Találatok a következő kifejezésre: Kiket szeretnek a (2335 db)

Ki szereti a híres One Direction együttest? Miért? ! Ki az aki nem szereti? Miért? !

:)

Legjobb válasz: Nem szeretem mert egy rakás hülyegyerek az idegesítõ zenéikkel

Nem szeretem mert egy rakás hülyegyerek az idegesítõ zenéikkel
13.as, Szia. Lényegében egyet értek veled, de ugyanakkor úgy gondolom, az ilyen gondolkodású - jó esetben ~13 éves - tinilányok majd kinövik ezt az egészet és rájönnek, hogy sajnos a valóságban élnek. Másrészt egy 'gyerek' (mert az ilyen nem nevezhetõ másnak) ne is akarjon egybõl hú de komoly kapcsolatot, hanem még van ideje az ilyen dolgokra bõven. Van ideje még ahhoz, hogy megérjen egy ilyen dologra. Szerintem ezért nem feltétlenül a One D.-t kell okolni, hanem inkább a médiát akik felfúják az egészet, mert valljuk be, ha õk nincsenek, akkor mindenkit hidegen hagyná a téma mert nem számítana olyan "menõnek" (Bár, hogy hova halad a társadalom az egy más dolog.. ) Üdv.: Egy metal kedvelõ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hello 'Nem tudom, hogy hogy hívnak', Gyûlölöm õket, azért amit a sok tinilánnyal csinálnak. Van egy pár jó számuk, de nem tudom, hogy miért viszik néhányan túlzásba. Nem mondom el mindenkinek, hogy Little Blac Star vagyok, csak csendben (jó azért néha hangosan) dúdolgatom a számait, de azért nem viszem annyira nagy túlzásba, hogy rajongó blogokat hozok létre. De az a jobbik eset. Vannak mások, akik alig rendelkeznek írói tudással, de fanficeket hoznak létre, ami valljuk be nem olyan, mint egy könyv. Emlékszem egyszer találtam egy nagyon jó One Direction-os fanficet, ami azért volt jó, mert volt egy kevés valóságalapja. Nem az a tömegsztori volt, hogy van egy lány, aki nagyon szép, mindenki imádja, egyszerre több fiú is szerelmes belé... és etc. Biztos, hogy szinte minden directioner álmodozott már róla, hogy milyen lenne, ha valamelyikük elvenné feleségül. És ez a baj a mostani tinilányokban. Nem a a valódi szerelmet keresik, hanem ez ilyen "bálványokba" (azért macskaköröm, mert nem ilyeneknek kéne lenniük akikre felnézünk...) esnek bele reménytelenül, és egy fiú sem fog téged érdekelni, és fordítva. (nem sok fiú vágya az, hogy te az elsõ randitokon, csak ezeket a fiúkat hozd szóba...) És ezért gyûlölöm õket. Amíg szerelmes vagy beléjük, nem veszed észre a többi fiút, azért mert csak a One Direction-nal törõdsz. De természetesen az csak a nagyon nagy õrültekre vonatkozik. Szeretném megkérni az embereket, hogy próbáljanak szerelmet találni. Köszönöm. Remélem megértetted, miért gyûlölöm õket, Viszlát! (:
Én mindenféle zenét szeretek! Imádom az 1D-t, de nem azért mert jól néznek ki, vagy mert jó zenéjük van, hanem mert jó fejek és jó a hangjuk, bár ez egy bandában nem igen észrevehetõ. A fiúk meg azért nem szeretik õket, mert szerintük nyálas zenéket énekelnek és ugrálnak, holott olyanokat , , mondanak, , minden lánynak, amit más pasi sose mondana a csajának. Ezt komolyan mondom, néhány fiúnak példát kéne venni az 1D-rõl. Tisztelet a kivétel. (Régebben a One Direction egy igazi banda volt, mostmár inkább a hírnév tartja õket össze)
En nagyon szeretem *-* mert jo a hangjuk es helyesek :)
imádooom!!!<3 i'm directioner
Én imádom õket!! Jók a zenéik élõben is meg amúgy is. Tele van a telóm a zenéjükkel. Van nagyon sok számuk van pörgös de van lassú érzelmes. Nagyon kedvesek a rajongóikkal. Még elfelejtettem valamit NAGYON JÓL NÉZNEK KI fõleg Harry meg Niall és Zayn. Naggyából ennyi. One Direction I‘love you FOREVER.!!!
Imádom õket, mert viccesek, jó a hangjuk, ezenkívül imádom bennük, hogy az elmúlt 3 és fél alatt ugyanolyanok maradtak, mint voltak, nem engedték, hogy a hírnév és a sajtó megváltoztassa õket, mindig önmagukat adják, és mindegyikõjüknek egy érdekes, a többiekétõl eltérõ stílusuk van, és a számaiknak igen is van értelme, mert õk olyanokat mondanak a rajongóknak, amit a többi fiú nem mond, mert közvetlenek, nem olyanok mint egy átlagos fiúbanda, és részemrõl:ha szomorú vagyok, felvidítanak, ha boldog vagyok, még boldogabbá tesznek, ha ideges vagyok, megnyugtattnak, ha unatkozok, elszórakoztattnak, szóval egyszóval megváltoztatták az életemet ez alatt az egy év alatt(azért egy év, mert csak 2012-ben ismertem meg õket)
Pop-nak sincs mondanivalója(max nagyon minimálisnak), mert nem errõl szól.. de Pl ha azt mondanám, hogy Slipknot, aminek azért jócskán minden számuk szól valamirõl, a saját mûfajukban nagyon elismertek, vagy bárki mást akkor meg én leszek lehúzva, mert az egy szar, mert nem pop. ez is csak ízlés és mûfajok kérdése, nem véletlenül találták ki. T.
A 2. mondjon már egy elõadót aki most a csúcson van, és egy mákszemnyi mondanivalója van a szövegének!! nem vagyok hatalmas 1d fan de ilyen hülyeséggel nem érvelek! A zenéjük nem rossz , bár szerintem vannak sokkal jobbak, nem tudom mi ez a nagy felhajtás körülöttük.
Mint emberek nincs bajom velük azt leszámítva, hogy néznek ki?! "pasik" ahham. na jó ízlések és pofonok.. Nem szeretem, mert nekem nyálas, semmi mondanivalója, sok h.lyegyerek ugrál össze vissza, és semmi igényesség, munka nincs mögötte.. (most nem akarom hozzátenni az érveket, hogy ezzel ellentétben pl egy rocknak, vagy metálnak (nem feltétlenül a hörgõs hanem pl ennek: http://www.youtube.com/watch?v=29LJGaSExAs mennyi mondanivalója van, aztán sehol sincsen szinte a "hírnevük") T.
Én szeretem! Õk az életem. Aranyosak, kedvesek a rajongóikkal. Szerintem jól is énekelnek. És még sorolhatnám. :)
nem szeretem, mert nem tetszik a zenejuk, es az egyik osztalytarsam folyamatosan roluk beszel, es ez mar idegesit. :D meg... belieber vagyok..!
Nem szeretem, mert nem tudnak élõben énekelni, unalmas a zenéjük, nincs semmi mondanivalója a dalszövegüknek.
Nem szeretem, mert nem az én mûfajom, és mert idegesít hogy (sajnos) nagyon sok lány a nap 24 órájából 20-ban csak róluk meg a hasonló limonádé énekesekrõl meg bandákról tud picsogni. Másik részt, az utolsónak címezve (nem támadási célzattal), ha nem lenne média és tömegkommunikáció, akkor csak élõ zenét hallhatnál, nem tudnád bármikor elõkapni a telefonodat vagy MPakármennyidet, hogy meghallgasd a kedvenc metál számodat. :) Üdv: 17/L rock-metál-punkos aki média-tömegkommunikációt tanul.

