Találatok a következő kifejezésre: Kimi Raikkönen a (8 db)

KIMI RAIKKÖNEN HÁNY EGYÜLÉSES VERSENYT TELJESÍTETT, MIELÕTT SZERZÕDTETTE A SAUBER AZ F1-BE?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszek Palik László szavaira, akkor Kimi 23 együléses versenyt teljesített az F1 elõtt!

Ha jól emlékszek Palik László szavaira, akkor Kimi 23 együléses versenyt teljesített az F1 elõtt!
22, vagy 23-ra emlékszem én is. Talán inkább 23
A kérdező hozzászólása: köszönöm, elvileg igen, 23
beírod h Kimi Raikönnen elsõ találat a wikipedia és ki tudod olvasni http://hu.wikipedia.org/wiki/Kimi_R%C3%A4ikk%C3%B6nen
23-at.
23-at mert a többi elaludta :D
A kérdező hozzászólása: vagy közben fagyizott :D

Szerintetek ha Kimi Raikkönen át megy a Redbullhoz jövőre akkor világbajnok lehet könnyen és megtöri Vettelt?

én a redbullt nem szeretem de inkább vettel miatt nem szeretem, de Kimit igen, és ha át megy RBR-hez akkor remélem legyőzi ezt a kis majmot, de sztem ha Alonso menne át a RBR-hez akkor ő is legyőzné, de én Ferraris vagyok és jó lenne ha a két kedvenc Kimi és Alonso piros autóban ülne.

Legjobb válasz: Én sem szeretem Vettel de neki valahogy mindig összejön,ha lelehetne gyõzni akkor Webber eddig mért nem tudta megtenni? Ez elég érdekes kérdés... Viszont Kiminek nagyobb esélye lenne egy Red Bullal a vb-re.

Én sem szeretem Vettel de neki valahogy mindig összejön, ha lelehetne gyõzni akkor Webber eddig mért nem tudta megtenni? Ez elég érdekes kérdés... Viszont Kiminek nagyobb esélye lenne egy Red Bullal a vb-re.
A kérdező hozzászólása: "akkor Webber eddig mért nem tudta megtenni? " valakitõl kérdeztem egyszer nézel F'et azt mondta hogy nem mert mostmár megjátszott, hát lehet hogy ezért nyer, vagyis lehet hogy csak egy kis csalással nyernek.
Miért is majom Vettel? Mert útban van a 4.címe felé? Arról is Õ tehet hogy a Ferrari már évek óta nem tud egy gyors autót épiteni? Ha Kimi át is menne az RB-be akkor sem hinném hogy simán verni fogja a németet.Az az autó Vettelre van szabva.Bár szerintem senki se megy sehova.Mindenki marad a helyén. Alonso a Ferrariban, Raikkönen a Lotusban az RB-hez meg Ricciardo megy.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Miért is majom Vettel? - Mert én annak tartom!
Elsõ vagyok, igen ezért is írtam hogy ez a kérdés érdekes :) szóval nem biztos hogy Räikönennek olyan jó dolga lenne a Red Bullnál.
én sem értem hogy mért majom Vettel, csak mert a legjobbtól tanult, és az a célja hogy olyan sikeres legyen mint a tanítója (Schumacher)?? arról meg nem õ tehet hogy a többi csapat túl balf*** ahhoz hogy összerakjanak egy jó versenyautót, régebben Schumacher is ilyen sikeres volt, akkor mos õ is majom??
én vagyok az megint és mi az hogy meg van játszva, öcsém ekkora hülyeséget, ez nem koci vagy pankráció, ez a forma1, elvagy kicsit tévedve
*foci
A kérdező hozzászólása: ÖCSÉM nem tudsz olvasni?! ezt mondta valaki, hogy meg van játszva, én meg érdeklõdtem hogy tényleg meg van játszva?! és Vettel nekem akkor is egy majom, neked lehet hogy pont Hamilton, vagy Alonso vagy akár melyik másik majom.

Kimi Raikkönen fanficek közül ez melyik blogon található vagy mi a címe?

Egy lány a "felügyelõje" vagy mindegy hogy hogy nevezik a töriben, a lényeg hogy az a lány nagyon szeret olvasni és Kimi el is veszi tõle a könyvet mikor a szüleinél vannak, aminek szétszakad a borítója, de megragassza neki. Azt hiszem árva is a lány.


Tényleg nem hasonlítunk, mi magyarok Kimi Raikkonen-re? Akkor nincs forma1-es világbajnok rokonuk? Se genetika, se meggyőző nyelvelmélet. Te mit mondasz otthon a gyereknek?

Kapjon 1-est,vagy tanuljon koholmányt?

Legjobb válasz: De nálunk van Kiszel Tünde, Gyõzike és Pákó. Ezt ne feledd.

