Találatok a következő kifejezésre: Kimutatja a hogy (144 db)

3 hét után kimutatja a teszt, hogy terhes vagyok-e?

3 héttel ezel?tt egyszer csak megszakítással védekeztünk a párommal. És a szex el?tt 3 héttel hagytam abba a tabi szedést. Az aktus után 6 nappal megjött a mensim, korábban mint kellett volna (biztosan a tabi abbahagyása miatt). Ha a teszt negatív lesz és meg is fog jönni akkor megnyugodhatok? Szerintetek sok esély van rá, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: 2hétterhességet már kimutatja! Nyugodtan csinálj egyet.

2hétterhességet már kimutatja! Nyugodtan csinálj egyet.
2 tesztet vegyél és reggeli vizelettel tesztelj.. ha megjön az még nem zárja ki a terhességet:)

A doppingteszt kimutatja azt, hogy valaki növekedésit használt?

Legjobb válasz: birkózó vagyok, olimpián is voltam már, és pár eb-b meg vb-n. kimutatja, és már az újabb peptid készítményeket is, amik rajta vannak a listán, azt mind szûrik. nálunk van sportorvos is, ezzel foglalkozik!mármint mit nem szabad, és hogy egészséges legyen az ember!

birkózó vagyok, olimpián is voltam már, és pár eb-b meg vb-n. kimutatja, és már az újabb peptid készítményeket is, amik rajta vannak a listán, azt mind szûrik. nálunk van sportorvos is, ezzel foglalkozik!mármint mit nem szabad, és hogy egészséges legyen az ember!
Igen. Ne kokszolj, mert egy eletre megnyomorodhatsz.
de sajnos láttam mit mûvel a növi az emberrel, ne nyúlj te ilyenhez, bár kétlem, hogy meglenne rá a lovéd, és pont egy ilyen natúr oldalon érdeklõdnél.
ez csak egy legenda, hogy nem lehet kimutatni, de az igaz, hogy ez volt az elsõ olyan szer, amit használata után még mikor az elsõ formáját elõállították, akkor nehéz volt kimutatni, bár akkor humulog fajtát használtak, ami azt jelenti humán felhasználási területrõl nyerték az alapanyagot(halottak agyi lebenye(, de ritka súlyos betegségek jöttek tõle, majd jött a bioszintetikus változat, ami jelenleg is fut, ezt már könnyebben kimutatták teszttel, azóta pedig rutinmeló ellenõrzésnél, rengeteg bicajos és úszó bukik ezzel a szerrel, még a nagyobb versenyeken is, mert némelyik helyen él még ez a legenda hogy nem lehet kimutatni!
Van olyan cucc amit nem lehet kimutatni ettõl függetlenül. Az élsport sokszor már a dokik versenye is egyben, sajnos.

13-16. hét 13.300-254. 000 Ilyenkor nem biztos, hogy a Lily kimutatja a terhességet?

Az van rá írva,hogy 25mlU/ml-töl nagyobb értéket mutat ki.

Legjobb válasz: Kimutatja szerintem. Csak az nem világos számomra, hogy ilyen idõs terhesen már minek tesztelni.

Kimutatja szerintem. Csak az nem világos számomra, hogy ilyen idõs terhesen már minek tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Bocs, ez 13 vagy 13000?
A teszt persze, kimutatja, de sokszor méhen kívül tapad meg csak.
Nem tudom hány % eséllyel lehet teherbe esni spirál mellett, de elõfordul sajnos. A teszt természetesen kimutatja, és uh-on is látni 5-6 hetesen.
%-ot nem tudok, de 2010 decemberében voltam egy hetet kórházban ott két kismam volt, akkor, akik spirál mellett estek teherbe. Mindkettejük babája egészséges lett. A terhességet már az 5. héten is kimutatja az uh. (hüvelyi, a hasi csak késõbb)De ha arra gondolsz, hogy azt mikor tudja kimutatni, hogy egészséges, azt csak a szokásos terhesség alatti vizsgálatok összességével lehet megállapítani. Uh-k, vérvételek. A teszt minden terhességet kimutat. Bár ha túl korán csinálod, akkor még nem biztos. Vagyis a menzesz idejét minimum ki kell várni a teszteléssel, de utána egy héttel már biztosabb eredményt ad.
Mármint a menzesz várható idejét. Ha megjön akkor valószínüleg nem vagy terhes.
A Gabriell hamar kimutatja, de sztem gyógyszertárba vedd.
Clearblue!
A Qupido teszt az egyik legérzékenyebb, 10-es érzékenységû. Nekem ez már pozitív lett amikor a Gabriel még negatív. Gyógyszertárban kapható, csak sajnos nem mindegyikben, de tudnak általában másnapra rendelni. 800 ft körül van.
Ha múlt hét vasárnap volt tüszõrepedésed, akkor még ne tesztelj. Negatív lesz. Tüszõrepi után legalább 11-12 napot várj a teszteléssel, kell ennyi idõ, hogy beágyazódjon a babó.
nekem az x-epil terhességi teszt jött be már 10 napos terhességet kimutatott. sok sikert.
Várd meg, hogy elmarad- e a menzesz. Az a legbiztosabb, mert mindenkinél változó az, hogy mikor van a beágyazódás.
Nem kell megõrülni. Ha két hét múlva várható a vérzésed és 12 napja volt az aktus, akkor teszt nélkül is megmondom neked, hogy nem vagy terhes.
Igaza van az utolsó válaszolónak! Még akkor biztos, hogy nem vagy terhes. Én két héttel a menzesz elõtt még csak a peteérésnél tartottam és akkor bújtam össze a párommal. Rá 14 nappal történt a beágyazódás és 16 nap múlva már egyértelmûen pozitív lett a teszt. Türelmet neked!
Attól még lehet terhes! És aki menses alatt illetve a végén esik teherbe?Nem egy ilyet hallottam már . Lehet ritka, de nem lehet kizárni.Aktus után 14-15 nappal csinálj egy tesztet. De teljesen kizárni a terhességet aktus után 18 nappal lehet...
A kérdező hozzászólása: Az még legalább két hét. Addig megõrülök.