Ki szereti, ki szereti a MILF-eket?

Nincs valaki aki pesti, és MILF kedvel?? Csak mert a legtöbb haverom a kis hülye tizenéves pitsákra hajt, és ilyen szórakozóhelyekre mennek amik ezekkel van tele, így hát ma sem mentem velük. Nincs kedvem ezekhez. Nincs valaki aki szintén MILF hunter, és esetleg tud is jó szórakozóhelyeket Pesten ahova 30as 40es jó n?k járnak? Illetve akivel lehetne menni vadászni rájuk. Már unom a netes n?ket, személyes ismerkedés lenne jó.

Legjobb válasz: volt egy jó.32 éves volt.Az autóját szereltem.Hát mit ne mondjak kinézett 25nek.Nagyon adtam volna neki az ívet F19

volt egy jó.32 éves volt.Az autóját szereltem.Hát mit ne mondjak kinézett 25nek.Nagyon adtam volna neki az ívet F19
A kérdező hozzászólása: legközelebb toljad ha lesz rá lehetõséged

Ki szereti a napiszart? És ki van rá regisztrálva?

http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2010/04/help.jpg Nézzétek meg itt minket ócsárolnak pár szóba.

Legjobb válasz: Én szeretem regisztráltam de már nem írok kommenteket most már inkább puruttyát nézek

Én szeretem regisztráltam de már nem írok kommenteket most már inkább puruttyát nézek
a napiszar látszik a nevébõl, hogy milyen intelligenciával rendelkezõ emberek dolgoznak ott. ott szidják az emokat a a punkokat az "izmos" embert meg egyéb másokat de kiváncsí lennék hogy néznek ki mert nem merik vállalni, kis f*gyos nyomorékok 1x kapják ell õket... és megnézném a reakciójukat ha róluk kerülne fel kép ezt ajánlom és JOL NÉZEDMEG a képet http://bangbang.blogter.hu/381437/megszunik_a_napiszar
A kérdező hozzászólása: Ajajj.
A kérdező hozzászólása: Tartsd meg magadnak a váleményed.
lol kemény az a régi napiszartulajdonos emebrt : "Bocsánatot kérek mindenkitõl akinek bármilyen kárt, szenvedést okoztam ezzel!" beszarok xd lol elkapják és ugymegverik hogy beszar XD
Rossz honlap!!!


Ki szereti a csöcsöket?

