Találatok a következő kifejezésre: Kimutathatja már terhességi teszt (9 db)

a nemvárt napjától mutatható ki!!
A kérdező hozzászólása: akkor a negatív teszt azt jelenti, hogy no baba?
mikor teszteltél végülis?
Még ne add fel!!! Volt olyan akinek kimaradás után egy héttel lett elõször pozi a tesztje. Tuti beágyazódásos vérzésed volt? A ciklus hányadik napján jelentkezett? Most hányadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék gyereket! Védekeztünk óvszerrel! Elõzõ menst. márc 18., szex utáni vérzés ápr. 4, negatív teszt április 6. Szerintetek?
Szerintem jhét elején kiderül , tesztelj akkor is, de még akkor sem bitos semmi, csak ha nem jön meg a mensid.

Ha csak tegnap kellet volna megjönnie, ma kimutathatja már egy teszt a terhességet, ha van?

Ez most nekem azért fontos, mert már kétszer elment a pici és most éppen ?rült rohamban élek (3-4 órákat alszom, sok káve, meg energiital), de változtatnék, ha tudnám, hogy valaki odabenn készül?dik.

Legjobb válasz: Én is akkor csináltam a tesztet, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. BABA :) :) :) szerintem csináld meg, és ha tényleg baba van, vigyázz a sok koffeinnel, állítólag az is okozhat vetélést. Vigyázz magadra, és reméljük babás vagy!!!! 13 hetes kismami

Én is akkor csináltam a tesztet, amikor meg kellett volna jönnie, de nem jött. BABA :) :) :) szerintem csináld meg, és ha tényleg baba van, vigyázz a sok koffeinnel, állítólag az is okozhat vetélést. Vigyázz magadra, és reméljük babás vagy!!!! 13 hetes kismami
Szia na csináltál tesztet mi lett az eredmény?Drukolok, hogy pozítiv legyen.
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a bátorítást. Hétfõig várok. :) Reménykedem. És mindenképp megírom.
Szia szerintem várj még párnapot és utána csinálj még 1tesztet mert annak már kikell mutatnia nekem is 6-ik napon muttata, hogy babás vagyok.Azért majd írd meg milett jó.
A kérdező hozzászólása: Ma is egyértelmüen negativ a teszt. :( Szép napot mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok! Sajnos a teszt negativ lett. Holnap ismét megpróbálom. És megírom, ha....Reménykedem. Sok örömet!
Biztos hogy kimutatja! Írj, hogy mi lett!
Ha véletlenül mégsem lenne pozitív még ne keseredj el, csinálj újat pár nap múlva. A barátnõmnek csak akkor lett pozitív. Reggel érdemes az elsõ vizeletbõl, mert akkor koncentrálódik benne legjobban a HCG, amit a teszt kimutat.
Én is az elmaradt mensit követõ napon csináltam meg a lehetõ legérzékenyebb tesztet, ami a patikában kapható volt. És más pozitív lett. Soha nem fogom elfelejteni a párom nézte meg elõször és csak annyit kérdezett: a halvány vonal is vonal? És bizony az volt, bár mi minél tovább néztük, annál inkább erõsödött. :-) Rá három nappal csináltam meg a következõt, akkor már nem volt kérdéses a dolog. Sok sikert!
Szia !Én 3napra rá csináltam és teljesen megjelent a vonalka, két teszten is:) Sztem nyugodtan csináld meg , úgy gondolom már jeleznie kell a tesztnek.Drukkolok, de az energiaitalt meg a kávét azért próbáld majd mellõzni.:) 34hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.Máris megcsinálom. Neked gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést. Pénteken megjött. Nagyon fájdalmas volt máig. :(( Neked nagyon sok örömet!

HA mondjuk szeretkezek a barátnőmmel (gumi nélkül) akkor a terhességi teszt már pl másnap kimutathatja hogy terhes vagy hány nap után mutatná ki a teszt?

Legjobb válasz: van olyanis ami 3-4 nap után, de az egy hét a tuti, mire kimutatható mennyiség termelõdik abból a hormonból, amire a tesztek reagálnak. 1 hét (kb)

van olyanis ami 3-4 nap után, de az egy hét a tuti, mire kimutatható mennyiség termelõdik abból a hormonból, amire a tesztek reagálnak. 1 hét (kb)
"van olyanis ami 3-4 nap után" A beágyazódás után 3-4 nappal, nem aktus után... Kérdezõ: Szted?...Akkor még is hogy a fenébe mûködne a sürgõsségi tabletta? Gondolkodj már:DD Egy hét, míg beágyazódik, és a HCG csak utána kezd termelõdni. Aktus után két héttel, reggeli elsõ vizeletbõl érdemes tesztet csinálni. Lehet, hogy van, ami 3 nap után is kimutatja (tehát összesen 10 nap múlva), de akkor is érdemes kivárni a két hetet.
2 héttel aktus után mutatja ki. Am NE szexeljetek gumi nélkül, ha nem akartok babát és nem szed a lány fogamzásgátlót.
elobb be kell hogy agyazodjon, es csak utana kezd el a test hormont termelni, amit kimutat a teszt... 2 het minimum...