Előfordulhat, hogy a mensi előtt már 4-5 nappal kimutatja a teszt a terhességet?

Hétvégén (jan. 12-13-) kéne megjönnie elvileg, de már nagyon sok tünetem van. Úgy vennék már holnap egy tesztet! :))

Legjobb válasz: Nekem kimutatta mestruáció elõtt három nappal, bár nagyon halvány volt a csík, bizonytalan is voltam. Késõbb erõsebbé vált a csík, akkorra már több Hcg termelõdött a szervezetemben. Szerintem egy tesztet csinálhatsz, ha nem bírod ki. Ha kimutatja örülhetsz, ha nem, még ne add fel a reményt, mert lehet, hogy csak nem termelõdött elég Hcg a szervezetedben. Akkor várd ki még nem jön meg és késõbb a teszt is pozitív lesz. Sok szerencsét!!!!

Nekem kimutatta mestruáció elõtt három nappal, bár nagyon halvány volt a csík, bizonytalan is voltam. Késõbb erõsebbé vált a csík, akkorra már több Hcg termelõdött a szervezetemben. Szerintem egy tesztet csinálhatsz, ha nem bírod ki. Ha kimutatja örülhetsz, ha nem, még ne add fel a reményt, mert lehet, hogy csak nem termelõdött elég Hcg a szervezetedben. Akkor várd ki még nem jön meg és késõbb a teszt is pozitív lesz. Sok szerencsét!!!!
Szia! Tudom min mész keresztül, mi két évig próbálkoztunk mire összejött a kisfiunk. Én nem csinálnék tesztet , bár ezt könnyû mondani (én is sokat csalódtam).Ha még is csinálsz, akkor a reggeli elsõ vizeletbõl csinálj lehetséges, hogy már ki fogja halványan mutatni, mi szurkolunk neked!!! Sok-sok szerencsét a babához!

Miért van az, hogy az egyik teszt kimutatja a terhességet más fajta pedig nem?

Medi-lab mutatta ki.

Legjobb válasz: nem mindegy az érzékenysége. melyik milyen volt?

nem mindegy az érzékenysége. melyik milyen volt?
A kérdező hozzászólása: Mind a kettõ 25-ös volt.
A medi lab nem megbízható teszt
a medilab nekem már kétszer mutatott téves pozitívat. (nem voltam terhes, mert az elsõnél még vért is vettek, el sem indult semmi) de azért remélem, neked szerencséd lesz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Lehet hogy méhen kívüli terhességem van. A doki azt mondta vegyek egy tesztet, de kb egy hetes lehetek. Ezt már kimutatja a teszt?

Talált valami szürke foltot az egyik petefészkem mellett,többek közt terhességre is gyanakszik,de alig egy hetes lehetek...ezt egy teszt már kimutatná??

Legjobb válasz: hát, ez elég fura... ha egy hetes lehetsz, akkor szerintem, azt még nem is látná UH-val sem...Szóval, lehet, hogy "idõsebb" vagy már... De egy teszttel nem veszítesz semmit. Szerintem, tesztelj! Egyébként terveztek babát? Vagy késik, hogy dokihoz mentél?

hát, ez elég fura... ha egy hetes lehetsz, akkor szerintem, azt még nem is látná UH-val sem...Szóval, lehet, hogy "idõsebb" vagy már... De egy teszttel nem veszítesz semmit. Szerintem, tesztelj! Egyébként terveztek babát? Vagy késik, hogy dokihoz mentél?
A kérdező hozzászólása: Hamarosan szeretnénk babát, ez most csak egy rutin vizsgálat volt.... azért köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!