Legjobb válasz: Ki NEM szereti???

Ki NEM szereti???
én a csirkemellet szeretem :) :D
A kérdező hozzászólása: aha! :D azt én is! :D rántva meg tejfüllel megsütve! :|C
lol hát én biztos
"Valahol egy kebel nekem a barátom. Szép és igen okos, képzeletben látom. Testi lelki szinten volnánk sülve fõve, csak az a nõ hol van kire rá van nõve." :D by Besenyõ NTK István vagyis Besenyõ Nagyon Tehetséges Költõ István :D
én szigorúan csak a nõi kebleket szeretem...miket beszélek? nem szeretem hanem imádom :)
Fekete Pako
A kérdező hozzászólása: Besenyõ pista forevör! :D Ki szereti a csöcsöket? ::::: énénénénénénéééééénnn
Én meg a pulykacsöcsöt szeretem:)

Ki szereti a mulatós zenét?

Indokoljátok meg miért szeretitek és miért nem? Köszöntem szépen a válaszokat :)

Legjobb válasz: Én szeretem, de nem hallgatom. Mulatóson nõttem fel faterom révén. Persze, 10-12 éves koromban megtaláltam a saját zenei stílusom, de ha egy esküvõben vagy más családi összejövetelen megszólal egy mulatós zene, akk nem futok ki a világból hogy "fúúúúj mulatós bleeee" hanem énekelem meg jól érzem magam. Szóval szeretem, de nem hallgatom.

Én szeretem, de nem hallgatom. Mulatóson nõttem fel faterom révén. Persze, 10-12 éves koromban megtaláltam a saját zenei stílusom, de ha egy esküvõben vagy más családi összejövetelen megszólal egy mulatós zene, akk nem futok ki a világból hogy "fúúúúj mulatós bleeee" hanem énekelem meg jól érzem magam. Szóval szeretem, de nem hallgatom.
Én nagyon utálom, mert igénytelennek tartom.
Én szerettem nálunk az egész család szereti szerintem jó
hát jobb mint a sok rapp [email protected]ág. én amúgy tangóharmonikázok és az a kedvencem, meg a horgászat is
A mulatós azért jobb a többi jelentéktelen számnál mert kedves zenék vannak benne és van neki valami mondanivalója is.
Én szeretem és nagyon várom. :D
Alig várom, hogy végre elolvassam a 11. könyvet, és NANÁ, hogy várom a Q&B könyvet :) )))) Tõlem akár végig szexelhetik a könyvet, csak jöjjenek már össze :D

Ki szereti ezen az oldalon a hulyebbnel hulyebb kerdeseket? Es ki szereti a hulye kerdesre hulye valaszt?

Legjobb válasz: Én szeretem ezért is válaszolok a kérdésedre :D

Én szeretem ezért is válaszolok a kérdésedre :D
Én, de csak a legalább minimálisan poénosakat.
az egyik ismerõsöm mutatta ezt az oldalt, mondta hogy ha szomorú feljön ide és röhög egy jót. megnéztem az oldalt, betegre röhögtem magam, a szex-kategóriában az összes kérdést végigolvastam. aztán egyszercsak (egy hónap után) már nem bírtam magammal, és muszáj volt regisztrálnom, hogy én is írhassak izgi válaszokat a sok retardáltnak. de most már igyekszem normális válaszokat adni
Twenty Years, Proége moi, Bitter End De igazából minden szeretem. 18L
Special K 20/f
A kérdező hozzászólása: :) Végre valaki írt, nekem is meg a nancy boy. Egyébként van facebookon egy klub-bom a placebo fanoknak érdekel?
persze, érdekel :)
A kérdező hozzászólása: http://www.facebook.com/groups/201547996531941 ez az a oldal. Gyere lépj be.
13/L. rengeteget imádok, de amit legjobban szeretek az a Twenty Years :)
Lazarus, Nancy boy, This picture, Bubble gun, de mind nagyon jó! 19/L
17L Twenty Years, Taste In Man, Nancy Boy.

Ki szereti a BARCELONA FC - t? És miért? Kinek ki kedvenc játékosa lehet más klubból is? ! Nekem Messi, Puyol, Xavi, Robben, Ronaldinho, Van der Sar, Ronney, Gera, Dzsudzsák.

Az elfogult bunkókra nem vagyok kíváncsi!!! :))))))

Legjobb válasz: Én azért szeretem a Barcát, mert nagyon szépen játszanak, külön is jók a focisták és korrektek, nem bunkók. Az én kedvencem Xavi:) 16/L

Én azért szeretem a Barcát, mert nagyon szépen játszanak, külön is jók a focisták és korrektek, nem bunkók. Az én kedvencem Xavi:) 16/L
Régen szerettem a Barcát, még Ronaldinho korszakában, mostanra Messi tönkre tette számomra. (Lassan olyan lesz õ mint C.Ronaldo nagyképû, beképzelt, csak õ még álszent is). Kedvenc focisták? Neymar, Ronaldinho, Del Piero, Dzsudzsák, Götze.
én nem szeretem a barcát .. Bayern München és Robben .. :) )
"bunkó" any-d p*csét


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!