Két hetes terhesség kimutatható már teszttel?

Dec.26-án voltunk együtt, meg még előtte is:), csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez már kimutatható, ugyanis késik a vérzés, de tesztet nem merek még egyet csinálni, mert tegnap már teszteltem negatívat.?

Legjobb válasz: Persze.. Én tavaly dec. 27-én estem teherbe, 10-én már pozitívat mutatott a teszt. 2 nap késés után csináltam meg.

Persze.. Én tavaly dec. 27-én estem teherbe, 10-én már pozitívat mutatott a teszt. 2 nap késés után csináltam meg.
A kérdező hozzászólása: Hm...teszteltem és negatív lett. Nem értem. Tegnap pedig teljesen olyan tüneteim voltak. Éreztem a derekam, a melóba legalább 10szer voltam pisilni, nagyon fáj a cici is, és még semmi nincs.Akkor miért nem jön meg vajon? 25-s erõsségû tesztet csináltam mert kétszer is olyat sikerült vennem. Lehet, hogy nagyobb erõsségût kéne vennem? Szerintetek vegyek nagyobb erõsségût, vagy hadjam az egészet a francba? Milyen tesztet érdemes venni ami erõsebb?
Juuj, de izgi.. Tesztelj holnap, hátha már pozi lesz! Írj!!
Én is ...én is ...én is szorítok nekeeeed!!!Két tökmag anyukája:)
A kérdező hozzászólása: Rendben megírom, nem tudom addig, hogy bírom ki, most még megyek délutánra dolgozni...de van egy érzésem, hogy ez most meglesz! Mindegy megírom holnap mi lett. Olyan arik vagytok, hogy szorítotok, én is szorítok mindenkinek!
Kedves elsõ és utolsó tennétek fel a tesztekrõl képet?Milyen erõs volt a legutolsó és mikor készült?
Igen, kimutatható! Várj még akkor a teszttel 1-2-3 napot! Szurkolok!
December 27-én volt ovulációm (tuti) és január 6-án már halvány pozi tesztem volt, azóta meg már egy rakat erõs és vérvételen is voltam ahol 170 volt a hcg! Hajrá drukkolok!
Megy a drukk holnapra! Írd meg mindenképpen mi lett! :) (nekem ovu után a 11. napon idõn túli pozi lett a tesztem)
A kérdező hozzászólása: Húúú, tudom, hogy hülyeség amit írok, de ma ránéztem a tegnapi tesztemre és volt ott egy nagyon nagyon nagyon halvány csík. Tudom, hogy ilyenkor már érvénytelen a teszt, de ha tényleg nem lenne semmi, akkor annak sem szabadna látszódnia. Mindegy most gyorsan elmentem vettem még két tesztet, és holnap tesztelek egyet...Szorítsatok!!!!!!
Igen, fogantatástól számítva 2 héttel késõbb már ki szokta mutatni. Ha tegnap negatív volt, várj egy pár napot az ismétléssel, lehet késõbb fogant.
5. válaszoló vagyok Hát, ha dec 26-i együttlét volt sikeres szerinted (vagy még az azelõtti), akkor már ki kellene mutatnia. Nekem (mint írtam) dec. 27-i együttlétbõl lett baba, de már 3 nappal ezelõtt is olyan erõs volt a 25-ös teszten a csík, hogy majd leugrott. Ha anyagilag megteheted vegyél clearblue digitális tesztet, az soha nem csap be.

Kimutathatja már a terhességi teszt 1 héttel a menstruáció megjötte elött hogy terhes valaki?

Van olyan hogy akkor még negativot mutat?

Legjobb válasz: Mensi elott 1 hettel szerintem meg teljesen felesleges tesztelni, még nem biztos, hogy valos eredmenyt mutat. Ha meg is tortent a megtermékenyules, meg nincs annyi HCG hormon a szervezetedben, hogy a teszt ki is mutassa azt. Leghamarabb a mensi kimaradasa utan 1-2 nappal erdemes tesztelni.

