 év alatt ennyit változtak, a japánok pedig szinte semmit, pedig õk is teljesen más környezetben élnek, mint a kínaiak?
A japánok természetesen nem tízezer éve élnek külön a többi ázsiai néptõl. A Kaszpi-tenger környékérõl indultak, a szigeteken akkor az ainuk éltek (talán ausztralidok, ez a kérdés még nem teljesen tisztázott). Ezeket leigázták, ill. egyre északabbra ûzték. Ma Hokkaido északi részén és Szahalinon élnek. Az indiánok, ahogy helyesen írtad, jóval régebben váltak ki a többi mongoloid csoportból.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!