Találatok a következő kifejezésre: Kiket menesztett Ferenc a rendőrség (1 db)

Kiket menesztett Gyurcsány Ferenc a rendőrség éléről a rendőr botrányok miatt? Mi volt a tisztségük?

Legjobb válasz: Elõször az országos és a budapesti rendõrfõkapitányt, Bene Lászlót és Gergényi Pétert. Aztán Petrétei József, az igazságügyi és rendészeti miniszter kérte önmaga felmentetését, és Gyurcsány ezt is elfogadta. Ezenkívül Dobozi József, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat vezetõje is távozott, de hogy õt Gyurcsány küldte-e el, vagy önmaga döntött így, nem tudom.

Elõször az országos és a budapesti rendõrfõkapitányt, Bene Lászlót és Gergényi Pétert. Aztán Petrétei József, az igazságügyi és rendészeti miniszter kérte önmaga felmentetését, és Gyurcsány ezt is elfogadta. Ezenkívül Dobozi József, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat vezetõje is távozott, de hogy õt Gyurcsány küldte-e el, vagy önmaga döntött így, nem tudom.
Ki kellett volna végezni már akkoriban
Rengeteg helyrõl lehet tájékozódni. A médiumok széles skálája biztosít erre lehetõséget. Legalább egy napilapot illõ volna elolvasni és egy híradót megnézni, ill. meghallgatni idõnként a híreket.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miér szereted Gyurcsányt, Bajnait? ( csakhogy értsem )

11

Mire fel ez a felháboríó cigánypátyolgatás a fidesz-kdnp részéről?

http://www.youtube.com/watch?v=E7UtEn1dR9M

(Figyeljétek a táblázatban szereplő összegeket - bicskanyitogatóak.)

11

Fogékony a magyar lakosság a környezeti problémákra?

Kérlek, segíts a szakdolgozatomban az alábbi kérdőív kitöltésével, amely a magyarországi környezeti szocializáció intézményeinek (család, iskola, pártok, civil szervezetek stb.) értékeléséről szól. Előre is köszönöm.

4

Elegem van Magyarországból! Szerintetek jól teszem?

2 éve tudtam hogy nem lesz jobb a helyzet, emiatt elkezdtem norvégul tanulni, amolyan biztonság tudás. Lesz egy jó szakmám 1,5 éven belül, villanyszerelő. Szerintetek jól teszem, hogy kiköltözök Norvégiába?
Tetszik a kultúra, a hideget szeretem, és jó az életszínvonal.

Hogy miért szeretnék elmenni?
Elegem van a kormányból, abból hogy vakbél gyanúval 3 órát kellett ülnöm a sebészeten, azután meg elküldtek az ultrahangra, ahol azt mondták jöjjek vissza jövőhéten. Marhára nem érdekelte őket hogy addigra belehalhatok, ha ez vakbél. Idegesít, hogy a buszon, vagy bárhol mindenki panaszkodik, de megértem, mert rossz a helyzet. Elegem van a cigányokból és még sorolhatnám. (A legfontosabb: ez nem provokáció, ez a véleményem csak)

Picit hosszú lett! Köszi a segítséget.

33

Ha nem lett volna rendszerváltás a szocialista tömbbe, mjen lenne a 7köznapi élet?

6

Támogatod, hogy ennek a kérdezőnek elvegyék az érettségijét?

7

Magyarországon vannak radikális antifasiszta/anti rasszista szerveződések?

Radikálisokra gondolok akik szívből elítélik a rasszizmust és az azt valló embereket. Akik hánynak, ha meglátnak egy hitlerista eszméket valló embert.
Ha kell agresszívan lépnek fel, de ez mellett nem viselkednek olyan primitíven mint a másik oldal képviselői.

6

TV2 fasiszta? Elképesztő felfedezés!

Ma néztem a családi titkokat, és elképesztő felfedezést fedeztem fel.


A fehérrel bekarikázott kör, nagyon hasonlít egy Nagy-Magyarországos matricára.
Most akkor a TV2-jobbikos?

14

A hit gyülekezete most jelenleg, hogy nincs SZDSZ, melyik párttal szimpatizál?

Tud erről valaki valamit?

7

A balliberális (? ) és a kommunista között nem látjátok a szakadékot?

Tapasztalatom szerint a két fogalmat sokan erősen összemossák, de nem értem, hogy miért.

A neo-libárális megközelítés, amit gazdasági szempontból jobboldalinak szokás tekinteni, individualistább, tehát kollektivizmust elutasító, a gazdaság szabályozását pedig csak alapvető kérdésekben bízza az államra, tehát a piacgazdaság önálló döntőképességének kihasználására alapszik.

A libertárius megközelítés, amely a tekintélyelvűséget, és az állam maximális hatalmát veti el, nem áll ellentétben a neo-liberalizmussal, ugyanakkor a gazdasági bal oldallal, tehát a kollektivizmussal sem áll ellentétben. (Kommunista megközelítés).

Tehát, a bal-liberTÁRIUS megközelítés a kommunizmussal nem áll szemben, tehát egy kommunista is is elvetheti a tekintélyelvűséget.

Ellenben, a balliberális fogalomnak egyrészt nem is sok értelme van, hiszen két ellentétes fogalomból alkotott összetett szóról van szó, másrészt, aki kommunista, az abszolút kollektivista elveket vall. Ha valaki egy kicsit is liberális, az individualista elveket vall, tehát nem lehet kommunista.

A két fogalom között tehát mindenképp mély szakadék van. Hogy lehetne mégis összemosni a kettőt?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!