Mensi elott 1 hettel szerintem meg teljesen felesleges tesztelni, még nem biztos, hogy valos eredmenyt mutat. Ha meg is tortent a megtermékenyules, meg nincs annyi HCG hormon a szervezetedben, hogy a teszt ki is mutassa azt. Leghamarabb a mensi kimaradasa utan 1-2 nappal erdemes tesztelni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. És esetleg az biztató jel hogy szurkál a petefészkemnél?
Menstruáció elõtt 2 nappal érdemes elõször tesztelni!
Nekem a hasam alja szurkalt, nem a petefeszkem, de nem vagyunk egyformak. A tesztek nagyresze sok esetben kimutatja mar a mensi elott is a terhesseget, de èn is vartam plusz par napot, hogy biztosan legyen eleg hcg a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Mindenkeppen varj addig, amig kimarad egy ket napot a menszid, külömben csak kikeszited magad a teszttel, csalodott leszel.
szerintem ne tesztelj mensi elõtt, lehet hogy babás vagy a teszt meg még negát mutat!bírd ki!addig bújjatok össze a pároddal, és várjátok hogy eljöjjön a tesztelés ideje!feleslegesen ne idegesítsd magad!kívánom hogy baba legyen a pocakodba!
Nem tudom mikor tesztelj de pl a barátnõm 2 hónapos terhes volt és negatív volt a tesztje a doki mondta neki hogy terhes és utána vett brahiból még tesztet és az is negatív volt neki 2 hónaposan. Sztem ez mindenkinél más.

A méhszájam nagyon kemény, és alig érem el. Az alhasam rettenetesen érzékeny, a mensi pedig 2-3 napmúlva esedékes. Van olyan teszt, ami már most is kimutathatja a terhességet? Szerintetek terhes lehetek? Peteérésem pedig 13-án volt.

Legjobb válasz: A tesztek ilyenkor még nem mutatnak biztos eredményt, mindenképp csak akkor csinálj ha már legalább 2-3 napot késik a menzesz. Akinek a csodaszámos 28napos ciklusa van, ilyenkor már kaphatnak kedvezõ eredményt, akinek változó ciklusa van, annak további egy hetet is várnia kell sajna. Lehetsz terhes, de még ne éld bele magad, jobb kerülni a csalódást.

A tesztek ilyenkor még nem mutatnak biztos eredményt, mindenképp csak akkor csinálj ha már legalább 2-3 napot késik a menzesz. Akinek a csodaszámos 28napos ciklusa van, ilyenkor már kaphatnak kedvezõ eredményt, akinek változó ciklusa van, annak további egy hetet is várnia kell sajna. Lehetsz terhes, de még ne éld bele magad, jobb kerülni a csalódást.

A Rossmannos Facelle teszt mikor lesz leghamarabb pozitív, ha baba van? Csak a mensi elmaradása után, vagy már előtte is kimutathatja a terhességet?

Legjobb válasz: Nekem is van olyan, de még nem "lõttem el" :) Viszont ma reggel egy másfajta negatív.

Nekem is van olyan, de még nem "lõttem el" :) Viszont ma reggel egy másfajta negatív.
Nekem már elõtte is kimutatta! 15 hkm

Ha nov.2-án történt az aktus, a holnapi (nov.24) teszt már kimutathatja a terhességet?

Legjobb válasz: Ha a november 2-i akció a peteérésed idején volt, tehát a ciklus közepén, akkor kb 14 napra rá kell megjönnie, az nov 16. Szóval elvileg igen kimutatja.

Ha a november 2-i akció a peteérésed idején volt, tehát a ciklus közepén, akkor kb 14 napra rá kell megjönnie, az nov 16. Szóval elvileg igen kimutatja.

Ovu után 10-11 nappal halványan már kimutathatja a teszt a terhességet? (arra a tesztre gondolok amit már menzi elö 2-3nappal meglehet csinálni)

Legjobb válasz: van ráe sély de sokaknak csak a nem várt utn mutat pozitvat. tehát ha negativ akkor ne keseredj el mert pár nap mulva lehet belöle pozitív még.

van ráe sély de sokaknak csak a nem várt utn mutat pozitvat. tehát ha negativ akkor ne keseredj el mert pár nap mulva lehet belöle pozitív még.
nekem menzi kimaradása után 2 nappal se mutatta ki, még halvány csík jele se volt, szóval én várnék még pár napot.
Mindkét terhességemet kimutatta bármelyik teszt a 10. napon, igaz akkor még nagyon halványan sejlett fel a második csík, de már ott volt!
Én x-epil teszteteltem és menszi kimaradása elõtt két nappal halvány második csík lett, a napján is halvány második csík volt.De van olyan teszt, ami érzékenyebb, 1300 ft körül mozog, drogériában is meglehet venni és ciklus kimaradása elõtt már 4 nappal elvégezhetõ, én használtam már olyat is, és az is kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Igen, 1400 ért vettem ma meg.Holnap megpróbàlom:)
Drukkolok Neked!!Na hogy sikerült???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!