Találatok a következő kifejezésre: Kimaradt egy mensesem, (5 db)

Kimaradt egy havi mensesem, mégis terhes lettem. Lehet ez azért, mert ugyanakkor volt peteérésem, mintha megjött volna abban a hónapban is?

Csak mert mindedjik doki onnan számolja a terhességemet, mintha megjött volna, hiába mondom nekik, hogy nekem akkor kimaradt.

Legjobb válasz: Nyugi,ezek csak elõzetes saccra jók,mmint amiket a dokik számolnak.Én pl a 20.héten járok,de csak 19hetes a kicsi,mert a ciklus végén fogant.Semmi baj nem lesz.Az elsõ genetikai UH után majd õk is többet tudnak mondani.A fontos,h a két genetikai UH-n ugyan annyi legyen az eltérés a két számítás(amit õk számolnak,meg ah a baba gondolja) között,mert akkor fejlõdik rendesen.(Majd a 16. héten lesz egy AFP vizsgálat,amit ha nem jó idõben vesznek le,akkor nem lesz jó az érték sem,de ne aggódj,mert UHn sokkal egyértelmûbben látszik már,h van-e valami fejlõdési rendellenesség.) Nyugis babavárást!

Nyugi, ezek csak elõzetes saccra jók, mmint amiket a dokik számolnak.Én pl a 20.héten járok, de csak 19hetes a kicsi, mert a ciklus végén fogant.Semmi baj nem lesz.Az elsõ genetikai UH után majd õk is többet tudnak mondani.A fontos, h a két genetikai UH-n ugyan annyi legyen az eltérés a két számítás(amit õk számolnak, meg ah a baba gondolja) között, mert akkor fejlõdik rendesen.(Majd a 16. héten lesz egy AFP vizsgálat, amit ha nem jó idõben vesznek le, akkor nem lesz jó az érték sem, de ne aggódj, mert UHn sokkal egyértelmûbben látszik már, h van-e valami fejlõdési rendellenesség.) Nyugis babavárást!

Tisztelt Doktor úr! 16-éves lányomnak gyakran kimarad a mensese van, hogy egy-két hónapot. Szeretném kikérni a véleményét: a premens tablettát ajánlották neki, ebben a korban szedhető-e és erre a tünetre megfelelő lenne-e? Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelt Doktor úr! 16-éves lányomnak gyakran kimarad a mensese van, hogy egy-két hónapot. Szeretném kikérni a véleményét: a premens tablettát ajánlották neki, ebben a korban szedhető-e és erre a tünetre megfelelő lenne-e? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! 16 éves korban ez még teljesen normális, időnként a szervezetnek hosszabb időre van szüksége, míg a teljes hormonális egyensúly beáll! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! 16 éves korban ez még teljesen normális, időnként a szervezetnek hosszabb időre van szüksége, míg a teljes hormonális egyensúly beáll! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Nõgyógyász tudja beállítani a megfelelõ adagot. Vissza kell menni a kezelõorvoshoz!

Van egy 18.hos kislanyom, terhesseg alatt nem voltak rosszulleteim, teherbeeses utan kimaradt a menses..Lehetseges, hogy terhes vagyok?

Van egy 18.hos kislanyom, terhesseg alatt nem voltak rosszulleteim,teherbeeses utan kimaradt a menses... szules ota eleg erosse valt a mensim,orvosom szerint a szoptatastol,meg mai napig szoptatok. szules ota 7napig szokott meglenni,de most valtozas lett dec.14.en megjott,sokkal gyongebb lett es 5napig tartott,amikor elmult 1het hagyinger kovette,aztan megszunt a rosszullet. most jan.12.en ismet megjott,de csak gyengen volt meg 1napig,aztan 2napig csak pottyokbe es elis mult,de ismet hanyingerem van,szedulok. csinaltam 2tesztet az egyiken 1csik a masikon viszont 1nagyon eros csik es mellett nagyon nagyon halvanycsik,de tenylek alig latni,de megis ott van. szoval azt szeretnem kerdezni,neme volt valaki meg ilyen helyzetben. lehetseges,hogy terhes vagyok? 1het mulva van idopontom a dokihoz,de hat addig bekattanok.eloreis nagyon szepen koszonom a valaszokat,segitsegeket.

Legjobb válasz: Lehetséges.Van,aki végig menstruál terhesség alatt.Ha nem akarsz újabb babát,védekezni kell,akkor is,ha nemrég szültél.A szoptatás sem véd meg az újabb terhességtõl.

Lehetséges.Van, aki végig menstruál terhesség alatt.Ha nem akarsz újabb babát, védekezni kell, akkor is, ha nemrég szültél.A szoptatás sem véd meg az újabb terhességtõl.
Ja, és minden terhesség más.Attól, hogy az egyiknél nem voltál rosszul, a másiknál lehetsz.

Ha egy hónapban nincs peteérés, akkor a menses is kimarad?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül...,menzesz attól lehet.

Nem feltétlenül..., menzesz attól lehet.
Menszesz van attól, nekem nem volt peteérésem, vérzés mégis volt rendesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!