Találatok a következő kifejezésre: Kimaradt mensi napján (2 db)

Kimaradt mensi napján reggeli pisiböl 25ös erösségü mártogatos xepil teszt már biztosat mutat?

Legjobb válasz: igen, nagy valószínûséggel. esetleg várj még 2-3 napot.

igen, nagy valószínûséggel. esetleg várj még 2-3 napot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) van itt esetleg olyan vagy tud valaki olyanrol h ilyenkor még nagetiv volt, de késöbb pozi lett?
Nekem nemvárt utáni napokban lett halvány de biztos pozitív
Kedves kérdezõ! Én is tegnap voltam nem várt utáni napon, és negatívat teszteltem...ma, két nap késésnél szintén nem jártam szerencsével. Úgyhogy most minimum várok 4-5 napot a teszteléssel, amennyiben nem jön meg. Nálad mi a helyzet?
Lányommal a nem várt napján nega volt, 3 nappal késõbb már nem volt kérdés! :D

Kimaradt mensi második napján a negatív teszt már biztos?

Tegnap kellett volna megjönnie, ma reggel csináltam tesztet ami negatív. Még egy aprócska hajszálvékony csíkocska sincsen. Színtiszta nega. Akkor már tuti, hogy most nem sikerült? A h?m 36.9!

Legjobb válasz: Egyáltalán nem tuti. Ez persze függ attól is, hogy milyen érzékenységû teszttel csináltad. Várj még pár napot, s tesztelj újra. Lehet, hogy még nincs elég hcg a szervezetedben, s azért lett nega. Egyébként szokott késni? Ha nem, akkor bõven van esélyed!

Egyáltalán nem tuti. Ez persze függ attól is, hogy milyen érzékenységû teszttel csináltad. Várj még pár napot, s tesztelj újra. Lehet, hogy még nincs elég hcg a szervezetedben, s azért lett nega. Egyébként szokott késni? Ha nem, akkor bõven van esélyed!
tudod ez meg nem biztos hogy nem vagy terhes mert azok nem szaszazalekosak.azokba nem lehet megbizni.ha3-4 nap utan sem jon meg erdemes orvoshoz menned.az tuti.csak egyetlen tesztet csinalktal?mar vannak akik vesznek 3, 4es ha mind negativ talan nem vagy terhes de meg akkor sem biztos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!