De nálunk van Kiszel Tünde, Gyõzike és Pákó. Ezt ne feledd.
A tudomány nem szabadna hogy hitkérdés legyen. Kézai Simon vajon milyen genetikai kutatásokat tudott végezni a 13. században?
Tetszik vagy nem tetszik, a tudomány így fejlõdik: születik egy elmélet, aztán annak egyes elemei vagy az egész megdõl és jön a helyére egy újabb elmélet. És ez így megy tovább, amíg nem akadnak megcáfolhatatlan bizonyítékokra.
Mivel csak nyelvrokonságról van szó és nem genetikai rokonságról, így egyetlen tanult ember sem lepõdik meg azon, hogy nem hasonlítunk a finnekre.
Én nem hasonlítok semmiféle forma1 pilótára, a többi magyar nevében nem nyilatkozhatok.
Jav. *medék -> meg.
A kérdező hozzászólása: "rajcziz válasza:" Ige, ennek így kellene lennie.
A kérdező hozzászólása: "A tudomány nem szabadna hogy hitkérdés legyen. Kézai Simon vajon milyen genetikai kutatásokat tudott végezni a 13. században?" Sem a genetika, sem Kézai Simon a most regnáló dogmákat támasza alá.
A kérdező hozzászólása: "Mivel csak nyelvrokonságról van szó" Nevetségesek vagytok, addig még nem voltak genetikai vizsgálatok több volt mint nyelvrokonság.Ma már engedtek.Mi lesz, ha a nyelvelmélet is dõl?Új kitalációk?
A kérdező hozzászólása: Fõleg, aki tanul is! no az érti az iróniát is.És a nyelvrokonság is hazugság!
A kérdező hozzászólása: Te tudod bizonyítani, hogy nem igaz a finnugor? -Nem.Úgymint a finnugor elmélet hívõi sem. Itt már csak az a kérdés kiknek hiszünk. A kommunista rendszerben tanuló akadémistáknak avagy a 13.ik századi krónikásnak Kézai Simonnak. Én a másodikat választom.
Te most a finnugor nyelv-elméletre gondolsz? Nagyon sok mindent olvastam már a témában, de mivel nem vagyok kutató nem tudom mit higgyek. Számomra lehet ugyan annyi igazság a finnugorban is, mint a többiben. Te tudod bizonyítani, hogy nem igaz a finnugor?
A kérdező hozzászólása: "Vigyázz, ha idekommentel egy nyelvész-bölcsész, le fogja harapni a fejedet. :) " Tõlem azt harapdál amit akar.:) Kár, hogy nem lehet itt moderálni, mert statáriálisan törölném õket.Unalmas, beakadt lemez szindróma.

Szerintetek van rá esély hogy idén Jenson Button vagy Kimi Raikkonen legyen a világbajnok?

Legjobb válasz: Nem hogy idén de soha nem fognak vb-t nyerni. azoknak az idõknek már vége amikor az ilyen sokad vonalbeli nímandok is bemákolhatnak egy vb-t.

Nem hogy idén de soha nem fognak vb-t nyerni. azoknak az idõknek már vége amikor az ilyen sokad vonalbeli nímandok is bemákolhatnak egy vb-t.
Nem sok esélyt látok rá.
Az esélyük megvan rá. A Lotus szerintem idén az egyik, ha nem a legjobb autó. A McLarennek pedig elég lesz egy fejlesztés, hogy az élen legyenek.
Kiminél csak az a kérdés hogy bírja-e a Lotus a fejlesztési tempót. Button meg szerintem esélytelen, nem tud 1 teljes évet erõsen teljesíteni.
Kiminél megvan rá az esély... de Button sztem kizárt h újra vb legyen, fõleg ha olyan lesz a McLaren megbízhatósága, mint tavaly... meg amúgy is egy ilyen erõs mezõnyben, mint az idei Button összetettben 5-6. helyen lesz... véleményem szerint ha nem lett volna az a Brawn GP-s éves soha nem lett volna világbajnok...
szerintem van rá esélyük, mivel mindkettõ jó csapatnál vannak, és mindkettõ a top pilóták között vannak
4-5 százalék esélyt látok rá mindkét személy esetében.
Räikkönen esetleg, de Buttont kizártnak tartom. Legalábbis a jelenlegi helyzetet tekintve.. elég kicsi rá az esély. A McLaren elég gyenge most ahhoz, hogy a pilótái világbajnoki esélyeirõl beszéljünk. A Lotus, ha tartani tudja a lépést az RB-vel, akkor nagy esélyt látok rá, hogy Kimi harcban lesz a vb címért 2013-ban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a tisztességes válaszokat hát egyik sem jött be persze Vettel meg Alonso õ rájuk számítottam Hamilton pozitív csalódás Webber egy kicsit csalódás

Hol/Honnan/Kitől tudnám ezt a kis modell autót megvenni? Ferrari F2008 Kimi Raikkönen?

Gy?ri vagyok, úgyhogy webshopra, vagy valami ilyesmire gondoltam de ha tudtok Gy?rbe boltot az is jó. Persze nem 10 000 ft-ért gondoltam hanem max. olyan 6000 körül. Köszi a válaszokat ! A kis autó ajándék lenne, úgyhogy mindenkèpp újat szeretnék venni.

Legjobb válasz: Majd nezek neked itt angliaban,es irok,ha lessz,es megegyezünk...

Majd nezek neked itt angliaban, es irok, ha lessz, es megegyezünk...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Ha nincs 2008-as Kimis a 2007-es is tökéletesen jó !

Kimi Raikkönen visszavonul a 2008-as év végén a Forma-1-ből?

Legjobb válasz: KROTOS! PÓZOLJ HAGYMÁVAL!

KROTOS! PÓZOLJ HAGYMÁVAL!
Jajj dehogy. Ez is csak pletyka. Itt a cikk, hogy nem bontja fel a szerzõdését: http://www.f1hirek.hu/hir/Raikkonen_nem_fogja_felbontani_sze..
Nem vonul vissza. De sajnos szerintem utána nem hosszabítanak, hanem jön Alonso:(
A kérdező hozzászólása: Hát 2009-ben vonult vissza. http://www.forma1eredmenyek.hu/kimi-raikkonen
2012-ben visszatért :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!